Tékozló Homár

Re:re: 96 órája késik a megrendelt sofőr - Az elfogadott bocsánatkérés

2008.04.21. 10:10 | ge | 70 komment
A sofőrszolgálatos sztorit lezáró poszt meg három napja, tudjuk. De most itt van amire mindenki úgy várt, az elfelejtett ügyfél 12 pontba szedett válasza a sofőr mindent bevalló levelére.
Tisztelt Csétei úr!

Mielőtt belevágnék, azzal szeretném kezdeni, hogy bocsánatkérését elfogadom, így az ügyet a magam részéről lezártnak tekintem. Ezzel, ha gondolja, megspórolhatja az alábbi sorok olvasását.

A Vis Major kifejezést jómagam is ismerem. Ezzel a latin szóval, mindössze annyi hibázik, hogy üzleti körökben nem használatos. Üzleti körökben az „amit megígérek, betartom” magyar kifejezést alkalmazzuk. 10 éve dolgozom az üzleti világban, apám, anyám is üzletemberek.

Arra tanítottak, hogy a szavamnak súlya legyen. Néhány esetben ismerünk mentséget: Haláleset, olyan betegség mely meg gátol az ígéret betartásában. Ezek a mentségek is csak akkor elfogadhatóak, ha kizárólag az érintett személy tudja az ígéretet betartani!

1. Nekem, mint „vásárlónak” nem kötelességem tudni, hogy egy egyszemélyes vállalkozásról van szó. Most miután tudom, hogy ön a sofőrszolgálat tulajdonosa, diszpécsere, valamint a sofőrök kísérője így világossá vált, hogy miért is alkalmazza ezt a gyönyörű latin kifejezést. Ezért ezt a Vis Major-t 50%-ban el tudom fogadni.

2. Jómagam is cégvezető vagyok, mint alkalmazott, ezen kívül vezetek egy saját céget is. Így mondhatni hasonló „cipőben” járunk. Jómagam 10 éves üzleti pályafutásom során, gondoskodtam arról, hogy Vis Major lehetőleg ne következzen be. Volt motorbalesetem 21 csonttöréssel, 7 hónap kórházzal, volt haláleset a családomban, túlestem egy váláson stb. Ennek ellenére, mind a saját, mind, pedig a másik cégnél igyekeztem helytállni. A motorbalesetem napján lett volna egy üzleti tárgyalásom, erre nem tudtam elmenni. Miután a baleset után 5 napig mesterséges kómában tartottak, semmilyen ügyet nem tudtam intézni. (gondolom érthető) Utána 2 hétig nem igazán voltam magamnál, nem tudtam foglalkozni az üzlettel. Azt gondolom ez egy Vis Major! Ezek után gondoskodtam arról, hogy „távirányítással” tovább dolgozzak.

3. Ha valakinek fontos az üzlete, akkor gondoskodik arról, hogy egy Vis Major után helyreállítsa a kapcsolatot ügyfeleivel. Kár bármilyen adatvédelemre hivatkozni, hiszen Ön nagyon is jól emlékszik, hogy 2008. április 5.-én az István utcában parkoltam és a kedves sofőr hölgy ébresztett fel, és Ön 4 óra 27 perckor telefonált!

4. Igazán hálás vagyok, hogy nem számoltak fel várakozási díjat, azért mert a helyszínen aludtam. Sajnálom, hogy mindössze 400ft borravalóval tudtam honorálni, hogy oly sokat vártak rám, míg felébredek.

5. Sajnálom, hogy Ön lejárató hadjáratnak tekinti mindazt, amire 4 napja lett volna, hogy másképp alakuljon.

6. Jelenleg 17 peres eljárás résztvevője vagyok. Ebből 14 esetben felperes, 3 esetben, mint alperes. Azt hiszem, ez elég jól tükrözi, hogy miért is oly impulzívan reagáltam le a dolgot. Képzelje el amikor a végszámla leadásánál szembesülök azzal, hogy euró tízezrekre akarnak lehúzni. Képzelje el milyen érzés, amikor egy cég fizetésképtelenné válik és kénytelen vagyok felszámoltatni. Lassan több adósságkezelő céget alkalmazok, mint alvállalkozót. Remélem ön is, elfogadja a „vis major”-t!

