Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tékozló Homár

OFF: Keressük vezérkant, a Dugnám blog gazdáját

2008.06.13. 12:51 | szily | 310 komment

Elképesztő és undorító dolog, hogy néhány bulvárpina önmarketingcélú nyivákolása miatt bezárták egyik kedvenc blogunkat, a maga ocsmány módján szupervicces Dugnámot. Vezérkan, a zseniális megmondóember mindig megmondta, melyik tévés macát miért és hogyan dugná meg. Undorító szavakkal persze, de aki képernyőre téved, ne nyüszögjön, hogy egyes nézőknek feláll, vagy ha annyira zavarja, akkor menjen szociális munkásnak.

Miután a Blikk mai száma a "Szextámadás Gombos Edina ellen" címmel penetráns cikket közölt vezető pozícióban - csak szeretnéd, drága Edina, a szerk. - a Blogspoton elérhetetlenné vált a blog, nyilván valamelyik érintett csaj ügyvédei miatt.

Mivel egyelőre nem találtunk számot hozzá, ezúton keressük vezérkant. Ha olvassa, vagy olyan olvassa, aki ismeri, legyen szíves szóljon neki, hogy vegye föl a Homárral a kapcsolatot. Nagy terveink vannak vele.

Búcsúzóul egy Homárban is közölhető, pornográf részletektől mentes idézettel tisztelgünk vezérkan nagyszerűsége előtt, Gombos Edina pedig szánalmas, ha azt gondolja, hogy bárki meg akarná dugni. Innen üzenjük, hogy vezérkan viccelt.

Na a tegnapi adás úgy tűnik annyira tróger lett, hogy a rendező utasítására Orsinak le kellett vetkőzni, hogy az örök alsótagozatos Szandi odavethesse gnóm urának felszolgálólányként. Nem is tiltakozunk, hogy retinánk ízelítőt kap a barna párductestből (és csak a desszert után kókad le a pöcsünk), elsőosztályú a cucc. Mondjuk amikor Orsit szemtől szembe mutatja a kamera néhány fontos kérdésben (tetszett-e a teríték...pffff), akkor azért nekünk is feltűnt, hogy az az állkapocs erősen emlékeztet minket a Tango & Cash filmben látható Conan állkapcsára, de Orsinak mi is szívesen mondanánk: Ide tegyéteeeeekk !!!

A blogot a Blogspot leszedte, a cachelt verzió egyelőre itt olvasható.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pina_csaba · http://octagon.blog.hu/ 2008.06.14. 18:44:20

Bár már előre látom a hírt: egy magából kivetkőzött apácanövendék agyonrúgta nővértársait a zuhanyzóban. A szemtanúk elmondása alapján, az eset azzal kezdőtött, hogy az elkövető sikítva azt ordította: NE NÉZZ RÁÁÁÁM!!!

A Tyne folyó déli partja 2008.06.14. 21:28:56

de jó sokat írtatok...bár nem tudom, a Gombos Edináról mit írtak, amin ennyire megsértődött, nekem az az egyetlen dolog tűnt fel, hogy a Valkó Eszter nem perelt ezek szerint, pedig ő az egyetlen (legalábbis a még olvashatók közül), akit egyértelműen lehúzott,h. ki is rúgná az ágyból, annyira randa. (tényleg az)

amúgy, szerintem is elég bunkó a blog, nem örülnék én se, ha ismert lennénk, és a nevem ilyen helyen szerepelne, viszont nem kéne ennyire komolyan venniük az érintetteknek. (bár, a jelek szerint összvissz egy vette csak komolyan...)

Nocsak (törölt) 2008.06.14. 21:44:33

pina_csaba: sötét vagy öreg, nem kicsit! Szó sem volt prüdériáról! Egész másról szólt az egész! Ami neked lejött belőle, az a röhejes!
Szép szegénységi bizonyítványt állítottál ki magadról!! Pszichiáterre neked volna a leírtak alapján szükséged!!

nem várt fordulat 2008.06.14. 22:18:42

nocsak: figyelj te kis frusztrált punci!

az én IQ-m 20.
a newyorki éjszakában baszn*lak meg anyád hátán, mert annyira felizgatott a feminizmusod.

kártékony 2008.06.14. 22:44:21

Az volt a súlyos abban a blogban, hogy amikor olvastam, szinte szó szerint a barátaimmal folytatott beszélgetéseket olvastam újra. Egyetlen dolog vígasztal, hogy remélem pillanatokon belül meg fognak jelenni a tükrözései! :) Gombosnak szárazanált, a többieknek szépjónapot!


Miss Marple:
Agyad = 0

pina_csaba · http://octagon.blog.hu/ 2008.06.15. 00:04:01

@ Nocsak 2008.06.14. 21:44:33

Nyomjál be egy Xanaxot, mert már lüktet az ér a homlokodon, és senki sem szeretné, hogy szétdurranjon az a vörös kis fejed. Majd masztizzál egyet, mert tönkretesz a zideg, és még a ragya is kiver.
Miután lenyugodtál olvasd szépen vissza, hogy miket irkáltál itt össze.
Aztán tedd fel a költői kérdést: skizofrén-e vagyok?
Ja, és téged sem raktak még meg rendesen, ez valóban elítélendő és csúnya dolog, de majdcsak összejön neked is valami, és akkor nem akarsz majd mindenkit szétrúgni. De mielőtt még ez bekövetkezne, ha megkérhetlek rá, hétfő reggel rúgj tökön, miközben a szegénységi bizonyítványommal állok a 2-es számú pszichiátria várójában.
Mert teljesen igazad van, az elevenemre tapintottál...

kacsa! 2008.06.15. 00:07:42

Kurvajó kis blog volt. Gombos Edinát dugnám. Bosszúból. Hülye picsa.

TaDaM 2008.06.15. 00:56:21

Valami egészen félelmetes, hogy a magyar ember még mindig nem érti, miről szól az internet. Dugnám blog FTW

Pas · http://pasthelod.hell-and-heaven.org 2008.06.15. 01:31:48

B! 2008.06.14. 07:27:50 , öö .. "szerverlog lefoglal"? Blogspot? Ámerika? Mond ez neked valamit?

Plusz honnan tudod, hogy nem olvasná fel? Honnan tudod, hogy annyira más az anonimitás árnyékából "mocskokkal" dobálni másokat, mint IRL felolvasni?

