Tékozló Homár

Robbantott krinolin a SPAR-ból

2008.10.16. 12:54 | jackyll | 172 komment

Milu kísérleteket folytatott házi részecskegyorsítójával, és Spar-gazdaságos márkából sikerült előállítania a Légy óta előszeretettel használt speciális effektust, amikor a delikvens belső szervei a testén kívül kapnak helyet:

Bizony elért minket is a válság, és egyik kedvenc reggelimet, a krinolint, kénytelen voltam a LowEnd kategóriából a kosárba komissiózni. A közeli SPAR volt aznapi forintjaink beváltóhelye, ahol a meglepően olcsó, de elfogadható kinézetű S-BUDGET feliratú (SPAR Gazdaságos) tárgyat a SPAR csoport iránti, eddig töretlen bizalmammal vettem magamhoz. Talán nem kellett volna. Talán inkább BUDGET vajas kenyeret kellett volna ennem, BUDGET párizsival... A képek alapján a tapasztalt felhasználó azt mondaná elsőre, hogy 110 fokos vízben főztem 3 hétig, a teljes sterilitás elérése céljából, de nem. A vízbe téve, 3 perc után, kb. 40-50 foknál kipattant a burok, mint a bimbó, és másodpercek alatt kivirágzott a "krinolinusz sparikusz".

A legtapasztaltabb, OKJ vizsgával is rendelkező lecsókolbászista kutatók kedvéért elvégeztem a kísérletet bemetszett, és nem bemetszett bőrrel is (a kolbász bőrét metszettem be, ugyebár) az eredmény tökéletesen ugyanaz lett. Aki tehát nem szeretne kifordított aranyhörcsög makettet építeni 1:1 méretarányban, inkább kerülje az S-BUDGET lecsókolbászt.
 
Üdv,
milu

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.16. 15:35:48

Egyéves Önkéntes 2008.10.16. 15:30:55

mert gyorsabb? meg nézd meg mit csinál a gáz 3 perc alatt 40-50 fokon...a képek brutálisak...önmagukért beszélnek...bámulatos...

a homárt az index mikor adta el a blikk-nek???

EÖ (törölt) 2008.10.16. 15:38:10

staropramen

nono, nem apartheid szó van ám ott az eredetiben...

Egyébként pedig a Homáros törzsgárdásoknak klikk ide:

www.nimportequi.com/videos.php

Kezdetnek a L'ASTRONAUTE -t ajánlom, utána jöhet a Touchdown és a Rocky...

Sünt szartam a röhögéstől.

EÖ (törölt) 2008.10.16. 15:39:24

tük vagytok parasztok

jó-jó
mondjuk ekkora rombolást gázon nehéz abszolválni...

holex · http://fred-basset.blogspot.com 2008.10.16. 15:40:45

SÚLYOS FÉLREVEZETÉS VAN ITT!

ez nem lecsókolbász, hanem instant rák, ami a meleg víz hatására felveszi speciális és fléreismerhetetlen alakját...

úgyhogy adjál hálát, hogy kolbász árban hozzájutottál ehhez az igazi ínyencséghez, és fogyaszd egészséggel...

(a citromkarikák biztos véletlenül maradtak le a képről.)

INSTANT RÁKOT A SPÁRBÓL!

staropramen 2008.10.16. 15:43:21

Egyéves
igazad lehet teljesen biztos én sem voltam benne,de nagyon ez rémlett.Mi az eredeti?

a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.16. 15:45:30

Egyéves Önkéntes 2008.10.16. 15:39:24

lehet, hogy utánégetős...valami kukázott mig29-es hajtóműve van beépítve...

