Tékozló Homár

A Zöld Teknős újra lecsap

2007.08.03. 12:05 | jackyll | 87 komment
Hiába figyelmeztették olvasóink olvasóinkat, újabb ziccert adtak Kozsó teaházának. Anikó levele szerint az "új menedzsment" sem hajlandó az itallapon a koktélok árát feltüntetni, viszont külön számolja fel a Virgin Mojito mellé a fehér rum árát. Na erre kössenek robotot!
Tegnap este egy leánybúcsú szolid indítása zajlott a Zöld Teknős Barlangja Teaház egyik szeparéjában...gondoltuk, jó kis átverés lesz a "leánynak", ha azt hiszi megússza néhány örömfokozó teával az első feladatok mellett, szűk körben...nem biztos, hogy a tea a ludas, de távozáskor max a vérnyomásunk volt fokozott, az viszont keményen! Én voltam a szervező, a honlapjukon néztem ki a legnagyobb termüket, amit így jelölnek: (A KÉK BÖLÉNY, max. 6-8 fő, 1 órára 3.500 Ft, mely lefogyasztható). Amikor megérkeztem az est főszereplőjével, egyik barátnőm félrehívott, hogy figyelmeztessen, ne lepődjek meg fizetéskor, de a terem ára 1 órára 4.000 Ft...ez a plusz 500 Ft nem vágott hanyatt, de azért enyhén felcsúszott a szemöldököm, mivel eddigi jogi ismereteim birtokában nem kezdek el tapsikolni örömömben, ha írott szövegtől eltérnek ilyen helyeken.

Leültünk, lapozgattuk a Tealapot, a végén megfogta a szemem, hogy a Kék Bölény terem egyébként amellett, hogy 4.000 Ft/óra, 8-12 fős társaságra van tervezve. Ez csak annyiból mókás, hogy amikor a barátnők megérkeztek még előttünk, a foglalás ellenére rákérdeztek náluk, hányan lesznek. Miután egyikük rávágta, hogy csak 5-en leszünk, a pultos készséggel bekísérte őket a Kék Bölény terembe, mondván, hogy "ez pont kb. 5-6 főnek felel meg"...csak jelzésértékkel biggyesztem ide, hogy kb. a 12 fő már közelített volna a reálishoz, mi így 5-en simán cirkuszi akrobatikus előadást rendezhettünk volna, akkor se "lakjuk be"...

Belecsúsztunk a 2. órába is, teából meg valószínűleg hajnalra sem ittunk volna le 8.000 Ft-ot, így a lányok 4-en képletek nélkül is kimatekozták, hogy az alkoholizálást már itt el kéne kezdeni...nyomtuk a kis hívógombunkat nagy vidáman, megjelent egy addig nem látott fazon (mint később kiderült az üzletvezetőhöz volt szerencsénk...aznap először és utoljára), rákérdeztünk, hogy alkoholos italokat is árulnak-e. "Igen, korlátozott számban", jött a kimért válasz. Hurrá! Repkedtek a rendelések, de az üv már biztos látott 1-2 leánybúcsút, kimondta a jeligét: "Tudunk ám Mojitot is csinálni"...na erre a többiek visszaszívtak mindent, jöjjön az a 4 Mojito!

Végülis kb. a 2. óra felénél hívtuk őket, hogy fizetnénk...valahol mélyen sejtettem, hogy a "minden megkezdett óra után teljes árat számolunk fel" szöveggel még találkozni fogok, úgyhogy eleve 2 teljes óra árával számoltam.

Hozzátartozik a számla sztorijához, hogy még az érkezés után nemsokkal, mikor már a teákat megkaptuk, kimentem a pultoshoz, hogy hozhatják a tortát, amit délután letettem náluk. Közben azért biztos ami biztos, hogy ne derüljön ki, hogy a 4.000 Ft esetleg 6.987 Ft-ra ugrik "véletlenül", gondoltam letisztázom a lányzóval hogy állunk...megerősítette a 4.000 Ft-ot, majd közölte, hogy "Oh, még sehol nem vagytok hozzá!".

Na ennek fényében, amikor megkaptuk a számlát, meglepődve láttuk, hogy nemhogy a 4.000 Ft-ot, de még a 8.000-et is megborítottuk több mint 3.000 Ft-tal!!!...elmormoltam egy "ez hogy jött ki??"-t a felszolgáló srácnak, de persze épp szelektív halláskárosulás támadta meg és különben is gyors ajándékteknőc-osztanivalója volt...

Segítek: 4 Mojitoért és - mint akkor értesültünk - 2 rumért fizettünk közel 8.400 Ft-ot!!! A 2 rum egyébként nemhogy a hab volt a tortán, hanem a cseresznye a habon, ugyanis a "rumos tea" rum tartalmáért számoltak fel - gondolom valami "tengerész márka" javára - kb. 1.800 Ft-ot. Nagy teabolond lévén, megfordultam már jó pár teázóban...mondjuk vegyük, hogy ezek a sokdecis kis kannácskák kb. 500.- körül mozognak...ha én rumos teát kérek, akkor sem spékelik meg még egy 900 Ft-os rum árával...legalábbis eddigi sokéves tapasztalatom alatt ez az élmény még kimaradt.

A Mojitos poénjuk viszont 1-10 terjedő skálán legalább 12-est érdemel...következő olvasható a számlán: felszámoltak 4 db Virgin Mojitot + 4 db fehér rumot...aki eddigi éjszakai emlékképeiben találkozott olyan Mojitos számlával, amin a Virginhez adják az alkohol árát és ezt külön feltüntetik, az szóljon, mert nekifutásból hanyatt vágom magam a röhögéstől!

