Tékozló Homár

Betelt a DigiTV?

2008.08.08. 13:00 | jackyll | 112 komment

Vagy annyira sok pénzük van, hogy már nem létszükséglet az új ügyfelek bekötése, vagy elfogyott az anyag a DigiTV-nél. Akárhogyis, Vandáék hónapok óta hiába várják, hogy a bekössék a tévéjüket. A Homár nem hisz az elavult műsorszóró médiában, de érti, hogy az internet macerás, keresni kell kézzel a tévéműsorokat, meg minden. Egyszer biztosan csinálnak egy távirányítható bittorrent klienst, addig próbálkozzanak alternatív szolgáltatókkal:

Segítségeteket szeretném kérni, szerintem sokak nevében írok. Pár hónapja regisztráltunk a DigiTV-nél. Miután párom minden létező adatot megadott magáról (már csak a kedvenc sütije hiányzott a listáról), azt a választ kaptuk, hogy 4 héten belül várhatjuk a szerelők jelentkezését, akikkel majd időpontot kell egyeztetnünk.

Várunk, várunk, türelmesen, 4. hét után telefon DigiTV ügyfélszolgálatának. Sűrű elnézéskérés közepette bizonygatják, hogy két hetet kérnek még, nagyon sok a megrendelés, nyár van és szabadságok, és blablabla. Rendben, vártunk két hetet, aztán újabb telefon, akkor már nem a nyári szabadságolások tehettek a késésről, hanem a szerelők. Akiket nem lehet elérni, ne is próbáljuk őket hívni, legyünk türelemmel, ez van. Párom megpróbált anyagi vonatkozásban is rásegíteni a dolgokra, de úgy látszik Digi-éknél nagy a szigor (vagy rögzítik a beszélgetéseket), mert semmi hatása nem volt az ajánlatnak.

Újabb két hét, közben elmentünk nyaralni is, és biztosak voltunk benne, hogy mire hazajövünk, esténként már nézhetünk valami értelmeset is, mert szeretjük az állatokat, végülis a hangyákat is, de szerettük volna, ha végre életre kelhet a televíziónk. Szóval ismét telefon az ügyfélszolgálatra, és a korábbi, először udvarias, majd másodszorra próbálkozós-megkenős hangnem már ellentmondást nem tűrővé változott, sőt néha már „hülyebunkóparaszt” stílus elemei is megtalálhatók voltak benne, hátha ezzel végre jutunk valamire. SEMMI hatás. Effektíve lesz*rják. Mindent a szerelőkre kennek, akiket meg persze nem érhetünk el közvetlenül. Igazából nem is biztatnak semmivel. Szinte hallható a vállvonogatás a kagyló túlsó felén. A fogyasztóvédelem említése után lelki szemeinkkel láttunk egy elnyomott ásítást is.

Kérdem én, minek kell szívatni a megrendelőket? Mondják meg, hogy „Te szerencsétlen, nem tudjuk bekötni csak 3 hónap múlva, így is érdekel?” másik felvetésem, hogyha ennyi megrendelés van, nem kellene felvenni több szerelőt? Ismerősi körömben volt már szerencséje valakinek a DigiTV-hez, a megrendeléstől számítva 4(!) hónap múlva keresték a szerelők, hogy aktuális még?! Persze, nem volt az… És ez tavaly októberben történt, tehát a sebesség már akkor is hasonló volt.

Megköszönöm, ha kiteszitek, mert még ha nem is jutunk egyről a kettőre ezzel a „kedves” szolgáltatóval, legalább mások tanuljanak az esetből.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mnofőnix 2008.08.08. 13:14:15

Edével ezt nem tették volna meg, mert ő FONTOS ember.

bekbórd! 2008.08.08. 13:21:41

"...esténként már nézhetünk valami értelmeset is..."
Hol, tévébe??? Nálam ki van kapcsolva a készenléti állapot is a gombbal. Inkább az Ede-fórumot olvasgatom !)

imrus100 2008.08.08. 13:28:21

Nálam jelentkezett a szerelő kb. 1 hónap múlva. Délelőtt 10-kor, hogy akkor ma délután 3 fele jönne, mert erre jár. Kérdeztem, hogy most nem jó, mert épp melózok, mikor máskor tudna jönni. Azt mondta, hogy ő nem helybeli és csak most jár itt (kb. 50km-re lakik, autópálya van a két város között). Mondtam neki, hogy akkor majd legközelebb szóljon, ha erre jár, mert nekem nem sürgős és lehetőleg előző nap telefonáljon. Azóta sem hívott.
júpíszís szerelők jöttek a megrendelés után pár nappal, azzal nem volt gond.

NorbArt 2008.08.08. 13:32:50

Értelemes válasz:

Nos a Digi Tv asszem szaros 3.000 forintot fizet a szerelőnek. Saját emberük, szerelő gárda nincsen, mind külsős. Aki Digi Tv szerelő akar lenni csak jelentkezzen. A digiTv nem fársztja magát azon hogy van-e elég szerelő, szerintem nem is tudja hogy nincsen. Az UPC fejenként asszem 5 - 8 K pénzt fizet. Aki nálam szerelte a digit azt mondta minden szereő csiná digit is és upc is. Szerintetek mejik rendeléseket részesítik előnyben? Segítek ha épp nincseb upc megrendelés na akkor hozzáfognak a digihez. De számoljátok csak ki. Fejenként 3K, ebből napi ált 5-6 db lehet megcsinálni ha nem akarsz megszakadni. Az napi alig 20 ropi, ebből benzinlegalább 5K, autó járulékos költségek, szerszámok stb... Erről számla ugye a digi felé mert csak úgy veheti fel a zsét. Tehát ennek a felét adózza. Marad neki a napi dzsuvás munka után havi 120.000 forintja max? mert az állam is mocskosul lehúzza? Erről van szó.
Ja és ha még kicsit esik az eső vagy fúj a szél akkor 0 adás van...

Amúgy ne az ügyfélszolgit kenjed... Megmondják a szerelő nevét, számát akinek odaadták a kérelmed, és hívd fel Te a szerelőt, annak igérj pár ezret. Amúgy meg ha rám hallgatsz, válassz más szolgit.

imrus100 2008.08.08. 13:35:35

Hozzám is ezért nem jött, ne várja a postíró sem:

index.hu/politika/bulvar/bulvarhirek/357421

Layosh 2008.08.08. 13:38:22

Én úgy tudom, hogy nincs a diginek elég beltéri egysége és szerelője. Valami nem klappol ezzel a szolgáltatóval, csak nehogy rövidesen megszűnjön.
Amúgy JÚPÍSZÍ Direct-et kell rendelni és pár napon belül nézhetitek. Többe kerül az igaz, de legalább lesz mit nézni.

Toronydarus 2008.08.08. 13:38:35

Össze kell törni az ügyfélszolgálaton az asztal üveglapját. Persze nem direkt!

CyberDragon 2008.08.08. 13:40:46

A szerelők biztos szívesen szerelnének, ha:
1. A Digi nem tartozna nekik pár havi fizetéssel
2. Kapnának beltériket a Digitől a szerelésekhez / cserékhez

Némi infó: www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=11086

kulup 2008.08.08. 14:03:45

Van saját szerelőjük. Nem messze tőlünk van az egyik központjuk, ott tobzódnak minden reggel vagy huszan. Nem értem miért kell fikázni. Melyik szolgáltató ad 20/20-as netet 4500-ért ? Ráadásul nincs hűség és nagyon megbízható. A TV se rossz, nálunk 2700-ért full csomag + HBO, bár ez csak szerencse, amíg észre nem veszik. Hűség itt sincs. Ha meg csődbemegy, lehet menni a jupiszihez.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2008.08.08. 14:06:52

Érdekes, hogy a júpíszís posztok kommentjeiben mindig a DigiTV volt a sztár...