EÖ (törölt) 2008.10.16. 15:46:44

antiszemitizmus

de ezt csak 300 hozzászólás után olvasd el... :))

staropramen 2008.10.16. 15:46:45

Készítette a Forszázs BT

EÖ (törölt) 2008.10.16. 15:47:52

hát nekem is van a szovjetúnióban vásárolt mikrómon egy "Pljutónium" nevű piros gomb, de még sosem mertem megnyomni

a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.16. 15:54:42

majdnem elszaladtunk mellette, hát egy új szakma született! ezzel is bővítve a homáron fellelhető szakmák széles választékát

- lecsókolbászista (OKJs képzés)
- spektikus (2ember 3diplomával)
- jegyészmérnök (bárki lehet)
- és ugye van a mi kis füredi atomfizikusunk az EDE...
- békahuzogató

EÖ (törölt) 2008.10.16. 15:56:21

olyan is van, hogy ápdétológus (OKJ 7654-45)
no meg a szociofelmérős (OKJ-00000)
bölcsészmérnök (OKJ 6544-111)

Impega 2008.10.16. 15:58:25

tük vagytok parasztok 2008.10.16. 15:54:42

Bizonyara csak mero figyelmetlensegbol maradt ki de talan hozzaadhatnak a lisahoz a Dolcsegabbanaspapucsossmukkos-etteremlatoatot.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.16. 16:19:05

szerintem a krinolin meg a lecsokolbasz az tok mas
lecsokolbaszt pirosarannyal ettuk az egyetemen mikot az 5 diplomankat szereztuk
a krinolint foztuk a virslit sutottuk
de en a debrecenit szeretem a legjobban
azt erezni kell meddig fozod, hogy nyers se legyen de azert meg ropogos
majd adik Marynej jovore ha ven meg debreceni/nem a Jozsef/

bekbórd! 2008.10.16. 16:34:04

Egyéves Önkéntes 2008.10.16. 15:30:55
"és miért mikróban főzöd?
Azért mert úgy négyszer annyiba kerül, mint gázon?"

Mikróba kb 1,5 perc alatt kész kb.70%-os fokozaton. Gázon ill. villanytűzhelyen, mert itt az van, ennyi idő alatt föl sem forr a víz. A mikróba azon a tányéron teszem be, amiről megeszem, a tűzhelyre meg lábosban kell tenni, amit utána méregdrága szerrel el kell mosogatni. Az még nem jutott eszembe, hogy ehetném kifele a lábasbul is.

JohnnyB 2008.10.16. 17:35:47

Én víz nélkül szoktam mikróban. Annyira kell vigyázni, hogy ne érjenek össze a virslik, mert az érintkezési felületek megégnek valamiért. És igen, figyelni kell a végét, ahogy bekdórd mondja. :)

Zakó Zoltán · http://celebtestor.blog.hu/ 2008.10.16. 17:47:29

Hosszában bevágni, lapsajtot beletuszkolni, mikroba berakni... jótvágy!

É2I 2008.10.16. 18:01:42

Na eddig fölztem a tolást. A gáztűzheLY meglágyult. Mondom jolvan. Mostmál lágy a tolás is. Kivettem, lákopogtattam, kemény maladt. Hú, hogy a ninjak krinolinozzák!
Ledobtam, dulván a padlóla - nincs itt molst Análusz Fingusz, így kénytelen voltam salát kezűleg -, és feltölte a metlakiszt. Szölnyűség!!!!

EÖ (törölt) 2008.10.16. 18:35:01

bekbórd

én nem bánom főzzed mikróban,nem én fizetem a villanyszámládat
hacsak nem a feleségem netezik ezen a nicknéven:)

Nyuli 2008.10.16. 18:35:21

Azért nyílt szét, mert sok benne a szója - ezért S-Budget. Vegyél minőséget - szója nélkül - az nem fog.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.16. 19:00:24

a tojast 5 perc 43 masodpercig kell fozni forras utan
akkor tokeletes
aki a kemnyet szereti fozheti 2 oraig is csak figyeljen a vizre

JohnnyB 2008.10.16. 19:01:03

Önkéntes: nehogymár másfél percnyi 500W 2 forintnál többe kerüljön...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.16. 19:02:07

a virslit sutni kell kicsit bevagdosod forro oljba ejted
aztan tormaval, majonezes tormaval es mustarral talalod, valamint kenyerrel
sor az termeszetes