7. Én még gondolatban sem szidtam az Ön felmenőit! Bocsásson meg, de kénytelen vagyok feltételezni, hogy Ön magából indul ki!

8. Képzelje el a helyzetet, hogy egy órája várok. Lassan fél hat van (5 óra 16 perc). Ekkor feladom. Hulla fáradt vagyok. Már csak egy barátom van velem a 3-ból, mert még bírja a gyűrődést, elszívunk egy cigarettát, beszélgetünk… persze aludhattam volna ott is, de hát mit tegyek, mindenkinek van egy heppje. Az enyém, pl. saját gépjármű, saját portán, alvás saját lakásban, saját ágyban. Igen felfogtam, nem vagyok hülye, hogy tudakozó, másik sofőr stb. stb. stb. De ekkor már lassan 6 óra van. A nap felkelt. Intelligens ember lévén nem hívok másik sofőrszolgálatot, mert: Vagy már nem jön ki, vagy újabb fél óra. Így maradt a taxi.

9. Ön azt írta, hogy jogtalanul vádaskodtam. Közben elismerte, hogy mégsem. Akkor most mi van? A helyzet az, hogy mint említettem elfogadtam a „vis major”-t. De a tényekre szorítkozva: Önök nem jöttek el értem. Én csak ezt írtam le.

10. Mi a célom a lejárató hadjárattal? Szerintem nyilvánvaló volt, már a legelső levelemben, hogy csak egy visszahívást vártam. Pontosabban: Elvártam volna, hogy amit megígérnek, azt tartsák be! Vagy: Ha nem tartják be, akkor egy „lejárató hadjárat” nélküli indoklást, hogy miért is nem jöttek értem! Mint fentebb említettem, nem tudom elfogadni, hogy törölte a hívásaimat. Egyáltalán nem logikus! Adatvédelemre hivatkozva maximálisan megértem, és korrektnek tartom, hogy törli a fogadott hívásokat. Bár, ha nem társul név a számhoz, akkor felesleges. Mint azt Ön kifejtette, nem érezte jól magát. Ugyanakkor kifejtette azt is, hogy mennyire fontos Önnek az ügyfél. Ha nekem fontos az ügyfél és tudom, hogy „vis major” miatt mondjuk hajnali 2-től már nem vagyok 100%-os akkor biztos, hogy másnap nem törlöm ki a hajnali 2 utáni hívásokat. Főleg akkor nem, ha az okos telefonomban látom, hogy egy és ugyanazon számról 4-szer kerestek. Persze nem kioktatásnak szánom. De hát Ön mondja, hogy mennyire fontos Önnek az ügyfél.

11. Elismerem: Én vagyok a szolgáltatók „réme” Igen, én vagyok az a típus, hogy egy étteremben, ha szar a kaja, akkor nem kisomfordálok, hanem megmondom szó szerint, hogy a kaja szar volt. Én vagyok az aki, ha pultnál szolgálják ki, soha nem adok egy büdös borravalót sem. Igen én vagyok az, aki, ha látom, hogy a pincérnek szar napja van és ezért morcos, nem kap egy büdös vasat sem. Én vagyok az, hogy akinek nem tetszik a szálloda, kiköltözök fizetés nélkül, és még sorolhatnám!

12. DE: én vagyok az a személy is, hogy ha egy étteremben emberként kezelnek, vaskos borravalót adok. Én vagyok az, aki 5 éve rendszeresen visszajárok egy szállodába pihenni, mert nagyon kedves a kiszolgálás. És én vagyok az aki 8 éve, amíg Magyarországon dolgoztam napi rendszerességgel rendeltem a Taxi2000-től, jelenleg is hétvégenként minimum 2-3 alkalommal.