Azt meg tudjuk, hogy pont azon a képernyőn lehet kurvaanyázni meg káromkodni meg szexistának lenni, amelyiken az "érintett celebek" láthatóak.

Szóval üljél vissza, aztán egyél meg egy kiló éces négergecit és kussoljál, amíg ilyen szépen kérünk rá.

Jah, és ha még valaki keresné, és nem találna mirrort: pasthelod.hell-and-heaven.org/dugnam/

anarchoid · http://www.stormriders.hu 2008.06.15. 02:43:34

"Lenyomozni pedig nem nehéz a lakcímet.
Szerverlog lefoglal, naplózásból IP cím és időpontok kiderít, IP cím alapján szolgáltató megkeresése majd az előfizető azonosítása. Idézés mehet."

khmm ;) na akkor a valosagban ez igymegy :

1. Szerverlog : elkered es vagy odaadjak vagy nem , ha nem akkor csak ugyeszsegi vegzesre...
2. Szolgaltato : kapasbol nemet fog mondani, csak ugyeszsegi vegzesre ....

es akkor meg nem beszeltunk az "elkoveto" jogairol .. ;)


Szal max ismeretlen tettes ellen feljelentes amit vagy lepattint a magyar kir rendorseg, vagy 1000ev lessz mire "kinyomozzak"

anarchoid · http://www.stormriders.hu 2008.06.15. 02:48:32

es hogy ne csak offtopic legyek :

dugnak/nek blog :

kb 1hete bukkantam a blogra es sirva rohogtem vegig, a szomszedbol (gipszkarton falu iroda) at is jottek hogy lovat vagunk-e vagy mi ez a nyerites ? :)

Komolyan majdnem megfulladtama rohogestol ;)

B! 2008.06.15. 07:23:44

Hogy milyen tréfás, szimpatikus fiatalemberek írogatnak ide!

Kedves barátaim!

Nyomozás során az ügymenet a leírtak szerint folytatható. Amennyiben bizonyítottan bűncselekmény történik, az elkövetőnek joga van együttműködni...

PAStheLoD

Génkezelt és droid beszólásaidat a felvevőrétegnek tartogasd.
Minősíthetetlen szar.
Menjél Ámerikába, Harlembe és ott kérjél olyan testnedveket, amiket ajánlgatsz.
Mindenképpen hasznos lenne számodra.

Primavera 2008.06.15. 09:03:23

B! 2008.06.15. 07:23:44
"Amennyiben bizonyítottan bűncselekmény történik..."

Esetünkben hol a bűncselekmény?!

Szakyster 2008.06.15. 09:21:42

nah elolvastam, és király:) nem tom, mi a Homár terve vele, de jó zaftoslegyen ;)

Lángharcos 2008.06.15. 09:26:44

Izé, a blogspot az nem hazai blogszolgáltató.

Régen felvásárolta a google, csak ők ugye vannak olyan igényesek, hogy megcsinálják hozzá a komplett fordítást. De a cucc defaultban angol nyelvű.

Így elolvasva szerintem vicces volt. A feljelentést tevők picit le voltak pontozva, nyilván nem az volt a baj, hogy valaki szexuális fantáziákat írt róluk, hanem az, hogy nem ők kapták a legjobb véleményt :)

Lehet tényleg lett volna egy ilyen blogra női íróval. Azon is jókat lehetne röhögni.

Nocsak (törölt) 2008.06.15. 09:46:51

pina_csaba: a választott neved tökéletes!! Jól mutatja ki vagy! Nekem szerencsére igazi FÉRFI jutott, nem ilyen kis f@szok, mint egyik másikotok! Szexuálisan is JÓL elvagyok látva!! Talán azért gondolkodom én normálisan! Aki meg ilyeneket képzel, annak ugye hiányai lehetnek szükségleteiben!! Nem kicsit, de a hozzászólásaidat olvasva, ez nem a véletlen műve!! Kinek kinek a hozzászlása tartalmazza a problémáit, a lelkivilágát! Gáz, hogy ennyi beteg ember létezik!!

Nocsak (törölt) 2008.06.15. 09:51:32

karacsi_maci: nem lenne rá időd kis köcsög!! Ott az ilyenek, mint te, a való életben hamar halnak! Nyilván csak a neten van ekkora szád! Pszihiáter látod már? Tudod, mi a feminizmus? Mert nem úgy látom. Olvass róla, tudsz olvasni? Tudatlan, kielégítetlen, sötét fickó vagy!

Lángharcos 2008.06.15. 09:54:23

Nocsak, állj már le. Kezdem szégyellni a nememet a hozzászólásaid láttán :(

Az egész blog csak addig bántó, amíg prédaként tekintesz magadra. De nem vagy préda. Igen, a férfiak megnéznek. És? nézz vissza, értékeld vagy figymáld le őket is. Nem áldozat vagy, hanem vadász. Vadász akire vadásznak, és aki a rá vadászókra vadászik. Ennyi, ez egy játék, amit ki kell élveznie mindkét félnek. Te is fantáziálhatsz másokról, ők is rólad. Nincs ebben semmi rossz, amíg nem kényszeríti rád az akaratát. És itt ebben a blogban semmi olyasmi nem történt.

ViraLMinD 2008.06.15. 10:00:50

Nocsak!
Mondd csak el vegre mi a bajod?Miert kell neked azonosulni ezekkel a senkikel,es mi az ami bassza a csorodet?Mi tortent?Nem tudod elviselni ha reagalnak arra amit irsz?Tipikusan szemelyesited meg ezeket a gecitasakokat akik folhaborodasuknak adnak hangot mikozben jot rohognek hogy azert ha mas nem a pinajukrol meg irnak,nos ha te olyan jol el vagy latva fasszal akkor talan ne itt postolgasd a semmit ,mert meg azt talaljuk hinni hogy megsem,ha pedig igy van akkor ezzel a hozzaallasodal nem is leszel jol ellatva,mert az ilyen alszent qrvakat mint te meg az auto sem bassza el ,namhogy valaki meg.Tovabbra is tartom a velemenyemet kar ezekrol a senkikrol besz,mert pont ezt akarjak!Esetleg bertollnok vagy-e? :-)
Peace!