Egyébként meg az EdeDirect a megoldás!!!!
Csak fel kell nyomni a bográcsot a tetőre, kék szalaggal összekötni a tévével és már lehet is nézni a garantáltan értelmes műsorokat.
Műemléki könyezetben élők a kis faszenes tévével kell beérjék!!!!

Kozika · http://www.k-1.hu 2008.08.08. 14:15:43

szeretik a hangyákat? nagyon helyes. a tücskökkel mi a helyzet?

Kozika · http://www.k-1.hu 2008.08.08. 14:16:51

egyébként itt Debrecenben semmi panaszom nem volt a Digire. Volt kábeles is, most éppen műhód van. Mindkettőt pikk-pakk elintézték.

Kozika · http://www.k-1.hu 2008.08.08. 14:18:07

a netről meg nem is szólok már semmit, 1998 óta netezem, a Digit eddig minőségben/sebességben/árban senki nem érte utól.

S0und 2008.08.08. 14:27:30

Nagymuternak faterom intézett DigiTV-t, pontos átfutási időt nem tudok mondani, de tokkal, vonóval volt kb. 3 hét (tok=igény benyújtása, vonó=jött a szerelő és szerelt)

hawkeye 2008.08.08. 14:41:57

Kulup,kulup, a posztoló a tányéros DigiTv-ről írt.

Te meg a kábelesről.

A nevük ugyanaz, de a tányéros pure román!

viharboszorka 2008.08.08. 14:44:21

Nálunk ugyanez történt....
Aztán 1 hónap várakozás és telefonálgatás után megkerestem a digi tv nem hivatalos fórumát, ahol szerelők is akadnak. Kerestem egyet, aki azon a környéken szerel, felvettem vele a kapcsolatot. Pár napra rá jött és szépen bekötötte, beállította.Szerződést is megkötöttük.
Rá pár hétre hívott a "hivatalból" kirendelt szerelő és jelezte, hogy nagyon szeretne ám kötni, én meg jeleztem, hogy már ne fáradjon, megoldottam a problémát.
Azóta is folyamatos üzleti kapcsolatban állok velük és egyelőre semmi gondom, leszámítva, hogy megnéznék pár csatornát, ami náluk sajnos nincs csomagban.De hát ez van, marad a többi, amit nézhetek ;)

lsd73 2008.08.08. 14:51:56

Mi is így jártunk Novemberben.
4.hét:-Mi a helyzet..........?
-Majd megkeresnek.
5.hét:-Mi a helyzet..........?
-Majd megkresnek.
-Na de ezt má mondták!!!!
-De akkor is majd így-meg-úgy...
6.hét:-Mi a helyzet..........?
-Majd megk
-Na nebazdmegazta.....k..va....
....f......pó.....at.
-Akkor megadom a szerelő számát
eggyezkedjek vele.

mlaci 2008.08.08. 14:56:40

Nekem 2 hete járt le az általuk ígért határidő. Az ügyfélszolgálat semmit nem tudott ígérni, persze szerelő elérhetőséget nem adnak. Netes fórumokon sikerült találni egy szerelőt a mi környékünkről, aki saját maga ajánlotta, hogy ha ráér, akkor várjak a DigiTv-vel szeptemberig, mert ő mint szerelő, több hónapja nem kap tőlük beltérit, és vagy valami hatalmas fejlesztés lesz, vagy csődbe mennek. Ha sürgős, akkor inkább válasszam a hárombetűs tányéros szolgáltatót :)
Érdekes módon ez a hozzászólásom a digiportal.hu oldalon (amin a DigiTv-vel kapcsolatos nem hivatalos, de általuk is olvasott fórum) cenzúra áldozata lett...
Amikor lemondtam a megrendelésemet a diginél, már azt mondták, hogy leltár miatt nincs beltéri. Én eddig úgy tudtam, a leltárnál megszámolni szokták a dolgokat, nem megsemmisíteni :)

grigorij (törölt) 2008.08.08. 14:57:00

Én hasonlóan jártam... Kivágtam az UPC-t, mert felháborítónak tartottam, hogy sok éves ügyfelükként kétszeres díjat kellett fizetnem, mint aki frissen érkezik... A net mobil lett, spóroltam 4000-et...
Gondoltam jó nekem a Digi, amely közben eltörölte a húségnyilatkozatot, és árban is lényegesen jobb, mint a méregdrága UPC!
Felhívtam őket, mondták, két és fél, három hónap a várakozás...
Megdöbbentem, hiszen, ha ekkora kereslet van, akkor érdemes fejleszteni, hiszen az előfizetőből van a haszon, nem a várakozóból!
Kevés a szerelő! - mondták.
OK, akkor lehet-e csak kártyát? Nem, az ő rendszerük csak "egyben"... OK ismét, akkor én felszerelném!
Azt nem lehet!
Tehát meg sem rendeltem, hiszen a foci EB és az Olimpia miatt sokat kell várakozni...
Jól megvagyok a három földivel, de lehet, hogy szerzek egy fekete UPC-direkt kártyát és megoldom magam!
Apropó, tényleg kiadják a szerelő számát?
Ha igen, akkor inkább ők kenem meg!

gerimur 2008.08.08. 14:57:22

viharboszorka, igazad van. Meg kell keresni a környéken már telepített szerelőt (a szomszéd szomszédja, vagy távoli volt iskolatársa) és el kell kérni a telefonszámot, és akkor tudsz vele egyeztetni. Hamarabb megoldja, mint a központon keresztül. Nekem Digim van, elég jó, egyszer egy vihar elforgatta a tányért, telefon a szerelőnek direkt, jött és ingyen beállította (persze volt leadott hibabejelentés is...)

Neménvótam 2008.08.08. 15:02:41

Itt egy jó kis topic: Digi TV szerelők észrevételei, tapasztalatai:

www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=11086

De ki az az EDE?

pinbota 2008.08.08. 15:04:48

Én neten megrendeltem a UPC-t, másnap felhívtak mikor jöhetnek és a következő nap netem volt. Valamint a telefonos ügyfélszolgálatuk és a szolgáltatás is korrekt.

wasabii (törölt) 2008.08.08. 15:07:11

Nem szerelőhiány van, beltéri nincs. Az a fasz rendszerük, hogy csak a saját beltérijükkel megy a saját kártyájuk, így aztán hiába van már beltérid, akkor is venni vagy bérelni kell egyet tőlük. Én csak pár napja rendeltem meg, de karácsony előtt nem számítok semmi jóra. Viszont ha egyszer meglesz, akkor fele annyiba sem fog kerülni a teljes csomag, mint a UPC. Addig meg törögetem a kódjukat és nézem illegálisan ugyanazt :)))

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2008.08.08. 15:10:00

"verm 2008.08.08. 13:07:57
Nálunk nincs digitévé,"

Nagyon mély lyukban élhetsz. Műholdról beszórják az egész országot és még többet.

lsd73 2008.08.08. 15:15:01

Ne keverjetek ez tányéros TV!!!

