Tékozló Homár

Leszaromok és elcseszések röpködtek a mozipénztárban

2009.09.30. 08:40 | ge | komment

Paja és haverja nem a legegyszerűbben intézték a mozijegy vásárlásukat, és a problémázásra reagálva még egy "leszarom" szitok is beficcent az Cinema City Aréna pénztárosának címezve, de szerintük ahogy erre a hölgy reagált, azt mindenképp panaszkönyvet ért.

Most volt nemrég moziünnep, barátnőmmel gondoltuk adunk az érzésnek és ki is választottunk 4 filmet, amiből 3 a korábbiakban nevezett moziban volt. 3 jegy kellett, mert barátnőm öccse is jött (megemlítem, hogy 27, 26, 24 évesek vagyunk tehát nem valami kisgyerekeket kell elképzelni). Előre lefoglaltam a jegyeket neten. Szombat délelőtt elmentünk öcsivel megvenni az aznapi 2*3 jegyet. Egyet délelőttre egyet estére. Mivel nem volt 100%-ék, hogy ő is tud majd jönni, így két-két jegy az én nevemre szólt, egy-egy pedig az övére.

Szóval odaérünk, beállunka sorba (ami szerencsére nagyon kicsi volt, gondolom a korai időpontnak köszönhetően), kis várakozás után a VIP jegyes hölgy szól, hogy mehetünk oda is. Remek, gondoltuk és odaballagtunk. Jeleztem, hogy mi nem vagyunk VIP-esek és azért nem is álltunk oda. Kislánynak már ekkor igencsak furcsa volt az ábrázata (nem túl segítőkész). Kérdezi is rögtön:
- És nem akartok VIP-esek lenni?
- Nem köszi - válaszolom - mert előre le vannak foglalva a jegyek és azokat szeretnénk felvenni.
 
Kis fintor, de kérdezi, hogy akkor hova és hány jegy. Mondjuk neki, hogy merre hány méter és hogy majd kúltúra utalvánnyal fizetnénk. Újabb fintor. Közli a lány erre, hogy nem fog menni, mert egyben a hármat nem tudjuk kifizetni, 1000-esből meg vissza nem tud adni ( a stílus itt már egy kicsit vérlázító volt, még minket nézett hülyének, hogy hogy képzeljük ilyen dolgokkal terhelni az amúgy nehéz napját). Kérdeztük, hogy miért nem lehet egyben a hármat, mivel mindhárom jegy a miénk, ezt nem értem. Sebaj kifizettük a két jegyet, plusz kis apró. Öcsi már annyira pipa volt, hogy "leszarom" mondással kísérve odaadott még egy ezres utalványt az 540-es jegyért. Mikor közöltük a pénztárossal, hogy még van egy film amire bemennénk, akkor a kedvességi faktor mg tovább esett. De ott már rutinosan kettőt kifizettünk utalvánnyal a harmadikat meg kp-vel.
 
Elköszönéskor jött a lényeg:
 
- Köszönjük, jobb kedvvel teli napot - köszöntem el normális sítlusban
- Nincs semmi baj a kedvemmel.
- Akkor meg több kedvességet a nap további részére (gondoltam érti mi a helyzet)
A válasz azonban meglepett, amikor gúnyos mosoly kíséretében közölte:
- Ti csesztétek el!!!!
 
NA itt volt az amikor én hirtelen köpni-nyelni nem tudtam. Majd egy röpke másodprec után, hogy visszanyertem a lélekjelenlétem közöltem vele, hogy ugye azt tudja, hogy ez egy Panaszkönyves mondat volt. Mert ilyen nem mondunk vendégnek. Egy vállrándítással és az akkorra már sztandart gúnyos mosollyal közli, hogy ez van.
Na Öcsi nyugtat (ő is egyébként ugrik az ilyenre), hogy hagyjam a francba, megvannak a jegyek, szarjuk le a kislányt.
A vége az lett, hogy a mozgólépcső alján visszafordultam és visszamentem. Mondom a lánynak 3 méterről, hogy akkor ez mégis panaszkönyv és kértem,. hogy hozza ki. A vigyort még ekkor sem lehetett letörölni az arcáról, fogta magát és elment. (Egy kolléganő ezek után megkérdezi, hogy tényleg ki akarjuk-e kérni a Panaszkönyvet. Nem annyira értettem mire ez a kérdés, de igennel feletem)
 
A kislány kihozta a könyvet, beleírtam a sztorit (helyhiányban rövidebben), kiemelve, hogy "ti csesztétek el" nem igazán moziba való. A főnökkel még alá kellett irattatnia és azt meg kellett várnunk. A papíron az szerepel, hogy kivizsgálják az ügyet. (Nem sok, de legalább akislány arcáról eltűnt az önelégültség)
 
Sokat dolgoztam korábban kiszolgáló, kereskedelmi boltokban és ilyet akkor sem szabad megengedni, ha nem a vendégnek van igaza. Max finoman utlani rá, hogy lehetett volna másképp is.
 
A film amúgy jó volt, de ez a fajta mentalitás öli a vendégeket.
 
Paja
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tökös Veréb 2009.09.30. 08:42:12

a mozijegyet eltettétek-e emlékbe?

Tökös Veréb 2009.09.30. 08:43:13

a mozijegyet eltettétek-e emlékbe?

Elektronikus cigi · http://www.edohanyzas.hu/?partner=3 2009.09.30. 08:44:53

Első lenne, de nem mert TI CSESZTÉTEK EL ! :D

Énbagoly 2009.09.30. 08:50:48

Oké, nem beszélünk így a vendéggel. De én sem szoktam rondán beszélni másokkal. Mitöbb, legtöbbször mosolygok. Tudom, nem is vagyok sikeres ember.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2009.09.30. 08:53:41

Elolvastam.
Most belesétálok valami rókacsapdába, azt hiszem.
Szörnyűség, tragédia, ami történt.
Részvétem.

Énbagoly 2009.09.30. 08:57:40

@Sün‼: Ugye! Ez legyen életem legnagyobb problémája. :)

hatesz 2009.09.30. 09:02:50

Legalább nem villaogatt a film. És végre egy olyan poszt, ahol be is írnak a panaszkönyvbe!!!

-Kérem a panaszkönyvet!
-Aaz nincs
-Olyan nincs hogy nincs!
-Akkó van!
-Hol?
-Zacsiba´

Mérőmókus 2009.09.30. 09:04:33

ejtsd: [százszázalékék]

Énbagoly 2009.09.30. 09:04:43

@Sün‼: berakjalak ma is a nevembe, vagy ne komprommitáljalak ilyen dolgokkal? :))

Tökös Veréb 2009.09.30. 09:04:48

mélységes és megrázó a poszt, szegény fiatalok életét így borzolják ezen a meghitt ünnepen! Pedig ezt akár lehetne így is ahogy Ginó emlékezik

OláhGino: …ez a szeretet ünnepe ez a moziünnep, a rosszakat el kell ítélni, a bűnösök szenvedjenek, nagyon sok a veszedelem!
Riporter: – Milyen veszedelem?
OláhGino: – Hát nem itt most, de ami infláció folyik itt ebben a rendszerben, most szeretni kell, egy mindenkiért, mindenki egyért!

az a baj, hogy sok itt a köcsög!

szmissz.dzson (törölt) 2009.09.30. 09:05:30

hát ez egy szar sztori, fele ekkora helyet sem érdemelne.

Tökös Veréb 2009.09.30. 09:11:22

én az ALDIba járok moziba! ott nincs ilyen probléma, sőt ha szar napom van és úgy rontok be, hogy TI CSESZTÉTEK EL A NAPOM, akkor jönnek és megvígasztalnak!

Mérőmókus 2009.09.30. 09:17:22

"- Köszönjük, jobb kedvvel teli napot - köszöntem el normális sítlusban
- Nincs semmi baj a kedvemmel.
- Akkor meg több kedvességet a nap további részére (gondoltam érti mi a helyzet)[szerk megj.-nem lehetett volna hagyni a francba? (vö: tenyérbemászó)]
- Menj innen légszíves, mielőtt hozzád vágok egy poroltót"

[ha én lettem volna a pénztáros c. alternatív befejezés]

Sokadik érzékeim egyébként is azt súgják, hogy fel van fújva/ki van színezve a történet. Még szerencse, hogy öcsike tirpáksága még így sem maradt ki belőle.

/tno+DA= 2009.09.30. 09:18:46

Ennek mi helye itt?
Ez nem fogyasztóvédelmi probléma, hanem emberi.
Nem a mozis csajszival van a baj hanem a tapló alulkultúrált leszarom emberrel.
Süt a storyból, hogy ők keresik a balhét.
Amire lehet ráhartap bezsól csak finoman aztán felhúzza magát és keresztbe tesz másnak.
Hely hiányában meg gondolom jól elmesélted az egészet c sórikám úgy hogy a csajnak legyen szar.
A panaszkönyv azaz Vásárló Könyve mellé oda kéne tenni az Eladók Könyvét is amibe a vásárló modorával viselkedésével kapcsolatban írhatna hivatalos bejegyzést az alkalmazott.
Újabban egyre több tudatos vásárló lesz tapló. tolerancia, megértés nulla, ha nicns fényesre nyalva a szars valaga 10 ft-ért pattog.
Itt is egy csóró fasz moziünnepen megy moziba, mert fáj neki az 1200-1600 Ft-os jegyár. Ilyenkor roham amozipénztárnál faszabbnál fazsabb embereket kezelnek a pénztárosok, lehet hogy nem angyali üdvözült mosollyal fog fogadni, hanem egy vagy a szalagon befutó kiszolgálandó emberekből.
Posztoló és öccse szarjon barátnője meg szüljön egy alom sünt.