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.16. 19:03:53

johny
az attol fugg hogy fogjuk-e emelni a gaz arat
meg a villanyet
valsag van
tessek azt a qrwa virslit nyersen enni
jo az ugyis
meg a krinolin is
a lecsokolbasz meg csak nyersen jo
nahat

dekaszta 2008.10.16. 19:08:43

Egyébként meg hogy a francba bírod megenni a krinolint?
A debreceni páros, na az rendbe' van, meg az nem is reped, de legalább jól van fűszerezve.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.16. 19:16:09

ugyehogy a debreceni a legjobb
en montam

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.16. 19:17:24

a debreceninek a vilagorokseg reszenek kellene lennie

havajj 2008.10.16. 19:28:39

másfél percnyi 500W 55fillérbe kerül
kb.

bekbórd! 2008.10.16. 19:57:07

Lehet, h azért robbant fel, mert mikor leesett a földre a Sparba, nem dobták egyből vissza, hanem körülnéztek, h valaki-e látja őket. Aztán a nagy sasolás közbe kicsit megtaposták szegény kolbit, ezért megnőtt benne a nyomás, és már 40-50°-on forrt.

lopicigaspar 2008.10.16. 19:59:31

Impega 2008.10.16. 14:32:19: "Szoval a Mont Blanc-o, a viz 85 °c-on forr az Everesten pedig 72 -n. Namarmost. A oceanok melyen olyan nagy az nyomas hogy a forraspont meg alacsonyabb is lehet."

:D

havajj 2008.10.16. 20:25:59

az ócejánok méjén forr a víz
ezt mindenki tuggya

É2I 2008.10.16. 20:35:00

A debleceni sehol nem van a csabaihoz vagy a gyulaihoz. És ez FONTOLS!!!
De a legljobb amit otthon gyáltassz, na azt nem kell a padlóhozz vágni dulván.

É2I 2008.10.16. 20:42:33

Most megnéztem a képet mégegyszer. Fújj, mostmár teljesen úgy néz ki, mint egy paprikás kutyaszar a mustáros cicafos mellett. Bloáf
Na nem iszok többet.......ma............

Mérgezett fülü teszkós szatyor 2008.10.16. 21:04:56

az elobb kiforditottam a macskam, ugyanigy nez ki, csak tobb foga van.

dwdHU 2008.10.16. 21:13:48

nagyon hanyingerkelto :s

ColT · https://www.boredpanda.com/author/hcl/ 2008.10.16. 22:49:17

Na most ez ízlés dolga. Barátnőm pl. úgy szereti a virslit ha már szétrepedt a főzéstől. (Nem, nem azt a virslit, azt amelyiket meg lehet enni.)

Viszont aki ide jár az tudja hogy az igazi kaja az BOGRATSCHban készül!!!És ez alanyi jogon jár nekünk, ami FONTOS!!!!!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.17. 00:44:42

egyebSnt tenyleg eleg igenytelen a mustar is
ma' bocs
valami tesco gazdasagos lehet

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.17. 00:54:31

debrecenit a csabaihoz vagy gyulaihoz hasonliyani eleg meresz vallalkozas
az utobbiak az szarazkolbaszok

Ofélia . 2008.10.17. 06:53:07

Ezen termék összetételét az összes helyszinelő összes profija sem tudná kideríteni egy teljes évad alatt.

Egyszer az asszony is hozott valami hasonlót"na többet nem teszi" és mikor ránéztem az árára 780/kg már csak röhögtem.

Amugy ezeket a szarokat hidegen esetleg meg lehet enni.

Nagyjábol 1500.-Huf-nál kezdődik sz ehető daráltáru ára.

Egyébként az eredmény mint a poston és az a legdrágább ami azonnal a kukában landol.

Dr.Bio74 2008.10.17. 08:21:35

ne szólj hozzám! 2008.10.16. 21:04:56

Ez ott van a szeren. Köszi!