Blogerovac 2008.08.08. 15:15:39

Szarintem a UPC-sek csak fizessenek 2-3-4-10x annyit, mint egy DigiTV-s, mivel nagy a szolgáltató, sok helyen ott se kapnak ezért se minőséget, se időben. Igaz, nekem azt mondták a Digi-sek, hogy akkor jövünk a jővő héten, és jöttek, és bekötötték, és kicserélték az előző béna brigád által feltett, folyton kontakthibás koax-dugót, és megszüntették a felesleges kábeltoldást. De egy ismerősömnél például a nettel folyton baj volt, le is mondta. Különbőző területek, különbőző technikai szintek, különbőz őalkalmazottak. Lehetne jobb, de itt például jó, ár/értékben pedig magassan veri az összes konkurenciát. Eddig :)

states 2008.08.08. 15:16:29

Az Indexen már van egy topic róluk, leánykori nevükön EMKTV, mint a legtrehányabb kábeltévés szolgáltatóról. Valamikor 2000 környékén indult és a mai napig él, ez mindennél többet mond. Jellemző egyébként, hogy már napok óta megy az M2-n a digitális HD műsorszórás, és már több szolgáltató is felvette, köztük UPC, is a kínálatába, a Digi TV-t még csak meg sem éríntette a dolog. Még azt a fáradtságot sem vették maguknak, hogy a honlapjukon tájékoztassák az előfizetőjüket, valamikor ők is szándékoznak lépni az ügyben...

FSlyka 2008.08.08. 15:18:28

Már párszor elmondtam UPC témában, de úgy látszik nem elégszer. Ha az új belépők által fizetett árat akarjátok, akkor a hűség lejártakor kell vállalni még egy év hűséget. És akkor megkapjátok az aktuális akciós listaárat. Ennyi.

lsd73 2008.08.08. 15:19:26

"megy az M2-n a digitális HD műsorszórás"
És a műsor ugyanaz?

szmoker (Homo Trollicus) 2008.08.08. 15:26:37

Itt is digikábel van október óta, eddig egyszer volt gond (valami barom tönkretette a lépcsőházban a routert / switchet / akármit), emlékeim szerint egy nap alatt megcsinálták.

A megrendeléstől számítva nem emlékszem mennyi idő volt, de arra igen, hogy előtte jó pár hónappal kijött az ügynök igényfelmérni.

Összességében szerintem jóság; szinkron 10/10 mbit fixen, eddig nem volt sávszélesség-hiány meg leállás sem.

Szerencsés-e vagyok?

szmoker (Homo Trollicus) 2008.08.08. 15:29:26

Ja, btw, való igaz, hogy anno EMKTV volt, és való igaz, hogy elég szar a minőség, de sokkal olcsóbb mint a Trékábel, és 40 helyett 70 csatornám van. Ami érdekel, az meg nincs a T-nél (Animal Planet, Nat Geo Wild, Discovery World).
Amúgy a Digi cégcsoport tulajdonosa (rdsnet, hdsnet, miazmás) egy erdélyi magyar srác.

Ősi román, hö :)

punpa 2008.08.08. 15:33:31

Fullos TV csomag, 10 Mbites net, vezetékes telefon, mindez 6500 ft. Hűség nélkül, jó minőségben.

Mennyi is ez az UPC-nél, T-nél?

efhábé 2008.08.08. 15:33:35

Lehet, hogy október óta ez megy a digitv-nél, én mindenesetre február végén rendeltem meg telefonon és nem egészen egy hét múlva már néztem. És nem szerveztem külön szerelőt, hívott ő magától, hogy jönne szerelni.
A minőség olyan, amilyen, de upc direkt sem jobb, egyszerűen tudomásul veszem, hogy ez a technika ennyit tud.

Asidotus 2008.08.08. 15:34:47

Nekem Digi van, tányéros. Az áráért teljesen meg vagyok elégedve. Igen, érzékenyebb az időjárásra, az elmúlt egy évben kb. 3 este volt, mikor nem tudtam nézni.
A kábel (UPC) is ment már el vihar miatt.
Tévét addig nem lemondani, míg nincs új, helyette!!

lsd73 2008.08.08. 15:35:53

Nem értitek!
TÁNYÉROS TV!!!!!!!!!!!!
Nem kábel.

Marcos Barcos 2008.08.08. 15:41:59

úgy néz ki hogy ezek a tv szolgáltatók balfaszok!
tavalyelőtt történt, elsőéves egyetemista budán a műegyetem északi végénél a gellért téren vettünk ki egy taaros kis albit! felköltözünk szeptember első hetében, első utunk az emktv hez volt, mivel az előző albérlők onnan szereztek netet, meg tévét is, gondoltuk az a legkevésbé megterhelő újra feléleszteni!
bemegyünk, ahogy a post írója is említette, még a nagyanyám elsőáldozásáról is fénymásolatot kértek!
OK, mindent kifizettünk, mindent!
a kérdésre hogy mikor jönnek bekötni az volt hogy egy hét!
persze tologattuk a határidőt, jócskán össze-vissza, de leginkább el, amikor kb 2 hónap múlva sem volt net, akkor morcos felindulásomra megadta a XI. kerületi felelős mittoménkinek a telefonszámát (lévén az emktv főhadiszállás a IX. kerületben vhol a tűzoltó útnál vagy hol van.
a lényeg, hogy hívjam én fel a csávót, mert ők már nem tudnak újat hazudni!
Ám legyen, felhívtuk, akkor egy olyan pali volt a művezető, akit stílusa alapján olyyan embernek képzeltem el mint Gesztesi Károlynak az üvegtigrisben játszott karaktere kb.
a lényeg hogy lekezelő volt egy kissé, mondta hogy a b. béla út túloldaláról kell még áthúzniuk egy zsinórt!
majdnem mondtam neki, hogy szerinted ez ki a faszomat érdekli, de ez nem(sem) segített volna!(persze még én vagyok a hülye , mert ott nem volt bekötve net állítólag soha általuk, kár hogy egy olyan számláról kerestem meg őket, amit a főbérlő adott és volt rajta kiszámlázva (nemtelefonos, nekünk tökéletesen megfelelő) net is)
persze ment még kb másfél hónapig a telefonálgatás, mondanom sem kell, hogy vizsgaidőszak alatt és előtte annyi időm se volt, hogy levegőt vegyek (BME-TTK fizikus) ugyhogy annyiba is maradt a dolog!
január végén odamentem hogy most azonnal mindent fizessenek vissza!
persze ment a haccacáré, hogy mivel nem én vagyok a tulaj kell a meghatalmazás a főbérlőtől, annak ellenére, hogy mint szerződő fél és befizető is személy szerint én voltam!
amikor a manusz látta, hogy még 2 perc és ráborítom az asztalt akkor hirtelen elég volt ha (én) felhívtam őket a kezébe adtam a telefont gyorsan kicsengette, és azóta se láttuk egymást, nem is fogjuk!
szerintem szarnak rá magasról!

Marcos Barcos 2008.08.08. 15:43:11

még egy diákigazolványos sztorim, van lehet hogy elsütöm ha egy picit is aktuális témájú post lesz és soha többet nem zargatok senkit , ígérem :D

ok 2008.08.08. 15:50:57

a T-nel is megcsinaljak ugyanezt, detto

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.08.08. 15:52:42

tanyeros tv nincs csak bogracsos

l_morgul · http://xhiville.myminicity.com/ 2008.08.08. 15:54:45

pont most akartam megrendelni a szolgáltatásukat. asszem meggondolom... :)

fokaorr 2008.08.08. 16:08:44

digitv sux
valtani akartunk a Tkabelrol digitvre
mondtak van uzletkoto, kijon hazhoz, lerendezunk mindent. ejjen ejjen.

idopont megbeszel, uzletkoto nem jon, telefonjat nem veszi fel, vagy lenyomja

ok, 1het mulva jelentkezett hogy jonne, elmondtuk neki hogy hova menjen :)

digitvfaka!

negyvenot 2008.08.08. 16:17:47

csütörtök délután bementem a digitévé ügyfélszolgálatra előfizetni internet,telefon,tv hármasra. 2 munkanapra rá, hétfő delelőtt bekötötték. azóta működik.

degreen 2008.08.08. 16:20:34

itt digi van, időre jöttek. rendben dolgoztak, rendben szolgáltatnak.
ja és harmad árért van sokkal jobb net, és tivi, mint a nagytestvértől.
hát ennyit...

