Tékozló Homár

Az egész várost fenyegetik a tojásdobáló autósok

2008.07.15. 12:02 | szily | komment

A titokzatos tojásdobálós támadások a pesti éjszakában című post kommentjeit átbogarászva úgy tűnik, nem túloztunk, amikor 2008 gerappájának neveztük azt a pompás tréfát, hogy száguldó autóból tojással bombázzák meg a gyanútlan járókelőket, akik extrém szerencsés esetben megúszhatják némi ragacsos folyadékkal történő vízipisztolyozással. A beszámolók alapján aki éjjel Budapesten hídon sétál, sikeres ember nem lehet, bár az átkelés nappal sem életbiztosítás. Több bejelentés érkezett a XI. kerületből, illetve a tágan értelmezett Belvárosból is. A beírások alapján az a kép rajzolódik ki, hogy a gerillatojásozás az anális szextől vágyakozva rettegő nácik mostani akciójától függetlenül a magyar parasztfolklór része. Íme a beszámolók, terület szerint rendezve:

 

Belváros és vidéke

vorpex
Engem is dobtak meg kocsibol tojassal. Kb. 1,5-2 honapja. Leszalltam a villamosrol a Wesselenyi megallonal es vartam a zoldre, amikor elhajtott mellettem egy kocsi es ereztem, hogy vmi csapodik rajtam. egy tojas volt.

velőrózsa
én pár hete a párommal sétáltam este a wesselényi utcán, és akkor az egyik ház ablakábol dobtak meg minket.De párom mesélte, hogy már vele előzőleg is volt ilyen a keletinél...ez vmi új diat? 2 napig lila folt volt a gyomorszájam felett...nem volt egy kellemes élémény az biztos...

trolibusz
Engem is megdobtak úgy febr. közepén a deákon. Mentem le az aluljáróba, és akkor láttam, hogy repül felém szemből a tojás, de lepattant rólam, mert vastag téli kabátom volt. Visszafordultam, hogy hátha megálltak a pirosnál, és akkor fenyítek kicsit az autójukon, de nem voltak már ott, viszont több széttört tojás is látszott a járdán. A kocsira sajnos nem emlékszem.

Matthew
Egyik haveromat szombat hajnalban ugyanígy megtojásozták a Raktár u. magasságában, de mire felfogta, hogy mi van, addigra már messze volt az autó...

XI. kerület

s_marky
Az én autómat(és még kb 4 másikat) a XI.kerben a házunk előtt dobta meg tojással kb. a 3.-4. emeletről valami vicces társaság,és persze látszik a fényezésen.Ki fizeti ki nekem?Senki.Ráadásul állítóag "elit környék"

GeT
Velem 2-3 hónapja történt az ügy, pakolok ki a kocsiból a XI. ker egyik legforgalmassabb útja mellett parkolva, mikor is a már említett ezüst színű járgányból sikerült elég nagy lendülettel megdobni az autót (gondolom félre ment). Rendszámot,típust nem néztem ,mert az volt a koncepcióm, hogy szolidan belemegyek hátulról, és a folytatásra voltak elképzeléseim... Csomag ledob, utánaered, hülye gyerek ezt meglátta és néhány piroson sikerült átjutnia, ekkor arra gondoltam , hogy mennyivel jobb, ha ennek következtében maguk rendezik el a sorsukat, meg nehogy valaki kilopja a frissen vásárolt tojásokat az eldobott csomagból. :-)

Hidak

izoom
Szombaton az árpád hídnál is elég sok tojásmaradványt láttam a hídon. Lehet az összes hídon végigmentek.  35Ft-os tojásárak melett jó kis hobbi...