Dr.Bio74 2008.10.17. 08:30:28

Viszont elég frankó fiz-kém dolgozatot lehetne írni a krinolin történéseiről.

vomit 2008.10.17. 08:40:04

mar 20 evvel ezelott lehetett ilyenben felbetort disznofogat talalni.

Magam_a_Mondomét! 2008.10.17. 08:59:33

"Na most ez ízlés dolga. Barátnőm pl. úgy szereti a virslit ha már szétrepedt a főzéstől. "

A barátnőd szétreped, ha főznie kell rád?
Ilyent sem hallottam még!

harcibarbi 2008.10.17. 09:07:47

Most legalább tudod, hogy mijaszar van beletömve abba a bélbe.

Istenem... hogy mindent el lehet adni.. :-/

É2I 2008.10.17. 09:22:16

Csabaiban van lángolt is, Gyulaiban nem tudom. De mindegy is, én általában a saját recept alapján gyártom, majd azt eszem.Frissen, lángoltan, szárazon. Olcsóbb is, jobb is, na meg tudom, hogy készült és nem utolsó sorban mi van benne. (Hozzávalók: házisertés, házi őrölt piros paprika, ugyan ez erőssben, só, fokhagyma, kömény. További hozzávalók: egy munkanap, sógori segítség, pálinka, sör, izlés szerint bor. A munkanapon kívűl minden mennyiség szigorúan titkos :-)

Csokis · http://csokis.blog.hu 2008.10.17. 09:26:30

harcibarbi 2008.10.17. 09:07:47

Naná, elvégre a posztoló a béltartalmat is odatette a képre.

Mellesleg akkor a legszebb az ilyen tecsógazdaságos virsli, amikor olyan vastag/nyúlós műanyagba töltik, hogy nem durran ki. A melegítéstől megnő, mint fasz a lakodalomban, és ha nem eszed meg, hanem hagyod kihűlni, akkor újra összemegy. De ezt már nem tudja követni a héja, úgyhogy hihetetlenül ráncos és gusztustalan lesz. Szóval tecsógazdaságs virslit a biológiaoktatásba, és mindenki időben megismerkedhet a férfiak életútjával.

Ja, és miként valaki már megírta: az is hülye, aki szójás virslit vesz ízfokozóval. A szart közvetlenül is ki lehet enni a vécéből, azért kár pénzt kiadni a boltban.

eszembejutottvalami 2008.10.17. 09:30:53

A kép analizálása közben arra a feltevésre jutottam, hogy a krinolin túl lett főzve. A krinolin belső felén lévő sötétedés erős túlhevítésre utal.Kérem a poszt azonnali megszüntetését!

enenmegazirén !
"feltölte a metlakiszt" ezen lefejeltem a billentyűzetet és könnyhullásig kacagtam. Köszönöm,tényleg!

JohnnyB 2008.10.17. 10:03:03

Amúgy már ha ilyen okosak vagyunk, akkor: ezek késztermékek, nem főzzük, csak melegítjük.
Ja, majd elfelejtettem: mi köze ennek a homárhoz? :D

staropramen 2008.10.17. 10:08:17

21 órája van fent ez az izé.
Ahogyan azt a jóemlékezetű Pósalaki bácsi szokta volt mondani :UGORGYUNK !

elwood 2008.10.17. 10:24:25

sehol egy poszt, nem vernek át senkit ?

Legalább Mándrusz Tamás behajthatna a yuppie skodájával a váci főtérre.

staropramen 2008.10.17. 10:42:37

Spórol a Homár csak a hétvégi posztot rakja majd fel.remélem kevésbé idióta témában mint a mult heti ügyvédes.

a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.17. 10:44:05

Trükkös moziakció a Westendben

ennél a posztnál fennforgás van...válaszolt az étterem kommentben!

röviden és tömören : szánjuk bánjuk, de a többség nem ragaszkodik a jegyhez ezért csúszott hiba a rendszerbe...elénést és miegymás...és ha kell még a jegyed is megkapnád...de azt nemértem, hogy mert le sem adta....no mind1

cégalapító · http://cegalapitas.blog.hu 2008.10.17. 10:51:19

Kicsit kamu dolognak találom. Ésszerűen szerintem simán nem 40-50 fokos vízben volt ez belerakva...