Czigler Zsolt 2008.08.08. 16:32:34

Kb. 3 hónap várakozás után új közvetítő-szerelő cégnél várakozunk kb.3 hete.Azóta már 1x mondták,hogy nem van-volt anyag,de már lett anyag,úgyhogy jövünk.De nem ,ja,persze én hívtam őket,nem ők engem,úgy 30 próba után sikerült is,pedig volt vezetékes meg mobil is,csakhogy faxon meg üzenetrögzítőn.
Alanyi Naív Ügyfélként türöm,hogy a kábelszolgáltató 25 év előtti romániai szinvonalon tolja az ismétléseket havi 3400-ért és reménykedek ,hogy totálisan bekábelezett házunkra valaki végre felfúrjon egy lábast 6000-ért,aztán majd meglátjuk,mi lesz havi 2700-ért.
Magyar vagyok,kibirom.
Mindíg ez volt,mindíg ez lesz.

nagrand (törölt) 2008.08.08. 16:39:23

Kispesten béreltünk lakást, ott még anno a Digi Tv Lanos netét használtuk , mely 20 Mbit/s volt, illetve a kábeltv szolgáltatásukat is, ez a kettő összesen 7200 HUF volt. Ezért valóban nem sok. Nemrég átköltöztünk a IX.- kerbe, ahol digis kábeltv már volt. Párommal mindketten nagy MMORPG fanok vagyunk, így minél előbb ide is netet szerettünk volna......bár idővel lett is.
Idén június 20-án kötöttük meg a szerződést a 2 Mbites (itt nem tudnak LAN-ost :()vonalra a szerződést.Az előfizetői szerződésen 30 munkanap van megadva, mely időtartam alatt kijönnek a modemmel, és "beüzemelik", meg ugye net is lesz. Szerződéskötéskor abban egyeztünk az ügyintézővel, hogy a szerelő telefonon szól, hogy mikor jönne szerelni. Az ÁSZF-ben 30 naptári nap van feltüntetve,de inkább pesszimistaként kalkuláltunk, a max időtartamot figyelembevéve. Eltelt 1 hét, 2 hét, 3 hét...lóf@sz sem történt. Vagyis de ;)
A következő havi (júliusi) kábeltv számlával , ami 2700 HUF, kiszámlázták a netet 06.20-tól 08.31- ig, így egy közel 11 ezer forintos számlát kellett volna kicsengetni a semmiért. A telefonos ügyfélszolgálattól azt az infót kaptam, hogy a szerződéskötés napján elindították a netet, de ugye szerelő még nem jött. Felkerestem a személyes ügyfélszolgálatot, ahol egy hihetetlenül magasan kvalifikált ürge tőlem kérdezgeti, hogy miért lett kiszámlázva, meg elindítva a net. Hát anyádért.....
A fickó azt mondta, hogy nem létezik náluk olyan információ közlés, mint a "telefonon odaszólokmá' hogy megyünk". Akkor mivan?? Szerinte ez úgy megy, hogy szerz. kötéskor meg kell adni egy napot, hogy mikor jöjjenek ki, és akkor 3 órát a (szó szerint!!) rendelkezésükre kell állni. Ez egy hétfői napon volt (július utolsó hetében), péntek 13:00-16:00-ig kell otthon lenni,és várni a szerelőket. Hmmm, ezért szabit vettünk ki. Egész nap kinn volt a fejünk az ablakban, és néztük, h vajon mikor kanyarodik be a digis kocsi az utcában. 16:05 perckor ismét felhívtam a telefonos ügyfélszolgálatot, és érdeklődtem, hogy na "na mi a helyzet? " . A hölgyemény azt mondta h a szerelők kivitték a munkalapot, szval várjunk még. Ahogy letettem a telefont, 5 percen belül hívott a szerelő, hogy sok melójuk volt,de 4 -ig dolgoznak , nem tudnak jönni. Igazából mindketten informatikusok vagyunk, így tudjuk h mennyi idő egy modem beüzemelése. Győzködtük h jöjjön már ki, hisz 5 perces meló, meg h ezért vettünk ki szabit.(kis naívan)Sajnos letojta.Na f@sza.... Adjunk egy másik időpontot.... Hétfő reggel (pontban) 8-ban egyeztünk. Hétfőn 8:30 körül ért ki egy papucsos ipse, aki 3 perc alatt összehányta a modemet. Így pár napja netünk is van.
Én is dolgoztam internetszolgáltatónál. A szolgáltató 5 munkanapot vállalt a beszerelésre. Rengetegszer előfordult, hogy a szerződést hetekig ott hánykolódott a polcon,és nem adta tovább sehová, mert az illetékes kolléga szart az egészre. Hihetetlen, de általában egy két emberen múlik az egész dolog. Ezeket kellene jól pofánb@szni....elnézést
Köszönöm a figyelmet:D

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2008.08.08. 16:49:35

Digi tévé?! Jajjanyám...
Annyit harcoltam velük, hogy fieszta és egyéb örömünnep volt, amikor letelt a rabszolgaszerződésem, és elhajthattam őket a p.ichába.
A többi ismerősömnél - akinél még van - "üdítő" román feliratok mennek az információs sávon. Digitális technika?! Muhaha. Semmit sem fejlődtek két éve, de jó, mer' óccsók...
Aki minőséget akar, ne akarjon román szolgáltatót...

Kategórikus Imperatívusz 2008.08.08. 17:03:56

Tavaly szerződtünk a digivel. Kb. 2 nap múlva jött a szerelő, beszerelte, azóta nincs vele baj (kivéve viharban, akkor elmegy az adás). Egyébként tényleg románul (?) jön fel az inform.sáv, de én leszarom.
Ennyi...

mozesapo 2008.08.08. 17:35:06

Nem értem mit szenvedtek ennyit. Keresel 1 szerelőt. 10e körül felrakja neked a tányért, fejet, kábelez. 9e-ért rendelsz egy okosított beltérit, azt nézed. Mindez megvan max 1 hét alatt. Max néha meglátogatsz egy weboldalt az új kulcsért. :)

LiberAll 2008.08.08. 17:36:38

Digit, be ne köttesd, ha már műhód, akkor upc, most már normális áron adják ők is, ezt legalább elérte a digi tv. Én most iptv-t használók a Pink T home-től ez most müxik, mondjuk 2* annyi mint a digi, de ez legalább időjárás álló, ergo, ha fúj a szél, hull a hó, vagy esik, itt akkor is van adás, jah és van benne egy rahedli kényelmi szolgáltatás, most akkor nézek tv-t amikor időm/kedvem van, nem akkor amikor a műsor megy...

moli 2008.08.08. 18:02:38

nem a kozpontot kell hivni, hanem egy szerelot kozvetlen. nekem masnap ki akart jonni bekotni, de nem ertem ra, igy csak 2 nap mulva tudta megszerelni.
szereloket talalsz a digitv forumon, tudsz ajanlott szereloket kerni, sot sok szerelo szemelyesen a forumon van.
digitv.ibsoft.hu

kgl · http://hobbiasztalos.blog.hu 2008.08.08. 18:15:12

Énnekem a Rubicom a szolgáltatóm, a legnagyobb csomagot fizetem évek óta, 6/1 Mbítest havi 11800-ért + az összes fogható tv csatorna összesen havi 18 ropi. A szolgáltatásuk pocsék, akadozik a net, a csatornák fele mákosan jön be, ügyfélszolgálat kritikán aluli, 3 napot kellett várnom egy új kábelmodemre amikor villácsapás miatt elhunyt a régi. Egyszer kikapcsolták a teljes szolgáltatást mert nem kapták meg állítólag az időben befizetett csekket. 2 hétig voltam net és tv nélkül, akkor is csak úgy kötötték vissza, hogy elfaxoltam nekik a csekket. Erre meg felszámoltak 2500Ft visszakötési díjat amit persze szarok befizetni mert nem az én hibám volt. Eddig 5 alkalommal rekalmáltam meg ezt a 2500 Ft-ot de a mai napig tartozásként tüntetik fel. Szemét és dilettáns egy banda.

tutis 2008.08.08. 18:56:49

A blogírónak: azonnal derítsd ki a legközelebbi szerelő lakhelyét és pár napon lesz Digid! Még akkor is, ha itt egyes károgók azt írják, hogy nincs beltéri. A szerelőnek ajánld a szóban forgó "többlet" pénzt.

