Tékozló Homár

Re: Rosszul számol az OTP Garancia

2007.11.15. 14:30 | jackyll | 41 komment
A tegnapi kötelező biztosításos sztorira érkezett egy nem hivatalos válasz az OTP Garancia egyik munkatársától:
Kedves Panaszos (bocs, ez béna, de jobb megszólítás nem jutott eszembe):)! A Garancia Biztosító központjában dolgozom, és elég sok, a Te (elnézést a tegezésért!) ügyedhez hasonló panaszlevél fordul meg nálam is. Azt tudom javasolni, hogy amennyiben végképp nem tudod rendezni a problémát helyi szinten, mindenképpen érdemes hivatalos levélben (csatolva: szerződésszám, másolatok) megkeresned a Központot, melynek a címe: 1051. Budapest, Október 6. u. 20. Címezd vagy a Központi Ügyfélszolgálatnak, vagy valamelyik magas rangú vezetőnek, akik a tájékoztató leveledet aláírták. Biztos lehetsz benne, hogy a problémáddal foglalkozni fognak! A kollégák viselkedéséért pedig (bár személyesen én sem ismerem Őket) elnézést kérek! Remélem mihamarabb tudod rendezni az ügyedet!
Közben befutott egy másik panasz Imittótól, szintén az OTP Garancia háza tájáról:
Tavaly vásároltunk autót, akkor kiszámoltuk, hogy az OTP Garancia biztosítónál lenne a legjobb a kötelező biztosítás. Tavaly év végén nem nagyon ugráltunk váltani (hisz a bónusz besorolás fél év utáni váltásnál mindegyik biztosítónál azzal járt volna, hogy nem kerülünk következő bónusz lépcsőre...). Mióta az autó megvan, az OTP rendszerint majd egy hónap késéssel küldi a csekket – pl. 2. negyedéves csekk április végén érkezik. Ügyintéző erre rendszeresen azt mondja, hogy a rendőr az 1. Negyedéves csekket április végéig el kell hogy fogadja. Tegnap (2007.11.13-án), másfél hónappal előbb megkaptuk a 2008 első negyedéves csekket. Az eddig B3-ban fizetett 9500 ft. helyett jövőre B4-ben 11500 forint. Először nem értettem, aztán rájöttem: sokkal rosszabb kondíciókkal úgy próbálnak ott tartani, hogy talán befizetem az 1. negyedévet, aztán már maradok az emelt díj ellenére...kíváncsi vagyok, ebbe hányan fognak beleszaladni...persze a csekk iktatva lesz megfelelő helyre, az OTP meg leváltva bármi másra.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fapuma (törölt) 2007.11.15. 14:37:14

mivanmi? mindenki plázázik?

Fapuma (törölt) 2007.11.15. 14:38:19

hahóóóó, xar 1edül kommeltelni!!!!!!!!

Fapuma (törölt) 2007.11.15. 14:39:28

magamnak posztolok, magamnak kommentelek...

na, lécci lécci lécci!!!!

Fapuma (törölt) 2007.11.15. 14:41:33

lehet atom robbantás volt és nem vettem észre?

Fapuma (törölt) 2007.11.15. 14:44:48

bisztos bekerül a történelem könyvekbe is, lehet a gínisz bukba is...

Fapuma (törölt) 2007.11.15. 14:45:52

végre kedves churchill a zéletemet mentetted +
:)

Secnir 2007.11.15. 14:51:13

fapuma, ehhez a cikkhez nem lehet mit hozzászólni.

vernarancs 2007.11.15. 14:55:12

"Kedves Panaszos" Talan inkabb Tisztelt Cim! Azta Biro mindenit :)

brunhold · http://www.hackedgame.try.hu 2007.11.15. 14:56:42

ott is dolgoznak normalis emberek, a problema az, hogy nem mindig ertik a problemat, es nem tudnak semmit sem tenni, ezzel felduhitve az ugyfelet, majd az ugyfel felduhiti oket.