A sztori pikantériája, hogy az Itallapon 1 db koktélt nem lát a kedves vendég (alkoholmenteset sem!). Azt pedig senki ne feltételezze nagy naivan, hogy amikor rákérdeztünk az alkoholos italok létére, egy hang is megszólalt volna a sötétből, hogy "Persze, hozom az itallapot"..no hang, no koktéllista. Ezt azért is értékelem különösen nagy fogásnak, mert így simán rávághatja, hogy "Ja nálunk 6.000.- egy Mojito"...mondjuk egy jogász szép széles mosolyt vág erre, de végülis hallottunk már hasonlókról.

Leánybúcsú lévén nem volt kedvem asztalt borogatni, különben is mentünk volna már tovább (pénzt szórni alkoholos italokra...), de magát az est ünnepeltjét nagyon izgatta, hogy mégis a kedves üzletvezető milyen magyarázattal próbálja majd meggyőzni a társaságot, hogy ez egy f*sza kis hely és menjünk minél többször és vigyünk még másokat is minél többször. Merthogy a felszolgáló srác valami olyasmit motyogott, hogy majd az üv-vel megbeszélhetjük...nyomtuk ismét a csodagombot, de csak nem jött senki. Végül meguntuk, elindultunk. A torta csomagolása még időbe telt, közben kint a különböző termekben láttuk, hogy rajtunk kívül egy lélek nincs a helyen...kivéve egy körülöttünk toporgó üzletvezetőt, akinek előjött a "képtelen vagyok megszólalni, jaj csak konfliktust kezelni ne kelljen" allergiája. Volt rá úgy 6-8 perce, hogy megkérdezze segíthet-e, hogy éreztük magunkat, mi a probléma, stb., de valószínűleg nem talált szavakat...pedig biztosan annyira akarta, hogy mi jó érzéssel távozzunk, de hát ha nem megy, nem megy, igaz?

Úgy képzeljétek el, hogy a fazon szó szerint ott szerencsétlenkedett, sem a 2 pultos, sem ő nem voltak hajlandóak a tortacsomagoláson kívül semmilyen kommunikációt sem folytatni velünk, annak ellenére, hogy mi magyarázatot kértünk a számla kiállítására. Konkrétan, néhány perces néma fel-le járkálás után a fazon eltűnt. Lehet, hogy náluk is teljesítményértékelős játék van, mint a multiknál és ha nem kopasztanak meg X embert Y forintra/ nap, akkor a főnök (Kozso) fejeket kaszabol??

Úgy mentünk el, mintha még nekünk kellett volna sunnyognunk. Ünnepelni szerettünk volna, spec teli volt a tárcánk, de csak kamilláztunk még 1 órán keresztül, hogy hogy képzelték, hogy a honlapon feltüntetettel ellentétben simán felszámolták a 4.000 Ft/ óra teremdíjat, hogy Itallap nélkül hasraütésre számlázták ki a koktéljainkat, hogy 10 perces várakozásra sem került elő az üzletvezető, amikor hívtuk (egy üres, más vendégek nélküli helyen), hogy magyarázatra sem méltattak, az elég "rendhagyó" módon felszámolt koktélárak miatt, hogy meg sem kérdezték, mi a problémánk és hogy jó magyar szokáshoz híven magasról sz*rtak rá, hogy esetleg minden ismerősünk (van pár) figylemét felhívjuk rá, hogy legalább ilyen magasról tegyen rá, hogy létezik ez a hely egyátalán...

Egyébként ez a cuki kis "native" teaház Kozso tulajdona...ezt onnan is tudom, hogy magasbeosztású bankár ismerőseimet már küldtem oda és mivel ritkán látnak ott ilyen embereket, személyesen nyitott rájuk segget nyalni...lehet, ha én sem öltözöm át a "civil" ruhámba ilyen élményben lett volna részünk, bár távol álljon tőlem, hogy ilyennel számoljak...

A lényeg: ha egyetértetek, hogy egy ámokfutó pénztárgép ne hizlalja tovább Kozso számláját, küldjétek tovább a levelet minél több ismerősötöknek, hogy még véletlenül se menjenek a hely közelébe!!!...(nehogy egy ír kávéért 300.-/presszókávé + 1.500.-/whiskey árat számoljanak fel...)
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

boribonmackó 2007.08.03. 12:15:49

Üv Akarunk! Szóljon hozzá!

boribonmackó 2007.08.03. 12:17:10

Nem mertem elküldeni, nehogy első legyek!

dusek 2007.08.03. 12:17:16

a kozsó szóljon hozzá.
lesz egy szép levél:
"igen, elbeszélgettem, megfeddtem az alkalmazottat, sőt, elbocsájtottam, jöjjenek vissza, kapnak ingyen piát csak, hogy befogják a szájukat - üdv, a szomorú (a helyzet miatt most nagyon) szamu."

Micsoda??? Ez nevetséges!! 2007.08.03. 12:17:18

Az ÜV monnyon le. És a vállalKozsó is. Mennyen inkább homokozsóba lapátolni.

DonCiccio 2007.08.03. 12:17:30

Szép kerek történet. Tépjük le az ajtajukat!!!

stichus 2007.08.03. 12:17:58

egy ingyen batz papucsot azért megérdemelnének

boribonmackó 2007.08.03. 12:18:45

Tépjük le az ajatjukat!

eMM2 2007.08.03. 12:24:45

Szerintem meg le kéne permetezni a homokozójukat szúnyogírtóval hátha megdöglenek a zöld teknősbékáik.

leg 2007.08.03. 12:24:58

Tortát belevágni a teák közé volt már?