Az ilyen beírkáló károgókra mint ez: "NorbArt " meg ne hallgas!!!!! Nincs gond Digivel, nekem 2.5 éve van! De! Vigyázz, lehet úgy is szereltetni, hogy ne kérd a Digis tányért. ne is kérd, mert min. 90 cm-es kell, nekem olyan van és gond egy szál se. Ezt már leírtuk ezerszer fórumokon! De ezek a lúzek NorbArt-ok csak kárognak, rosszindalútoskodnak.

Üdv egy jóakaró.

torró 2008.08.08. 19:24:06

Nos akkor se lessz egyenlőre, ugyanis a diginél a egész vezetői garnitúrát leváltották és ujjá szervezés van folyamatban. Ugyanis a maszek szerelőknek mentek ki a gépek és a haszon meg úgy magyarosan eltünt.Tehát egyenlőre nem lessz semmi.Erről többet most én sem tudok.

Laci70 2008.08.08. 19:47:12

Miskolcon a digisek annyira összeszarták magukat a helyi Telefilm Bt-től, hogy vannak városrészek, melyekbe a Digi kiépítette a hálózatát, de nem fognak vele semmit se kezdeni, hagyják az enyészetnek, nyíltan kijelentik a kérdezősködő ügyféljelölteknek, hogy márpediglen ott nem lesz szolgáltatás.

Gyakorlatilag vagy megijedtek a heyi konkurrenciától, vagy felosztották a piacot.

avatartalan 2008.08.08. 20:02:06

digire megéri várni fél évet is,ne panaszkodj wazzze

n80qd 2008.08.08. 20:16:38

Érdekes, én bementen a Digi egyik irodájába, szerződést kötöttem, ez zárás elött volt nem sokkal. Másnap hivott egy kedves hölgy, hogy akár jönnének is. Mondtam, hogy ha lehetne, akkor jöjjenek egy konkrét időpontban reggel 8-ra. És akkor jöttek.

lopicigaspar 2008.08.08. 21:02:48

UPC kábelem volt. 2 éve. Akkor adtak 28 hangyás magyar csatornát, meg némi tölteléket 4100-ért áremelés küszöbén. (minőségen sosem sikerült javítaniuk, hiába reklamáltam) Hallottam a digiről, hát rákerestem neten. Kiokosodtam, mi is az a műholdas adás és milyen anomáliák vannak a diginél. Bátor voltam, megrendeltem 2 év hűséggel 40 magyar csatornát, melyből az első év 0 pénz, a második 2700/hó. Kivártam az ígért bekötési időt, mely valóban elszállt, majd direktben megkerestem 1 szerelőt. Kijött, feltette, belőtte, jattoltam is neki keveset pluszba és megy. 2 éve.
Bekötéskor UPC-t lemondtam telefonon. Kérdezték miért? Mert van konkurencia félkrajcárért. Na de az elmegy majd az esőben-jött a meggyőzés. Hát mondom ez a hangyás szar is el szokott menni, nem kérem. Jó, adunk 10% kedvezményt-jött a 2. meggyőzés. Köszi, késő, belevágtam, csókolom.
Ami a diginél a bekötés után kissé zavart 1 hétig, hogy mi a francért éles és tiszta a képe ennyire. Idegesítő volt, de megszoktam.
UPC direkt akkor kb 7000 pénz volt, bár valóban az is szép tiszta.

Hát éljen a Digi, nekem bejött. Ha meg behal, volt 2 jó évem. Aki meg maradt UPC-s az is örüljön a Diginek, nem viccből esett a UPC ára a Digi színrelépése óta.

Ui.: aki a Digitől nem tud adást szerezni, az még nem hangolódott kicsiny hazánk hullámaira.
Sikeres-e vagyok?

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2008.08.08. 22:00:25

Jaj, nyugi! Nálunk tavaly októberben kiragasztották az ajtóra, hogy "az önök lakásában is hamarosan elérhető a DigiTV szolgáltatása, millió csatorna, kiválló kép és hang, lélegzetállító net, bla bla bla"

Ennek ha jól számolom 10 hónapja. És eddig semmi. Annyit történik, hogy néha kiragasztanak egy újabb szórólapot, hogy mostmár ne kötelezze el magát máshol, mert mostmár tényleg hamarosan.

Aha... Várja meg őket, akinek 2 anyja van!

gabbró 2008.08.08. 22:16:28

Nálunk kiragasztották a fent említett cetlit, hogy már van Digi a házban. Következő hétfőn bementünk az ügyfélszolgálatra, megrendeltük. Azt mondták, péntek délután jön a szerelő. Másnap hívtak hogy van 1 üres időpont aznap délután, jó-e nekünk. Jó volt, ki is jöttek szépen bekötöttek mindent. A UPC kábelt lemondani 2 hét alatt sikerült, személyesen voltam többször az irodájukban, és ezerszer macerásabb volt. Persze a felmondás átvételétől számított 2 hetet kiszámlázták, de lesz*rtuk mert 6000 volt csak a tv, most 5800 Digitv+net. Egyébként nem külsős szerelőkkel dolgoztatnak, hanem feketemunkásokkal. Reggel 7kor kezdenek, fél óra ebédszünet van, este 8-ig tolják az ipart. Ráadásul nem is mindig fizetik ki őket. Feketemunkás meg mehet a sóhivatalba a panaszával. Tudom, mert ismerősöm volt náluk egy hónapig, napi 13 óra melóért (szombaton is) kerek 25000 Ft-ot kapott. El is jött onnan. Ettől függetlenül a szolgáltatás kifogástalanul működik, jó az ár. Én biztos az ügyfelük maradok...

0xFFFF 2008.08.08. 22:17:38

Olcsó húsnak híg a leve.
Pontosan kettőre gyere,
szólt az EDE.

lopicigaspar 2008.08.08. 22:29:10

Drága húsnak nincsen párja,
ki szeretné, Edét várja.
Ne tégy tv-t a bográcsba

Szil-Ka 2008.08.08. 23:05:33

Mi tavaly tavasszal megrendeltuk (szinten DigiTV, tanyeros), 3 honap utan sikerult elernem egy illetekes szerelot, kertem h jojjon, kap jutalmat is. Nem jott, ujabb 3 honap utan felhivott, h na, aktualis-e meg? Mondom, digiteve, dehogyse, most mar inkabb nem! Mire o: jobb is, ugyis egy rakas kaki az egesz. Megnyugtatott :)

peca1000 2008.08.08. 23:32:40

De nagy lúzerek vagytok! :)
Digi kábelt kell megrendelni, nem műholdast! Így nemcsak TV-zni lehet, hanem netezni is, és max. 2-3 hetet kell várni.
Ha a házban elérhető a szolgáltatás, akkor egy nagy plakátra ki szokták tenni a lépcsőházba a szerelő számával együtt.
Nekünk van már kábelTV tőlük, kb 50 csatornával, nagyon jó minőségben.
Költözzetek Pécsre Kertváros részre.

nem várt fordulat 2008.08.08. 23:50:57

ez egy komoly keresztény etikai kérdés.