Jedlik 2008.06.15. 10:14:00

Nem az a kérdés, hogy zavarna-e, ha pl. anyámról ilyeneket írnának, hanem az, hogy zavarna-e, ha rólam ilyet írnának.

Hülye demagógok. Az perel, akit megsértenek, nem az, aki szerint valakit megsértettek.

Nocsak (törölt) 2008.06.15. 10:20:06

Lángharcos: sajnálatos ha egy nőnek ez a véleménye! A játéknak is van határa, és ez már rég túlment azon!
ViraLMinD: az én posztjaim normálisak voltak (olvass vissza), amíg normálisak a válaszok! Tahóknak tahó válasz jár! Egyébként igazad van, értelmetlen ide írni, több a tahó, mint a normális. Ráadásul még emberi stílusban írni sem tudnak!

Nocsak (törölt) 2008.06.15. 10:28:17

A szokásos homáros posztokat akartam elolvasni. Meglepett, hogy ilyen témát találtam itt! Párba beleolvastam. Tényleg ennyi beteg ember van? Lehet, hogy nem vagyok trendi pasas, de ezek a hozzászólások helyenként rémesek!! Csoda-e, ha nem mi vagyunk már a teremtés koronái? Olvasni persze olvas az ember humoros dolgokat, de itt pár beszólás télleg beteges!
Némelyik nő sem semmi (mamapicilánya)! Nő az ilyen? A szó igazi értelmében? Huhh!!

ViraLMinD 2008.06.15. 10:35:49

Na ez aztan mar a szanalom felsofoka:-)
Ez csunya volt:-)
Sztem lepj is le!
pfffffffffff.

ViraLMinD 2008.06.15. 10:39:05

Nocsak !
porszem kerult a gepezetbe?:-)

ViraLMinD 2008.06.15. 10:44:19

Sajnalatos modon sztem csak en voltam tanuja a pici manoverednek ,mindenesetre ha majd eldontotted fiu,vagy-e vagy lany es hogy hany nicken szeretnel ide irni akkor majd kozold az ide postolokkal is:-)
A probalkozas nem volt rossz,kar hogy hulye vagy hozza:-)

foolproof 2008.06.15. 10:50:34

Beleolvastam a blogba, amelyrol elotte meeg csak nem is hallottam. Jot nevettem, intelligensen taho irasok voltak, egy jo nagy fricska. A csajom is jol szorakozott, hal`istennek.

Errol eszembe jutott vaalmi. Sajnalom hogy le kell menni a hazai bulvarelit(?) szintjere, de azt hiszem, illik ide egy Cpg-parafrazis:

Gombos Edina a kurva anyad!

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2008.06.15. 11:07:45

Akkor most idézek. Fontos a hozzászóló, és a külön sorban kiemelt XY-szinoníma...

Nocsak 2008.06.15. 10:28:17

A szokásos homáros posztokat akartam elolvasni. Meglepett, hogy ilyen témát találtam itt! Párba beleolvastam. Tényleg ennyi beteg ember van?

Lehet, hogy nem vagyok trendi

pasas

, de ezek a hozzászólások helyenként rémesek!! Csoda-e, ha nem mi vagyunk már a teremtés koronái? Olvasni persze olvas az ember humoros dolgokat, de itt pár beszólás télleg beteges!
Némelyik nő sem semmi (mamapicilánya)! Nő az ilyen? A szó igazi értelmében? Huhh!!

PASAS bazdmeg, pasas!!!! Nocsak nem Nő csak, hanem PASAS!!! Töke van a menyasszonynak!!! :)

Elégtelen, leülhetsz.

Kötél

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2008.06.15. 11:12:40

Vagy Nocsak nem pasas, hanem a lovagja nem váltott profilt... Mindenesetre sehogy sem koherens a fenti posztja az itteni korábbi pörgésével...

Ja, és a zárkózott Nocsakról most már azt is tudjuk, (amellett, hogy nem mai csirke, és mellben jól el van eresztve), hogy a szegszuális élete is rendben van. Ki kérdezte? Attention whore...

ViraLMinD 2008.06.15. 11:23:46

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél 2008.06.15. 11:07:45

Tanuja voltam a szerencsetlenkedesenek,sajnos csak en amint probalt nicket valtogatni "azta" neven firkalta ide a szemetet de mivel ehhez is hulye kenytelen volt visszavaltani a nocsak nickre:-)azota meg sem mukkan:-)
Idiota!vagy zavarodott trans?:-)

avatartalan 2008.06.15. 11:43:23

Nocsak eltünt ez a nocsak nevű szánalom...:-)
Jobb is.
Az ilyen gombosedina(és nocsak) félék miatt lesz egyre több a buzi,remélem ezekután már csak a 220 V bassza+ őket :-)))

nem várt fordulat 2008.06.15. 12:00:31

Nocsak:

1. annyira el vagy már borulva, hogy egy nyilvánvaló provokációt sem veszel észre, és ugrasz rá.

2. van menyasszonyom, ki vagyok elégítve.

3. nagyon gyorsan és röviden összefoglalva, és kérlek csak erre a pontra válaszolj. (neked tudnod kell, hiszen Te élsz a demokrácia mekkájában)

Ha valami olyasmit követek el, ami nem törvénysértő, maximum a jó izlést sérti, akkor jogod van -e neked ezt a cselekedetet egy törvénysértő aktussal megtorolni? vagy new yorkban ez így megy?

tény és való, hogy mondjuk ott ha rámosolygok egy nőre már az is szexuális zaklatás, nem is csoda, hogy ennyi frusztrált ember él ott.

----------------------------------
Lángharcos: mi az a lefigymáld? :))
www.kislexikon.hu/fityma.html

B! 2008.06.15. 12:05:05

Primavera:

olvasni, olvasni, olvasni.

Senki nem írt olyat, hogy bűncselekmény történt.
Valaki írta, hogy úgyse derül ki, hogy ki volt az író, erre született a válasz.
Lehet bármit írogatni, viselni kell a következményeit, ha vannak. Ugyanúgy, mint a celebek viselik az ismertségük következményeit. Lehet próbálkozni, vagy sikerül vagy nem.

ideírtadahülyeséget:

Nem kötelező a tv előtt ülni. Az értelmes ember elkapcsolja a csatornát, ha neki nem tetsző műsort lát.
Jelentkezzenek akik Gombos Edina miatt lettek buzik!
Egyse? Akkor tényleg hülyeség!