bullit
Ezekkel a patkányokkal én is "összefutottam" (szörpspricc) nem is olyan régen egy messzimesszi petőfi hídon... Az autó ezüst színű volt, a rendszámot sajnos én sem tudtam megjegyezni de ha valaki tudja dobja csak be ide, azután jöhet a teljesen törvényes és jogszerű úton megtehető feljelentés (napersze bruhahahaha }:)))

népszolga
volt már ilyen. régen a margíthídon láttam ugyanezt ,talán tavaly nyáron. szürkmerdzsólassít ablak le,tojás ki merdzsó kilő. Ahogy mentem tovább több tojást is láttam szétfröcskölve. szal egészéjszaka ezzel játszottak az okoskák. Nem valami flashmobszerű dolog ez?

rare
A férjemet is megdobálták tojással még tavaly nyáron. Ő az Árpád hídon bringázott a biciklisávban. Elég rossz poén, pláne mert bringával jó nagyot lehet esni, és azért a tojásnak is ereje van, ha eltalál. Azt hittem ez egy egyedi eset volt, de látom vannak, akik erre szakosodtak. Szerintem elkeserítő, hogy ez valakinek vicces...

Gaeta
Nem egy új jelenség. Azt hiszem két éve nyáron volt, hogy egyik éjszaka a Petőfi hídon jóval 100 fölött száguldva dobálták ki a tojásokat a járókelőkre. Szóval az már fájt is. Többször elszágoldottak, már gyűltek az emberek, hogy hozzávágják a kezük ügyébe kerülő sörösüvegeket és hasolókat, de mivel vakítottak a fényszórói, nem lehetett biztosan látni, hogy ők jönnek-e, csak mire elhaladtak mellettüünk, így még néhány tojást kiosztottak. Mire valaki kiállt a híd elejére telefonnal a kezében, hogy be tudja azonosítani időben az autót a felfegyverkezett tömegnek, addigra eltakarodtak. Pedig ott nagyon csúnya dolgok lettek volna, ha újra jönnek...

Más helyszín

piroseperke
Engem is megdobtak tojással. Pont ott álltam, ahol Steps, csak engem fényes nappal dobtak meg. Annyira le voltam döbbenve, hogy én sem jegyeztem meg a rendszámot. Ez az eset tavaly októberben történt.

piroseperke
209d: ha ott állsz, teljesen gyanútlanul, és egyszercsak valami keményen csattan a testeden (elég fájdamas volt) és csorog le a ruhádon a tojás, akkor mire felfogod, hogy mi történt, az autó már messze jár. De. 10 óra körül volt, kicsi volt a forgalom, és a fehér kis furgon legalább hatvannal ment. Mire utána néztem, már el is tűnt az enyhe emelkedő mögött. Szóval biztos fel lehet írni, ha ott állsz készenlétben, kezedbe toll, papír, és tudomást se véve a becsapódásról, árgus szemmel figyeled azt a kurva rendszámot.

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eami 2008.07.15. 12:05:27

ELSO poszt a kommentekbol :)

Dr. Kix 2008.07.15. 12:10:55

Első aki el is olvasta... :)

Szerencsére ilyenek nincsenek mifelénk. Az ilyen gyökerekkel én lemmingeset játszatnék a Taigetoson.

Brunoka 2008.07.15. 12:12:42

Jol fog mutatni a tojasozas a bedekkerekben..:))

"... If you are looking for some extra excitement just take a short walk in the downtown areas at night time and if you are lucky you might get egged by a fun-loving inhabitant of Budapest.."

Vagy valami hasonlo..:)

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2008.07.15. 12:13:03

Tiszta szerencse, hogy nem záptojással dobálnak.

jesszumpepi (törölt) 2008.07.15. 12:20:12

Évtizedek óta főzök,de még csak egyszer bukkantam záptojásra.
Szándékosan lehet tojást zápítani?Mondjuk pár napra kitenni a napra?

Píter 2008.07.15. 12:43:30

Mostantól kezdve pedig csak szaporodni fognak az ilyen esetek, hála annak az idióta (valószínűleg homofób) bírónőnek, aki szerint a tojásdobálás belefér a szabad véleménynyílvánítás fogalmába. Hát azt a qurvát kellett volna képen dobni amikor jött ki a bíróság épületéből, kíváncsi lettem volna mit szól hozzá. Neki köszönhetjük az egészet. Ha azt mondta volna, hogy ez garázdaság vagy akármi, akkor felléphetne ellene a rendőrség, meg az emberek is..