HuYacusa 2008.08.08. 23:56:59

Tányéros DigiTv-ről nem tudok nyilatkozni, de kábelben messze a legolcsóbbak és csatornaválasztékban nem maradnak el, sőt jobbak mint a többi kábeles. Egyébként netben is a legolcsóbbak, a szolgáltatás (sebesség) meg elfogadható. Én spec bementem megrendelni a helyi kirendeltségbe és másnap volt netem/tv-m. Szerelő számát símán kiadják, pontosan, időre jönnek, nem "tessék otthon lenni 9 és 13 óra között"(upc), meg "reggel 8 és 16 óra között jönnek" (t-kábel)! Házban lehalt a kábel (balfék elvágott valamit) hajnalban -reggel nyolckor Digi szerelője már kész volt a javítással. Nem szívatnak hűségnyilatkozattal, lemondhatod 2 hónap után, másik két hónap után visszakötik. Szóval nem kellene őket szidni -már összességében. A kábelesben messze a legbarátibb szolgáltató.

nem várt fordulat 2008.08.08. 23:59:07

én amúgy simán leszopnám magam, és még akár egyszeri százezer forintot fizetnék, ha lehetne itt digitv. 70 csatorna, 20mb/20mb fel, le, és mindezt kb. 6000Ft -ért, + Fix IP ami nekem kell havi 2000.

Ezt most a UPC / T-online kombóvak kapom, kb, 40 csatorna, és 8Mb/s le, 800 kb/s fel kapom 4500 + 8900 + 2000 Ft -ért havotna... Szép

nem várt fordulat 2008.08.09. 00:01:16

HuYacuse, na, akkor van aki ismeri a HDSNETet meg EMKTV-t rajtam kívül még itt.

Anno nekem a legnagyobb problémám az volt, hogy román IP tartományba tettek, de 6000-ből mindenem megvolt ami kellett, egész jó sávszélességgel.

Am580 2008.08.09. 00:06:42

Digi TV : bekötés másnap. (nem értem rá azt mondtam legyen péntek délután 3 óra- kijöttek 3:15-kor) , de a szomszédomnak még azon a napon bekötötték amikor megrendelte.
10 Mbit-es net + 50 valahány csatorna 4200 Ft.
nincs hűségnyilatkozat, és korrekt ügyfélszolgálat.

HuYacusa 2008.08.09. 00:07:11

Egyébként ha a Digi kábeles részlege újépítésű házban nem köt, akkor érdemes rákérdezni, hogy a kedves beruházó nem mutyizta-e le a T-kábellel, hogy csak ők szolgáltathatnak a házban (az ő kabelfejük van beépítve). Ismerős 6.ker.-i új társasban csak T-Kábelt kaphat (meg T akarámit), mert anno a fejlesztő megegyezett a T csoporttal és most csak akkor tudnak Digire váltani, ha a lakások fele átszerződik. Mivel a lakások több mint fele külföldieké, így esélytelen. Ők fizetnek a net+tv+kötelező telefon kombóért 13-14.000Ft körül..én ugyanezért (több csatornával) 7200Ft-t fizetek...

marosy 2008.08.09. 00:08:56

Látom, szépen összegyűltek itt a megmondóemberek. Mindenki (tisztelet a kivételnek) csak rinyál, hogy így a Digi TV, úgy a Digi TV, de azért a vacak pár forintért sokan képesek voltak váltani a UPC-ről.
A garast a fogatokhoz veritek, mi?
Az auchan és teco akciók népe, azt vadásszák, hogy hol olcsóbb 5 Ft-al. A gyenge minőség nem számít. Ezért tűri a kormány a Józsefvárosihoz hasonló piacokat. Kell a gagyi! Nesze nektek.

HuYacusa 2008.08.09. 00:46:56

Nicsak, egy megmondóember (marosy)! mi éppen hogy nem rinyálunk...egyébként, upc kábelről pl. nem tudsz Digi kábelre váltani, mert Bp-n azokban a kerületekben ahol upc van, ott Digi nincs..ahol Digi van ott meg upc nincs. t-kábel meg úgy sz.r, ahogy van (már azon kívül, hogy drága). Tányérost meg nem tudsz mindenhová felszerelni. még upc-st se. Ha valami jó, akkor meg ugye nem baj, ha még "occó" is?! vagy úgy gondolod, hogy ami olcsó, az biztosan rossz? ami meg drága, az meg persze biztosan jó...kis naiv..

Bezmag 2008.08.09. 01:20:33

Emberek, és egyéb commentel-ők.

Ne legyetek sikertelenek. A DIGI beeteti a piacot, ez most nagyon látszik, aki kicsit is ért hozzá, szakember... A

z erőforrásai és a kapacitása fogynak, nincs rendes létesítés, ügyfélszolgálat (semmilyen), hibaelháritás, és a szolgálatatás miősége is romlik már most láthatóan, késöbb még jobban fog.

Enyi pénzből nem lehet rendes szolgáltatást csinálni, ezt kéne felfogni egy bátor pillanatban, lehet, hogy jó pillanatnyilag, de értelmetlen, és nem hosszútávú.

Teszári Zoli meg bár rendes erdélyi magyar srác, rokonszenves imidzset épitő bizniszmen, de azonnal agyonlőne, lövetne, ha feltennél neki pár, bizonyos kérdéseket. Ez van, ez a valóság kérem szépen.

Szil-Ka 2008.08.09. 08:56:08

Marosy, a helyi kabelteve 4600, a digi tanyeros asszem 2500, nem 5ft a kulonbseg. Mondjuk igy hogy felevig nem voltak kepesek bekotni, maradtam a dragabbnal. Nem lett volna mar bizalmam a digi tvben.

taddeus-ua571 (törölt) 2008.08.09. 16:13:20

nocsak...
mégis csak kiderül kár volt szídni a többi szolgáltatót(nemcsak erre a cikkre gondolok), és reménykedni, h az újonnan térhódító szolgáltató majd megváltja világot. lám kiderül ő is csak szolgáltató a betarthatatlan igéreteikkel együtt...

nem várt fordulat 2008.08.09. 17:46:33

"Enyi pénzből nem lehet rendes szolgáltatást csinálni, ezt kéne felfogni egy bátor pillanatban, lehet, hogy jó pillanatnyilag, de értelmetlen, és nem hosszútávú."

De lehet, és ezt pont bizonyítja a digitv is.

az emktv ami volt nálam, éjjel nappal ment, soha nem volt vele semmi gond 2 éven keresztül. amúgy volt a házban UPC is, és mivel nem tudtam róla, hogy van emktv (digitv), ezért megrendeltem én marha. én voltam az egyetlen a házban :) ahogy megtudtam mi a pálya, azon nyomban mondtam le a upct..

Ofélia . 2008.08.09. 18:51:28

Van nekem egy balsejtelmem.

Az ország 95 százalékának gyakorlatilag fogalma sincs arrol, hogy mit jelent az, hogy digitális.

Szerintem a digiTV sok embernek azt jelenti, hogy digitális televíziózás.

Na ez rohadtul nem az.

EEEmberek ha valaki utánna nézne, hogy mit vesz és miért akkor esetleg rájönne, hogy ez a beruházás minimum 300000-ft és ezért nem kap jobb képet akkor majd elgondolkozik.