Bocsánatot kérek azért, hogy nem hímes tojásként kezelem az ügyeimet. Ahogy Ön fogalmaz „Sajátságos módon”. Elnézést kérek, hogy fogyasztóként részt veszek a társadalom körforgásában. Külön elnézést kérek, hogy mint egy szolgáltató cég alkalmazottja, de vezetője is egyben olyasmit várok el magánemberként, amit tőlem, mint szolgáltatótól maximálisan elvárnak mások. Engem nem „blog” oldalakon járatnak le, hanem súlyos euró tízezrektől fosztanak meg, illetve estlegesen azonnali hatállyal beperelnek.

Összefoglalva az egészet: Nem az Ön személye ellen indítottam támadást. Egy szolgáltatás hiányossága ellen indítottam támadást! Ha túlreagáltam ezúton kérek bocsánatot Öntől. Fentebb részleteztem heves vérmérsékletem mivoltát. Sajnálom, de én is az üzleti világban élek és nyugodtabban aludnék, ha „csak” ennyi atrocitás érne engem, mint Önt.

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hivatalnál tett panaszomat, a mai nappal visszavonom. Erről írásban értesítem a NFH-t. A taxi2000Kft-nek kizárólag az Ön beleegyezésével írok levelet, melyben közölni fogom, hogy a „nézeteltérést” tisztáztuk. Jelen levelemet mellékelem az Indexnek is.

Bocsánatkérését elfogadom. Semmilyen anyagi ellenszolgáltatással nem kívánok élni (ezt korábban többször is leírtam).

Maradok Tisztelettel:
L. Sándor
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gumidomino 2008.04.21. 10:21:52

elsőre jó hosszú levél

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2008.04.21. 10:23:29

Ha láttad, hogy nem hív, miért nem hívtad újra??? Hagyd már a szerencsétlent! Unalmas...

hófehérke (törölt) 2008.04.21. 10:25:00

Ha ezt mind elolvasom, tuti kicsúszom a tízből.

Gumidomino 2008.04.21. 10:26:47

ehhh!

a hajad jó lett remélem.

pizsama 2008.04.21. 10:29:06

Hát, én továbbra is Csétei Úrnak adok igazat. Nem kellett volna egyből Homárra írni, el tudták volna ezt intézni egymást között is, a nyilvánosság kizárásával...

Mike36 2008.04.21. 10:29:23

kurvára unalmas immár
miért nem beszélitek meg négyszemközt
a faszom kiváncsi már erre

Mike36 2008.04.21. 10:30:30

ja és nem olvastam el, nem is fogom, nem érdekel

szellem 2008.04.21. 10:31:01

Kezd kicsit _mónikasó_ fíligje lenni a homárnak. Holnap mi lesz? Fogatlan Erzsi bepanaszolja Kockáspulcsis Józsit, mert megígérte, hogy fizet egy kisfröccsöt a kocsmába, de nem jött el, így otthon kellett kannásbort innia. Következő nap írhat Józsi, hogy azért nem ment el, mert részegen besett a biciklivel az árokba és Jolán, aki szemben lakik csak reggel vette le a láncot a fejéről...
Már nagyon várom az izgalmas történet folytatását...
Mindig van lejebb...

upho 2008.04.21. 10:40:09

ennyi idom lenne egyszer, akkor tuti nyaralni mennek

elwood 2008.04.21. 10:41:48

Ez valami szappanopera kozépvezetőkről.

Van fehér sportcipője ?

elwood 2008.04.21. 10:48:55

Ja most látom a 2. pontban, mint vezetők, hasonló "cipőben" járnak.

Gromek · http://s2.images.www.tvn.hu/2007/02/19/14/45/www.tvn.hu_77d144c20119bee0e1b9747295346dec.gif 2008.04.21. 10:50:30


Akinek nincs mondanivalója, az csak fikázni tud?
Miért szól olyan valaki hozzá, aki el sem olvasta a beírást, mert nem lesz valahányadik?

Csak beszélgetni akart? Hofit idézem: „… a nénikéddel…”

Ennek a jóembernek ez volt a problémája. Megosztotta a köznéppel, mert nagyon nyomta a begyét. Ez a blog ezért van.

Akit érdekel, elolvassa. Akit nem érdekel, nem olvassa el.