Greg36 2008.07.15. 12:48:47

Száznapos tojás receptek:
1., Friss kacsa/tyúk tojást burkoljunk be agyag és rizsszalmahamu keverékébe, s tegyük hűvös helyre száz napra. A légmentesen elzárt tojás megalvad, fehérje áttetsző barnára, sárgája pedig zöldesfeketére dermed. Felbontva aztán persze hamarosan el kell fogyasztani, rendszerint valamilyen pikáns mártással.

2., A sivatagban körülbelül három hónapra a földbe ássuk a tojásokat. A forró homok és a napfény kiszívja a nedvességtartalmukat, s a csemege kedvelői a visszamaradt penésszerű, sajátos anyagot fogyasztják el.

Cook kapitány 2008.07.15. 12:48:57

Ezek az esetek nem a bírónő ítélete miatt fognak szaporodni (közszereplő, véleménynyilvánítás és az sem megengedett), hanem emiatt a cikk miatt. Sok hülyegyerek most elolvassa ezt és eszébe jut, hogy ez valamiért nagy buli aztán már nem csak az ezüst merciből fognak dobálni. :-(

ex-dr. vuk 2008.07.15. 12:55:14

Mi is csinaltunk hasonlot, de aztan kikerultunk az ovibol es elmult a varazsa.

Tunguska 2008.07.15. 13:04:45

Olvastam valahol, ha vizeletet injekcióznak a tojásba, és pár napra kint hagyják a napon komoly biológiafegyver birtokába juthat a kisérletező kedvő ember.

.Andrei (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.07.15. 13:09:56

(fa)szombat: miért kellene radikálisnak lenni ahhoz, hogy valaki tojást dobáljon. A radikálisok követ dobálnak. Ajánlom figyelmedbe a cikkben szereplő oldalt. Szerintem neked találták ki...

www.andreiground.com/index.php?lang=HU&p=view.news&id=1214603992.7223

Bit Rot 2008.07.15. 13:25:45

Píter:
"hála annak az idióta (valószínűleg homofób) bírónőnek, aki szerint a tojásdobálás belefér a szabad véleménynyílvánítás fogalmába."

Én úgy olvastam, hogy csak KÖZSZEREPLŐT "szabad" tojással dobálni.

Ha te nem vagy közszereplő, akkor feljelentést tehetsz!

Bit Rot 2008.07.15. 13:26:48

Persze mit várunk attól a rendőrségtől, aki 100 millió Forintból!!! képtelen volt 500 embert megvédeni!!!

papugaja 2008.07.15. 13:27:46

1984 tavaszán Kiskunfélegyházán, az egyik Kossuth utcai tízemeletes 7. emeleti erkélyéről dobtunk le osztálytársammal két tojást a járdára.
Akit érzékenyen érintett az eset, attól ezúton kérek bocsánatot cinkostársam nevében is.

Nick-son 2008.07.15. 13:28:11

Ha megnézzük az egész országra levetítve, hogy az emberek hány százalékát dobták már meg életében valaha tojással, akkor kijön kb. 0,00001 ezrelék.

Ha ebből levonjuk a korrupt politikusokat akkor ezt még ugyancsak eloszthatjuk tízzel.

Ha valaki meg elolvassa ezt a postot azt szűri le belől, hogy itt ebben az országban az emberek az idejük nagy részét kizárólag azzal töltik, hogy tojásokkal dobálóznak...

Kell még sok postot írni a tojásdobálásról, míg végül tényleg sikerül divatot csinálni belőle.

Ui.: Dobálj magyar tojást!!! Minden eldobott tojással egy magyar gazdát támogatsz!!!!

.Andrei (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.07.15. 13:29:31

Joh42: még mindig jobb, mintha a tojásgránát is beleférne. Bár volt olyan, hogy belefért.