Michael Collins 2008.08.09. 20:14:08

Az én tapasztalataim a DigiTV-vel kapcsolatban.
1. Két házzal arrébb voltam amikor Pécsen, a DigiTV alválalkozójának köszönhetően gázrobbanás volt. Nem volt egy felemelő élmény.
2. Kb 3 hete a lakásom (panel, Pécs-Kertváros) közelében kábel fektetés közben a DigiTV alválalkozója átfúrt egy víz vezetéket. Eredmény most "csak" néhány órás víz hiány.
3. Kb 2 hete szombat reggel 9-kor légkalapácsolt az ablakom alatt a DigiTV alválalkozója, és az egyik kollégájuk a közelben található fácska alá hugyozott :). Mikor szóvá próbáltam tenni, hogy engem speciel zavar, ha szombaton légkalapácsolásra ébredek, azt válaszolták, hogy a pécsi irodánál tegyek panaszt. Mondom OK, mi a számuk. És jött a meglehetősen flegma válasz a "kedves" telefonos hölgytől, a pécsi irodát csak személyesen kereshetem fel.
Ezek után, csak úgy mellékesen, közöltem, hogy engem soha a büdös életbe ne próbáljanak megkeresni. Bár nem hiszem, hogy bármit is elértem volna.
Szóval nem egy EU szinvonalú a cég :).

avatartalan 2008.08.09. 21:37:03

huya ne irj huyeséget wazzze
ujpest/káp1 upc is van meg digi is a házunkban
lehet le lettünk csatolva pesttöl?...

Tom$ 2008.08.10. 14:03:57

Amúgy sokan keverik a tányéros DigiTV-t és a kábeleset. A kettő két külön cég. A kábeles magyar cég, a tányéros román

2008.08.10. 22:44:21

Biztos vannak problémák, de van a diginél egy adu, ami visz mindent: kb. 5500 forintot fizetünk és kapunk érte kb. 55 csatornát meg 15 megás internetet. lúpicinél meg ezért csak a tv lenne. Vagy csak az internet, és az is lassabb. +, ha jól tudom, forgalomlimites. Eccerűen a román szolgáltatók nem olyan sóherek, mint az amcsik.

Dr.Bio74 2008.08.11. 08:19:26

Michael Collins

Hogy a cég milyen, asztatt nem tudom, de hogy amit eddig nyújtott azzal nem versenyezhet semmi, azt igen.(kábeles)
Másik:
Mi lenne ha a szolgáltatása alapján próbálnád megítélni őket, ráadásul ez alapján én a városunk parkfenntartóit is elküldhetném az anyjukba, mert mért mindig olyankor vágják a fűvet, amikor én pihenek, tévézek, beszélgetnék stb.
Ja, meg a kurva kukások sem európaiak, mert hajnal ötkor már arra ébredek, hogy ürítik a kukákat az utcában.

moli 2008.08.11. 10:20:20

ja, es a digitv minoseget ocsarolokra egyartalan ne hallgass, sokkal (SOKKAL!) jobb minosegu, mint a upc KABEL. en azert valtottam, parhuzamosan ment a ketto (ugye digitv-hez nem kell husegszerzodes, se szerelesi dij!), osszehasonlitottam a kettot, es a upc vesztett.
ez egy nagyszeruen kivitelezett ellenkampany, amit anno a upc hevitett, a sok ingyen dolgozo majom meg elvegzi helyettuk a feladatot, mikor bekiabalja azt, hogy szar. pedig csak az a lenyeg, hogy olyan szerelovel kell dolgozni, akinek van megfelelo eszkoze a beallitashoz es lelkiismeretes. ezert kell mar kozvetlen szerelot felkeresni, es nem a kozpontot. de ez igaz minden muholdas elofizetesre, a upc direktre is.

Jó_isten 2008.08.11. 10:39:28

minek nézee tévét sorvassza az agyadat...ami gondolom nem lehet már olyan nagy ha a 4hónapos haverbő nem tanuttá...Szégyentelen!!!

Claracroft 2008.08.11. 10:49:14

Gondolom számít az is, hogy Budapest, vagy sem. Szerintem Budapesten lehet a legtöbb panasz, a nagy számok törvénye szerint. Valószínű, hogy vidéken ( a szó pozitív értelmében) sokkal kisebb a várakozási idő...

hawkeye 2008.08.11. 14:10:43

Mit panaszkodtok?

Az m2HD SD-ben adja az olimpiát.

Ez az igazi hungarikum: a magyar HD az tk SD.

Ehhez képest a DigiTv sehol sincs...

jesszumpepi (törölt) 2008.08.11. 14:54:41

101 kiskutya voltam álmomban.És magammal kergetőztem.

szajberpiraty 2008.08.11. 14:58:07

Találós kérdés:

A jelenlegi kábeltv cégünk megszűnik, és a T-Kábel-nek adja át az előfizetőket.

Ha nem akarom a T-Kábelt, akkor választhatok a DigiTV és a UPC Direct között. A poszt szerint a DigiTV balvágány..

Ezek után lehetek-e sikeres ember?

nem várt fordulat 2008.08.11. 16:31:52

lehetsz, mert nem az, hidd el.

Michael Collins 2008.08.12. 08:46:50

Hali Bio74!

Van némi igazságod.
De elég "gázos" alválalkozókat foglalkoztatnak itt Pécsen. És a call-centerük udvariassága komoly kivánnivalókat hagy magaután. És az sem mindegy, hogy hétközben, vagy szombaton zajonganak az ember ablaka alatt. Valamint szerintem a légkalapács hangosabb a fűnyíróknál :).

tiboldi 2008.08.12. 15:02:21

Hű, de ide vág a levelezésem velük (alant olvasható) de előtte az előzmények...

Már amúgyis tele volt a púpom a jupiszivel, ezért pont kapóra jött a lehetőség a váltásra.

S a levélváltás...:


Tisztelt Ügyfélszolgálat,

Egy kérdés tisztázásában keresem önöket. Jövőbeni(?) ügyfelük lennék,
ha Isten, párt és az összes mindenható szervezet is úgy akarja.

xxx lakom xxx alatt, ahol ez év májusában
kábelezés történt, a rendszerük kiépítése végett. Akkor azt az
információt kapta a ház, miszerint nagyjából két hónap, amig a
szolgáltatásuk elérhető lesz.

Július elején érdeklődtem az önök telefonos ügyfélszolgálatán, ahol
azt mondták, ebben a hónapban már igényelhető lesz a kábeltévé.

Ezért a jelenlegi szolgáltatómmal felmondtam a szerződésem (s velem
együtt számos lakótársam a házban), majd újabb telefonost segítséget
kértem, mily módon tudom megrendelni az Önök szolgáltatását, hol egy
kollégájuk még több hónapi várakozást említett. Illetve a
szórólapjukra hívta fel a figyelmemet.

E két ellentmondó információt követett egy harmadik hívás, melyben
harmadik kollégájuk elmondása szerint a csillagpontos rendszer
kiépítése még nem történt meg és bizonytalan a kezdés időpontja
(figyeljem a szórólapot, stb...)

Egy szórólapot már kaptunk, melyen még nem szerepelt a területi
képviselőjük elérhetősége, ezért most szeretném a lakóközösségünk
nevében kérni hivatalos álláspontjukat, szolgáltatásuk
elérhetőségének időpontjáról.

Válaszukat várva, maradtam...

*******************************

Tisztelt...

Köszönettel vettük DIGI KÁBEL szolgáltatásaink iránti érdeklődését.