Ne nézzél szar műsort, ne legyél rosszkedvű, csinálj olyat, amiben örömödet leled.

Tupfen 2008.06.15. 13:41:15

Félelmetes,hogy egyesek miket művelnek itt :D és felettébb szánalmas...

Nocsak bebukott...öröm volt látni :D

Frusztráció kisebbségi komplexussal felütve, de nem rázva csak keverve, némi kielégítetlenséggel megspékelve csak úgy díszeleg a pohár szélén,mint egy gömbölyű cseresznye :D

aglaja 2008.06.15. 15:11:04

rég volt ennyi bunkó és undorító komment egy rakáson.

wwddrr 2008.06.15. 15:46:57

a blog hatalmas !!! nagyon jó volt és egyben hiánypótló is !! teljesen olyan hangulata volt mikor két haver 4-5 sör után a tv-t kapcsolgatja ! és aki azt mondja, hogy nem az hazudik! a sok álszent paraszt, akinek nem tetszik meg vonuljon apáca zárdába, ez már a 21. század és nem az 1700as évek !! :)

kukatr 2008.06.15. 17:25:28

Nocsak, valahol le írtad azt a szót, hogy 'kis köcsög'. Hatéves unokatesóm ezt látva sírva fakadt és azóta nem hajlandó megszólalni, lelki fejlődése megállt. A zinternetrendőség már nyomozza az IP címedet. Ja, és a pokolra jutsz... :D

Komolyra véve a szót. Vihar a biliben, amihez sokan asszisztálnak.

Önző Én 2008.06.15. 18:00:17

A nőknek, akik időnként bejönnek ebbe a pasiszagú "kocsmába" és rém jól szórakoznak a néha vaskos, de sajátos humorú homáros szövegeken, jó kis lecke ez a mostani komment-halom. Jelet kérek a homlokotokra pinázó megbasználakazó hímek, ne csak így névtelenül, sunnyogva, hanem jellel vállalva ezt a jajdekarakán hímséget, hogy messziről elkerülhetők legyetek minden nő által. Örök rejszolást nektek saját álott és beteges gondolataitokra, szövegeitekre a sötét magányban.

Primavera 2008.06.15. 18:57:04

Tényleg elég önző vagy!
Magvas hozzászólásod mosolyt csalt az orcámra. Eszembejutott a környezetemben lévő rengeteg nő, akik bármit megadnának 1 hímért. Muszáj volt a munkahelyemen - ahova én dolgozni járok - hallgatni a női nyavajgást, hogy de jó lenne odabújni este valakihez. De sajnálom őket. :)))

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2008.06.15. 19:28:26

Önző Én!

Jelet a homlokodra, hogy messziről lássák micsoda savanyú fapina vagy!

Korrekt?

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2008.06.15. 21:04:36

"Némelyik nő sem semmi (mamapicilánya)! Nő az ilyen? A szó igazi értelmében?"

mi a probléma?

Primavera 2008.06.15. 21:59:32

Az, hogy ő saját magáról nem tudja, hogy micsoda. :))

Önző Én 2008.06.15. 22:30:49

Te lesből támadó ikúfájter, ugyan ez méltóságomon aluli, hogy szót vesztegessek egy ilyenre, de kivételesen legyen: ekkora FASZT, mint te! Az érdekükben tiszta szívből remélem se anyád se húgod se lányod nincs.

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2008.06.15. 23:10:58

Önző Én!

Köszönjük észrevételét. Amennyiben valóban úgy érzi, méltóságán aluli a válaszadás, úgy a jövőben kérem tartózkodjon tőle. Ellenkező esetben önnön méltóságát rombolja, mint ahogy azt nagy elánnal meg is kezdte.

Te jelet akarsz a férfiak 99 %-ra (sárga csillag legyen, vagy rózsaszín háromszög, esetleg egy halványzöld phallos?), erre felvetem, hogy valamiért te is jelölhető lennél. Erre itt röpködnek a faszok? Meg a család nőtagjainak felemlegetése? És jössz még ezzel a rossz dumával a méltóságról? Ebben a kommenthalomban? Ilyen szöveggel? Hol élsz Te?

Nevet követelni egy blog hozzászólóitól? Láttál te már internetet? Itt nem az számít, hogy ki vagy, itt csak a véleményed a fontos! Igen, ez egy ilyen szörnyű hely. Senki nem fogja a nacss'asszonynak átadni az ülőhelyet. Vélemények ütköznek, nem emberek.

Amúgy a dugnám blogról milyen véleményt alkotsz? Gondolom, az fel sem merül benned, hogy annak olvasata, ismerete nélkül állsz be ide az észosztók sorába...

Amúgy a nőtagok felemlegetését még mindig nem tudom kontextusba helyezni semmivel. Lehet, hogy róluk is írnak ilyet - erre gondolsz? Ügyvédet, ügyvédet, országomat egy ügyvédért!!! :)

Ellentétben azzal, hogy a dugnám blogban leírtak semmilyen jogot nem sértettek, a nekem címzett "FASZ", "ikufájter" kitételek kimerítik a becsületsértés fogalmát.

Ezt felejti el minden habzószájú feminista (tényleg, látott már valaki olyan feministát, aki kellett valamilyen férfinak?), hogy az önérzet, meg az önbecsülés és az empátia zászlaja alatt gázolna más önérzetébe, rombolná le más önbecsülését, aggatna rá jeleket, tökönrúgná, leköpné etc. Csak néhány gondolatért, amit valaki föltett egy noname blogba, amiről péntekig azt sem tudták sokan, hogy létezik.

Kedves Önző Én! Ha úgy érzed, hogy a fentiek után bármit érdemben hozzá tudsz tenni az elhangzottakhoz, úgy kérlek tedd meg, kíváncsian várom, hogy mennyire mocskos még a szád (amivel az anyukád nevét mondod ki, nem szégyelled magad?). Nekiállhatunk itt egymást kurvaanyázni, meg kacifántos káromkodásokba foglalni egymást, de nem hiszem, hogy ebből győztesen kerülnél ki. (én sem, egy ilyennek nincs győztese, de én legalább élvezném ezt a sártengert...)

Vagy mássz vissza a köved alá!