Például, amikor a Kalóztanyát megkínálták egy barátságos kézigránáttal, akkor attól kb 30 méterre aludtam. Vajon a Kalóztanya közszereplő volt?

.Andrei (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.07.15. 13:31:41

Szombat: Te szerintem Önmagad számára is minősíthetetlen hangnemben írsz. ;)

Mi az, hogy vöröskék majom? Vasas drukker?

c4ine 2008.07.15. 13:49:17

Ez csak valami új tojástermelő multi vírusmarketingje lehet a törhetetlen tojás piaci bevezetése kapcsán. A szörpösök meg egyszerűen a Szobi PRosai akik ki szerették volna próbálni a nyugati reklámpszihológia új vívmányát ezért besírták magukat a nemzetközi reklámteam hátsó ülésére.

köpőcsésze 2008.07.15. 14:12:48

Ajjaj, így megjegyezték az ezüst mercimet? Akkor inkább eladom és veszek mást helyette. Mondjuk Ferrarit....
Abból is lehet dobálni!!!

Chrom 2008.07.15. 14:15:28

ki vagy te agyatlan állat, hogy itt vöröskék majmozol?
mi köze a mondanivalódnak a posthoz? megint egy arc nélküli, agyatlan a csőcselékből. undorító pudingfasiszta...

Homofób Homár 2008.07.15. 14:23:11

Láttam olyan videót,ahol európai nagyvárosokban-maszkos faszkalapok-utcán sétáló csajokról tépik le a szoknyát,toppot.Volt aki sokkot kapott.Na AZ gáz.

Andie 2008.07.15. 14:36:05

Hát bakker, ha az én verdámat megdobja, én nem adom fel 3 piroslámpa után sem, bár szerintem hamarabb utolérem. (nemtom milyen volt a szürke merci, de gondolom nem valami bivaly vas).
Befér vajon egy tojás a segglyukukon?

.Andrei (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.07.15. 14:39:13

Andie: lehet, hogy befér, de nem a strucctojás :D

Andie 2008.07.15. 14:50:41

Druszám, majd egy rúgással segítünk rajta :D

vacsad · http://indafoto.hu/vacsad/collections 2008.07.15. 14:52:36

a vörös-kék az nem a Bayern München...?

KopaszMercis 2008.07.15. 14:58:24

helyes...
remelem rovidesen granatokkal fognak dobalozni, es elkezdunk meghalni

Andie 2008.07.15. 15:31:01

Kopaszmercis, nem te dobálózól??? :)
Szürke a verdád?

Peti Dezsőné 2008.07.15. 15:37:22

Ezüst színű autó? Barna fiúk vastag aran lánccal?Akkor megint azok a kurva Orsós gyerekek játszanak innen a dembinszkiből!

Fikamatyi 2008.07.15. 15:41:17

Az ilyen cikkektől csak még több majom fog dobálni.

szajberpiraty 2008.07.15. 15:44:08

Nagyon 1xű, mindenki hordjon magánál RPG-t. Kettőt.

Ruthless 2008.07.15. 15:45:31

35ft? annyiért 9mm-es skulót venni. mégha a levegőbe is lőne az ember, lehet, hogy ökölbe szorulna a tojása a sok majomnak.

Mike36 2008.07.15. 16:14:54

ez van,ha a bíróság legalizálja a tojásdobálást
veszek is úgy pár ezer tyúkot, minőség helyett a mennyiségre megyek, úgysem fogyazstásra szánják
esetléeg lehetne kisérletezni a puha héjjal, nehogy valaki megsérüljön

ez lesz a mi népi játékunk, mint a spanyoloknál? a paradicsomfesztivál

Mike36 2008.07.15. 16:16:30

nem a politikus korrupt, hanem az ország

torma99 2008.07.15. 16:24:48

Milyen érdekes 1 hónapja amikor a kisebbség engem ért verbális ártalamzását írtam ide, egyből kimoderálódott a hozzászólásom, pedig a fentieknél sokkal pontosabb részletekkel szolgáltam. Tojásdobálásból külön poszt lett. Egyébként Spanyolországban van ugye a paradicsomdobálás (bár csak 1 nap de van), számos helyen tortadobálás és még sorolhatnánk. Az Andrássyn vonagló "büszkék" és az őket védő, meglehetősen durva hanghordozású rendőrök meg viseljék el egy délután ezt a dolgot, nem kell még hetekig-hónapokig ezen csámcsogni.