Taurusz 2007.11.15. 14:58:30

Sőt, "Kedves Ügyfelünk!". De tovább megyek: ....

Dr Net Elek (törölt) 2007.11.15. 15:00:44

Dear Customer oder irgendetwas.

Csak hogy az oroszok is ércsék.

Pitta2 2007.11.15. 15:00:53

Korrekt? Inkább csak alakulgat. Az jó, hogy bocsánatot kér, de ha igaz az alapstory, akkor egy olyan levelet kellene kapnia a biztosítótól, hogy "elszámoltuk sorry, de mivel Ön jóhiszemű volt, nem kell befizetnie"
De miért is nem lehet helyben rendezni. Miért is kell "hivatalos" levelet küldeni? Ezért mondom, hogy alakulgat a biztosító.

vernarancs 2007.11.15. 15:01:50

De miert kell nekem az atyauristenhez fohaszkodnom, ha az ugyemet el akarom intezni? Sot, miert van egyaltalan ugy, amikor az alairt szerzodest nem valtoztathatja meg a biztosito egyoldaluan. Meg ha tevedett akkor sem. Ezt be kell nyelnie es kesz. Miert kuncsorogjak, hogy vegre igazat adjanak valamiert amit a torveny vilagosan leir?

vernarancs 2007.11.15. 15:03:05

Tovabba: miert tartom el az ugyfelszolgalatosokat az altalam befizetett dijjakkal, ha amugy meg a vezerrel kell leveleznem?

=Ford Prefect= 2007.11.15. 15:05:00

2005 óta van náluk a biztosításom. Egész évre szoktam befizetni előre, de a csekkért mindíg könyörögni kellett. Ma felhívtam őket megelőzendő ezt a problémát és tisztázandó az idei árakat. Persze nem azt az árat mondták, amit a kalkulátor kidobott, de nem nagy a különbség.
Az viszont érdekes, hogy az ügyintéző azt tanácsolta, mondjam fel és kössem újra a biztosítást, mert úgy olcsóbb lesz. Ugyanis ha folytatom, árfolyam-különbözetet fognak felszámolni a tavalyi évre. Csak tudnám mire, mivel nem euróban kötöm a cuccost.
Az ellentmondásokat feloldandó ma bemegyek személyesen. Kíváncsi vagyok...

"Farewell and thanks for all the fish!"

Dr. Kix 2007.11.15. 15:06:12

Tényleg korrekt, kár, hogy kevés ilyen ember dolgozik ott - a jelek szerint.

vernarancs 2007.11.15. 15:16:48

"Farewell and thanks for all the fish!"
Nem jooooooooooooooo!!!

"So long and thanks for all the fish!"
Klasszikust csak pontosan....

Csak ha felmondod es ujrakotot akkor jarsz jol, de talan ha mashol kotod ujra megjobban jarsz. Ezt a szemetseget pl. az UPC is gyakorolja, csak ott nem lehet a windowsos "kilepek-belepek" technikat alkalmazni mert 2 evig nem kotnek veled ujra szerzodest.

Fapuma (törölt) 2007.11.15. 15:25:27

gondoltam örülnétek neki, lefordítattam 1 fordító programmal a tartalmát a daglesz edemsz könyvnek, íme:

A könyv kezdődik Arthur rovátka, rántás-kirándulás véletlenszerűen közvetlen a galaxis, érkező (mint a könyv beszéd leírja ezt) "a tartanak helyeznek a Világegyetemben múlva amelyik elvárna találni bármi egyáltalán, de melyik 3,976,000,000 emberek fog találni különösképp családi " nevezetesen Földet, amelyik leromboltak az első könyv a kezdeténél a sorozatokban.