Viszont ez a fikázás az agyamra megy. Nem muszáj idejönni, akit nem érdekel.

Még egy idézet, nem mondom meg kitől: „Akinek nem tetszik, el lehet menni ebből az országból”.

Na, jó napot…

szellem 2008.04.21. 11:03:34

Gromek: Te is fikázol, csak te a kommentelőket... Jobb-e vagy? Kommentjeinkben megoszjuk a gondolatainkat köznéppel, mert nagyon nyomja a begyünket. Ez a blog ezért van.
Nem muszáj elolvasni a kommenteket, akit nem érdekel, neked is meg van a lehetőség: "...el lehet menni..."

liven 2008.04.21. 11:06:50

Én elolvastam! Ja, és utolsó!

workoholic · http://www.non-workoholic.blog.hu 2008.04.21. 11:11:05

Nagy igazságosztó a levélíró! :) Miért gondolja, hogy neki kell nevelni mindenkit, aki az "üzleti világban él"? -muhaha-
Én a saját bolygómon a békés megoldások híve vagyok, ha minden sérelmemért a bíróságra rohangálnék, úgy járnék, mint a levélíró. Szerezzen barátokat, netán partnert, hamar kitöltik az ember idejét, utána majd akkor megy a bíróságra, ha tényleg érdemes, mr. Üzletember!

theface 2008.04.21. 11:18:29

Hát a kedves levélíró meglehetősen egy furcsa fajta. Kb. ezeket szokták az ötödik találkozás után pofán vágni, és úgy elmenteni a telefonkönyvbe, hogy mitugrász.
Ezek után, remélem messze elkerülőm az ő üzleti érdekeltségeit.

Az igen tisztelt sofőrnek meg üzenem, ne foglalkozzon ezzel az üggyel, tisztán látszik, hogy itt ki a valós áldozat.

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2008.04.21. 11:23:36

,,Volt motorbalesetem 21 csonttöréssel, 7 hónap kórházzal, volt haláleset a családomban, túlestem egy váláson stb. Ennek ellenére, mind a saját, mind, pedig a másik cégnél igyekeztem helytállni."

Majd, ha 45 évesen elvisz egy szívinfartus, rá fogsz jönni, hogy te is emberből vagy.

Petike82 2008.04.21. 11:30:46

volt régen egy olyan, hogy "szex, szerelem, gyengédség"..na ez pont olyan. Szex lesz itt kérem még a végén..:)

szellem 2008.04.21. 11:33:27

Gromek 2008.04.21. 11:06:46:
Igen jobb vagyok, mert én legalább szellemes vagyok.. :D

Pat Bateman 2008.04.21. 11:35:58

Nekem korrektnek tűnik.
De tényleg abba kéne fejezni.

nem várt fordulat 2008.04.21. 11:36:27

óóóóó... gondoltam folytatom a második félidővel, de nem...

szánalmas :(

homár, tényleg kapd össze magad!

Gumidomino 2008.04.21. 11:40:29

Petike
minek a végén?

Gromek · http://s2.images.www.tvn.hu/2007/02/19/14/45/www.tvn.hu_77d144c20119bee0e1b9747295346dec.gif 2008.04.21. 11:43:22



ühüm...

... és, ha ebben a szellemben folytatod, akkor rápacsálsz... higgadj le.

Szerintem is igaza van a jóembernek...
Csak kicsit hosszúlére engedte a mondani valóját. Nem baj ez. Így engedte ki a gőzt.

Jobb, mintha szellemeskedne...

S0und 2008.04.21. 11:44:28

5. pont után meguntam, wall of text-e? az biza!

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2008.04.21. 11:56:10

omg vajon miért tartja érdekesnek a levélírő, hogy őt x évvel ezelőtt hány napig tartották kómában és hány ügyben pereskedik? Ez hol érv bármire is, ami ebben a nyomorult ügyben történt?
Felfoghatatlan, hogy a kedves levélíró hogyan bír két cégben is dolgozni, ha az idejét ilyen haszontalanságokra pazarolja, mint ennek a litániának a leírása. Nem lehet valami hatékony üzletember.

nem várt fordulat 2008.04.21. 12:05:35

dehogyis nem, hát 17 perben felperes, és részegen alszik be a buli után reggel a kocsiban, aztán ha nem jön a sofőr taxival fodrászhoz, hát nem sikeres ember -e?

EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2008.04.21. 12:12:03

Ebből nekem ennyi szűrődik le. Bocsánatkérését elfogadom, blablablablablabla... és még több ki a francot érdeklő információ.

azize 2008.04.21. 12:17:55

én eddig meg voltam győződve arról, hogy egy csaj írta, tekintve a fodrászhoz való eljutás fontosságának felfokozását az első levélben

DÖBB-DÖBB :O :O

moli 2008.04.21. 12:25:21

szimpatikus a Sandor. foleg a 11. es 12. pontja.

Sadist 2008.04.21. 12:25:30

21 csonttörés az durva. Az az összes testben lévő csontnak több, mint 10%-a.

szellem 2008.04.21. 12:37:29

Gromek 2008.04.21. 11:43:22: Most nagyon megijedtem. Rápacsálok? És mégis mire? Hogyan? Csúnyákat monc az anyukámra? Vagy beperelsz? Kezd határozottan az az érzésem lenni, hogy te vagy L. Sándor és én leszek a 18. bírósági ügyed... :D
Azt hiszem neked kellene lehiggadnod, mert te tűnsz idegesnek... ;)
Menny el fodrászhoz taxival, az biztos jót tesz... :D

drhlaszlo · http://kskozlony.blog.hu 2008.04.21. 13:26:53

Azért akinek ennyi pere van folyamatban, az elég kellemetlen alak lehet. Jó, hogy nem a szomszédom az úr...

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2008.04.21. 13:45:34

hát ennek a jóembernek nem lennék az alkalmazottja. a pöcsölős mindent jobban tudó típusú főnök lehet, aki megmagyarázza hogy a zöld háromszög piros négyzet.

illetve nem is alkalmaznám, mert a vehemensségével, és nagyképűségével, lekezelő magatartásával millió egy ügyfelet elriaszthat.

hacsaknem security cége van, és nem security főnök az illető.

pernyekergető 2008.04.21. 13:46:53

"10 éve dolgozom az üzleti világban, apám, anyám is üzletemberek." Ki a kutyát érdekli vazze...Dicsekedni jöttél ide? Ülj be egy taxiba aztán menj fodrászhoz, vagy perelj be valakit ha nagyon unatkozol. Ezek úgyis jól mennek.

rovidleszek · http://rovidleszek.blog.hu 2008.04.21. 14:00:02

"6. Jelenleg 17 peres eljárás résztvevője vagyok. Ebből 14 esetben felperes, 3 esetben, mint alperes. Azt hiszem, ez elég jól tükrözi, hogy miért is oly impulzívan reagáltam le a dolgot."


JAJA mert egy csira vagy,mint a szomszédasszonyom,aki soha nem képes a szemem elé állni és ugatni,hanem feljelentget
kis pöcs vagy,én azt gondolom...talán még impotens is

cenzúra forever 2008.04.21. 14:34:50

Hát ez nagyon gáz. Üzletember vagyok 10 éve, apám is az, anyám is. osztokurvo.
Sikeres-e vagy ezekután?
Akkó' te ember vagy vazze. Nálad csak a halál vis major? Kemény vagy, mint a bakakaki.
Mellesleg vegyél vissza az arcodból, nem sokan szeretik ezt a kioktató stílust a mai világban.

(A motorbaleseted vajon hogyan következett be? Kikanyarodott eléd egy autó, mi? Beperelted?)

RosszQtya · http://indafoto.hu/rosszqtya 2008.04.21. 14:49:07

"11. Elismerem: Én vagyok a szolgáltatók Én vagyok az, hogy akinek nem tetszik a szálloda, kiköltözök fizetés nélkül, és még sorolhatnám!"
akkor a fasznak költözöl be? és te leszel az akinek egyszer úgy az arcába taposnak, hogy nem csak 4 napig leszel utána kómában :o)

fokaorr 2008.04.21. 15:08:53

a homart ellepik az ilyen luzerdolgok vegleg
a valasz valaszara adott valasz/valaszat is kozoljetek legyszives!

ennyire nincs tema? kicsit szelektalni kellene nem?