torma99 2008.07.15. 16:25:59

bazz nemtok írni nem ártalmzását - hanem bántalmazását (hangsúlyozom verbális)

azize 2008.07.15. 16:27:15

chicken: Pestről Budára kerekezve a jobb oldalon, középen némi kerülővel. Most meglepődtél? :)

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2008.07.15. 16:43:12

Meg én! Van frankón felfestett (értsd sárga vonalakkal határolt) bringaút? Naponta megyek át a hídon, de nem tűnt fel :) Egyszer talán ki kéne nyitni a szemem?

Köcsögarc 2008.07.15. 16:48:50

A jelenség tényleg nem új. Kb hét nyolc évvel ezelőtt kőbányán az azóta megszűnt tizenhármas villingeren ültem hétköznap késő este. Épp elindult bihari utcában lévő szállás utca nevű megállóból a mázsa tér felé amikor a letekert ablakon (nyár volt) egy jókora fadarab repült be csak centikkel nejem feje mellett és landolt a padlón. A vilingeren alig volt utas. Mire összeállt a kép már a mázsa téren voltunk és hagytam a fenébe az egészet végtére is nem sérült meg senki. A helyismerettel nem rendelkezők kedvéért említem meg, hogy a bihari utca eme jeles szakaszán halmozottan hátrányos helyzetű polgártársaink tengetik napjaikat lepukkant házakban.

azize 2008.07.15. 16:49:44

Leginkább korláttal elválasztva. De az bringaút ám!! Még ha gyakran kell gyalogosokat kerülgetni, akkor is.

bringaut.freeweb.hu/index.html

A dagály felől érkezve, vagy a rendőrpalota-váci úton át-felüljárón érkezve.

meeke 2008.07.15. 16:49:56

engem elraboltak a földönkívüliek a csörsz-parkból.
megtanítottak klarinétozni, majd visszahoztak.
az űrjármű rendszáma OT-LCK-MY-9.
(persze ami engem illet, 11! ;))
ja, - és le is spricceltek.
ez is része volt a formális tréningnek.
és nem klarinét volt az, hanem...oboa? vagy szaxi?

azize 2008.07.15. 16:52:24

Na jó, ha szőrszálhasogató akarok lenni, akkor nem kerékpárSÁV, de talán biztonságosabb is.... :)

Repülő Majom · http://www.kutyushop.hu 2008.07.15. 17:06:32

Najó, békén lehet hagyni a majmokat :))). Aki mégegyszer majmozik, azt beperelem rasszizmus miatt, a helyes megszólítás ugyanis főemlős :)). Amúgy is, sokkal inkább tapírok tették szerintem.

homa78 2008.07.15. 17:17:01

hagyjátok már abba ezt a szánalmas gyerekes "ELSŐ"meg "MÁSODIKOZÁST"!Szerintem ez kurvára nem érdekel senkit,viszont elég szánalmas!

homa78 2008.07.15. 17:22:08

Most kimondta a bíróság,hogy a tojásdobálás belefér a szabad véleménnyilvánításba!Elég borzasztó ,hogy manapság ilyen ostoba gyökér bírók vannak!Tehát elvileg szabad!Elég hajmeresztő..........