É2I 2008.10.17. 10:51:30

@eszembejutottvalami

NTT, de azért vigyázz, nehogy beüsd az alcod, de dulván. :)

staropramen 2008.10.17. 10:58:44

@enenmegaziren
lobelt ledfold pegig egy nagy labló

Lefty Rosenthal 2008.10.17. 11:02:05

AZ VAGY, AMIT MEGESZEL. Te ezt keszultel megenni.

staropramen 2008.10.17. 11:08:14

@Lefty
én azért visszafogottabb lennék.Az vagy amit megeszel az elég sarkos fogalmazás.(töpörtyű, pacal, sóskifli, öcsisajt,giros pitában)

elwood 2008.10.17. 11:19:20

én például tegnap rakott karfiol voltam, sikeres-e vagyok

staropramen 2008.10.17. 11:24:15

Ha minden igaz akkor én vasárnap vadas leszek ,gobbóccal.Nem tudom e vagyok-e sikeres

Blád 2008.10.17. 12:05:57

Sziasztok,

Nemtudom hogy feltűnt-e valakinek hogy mi a különbség a két kép közt. Az még oké hogy a mustár ugyanúgy tekereg (kicserélték a kálbászt), de ennyire nem hasadhat ugyanúgy a kettő - szerintem.

bekbórd! 2008.10.17. 13:26:49

Az egyik kép kissé világosabb. De a modell ua.

scubadiver 2008.10.17. 13:31:15

Már megint a postolót cseszegetitek! Miért nem lehet elhinni, amit írt?
De! Szar kolbászt, krinolint, virslit ne vegyél! Legalább 80% hús legyen már benne és ne műbélbe töltve!!!

JohnnyB 2008.10.17. 13:41:13

Akkor én cigánypecsenye-e vagyok? :)

a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.17. 13:57:07

scubadiver 2008.10.17. 13:31:15

nem az a baj, hogy nem hisszük el, hanem ilyet minek megírni...bammeg...holnap én is szétfőzök sütök valamit mert gyökkettőt nemlátok a piától és majd írom a posztot....kit érdekel...nem is írom meg!

Dr.Bio74 2008.10.17. 14:22:17

scubadiver 2008.10.17. 13:31:15

Mert hihetetlen, sőt felfoghatatlan, egyszerűen elképzelhetetlen, nemlétező látomás.

Új projektet indítok:
Betettem egy tojást a mikroba . Már készülnek a képek ! A tojást a Tescoban vettem erre a célra! Szörnyű! lesz nekem ha hazaér az asszony.

ColT · https://www.boredpanda.com/author/hcl/ 2008.10.17. 15:03:03

@Magam_a_Mondomét : Az emberi hülyeség csodákra képes, én gondoltam rá hogy valaki félreértheti a "virslit", de hogy a szétrepedést...! :D
Ez a legjobb eddig :D

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.10.17. 18:46:00

mert nem tudsz bazdmeg főzni!Az olcso zsirragasztott cumokat csak forrázni szabad, vagyis forrásban lévő vízbe beledobod és max egyetlen perc mulva már veszedki, vagy felrobban a picsbe.Ilyen a teszkos virsli is de az inkáb feloldodik a vizben mint szétrobbanjon :D
Miből van a virsli meg a krinolin valamint a párizsi?
Zsír,színezék,aromák,tartositószerek, állományjavító és ritka esetben huspép 0.0000000001%...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.17. 20:23:30

hat azt en se ertettem mit keres a krinolin 40- fokos vizben
eloszor forralunk es ahogy elobb irtak rovid ideig beletesszuk
Te beleteszed a hidegvizbe es meg akarod fozni?
na akkor lehet tenyleg ilyen lesz

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.17. 20:52:19

flex
a dragat is csak forrasban levobe es nem sokaig
eppen most ettem
vot vagy 5 dollar, Mary vette, mongyuk 20 db es meg jo is, de tormat elfelejtett igy mustarral ettem
na nem oyannal mint ami a foton van ....