Kötél (kéretik a nicket nem torzítani, jóanyád nem tanított meg a viselkedés legelemibb szabályaira?)

Pas · http://pasthelod.hell-and-heaven.org 2008.06.16. 02:09:41

W~hahaha. Az a legjobb ezekben a Jehanne d'Arc kommentekben, hogy .. öö.. várjunk csak? Nem, nincs ezekben semmi jó. Mind szánalmas és szomorú, hogy érvek és logika helyett düh, undor és intoleráns nyálverés van.

Vitázz úgy, hogy mindig legyél tisztában azzal, bármikor kiderülhet, tévedtél. Hiszen enélkül a mentális felxibilitás nékül hogyan várhatnád el mástól ugyan ezt?


Haragosan, véres kardot rázva ugatni arról, hogy a "pasik" így meg úgy. Persze lehet, van elég hely hozzá, csak szánalmas és szomorú. Persze leginkább a saját "ügyüknek" árt.

[/szentfazék üzemmód]

Megdobbent 2008.06.16. 06:09:02

Nocsak, nocsak... Onzo en... Pasi? Feminista? Emancipalt?

Namostmar en is megyek az internetrendorsegre, es agyonveretem NY-ban, mert ferde szemmel kommentel!

Bud és Kelly Cica - bogarasoklettunk.blog.hu 2008.06.16. 12:47:45

Felhígult az internet, az a baj, minden barlangba be van már vezetve, aztán a sok kis hülye médiacsimbók meg álprűd nyamvadék azt hiszi, nyivákolhat, ha őszintébb tartalom is felkerül, mint a feng shui-s muffinrecept. na ez az elnyomás és a szólássszabadság korlátozása.

Tengertánc (törölt) 2008.06.16. 13:21:27

Minden problémáért egy valami okolható: a PINA!

Vezérkan pedig egy igaz ember, egy netgerilla, egy hős! Kurva ideges le

nyúlambulancia (törölt) 2008.06.16. 13:26:21

Nabammeg végigolvastam. Nem semmi.

Deuce Bigalow 2008.06.16. 13:38:23

beleolvastam, sztem q.jó dumák voltak azon a dugnam.hu oldalon, nagy kár érte!
Lilu meg örüljön, ha valaki egyáltalán megdugná! s Gombs Edina is! muhahahhahaaaaaa

Kisangyal 2008.06.16. 16:12:49

Uff, má megint moderálnak, dógozás helyett...

Kisangyal 2008.06.16. 16:53:47

Csak amig nem leszel törölve.
Mékell mindig moderálni e?
Ezzel van elb@szva a zegész homár. Hamár alig van rendes post...

csárli hárper 2008.06.16. 16:56:09

kit akartak megdugni?a combosedinát a feketeimport kanjával?haggyámá!gyomor kell hozzája!!!Dugnám.hu Rulez!!!

Xezs 2008.06.16. 18:21:11

Ahahaha, pont a legocsmányabb, legundorítóbb bulvárpinák nyivákolnak :))) A kedves férjük vagy barátjuk jól alájuk rakhatná már a répát, hogy elégedettek legyenek.

Elmeboy (törölt) · http://elmeboy.blog.hu 2008.06.16. 20:53:38

Egy férfi nem teheti magáévá a világ összes nőjét, de törekednie kell rá! :)
Ebből a szempontból minden csaj potencionális örömforrás, maximum egy jóképű meszesvödör kell hozzá.
Én gimiben diáknapon felolvastam egy általam kitalált sztorit, benne könnyen felismerhetővé téve a szereplők megmintálásául szolgáló tanárokat. Az igazgató impotens királyként, a kémiatanár melegként, a földrajz-tanárnő pedig egy kurvaként maradt meg az utókor számára. Később osztályfőnököm megkérdezte szeretnék-e továbbjutni a harmadik osztályba.. :D

Primavera 2008.06.16. 21:12:47

"Egy férfi nem teheti magáévá a világ összes nőjét, de törekednie kell rá! :)"

Gépészeti szakközépben a tanerő ezzel a mondattal érzékeltette a múszaki megoldások és a tökjéletesség közötti viszonyt. Megértettük. :)

V. 2008.06.16. 21:25:40

Rég röhögtem ennyit mint a "dugnámon". Ajánlottam pr nő ismerősömnek teszt jelleggel...többségük szintén jót derült rajta.Szal vezérkan for president :)Ilyen Gombos Edina féle malacok meg menjenek a picsába pl szopni:)

Töpörtyű 2008.06.16. 22:42:56

arra lennek kivancsi, hogy pl. egy ilyenre hogyan bukkan ra a Combos Edina? Minden nap lenyom egy ego search-ot a google-ben, es megnezi, hogy hol szerepel a neve, vagy vannak "joakaroi", akik figyelmeztetik?

Vagy lehet, hogy visszatérő olvasója volt a dugnam blog-nak? :D

facsipesz 2008.06.17. 00:02:34

Nem, a Blikk-es barom tüzelte fel a kis okos bringát, az meg jól "felháborodott", mert miért ne. Internetrendőrség. Ja. Meg 1984 is.

Ha Vezérkan Fenék Tibi tökösségével lenne felvértezve, már rég tolná a következő "Csata!!!"-t valamelyik külföldi szerveren. Kár érte, igazán vidám, színvonalas blogot sikerült pedig beindítania, én elsőre majd' összeszartam magam a röhögéstől:)

Edward Nygma 2008.06.17. 09:39:49

:D:D:D:D
Basszus, miért nem tudtam én eddig a Dugnám blogról? A kollégák már nézték, min röhögök visítva oly nagyon.

Hujjhujj hajrá, Vadkan, folytatást!...

Ernoke 2008.06.17. 13:25:45

Nocsak: Te szimplán beteg vagy, keress fel egy pszichiátert. Én speciel kurva jót röhögtem azon a blogon, kár érte.