ModalSplit 2008.07.15. 17:56:55

Szerintem ennek nincs köze a bírónő itéletéhez, ilyenek mindig is voltak, csak korábban nem volt internet, ahol ezt közzé lehetett tenni. Minél többen figyelünk, annál előbb sikerül egy-egy rendszámot begyűjteni. A rendőrség annyit segíthetne, hogy ha igazoltatás során vízipisztolyt vagy tojásokat talál az utastérben, akkor ezt fölírja, rendszámmal és időponttal együtt. Ha valaki bejelentést tesz, hogy 23:45-kor leöntöttők szörppel akkor bele lehet nézni az iratokba, és ha 23:51-kor a Moszkva téren egy ugyanolyan színű és márkájú autót a Moszkva téren ellenőriztek és vízipisztolyt találtak benne, akkor talán összeáll a kép.

209d 2008.07.15. 18:00:19

Már megint nincs rendszám...
Érdekes, mióta Tomceték beveteték a "fegyvert" azóta rémtörténetek kezdtek szájra kapni, hogy butapesten ezzel terrorizálják a demszkíjgrádiakat, és már több "lővés" is volt velük.
Mese, mese, mese...

209d 2008.07.15. 18:04:29

Nevetséges a cikk...
Hogy lehet egy kocsiból tojással megdobálni valakit? Hogy lehet valakit jól eláztatni egy kocsiból vízipisztollyal? Ráadásul úgy, hogy az illető ezt nyugodtan tűri (míg elázik), nem tesz semmit, az autó rendszámát sem jegyzi meg, ráadásul egyikük sem, hiszen többen voltak.
Hazugság a cikk.

Vélhetően azért találták ki, hogy Tomceték sikert aratott megnyilvánulását a degeneráltak felvonulásán, szélsőségként mutassák be, lejárassák, elítéltessék stb. - ,cionista átlátszó humbuk propaganda...

nosztalgiafagyi 2008.07.15. 18:07:50

ez semmi, engem 1998 nyarán dobtak meg szegeden egy lakótelepen.
battyogtam a trotylimegállóhoz, hátizsákkal, mert készültem londonba, erre egyszer csak dirr!, azt hittem tégla volt, kőkemény, nagyot is szólt, meg ahogy a fejemhez értem, éreztem, hgoy folyik. közben láttam, hogy egy lada ment el előttem pontakkor, és négyen ültek benne, gondolom ők voltak...
szerenscére beengedett az egyik videokölcsöznzős a mosdójába hajat mosni, így a tojástól megmerevedett hajjal mentem londonba.
hm.. :D

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2008.07.15. 18:13:29

Engem egy csomóan dobáltak meg tojással és még csak nem is ültek autóban, se ezüstben, se szürkében. Még tavasszal történt, a Márc. 15 téren.

Demszky Gábor

népszolga · http://valenciacfhu 2008.07.15. 18:21:37

Héjjúúú gívtetmáni bekk
csak hogy a tojásdobálásnál maradjunk :D

nullnick 2008.07.15. 18:32:54



És egyébként kik dobálnak?
csak nem a progresszív balos libsi elit

elkényeztett unatkozó fattyai?


ott erre is futja biztos a benzinből

nullnick 2008.07.15. 18:36:26


te kis hazudós alak

.Andrei · www.andreiground.com/ 2008.07.15. 13:09:56


demszki meg a buzik talán nem TOJÁSzáport kaptak a radikálisoktól? Hm?

de ferdíts csak nyugodtan

viszont a radik határozott céllal, külön alkalmakkor szoktak tojást dobálni


a hétköznapi egyszerű járókelőket vajon kik akarják provokálni?

homa78 2008.07.15. 18:47:05

Az elkényeztetett újgazdag kis buzik!

homa78 2008.07.15. 18:48:33

No meg a kuntakinték ladából!

Hegyirablo 2008.07.15. 19:04:20

Azize, azt úgy mondják, hogy északi oldal, hidaknak nincs jobb és bal oldala.

Mr. O'Donaghue · http://watchdog.blog.hu 2008.07.15. 20:03:12

Mindennek van jobb és bal oldala :D
Még a politikának is.

Egyébként tökmindegy, hogy hány ezreléket dobtak már meg tojással, majd ha egyszer téged dobnak meg kedves százalékszámító zseni, akkor már nem jár így a szád. A magyar lakosok hány százalékát ölték már meg? Attól még fel kell lépni ellene.

