Tékozló Homár

Terrorizmussal vádolják kibukott naiv ügyfelet

2009.07.22. 13:50 | jackyll | 148 komment

Bréking: elfogták az első terroristát a világon! Valójában csak egy telemarketingest fenyegető elvadult naiv ügyfélről van szó, akit azért hurcolt el a rendőrség, mert gyújtogatással fenyegette az őt zaklató, majd lepöcsfejező csalót:

Papenfus május 18-án keveredett vitába egy missouri központú telemarketinges cég, a TXEN Partners munkatársával. Felesége elmondása szerint azért telefonált, mert a cég kéretlen reklámlevélben ajánlotta fel fia 1996-os gyártású Ford Taurusa lejárt gyári garanciájának megújítását. A kocsira már évek óta nem volt garancia, Papenfust meg dühítette az átverés.
Papenfus több üzenetet is hagyott a cég üzenetrögzitőjén, mire visszahívták. A vita hamar eldurvult, Papenfus azonnal csalással vádolta a céget, a telemarketinges válaszul lepöcsfejezte. Erre felelte Papenfus, hogy felgyújtja az épületet.

Végre van a gyümölcse a 9/11 óta tartó masszív lehallgatásoknak, hajrá amerikai igazságszolgáltatás, hajrá terrorelhárítók!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Impega 2009.07.22. 14:34:38

@gothic: a rokagomba is kell, habar azt meg megyek vasarnap szedni. De ha adod, akkor adjad. A ribizliszedeshez egy kisse messze vagyok, 2 kiloert nem eri meg.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.07.22. 14:34:52

Borítsatok pálmát az arcomra! J

Most, hogy ilyen szépen együtt vagyunk, nem beszélgethetnénk egy kicsit a norvég bőriparról?

Sir Mortzosch 2009.07.22. 14:35:33

@Frucsasz: Tény amit mondasz, viszont: VISSZAHIVTÁK.
A céget viszont sajátságos magatartása miatt több ízben elmarasztalták, ezt a hírt tartalmazza az eredeti poszt is.
Igen, igazad van, effölött elsiklik az ember, hisz mindnyájan ismerjük a telefonspameseket.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.07.22. 14:35:44

@gothic: nem felejtem, ámbár ezt jobb lenne rám bízni.
A nornir blogot is azért írom, hogy elevenek maradjanak az emlékek.
A nagyonnyugatot nem én találtam ki, csak utaltam rá egy kommentemben, de ha a félanalfabéta homározóknak ez kell, akkor nagyonnyugatozok. A jelek szerint szórakoztatóbbnak tartják, mint az érdemi hozzászólásokat. Rajtam aztán ne múljon... nagyonnyugat nagyonnyugat.

Sir Mortzosch 2009.07.22. 14:37:08

@Impega: Gyere repülővel :) mpl-t is hozd. garantáltan olcsóbb mint vonatozni
(kiszámoltam)

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.07.22. 14:39:15

@jesszumpepi:
jól látod. remélem azt is, hogy mennyire hasonlít a fickó a norvég Brad Pittre!

@Egyéves Önkéntes:
nem értem én sem. én mindig aknavetővel megyek az ósanba, de még sosem volt problémám. a táskámba persze benéznek kifelé, de ott csak a közalkalmazotti körömreszelőmet tartom.

Saci Pererê 2009.07.22. 14:40:18

@jesszumpepi: és a titokzokni alatt Brad Pitt lapul, remegve a zuhanyozásért.

Most szól le telefonon a recepcióra szappanért.
A kezében a Kalasnyikov gyár legújabb kés-villa modellje látható.

Nem tudom kihagytam-e valamit. :)

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2009.07.22. 14:40:47

MIvel magyrországon nem számoltak be a tegnapi varsói rendör kereskedő háboruról (nem csak pesten vnnak vizágyók) ezt nézzétek meg

video.google.pl/videosearch?q=policja%2C%20kdt&hl=pl&ie=UTF-8&lr=lang_pl&tab=nv#

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2009.07.22. 14:42:13

Természetesen le tudtam ugy irni,hogy én sem értem:))) Vizágyú helyesen :)))

Sir Mortzosch 2009.07.22. 14:42:17

@Rékuc: Valóban, nagyonigazad van. (ez is feljegyzendő). Rád kell bízni, lelked rajta.
Az is igaz, hogy mi homározók vagy félig, vagy teljesen alfabéták @ ß vagyunk. lásd, én is a hegy tetején ülök és juhok, kecskék, lovak meg egyéb lábasjószágok vesznek körül, ergo csakis paraszt lehetek és nagyon analfabéta.

p.s. Kolozsváron vigyázz, módosították egy rakás utcában a kötelező haladási irányt, erről csak táblák informálnak.
pp.s szerencsére a kutyám felismeri a piktogramokat.