Tökös Veréb 2009.09.30. 09:22:13

@A patikus kutyája: szerintem ilyen pufidzsekis plázahuszárok voltak akik érezték a homáros hátszetelet és felbátorodva nekiestek szegény kiscsajnak, direk kiprovokálva....

Tökös Veréb 2009.09.30. 09:25:18

@/tno+DA=: a homár miatt már kialakult egy olyan vásárló réteg aki mindenért pampog, mert neki az JÁR! tipikus példa erre olyan posztok amiket már akkor elküldenek, mikor még a végkifejlet sincs meg!

már előre látom lesznek olyan posztok is!

Sziasztok

most megyek a vodafonehoz akarok venni új telefont!
Majd írok mi volt!

kommentek:
első
pffff a voda szar oda ne menj
ez poszt?
stb stb

:)))))))

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2009.09.30. 09:31:03

aki manapság még moziba jár, az megérdemli

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2009.09.30. 09:31:26

Kis farok komplexus és kompenzáció.
A kedves posztoló és a barátja mindent elkövet (az amatőr p0rneszfilmekhez hasonlóan), hogy a "gúnyos mosoly"-t letörölje és helyette a "sikíts már te rhybancz!" legyen.

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2009.09.30. 09:33:03

@Fulzsenszio:
"A posztolót lehet-e már... ?"
és a "Ez már a hétvégi..?"
továbbá a sz*rjon sünt (korábban: fospunpa) kimaradt... J

illemvakond 2009.09.30. 09:33:47

@/tno+DA=: Posztoló és öcsihaver valóban szarhat sünt, de a barátnő ebben a történetben vétlennek tűnik.

Abdab 2009.09.30. 09:34:00

Kedves posztíró, nagyon kemény voltál, mi mind roppant büszkék vagyunk rád. Remélem, olvasod majd a kommenteket is, mert járna az neked.

SBSB 2009.09.30. 09:34:45

"kúltúra", mi? Az a helyzet, hogy egy jókora atyai pofon is kijárt volna, az öcsinek is, meg neked is, túlkoros kamasz suttyó barátom. Odabassza az ablakba "kúltúra" utalványt, hogy akkor "leszarom"??? Nagyon is jól tudod, hogy nem tudnak ezekből a szarokból visszadni. Ja, ki kellett volna fizetni 540 forintot és nem mellé futja kapucsínóra is? Édes faszom....

Editor Bob 2009.09.30. 09:35:24

Nem szép dolog, amit a kiscsaj mondott, de egy "leszarom" után gondolom úgy látta, hogy veletek így kell beszélni.

SBSB 2009.09.30. 09:37:24

Ábazmeg,

"Odabassza az ablakba a "kúltúra"
"nem futja mellé kapucsínóra"....

Shitting Bull 2009.09.30. 09:38:45

"leszarom" - hogy egy khm... klasszikust idézzek. :D

Layosh 2009.09.30. 09:38:52

Basszus, beszóltok neki, ő vissza szól és akkor még van képetek beírni a panaszkönyvbe???

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2009.09.30. 09:40:08

kedves posztoló majom!

ha két különböző néven vannak a jegyek, akkor, ki hinné, két külön számla van róla, külön kell elkönbyvelni, és fizetni is. Ezt rajtad kívül mindenki megértette elsőre.

(majd próbáld ki egyszer, hogy vegyél a boltban 14 dolgot, fizesd ki egyben, és próbálj mondjuk csak 4-ről áfás számlát kérni azzal a felkiáltással, hogy azt vetted a haverodnak.)

Netuddki. 2009.09.30. 09:41:08

Na, aki a levélírót szidja annak se volt még köze a kereskedelemhez, szolgáltatóiparhoz. És igen ezért (is) tartunk itt! :(

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.09.30. 09:42:10

@sambalabammbumbumm: No meg az is, hogy ezért tart itt az ország...
Csak remélni tudom, hogy a panaszos a szenvedéstől nem lesz öngyilkos!

Netuddki. 2009.09.30. 09:44:00

@SBSB: Na és miért nem tudnak visszaadni? Ugyanolyan fizetőeszköz, mint a Ft. Ezen sem ártana elgondolkodni.
Csak költői kérdés volt, ne válaszolj!

zsírfeka (törölt) 2009.09.30. 09:44:52

moziünnepen nem is lehet előre foglalni!

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2009.09.30. 09:45:51

A Homar-on nevelkedett nemzedek egyik peldanya, aki nem jol hasznositja az itt tanultakat :).

Egyebkent lehet, csak a szohasznalattal volt baja es "elcsesztetek" helyett az"elb...tatok" szot szerette volna hallani.

Egyebkent meg szerencse, hogy nem a "f.szomok" ropkodtek.

Tökös Veréb 2009.09.30. 09:46:29

@kovi1970: kifejtenéd? vagy csak ugatsz bele a nagyvilágba?

ezek ilyen kis pufizsdekis plázalények voltak. Ott is laknak szerintem! A külvilágban még sosem jártak, sőt lehet nem is tudnak róla, hogy létzik!

jpmjpm 2009.09.30. 09:46:55

Nekem egyértlemű, hogy a "LESZAROM"-mal volt a gond. Eleve parasztság olyanon felháborodni, hogy utalványból nem adnak vissza (nem azért, mert nincs kedve, hanem mert nem lehet). Ezt már régóta tudjuk és már elég idő volt arra is, hogy megemésszük.

Ezek után a "LESZAROM"-ot simán magára vehette a pénztáros, mármint, hogy őt szarjátok le. Nem csoda, hogy el volt cseszve a napja.

Egyébként azt beírtátok a panaszkönyvbe, hogy "LESZAROM"-oztatok? Mert hozzátartozik a sztorihoz?

zsírfeka (törölt) 2009.09.30. 09:47:12

"Köszönjük, jobb kedvvel teli napot"

de mekkora egy fasz vagy....na ezeket az embereket rühellem.... azt hiszi jópofi... hát az

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.09.30. 09:48:02

@afromagyar: Homáros vénával 'eldasztátok' lenne a helyes, átpolitizált elméktől meg a klasszikus "elkúrtad" ill. "elkúrtuk".

Nayime 2009.09.30. 09:49:27

Oh, wázz. Talán Fake? Először is, a moziünnepen nem lehet interneten jegyet foglaltani, ez évek óta alap. De nem is ez a lényeg. Kultúra utalványból, mint ahogyan bármilyen más utalványból nem adnak vissza, ez is alap. De a pont SBSB-nél van "túlkoros kamasz suttyó barátom" hehe :D

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.09.30. 09:49:46

@zsírfeka: A toronyőrvigécek szoktak ehhez hasonlóan elköszönni, ha elhajtja őket az ember, csak nekik ritkán hullanak szarok és faszok a szájukból.

SBSB 2009.09.30. 09:51:43

kovi1970: mondjuk jogos a (költői) kérdés, DE ettől még tény, hogy nem adnak sehol vissza az ilyen utalványokból. Ettől függetlenül ezt a szokást, szabályt, üzlet belső szabályozást, nevezzük bárminek, is, de elfogadom és nem kezdek balhézni, fölényeskedni az eladóval (szerencsétlen szarérhúgyér dolgozó valaki) minden egyes alkalommal. Hidd el, tudom miről beszélek, mert voltam ilyen suttyó én is, sajnos. Aztán kinőttem ebből a hülyeségből és kedves vagyok a pénztárossal, eladóval, még ha paraszt, vagy láthatóan rossz napja van, akkor is. Aztán sokszor csoda történik, megváltozik a látszólag morc pénztáros és kapom vissza a mosolyt. Ennyit tudok tenni érte, ez nekem nem kerül semmibe, és nem azért vagyok kedves, mert tőle ezt kaptam. Nekem jólesik, de ha ő nem él ezzel, akkor sétálok tovább és nem bunkózok, meg beleírok a panaszkönyvbe ilyen hülyeség miatt.

Tökös Veréb 2009.09.30. 09:55:09

@SBSB: ez így van, minden "TUDATOS" várásló, vevő, vendég elvárja, hogy fényesre nyalják a seggét, mosolyogjanak mikor belép, de ők maguk általában semmit sem tesznek ezért, utánna meg jönnek sírni, hogy 8diplomám van, de én még ilyet nem éltem át, felháborító és kikérem magamnak! Röhej!

