Tékozló Homár

Halottak napja az IKEÁ-ban

2009.10.16. 16:14 | jackyll | komment

Egy pillanatra tegyük félre, hogy a Halloween nem egyenlő a halottak napjával - egyezzünk ki táncoló zombikban -, és tekintsük meg a közkedvelt bútordíler direkt erre a jeles valamire ollózott speciális ajánlatát, ahogy azt Panka detektálta:

Az IKEA Halloween alkalmából hatalmas akciót hirdetett meg az oldalán. Csatolom a screenshotot, mert lehet, hogy hamarosan már nem lesz látható az árcsökkentésük. Ennél már csak az egy sorral alatta látható, még nagyobb, karácsonyi kedvezmény izgalmas.

Olvasson tovább!

Bankon belül sem bír utalni az Erste

2009.10.16. 13:48 | jackyll | komment

A Homár együttérez a pánikrohamos naiv ügyfelekkel, nincs is jobb egy kiadós  vércukorszintsüllyedésnél. Varganta egy tévesen átutalt összeget szeretett volna egyik számlájára átteni a másikról az Erstén belül, de úgy tűnik, az ördögi komplexitás miatt ez hetekig is eltarthat:

Az Erste bank már többszörösen a bögyömben van, de ami ma történt, azt már nehezen emésztem meg. Történt, hogy új munkahelyemen fizetésemet a hitelkártyámra utalták (én adtam meg rossz bankszámlaszámot), de mivel lakáshitelemet a lakossági folyószámlámról vonják, ezért ma reggel a bankfiókban jeleztem a problémámat és átutalási tranzakciót kértem. Szépen kitöltöttem egy panaszlevelet (formanyomtatvány nincs), majd közölték, hogy fogalmuk sincs, hogy mikor sikerül elvégezni, elképzelhető, hogy hetekbe telik majd (értsd még nem csináltam ilyet, de tudom, hogy a "hónapokba" már nagyon ijesztő lenne).

Olvasson tovább!

Így is lehet: hibázott, de elnézést kért a pizzéria

2009.10.16. 12:10 | ge | komment

Reand és barátai nem először rendeltek a veszprémi Don Vito pizzériából, most viszont egy késés miatt kihűlt pizzát és egy nem túl szimpatikus palacsintát kaptak. Mivel nem ezt szokták meg, azonnal reklamáltak és milyen jól tették: a végére csalódott ügyfélből boldog ügyféllé váltak. Panaszkezelésből ötös.

A minap pizzára vetemedtünk Veszprémben, ahol egyetemisták vagyunk. Erről a helyről többször rendeltünk már, tudtuk, hogy jó minőségű, ezért újítás gyanánt kértünk Gundel palacsintát is. Általában az ételünk 30-40 perc alatt itt van, de ebben az esetben ennyi idő múlva csak telefonhívást kaptunk, mert rosszul írták fel a címünket. Ekkor még nem voltunk zabosak, hiszen hiba mindenhol becsúszhat, de így is több, mint egy óra alatt ért ki a rendelésünk.

Olvasson tovább!

Őrjöngő kebelcsoda fenyegette meg a mozi büféseit

2009.10.16. 10:30 | ge | komment

Viki a Cinema City Aréna büféjében dolgozik és olvasta, hogy milyen sokan panaszkodnak a mozira és a kollégáira, tegnap este viszont olyan élményük volt, amilyennel még sosem találkoztak: tahó, verekedős vendégek őrjöngtek és fenyegetőztek egy zacskó pattogatott kukorica miatt.

A Cinema City büféjében dolgozunk elég gyakran, főleg zárós műszakban. 22:55 fele már leszedtük a popcornt, szemeteszsákba tettük, előkészültünk a takarításra, a Supervisor leszámolta az összes kasszát és le is zárta. Ekkor beállított 2 lány és egy fiú, olyan 23-25 év közöttiek. Az egyik lányt messziről felismertük, gyakran jár hozzánk, feltűnő műmelle, műszája és mű-kék szeme van. Akárhányszor moziba jön az nála valami különleges esemény nyafog, affektál, különleges kérései vannak és semmi nem jó neki.
Olvasson tovább!

Ilyen az, amikor véletlenül lebukik a csaló sportáruház

2009.10.16. 01:10 | szily | komment

Az egy dolog, hogy mindannyian tudjuk, a magyar szuper- és hipermarketek és egyéb nagyáruházak MINDIG csalnak az árleszállításokkal, méghozzá úgy, hogy az "eredeti árnak" nem az akció előtti valós árat írják be, hanem a valaha volt legmagasabbat, vagy egyszerűen egy ordas nagy hasraütős hazugságot. Fogalmam sincs, az Interspar (update: bocsánat a félreütésért) Intersport mostani vicces esete melyik kategória. A szerencsétlenek véletlenül elküldtek egy nemhazug katalógust is a hazuggal együtt, amiből kiderül, hogy a szobabiciklit nem 99900 hanem 79900 forintról árazták le. Ha nem gyűlölném szívemből a gusztustalan internetes szlenget, óriásit EPIC-eznék. Buksikutya ezt írta a képekhez:

ma hozott a postas egy boritekban ket kulonbozo intersport prospektust: egy normalt, es egy jubileumi akciosat. nezd csak meg az Energetics CT570-es szobakerekpar arat! (akciosban: 99.990 Ft -> 59.990Ft vs normalban: 79.990 Ft)

eleg no komment kategoria!

udvozlettel,
buksikutya

 

Re: Megbüntette a halottat az Invitel

2009.10.15. 14:55 | ge | komment

Most kaptuk meg az Invitel válaszát a halott ügyfelüknek kiszámlázott havidíjról és büntetésről szóló posztunkra. Elismerik, hogy az eljárás érzéketlen volt és hibáztak, amikor kötbért követeltek, ezért annak megfizetésétől eltekintenek, mi pedig megint egy kicsit örülünk. De annak jobban örültünk volna, ha az eredeti tartozást is elengedik, ahogy azt az ügyfélnek először ígérték.

