Tékozló Homár

Péter nem létezik a rendszerben

2007.06.11. 14:51 | jackyll | 5 komment
Nem csak a személyi számítógépek tudják extrém hibaüzekkel megörvendeztetni az egyszeri júzert. Péter az Országos Egészségügyi Pénztár honlapján örökítette meg a pillanatot, amikor a rendszer kiakadt a keresztneve hallatán:
Gondoltam, ha már úgyis olyan nagy a balhé az OEP nyilvántartás körül, utánanézek, vajon az én TAJ számommal van-e valami probléma. Kihasználni próbáltam korunk vívmányát az Internetet (amiről a híradóból eddig úgy értesültem, hogy csak bombarecept és gyermekpornó található). Az Ügyfélkapu-n történő regisztráció és okmányirodai intézés simán ment. Végre valami működik. A szüleimmel viszont azt hiszem hosszasan el fogok beszélgetni, hogy éppen milyen alkohol befolyásolta őket, mikor kitalálták a nevem, mely annyi gondot okoz például az OEP-nek (is). Csatolom a válasz üzenetet, melyet az OEP küldött nekem, és köszönöm nekik, hogy a problémát elemezni fogják. Itt is szeretnék elnézést kérni a kellemetlenségért, amit a nevem okozott. A gyerekemnek biztosan egyszerűbb nevet választok, hogy legalább ő ne okozzon fejtörést a hivataloknak. Választani a Dulcinea, és az Eudoxia közül fogok.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sofian 2007.06.13. 15:15:07

Igazad van Mohinder

mulan 2007.06.14. 05:01:07

De ugye nem a CSUPA MAGYBETŰVEL van a gond?

Csokis · http://csokis.blog.hu 2007.06.15. 15:22:34

Akkor ezt is ugyanazok fejlesztették, mint a Matáv tudakozót. Nézz be a www.t-com.hu-ra, a bal felső sarokban van az onlájn tudakozó kereső ablaka. Ha oda beírsz egy tetszőleges nevet (legyen mondjuk Kovács János, mert majd mindenki Micimackón nevelkedett), városnak meg Budapestet, akkor az eredmény:
A beírt település nem található.
Mer' világváros, mi?

Csibe81 2007.07.02. 21:30:55

Sziasztok!
Az OEP-ről annyit,hogy mosdót nem tudnak biztosítani az ügyfeleik részére,akkor mit várunk tölük.
Elmentem,hogy csínáltatok EU TAJ Kártyát,és mit ad isten,a mosdót szerettem volna igénybe venni.Odamentem a jól öltözött alkalmazotthoz,mire ő majdnem felháborodva kijelentette,hogy ügyfelek részére nincs WC.Ez a magyar egészségpénztár.

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.02.17. 20:01:39

Hehh, pedig hát odamész, beszarsz!

Bár ahhoz minek a vécé, ha van gatyád, amibe.
süti beállítások módosítása