Impega 2009.07.22. 14:42:33

@gothic: aaah, nem megyek, kinyogom: lusta diszno vagyok ribizlet szedni

MildJuice (...) 2009.07.22. 14:42:36

@Rékuc: szerintem nem ezt tartják annyira szórkoztatónak, csak valamivel kultúráltabb megoldás (őszerintük, szerintem nem annyira), mint simán lehülyézni téged.
Ez olyan liberális tempó, mostanában itt ez a divat.
Ti ott, a messze romániában meg nagyonnyugaton ebből kimaradtok, úgy hogy örüljetek neki.

EÖ (törölt) 2009.07.22. 14:44:45

@Nelson Mandula: látnád az arcokat, mikor a nagyonnyugati mentalitásommal beparkolom a tankomat a teli rokkantparkolóba. Szolgálati jármű, az önkormányzaté, de van hozzá hivatalos mozgássérült igazolvány. Nem fogok sétálni b@zmeg, mikor repülővel is bemehetnék.

Sir Mortzosch 2009.07.22. 14:47:11

@Impega: pacsker :D:D mondd, hogy legalább nem egy panelház Xik emeletén sülsz :D

Impega 2009.07.22. 14:51:16

@gothic: :DDD foldszint. Az szamit? de van terasz.
Amugy keverek en betont is ha kell, cserepet is adogatok, asok, kapalok, trágyát hányok, disznoszart is vakarok de ribizlit nem szeretek szedni. az olyan uncsi mint allat.

Saci Pererê 2009.07.22. 14:53:14

@Impega: azt valószínűleg én is kihánynám JJJ

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2009.07.22. 14:53:18

Ebben jobban látszik mi történt a város központjában fényes nappal,nem ugy mint pesten éjjel :)) kivül könnygáz bentröl poroltokkal fujták egymást,majd szétverték az egész áruházat.

video.google.pl/videosearch?q=policja%2C%20kdt&hl=pl&ie=UTF-8&lr=lang_pl&tab=nv#q=policja,+kdt&hl=pl&ie=UTF-8&lr=lang_pl&tab=nv&start=10

Smacika 2009.07.22. 14:53:58

@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?: Nem igazán vágom a lengyel nyelvet, lehet, hogy csak a hőség ellen vetették be azt a vízágyút?
Ha így van, akkor nagyon fasza gyerekek a lengyel sündőrök, mert nem hagyják az embereket megsülni.

Sir Mortzosch 2009.07.22. 14:54:51

@Impega: Összegzem :D mpl szedi a ribizlit, közben feléli a 10%os jutalmát.
Cserepet azt pont adogathatsz, mert födémcsere zajlik hamarosan.
Meg a pityókát is kéne kapálni, ahhoz én vagyok a lusta.
Mit tudsz még?

Sir Mortzosch 2009.07.22. 14:56:12

@Saci Pererê: én is arra gondoltam, hogy evett/ivott olyan, hogy kihányja? :D:D

AlulírottFentemlített 2009.07.22. 14:57:49

@Nelson Mandula:

A bőrgyári hulladékokat manapság leginkább lerakókban helyezik el. Ha azonban a javasolt változtatást elfogadják, a lerakási költségek jelentősen megemelkedhetnek. Norvégiában pl. a krómtartalmú hulladékokat sokkal bonyolultabb és drágább lerakni. Többek közt ezért építették fel és működtetik az elgázosító üzemet a Borge Garveri bőrgyárban, Lonevagban.