Információink szerint a III. Kerületben hamarosan elérhetők lesznek kábeles szolgáltatásaink. (kábel tv, internet, telefon) Sajnos jelenleg nem áll rendelkezésünkre pontosabb információ.
Amennyiben aktív lesz lakókörnyezetében, újabb szórólapokat fognak kapni, és üzletkötők fogják felkeresni.
Érdemes figyelemmel kísérni oldalunkat: www.digikabel.hu

Legyen szíves küldje el pontos adatait (cím, telefonszám), hogy rögzíteni tudjuk üzletkötőink részére.

Köszönjük megértését!

Tisztelettel:

Digi...

****************************************

Tisztelt Ügyfélszolgálat,


Köszönöm a gyors válaszát, ami a III. kerületi szolgáltatásukat
illeti, de igen csekély vágyat érzek csak ezért odaköltözni, remekül
érzem magam a kies IV. kerületben. Már úgy megszoktam... :)

További szép napot,

***************************************

Tisztelt xxx

Elnézését kérjük a téves válasz emailért.

IV. Kerület bizonyos részein várhatóan az év második felében indul kábeles szolgáltatásunk.
Amennyiben aktív lesz az Ön által megjelölt címen, újabb szórólapokat fognak kapni, és üzletkötők fogják felkeresni.

Adatait rögzítettük üzletkötőink részére!

Köszönjük megértését!

Azóta nagyjából egy kisebb esőerdőnyi alapanyagból készült szórólapot kaptam, amiben rettentően örülnek nekem, de érdemi változás, azóta sem...

Lehet, hogy visszamegyek a UPC-hez?

moli 2008.08.12. 17:04:25

"""A többi ismerősömnél - akinél még van - "üdítő" román feliratok mennek az információs sávon. """

nekem upc kabelnel jott romanul az eurosport HANGja peldaul, es discoveryn, stb. naes analog kabelteven nem tudod atallitani a hangsavot! es folyton szetesett az mpeg-kodolt kep. megint: ez a UPC KABEL volt 5000ft-ert.

moli 2008.08.12. 17:21:28

"""A DIGI beeteti a piacot, ez most nagyon látszik, aki kicsit is ért hozzá, szakember... Az erőforrásai és a kapacitása fogynak, nincs rendes létesítés, ügyfélszolgálat (semmilyen), hibaelháritás, és a szolgálatatás miősége is romlik már most láthatóan, késöbb még jobban fog."""

nezd. nincs husegszerodes. nincs szerelesi dij. ha romlik felmondom.

en nem vagyok hajlando 2000ft-nal tobbet fizetni otthoni interneteleresert, mikor munkahelyen ingyen van 200mbit-em. adsl? elavult szar technologia?! vezetekes telefon?!?! mobiltelefonok koraban? normalis? minek? letezik meg ilyen?
erre jon egy ceg, es nem ker elore semmit, csak adja a jo minosegu szolgaltatast. 2500ft-ert mar elo fogom fizetni a 10mbites digikabelnet-et.

buta az, aki jon az olcso hussal, nem az olcso husnak hig a leve, hanem a rossznak. ezek mondjak azt is folyton, hogy kina szar arul, aztan nem hajlandoak megnezni a draga apple cuccaik made in .. feliratait.

Csokiropi 2008.08.13. 09:53:54

mi ugyanebbe futottunk bele, áprilisban rendeltük meg a Digitől a kábeltévét, remélve az EBre meglesz. Még most sincs semmi. írtunk a hírközlési felügyeletnek. És tegnapelőtt a UPC-től megrendeltük az ő családi csomagjukat. Ma jönnek délután. Mindenki azért választja a Digit mert nagyon olcsó. Engem csak az hangol le, hogy ilyen "szolgáltató" miért marad meg a piacon és a hatóságok, felügyeleti szervek miért nem szedik ízekre??!! Hogy többé ne baszhassanak át senkit. Nem is értem mi ebben az üzlet, 4 hetet ígérni és 4 hónap múlva cselekdni... A szerelő nem hibás, mert azok akkor jönnek ha megkapják a munkalapot, de akkor azonnal, addig azt sem tudják jönniük kell. De mikor Apukámnál a Fibernet bekötötte kb 3 hét csúszással a kábelt, a munkalapon előző napi dátum volt, szóval ez nem a szerelőnél csúszik el...

Koordinátor (törölt) · urbanlegend.blog.hu 2008.08.14. 08:45:50

DigiTV: miután egy hét után SEM vette fel senki náluk a telefont, akkor döntöttem, hogy inkább nem... mi van, ha vmi gond van vele? Akkor ki válaszolna?

Fiber: SOHA, semmilyen körülmények közt NEM!

Így lett azUPC. Upcék jöttek, 4ezret fizetek felvehető, megállítható, visszatekerhető tiszta szolgáltatásért. Ha gond van, azonnal segítenek (pl. a decoder frissítése). A Zügyfélszolgálat is kiváló, minden eddigi esetleges hibájukat azonnal korrigálták. Mellesleg díjnetes vagyok, így no papírszámla - ettől még félek picit, mivel ugye nem jogállamban élünk :)

Tékomos apa kezdődik helyett (csillagos égi árakkal) is sokkal jobb ez. Ja, és nemvagyoksemrokon, sembeépítettemberke.

tiboldi 2008.08.15. 10:44:55

Újabb fejlemény a DIGIKÁBEL IV. kerületi szolgáltatáshoz, tegnap íródótt levelem és a válaszuk...

"Kedves leendő(?) szolgáltatónk,

A múlt héten újfent kaptam 2 szórólapot, hogy hamarosan jönnek. (nem, még mindig nincs rajta az üzletközőjük neve) Én akkor most újfent megkérdezném, mikor?

Mivel május óta folyik a telepítés, kiépítés, stb... 2008.07.31-i dátummal felmondtam - többen is a házban velem együtt - a szolgáltatásomat a konkurrenciájukkal (itt jegyzem meg, tárt karokkal várnak vissza...) arra várva, megtörténik a szolgáltatás megkezdése.

Urban legend a világhálón, hogy nem is lesz balátható időn belül
semmi, csak a piac szerzés volt a céljuk. Kérem, nyugtassák meg rajtam
keresztül a tévébámulásra kiéhezett panelprolikat, hogy ez csak mese
és egy jönnek... Ha mégsem, akkor legalább egy kollégájuk mesélje el
vizuális agymosásra fogékony lakóközösségünknek néha, mi van a
tévében :)

Üdv,"

****************************************


S a DIGIKÁBEL, hivatalos válasza:

IV. Kerület bizonyos részein várhatóan az év második felében indul kábeles szolgáltatásunk.
Sajnos jelenleg nem rendelkezünk pontosabb információval.

Adatait rögzítettük üzletkötőink részére.

Köszönjük megértését!

Tisztelettel:

...

****************************************

kérdésem...

1., ha ők nem rendelkeznek a saját szolgáltatásukról(idézem:) pontosabb információval, akkor ki?

2., az eddigi telefonos érdeklődésemre korábban, több alkalommal is, milyen belső kommunikáció, információ alapján adtak időponthoz köthető válaszokat?

moli 2008.08.15. 12:50:08

azt nem ertem, hogy miert mondod fel az elofizetesed addig, mig be nincs kotve az uj? nekem is igerik ujpesten, en varok turelmetlenul. de nem mondok fel semmit. a digitv bekoteseig se mondtam fel a upc-t, igy volt meg 2 hetem az osszehasonlitasra.

tiboldi 2008.08.18. 10:43:58

Talán a velem született optimizmusom az oka :)

Miután az ügyfélszolgálaton határozottan mondták a 2008.08-i kezdést, jól elhittem nekik. Nesze nekem :)))))
süti beállítások módosítása