Kedves Homározók!

Az Invitel ezúton is szeretné kifejezni részvétét az elhunyt családjának.  Érzéketlennek tűnhetett az Invitel ebben az esetben, de elmondható, hogy a társaság hasonló helyzetekben az általános szerződési feltételeit rendszeresen felülbírálja, és tekintetbe veszi a körülményeket.

Olvasson tovább!

Az OTP egy év után még mindig nem tud kerekíteni

2009.10.15. 09:45 | jackyll | komment

Szívmelengető történetet küldött a. a hagyományőrző OTP-ről, akik vannak olyan jófejek, hogy a pénztári befizetésnél lefele kerekített összeget kerekítés nélkül könyvelik el, hogy azután a robot automatikusan kiküldhesse a 3860 forintos büntetést. Minthogy ezt most már legalább egy éve csinálják, sőt, más is szórakozik ezzel, kérjük a teljes bankszektorban azonnali megszüntetését 15 napon belül... VAGYKÜLÖNBEN!

Szóval van egy remek hitelkártyám (tudom, nem kellene), sőt néha még használom is, de csak módjával. A havi záráskor fennálló tartozásomat banki készpénzzes befizetéssel teljesitem (eredetileg átulalás volt, de az egyik bankfiókban megváltoztattam – ez még később fontos lesz) Lényeg, múlt hónapban 2.912 forint tartozásom volt hó végén, amit 29-éig kellett rendeznem. Beballagtam egy fiókba és befizettem 2.910 forintot. 2.915-öt akartam, de az ügyintéző azt mondta, a 2-t lefelé kerekitjük. Én is igy gondoltam.

Olvasson tovább!

Álszerelők portyáznak Székesfehérváron?

2009.10.15. 08:35 | ge | komment

Norbert levele egészen közszolgálati: a Digi Kft. nevében hívták fel azzal, hogy időpontot kérnek hangolás céljából, ám hamar kiderült, hogy a telefonálók nem a Digi alkalmazottai voltak. Mivel szerelők csak akkor érkeznek, ha az ügyfél hívja őket, valószínű hogy csalók akartak bejutni hozzájuk. Úgyhogy Norbert nagyon jól mondja: "Legyetek résen!"

Szeretném felhívni a kedves olvasók figyelmét egy mostanában terjedő csalássorozatra, amit a Digi Kft nevében követnek el Székesfehérváron. A tegnapi napon telefonhívásban felhívták édesapám a Digi Kft nevében (titkosított számról), s időpontot szerettek volna kérni "hangolás" céljából.
Olvasson tovább!

Megbüntette a halottat az Invitel (frissítve)

2009.10.15. 01:23 | szily | komment

Új jelentkezőnk van a "Legérzéketlenebb magyar cég" címre. A verseny erős, a mezőny félelmetes vállalatokból áll, de az Invitel az alanti húzásával orrhossznyi előnyre tett szert a vetélytársakkal szemben. Névtelen levélírónk édesapja előfizetett inviteles netre és telefonra, majd rövidesen és váratlanul meghalt, anélkül, hogy a szolgáltatásokat egy percig is használta volna. Akinek halt meg már szerette, az tudja, hogy ilyenkor az embernek nem az első dolga a szolgáltatókkal való kapcsolatfelvétel, így levélírónk is csak jó fél év elteltével intézkedett. Az egy dolog, hogy az Invitel - a telefonos hitegetés ellenére - nem engedte el méltányosságból az addig esedékessé vált havidíjakat, de fél évvel később egészen elképesztő arcátlansággal újabb 46 ezer forintot számlázott a  halottnak (akiről ekkor hónapok óta tudták, hogy elhunyt), mondván, nem töltötte ki a rabszolgaszerződését. Falmellékiségi világcsúcs alant.

Olvasson tovább!

Hivatalosan is megerősítették: a margarin íze szar

2009.10.14. 15:03 | jackyll | komment

A Homár amikor csak teheti, nem fogyaszt se vajat, se margarint, de biztos van akit érint a Delma legújabb vad fejlesztése, a vajízű margarin. A terméket felfedező Pitta sajnos nem volt elég bátor egy rendes teszthez, úgyhogy akinek van tapasztalata, kommentelje bátran, milyen is az állattejzsír aromájú növényzsírolaj:

A minap a "madarasban" járva figyeltem fel, eme tátongó piaci rést (inkább szakadékot) lefedő Delma termékbe, melyből természetesen nem vásároltam. :-) Várom már a margarin ízű vaj megjelenését...

süti beállítások módosítása