Art Mooney 2009.09.30. 09:57:14

kedves paja, egy suttyo kis paraszt vagy. k nagy batorsag am 2 fiutol beszologatni, provokalni egy lanyt, es utana meg csodalkozni h miert pipa!

a "kúltúra utalvánnyal" meg majd akkor gyere elo, ha kepes vagy leirni. paraszt.

genyó kapitány 2009.09.30. 09:58:10

Én dolgoztam vevőszolgálatosként.
Mosolyogtam akkor is, amikor 5 centiről üvöltötték az arcomba, hogy a kurva anyámat.
Kedvesen és türelmesen megoldottam a problémáját majd halkan még mindig kedvesen mosolyogva odasúgtam, hogy ha szeretné megbeszélni édesanyámmal kapcsolatos nézeteit velem, akkor délután négykor végzek és utána a parkolóban megvárom.
Elnézést kért a viselkedéséért.
Rá pár hétre nem szállította le neki a gyártó a terméket időben, amit nálunk rendelt meg.
Feldúltan bejött de többé nem említette a mamámat.

A munkahelyemre dolgozni járok és ha a munkám ezzel jár akkor lenyelem, mert én választottam.
Ha nagyon felidegesítenek hazamegyek és otthon megverem a szomszéd gyerekét.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.09.30. 09:58:57

@Art Mooney: A parasztozás ősi zsidó/cigány szokás. "Ha a paraszt nem szarik, az úr nem eszik!"

homár molla 2009.09.30. 10:00:05

jó nagy parasztok vagytok mind a ketten. amit kaptatok, az picsafüst ahhoz képest, amit megérdemeltetek volna.

Rosa Rugosa · http://tyukudvar.blog.hu/ 2009.09.30. 10:00:46

Ha te olyan jó kedélyű és nagyvonalú lennél, hagytad volna az egészet, úgy is szar napja van, elég baj az neki, neked meg jó.
Vagy neked sem volt jó a panaszkönyvig?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.09.30. 10:01:30

@homár molla: Sün!
Ezért befelé is rükvercben! Aztán romakerék...

Eric_Cartman 2009.09.30. 10:01:45

Akciós mozi, kultúrautalvánnyal, összevissza nevekkel-számlával, szarozással. Itt lassan vonalat kéne már húzni, Homár úr...

Plagizáló+Asszonyverő+Gyilkos+Garázda=FideszMaffia 2009.09.30. 10:03:45

a posztolónak:

Az általános magyar mentalitás sajnos kétségbeejtö, de ahogy ezt te leírod, a kislány helyében nem csak vigyorgok, de el is zavarlak.

Tudod öreg, sokat járok ezeken a helyeken, és ez a -neked nem tetszö- viselkedési forma ott egyáltalán nem jellemzö. Ergo, amit ide leírtál nem más, csak hisztéria egy hülyegyerek szájából, aki ha valamiért fizet, azt minden esetben megjegyzéssel illeti.

A demokráci nem csak a szabad véleménynyilvánításhoz, hanem a szabad hallgatáshoz is jogot biztosít. Az általános tolerancia a bölcsesség alapja.

Poll 2009.09.30. 10:04:44

@misi46: ""100%-ék", az mi? "

Az a Százalék nevű családot jelenti, tehát Százalékék.

Budokan 2009.09.30. 10:04:48

Igazi gyökerek vagytok... 97 óta dolgozom kereskedelemben és pontosan tudom milyenek az ilyen " vendégek ". Azt hiszitek hogy mindent megengedhettek magatoknak egy pult mögött álló, vagy " kiszolgáló személyzetnek " titulált emberrel szemben. Neki az a munkája, hogy ilyen hülyékkel foglalkozzon egész nap mint ti és még csak be sem szólhat, el sem mondhatja a véleményét ha valaki paraszt vele. Próbáljatok ki egy hetet egy ilyen helyen a pult másik oldalán és akkor kéregessétek a panaszkönyvet. A köcsögölésetek miatt lehet hogy valaki elveszíti a munkáját. Addig is egy nagy tubus vazelinnel kenjétek be a panaszkönyveteket, a többit gondolom kitaláljátok...

flea 2009.09.30. 10:05:55

Eddig volt a M0-s helyett a M0-ás, meg a 2-t helyett a 2-őt (brrr).
Most itt a 100% helyett a 100%-ék...

Mi a következő? A 0 helyett a 0-nulla??

Hogy a poszthoz is, ha pontosan így történt, akkor kicsit tényleg gáz lehetett a kiscsaj, de annak több esélyt adnék, hogy a posztoló a gáz, és a leányzó csak kollégáit védte, ha sikerült elriasztani a kedves vendégeket a mozi környékéről is a továbbiakban...

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2009.09.30. 10:07:02

mekkora lúzer dolog cinema citybe menni moziba! hahh!

Bejgli 2009.09.30. 10:07:21

A "leszarom" indította a lavinát, legközelebb ne mondjátok. tényleg, ha az ember tapló mással, akkor mit vár vissza??? persze kislány elmehet remetének, ott nem kell emberekkel találkoznia, láthatóan nem megy neki :)

Eric_Cartman 2009.09.30. 10:07:21

Nem tudom kivárni a százat. A posztoló 1 gyökér.

gma 2009.09.30. 10:07:37

"megemlítem, hogy 27, 26, 24 évesek vagyunk tehát nem valami kisgyerekeket kell elképzelni"
A "kisgyerek" stílus nem életkor, hanem viselkedés kérdése. Tán nem kéne beszólni, és akkor nem "ti csesznétek el". Szálljatok csak le a magas lóról és tanúsítsatok több tiszteletet embertársaitokkal szemben. Higgyétek el, megéri hosszútávon.

nitro1 2009.09.30. 10:12:10

@Nayime: Akkor nekem hogyan sikerülhetett vajon mégis? Isten vagyok? :-D
Nem akarom védeni a suttyó posztolót, de nem úgy adta oda a kúúúúltúra utalványt, hogy "Leszarom, (akkor ne adj vissza belőle)"?

Énbiz' · http://nemcsalokadot.blogspot.com/ 2009.09.30. 10:13:00

Szerintem az életkor azért volt kihangsúlyozva, mert nem igaz.
Szellemi színvonalra vonatkoztatva biztosan nem!
Úgy viselkedtetek, mint egy tizenéves nyafogós faszkalap. Barátnőd biztos büszke lehetett a "férfias" viselkedésedre.
Két szót mondok: tisztelet és lovagiasság. Nézz utána a szótárba mit jelentenek!

homár molla 2009.09.30. 10:13:31

@Kitalátor feljegyzetei: ugyan kérem. ha köcsögöt mondok, nem cserépkancsóra gondolok, ha gyökeret, akkor meg nem növényrészre. lazíts.

Csatos 2009.09.30. 10:13:35

Na ez tipikusan az az eset ahol a kedves fogyaszto es a kedves szemelyzet teljesen megerdemli egymast. Aki azt a jegyet adja, az legyen akkor is kedves es udvarias, ha a vilag legprosztobb vevoje all elotte - mert az a dolga! Ha nem tud, akkor valasszon valami mast, annyi sok szep szakma van, ahol nem kell emberszabasu f@sztojasokkal talalkozni. A kedves fogyaszto meg a zocsi pedig tipikusan a rendszervaltas utan felnovo, "szabadorszagvanmindentmegtehetekragaszkodomajogaimhozmiarossebazakotelessegmegtehetemmegtehetemmegtehetemenvagyokavilagkozepemeghaegykisf@sztojasvagyokis"
senkik...

nitro1 2009.09.30. 10:15:57

@flea: A következő a 0-la...

Tökös Veréb 2009.09.30. 10:18:03

én még azt is megkockáztatom, hogy valamelyik bőőőcséész!

plázaszakos bőőőcséész!

labi 2009.09.30. 10:18:31

Hát kedves postoló, legközelebb inkább menj haza és főzess anyáddal... Leszarom.

Pecséttörő 2009.09.30. 10:20:40

PlázaTufaTaplóPudvaBöszmeErgyaMakiRatyiGenyaBunkóSuttyóPoszt

bereg 2009.09.30. 10:21:50

Ez a 100%-ék olyasmi, mint az MP3-rom és a CD-dé? :) Lehetne fokozni is: 100%-ázalék, valamint 100%-százszázalék.

portások kedvence 2009.09.30. 10:22:07

"sztandart" ???
a posztolót lehet már?
jobb kedvvel teli napot? erre a leereszkedő nyálasságra csak a legkiválóbbaknál nem verődik le a léc

labi 2009.09.30. 10:23:35

Vannak emberek akik úgy élnek, hogy az egész viselkedésükből sugárzik a "vágj pofán!" kérés. Időnként akad valaki aki ezt meg is teszi.
Ilyenkor nem kell meglepődni...

Cuncimokus 2009.09.30. 10:25:26

Eleve nem értem, milyen alapon tegezi le a kuncsaftot.
A 100%-ék ebben az esetben is gáz.

NTonee 2009.09.30. 10:26:52

Idióta posztoló!
Ha már eleve nem túl kedves a kiszolgálás, akkor miért kell még be is szólni? És miután beszól még fel is háborodik, ha visszaugatnak neki? És még idejön panaszkodni is?
Idióta posztoló!