Martin Guerre 2007.08.03. 12:25:56

és akkor most ki lett végül is fizetve? vásárlók könyve?
mert ha semmi se, csak fizetünk, meg nem szólunk, akkor miért ne így csinálnák? (ha kevesebb a vendég, de nagyobb rajtuk a haszon, az kisebb munkával ugyanannyi, mint a sok vendég, kis árrés. nem?)

stichus 2007.08.03. 12:28:01

akit kozsó átvág, nem lehet sikeres ember. legközelebb verjétek szét g.roby-t inkább

A Lyukastorkú Rézfaszú Bagó 2007.08.03. 12:41:48

Permetet nekik a kurvaanyjukat!
Megkapták volna a 8000 ft-ot azt' csá. Szerintem nem nagyon mertek volna ugrálni. Tudják, hogy sárosak!

homár molla2 2007.08.03. 12:46:27

szar ez a zöld teknős, egyértelműen látszik.

viszont ezt nem értem:

"ez pont kb. 5-6 főnek felel meg"...csak jelzésértékkel biggyesztem ide, hogy kb. a 12 fő már közelített volna a reálishoz, mi így 5-en simán cirkuszi akrobatikus előadást rendezhettünk volna, akkor se "lakjuk be"...

ilyet se hallottam még, hogy valaki azért reklamál, mert túl sok a hely a kocsmában. vagy mi?

ja, és van egy ötösöm rá, hogy a torta fasz alakú volt.

N.Zoli 2007.08.03. 12:49:29

Oszkár Kocsoá' nem szaval saját költeményeiből? Esetleg Zed Coby?

d.é.é. 2007.08.03. 12:50:23

Én már egyszer megírtam a saját sztorimat, erről a f*sza kis helyről, amikor még nem lehetett kommentelni.
Nálam is első és utolsó alkalom volt!
A problémák akkor:
1. nem tudtuk, hogy a csengőt kell nyomogatni, ha rendelni akarunk, kedvesen felvilágosított a kislány, majd ellépett az asztaltól...
2. csöngettünk és kijött ugyanaz a csaj felvenni a rendelést
3. Egy barátnőnk nem teázott, mégis megvárta a narancsleve, amíg a mi teáink 20 perc ázás után kiérkeznek...
4. a paté-kat (konkrétan májas és padlizsánost kóstoltunk)konzervből és fokhagymakrémből készítik
5. lassúak voltak
6. és a számítógép és pénztárgép ellenére is kézzel írt számlát kaptunk, aminek a kivárása kb 25 percet vett el az életünkből.
SOHA TÖBBET BE NEM TESZEM A LÁBAM ODA!!!

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2007.08.03. 12:54:34

Siman a fallosz (pallasz) hotel tulajanak uj vallalkozasa. :) orulhettek, hogy nem loptak el a penztarcatokat, ameddig a tortat csomagoltatok....

Aki kozsoval uzletel ember nem lehet..

báró Csekonics 2007.08.03. 12:57:50

Déé 2007.08.03. 12:50:23
Kézzel írt számla = nagy semmi = sebre ment a full fogyasztás ára...

nyanyabanya 2007.08.03. 12:59:30

Rámentem a honlapjukra és a teremnél úgy van kiírva,hogy lefogyasztható!!!!! Ezzel szemben a 4 Mojito és a két rum került 11.000-be?
Honnan hozhatták azt a rumot? és hol van ilyenkor az apeh?

d.é.é. 2007.08.03. 13:03:46

báró Csekonics 2007.08.03. 12:57:50

Basszus ez nem is jutott akkor eszembe...
4 droid... 9ezret fizettünk...ha testvériesen osztoznak... és minden x. vendéggel megcsinálják...

eMM2 2007.08.03. 13:22:29

Hehe és akkor Déé a pénzügyi szakember.:)

Endrú Dájsz Kléj 2007.08.03. 13:25:07

aki zöldteknősben teázik, sikeres ember nem lehet

stichus 2007.08.03. 13:29:47

szerintem az egész azért volt, mert volt náluk egy tavalyi szekus belépő. na

hulyemagyar 2007.08.03. 13:36:29

Nem vagyok vendéglátós, lehet hülyeség, de:
hiába nem ad számlát, a standnál kidobja magát, hogy miből mennyit adott el, a főnököt nem tudja átverni a fogyasztással (persze, ha nem vizezi). Meg, ha a főnök standol. Vagy legalábbis ellenörzi.
Butaság?

maccar 2007.08.03. 13:39:26

kozso azt üzeni, hogy sajnálja a történteked, de azt meg kell, hogy értsétek, ahhoz, hogy ő sikeres ember legyen amerikában, ahhoz sok sok pénzre van szüksége, na meg egy pár batz papucsra...

Dr Net Elek (törölt) 2007.08.03. 13:39:58

A kozso monnyonle! A blokkra meg kössetek egy féltéglát, oszt kopogjatok be az üv irodájába...

Kiváncsian várjuk a cizellált lelkü müvész úr válaszát is...

BiG_ 2007.08.03. 13:40:44

A letépett ajtón át dobjunk be egy instant kézigránátot!
Vagy legalább KÉZZEL ráirni egy cetlire, hogy nem ez volt szép...
De ezeket a csalavérokat kiképzik ilyen simlire? Vagy eleve a sittről hozatják a személyzetet?
Bojkottot Kozsóra!
Egyedül fikaelhelyezés céljából volna szabad felkeresni ezt a ződteknőcöt...