Után leszálló csepegett a bolygón egy űrhajóval egy terület közepén az esőben, Arthur rovátka menések egy útig ahol meglepnek egy autóval vezető által az lökhárító böllér "a más autóm van-e ezenfelül egy Porsche " ez van-e övé először utalás ami visszajön Földön. Akkor átáztatott által egy teherautó hajtott által Rabolnak McKenna akit a felhőkön folyamatos eső, mert van tudatlanul egy Eső Isten vezető egy pocsolya vízből. Ugyanaz dolog megtörténik több más autóval hogy haladnak által, amíg Arthur sikeresen stoppol egy férfival hajtott egy autóban nem nevezett meg orosz.

A szempont változtatások átgázol Prefektus, aki hanyagság okoznak-e problémát múlva az rendkívűl előmunkálnak Han Dold Város. Majdnem megölnek amikor próbálkozások fizetésnek italok egy hatalmas mennyiségének egy American Express kártyával, de végül befizetnek eznek által feladó büfé egy kedvező írnak-Az stoppos Kalauza a Galaxisnak. Legújabb találkozások egy prostituált az utcákon ki sajátosság mondanak gazdagot emberek ez jól vannak lenni gazdag megpróbál bemutatónak ő a Kalauza belépés a bolygónak Föld ("Főleg ártalmatlan ) át amelyiket tartoznak 15 év fizetése, előtt legújabb frissítő Kalauzból jön közvetlen és a belépés van-e feltesz törölt. Végez távozásot kínálatnak a szolgáltatásai egy fickónak egy limuzinban átgázol találja a belépését másodpercek előtt a frissítő, de felfedez hogy nem törölnek egyáltalán: ehelyett, a teljes megszerkesztetlen jelentése a bolygón Föld van tevés a Kalauzba. Indokoló ami valamilyen szokatlan megtörtént, távozza a bolygót azonnal és élén áll Földnek.

Ezalatt, Arthur nemsokára felfedez nem szeret orosz egyáltalán. Múlva a hátvédsor az autóból van-e Russell's nővér, egy gyönyörű nő aki van-e eszméletlen, és aki orosz hivások mocsaras. Arthur tanulások orosz ami mocsaras nyilvánvalóan ezzel valami féle mentális sikertelenségből egy kávézóban Rickmansworth csak kevés másodpercek előtt ami hív "az érzékcsalódásokat a nagy sárga űrhajókkal " nyilvánvalóan, mindenki hisz hogy a Földet a rombolása egy tömeg érzékcsalódás kiterveltek-e az Központi Hírszerzés. orosz hisz hogy a gyógyszerek ami az Központi Hírszerzés használt vettek hosszabb használatnak távol mocsaras, aki hisz van-e őrült miatt ismételt mondó hogy rendelkezik csalásokkal ami él az igazi világban.

Rendelkező tett egy alaposan rossz benyomást kinyitva orosz, Arthur csepegnek távol egy kocsmánál: a Ló és Vőlegény, ahol volt átgázol Prefektus a reggel ami a Föld volt-e nyilvánvalóan lerombolt. A kocsmánál nézi az Porsche ami átment őt az országúton és a kutya ezen belül, amelyik felismer mint tartozás a némileg kellemetlen barátjának Fogsz kovácsol. Továbbá, megvalósít hogy az autó ugyanaz egyetlen ami Akarat ezzel amikor Arthur volt-e fog tartani Földön még akkor is ha mindig változott autó minden augusztusán ez óta szeptembert amikor a Föld leromboltak-e és február most, egyetlen hat hónap vagy így tudna átment még akkor is ha Arthur távol nyolc éveknek (tartalmazott öt évet történelem előtti Földön).