Calogero 2009.09.30. 10:27:59

Gondolom azért nem adnak vissza ezekből az utalványokból, mert ha kp-vá teszik őket, akkor az 1000 ft-os utalványért nem ezret kapnak, hanem a kibocsátó (vagy beváltó) cég levon belőle ilyen-olyan költség címén, de ez csak tipp. Ez esetben logikus lenne, de ha valaki tud pontosabbat engem is felvilágosíthatna

Csatos 2009.09.30. 10:28:12

ezeket az embereket jellemezzuk azzal, hogy "Olyan utni valo feje van"

mqqq 2009.09.30. 10:28:25

A "Ti csesztétek el" mondat tényleg nem helyénvaló, bármennyire is megérdemelték.

Csatos 2009.09.30. 10:31:38

azert nem ad vissza az utalvanybol, mert az utalvany elmeletileg nem adokoteles juttatas. Ha visszaadna belole, akkor az a visszajaro adomentes penzjovedelemkent jelenne meg, ami ugye nem ok.

proton1701 2009.09.30. 10:32:40

Most már nem csak a jegy az irreálisan drága hanem a kiszolgálás is szar? Na ezért töltök le filmet és nem fizetem ki a drága jegyet......Tök üresek a mozik. Nem is csodálom

Csatos 2009.09.30. 10:33:13

azert nem adhat vissza belole, mert az utalvany nem adokoteles, viszont ha visszaadna belole, akkor az a penz adozatlan penzjovedelemme valna, ami ugye nem OK

Fairy Girl 2009.09.30. 10:33:49

Szerintem ez sztandart provokálás... de persze nem 100%-ék.

psmith 2009.09.30. 10:34:58

Vazze, 27, 26, 24 évesek és még nem nőttek fel.
Lúzerek, nincs 540 forintjuk, inkább odaadnak egy ezres jegyet.
Ti csesztétek el.

malvinka 2009.09.30. 10:35:07

ha jól értettem, a három foglalt jegyből kettő a poszt írója, egy pedig Öcsi nevére lett foglalva... ezért nem fizethették a hármat egyben, mert nem egy hanem két foglalás volt. Sehol semmilyen utalványból nem adnak vissza, ez alap. Ez a két probléma teljesen alaptalan, csak nyafogás. Miután ez a posztolónak nem tetszett, elkezdtek bunkóskodni, tehát tényleg ők cseszték el a pénztáros lány hangulatát.
"A kislány kihozta a könyvet, beleírtam a sztorit (helyhiányban rövidebben), kiemelve, hogy "ti csesztétek el" nem igazán moziba való."
Gondolom ez úgy nézett ki a panaszkönyvben rövidítve leírva, " A pénztáros azt mondta hogy ELCSESZTÜK a hangulatát" vagy valami hasonló. Nekem ez a véleményem erről a posztról :)

labi 2009.09.30. 10:36:40

Helyesírást lehet már?

Kár annak a kultúra utalvány, aki még maga a kultúra szót se tudja leírni helyesen.
De mondjuk a százalék-ék valóban jobban odabasz.

psmith 2009.09.30. 10:38:12

Ráadásul a "Ti csesztétek el!", nem is csúnya, ez a finomított változat, amit még a rtl is lead este 10 előtt.
Az eredeti, amit a hölgy csak magában gondolt az "Elbasztátok köcsögök!" volt.

zsebtelep 2009.09.30. 10:38:46

Száz százalékék, hogy a párbeszéd után már nem olvasom tovább.. ezt a szart.
:C

psmith 2009.09.30. 10:39:49

@labi: pont azért van rászorulva az utalványra.

Mogyoró007 2009.09.30. 10:39:58

Nos, az ilyen viselkedés valóban elfogadhatatlan a mozis részéről, de ezt erősen kamunak érzem, mert a moziünnep alatt nem lehetett előre jegyet foglalni. Kizárólag személyes vásárlás létezett.

Szóval furi a sztori.

labi 2009.09.30. 10:40:11

Jahm, és a kultúra utalványból azért nem adnak vissza, hogy a paraszt kultúrára költse és ne a 20.000-es utalvánnyal fizessen ki egy 50 Ft-os lófaszt, visszakapva kp-ban 19.950 Ft-ot amit elihat. De főleg mert az utalvány nem adózik.

2009.09.30. 10:41:50

@Bukowszky: Mekkora lúzer dolog EGYÁLTALÁN moziba járni! Bemutatják a filmet -> pár hét/1-2 hónap -> DVD!!! :)))

Mogyoró007 2009.09.30. 10:41:58

Nameg utalványból sosem adnak vissza kp-t, mert nem lehet.

nitro1 2009.09.30. 10:54:59

@AnnaM: De MONDOM, hogy lehetett, legalábbis nekem, és még sok másnak is sikerült, mert amikor rendeltem, már voltak foglalt székek. Igaz, egy héttel előtte még nem lehetett, asszem csak 1 vagy 2 nappal előtte.

MrZed001 2009.09.30. 10:59:38

Régi magyar mondás: aki nem dolgozik ne is egyék ...
Az ilyen tapló leszarom figurákat szépen ki kell rúgni (ebben a gazdasági helyzetben túl gyorsan nem fog melót találni), aztán 4 nap éhezés után meglátjuk mennyire lesz leszarom.
Liberalizmus, mert én így szeretlek

Egyéves Önkéntes 2009.09.30. 11:02:12

de vajon miért szakított J 17 év után az OTP-vel?

Tökös Veréb 2009.09.30. 11:04:19

lesz ma még poszt is vagy egész nap ezek a pufidzsekis bentlakásos plázabőőcsészek maradnak?

idiotapocs 2009.09.30. 11:04:51

A posztoló a hülye.

Isaura 2009.09.30. 11:05:39

Posztolónak egy kuntakintézést kívánok, majd azt, hogy lesz.rják.

Bumbi vagy, édes öcsém. Az, hogy akivel beszélsz, azt normálisan teszed (nem gyökér fellengzősen, betegesen, gyerekesen) - függetlenül attól, hogy övé az eladó és tied a vevő szerep - azt gondolom, hogy otthonról hozandó alap.

Valóban ti csesztétek el.

Koky_ 2009.09.30. 11:05:47

@/tno+DA=: korrekt komment. tetszik!

hatja 2009.09.30. 11:15:00

az ilyen f.szjankók miatt vezetném be a sorkatonai szolgálat mintájára az ""aljamunka"" szolgálatot. érettségi után mindenkinek lenne egy évig kötelező tesco, mozi, bkv stb munka, 1-1 hónap mindenhol csak a tisztánlátás végett.

egyébként lehetett jegyet foglalni a moziünnepre, de csak előző nap.

RaSHaWeRaKH 2009.09.30. 11:15:57

Hehh... Milyen stílustalan dolog már egy olyan emberrel kötekedni, akinek (elvileg) munkaköri kötelessége a szolgálatkészség és a másik hülyeségeinek eltűrése?
Jellemzően a legprimitívebb emberek tulajdonsága, hogy a pénzért vett - természetesen őket vitathatatlanul megillető és nekik kijáró - tiszteletet akkor is elvárják, mikor nyíltan sportot űznek a szolgáltató személyzet tűrőképességének teszteléséből.
@SBSB: nagyon jól leírta, hogy az nem művészet, hogy valaki egy (feladatkörénél fogva valamelyest kiszolgáltatott) eladóval keménykedik - sőt, inkább az mutatja egy Ügyfél emberségét, hogy milyen mértékben tud Ember maradni a rettenetes mennyiségű pénze elköltése közben.
...Hát még ha "kúltúra" utalványra vásárol és annyira sügér, hogy még azzal sincs tisztában, hogy mivel az utalványt után befizetett közteher, adó, stb. mértéke NEM azonos a pénz után befizetettel - nem lehet belőle visszaadni.
Már bocs, de a post (a helyesírási hibákkal együtt) egy VICC.

megamenn 2009.09.30. 11:16:42

leszarom. ez 100%-főzelék

Énszóltam 2009.09.30. 11:20:03

Panaszkönyv?

Felkrákogott turhással arcon köpni, utána legyen jó napja ilyenek után.

Da Real Knee Grow 2009.09.30. 11:21:25

jáj de hosszú és unálmás sztori volt móré!

upho 2009.09.30. 11:21:42

Mi az hogy kislany? Mi az hogy ocsi? Hozzam kepest te vagy egy kis szargomboc ha a te stilusodban jatszanek. Bunkon beszolsz, majd megsertodsz amikor visszakapod, csak mert te vagy a vevo? Te kis pocs, remelem mielobb szetrugja valaki a seggedet, majd abbol tanulsz.

vércseharcsa 2009.09.30. 11:22:01

ezért a posztért most simán beírnék a homár panaszkönyvébe.
ha lenne!

Mylady 2009.09.30. 11:23:45

@kovi1970: tudom, hogy költői volt a kérdés, de azért válaszolok:
nem, nem ugyanolyan fizetőeszköz, mint a készpénz

az a lényege, hogy arra költsd az árát, amire szól

ha visszaadhatnának belőle, akkor
könnyedén kp-re válthatnád és adómentesen juthatnál lóvéhoz és a munkáltatók nyilván nagytételben alkalmaznák bér helyett

na, ezt akarják megakadályozni

vivax 2009.09.30. 11:27:22

flegma bunkó mifaszér dolgozik emberekkel? takarodjon a gépsor mellé droidkodni. bár az is lehet, hogy valami nyomós oka lehetett az efféle reakciónak ^^ - de akkor is húzzon a vérbe
amúgy kurvára nem nagy kaland, lehet hogy én direktbe elküldtem volna a gecibe, azt csuma, nem panaszkönyvbe írogatnék, mint valami kiscserkész.