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2009.07.22. 15:01:25

@Smacika - Hétszűnyű Kapanyányimonyók: A lényeg, a város kellös közepén van egy bádogbol készült bazár áruház közvetlen a város jelképét adó kulturális épület alatt,le akarják végre bontani,és gondolom jó pénzért egy felhőkarcolot épiteni oda is, na ezt nem akarták a kereskedők. Igy hát szétverték őket.

Impega 2009.07.22. 15:03:14

@gothic: beszelek meg franciaul, esetleg ha azt tudod hasznalni. Mashoz nem ertek.

Saci Pererê 2009.07.22. 15:03:49

@Nelson Mandula:

szinte minden szavával egyetértek, pedig alig tudok franciául.


Leather industry gets sophisticated online Reports Analytics Tool in the Cloud
Leather Industry software pioneer releases online reports analytics software in Software-as-A-Service model for tanneries, leather goods manufacturers, chemical traders, and distributors.


FOR IMMEDIATE RELEASE
PRLog (Press Release) – Apr 24, 2009 – In response to customer demands, Leatherlink, a pioneer of Leather Industry enterprise software announced the release of GloView, its Software-as-a-Service Reports Analytics tool. The product was launched on April 18, 2009.

Mr. B. Ramalingam, Deputy General Manager of Tata International, Chief Guest said – “This software will be particularly useful for organizations where data consolidation and reporting is a major challenge and requires combining many different data sources into a single report.”

Leatherlink conducted a live demonstration of GloView which highlighted the extraordinary flexibility of the software. Designed to cater to the reporting needs of various departments and an organization’s management, it offers extensive options on configuring and representing data in many formats including visually rich graphs and charts.

Company heads will be specifically benefited as they just need to ensure that data from all their locations are regularly uploaded into the online system. This will give them the flexibility to view the reports wherever they are in the world without having to worry about contacting Head Office.

Also present at the launch was Dr. Sadulla, Executive Director, Indian Shoe Federation, Chennai. Dr. Sadulla congratulated Leatherlink on addressing the need of the hour in a time of recession by bringing out a low cost but high value software solution.

Leatherlink announced the availability of free, ready to use templates for marketing, sales, production, finance, and inventory as part of the service. These templates are customizable to each organization’s needs apart from which they can use their own templates and configure their own report formats to suit the unique needs of each department within the organization.

Of special interest to many attendees was the sharing feature which enables companies to give external users – be they suppliers or buyers – access to custom tailored information.

Mr Viswanathan of UNIDO enquired about the collaboration and security features in the system and expressed his admiration for the measures used to ensure that each set of users had complete data security and protection.

In closing, Ma Sivakumar, Managing Director of Leatherlink added – “In the absence of integrated enterprise software in a company, GloView is designed to bridge the gap between the acute need for rich dynamic reports and the difficulty users face in consolidating data from multiple sources.”

For more information visit: leatherlink.net/gloview

Manci néni, a szomszéd 2009.07.22. 15:08:33

Sokkal jobban járt volna, ha lekurvázza az anyját, mert ezek szerint akkor az anyját állítják elő prostitúcióért.

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.07.22. 15:10:23

@Impega: ne izélj mán.

arról nem volt szó, hogy be is kell szolgáltatni a rebezlit. szeded és zabálod. durranásig (aztán hányhatsz felőlem akár trágyát is), mert @gothic: nem mondta, hogy mi legyen a ribizlivel, csak le kell szedni oszt jóvan.

azér azt a trágyahányást ha föltennéd jutubra....

ja, és a ribizliszedés közben fhansziául énekelhetünk és beszélgethetünk is. vagy ha ráordítanál gallul a ribizlire, lehet, leugrik magától és szedni sem kell.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.07.22. 15:11:14

Fúvaze. Milyen veszélyes elemeket fgnak el a hős amcsi rendőrök! :D

Mondjuk a legtöbb telemarketingest én is felgyújtanám.

Saci Pererê 2009.07.22. 15:15:10

@Manci néni, a szomszéd: felhívod az ügyfelest és beleüvöltöd a kagylóba: Holnapp felgyújtalak, te köcsög!
Másnap kimegy egy kommandó hozzád, lesz benne:
1 fő magyartanár, a "holnap"-ban lévő helyesírási hiba miatt
1 fő meleg jogvédő, a "köcsög" miatt
1 fő az önkormányzattól, mert üvöltöttél, és meghágtad a csendrendeletet
1 fő APEH-os, hogy van-e számla a gyufáról
1 fő elitosztagos terroristaelhárító a felgyújtalak miatt.