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2008.04.21. 15:18:33

Amúgy korrekt, szép levélke.
Te, levélíró, eléggé húz az ág, sztem pihenj egy kicsit. Lehet visszább kell venni az életszinvonalból, de hidd el, ha elmész mondjuk masszőrnek sokkal tovább fogsz élni.

Fairy Girl 2008.04.21. 15:50:04

Súlyos eurótízezrek...? Pfffff..... :/

moli 2008.04.21. 16:03:51

baszkikaim, nem azert van 20 peres ugye, mert beugat, hanem azert, mert minden alvallalkozo felszamolja a ceget fizetes elott.
masreszt tegyuk felre a stilust es vegyuk eszre, hogy lenyegileg a szolgaltato hibazott. ennel SOKKAL tobbet el kell turnie egy szolgaltatasban dolgozo egyednek, vagy ha nem, akkor menjen takaritani vagy programozni.

moli 2008.04.21. 16:06:52

kapcsolodo kerdes: akkor, ha taplo egy zsido, megerdemli holokausztot? (ertsd: ha UTOLAG taplo egy vendeg, megerdemli ELORE a rossz banasmodot?)

andreiground (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.04.21. 16:21:54

Tessék mondani, a sofőr odaért-e már?

Moli: azért azt lássuk be, hogy 20 peres ügyet kezdeményezni (bocsi 17-et), elég zora. Ehhez már nem elég egyszerű szenvedő fogyasztónak lenni, hanem keresni kell a bajt. Én inkább arra vagyok büszke, maximum majdnem felperes vagy majdnem alperes vagyok.

Holnapután vajon taxival menjek-e ide vagy kocsival?
www.carolus-therme.de/go/bad_aachen/german.html

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2008.04.21. 16:24:41

"Jómagam is cégvezető vagyok, mint alkalmazott, ezen kívül vezetek egy saját céget is."
Ezt nem értem.
Amúgy meg nem olvastam már végig, mert borzasztó!

Bérgyilkos Bohóc 2008.04.21. 16:25:06

Mekkora röhej már, hogy minden vállalkozó feszt azzal példálózik, hogy bezzeg ő mennyire tisztességes, korrekt, egyenes, önfeláldozó stb. az ügyfeleivel, ellenben xy kft. meg a többi szart sem ér...haha, na persze.

Lili Marleen 2008.04.21. 16:45:59

Csak azt nem ertem, hogy ha a leveliro minden idejet pereskedessel meg fodrasszal meg kocsibanalvassal meg homaron arulkodassal tolti akkor hogyan marad ideje fehercipos cegvezetokent 500%-ban helytallni..

Az meg qrvara nem erdekel, hogy meg a motorbalesetbol labadozva is kepes volt atalakittatni a mutot targyalova.
Monnyonle.

Lili Marleen 2008.04.21. 16:47:10

Btw: ez a f@szi nem a laccpacc alruhaban?

namnam 2008.04.21. 18:04:35

Hát, ez úgy ahogy van gáz!
Először azt hittem, hogy a sofőrszolgálatos pasi a taplóbb (bár már a "kedves" panaszos első levele se nagyon tetszett), de most bebizonyosodott, hogy elhamarkodottan ítéltem.
Kedves Sándor!
Szar lehet így élni. Nagyon örülök, hogy az én életem nem ilyen, utálnám magam. (Nem is beszélve arról, hogy olyan kicsi a lakásom, hogy nem férne be az arcom.)