A férfiak meg szerencsére mindenkit megnéznek (még a pólós-nadrágos magamfajta egereket is, de még mennyire!:D), mint ahogy a nők is megnézik a férfiakat, csak azt ugye nem illik bevallani... Ha leírnám, hogy mennyit gondolok a szexre, ha vonzó hímneműt látok utcánmetrónakárhol, rám is sárga csillagot vagy mi a frászt rakatnának az Önző Én-féle beszáradt pinák?:\ Jézusom...

katkamanó 2008.06.17. 15:02:30

1. a zaklatás bármilyen formája nem szupervicces
2. ezek a csajok nem pornókurvák, hanem egyébként köztiszteletben álló tévés műsorvezetők, nagyon messzire a bulvárpinaságtól. érdekes módon én még egyiket sem láttam pléhbojban, meg hasonló jellegű szarokban (bár lehet, hogy én vagyok tájékozatlan)
3. miért nincsenek a tévés faszik ugyanígy pellengérre vetve, hogy melyiket hogy kúrnánk szájba? csak a nőknek kell elviselniük az ilyen jellegű, eléggé agresszív támadásokat?
4. a netes zaklatás ugyanolyan zaklatás, mintha személyesen csinálná, csak épp nincs közvetlen fizikai sérülés, a rendkívül tisztelt elkövető nagy örömére, és a balfasz országunk nem kevésbé balfasz törvényhozása nem teszi törvényen kívülivé az elkövetőt, ahogy azt az elkövető kurvára megérdemelné.
5. elképesztő, undorító és iszonyatosan hímsovinisztán szexista, hogy a homár szolidaritást vállal egy ilyen bloggal.
6. undorító szavakkal, aki képernyőre téved, ne nyüszögjön, hogy egyes nézőknek feláll, vagy ha annyira zavarja, akkor menjen szociális munkásnak, azaz ha valakit megkúrnak akarata ellenére az utcán, mert fél centivel rövidebb szoknyát viselt, mint amitől a támadónak még nem áll fel a fasza (tetszés szerint behelyettesíthető magassarkúval, feszes farmerrel, kivágott blúzzal, stb), akkor ne nyüszögjön, hogy megerőszakolják

azaz, rohadj meg, kedves homár, remélem, egyszer néhány felállt faszú hozzád hasonló gyökér jól seggbetol, mert nyuszikán volt sapka, ha meg nem, akkor meg azért.

partychoke · http://roguesec.blog.hu 2008.06.17. 15:29:37

katkamanó
nem érzem úgy, hogy vicceltél, pedig minden józan megfontolás ezt diktálná. valahogy hiányzik valami az egészből, a humor sója, ha úgy tetszik, szóval szerintem te ezt komolyan gondoltad.
ezesetben ajánlom magam, pontosabban kis összefoglalómat a konkrét esetről:

partychoke · roguesec.blog.hu 2008.06.14. 05:07:55

csak hogy tisztázzuk a köztiszteletben álló médiapolihisztorok megítélését.
kommented többi része már mélylélektan, elkínzott soraid pszichiáterért kiáltanak, erre nekem képesítésem nincsen, megyek is inkább, és kiverem a kétméteres combosedina molínómra.

partychoke · http://roguesec.blog.hu 2008.06.17. 15:31:39

persze, ha vicc volt(mint ahogy kívánom, hogy bár az lett volna), megkövetlek, nem jött át a lényeg ebben a nagy stresszben meg morális válságban.

boszor 2008.06.17. 17:10:56

Élj sokáig, partychoke:)

Végighahotáztam az egészet, pedig nőből vagyok én is. Viszont ott a régi jó mondás: Aki qrva, ne sírjon, ha .sszák.

Ezeket még csak nem is .sszák, csak kifejezik ebbéli vágyukat, és rögtön sírnak...és ez pontosan méri az intelligenciájuk szintjét.

Tündérkeországban még nem jöttek rá, hogy riporter, műsorvezető NEM egyenlő nagy mell, kirakva. Kell oda még egyéb is.

Remélem, Vezérkan összefog Homárékkal, és megcsinálják újra a blogot. Van egy elkötelezett olvasójuk:)))

katkamanó 2008.06.17. 17:20:12

nem vicceltem. és nagyon sajnálom, hogy úgy látod, hogy bármelyik nőt, aki ki merészkedik az otthonából, neadjisten akár még a médiába is be merészel kerülni, potenciálisan zaklatni lehet, és ebben nincs semmi rossz...

megítélés??? mit akarsz ezeken a nőkön megítélni? miért gondolod, hogy jogod van hozzá? azért, mert nekik pinájuk van, neked meg farkad? bocs, nem vágom a logikát. azt vágom, hogy médiaszereplő férfiakat nem ér ilyen támadás. médiaszereplő nőket igen. és a virtuális zaklatást csak egy apró hajszál választ el a fizikai zaklatástól.

és nem, nem találom humorosnak, hogy bármely nőt érhet ilyen támadás. mi lesz a következő? megtámadjuk őket az utcán? nem médiaszereplő nőket támadnak meg az utcán, mert nagy a mellük, vagy épp vastag a combjuk, és a külső (férfi) megítélő számára olyan megbaszhatnám stílusúnak tűnnek? nem találom humorosnak, hogy nem kapják meg az alapvető tiszteletet, ami minden embernek (férfinak) kijár, csak a nőknek nem? na mindegy. aki nem érti meg, miről van szó, azzal akár fejre is állhatok, akkor is tiltakozni fog, hogy ez humoros. én nem találom annak.

katkamanó 2008.06.17. 17:24:47

"A fiatal anyukáknak mindig hiányoznak a korai gyermekvállalás miatt kihagyott bulik, dugások, úgyhogy igazából két dolog közül választhatunk: sajnálatból megadjuk neki álmai romantikus szexét, vagy érvényesítjük az akaratunkat, és mi parancsolunk...mielőtt bárki azt hinné, hogy egy pillanatig elgondolkoztunk, gyorsan tisztázzuk a dolgot azzal, hogy itt megkötözős buli lesz...jííí. Miközben az ágylábhoz kötözött kézzel várja, hogy mit fogunk tenni, kezdjünk egy érzéki puncinyalással, ezzel a "kellemes-játékos szex" fíllingjébe ringatva hölgyünket. Mikor már kezdi beleélni magát, fordítsuk hasra, és gyengéd behatolás mellett lassan, erotikusan kezdjük el reszelni, majd jön a trükk: egy váratlan pillanatban szárazon toljuk a brét a púzókába. Ez aztán a meglepi :) (mármint neki). Hagyjuk hadd visítson, hamar elmúlik. Innentől forgassuk, mint a grillcsirkét, és parancsolgassunk kedvünk szerint. Csak azért verjük a végén a mellére, mert jól mutat azon a pár kompromittáló fényképen, amit még eloldozás előtt készítünk. Ha nagyon-de nagyon jófejek akarunk lenni, eloldozhatjuk távozás előtt, de akkor futni kell.. Hűtő tömve kajával, ki ne hagyjuk."