Halmazati büntetésként ülsz, mint madár az ágon.

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2009.07.22. 15:15:30

@ColT: Azon biztos nem, mert online láttam, de hogy az index szóra sem méltatta, pedig jobb hir mint Sarka Kata műtétje :))))

nashira 2009.07.22. 15:18:16

A robbantgatók robbantgatnak, a gyújtogatók gyújtogatnak, a fenyegetők meg leülik. Mi a probléma? :)

Én is szednék ribizlit, főznék is belőle finom lekvárt, zselét, szörpit.
A rókagomba is gyerebe. És még a pezsgőt se szeretem.
Hova kell menni? :)

Impega 2009.07.22. 15:19:06

@az igazi mpl, aki egyelőre nem megy szabadságra: Na tragyat hanyni nem mindnki tud. Annak modja van, hogy hogy szurjuk fel a vasvillara.

Nem vagyok oda a ribizliert. Nem szeretem, nem tom, nem rajongok erte.

Gallul nem tudok kijabalni.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.07.22. 15:22:25

@Saci Pererê:
@AlulírottFentemlített:

mindig tudtam, hogy itt művelt úriemberek vannak. köszönöm.
kedvenc témám, a norvég bőripar. J

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.07.22. 15:22:37

@Impega: hogy ma mennyire sugározod a negatív hullámokat

meleg van vagy mi? ülj ki a teraszra, oszt igyál meg több valamit egymás után, és utána gondold újra.

vagy beteg vagy?

nem ismerek rád....

Eric_Cartman 2009.07.22. 15:25:38

Ez itt nálunk remélem nem érvényes, mert tegnapig bezárólag nekem 52 évet kéne ülnöm.

Impega 2009.07.22. 15:27:38

@az igazi mpl, aki egyelőre nem megy szabadságra: Nem tudom, ez a nap mas. De igaz, lehet a meleg. Hozzaszoktam az esohoz. Mindjart kimegyek es lefejelem a kocsim, hatha jobb lesz.
Az iden meg nem ettem gorog dinnyet.

Vallalkozas Hatraltatasi Iroda 2009.07.22. 15:28:29

Vazz. Elsőre azt hittem ez nálunk volt, mert akkor index címlap dukálna... aztán leesett, hogy nem.
nade így..? KIT ÉRDEKEL?

" 'Új postot' gyorskommentet! "

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.07.22. 15:32:40

@Impega: fejeld. hátha tényleg. de előtte menj a zöldségeshez egy görög dinnyéért. ha ettél, és nem lett jobb, akkor fejelj.

vagy fenyegess meg valakit. csak ne legyél ilyen apatikus.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.07.22. 15:33:01

@Impega: hány fok van arrafelé? (vagy csak te hánysz, a fok nem? :)

itt pösten ma nagyon meleg van, holnap meg kurv@ meleg lesz, pénteken lehül és megyek nyaralni. J

Secnir 2009.07.22. 15:33:35

@Rékuc:
"kedves szily ez viccnek is rossz, a lehallgatásoknak köszönhetően elég sok terrorcselekményt sikerült már megelőzni."

hehe. aha. öööö... ....eee... ..persze.
ülj le szépen és nyalogasd tovább a fagyidat.
video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056
csak két óra hosszú, de érdekes dolgok vannak benne. meg számok. a terrorizmusról is.

jesszumpepi (törölt) 2009.07.22. 15:36:31

@Nelson

"nem beszélgethetnénk egy kicsit a norvég bőriparról?"


Akarsz róla beszélni?

jesszumpepi (törölt) 2009.07.22. 15:37:35

@Saci

"Nem tudom kihagytam-e valamit. :)"


Kihagytad a mogyorós pacalt.

Impega 2009.07.22. 15:39:51

@az igazi mpl, aki egyelőre nem megy szabadságra:
este elmegyek dinnyet venni. Addig varok. Hatha holnap jobb lesz.

@Nelson Mandula: ha-ha-ha
Ma 31 fok van, nagyon fulledt a levego. Tegnap 30 volt elotte meg 20 , holnap meg huszonhat es esni fog.