Visszatérő felé övé csodálatosan undemolished otthont, Arthur talál hogy a hiányában kapott szemét levél egy hatalmas rakását és egy dekoratív fishbowl beírt a szövegekkel "Olyan Hosszú, és Köszön.. Képtelen eljutni alvásba, felmászik övé tető, ahol érez egy rejtélyes kapcsolatot a világ körül őt: a fáknak, a birkát, és az emberek az elméik, egye amelyikből törött tud ösztönösen van mocsaras, de van-e képtelen hajszálpontosan rögzítenie övé érez újra egy törés, egyetlen mélyebb, és talál hogy a törés van-e a Földben önmaga érzések ami van kettő Földeket, szétválasztott által egy szakadék. Arthur akkor felébreszti találni önmaga felemelést a szomszédja virágjai fölött (az előző könyvben, tanult hogy ő tudna kihív fizika a törvényeik által dobó önmaga a talajnál és elmulasztó a fogást ami mint az egyén ütnie KÖRÜLBELÜL a talajt, az egyén teljesen és teljesen gondolatokba merült valamilyen mással más mint a talaj, és ütő ez a szenvedése: ez út, fizika meg fogja nézni a más utat, és az egyén fog úszni) bukik a talajnak, biceg otthon aztán elalszik.

A következő nap Arthur felébreszt érzés felüdített, és készletek dolgok tevő munkának azért: tisztít távol a szemét levelet, gyűrűk munka és megmagyaráz volt távol mert megőrült, és megpróbál sávnak lent mocsaras közvetlen hívás különböző kórházak de nem rendelkezik szerencsével. Ami az éjszakai Arthur visszatérések a falunak kocsma, és megmagyarázza az utolsó több hónap a hiányát által rendelkező volt távol Kaliforniában, és övé szikár megjelenés mint rendelkező ezzel egy 'arc-csepegsz'.

Ezalatt, átgázol Prefektus megfoszt az Sirius Kibernetika Cég eladó akin csillagok stoppolás és helyezett felfüggesztett animációban, és kötélzettel ellátott Óra Beszélő egy kapcsolatos az Londonig amelyikből csinál biztos hallható mindegyik szobájában a csillagok, a szándékával csődbe viszi ezeket a telefon Billel. Távozik egy menekülésben hüvely és élén áll egy közeli űrállomásnak, azzal a céllal, hogy rántás másik utazás Földnek.

Kettő hónapok később, Arthur nézések mocsaras stoppolás és felszedő övé. Kínál hajtásnak övé az Londonnak de ehelyett csinál őt veszik övé egyetlen a közeli pályaudvarnak gúnyos megjegyzés. Meggyőzi övé a beszélgetésnek vele egy kocsmában az állomásban, és beszélnek kényelmetlenül, ügyetlenkedés Arthur képtelen megmagyarázni hogy tudja övé már vagy amiért akar nézésnek övé újra. Rajtakap hogy a nevét valójában Fenchurch, megneveznek miután Fenchurch Utcai pályaudvar (ahol kigondol). Kényszerítenek vásárlásnak jótékonyság tombola jegyek egy nőből aki folytatnak megszakítást ez a beszélgetés, de a végén szerez Fenchurch's telefonszám a jegy előtt távozik. Később megvalósít amiat ez a győztes jegy és így által feladott cserébe egy nagyon sánta skótduda egy rekordjának díja zene, elveszítette a számot. Bukik depresszióba rendelkező elveszített kapcsolatba lépnek Fenchurch újra.

Arthur találkozások Rabolnak McKenna újra egy kávézóban át a másodszor (az először levő pontos ugyanaz kávézóban, mielőtt találkozott Fenchurch). Rabolnak mond hogy ezt a soha megállásokat eső az eső rajta, és feltár rendelkezik egy naplóval jegyzékbe vevő az időjárás körül őt át a tartasz tizenöt évet. Arthur javasol mutatja a naplót valakinek, amelyik tesz később a könyvben vált híres mint az "Esővé Isten , és rendelkezik egy jövedelmező új pályafutással elkerülés helyez pénznek.