Mike36 2008.04.21. 18:06:23

Gromke, mi meg megosztjuk a ubnatkozó üzletmeberrel, hogy leszarjuk és unalmasnak tartjuk már a műsort, és legközelebb a nyügjeit megtartja magának
abszolút igaza van szellemnek: kockásjózsi, fogatlanjolán

Mike36 2008.04.21. 18:11:14

Gromke, engedje, de nekem mi a faszom közöm van hozzá? ki kiváncsi erre a nyüglődésre? ha ennyire ki akarja írni magából, tegye, de ne az index főoldalán, na a homáron, folytatásosokban, az isten áldjon már meg
ez elvileg nem a mónikashow

arról nem beszélve, hogy S már akkor fasz volt, amikor elsírta, hogy taxival kellett fodrászhoz mennie
hát b+
az ilyen hülye irjon blogot, aztán ott olvasgathatod, Gromek

Mike36 2008.04.21. 18:12:36

elnézést hogy többször is elgépeltem a neved

Rocks 2008.04.21. 20:08:46

Sanyika,
mit te gondolsz, ki te vagy????
Viccfigura...:) inkább dugnál egy jót, az megnyugtatna:)

facsipesz 2008.04.21. 20:50:23

Ó, hagyjuk már ezt a hisztit, már én kérek elnézést, ezért az egészért, komolyan. Ennek a csókának már elsőre sem kellett volna ide írni, másodikra minek rakjátok ki??? Nincs elég cikketek, csak ezeket a nyálverő szerencsétleneket tudjátok nyomni? Kitiltanám az ilyen hisztispicsákat innen a vérbe, aki ahelyett, hogy a vállalkozóval tárgyal, itt veri magát, mint a "legtisztességesebb ember a világon". Ehh.

andreiground (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.04.21. 21:15:40

Hát ez már tarthatatlan. A franc se menjen taxival, amikor itt a kocsi a ház előtt!

...azért lehet, hogy taxival kellene mennem...

alteran 2008.04.21. 23:01:41

ekkora idiótáról régen hallottam már.17 peres eljárás.az nem rossz.az ilyet belelőném a dunába.

rrroka · http://hosszutav.blog.hu 2008.04.22. 05:07:37

most kiderült, h ki a fasz és ki nem az...
aki úgy kezdi a mondtatot, h "jómagam" azt szarral kéne agyoncsapni, bár egyesek szerint kár a szarért.

Lári-Feri 2008.04.22. 10:50:39

Sándor és a fodrász :DDDD Beszarás

isti77 2008.04.22. 15:43:26

"Volt motorbalesetem 21 csonttöréssel, 7 hónap kórházzal, volt haláleset a családomban, túlestem egy váláson stb... 5 napig mesterséges kómában tartottak...Utána 2 hétig nem igazán voltam magamnál..."

Versenyezzetek még egy kicsit, ki tudja a másikat túllicitálni. Képzeljétek, én egyszer holtan bementem dolgozni!!! Sanyi, te jössz...

"Jelenleg 17 peres eljárás résztvevője vagyok. Ebből 14 esetben felperes, 3 esetben, mint alperes."

O.K., ennyi elég is volt, no comment. Más hobbid nincs is? 17 peres eljárás?? Bazze Sanyi, te nyertél. Nekem egy sincs. Nem adnál párat?

andreiground (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.04.22. 15:47:48

isti: :DDDDD

Én csak azt szeretném mondani, hogy amikor mi idejöttünk a Kárpát-medansziébe, akkor most mégis inkább kocsival megyek szaunázni.

Páneurópai Harci Kos 2008.04.22. 16:20:46

Hmm, nekem korrekt levélnek tűnik. Van benne ugyan egy kis kioktatás, de az adott esetben ráfér a "profi"sofőrre:)

u.i. minimum visszahívás, hogy elnézést de leszakadt a lábam, most nem megy.

Joe Forster/STA · http://sta.c64.org 2008.04.22. 23:14:15

Abszolút témába vágóan hadd jegyezzem meg: sohasem értettem, miért írják j-vel a "vis maior"-t, amikor a latinban nincs is "j" betű. Nagybetűvel meg pláne...

andreiground (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.04.23. 21:00:29

Joe: azért, mert VISZ MAJOR :D Milyen hülyén nézne ki ez: VÁROSZMAIOR ???

Pippike 2008.05.09. 20:03:58

Szoval ha valaki melyen es alaposan kinyalja a segged,annak vaskos borravalot adsz..Te kis gral lovag
süti beállítások módosítása