Tücsimücsi 2009.09.30. 11:28:30

Paja, a "leszarom" indíthatta el az egészet, mint ahogy sokan mások is írták már. Az az alap, hogy nem káromkodunk, hiába vagyunk mi az ügyfél, és hiába rosszkedvű az ügyintéző.

Da Real Knee Grow 2009.09.30. 11:35:43

láttatok már mókusokat kártyázni?
jáááj móré, nágyon hálucinogén ez á gombá.

gyutyka 2009.09.30. 11:37:05

@vércseharcsa: PANASZKÖNYVET!!!!!!!!!!!!!!!

efhábé 2009.09.30. 11:37:15

@jpmjpm: Ezt mondjuk én speciel nem értem, mármint azt, hogy utalványból nem adnak vissza.
Ha jól sejtem, akkor az utalványért a kereskedő megkapja a névértéket, esetleg névérték minusz valamicske %-ot.
Ha az első eset áll fenn, simán visszaadhat belőle, hiszen megkapja. Az ezres utalványért kap majd egy ezrest.
Ha a második eset áll fent, akkor meg azt mondhatja, hogy visszaadok, de az utalvány miatt le kell vonjak kezelési költséget a visszajáróból.
Az nyilvánvaló, hogy neki rossz üzlet lenne, ha vennék egy doboz gyufát 10 forintért és visszakapnék 990 Ft-ot, aztán ő beváltaná a csekket mondjuk 950-ért. De ha azt mondja, hogy öcsi, ez a csekk valójában nem 1000 csak 950 Ft nekem, úgyhogy a 10 forintos gyufádra nem 990-et adok vissza, csak 940-et, szerintem rendben lenne a dolog.
Persze ha egy kereskedő, aki a másik oldalról látja ezeket az utalványokat, pontosítana, az jó lenne.

Pepin bácsi 2009.09.30. 11:37:20

Hülye kis fasztekercsek vagytok, az 100%-ék. Pénztáros kisasszony helyében tarkón is basztalak volna benneteket egy péklapáttal.

Anulu · http://salgoauto.hu/ 2009.09.30. 11:42:30

Elég nagy tuskó a poszt írója és ne csodálkozzon, hogy a "leszarom"-os beszólásuk után visszakapták ugyanazt.

efhábé 2009.09.30. 11:44:14

@Csatos: Ha tényleg ez lenne az ok, akkor viszont a kereskedőnek be kellene vallania minden egyes fillért, amit utalványból való nem-visszaadással keresett meg. Bevallja? Tippelhetek? Gondolom, most mindannyian a nemes paripák méretes szerszámára gondolunk válaszként. Lóf@szt vallja be...

Pók · http://poooOOoook.blog.hu 2009.09.30. 11:45:15

Sziasztok!

Hajmeresztő, vérlázító esetemet szeretném elmesélni. Mert ez így nem mehet tovább, elég volt a magyar ugarból, és tudom, mi a dörgés.

Vágjunk is a lovak közé. Elöljáróban, nem valami taknyos tinédzser vagyok, betöltöttem a huszat ma reggel, már öt éve bajuszt növesztek, ami jó fényviszonyok mellett, a megfelelő szögből már szabad szemmel is látható.

Szóval megyek haverommal a Rolls Royce-szalonba, mert aznap be lehet ülni az egyik Phantomba, és még ingyen cappuccinót is ígértek.

Amikor meglát minket a hostess csaj, elfintorodik. Erre haverom keze ökölbe szorult, mert nem ez a viselkedés illik egy ilyen prémium márkához. De ez hagyján.

A sok öltönyös köcsög között lavírozva sikerül feltépni az ajtaját az egyik Phantomnak, és beülünk. Oké, kicsit az ülésre öntöttük a cappuccinót, de egy ilyen gazdag cégnek tutira telik a tisztításra, különben be lehet zárni a francba, nem muszáj kereskedni, nem kötelező. Mellesleg ittam már jobb kávét is ingyen, pl. amikor a nagybátyám Segafredo-konferenciájára sikerült belógnunk, szóval ez itt elég gyengus cappuccino volt, a haverom rá is köpte a hostess csajra, de ez mindegy most.

De most jön a legdurvább rész. A hostess csaj nekiállt pampogni, hogy elnézést, de ezt a kocsit épp most vette meg valaki félmillió euróért, és ha lennénk szívesek kifáradni belőle, és még neki állt felljebb, amiért az Ő ÁLTALA ADOTT szar cappuccinót az ülésre öntöttük!

Ekkor fejeltem gyomron, de ettől sem lett kedvesebb. Azonnal a főnökével akartam beszélni, és az meg is jelent. Félrehívott, és (kapaszkodjatok meg) azt mondta, hogy "Na menjetek innen a francba!"

Már írtam Tom Purvesnek, a Rolls Royce Motor Cars vezérigazgatójának, és Henry Royce és Charles Stewart Rolls örököseinek is, hogy sajnos komolyan magukba kell szállniuk és átértékelniük a cég tevékenységét, és legalább 1-2 autót nekünk adniuk kárpótlásként, ellenkező esetben a sajtó elé tárom a fenti botrányt, és akkor megnézhetik magukat.

És egészen döbbenetes, kereskedőhöz abszolút méltatlan módon, nem válaszoltak a mai napig! Pedig három napjuk lett volna!

Így a nyilvánossághoz fordulok, ami nehéz döntés volt. Szerettem a Rolls Royce-t, és most a népharag el fogja söpörni e régi, patinás céget.

De sajnos ha valaki nem méltó a tevékenységre, amit végez, akkor vesznie kell. Szomorú vagyok.

Pepin bácsi 2009.09.30. 11:45:16

@efhábé: nekem vissza szoktak belőle adni.
Sikeres-e vagyok ?

Koky_ 2009.09.30. 11:45:31

@MrZed001: a suttyó gizdagyerekek mondták hogy "leszarom"... értelmezd már.

Kiralylany77 2009.09.30. 11:48:45

itt az intelligencia az egekbe szokik.
A sracnak igaza van, a csajnak az a munkahelye, a srac egy szolgaltatasert fizet, amiben ha tetszik ha nem, benne van a jo modor is.. A csajt ezert fizetik. Ez is egyfajta vendeglatas. A lanynak semmilyen korulmenyek kozott nem megengedett az obszcen kifejezesek hasznalata. Ezt is tanitjak tobbek kozott a kereskedelmi kepzeseken. ennyi.

efhábé 2009.09.30. 11:49:51

@Pepin bácsi: Az vagy, miazhogy, nagyonis :D

Qnba 2009.09.30. 11:52:32

HIHETETLEN, de azért kellett beregelnem, hogy leírhassam: öcsém, te egy sügér vagy...meg az öcséd is. Én a panaszkönyvvel mosolyogva jól tarkón vágtalak volna mindkettőtöket, hogy legyen is bele mit írni. parajok.

Tökös Veréb 2009.09.30. 11:55:14

@Kiralylany77: álmodj királylány! ébredj már fel, szándékosan provokálták ezek a plázalények! mé nem hagyták a nyugodtan duzzogni, ha látták, hogy nem mosolygós! ennyi!

ha a homárban lenne tartás ( ami nincs) akkor az ilyen posztokat csuklóból visszaküldenék, hogy nem üti meg a szintet, bocs!

Kiralylany77 2009.09.30. 11:56:38

nekem nem tunik szandekos provokacionak mar bocs..

Lesbőltámadószárítókötél 2009.09.30. 12:00:34

nagyon kispályás....
Néha érzem, hogy nekünk, a kereskedelemben dolgozóknak is kijárna egy panaszkönyv.
Minket lehet leb@szni mindenért, elvileg le kéne nyelni a békát, de mikor valami f@sz kedvesvevő folyamatosan egrecíroztat a hülyeséégével, akkor szerintem érthető, hogy nem bírjuk tovább, és szakad cérna (vagy a drótkötél..ez most mindegy)

/tno+DA= 2009.09.30. 12:00:50

@Fulzsenszio:
Ja valahogy énis ezt a szagot érzem.
Tegnapelőtt fogant meg bennem a gondolat egy kontra-homár blog oldal nyitására. Ahol a másik fél is elmondhatná a verzióját. A kínos csak az hogy ez adott cégre adott esetben a vezetőség szerint rossz fényt vethet így a könnyen beazonosítható alkalmazott szarba sodorja magát. De komolyan kezdenek kiakasztani az olyan vásárlók, akik azt hiszik nekik mindent szabad mert fizettek 20 Ft-ot.

Valóban ha a Burj al-Arab-ban szállnék meg lehet, hogy jól esne ha a valagam is kinyalják azért a pénzért, és hogy kiskirályként kezeljenek (az elnöki lakosztályban meg minimum mint egy istent), de még az sem adja meg a jogot hogy az értem doglozó alkalmazottat rabszolgaként, vagy mint a lakosztály egy univerzális berendezési tárgyaként kezeljem.