Az előző könyvben, Élet, a Világegyetem és Minden, Arthur rovátka találta önmaga életvitelet egy barlangban át öt év időzöl gesztenyebarna szín történelem előtti Földön. Mert nem rendelkezik sokkal másot eseménynek, eldönt megpróbálni és találnak a követelnek koordinál amiaból barlang. Vásárol egy számítógépes Exeter, és nélkül sokkal szakértelem sejt és tagoltan beszél egy készletét koordinál amelyik gondolt lehetett volna kijavítanak a csillagok alapú a nézetén a barlangból. Az elbeszélés informál megtörténik hogy mint a feltevés kijavítasz pontosan. Amikor Arthur bemegy felé a koordinál, modern nap Islington, "ütött a megfelelő ajtón, "és megdöbbentenek nézésnek Fenchurch álló ő előtte. Fenchurch figyelmeztet Arthur nemnek rendelkező telefonált először, de meghívja őt múlva és egy kapcsolat kezdődik közt a kettes.

Ez a beszélgetésekben, úgy látszanak figyelmeztetésnek ami volt valamilyen sorsot egymásról. Kedvelnek egymás társasága, és beszélnek ez a zűrzavarról a világról és ez a tapasztalásokról. Arthur tanul ami Fenchurch érezett egy "csatlakozásot mindennek "hasonlóság felé ami tapasztalt a könyv a kezdeténél, amelyik kulminált a kávézóban Rickmansworth ahol ezzel egy istenség inkarnációja tájt hogy létrehozásnak minden a világban igazítasz amiat amikor a Föld leromboltak, és azóta képes nem volt emlékezni ami övé istenség inkarnációja volt-e. Úgy látszik szintén gondolni ami a Földet igazán leromboltak, és nem hiszi a tapasztalásot lenni egy tömeg érzékcsalódás. Tanul szintén fogva övé hogy ugyanakkor a Földet leromboltak, mind a delfinek a világban eltűnt nélkül egy nyomot.

Után megvalósító ami Fenchurch's láb nem érint valójában a talajt, Arthur bemutatók ő a képessége repülnie alámerüléssel kívűl övé padlás apartment. Segít Fenchurch légyre ugyancsak és rendelkeznek szexet az ég túlsó Londonban. Teszik ezt újra a következő éjszakát, egyetlen Sony séta.

Kereső válaszok, Arthur és Fenchurch utaznak Kaliforniának találkozásnak Wonko az épelméjű (igazi név János Watson), egy természettudós aki követelések tudásnak amiért a delfinek eltűntek és akát figyelembe vesznek mint őrült mindenki mással. Találják a házát, amelyik megnevezte a Kívűl a Menedékhelyből, van-e kifordítva: a külső falak rendelkeznek bent lakberendezésekkel és a belső rész rendelkezik szabad térrel-stílus téglafal és kertészkedés, és a tető hajlít másolatot készítesz önmaga. Wonko mondja ezeket ő beépített a Menedékhelyet tartózkodásnak a világ miután olvasás az oktatások fogpiszkáló egy csomagján, és indokoló ami bármilyen társaság hogy megkövetel oktatásokat fogpiszkáló kellene lennie őrült: marad mindig közben a Kívűl a Menedékhelyből (én.e betű. a ház a belső része) amelyik szintén beleért tengerpart egy kis nyúlását.

Wonko bemutatók ezeket egy fishbowl a házában talált megegyező az egyetlen Arthur, az metszés "Olyan Hosszú és Köszönnek Mind A Halnak . Fenchurch szintén feltár rendelkezik eggyel ugyancsak. Wonko mondanivalók ami a fishbowls búcsú ajándékok a delfinekből, és hogy rajtakapna ami megtörtént delfineknek és a Földnek elhelyezkedéssel a fishbowls ez a füleknek. Arthur és Fenchurch esemény tehát: előfordul amiat ez új Föld egy "követő "Föld, teljesen valószínűleg egy Föld fogva egy váltakozol timeline, előbbre hoznak ezbe világegyetem a delfinekkel, aki minden indult a Földet ez a sajáttal jelent mielőtt ez a rombolást és most vett mindent a Földön időben ezre új egy és indulta a bolygót állandóan. Az utolsó üzenetet nyújtott "Ez ivás hoztak neked a Kampánnyal Mentésnek az Emberek. Parancsolunk te búcsút."