Ch.

Mocsár 2008.07.15. 20:29:46

Ugyan nem főváros, de aki Miskolcon, a belvárosban a Szinvapark bevásárlóközpont mögötti Esso kút környékén jár, az még véletlenül se mennyen az ottani 4 emeletes bérházak közelébe. Szépen felújított, műanyagablakos, becsomagolt házak, de olyan tahó lakókkal, hogy azok lassan mindent az ablakon dobálnak ki a szemétleöntő helyett. Ma egy szaros, használt vécépapír hevert a fák között, a parkoló autóitól alig 1 méterre; ételmaradék, csontok, zacskóba csomagolt és lehajított moslék mindennapos. Volt, hogy várakoztunk a kollégáimmal említett házak előtt, és az egyik lakó az első emeletről kijött az erkélyre, kikaparta a levesestányér tartalmát az utcára (mely gusztustalanul ott placcsant szét mellettünk, 2-3 méternyire), majd, mint aki jól végezte dolgát, visszament a lakásba.

Úgyhogy sajnos (szégyenszemre) nem csak fővárosi jelenségről van szó... :((

vacsad · http://indafoto.hu/vacsad/collections 2008.07.15. 20:55:48

nullnick te annyira hülye vagy hogy az már fáj...

Gumidomino 2008.07.15. 21:00:20

nosztalgiafagyi 2008.07.15. 18:07:50

még jó hogy megvárt a londoni trotyli.
manapság meg becsukják az orrod előtt az ajtót ha szaladsz.

.Andrei (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.07.15. 21:14:21

Édes drága nullnick vagy www.szombat,

gondolom észrevetted, hogy a másik nickedhez tartozó kommentek törlésre kerültek. Attól, hogy új nicked van még nem jelenti azt, hogy ezek a hozzászólások nem lesznek moderálva.

Tudom, hogy nem kellene felvennem a kesztyűt, de kezd a hócipőm kilenni ezzel a stílussal, amit képviselsz. Sem itt, sem máshol nem megtűrhető stílus ez a neten, mégha finomítottál is rajta. Én megmondom neked a frankót.

Megsértettelek valamivel? Engem célzol, vagy mindenkit támadsz? Visszaolvasva és visszaemlékezve a kommentjeidre máshoz nem ereszkedtél le. Zsidózol, meg ilyesmi. Szokásos, látszólagos szélsőséges álláspont. Null IQ és agresszivitás. Amennyiben a kurucosok küldtek, akkor higgadj le, mert gyorsabban off lesz a szájt, mintha a kormány kapcsoltatná le. És most halálosan komolyan beszélek. Ezt üzenem az ottani "főmajmoknak is". Vagy moderálod magad, vagy mentek a levesbe az összes balfékkel és tartalommal együtt. Ha én töltök ki egy ICANN compliant formot, akkor hamar vége lesz a jóvilágnak. Ezt megmondtam anno tamásmacskának is és látszólag megértette a csíziót. Remélem te sem teszel másként és igyekszel jobbá tenni azt a helyet, amelyet mi Internetnek nevezünk. Ne szarj oda, ahol eszel, mert akkor más sem fog akként tenni.

De felejtsük el ezt a sorozatot és indítsuk tiszta lappal a választ. És akkor válaszolnék a kérdés+válasz kombóidra.

A radikalisták ugyan dobálnak mindennel vagy magukat radikalistának vallók dobálnak mindennel. Attól még, mert valaki megdobál járókelőket még nem lesz radikalista. Az, hogy valamilyen okkal teszi, mint a "givdetmanibekk" a Ballmert, az még nem jelent radikalista hozzáállást. Pedig ott is előre meg volt tervezve minden, csak olyan igatott volt a srác, hogy beszélni nem tudott.