Sajna a homár néha öngólt lő amikor nem nézi mit publikál csak kitesz minden szart. Még ha a felvezetőben esetleg ellenszenvüket is fejezik ki, vagy gyanújukat, hogy az eset nem úgy kerek ahogy.
Akkormeg minek kitenni? Hitelrontásról senki nem hallott még?
Nem kéne erőltetni. A BÜ poszt jó kezdeményezés, még ha sokan fikantják is, de akkoris talán az olvasottságot nem azzal kéne elérni, hogy napi 4-5-6-x (ahol x konvergál a végtelenhez) mennyiségű poszt rekodrgyorsaságú publikálásával próbálják visszacsábítani az olvasót, hanem normális írásokkal. ;)

DaM 2009.09.30. 12:02:34

@genyó kapitány: igazat adok neked, csak sajnos van a kisebbség, aki minőségben végzi a munkáját és a többség, aki nagyjából felel meg a követelményeknek. Mivel gondolom mozipénztáros karriert nem sokan képzelnek el maguknak, ezért kicsi esélyét látom, hogy valaki lenne annyira korrekt a köcsögökkel, mint pl. te. Elhivatottság és bölcsesség kell hozzá, ami vagy megvan valakiben akkor, vagy nincs. De én pl. ettől még az átlaghoz szeretek viszonyítani, tehát "sajnos" a csaj kizökkenését a szerepköréből várhatónak, természetesnek tudtam venni a poszt olvasása közben. Aki helyeselt a posztolónak, azt ezúton csókoltatom, talán egyszer lesz több eszük is.

Ja és egyúttal, szintén nekik: az "Azért tart itt ez az ország.." maszlag durvajó, de mikor veszik már észre hogy az álszent pofázásukból megnyilvánul a valós hozzáállásuk. Ugyanis én inkább azt várnám, hogy valaki ezt írja, ha érdekli a dolog, hogy: "Azért tartunk itt.." ITT ÉLSZ B+ de úgy tűnik sokan csak papíron magyarok, aztán ott a vége. Szomorú. :(

Tökös Veréb 2009.09.30. 12:03:17

@Kiralylany77: miért tudtak "CSAK" elköszönni és utánna megtárgyalni, hogy mekkora egy ribi volt a pénztáros oszt jónapot! nekik ez nem volt elég! tudatni is akarták, mindenkivel!

--------------------
Köszönjük, jobb kedvvel teli napot - köszöntem el normális sítlusban
- Nincs semmi baj a kedvemmel.
- Akkor meg több kedvességet a nap további részére (gondoltam érti mi a helyzet)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.09.30. 12:04:29

@homár molla: Nekem van köcsögöm, és abban aludttejet szoktam tartani...

Mr. Ray · http://bluray.blog.hu 2009.09.30. 12:04:48

Vannak még, akik járnak moziba??? Inkább megvárom, hogy otthon megnézhessem...csak a nagyon ütős címekre megyek el.

DaM 2009.09.30. 12:04:48

@Sün‼ - első bronzérmes: a sünöknek nem telik svejci karórára? A tiéd ugyanis késik. :)

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2009.09.30. 12:05:43

Megint Aréna? Múltkor a filmtekercs volt sérült.

JohnWatt · http://allas.dolgok.com 2009.09.30. 12:07:02

az Aréna ennyire gáz? Mondjuk vidéken is kezdenek "eldurvulni" a dolgok! :S

BéLóg 2009.09.30. 12:07:27

@Sün‼ - első bronzérmes: Nemcsak délvan, de délvolt és déllesz is!

Egyébként szerintem ebben a posztban valaki biztos hülye volt.

JohnWatt · http://allas.dolgok.com 2009.09.30. 12:07:59

Az Aréna ennyire gáz? Mondjuk vidéken is kezdenek "eldurvulni" a dolgok! :S

Isaura 2009.09.30. 12:12:57

@/tno+DA=: Én csak kérdezem, hogy nem lehet, hogy kövezésre rakják ki ezeket a díszhülyéket?

Máskor is hajtott már itt el a fészkesbe posztolót az úri közönség.

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2009.09.30. 12:13:08

@Lesbőltámadószárítókötél: Pontosan úgy van ahogy mondod. Én is a szolgáltatói szektorban dolgozom, és nekünk soha, semmilyen körülmények között nem szabad még akár csak a hangunkat is megemelni mikor az ügyféllel beszélünk. Ez a normális hozzáállás és aki erre nem képes, az keressen más foglalatosságot.

Miigeii 2009.09.30. 12:16:42

Ne már.
Kisstílű és kiskorú. :)
Vagy szimplán kötözködő, és teli frusztrációval.. Jobb kedvvel és minimális jóindulattal teli napokat, 'kisgyerek'. :)
(a posztolónak, gondolom már lehet..)

Tökös Veréb 2009.09.30. 12:16:57

@Isaura: ahogy mondod! ez régóta így van! direkt a "hülye" posztolók kerülnek, mert tudják, hogy mire ugrik a nép!

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2009.09.30. 12:18:10

@Art Mooney: te meg akkor írj ha használsz ékezetet is:D

Helyesírásra ugrom, de arra is ha egy szolgáltatás nem megfelelő.

@homár molla: pusztán azért mert nem óhajtottak VIP tagok lenni és merészeltek kultúra utalvánnyal fizetni, jól értem?

@tróger.gyerek: á nem, mindenki kedves csak a vendég hülye. Hallopttam sztorikat hülye vendégről de valahogy érdekes módon a szolgáltatói oldalon VALÓBAN normális emberek ültek.

@nitro1: de, úgy adta, azért mert undok volt a csaj és nem akarta elvenni az utalványt.

@bereg: CD lemez:D

@upho: remélem azt tudod h a szolgáltatásnak nem része az undok kiszolgálás. Ha VIP vagy hú de jó, de menjél ár az utalványoddal... Vágjon fapofát és kész.

@Fulzsenszio: akkor kivágná az elsőzőket, beszólogatókat stb. is. Aki előbb ír és aztán olvas. Mert az sem idevaló!

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2009.09.30. 12:19:23

@AnonHun: megkérlek a kommentelők 85%-ának magyarázd el, genyó kapitány már megpróbálta fentebb.

flea 2009.09.30. 12:19:39

@AnonHun: öhh, bizonyára már keresett, de nem talált.
Vagy te már hallottál olyat, hogy valaki elhivatottságból mozipénztáros? ;o)

Lesbőltámadószárítókötél 2009.09.30. 12:20:11

@AnonHun: persze lehet, hogy az idegeim is cafatokban lógnak már laza 14 év kereskedelem után, és inkább remetének kéne mennem az erdőbe, macskák lenyúzott bőréből cipőt varrni, és galagonyát reggelizni..nem tudom..lehet, hogy azt kéne....

Tökös Veréb 2009.09.30. 12:20:29

@AnonHun: az ilyenekből lesznek aztán a következő sorozatgyilkosok, akiknek egyszer csak bekattan valami és legyilkolják az első 20 ember találomra! A mert a düh az gyűlik benned! De ha néha ilyen plázamajmokra ráereszted, akkor nincs semmi gond!

amúgy szerintem, nem volt dúrva a csaj beszóllása! Bármit tett volna ezek úgyis belekötöttek volna!

flea 2009.09.30. 12:22:49

@Fulzsenszio: ja, még a posztoló elmondásából is világos, hogy addig froclizták a pénztáros csajt, amíg nem sikerül fel****ni az agyát.

Ha tűri tovább, még most is ott állnának. Így legalább panaszkönyv után nem tartották fel tovább a sort. :)

RosszQtya · http://indafoto.hu/rosszqtya 2009.09.30. 12:26:53

"Sokat dolgoztam korábban kiszolgáló, kereskedelmi boltokban"
akkor illenék tudni, hogy bárminemű utalványból TILOS kp-t visszaadni APEH rendelkezés... szal szánalmas próbálkozás volt

Tökös Veréb 2009.09.30. 12:31:56

@flea: ez abból is levehető, hogy még a homárnak is megírták, mert amúgy ez egy nulla történet! az embert folyamatosan érik attrocitások, valaki direkt sportot űz ebből!

buvarpocok 2009.09.30. 12:38:03

még nincs új hír? O.o

warezspam (törölt) 2009.09.30. 12:42:24

Paja: jól csináltad! De én jobban megszívattam volna... de ez is elég neki :)

avatartalan 2009.09.30. 12:43:13

Nemtom volt e már,de moziünnep alatt nem lehetett elöre foglalni...kamugyanus poszt
A helyesírás pedig.... egyik kedvencem mikor különírják az igekötőt az igétől(meg veszem,el kapom stb.) és sajna nemcsak kommentben de posztolók is.
Ha nyilvános fórumra ír vki,legalább helyesen tegye.
Ilyenkor sírom vissza Majmászt :-))))

labi 2009.09.30. 12:43:49

Vannak emberek, akik megérdemlik az Üvegtigris-rises bánásmódot. 100%-ékban. 2009-encben, a 21-gyedik században. Hogy tanuljanak belőle kúúúúl túrát.

Amint lehet majd kultúra utalványból visszaadni, abban kérem az egész fizetésemet egy címletben. Oszt majd veszek belőle egy mozijegyet jól kp-ban visszakérve.
Addig meg az utalványt valójában az alacsony kultúra növelésére tessék elhasználni, ne mindenmásra a visszajáróból. Ráfér sokakra. (bár a ZS kategóriás buta filmeket kiszedném a lehetőségekből)

eklar 2009.09.30. 12:44:18

Neveletlen vendég, neveletlen pénztáros. És?