Üdv!

Jacques Ucca (törölt) 2007.08.03. 13:52:05

""küldjétek tovább a levelet minél több ismerősötöknek, hogy még véletlenül se menjenek a hely közelébe!!!""

SPAM and sausages, SPAM, ham and SPAM, SPAM, SPAM, SPAM :-)

Emiceha 2007.08.03. 13:54:32

Aztakurva, hú ez nagyon durva sztori!!!
Meséld el mégegyszer!!! Lécci!!

Dr Net Elek (törölt) 2007.08.03. 14:12:25

Világositson már fel valaki, hogy hogyan jön össze a zöld teknös, a tea, meg ez az indiános honlap! Sehogy sem áll össze a kép.

crashdummy 2007.08.03. 14:13:16

Kedves Anikó! Eleve miért mentek olyan helyre bulizni, ahol terembérletet kérnek? Ezer más, jobb hely van, ahol nem kell a különteremért fizetni. És miért rendeltek olyan italt, aminek nem tudjátok az árát? Az egy dolog, hogy a személyzet bunkó volt. De ti meg nem voltatok körültekintőek. Jópár éve egy külföldi kollégám csinált egy horribilis számlát egy éjszakai szórakozóhelyen. Aztán verte a tamtamot a cégnél, hogy átverték. Visszamentünk, megnéztük. Volt árlap és rajta volt minden. Kérdeztük a srácot, hogy evett-e libamájat. Igen. Ivott-e francia pezsgőt. Igen. Hát akkor meg mit akar? Olvasta volna el az árakat. Ő sem volt körültekintő.

marsellus wallas (törölt) 2007.08.03. 14:16:50

f*szé mentek oda...
ha má rhomár-olvasó vagy tudhattad, mire számíthatsz...

végülis fizettetek????
(mé?)

:)))

Dr Net Elek (törölt) 2007.08.03. 14:28:11

Én pl mindig az ottokatalógusból rendelek teát...

Harvolf 2007.08.03. 14:33:53

Egyetértek Crashdummyval. -- Viszont a teázás és koktélozás NEM ősi magyar szokás, ezért kellett bűnhődni.

nem várt fordulat 2007.08.03. 14:37:48

fogadjunk, hogy most jönni fog majd a Re: post, ahol a múltkorihoz hasonlóan jaj de szánom bánom, bocsánat, és gyertek megint.

szvsz 2007.08.03. 14:44:07

A zindex meg a forumai bölcsője voltak már pár népi kezdeményezésnek, amelyek mára elértek egyet s mást.
Lassan alakulhatna egy Homár Kommandó, mondjuk 40-50 ember bemenne a teknyőcbe, rendelne mohitot oszt utana nem fizetne csak a teát mert hat szeszt senki sem rendelt. Esetleg lenne az osztagban finánc, adóellenőr meg effélék is. Vagy mondjuk rendelne a Balatonon 50 ember lángost, amikor meg kész, fogyasztás nélkül lépne :)

doktor Varsányiné 2007.08.03. 14:50:40

ki az a Kozsó. Esetleg tépjük le az ajtaját.

báró Csekonics 2007.08.03. 14:58:04

>BiG 2007.08.03. 13:40:44
>Egyedül fikaelhelyezés céljából volna >szabad felkeresni ezt a ződteknőcöt...

Mit gondolsz, miért _zöld_ ?
:-)
(Pfujj - hogy készítik ott vajon a zöld teát? Sima tea + ... ?)

A Lyukastorkú Rézfaszú Bagó 2007.08.03. 14:58:54

homár molla 2007.08.03. 12:46:27

viszont ezt nem értem:

"ez pont kb. 5-6 főnek felel meg"...csak jelzésértékkel biggyesztem ide, hogy kb. a 12 fő már közelített volna a reálishoz, mi így 5-en simán cirkuszi akrobatikus előadást rendezhettünk volna, akkor se "lakjuk be"...

ilyet se hallottam még, hogy valaki azért reklamál, mert túl sok a hely a kocsmában. vagy mi?


Az a baj szerintem , hogy van kisebb terem is , logikusan kevesebb pénzért, az a köcsömeg direkt a nagyobbat adta nekik drágábban.

DonCiccio 2007.08.03. 15:21:12

HomárFogyasztóiKommandó - tetszik a kezdeményezés. :-)
Időm is van és túl pici sem vagyok. :-)

Dr. Koponyányi Monyó 2007.08.03. 15:35:09

hulyemagyar 2007.08.03. 13:36:29

Dehogynem lehet. A kedves pultos delikvens megveszi (beszerzési áron) a piát, és azt adja el, nem a készleten lévőt+nem ad számlát, szal sem a gépben sem a leltárban nem látszik meg, hogy a kedves vendég ott járt, fogyasztott és fizetett....ha csak nincs bekamerázva a hely....

hulyemagyar 2007.08.03. 15:39:33

És szerinted van annyira bátor (ill. hülye), hogy ezt meg merje lépni? Jön egy ellenörzés, aztán nincs róla számla, a gatyáját kifizeti. Meg lőttek az állásának.

isti77 2007.08.03. 15:44:46

"ja, és van egy ötösöm rá, hogy a torta fasz alakú volt."