hát nem tudom, én egy nemi erőszak fantáziát egyáltalán nem látok humorosnak. a nyakamat le merném tenni rá, hogy ezek a "bulvárpinák" (ahogy kedves homárunk olyan bűbájosan fogalmazott) sem találják humorosnak, hogy valaki arról fantáziál, hogy súlyos testi sérülésekkel járó nemi erőszakot kövessen el rajtuk, és ezt még közzé is teszi...

bugijakab 2008.06.18. 14:16:50

bihari gombóc XD megaLOL

Edina,biztos h olvasod ezt is,tudom h kiszoktál,de most ne borulj ki kérlek,örülj inkább h letilthattad az oldalt ami jónéhány embernek szerzett könnyezveröhögős perceket,és ne legyenek illuzioid lehet h máshol,másnéven,de lesz még ilyen meglepetésekben részed..

amugy meg téged max seggbe..ittasan

csárli hárper 2008.06.18. 15:33:44

katkamanó!csinálj te egy blogot a tévés faszikról!legyen a címe pölö: leszopnám.hu jíííí! hidd el nagyon sokan olvasnák és jókat röhögnének!

vildiko 2008.06.18. 16:23:24

katkamanó, érzésem szerint a szatírát kevered a szatírral.

Én már csak azért sem vetkőznék le egy férfimagazinnak, mert megőrjítene a gondolat, hogy esetleg valaki az én fotómra veri ki. Ha Gombos Edinát ez anno nem zavarta, akkor most meg miért?

Xezs 2008.06.18. 22:23:48

katkamanó: Engedd meg hogy így ismeretlenül is egy baszatlan picsának gondoljalak. Hol állnak ezek a nők köztiszteletben? Hol? Hülye picsák akik semmit sem tudnak, és ezt neked is érezned kellene. Az meg hogy viccet csinálnak belőlük, hát úristen, momentán ezt dobta a gép. Ne legyél már ennyire nyárspolgár, az élet vicces.

Hereguru 2008.06.19. 08:52:30

Naszóval. Csak hogy egy-két megvilágosodott tekintet is legyen. A férfiaknak bizony vannak mocskos gondolataik. Bizony. Vannak. Nem ritkán, de nem is állandóan. És? Isten gyermekei. Ilyennek teremtette őket. Mint a nőket is. Mármint a teremtés tekintetében. Nem kaptak ruhapróbálási fóbiát. És nem kaptak gagyisorozatnézési ingert. Meg mindentelmondoktöbbszörisésismételemis szófosási készséget. Valamivel kárpótolni kellett őket, nem? De. Bátor alanyunk meg mindezt le is írta. Bizony. Jól tette. Ráadásul választékosan és olvasmányosan. 5-öst neki! Naazért.

Miss Marple 2008.06.19. 08:55:00

A fóbia pont a mánia ellentéte, okoska.

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2008.06.19. 09:59:04

Miss Marple, kedvesem, azt hittem, már rég elfejtetted ezt a posványt, erre kiderül, hogy mindössze két és fél perc eltéréssel csapsz le egy elírásra?

Valld be, izgat a téma, hogy itt most bele lehet látni a férfiak fejébe! Meg hogy itt olyan _határozottan_ kezelik a nőket. Itt legalább tudod hol a helyed, vagy ha nem, hát megmondják hamar...

Hereguru 2008.06.19. 10:05:52

Miss Marple! Tisztelettel kérem nagysád, eszközölje felém a fóbia és a mánia közötti szoros, de ellentétes irányultságú kontaktus mibenlétét, de izibe. Kezitcsókolom...

Miss Marple 2008.06.19. 11:13:29

Szervusz, Kötél! Milyen meghitt régi arcokat látni itt...
Be kell valljam, hogy olvasó üzemmódban mindvégig jelen voltam, mert roppant szórakoztató volt.
No nem azoknak a gátlásos kiskamaszoknak a trágár hozzászólásai, akiknek egy melltartóreklám meg a jobb kezük már a földöntúli boldogságot jelenti, ami pedig azután jön, az már rögtön vicces.
Nem is azok a csajok, akik szerint szintén vicces a blog - sajnos vannak olyan nemtársaim, akik bármilyen dologban képesek egy férfivel egyetérteni, csak feltétlenül lengjen egy gatya a fregolin. Ők inkább szánalmasak.
Hanem azok a félművelt, diszlexiás, levelező tagozatos főiskolás hímivarúak, akik osztják a tutit! És toporzékolva, hisztérikusan bizonygatják, hogy "de vicces, vicces, vicceeeeees a blog! Elovasom, hogy 'szőrös pina' meg 'seggbekúr', és máris leröhögöm a fejem! Mer azér mer igenis vicceeees!"
Az efféle kisebbségi komplexusos pasik szörnyen megsínylik, ha egy náluk értelmesebb nővel hozza őket össze a sors, ráadásul vitatkozni kéne vele. És az ebből fakadó tehetetlen dühük kitörése engem sajnos szórakoztat - ez az én kis perverzióm, hát most színt vallottam.

Komolyra fordítva a szót, soká éljen a cenzúra, amely az ilyen és ehhez hasonló blogokat eltünteti, mert aljas, sunyi és undorító, és mert agyatlan köcsögökben alantas indulatokat gerjeszt.
Dixit.

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2008.06.19. 13:11:22

Az agyatlan köcsögökben gerjedt alantas indulatokról Woody Alan jutott eszembe:

Hogy a szex mocskos dolog? Csak ha jól csinálják...

A cenzúrás reagálásod viszont meglepett. Ha tényleg annyira értelmes nőnek tartod magad, miért nem tudod ezt a blogot a helyén kezelni? (pl. nem tetszik -> nem olvasom.)