Az úton otthon eldönt megpróbálni és távozás a Földet nézésnek Isten Utolsó Üzenete a Teremtésének, a címe amelyikből beadták az előző könyvet a sorozatokban Prak. Várnak át egy átmenő repülő csészealj jönni múltat, amelyik tesz végül, összetörés London egy nagy része és hordó hatalmas robot és átgázol Prefektus. átgázol tart egy ranalírozó alak kocsma csúszás aztán érkezik Arthur's helyezik a következő nap, ahol megmagyaráz hogy és amiért megfoszt az Sirius Kibernetika Cég eladó: nyilvánvalóan a küldetését keresésnek új civilizációból és eladásból Előmozdítottek Zenei Helyettesítő Rendszereket ez az éttermeknek, liftek és bor rács vagy, ha a civilizációk nem előmozdítottek volna hogy távol, gyorsulni mesterségesen ez a civilizációt fejlődés nem tett.

átgázol segítségek Arthur és Fenchurch lopod a repülő csészealjat, és kíséri ezeket a bolygónak ahol Isten Utolsó Üzenete a Teremtésének van-e az utazáson átgázol felvételek a kedvező alkalom nézetnek filmek ami eljutottak soha egy lehetőség nézés időzöl eredetileg Földön. Amikor érkeznek a bolygónál, találkoznak egy meghaló Marvin (aki, övé miatt átfogó és általában vonakodó idő utazás, van-e 37 időről idősebb mint a világegyetem önmaga) és segíted őt olvasnia az üzenetet, amelyik kiderül, hogy "ELNÉZÉST KÉRÜNK A KELLEMETLENSÉGNEK . Marvin valójában hasonlók ez, aztán meghal boldogan.

vernarancs 2007.11.15. 15:39:20

fapuma 2007.11.15. 15:25:27

Ez gyalazat! :)

lokharito boller 2007.11.15. 15:42:14

Lökháritó böllér, mi? :) Az eredeti forditás is jó volt, de ez valahogy közelebb áll a szivemhez...

Fapuma (törölt) 2007.11.15. 15:46:14

a kis programocska nem occó, de legalább xar, itt a helye a Homárom, "fogyassz szenvedj!"

bizony sok szépség van benn, de lökhárító böllér, na az nem csekélység!

lokharito boller 2007.11.15. 15:48:42

Nem is emlékeztem, hogy a kocsma neve Ló és Vőlegény volt... :)

=Ford Prefect= 2007.11.15. 15:53:38

Jogos! :-)
Elszúrtam...

=Ford Prefect= 2007.11.15. 15:54:59

Ha akarjátok bemásolom ide az összeset, aztán olvasgathatjátok egész nap :-D

májgeriberi 2007.11.15. 16:36:20

jó kis töténet.. Arthur rovátka
lol

Céadaoin (user ID 44540) 2007.11.15. 17:22:58

Babel-fish??? túl sokat volt a Ló és Vőlegényben?
Pángalaktikus Gégepukkasztó, huh?

vernarancs 2007.11.15. 17:40:11

Jon a tel, az idegenek lassan egerek formajaban beturemkednek a pincekbe, magtarakba.

GOD 2007.11.16. 02:23:16

Kocsogok! Mingyá' rendelek magamnak egy új bolygót, aztán ideküldöm a vogonokat helyet csinálni!
Egér őseimre mondom, h kísérletezzen veletek a halál!

idegenvezeto 2007.11.16. 10:38:09

Csak vigyázz, mert ha Szlartibartfaszt járgányán is OTP garancia van, akkor nem sikeres ember...

Céadaoin (user ID 44540) 2007.11.16. 11:17:44

Ellenőriztem: az én törölközőm rendben van!

gumby 2007.11.18. 16:33:02

vernarancs rosszul van tájékozódva a upc-ről, de úgy csinál mintha jól lenne

vernarancs 2007.11.19. 17:10:06

gumby 2007.11.18. 16:33:02

Tevedesben elsz es meg buszke is vagy ra.
süti beállítások módosítása