Nem biztos, nem minden lány ilyen régimódi, főleg, ha esetleg a kisebbik koalíciós párt szavazója... na, félreértés ne essék, nem politizálni akarok, csak valamennyire finoman megfogalmazni... valamit

Dr. Koponyányi Monyó 2007.08.03. 15:48:19

hulyemagyar 2007.08.03. 15:39:33

Ez lenne a logikus következtetés, de mégis, sajna sokszor találkoztam már ilyesmivel....Magyarisztán....egy bárban, ahol majdhogynem törzsvendég vagyok, a "kisegítő" pultos úgy bukott le, hogy 0,75-ös üvegből mérte a vodkát, holott a hely csak 1L-es kiszerelésben rendelt a szállítótól, a főnök meg észrevette....:) kirúgták, de Isten tudja hány vodkanarancsot adott el addigra zsebre.....

páva vagyok hagyjatok repülni 2007.08.03. 15:57:44

hát addig szerintem nem szabad otthagyni a helyet amig nem kap rendes számlát.

homár molla2 2007.08.03. 16:12:59

A Lyukastorkú Rézfaszú Bagó 2007.08.03. 14:58:54

tényleg, a Fehér Farkas kissebb, és csak 2 rongy/óra (az árlap szerint, ami azt jelenti hogy min 3k a kasszánál). így már értem.

homár molla2 2007.08.03. 16:14:34

kissebb... nagy paraszt vagy fiam, ülj le, egyes.
úgy értem, kisebb.

Dr Gregory House 2007.08.03. 16:43:12

Küldjétek be a Kozsót a rendelésemre!

herodes · http://www.gamblers.hu 2007.08.03. 17:01:31

hulyemagyar 2007.08.03. 15:39:33:

"És szerinted van annyira bátor (ill. hülye), hogy ezt meg merje lépni? Jön egy ellenörzés, aztán nincs róla számla, a gatyáját kifizeti. Meg lőttek az állásának."

Erre azt tudom mondani, hogy egészen addig hitetlenkedtem én is, hogy ezt meg merik csinálni, amíg egy napon a budaörsi tesco egyik pénztárában álltam a sorban, és előttem egy MOL kutas egyenruhában lévő hölgy vett egy csomó dolgot, amit a shopban árulnak, és a fülem hallatára mondta a pénztárosnak, hogy nem kér ÁFÁ-s számlát, és a saját kis rózsaszín pénztárcájából fizette ki a cuccost.
Nos, persze előfordulhat, hogy nem azért vette a sok szart, hogy az általad is hitetlenkedve fogadott módon a kút shopjában eladja, hanem otthoni használatra vett fél karton redbullt, vagy 30 doboz cigit, autós illatosítót, meg ilyen szarságokat, vagy esetleg egyenesen a főnöke küldte el aruért a pult mögül úgy ahogy van, egyenruhában, kifejezetten kérve, hogy ne hozzon számlát... ki tudja.

Megdobbent 2007.08.03. 18:19:34

Ahhha, bezzeg, ha between the sheets koktelt rendelnek (civilben, ertitek, hogy ne hajoljon foldig mar szegeny tulajdonos, milyen kegyes eh-eh-eh), akkor ma meg azt probalnak lokalizalni, hogy melyik telepulesunkon vannak, illetve a neveiket probalnak kisilabizalni a szemelyibol (ha ugyan van egy ilyen nagyhatalmu civilnek olyanja) ahaha. Szanalmas a sztori. De nagyon. Es permetezzek le a lanybucsus vidam tarsasagot alacsonyan, ketfedelurol.

Hungerilla 2007.08.03. 18:32:18

Ha jól tudom a Zöld Teknős egy ősi román Teázó...
Kozsó pedig mondjon le...

pina_csaba · http://octagon.blog.hu/ 2007.08.03. 19:10:00

A naiv ügyfélnek ajánlom figyelmébe Zed "Kocsoár" Koby legújabb teaházi költeményét.

[b]"Tikkadt teázó, ki nálunk megpihensz,
Sikeres ember többé már nem lehetsz.
Ne legyél meglepett, ha itthagyod a pénzed,
Átverésédre van trükkünk temérdek.
Nem segíthet rajtad sem Kathy, sem páncél,
Mert ez barátom egy ősi román cég."[/b]

Zed "Kocsoár" Koby - A pinaszőrt copfba fonom

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.08.03. 19:12:22

oh milen naivak itt paran
ez teljesen szokasos es szinte mindennapos eljaras pl. kocsmakban
ha csak 3 doboz cigit bevisz es stand elott felpotolja, vagy fel liter vidkat mondjuk muanyagflakkonban aztan ratolt amikor nincs ott a fonok mar csinalt par ezer forintot,egyet tuti
az meg mindig jol jon

maccar 2007.08.03. 19:28:33

zed koby és gé robi nem egy és ugyanaz a személy? mert ha igen, akkor kezdem érteni ezt a mentalitást...

Sanyi 2007.08.03. 20:28:30

Van annak a helynek egyaltalan italmeresi engedelye? Lehet, hogy azert nincs itallap, mert nincs...

ducas 2007.08.03. 22:06:09

Az a borzasztó, hogy ezekre a görényekre még rányitja az ajtót valaki...Te egy nagy hülye vagy, mert bár eléggé tájékozottnak tűnsz, azért még odacsődíted a szinglihordát a szar helyre, és ráadásul az első negatív tapasztalat után nem viselkedsz úgy ahogy ezekkel a görényekkel kell...Asztalborítás, botrány, panaszoskönyv, rendőrség, tűzoltóság...Már a buli színvonala miatt is megcsináltam volna a királykonfliktust, hogy legyen mire emlékezni...Léánybúcsú, vagy mijafranc...Szétcsapni a geci lehúzó banda arcát egy pillanat alatt és kész az élmény...Még száz év múlva is pozitív emlékeitek lennének, nem pedig ilyen szarok...Ezt elbasztátok...Hülye picsák...