Vallalkozas Hatraltatasi Iroda 2009.07.22. 15:40:37

Na ezen pl lenne mit kommentelni:

index.hu/kulfold/2009/07/22/eltuntettek_a_vezetes_kozbeni_telefonalasrol_szolo_tanulmanyt/

ezen az alapon életveszélyes ha más is van a kocsiban - ha meg pl nőt viszel randira/szobába vagy főnököt tárgyalásra az maga lenne a tömegkatasztrófa - az meg szinte terrorizmus (csak h. visszakanyarodjak a posthoz:)

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.07.22. 15:45:10

@Impega:
nevess csak, amíg nem jön szembe a kocsiajtó! JJJ

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.07.22. 15:46:08

@Impega: írtam neked sokat, de a blogmotor lefordította:

Fatal error: Uncaught exception 'Genie_IllegalParameterException' with message 'Item key should be in "type:id" format!' in /var/local/www/blog.hu/bloghu2/Genie/Model/Genie/Item.php:156 Stack trace: #0 /var/local/www/blog.hu/bloghu2/Application/frontend/Controller/Comments.php(180): Genie_Item::getKeyParams('6559396') #1 /var/local/www/blog.hu/bloghu2/Lib/Rama/Controller.php(35): Frontend_Controller_Comments->newAction() #2 /var/local/www/blog.hu/bloghu2/Lib/Rama/Module.php(31): Rama_Controller->call('new') #3 [internal function]: Rama_Module::dispatch() #4 /var/local/www/blog.hu/bloghu2/Lib/Rama/Executer.php(388): call_user_func(Array) #5 /var/local/www/blog.hu/bloghu2/DocumentRoot/index.php(92): Rama_Executer::dispatch() #6 {main} thrown in /var/local/www/blog.hu/bloghu2/Genie/Model/Genie/Item.php on line 156

jesszumpepi (törölt) 2009.07.22. 15:46:35

@Nelson Mandula:

Jövő héten hétfőn és kedden megint egyedül leszek.

A nagy melegben meg fogok szomjazni,és kevéssé ismerem az újpesti kocsmákat.

Egy tapasztalt kalauzzal viszon szívesen megismerném :-)

Impega 2009.07.22. 15:53:50

@az igazi mpl, aki egyelőre nem megy szabadságra: "Genie" = géniusz? koszi, rendi vagy, tobbre nincs is szuksegem :)

Impega 2009.07.22. 15:57:27

@Nelson Mandula: @jesszumpepi: OOOOO! Nocsak nocsak. Ket szerelmes pár, mindig egyutt jaaaar ♥

Impega 2009.07.22. 16:01:20

@az igazi mpl, aki egyelőre nem megy szabadságra: Nem eszek margarint, vajat eszek, de azt sem magaban. kenyerrel. Nem szeretem a Rama modult :)

Smacika 2009.07.22. 16:05:45

Na mondjuk a lehallgatás itthon is működik.Próbáljátok ki, telefonon beszélgetve valakivel, többször jól érthetően ki kell ejteni a következő szavakat.Nem fontos sem a sorrend, sem a kontextus, amiben elhangzanak.
"Gárda,Híd,Blokád,Zavargás,Kuruc.Info,Jobbik,"

MildJuice (...) 2009.07.22. 16:21:34

@Frucsasz: ha Smacika nem válaszol, szerintem hívj fel, és mondogasd. Utána megbeszéljük, hol mi történt. Sőt, ki is posztoljuk.

Smacika 2009.07.22. 16:22:44

@Frucsasz: Nem tudom, sosem próbáltam, de szerintem az enbéhá tutira ugrik az ilyenekre.
Mostanság valószínűleg ezek a szavak indítják be a hangrögzítőket.
Nehogymár ebben a "nagy" demokráciában ne legyenek lehallgatások.
Ja és még annyit:
Attól, hogy bebizonyosodik, hogy üldözési mániám van, még nem biztos, hogy nem üldöznek.

moli 2009.07.22. 16:25:52

ha nalunk lenne ilyen, engem a mar tobbszoros eletfogytra iteltek volna

Smacika 2009.07.22. 16:27:08

@MildJuice (...): Ez csak az én beteg agyam szüleménye.Mindig összeesküvés-elméleteket gyártok.
Például:A leukoplaszt gyártója tutira ugyanaz, aki a sajtreszelőt gyártja.
Na jó ez csak vicc volt.
Amerikában volt/van az a rendszer, ami a telefonbeszélgetéseket figyelte/figyeli.
Az is akkor indult be ha elhangoztak a kulcsszavak.
Nos a jelenlegi politikai helyzetet ismerve, itthon ezek azok a bizonyos szavak.