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.17. 21:18:14

40 fokos vizben a nagyanyam ult az egri strandon
a dogonyozot is beleszamitva az volt a 4-ik medence

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.17. 21:48:17

nem
a dogonyozovel egyutt az otodik

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.17. 21:51:57

utana volt meg ketto
meg a platanfak
az utolsot gombasnak hivtak

JohnnyB 2008.10.18. 01:09:32

Kövezzetek meg, egyszer vettem valami winny-s kolbászt, valami 500 ft/kilóért. A kutya sem ette meg.

MMKaresz 2008.10.18. 03:30:49

Sajnos volt alkalmam az ilyesmi "húskészítmények" gyártástechnológiájának rejtelmeibe betekintést nyernem... Gondolom mindenki tisztában van azzal, hogy amit "dúlván a földhöz vágtak" tán még el is csúsztak, azt ledarálva még egyszer fel tudják használni az ilyesmi hengeres formákban... (Kérném szépen, ami nem kidurranós csomagolás, az valószínüleg biciklibelső.)
Tisztában vagyok azzal, hogy sajnos a "low-cost" kaják rendszerint nem túl tetszetősek főzés után, ezért (már csak a sterilizálás miatt) egyszer bepróbálkoztam a mikróval.
Hasonló volt a helyzet, mint a mellékelt ábrán, csak nagyobb felületen oszlott el a mutatvány.
Főzés nélküli fogyasztása nem ajánlott - a már említett alapanyagok miatt sem.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.18. 03:47:52

Johhny
az en kutyam a Manci megette volna
O mindent megevett
orokre megvasolrtad volna egy adag winnys kolbasszal a kedvesseget
mondjuk a zoknimat nem kehetett elvenni tole meg kaja fejeben sem

EÖ (törölt) 2008.10.18. 07:59:44

JohnnyB

de minél többe?

nem azt mondtam, hogy sokba kerül, hanem hogy többe, mint a gáz, úgy kb. négyszer.


Spórolni kell, ez FONTOS!!

EÖ (törölt) 2008.10.18. 08:01:54

szelintetetk ezt a klinolint az aflikai fecske elbilná vinni?

Dócziné a ládából 2008.10.18. 09:59:28

Nah, még mindig nem eszem húst......nem értem, hogy aki húson is él, hogy a bánatba gondolja, hogy a húszforintos kolbász és társai az valami mennyei, bio-öko,űberfasza finomság?

bekbórd! 2008.10.18. 11:27:38

Azt nem írta a posztoló sem, hogy bio vörösáru-különlegességet vett pl. az egyéves együttjárási évfordulójukra, csak simán halózni akart vmit vacsorára. Mustárral.

tom. 2008.10.18. 12:58:36

miért van 2 kép a post alján?
volt e már szó róla? mert sztem tökugyanazok a képek..
ha nem akkor kérem a postolót hogy tanítson meg ilyen egyforma mustárt kinyomni belőle, ni.
:D

., (törölt) 2008.10.18. 14:47:22

Mit is fűzhetnék még hozzá?
Jó étvágyat!

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.10.18. 17:09:11

a pick-virslit főzheted egy órán keresztül akkor sem lesz semmi baja, nade az nem is gazdaságos árú...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.18. 19:26:15

ezek szerint te mar foztel 1 oran at virslit
nem tul sikeres

pazola 2008.10.18. 21:59:30

Bar tudnam, mi az a krinolin..

jesszumpepi (törölt) 2008.10.19. 09:19:43

Krinolin

1.Főként a 18-19.században divatos,abroncsokra varrt,földig érő,szélesen elálló szoknya.

2.A virslihez hasonló,de annál nagyobb kolbászféle.A német Krinolinwurst előtagjából önállósult.