myollamy 2007.08.03. 22:39:23

megnéztem a honlapjukat, miköze a teához az indiánoknak?
vagy Kozsó bácsi azt hitte indiánok indiában élnek
szar puccos szilikonos felszolgálós átverős hely, valszg pénzmosó SOSE MEGYEK ODA Be.
jól
Kozsó meg mint tudjuk nem sikeres ember, csak próbálkozik

myollamy 2007.08.03. 22:41:01

ja és elbasztátok hüje picsák
tipikus sokpénzű buta libák inkább fizettek minthogy a sarkatokra álljatok
banki ügyeket is így intézed?
nem tűnt fel hogy üres a hely?

Tromb 2007.08.03. 22:41:53

mondjuk a cigi dolgot nem értem. Pont annyiba kerül a benzinkútnál, mint a tescóban, nem tűnik nagy üzletnek.

Karsus 2007.08.04. 00:45:19

herodes: lehet a Molos hölgy a kúton lévő hiány kompenzálására vette a sok cuccot, pár ismerősöm kutas, ők is ezt csinálják: este megdézsmáljuk a készletet, műszak végén megvesszük a Tuskóban (kicsit olcsóbban kijönnek a dologból)

ertekelem · http://www.ertekelem.hu 2007.08.04. 05:32:33

Jól néz ki ez a hely.. Addig dolgoztak a dekoráción amig bele savanyodtak..

Valakinek van jó véleménye is? Irja meg ide:

www.ertekelem.hu/view.php?id=15482&page=0&cat=307

radzeer2 2007.08.04. 18:47:43

herodes: karsus mondta jol, ez egy sztenderd vendeglatos trukk. Egy ismerosom egy flancos pesti hotelben dolgozott, neki hordtuk be a kozertes kavet kiloszamra, ott eladtak tizszer dragabban sajat zsebre, mert hiszen a bent leltaron levo kavebol nem fogyott semmi... es ez egy puccos kavezo volt. :)

hulyemagyar 2007.08.04. 18:59:37

radzeer2 2007.08.04. 18:47:43
Ezért van a puccos kávézók puccos kávégépein puccos számláló.

Mao elvtárs · http://diamondhostess.hu 2007.08.05. 03:46:18

Mindenki okulasara: amikor ilyen atveres van, nagyon egyszeru a dolog.

Nem kell kifizetni.

Ennyi.

Fokent ha valoban annyira nem voltak hajlandok kommunikalni, mint ahogy a T. holgy leirta. Egy normalis etteremben, normalis felszolgalo mellett is igaz, hogy ha egy etel ehetetlen, akkor vissza kell kuldeni, majd a szakacs berebol levonjak. Ha a pincer bunko, ott kell hagyni a helyet, neki kell kifizetnie. Ha az uzletvezeto at akar verni, akkor ezt igy lehet visszaforditani. Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. orok szabaly. Ne legyenek Naiv Ugyfelek. A penz nem szuletik csak ugy, meg kell dolgozni erte nekunk is es a vendeglatosnak is.

Ha en lennek a szervezo holgy helyeben, visszamennek egy nagyobb tarsasaggal, lefogyasztanek sok dolgot, majd tavoznek.

Bunkó Béla 2007.08.05. 12:15:03

Támogatom AI ötletét.
AI 2007.08.03. 14:44:07

japanautos 2007.08.05. 21:26:32

doktor Varsányiné 2007.08.03. 14:50:40
ki az a Kozsó. Esetleg tépjük le az ajtaját.

kozsó= KOCSOR ZSOLT
(ügyfelünk, elhihetitek, ja a faterja meg az oszkár öreg uzsorás...)

Yasashi Tanuki 2007.08.05. 21:47:44

Az ezoterikus szemlélet szerint a mojitohoz felszámolt alkohol, rum és egyéb nyalánkságok hozzáadódtak Kozsó karmájához. Eleget bánja majd amikor teknősként újjászületik úgyhogy fölösleges fizikailag büntetni.
Amúgy szvsz a sztárboxban előre leverték rajta 10 évi erkölcstelen viselkedést, úgyhogy még mindig jól áll a spirituális mérlege.

LyukasBogrács 2007.08.05. 22:25:40

Érdekes ez a teázós krimó. Azt kittem a sikeres emberek (celebek, politikusok) borászkodnak . Csak úgy, -kodnak. Ez a "szakácskodom", "bankárkodom" az igazi amatőrök nyelvjárása.

Egyébként meg tartsatok pót-leánybúcsút! Menjetek Pécsre a sörözőbe, ott még a pohárért is felszámolnak. Büfézzetek az afgánoknál, szarjatok az Árkádban, pisáljatok az Auchanban. Tankoljatok Briginél!

VIC20 2007.08.06. 10:05:02

Ceterum... De jó, hogy nem Budapesten élek, a barbárok között!

Füstkarikagyáros 2007.08.06. 12:52:58

hagyma 2007.08.03. 19:12:22
oh milen naivak itt paran
ha csak 3 doboz cigit bevisz es stand elott felpotolja

Öööö cigit miért éri meg saját zsebre árulni? Megveszi a teszkóba' 580ért, aztán eladja a kocsmában 580ért. Vagy nem értem.