Nick Leeson 2009.09.30. 12:49:45

@Kiralylany77: Mindenkinek lehet rossz napja. Dolgozni kénytelen, főleg multinál nincs kecmec. Miért kell baszogani?

Valamelyik nap hentesnél álltam sorban, a hentes srác, nagyon béna volt semmi nem akart neki összejönni, a sor is nagyon lassan haladt. Láthatóan tele volt a hócipője.
A poszthoz mért stílusban kb. 25 másodperc alatt eljutottam volna a panaszkönyvig. Ezzel szemben inkább odanyögtem neki, hogy jó nagy fogalom van. Akkor derült ki hogy egyedül volt egész nap, a váltás meg a kollégája nem jött. Az aprója állandóan elfogy, de az üzletet ne tudja otthagyni, hogy váltson, stb. Végül még pár normális mondatot váltottam vele és azt kell mondanom, hogy nagyon kellemes stílusban váltunk el a vásárlás befejeztével. Így is lehet...

sing-lee 2009.09.30. 12:52:02

@avatartalan: ott a pont. Tényleg nem lehetett foglalni.

terrormaci 2009.09.30. 12:52:12

bunkó vs bunkó, menjél hello kitty ájlendre, ha ilyen csipkés rózsaszín lelked van, ne pestre..

sing-lee 2009.09.30. 12:54:20

@labi: amúgy kajajegyből sem adnak vissza kp-t. Ez idáig rendben is van. De egyszer megkérdeztem az egyik mekis csajt, hogy az ötszázas kajajegyből miért nem ad vissza kétszázas kajajeggyel...és még ő nézett hülyének.

flea 2009.09.30. 12:57:04

@szingli75: azért, mert átvételkor lepecsételik (elvileg azonnal), mert 1x használatos... azt te már be nem váltod többet.

Mondjuk jobb helyeken a pénztárgép eleve könyveli is, hogy mivel fizettél, úgyhogy ha ki is adhatna neked egy 200-as kajajegyet, utána figyelnie kellene, hogy egy 200-as kajajegyet pénznek könyveljen, hogy stimmeljen az egyenleg. (És ha ez a blokkon is rajta van, akkor lehetőleg olyan vásárlónál kövesse ezt el, aki nem köt bele, hogy nem azzal fizetett.)

Szerinted ez könnyebb, vagy téged elhajtani? :)

Tökös Veréb 2009.09.30. 13:03:06

@szingli75: vajon miért? nem is értem! szőke is vagy?

milyen_Péter? 2009.09.30. 13:10:39

Milyen suta egy poszt. Én még hátba is rúgtam volna a posztolót.

Látom magam előtt a majomkodós arcot, ahogy odavágja az 500 Ft-os utalványt, mintha legalábbis egy köteg 20000-est vágott volna a pultos gáré elé, hiszen milyen lazzza és egy sóhajtós "Leszaromot" odaböffent!!! Brr! Két műmájer kis buzi!

sing-lee 2009.09.30. 13:12:55

@flea: én még olyat nem láttam, hogy azok ott pecsételnének. Max műszak végén.
@Fulzsenszio: már gondolkodtam rajta. De a szőrös fekete mellkasomhoz nem hiszem hogy jól állna a dolog,

SUKAT 2009.09.30. 13:13:41

Sünt mind a háromnak!!! :)

Tökös Veréb 2009.09.30. 13:17:03

@milyen_Péter?: közben meg ott feszítenek az xs-es energy poló alatt, még a levegőt sem merik kifújni, hogy látszódjanak!

párbeszéd a mozgólépcsőig!
Hallod? Mi? Hallod?
Mi? Hallod? Mi?
Hallog gecci, beszólt! Hallod? Mi?
Jaja, geci, beszólt!
Nekem ne szóljonbe, geci!
Jaja, geci
Én most izé beírok nekik a könyvbe, geci!
Á hagggyad a gecibe, geci!
De geci

na kb ez lehet a szint!

Tökös Veréb 2009.09.30. 13:18:24

@szingli75: bocs, benéztem, csak a nickedig láttam :) a blogot most nézem!

milyen_Péter? 2009.09.30. 13:19:19

Ja, és 500Ft volt egységesen a jegy ára, nem értem az 540-et.

labi 2009.09.30. 13:20:36

@szingli75:

Rosszul írtad. Nem "kp-t" hanem "kp-pét".

milyen_Péter? 2009.09.30. 13:36:02

@Fulzsenszio: Ezen szétröhögtem az arcom, ez már 100 100 a lék! :D:D:D

Joe-ból is megárt a shock !!! (törölt) · http://www.tuzelestechnika.net/ 2009.09.30. 13:40:46

Ez van, ha nagyképű a vevő és a kiszolgáló is.
Plusz, ha az ember felveszi a kesztyűt, ilyenkor a legjobb mosolyogva jót nevetni a kiszolgálón. Nehogy már elcsessze a napom és még én idegeskedjek utána, minek szerezzek neki ekkora örömet, ha ő képtelen másra csak a kárörömre, stb.....

Tökös Veréb 2009.09.30. 13:44:42

@Joe-ból is megárt a shock !!!: de, gecc, hallod? mi? ezeknek ez a öröm, geccciiii! szerintem még a facebookra is feltette, geciiiii, idenézztetek, geciiik, milyet odanyomtam a csíra pénztárosnak, gecccci!

A haverjai, meg basssz, geciiii, te mekkora arc vagy geccciiiiii, jól nyomod, geccccccciiiiiii, ez degecinagy!

érted? A csajok meg erre buknak, te hallottad a KicsiRicsi milyet oltott az Arénában? olyan kis cuki, jó hogy ismizem!

Pepin bácsi 2009.09.30. 13:49:20

@Fulzsenszio: fejet hajtok mélységes ember ismereted előtt.

Tökös Veréb 2009.09.30. 13:51:10

@Pepin bácsi: áááá, csak sok ilyen csírát látok nap mint nap! olyan futnak az öklödbe fejük van és azt hiszik ők az evolúció csúcsa, geccciiiii!

Pepin bácsi 2009.09.30. 14:15:08

@Fulzsenszio: miféle helyekre járhatsz...
Bele se' merek gondolni.

Tökös Veréb 2009.09.30. 14:17:44

@Pepin bácsi: vazz, elég kimenni a városba! vagy csak én látom őket? a hangok szerint normális vagyok!

buszon, metrón, villamoson, kocsmában, plázában, mindenhol!

Pepin bácsi 2009.09.30. 14:20:11

@Fulzsenszio: falusi gyerek vagyok, nem járok plázába. Tömegközlekedni is ritkán szoktam.
A mi kocsmánkba meg rendes emberek járnak.

Tökös Veréb 2009.09.30. 14:28:29

@Pepin bácsi: örülj neki!

Hallod, gecciiii, mivan? hallod?! gecciiiii, vazzzz, geccciiii, itt ez megy! normális mondtatokat nem is hallani!

avatartalan 2009.09.30. 14:32:56

...az már csak hab a tortán,hogy nem létezik panaszkönyv...VÁSÁRLÓK KÖNYVE a neve

Egyéves Önkéntes 2009.09.30. 14:34:10

@avatartalan: sikerült megfognod a poszt lényegét. :DD
mint ahogy zebra sem létezik, csak kijelölt gyalogos átkelőhely.

avatartalan 2009.09.30. 14:36:44

Így van hülyét kapok attól amikor valaki átmegy a zebrán(?)
Annak az állatvédők nem örülnének!
A kijelölt gyalogos átkelőhelyen megyünk át.
De ez csak szőrszálhasogatás,elnézést :-)

Egyéves Önkéntes 2009.09.30. 14:37:48

@avatartalan: haarspalterei, Luther Márton alkotta szó, mint ahogy azt a Fábrysanyitól megtanulhattuk.
:D

Pepin bácsi 2009.09.30. 14:38:42

@EÖ -ktoberfest: na neeeeeee. Kihaltak a zebrák ?

Egyéves Önkéntes 2009.09.30. 14:45:39

@Pepin bácsi: még van egy a veszprémi állatkert előtti úton.

Tökös Veréb 2009.09.30. 14:49:43

@avatartalan: most miért nem lehet szlengként elfogadni a zebrát? annyira nem fájdalmas kimondani, sokkalta hülyeébben hangzik így :

Gyere ott egy gyalogos átkelőhely, kelljünk át rajta! Jaj vigyázz ott jönnek a személygépjárművek, várd meg amíg a forgalomírányító lámpa zöldre vált!

vazzz!

Egyéves Önkéntes 2009.09.30. 14:56:50

@Fulzsenszio: a személygépjármű is durvább a kreszben: valami gépi meghajtású jármű vagy mi az isten.