MildJuice (...) 2009.07.22. 16:32:35

@Smacika - Hétszűnyű Kapanyányimonyók: értem.. nos, én biztosítalak, hogy nem vagyok az ellenséged, és ez teljesen így is van, feltéve hogy éppen nem hazudok..
De a hidat, azt nem értem. hídlezárás, vagy miért?
Kérjük a kedves jelenlévő enbhás evtásakat, hogy tájékoztassák a közvéleményt az éppen aktuális lehallgatási trendről. Köszönjük.

MildJuice (...) 2009.07.22. 16:36:21

hol vannak a többiak?
Smacika, jelkezzplíz

Smacika 2009.07.22. 16:40:12

@MildJuice (...): Persze, hogy a hídlezárásra gondoltam.
Volt az a blokád az Erzsébeten 2002-ben.

Smacika 2009.07.22. 16:41:21

Na tessék, több kommentem is elveszett a bitek között valahogyan:-)

b[ALien] (törölt) 2009.07.22. 16:41:47

@Secnir: ezt néha én is be szoktam linkelni:) Alapmű, és nagyon elszomorodtam, mikor megnéztem, bár kb. 60%-al tisztában voltam, csak így összefoglalva...
Így "működik" a világ!
Mocskosul.

Frucsasz 2009.07.22. 16:52:20

@MildJuice (...): nem merem :) CSak gondoltam, hátha van vmi konkrét sztoritok róla, mi történt...

MildJuice (...) 2009.07.22. 16:56:04

@Frucsasz: mi pár ismivel próbálgattuk anno, de nem ezzel a szókészlettel.. de semmivel sem éreztük magunkat utána jobban figyelve, mint addig.
Szóval vagy addig/azóta is lestek, vagy mindenkit mindig lesnek, vagy senki eddigsem.
Én személy szerint a középsőnek örülnék, mert akkor elkérhetném a főnyereményt a valóságshow végén. ˝;)

MildJuice (...) 2009.07.22. 17:03:37

@Bandi_jóválasztás: én valahol láttam egy olyat, nemzetiszín alapon magyar seggbe magyar.. izé, nemsünt.

Impega 2009.07.22. 17:09:04

Na jol van en nem szenvedek tovabb, inkabb hazamegyek. Szevasztok!

deputy sheriff 2009.07.22. 17:22:57

@gothic: Hogy te mekkora egy ordas nagy fasz vagy.

jesszumpepi (törölt) 2009.07.22. 18:04:43

@deputy sheriff:

Csak szeretne az lenni.

Valójában csak egy kis pöcs.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.07.22. 18:05:49

@jesszumpepi:

húha, most akkor nem tudom mit is abszorváljak...
Kétségkívül szívesen körbejárnám veled Újpest nevezetes kocsmáit, viszont ha most azt mondom a feleségemnek, hogy csak szerdán indulunk nyaralni, akkor... minimum szétveri fejemen a vasalódeszkát. J
Ha hazajöttünk, szabad a pálya, mehet a Berda József Emléktúra.
Na?

Dolce Vita 2009.07.22. 18:14:02

Na ez helyes! remelem villamosszeket kap a rohadt terroristaja. es persze a csaladja. Liberty!

jesszumpepi (törölt) 2009.07.22. 19:11:29

@Bandi_jóválasztás:

Különben is megbeszéljük a keresztszemes hímzés technikáit.

És a legjobb hímzőfonal-lelőhelyeket.

Frucsasz 2009.07.22. 19:12:02

@Smacika - Hétszűnyű Kapanyányimonyók: nono. A greenpeace törekvéseinek egy részével, az állatvédőkkel, bálnavédőkkel én szimpatizálok. Elszomorít, hogy az unokám legfeljebb fotón láthat tigrist...