Majmász Gedeon 2007.08.06. 14:06:44

Anikó: végülis = végül is (a többi hibát most megtartom magamnak)

ex-Zep 2007.08.06. 16:17:17

Unom már a kozsó kisköcsög balhéit. Letűnhetne már a csávó! Lenyúlni vazze, erre bezzeg van esze.

Brutálmackó 2007.08.06. 20:39:27

Szerintem elég fáradt a téma és egy lánybúcsú egy teaházban kezdödjön el ez is már elég érdekes.
Szerintem az üv arra várt, hogy ecseteljétek problémátokat és ez nektek toporgásnak tünhetett.Ha tudtátok hogy nem lesztek tizenketten akkor miért nem mentetek az olcsóbb terembe?
Most nem kellene a 4000 forint miatt egy szót sem emliteni.Én úgy gondolom, hogy pár sértödött csaj most összeírt mindent ami lehetett.

_pierre_ 2007.08.08. 13:25:02

nekem úgy tűnik, hogy a levél írója is homár-olvasó... nomostakkorhogyisvanez?
erről a "kultúrhelyiség"-ről már olvashattunk a homáron (is)... ha azok után képes volt oda betenni a lábát - ráadásul a barátait is odavitte -, akkor mélységes részvétem az illetőnek. akkor a jogi diploma mellé egy szegénységi bizonyítvány is jár neki...

gyureee92 2007.08.16. 13:46:37

Amig az a szőke picsa volt az üzletvezető addig ilyen nem fordulhatott volna elő
Kozsónak üzenem:talán megkéne válogatni az alkalmatottakat,legfőképpen az üv-t.
VISSZA A SZŐKÉT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a mostanira pedig rugjuk rá az ajtót,de építhetünk barikádot is az üzlet elé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MONNYON LE az a genetikai selejt ÜV!!! aki támogatja az indítványt az írjon!!!!!!!!!!!!!!!

gazsi 2007.08.30. 19:06:15

Kozsóhoz lánybúcsuba? nanemáfúúúj!!! Úgy tudom ilyenkor egy kis erotikus kilengés megengedett.Esetleg a kasszafiók csilingelése volt vágykeltő! Mármint Kocsor Zsoltnak.Mert ez Kozsónak,ennek a jobbágyarcúnak a neve. Szegény édesapja,miért büntette a világot mikor megcsinálta?!

indianlove 2008.01.06. 20:54:52

HAT SZEP JO ESTET MINDENKINEK.EN VENDEGLATASBAN DOLGOZOM KB 15 EVE ES FOGALMAM SINCS,H MIERT NEM LATJATOK AT AZ EGESZET ES CSAK A BUDOS BALOLDALI POFATOK TUD JARNI.,.,A ZOLDTEKNOS EGY NAGYON SZINVONALAS TEAHAZ,IGENYESEN VAN BERENDEZVE,KELLEMES CSALADIAS HANGULAT ESZMELETLEN JO FELSZOLGALO FIUKKAL ES LANYOKKAL CSINI KIS INDIAN RUHABAN,KEDVESEK SEGITOKESZEK,...SZERINTEM AKI BEMEGY EGY TEAHAZBA AZ SZAMOL ARRA,H VAN IDEJE ARRA,H AKAR 30PERCET IS VARJON HA KELL MERT EPPEN TELTHAZVAN ES CSAK 4 FELSZOLGALO DOLGOZIK,EBBEN EN NEM LATOK SEMMI KIVETNI VALOT,AKAR MIKOR OTT JARTAM AZ AJTOBAN MAR KEDVESEN FOGATTAK,VOLT MIKOR KOZSO IS OTT VOLT ES O IS SEGITO KESZ VOLT.AZ,H TE NEM SZERETED A SZAMAIT VAGY AMIT KEPVISEL AZ TALAN AZERT VAN MERT EGY ONZO ES FELTEKENY EMBER VAGY.A FELSZOLGALOK MINDIG KEDVESEK VOLTAK PERSZE VOLT,H A NAGY MUNKABAN ELFELEJTETTE A MEZET KIHOZNI DE EZ BAR,H ELOFORDUL MEG A GUNDELBAN IS,SZOVAL EZT SEM ERTEM,H AKI ALANDOAN CSAK KRITIZAL ES SZEMET DOLGOKAT IR IDE FEL MIERT NEM KERI MEG A KEDVES ANYUKAJAT VAGY A PARJAT,H FOZZON NEKI EGY FUCKING LIPTON TEAT AMI 3,4 PERC ALATT KESZ ES NEM KELL SZENVEDNIJE A ZOLDTEKNOSBEN.ES MEG A KOZSOVAL SEM KELL OSSZEFUTNOD ES UTANA UNDORITO DOLGOKAT IROGATNI ROLA.,HA MEG ENNYIRE UNATKOZOL TUDOM AJANLANI,H KEZDJEL EL KICSIT POZITIVABB ES TELJESEBB ELELTET ELNI MERT IGY SEMMIRE NEM FOGOD VINN CSAK ELROHADSZ BELULROL A SOK NEGATIV DOLGAIGGAL EGYUTT.VAGY TUDOM AJANLANI,H OLVASDD EL A SZERETET MUVESZETE ERICH FROMM.SAJNOS MAGYAROK TI ILYENEK VAGYTOK AZERT IS TARTOTOK ITT AHOL MOST EZ MEGLATSZIK A FUCKING POLITIKATOKON A MAGATARTASOTOKON,A NEM TORODOMSEGEN AZON,H EGY KICSIT SINCS MEG BENNETEK AZ,H EREZZETEK AZ OSSZETARTOZAST,EPITO HATASSAL LENNI AZ ORSZAGRA,,,,,SEMMI TI INKABB AZERT MENTEK BE EGY EHLYRE,H UTANA IRJATOK IDE VALAMI SZEMET ES SERTO DOLGOT.HMM EHEZ CSAK GRATULALNI TUDOK,.HAJRA MAGYAROK....EN ATTOL MEG JOBBAN IS FOGOM EREZNI MAGAM,H NEM JARNAK IDE ILYEN EMBEREK.,DE AKI LEJAR A ZOLDTEKNOSBE AZ AZERT TESZI MERT NAGYON JO HELY KB 280 TEAFAJTABOL TUD VALASZTANI GYONYORU INDIAN KORNYEZETBEN.KEDVES,FIATAL MOSOLYGOS SZEMELYZETTEL.IMADOM AZOKAT A GYONYORU KANCSOKAT AMIBEN KIHOZZAK A TEAKAT.,ES A LEGFINOMABB TEAJUK A 192 PITAHAYA EN FELIG MEXICOI VAGYOK ES NAGYON JO VOLT EZT FOGYASZTANI,AJANLOM MINDENKINEK,...PERSZE EMIT EN ELOLVASTAM ERROL A LEANY BUCSUROL.HMM EZT NEM IGEN HISZEM EL,SZERITNEM A LEGNAGYOBB PROBLEMA AZ VOLT,H UNATKOZTAK ES NEM TUDTAK EGYMAS TARSOSAGAT ELVEZNI ES EZ VOLT A LEGJOBB HA ILYET IRNAK.,MIND1 EZ OK TUDJAK DE AKKOR MIERT NEM REKLAMALTAK VAGY MINDEN VENDEGLATO HELYEN VAN PANASZKONYV.BE KELLET VOLNA IRNI.,SZOVAL ELEG NEM EGYERTELMU,AHOL EN FELSZOLGALOK OTT AZ ILYEN EMBEREKET MINT AKIK ITT IRKALNAK BE SEM ENGEDNEK,ORULJETEK ES EREZZETEK MAGATOKAT MEGTISZTELVE,H ITT KISZOLGALNAK TITEKET.
TOVABBI KELLEMES ESTET ES REMELEM KICSIT MAGATOKBA SZALTOK ES ELGONDOLKOZTOK AZ EGESZEN.,2008 KICSIT MAR INKABBJOBB LENNE HA FEJLODNETEK ES NEM LEEPULNETEK,
SZEBB JOVOT MINDENKINEK ES POZITIVABBAT,
PEACE