/tno+DA= 2009.09.30. 15:15:37

@Fulzsenszio:
De ha már erről szól, hogy direkt a hülye posztolót cikizzük ki akkor a BÜ mellett lehetne egy ún. HV (Hülye Vásárló) vagy hasonló kategória is, amit a homár belátása szerint már a címben előre jelezhetne. Mert csak, és mert sajt.
Na nem mintha idióta posztolót én nem hánytam volna le, de lehetne szeparálni picit.
Elég olvasott a homár ahhoz, hogy nagyobb odafigyeléssel szerkesztődjék meg, no! :)

illemvakond 2009.09.30. 15:23:34

@EÖ -ktoberfest: Nem, simán személygépkocsi, ami a gépjárművek kategóriájába tartozik, és minden gépjármű motoros jármű. Erre gondoltál. :)

Tökös Veréb 2009.09.30. 15:29:35

@/tno+DA=: mert a posztoló nem direkt hülye! sőt néha csodálkozik is mikor idetéved, aztán meg fel van háborodva, de eddig még senki nem élte túl aki nekifeszült a tömegnek!

Egyéves Önkéntes 2009.09.30. 15:30:15

@illemvakond: nem, a múltkor volt a totalcaron, valami gépi meghajtású tökömtuggyami volt.
csak nem találom.
gépi meghajtású jármű

illemvakond 2009.09.30. 15:49:59

@EÖ -ktoberfest: Ó, én nem kérdeztem, hogy erre gondoltál-e, én kijelentettem! :D

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.09.30. 16:17:00

@Lesbőltámadószárítókötél: Próbáld meg inkább azt, hogy macskák le NEM nyúzott bőréből varrsz cipőt!
Szerintem jobban nyugtat...

Almatlan Jozsi 2009.09.30. 16:19:55

Ez a mondat mindent elmond:

"- Köszönjük, jobb kedvvel teli napot - köszöntem el normális sítlusban"

Hatha nalad ez a normalis stilus akkor te egy faszfej vagy. A "ti csesztetek el" hozzad kepest szepirodalmi stilus.

Ugyanis o legalabb oszinten valaszolt, feltetelezve, hogy nalatok ez az elfogadott modor, mig te egy gunyolodo kis alattomos szemetlada voltal.

Engem meg nyugodtan moderaljanak ki.

Almatlan Jozsi 2009.09.30. 16:33:22

A tescoban vagyok arufeltolto kislany, egyszer odajott egy vevo, es azt mondta nekem, mennyibe kerul ez a dobozos tej, te picsa? Mivel udvarias vagyok minden veevovel, hisz ok az isten, azt valaszoltam, hogy kis turelmet uram, maris utananezek. Erre o: elfogyott a turelmem te ribi, mongyad azonnal. Suket vagy he?
De hat en nem szolhatok vissza, mar a sirassal kuszkodtem es ugy mondtam 154 Ft.
Nem tetszik a stilus ahogy valaszolsz! - felelte o. Igy kell banni a vevovel, te kis hernyo? Rogton beirok a panaszkonyvbe, kiveve, ha most rogton leszopsz. Es mar huzta is le a nadragjat. Nem szeretnem megtenni uram, valaszoltam a tolem telheto legnagyobb udvariassaggal, mivel jol tudom, hogy egy elado soha nem ellenkezhet a vevovel. Mar eppen kezdtem volna terdreereszkedni, amikor legnagyobb szerencsemre egy masik vevo meglatott minket es odajott. Vegul o lekevert egy irtozatos nagy pofont az en vevomnek, annyira, hogy korhazba kellett szallitani. Ha o nincs nem tudom mi tortent volna, hiszen mi eladok nem vedhetjuk meg magunkat, kulonben rogton beirnak a panaszkonyvbe es elbocsatanak.

Hat Kiralylany77 meg mindenki aki azt vallja, hogy az elado koteles kinyalni a seggeteket es mindig minden korulmenyek kozott normalis modorban valaszolni, akkor is ha ti nem: ti nem vagytok masok csak szimplan fasisztak. Fogalmatok sincs az emberi jogokrol. Az elado is ugyanolyan ember mint ti es joga van onmagat es az emberi meltosagat verbalisan is megvedeni! Szavakkal is meg lehet alazni egy embert es ahhoz nektek sincs jogotok. Genyo kapitany irigylem a turelmedet, ha ez neked megy gratulalok, de nem lehet kotelezove tenni. Az elado penzert dolgozik egy helyen, de nem rabszolga. Ha a vevo udvarias volt szamithat hasonlo udvariassagra, de az eladonak nem kell mindent elturnie a vevotol.

CID 2009.09.30. 17:04:07

Leszaromra , ti csesztétek el ? Szerintem a két öcsipók a balfasz.
Gondolom azt már megjegyezte valaki, hogy nem PANASZKÖNYV, hanem Vásárlók Könyve baszki.

/tno+DA= 2009.09.30. 19:08:06

@Kiralylany77:
Mert hülye vagy, vagy hasonlóan provokatív tapló. :D

/tno+DA= 2009.09.30. 19:14:39

@Kiralylany77:
De a vevő megteheti, hogy garasoskodik mikor semmibe nem kerülne leszámolni a kérésnek megfelelően az összeget, majd amikor megunja hasonlóan alpári módon leszarva odaveti az összeget?

Talán van aki még mindig nem tudja. Az üdülési csekk a hideg meleg kajajegy, a kultúra utalvány és társai nem 100% értéket képviselnek hanem abból 10%-ot az állambácsi levesz. Nem minden vendéglátó kereskedő szereti elfogadni.
Ismerek olyan helyet ahol a törvényileg előírt 2 meleg kajajegyet elfogadják, de a harmadikat nem, mert legalább a város egy része fizessen már kp-ben ha oda megy enni, mert azon nem buknak akkorát.

A kiscsaj nem önhatalmúlag találta ki ezt a hülye szabályt hanem ilyen jó ötletek mindig a ráérős managerek fejében fogannak meg.

Talán ha nem tetszik a rendszer akkor hívni kell a főnökét, hogy mi ez a hülyeség, és mi az indok? Ha meg nem hívod, azzal a feltételeket (amit a pénztáros lány csak betart de nem kitalál) elfogadod, így akkor leszel szíves a kérésnek megfelelően fizetni és nem basztatni azt aki az egészről nem tehet.

Itt a posztoló volt az egyértelműen tapló még mindig. Aki meg egyet ért vele az úgyszintén. Én meg köcsög buzi, hogy ezt ki merem mondani.

And21 (törölt) 2009.10.01. 01:04:14

Kivancsi vagyok a posztolo hol dolgozik, valoszinuleg o a legfaszabb az ugyfelekkel valo kapcsolatepitesben mint ahogy a valaszukaikbol is kijon.

Az elado nem rabszolga, magyarhontol nyugatabbra ki van irva, ha modortalan tragar hangnemben bansz a kiszolgalo szemelyzettel akkor siman megtagadjak a szolgaltatast.

Az a baj,hogy a nem alakult ki a vasarloi kultura, piackultura van.

EnZsolt 2009.10.01. 08:24:58

"kúltúra" ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.

És még utána te is flegmázol, majd csodálkozol. Ugye tudja, hogy ez panaszkönyves mondat volt???

És vajon a postoló tudja, hogy ez egy sündíjas post?

ghck 2009.10.01. 09:26:36

Hogy mekkora egy kicsinyes pöcs a posztoló! Panaszkönyvet, ezért!?! Jézusom! Ráadásul úgy fordult vissza érte! :) Ez kész! Remélem legalább az ő napja jobb lett ettől! Köcsög.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.10.01. 10:06:49

Legközelebb töltsd le. A torrentkliens nem vág pofákat.

Coholol 2009.10.01. 10:08:28

Már megint Aréna?

Hihetetlen. Aki képes a homárra posztolni az gondolom olvassa is a homárt.

Akkor meg mi a halálnak megy az arénába????

Ezek után ha újabb posztot küld be róla az hatalmas ciki!

jomunkasMber 2009.10.01. 12:22:43

Az ilyen kis semmirekellők nem pult mögé valók. Ha már valaki kiszolgálónak megy, akkor vegye tudomásul, hogy a vevőtől kapja a ku.va fizetését és igenis kedvesnek kell vele lenni. Azt meg, hogy "te b.sztad el a napom" nagyon nem kellene vevőnek mondani még akkor sem, ha úgy van.

Nálam dolgoznak egy ilyen kis picsa, másnap már nem kellene bejönnie dolgozni. Mindenhonnan ki kellen rugdosni az ilyet és talán egy kicsit észbe kapna, visszavenne az arcból; továbbá a vásárlók kellemesebb élményekkel távoznának.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.10.01. 13:06:43

@Almatlan Jozsi:
Sün! Nem érzel küldetéstudatot, amikor nílusi székelyeket fasisztáznak?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.10.01. 13:08:59

@/tno+DA=: Nem kis részben ők írnak ide, illetve az ő sirámaikból élnek a rákok...

Tökös Veréb 2009.10.01. 13:30:39

@jomunkasMber: na jólvan, fújd ki a levegőt, mert még belédrohad!

Sapphire blue 2009.10.04. 10:30:38

Szerintem eleve úgy mentek oda a pénztárhoz mint ki ha én nem mert meg tehetem a nagy képemmel....kis köcsögök !!!Ja és nagy ívben kitörölheti a seggét a beírásával, már csak tudom.....hi hi hi!!!!!!
süti beállítások módosítása