Az nem kérdés, hogy kik dobálóznak tojással, persze lehet provokáció is. Szerintem azok, akik ismerik azt a bírósági határozatot, amely kimondta, hogy közszereplőt tojással megdobálni nem más, mint véleménnyilvánítás. Ezért aztán pár okostojás felkerekedett, hogy még tovább nyújtsa a gumitörvényeket. Ugyan mit lehet kapni egy tojás eldobásáért és egy járókelő eltalálásáért? Semmit. Egészen addig, amig valaki komolyan meg nem sérül vagy meg nem hal egy ilyen akció miatt.

Rühellek ilyen kommenteket írni és megkövetek rajtad kívül minden olvasót.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2008.07.15. 22:33:09

Hé, volt sok-sok évvel ezelőtt vonatdobálás is. Lehet hogy azok a gyerekek nőttek fel, csak azóta megtanulták hogy ha kővel dobálnak az büntethető?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2008.07.15. 22:36:29

@Repülő majom : Most szóltak a tapírok hogy ne emlegesd őket egy napon a dobálókkal :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2008.07.15. 22:38:38

@ModalSplit : Ezek a szerencsétlen rendőrök nehogy azt hidd hpgy rájönnének az összefüggésre ha előfordulna hogy igazoltatnák a tetteseket...

@209d : Tanuld már meg leírni a Tomcat nevet...

Fairy Girl 2008.07.16. 08:26:58

Jesszum, tojást zápítani, ez mekkora jó ötlet! :) én sose láttam még zápot (szerencsére). De érdemes lenne kipróbálni ezt a napon tárolást, hátha!

Vandblog 2008.07.16. 15:22:39

A múltkor olvastam, hogy autóra leadott lövés nem számít fegyverhasználatnak. Ezt jegyezzétek meg. De csak rendőrökre vonatkozik.

jesszumpepi (törölt) 2008.07.16. 18:46:10

Greg36!

Szeretem,és jól ismerem a kínai konyhát.Szoktam is főzni.De a száznapos tojást kihagyom.

Akit érdekel a ma megjelent Hócipő címlapja,az a téma,hogy kinek mivel lehet dobálni.
Ott van egy százéves tojás képe is.

Johnny336 2008.07.17. 11:02:45

Magyarországon nincsen precedens jog. Tehát ha X bíró azt mondja, hogy ez törvényes dolog, attól Y nyugodtan mondhatja, hogy 200 év közmunka.

Mellékesen ez a tojásdobálás...ahelyett, hogy rántottát csinálnának belőle, sok hagymával, bacon-nel, és kolbásszal :)

Zsán · http://alleskapot.tumblr.com/ 2008.07.17. 11:43:16

kurvák vére már! hihetetlen. mert persze nyilván nácik meg fasiszták (wtf?) meg standard szélsőjobbosok dobálják az embereket. dobálják? a faszom a sok hazug indexes fórumozóba. nyilván egy ember sem jegyezte meg sem az autó típusát, sem a rendszámát... mekkora hazugság ez?
jobb lesz ezzel valami? gyökerek.

Zsán · http://alleskapot.tumblr.com/ 2008.07.17. 11:46:09

a "radikálisokat" kihagytam. aarrrgh...

hardrock 2008.07.18. 00:11:33

Ez lófütty, engem, amint az Erzsébet-híd alatt hajókáztam, a hídról LEPISÁLTAK.

myker 2008.07.20. 17:23:15

Héló.
Spanom megjárta, pedig a jószándék vezérelte az 1es villamosra várva, gondolta a szerencsétlen útbaigazítás kell nekik erre pofántrafálták málnaszörpel.ez nem kamu hanem unatkozó szánalmas gyerekek esti szórakozása.semmi +lepö nincs benne, sajnos abban sem h akit a jószándék vezérel az megszopja.a rendszám csak azért lenne fontos h fight clubbosan leszarattathassam a jóképességüeket és videóra vegyem.csöcs

.Andrei (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.07.28. 12:18:13

Tényleg, ismét letolták a kuruc.infót a netről. Vajon???
süti beállítások módosítása