Dax 2008.09.17. 16:54:35

indalove, kokó vagy speed?

truetime 2008.12.20. 13:59:32

Egyetértek, engem is csúnyán lehúztak. Tudok olvasni, beszélgetni és elhihetitek hogy nem unatkozsom. :)
A hely azon kívül hogy különleges, annyit sem ér, mint 1 maroknyi lepke.
A kiszolgálás szörnyű, a csajok sem kedvesek és nem is kellemes külsejűek.
Hát nem tudom miből tartják fenn a helyet, mert ez profitot nem hoz az tuti. Minden embert csak 1x lehet lehúzni, mert utána többet oda nem megy! Vagy Kozso bácsi arra utazik? Nem értem ezt az üzletpolitikát...

kétszersült · http://www.ketszersult.blog.hu 2009.01.20. 18:02:10

Én is szoktam menni a Zöld teknősbe, a lassúságon kívül még sok rosszat nem tapasztaltam. Vendéglátósként nézve lenne mit változtatni ott, de mutasson nekem valaki egy olyan helyet hazánkban, ahol minden ok... (Vagy ahol nagyon nem ok...)
Kiteszem a Kétszersültre :)
www.ketszersult.blog.hu

És a teáik tagadhatatlanul finomak...

borsi79 2009.03.02. 23:15:30

Sziasztok!
Kerestem egy olyan helyet,ahol végre leírhatom véleményemet,véleményünket.
Felháborító volt a kiszolgálás.Ilyen alkalmazottakat...tisztelet a kivételnek,aki két ember.
A teák közül még igazán jót nem ittunk.
Szerettem volna pozitívan reagálni,de sajnos nem lehet.
Rengeteget dolgoztam vendéglátásban,tudom hogy kell viselkedni a vendégekkel.Aki nem szereti és nem érti az keressen más munkát.
Lehet nyugodtan sértődötten azt reagálni,hogy "nem kell idejárni",nem hiszem hogy ez jó üzletpolitika.
További sok sikert és változást kívánok!

Parasite 2009.04.20. 13:50:08

kicsit nagy az arcod anya, de nem baj. viszont kérdés: mégis mia faxnak jártok oda? eleve milyen szerencsétlennek jut eszébe a kozsó undormány giccs teázójába menni, amikor a belvárosban minden sarkon jobbat talál? komolyan nem értem.

MocsariZerge 2013.10.27. 23:10:17

Sziasztok!
Tiszta lehuzas ez a hely!!! Keruljetek el, ha tehetitek. Rendeltunk salatat. Kertuk, hogy ne legyen benne unorka es kenyer, potoljak ki masik zoldseggel, pl. Paradicsommal. Ezert felszamoltak 300 ft ot. A salata annyira kicsi adag volt, hogy pofatlansagnak tartottam 1800 ftot elkerni erte.
Bementunk a szeparejba. Veletlenul 65 percet voltunk bent, es felszamitottak a masodik megkezdett orat, 2910ft ot!!!
6600 ert ittunk ket teat, ettunk egy salatat. :/
süti beállítások módosítása