(Értelmező szótár)

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.10.19. 09:29:08

Vagyok olyan feledékeny hogy volt már virsli ami alol a viz is elfőtt :D Nem lett semmi baja :D
A krinolin ugyanaz mint a virsli meg a párizsi.Más aromával.Tök ugyanazok az anyagok.Zsir,viz,aroma,szinezék :D

Dr Kangörény 2008.10.19. 19:03:11

Ezek a cuccok a gyárban már szakká lettek főzve. (szakkifejezés a szakká szó) Tehát ezt már csak melegíteni kell, de hidegen is ehető.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.10.20. 08:41:11

mekkora lúzer. általában még a méregdrága, elvileg jóféle virslik/debrecenik/krinolinok/szafaládék/kolbászok/ stb stb is ehetetlenek.. nem tudom mit vársz. ennyi rutinja már igazán lehetne egy nagyvárosi bozótharcosnak.. a csóróságból azért nem kell életformát csinálni. mert akkor az ember nap mint nap így jár és egy idő után elveszíti azt a kis önbecsülését is, és az az ami igazán sokba kerül. ilyen hozzáállással nagyon mást ne várj az élettől, barátom!

szafaládé :) de szép szó :)

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.10.20. 08:43:16

spórolni úgy lehet, ha NEM veszel meg ilyen szarokat, nem pedig úgy, hogy ilyen hitvány minőségű szarságokra dobod ki a pénzt, csak mert huszonkét forinttal olcsóbb..

További magyar hang 2008.10.20. 10:12:48

Tökmindegy, mert ha nem nyílt volna szét, hanem szépen egybenmaradva megfő, akkor is csak ugyanez van belül és szó nélkül megeszed. Annyi csak a különbség, hogy így látod is mit eszel.

the real 2008.10.20. 11:36:55

Én direkt így szeretem.

"kísérletet bemetszett, és nem bemetszett bőrrel is (a kolbász bőrét metszettem be, ugyebár)" - ez meg tetszett :)

Már csak azt nem értem, miért van ugyanaz a kép háromszor.

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.10.20. 18:12:59

azért mert az alsó kettőről hiányzik valami, meg kell találni a különbséget ha mind az 1672 különbséget felfedezted akkor a Teszkó egy csomag gazdaságos kilós virslit ad ajándékba! :D de ez csak akkor érvényes ha van mozijegyed meg kuponod :D

bugsy 2008.10.20. 23:03:25

Hőgyeimésurajim, ez a dolog pedig kultúrafüggő. Afrika izgalmasabb részein ugyanekkora fehér férgeket burkolnak a népek, a japók mérgező halakra buknak, mi meg darált vágóhídi hulladékot burkolunk, amit gondos kezek belehelyeznek 10 deka sült ízfokozó és lisztjavítószer közé, lelocsolva egy evőkanálnyi paradicsomaromával, gumiarábikummal és módosított keményítővel, te meg asszed hogy hamburger... cöcöcöcö :-D

ex-Zep 2008.10.21. 15:17:05

faszkorbácsot a spárnak!!!

BGYCS 2008.10.21. 15:21:50

Mi véradás után kaptunk ilyet, gondolom a SPAR tamogatta a vöröskeresztet. Kérdeztük hogy ez meg mi? Azt mondták hogy együk csak, ne legyünk finnyásak, meg még nem is láttuk a fazekat teli kiforditott kandúrral.

Koppi 2008.10.21. 21:46:28

Ha előtte kicsit megszurkálod és nem akarod felrobbantani és vízben főzted volna meg akkor meg is ehetted volna de akkor ugye nincs poszt.

Ja egyábként Spar lecsókolbászt ettem a múltkor nem volt kifordítva ize viszont nyema...
Igen sok mustár fogyott rohagyon meg a spar összes befőttje.

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.10.25. 19:25:44

Erre mondta egy régi kolegám: ,,nem látszik mi van a bélben" :D
Na ő megette a kissé hangyás csokit is :D
süti beállítások módosítása