Sir Mortzosch 2009.07.22. 19:12:26

deputy + jesszum - vagy magyarázzátok meg vagy kapjátok be. esetleg ki is nyalhatjátok.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.07.22. 19:14:52

@Impega:
az nem uncsi az tragedia
normalis ember nem ultet
erre apam is rajott mikor a szolo vegibe buszket es ribizlit ultetett
isteni szaz fok melegben szedni 3 oran keresztu
aztan pucolni
es lett belole egy ribizlihab

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.07.22. 19:18:35

@gothic: "A niggerek meg mindig a faji megkülönböztetésbe kapaszkodnak bele.
Ki lehet modolni, kimondom : amerikai cigányai. "

ezért - bár kedvellek - én lelöklek a dobogóról

a fószer egyébként hófehér:

www.stltoday.com/stltoday/news/stories.nsf/stlouiscitycounty/story/D14DE98D380D1B73862575FA0008F3A8?OpenDocument

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.07.22. 19:20:30

@jesszumpepi:
"Még nem."

én is optimista vagyok! J

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.07.22. 19:22:10

@Vallalkozas Hatraltatasi Iroda:

milyen 6 szazalek
mindenki telefonal
mindenki
es akkor meg hozza kell tenni, hogy egy amerikai altalaban csak egy dolgot tud csinalni egy idoben
en meg itt nem lattam autot amiben a sofor nem telefonalt

Sir Mortzosch 2009.07.22. 19:26:01

@az igazi mpl, aki egyelőre nem megy szabadságra:
Aláírom, jogos. A professzorral tévesztettem.
Alons, c'est tout.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.07.22. 19:36:31

@gothic:
ki kell vagni
higgyel nekem
mar ha a tied

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.07.22. 19:37:08

@gothic: szívd vissza azt is

az intenzíven még kezelhet néger/paki/kínai/bantu orvos....

Sir Mortzosch 2009.07.22. 19:40:22

@az igazi mpl, aki egyelőre nem megy szabadságra:
Ám legyen. Normális hangnemért cserébe - visszaszívom a kijelentést.
------------------------
Hagyma : a piros mindenképp megy. A fekete ribizli az viszont marad.

jesszumpepi (törölt) 2009.07.23. 06:54:21

Hej,sztrovacsekek!

Elkezdődött a hosszú hétvége.

Néhány napig nem leszek.

Jók legyetek!

potrzebie 2009.07.23. 07:31:37

Nelson! - sóhajtotta Jesszum.
Jesszum! - sóhajtotta Nelson.
Azanyátok! - töltött csőre Bandi.

JJJ

Ofélia . 2009.07.23. 07:53:43

Már hagyma is többször írta ott kérem REND van:)

@potrzebie: :DDD

potrzebie 2009.07.23. 08:13:57

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: És persze mindezt a legnagyobb Hűségriadó alatt...

Hát nehezen tudom abszorválni, pedig korántsem vagyok olyan tökéletes, mint a Bandi.
És ha Nelsont valahol megtaláljuk késsel-villával kicsontozva, tudni fogjuk, hová vezetnek a keresztszemes szálak.
Most persze az irigység beszél belőlem, mert a norvég bőriparon kívül még a jesszum bőre is erősen foglalkoztat. :DDD

Ofélia . 2009.07.23. 08:27:35

@potrzebie: Vigyáznunk kell mert jesszum előtör mint babette anyó a nagylavórral és a húsdarálóval és lehet, hogy ő is mesterien kezeli ezen eszközöket:DD

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.07.24. 02:10:24

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa:
Mary vasarnap hurkat fog enni
a fiamek Tampan vannak ahol magyar hentes van
es vettek disznosajtto; kezdve majashurkaig mindent
namost O /Mary/nem eszik belsoseget
kivancsi vagyok eszre veszi-e hogy az egyikben maj van a masikban ver is
he megeszi lehet utana lelo ha megmondom neki mit evett
a disznosajtot meg a tepertot elbol nem fogja megenni az tuti
a hurkaban bizakodom
a gyulai OK az menni fog
csak hogy tudjatok ha Hetfotol nem jonnek
süti beállítások módosítása