Mao elvtárs · http://diamondhostess.hu 2008.06.19. 16:56:44

Ennyi hulyeseget :)
aki mediaban szerepel, az vallalja, hogy
- hulyenek nezik
- kurvanak nezik
- meg akarjak dugni (ferfi-no egyre megy)
Namost, ha van iq is ott, akkor
- leszarja
- kulturaltan viselkedik
- tenyleg lefekszik es piszkosul sok penzt keres

Innentol kezdve maganemberek azt irnak amit akarnak, amig velemenyt irnak. Aki meg hazudik roluk, azt ugyvedek/pitbullok ele ereszti.
Ez a modja.

Tehat a kulonbseg:
A velemeny szabad, mindenki ugy kommentel ahogy akar
A hir szent, azaz senki nem hazudhat.

Xezs 2008.06.19. 18:27:32

Miss Marple: Az eléggé szűklátókörűségre vall, hogy szerinted az ilyenen csak kisebbségi komplexusos pasik és férfiak tudnak röhögni. Egyébként meg pont az ilyen "náluk értelmesebb nők", azok, akik komplexusosak, másképp minek akarnánk folyton vitatkozni? Egy olyan férfi (mint én) aki jót röhög egy ilyen dugnám blogon (diplomával, nem bölcsész!) magasról leszarja a vitatkozni akaró hölgyeket, ezért általában vagy nem is válaszol nekik, vagy félvállról veszi a vitát. Ha a te fajtád az ilyet győzelemnek tekinti, akkor elég nagy baj van ott bent. Gondoltam jobb ha tudod ezeket mielőtt bárkit elítélnél.

Xezs 2008.06.19. 18:29:46

*másképp minek akarnának* - kimaradt az "a".

Tilion 2008.06.19. 20:10:26

1. sztem ez a poszt nem a Homárra való, eléggé OFF

2. a Dugnám speciel nekem se tetszett, de a net ilyen... ha nem tetszik, keress mást

3. azért jó látni hogy vannak olyan komplexusos emberek, akik az ilyen témákon feltépik az agyukat és rögtön erkölcsi mélységekről ordibálnak (ha betiltod, attól jobb lesz?), mindeközben az olvasókat kollektíve hülyének/komplexusosnak bélyegzik...

Nos, divatos hülye felvetésre divatos hülye válasz: ez nem előítélet? minden információ nélkül általánosítasz, kedves MM...

Ja, más "bűneit" hatalmasra felhabozni ősi prűd román szokás

józan' 2008.06.20. 00:26:41

Na többek között az ilyen esetek döbbentik rá az embert egyébként arra a szomorú tényre, hogy mennyi -getalife- emberke is leledzik kishazánkan.
(és ezzel most nem 'vezérkanra' céloztam)

Egészségesebb cigi · http://www.edohanyzas.hu/?partner=3 2008.06.20. 06:16:15

Biztosan azt hiszi szegényke, hogy az internetrendőrségen beszállnak az internet rendőrautóba és üldözik az internet bűnözőket :D

Hereguru 2008.06.20. 08:23:48

Drága Miss... Ahogy olvastam elbűvölő kis kommentecskéjét, nem tudtam nem észrevenni, hogy magácskát speciel nem a szóbanforgó blog témája, hanem maguk a trágár kifejezések botránkoztatják...
Azok a "humorra vevő" sorstársak, akik - még egyszer idézőjelben - röhögnek az egészen, higgye el nagysád, nem a seggbekúron meg a szőröspinán röhögnek, hanem a megfogalmazás stílusán, a hasonlatokon etc... Sajnálom, hogy ennyit tetszett felfogni az egészből. Ja. Ha már a kioktatásnál tartunk. Akkor hogy is van az a fóbia meg a mánia? Várom a magyarázatot...

MikeeMikee 2008.06.20. 15:38:02

:) jo kis blog volt, kar erte... rip

Joe Forster/STA · http://sta.c64.org 2008.06.20. 22:44:09

Ha már a trágárságról van szó...

Kiskorunkban anyánk mindig ránkszólt (mi = húgom meg én), hogy ne beszéljünk csúnyán. Most, így pár évtizeddel később, amikor náluk járunk, - csak stílusosan: - "röpködnek a faszomok". (Mindketten diplomásak vagyunk, egyikünk sem bölcsész.) Így megvan a heti átlaga anyánknak, és jól bírja, sőt, néha még ő maga is eljut egy "bassza meg"-ig, amit különösképpen értékelni szoktunk. Szóval kellő gyakorlással, gyakoroltatással az ilyen fóbiáktól meg lehet szabadulni. ;-) Javaslom másoknak is!

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2008.06.21. 09:13:10

katkamanó 2008.06.17. 15:02:30
"köztiszteletben álló" -> ROTFL LMAO
Mónikasó célközönség-e?

HDani 2008.06.22. 01:01:46

Legutolsó. :)
A csajok utálják a faszikat, mert megbámulják őket, de ha érdekük úgy kívánja, akkor szemérmetlenül ki is használják. (pl.vizsga)

ambbay 2008.06.24. 11:34:07

Brühühü, eltünt a guglis cache-lt verzió is :( Naponta végigolvastam, és még tizedszer is röhögtem rajta.

Tud esetleg valaki egy másik mentést az Anyagról?

Float 2008.06.24. 14:00:38

A mirror szintén gugliról érhető el :)))))))))

Egyébként a kisgombóc ezzel annyit ért el, hogy rajta röhög az ország minimum fele, bár annyit elért h megint beszélnek róla

execute 2008.07.04. 22:01:46

Miss Marple 2008.06.13.
"Szeretnék olvasni egyszer egy olyan blogról, ahol a médiaszereplő pasik szexuális kudarcait, farokméretét és titkos perverzióit vesézik ki..."


Csinálj egyet. Persze ismerve a tűsarok.org-os lányok humorérzékét gyorsabban kudarcba fog fulladni, mint a "Vitriol" című Hetihetes utánzat a TV2-őn, amiben szintén jányok próbáltak meg poénkodni.

execute 2008.07.05. 00:04:50

Az index fórumon fél éve volt egy srác. (El_diablo 87) Nagyon hasonló a stílusuk Vezérkannal. Itt éppen az "Igazság ára" c. műsor részeit elemzi: forum.index.hu/Article/showResultList?o=4&aq_text=&aq_cre=&user_id=795392&topic_id=&forum_id=0&aq_ext=0&t=9175020

dr poljakov 2008.07.20. 00:19:57

A Google cache kiürült.
süti beállítások módosítása