Tékozló Homár

Re: Elhallgatták, hogy jeges a víz a dunaújvárosi élményfürdőben - Az üzemeltető visszavág

2010.01.06. 17:45 | szily | 207 komment

Nem volt jeges a víz az élményfürdőben. Ez a tételmondata az alant olvasható levélfolyamnak, amivel a keddi posztunkban megszólított fürdőüzemeltető cég Balázs kritikájára reagál. Olvasónk, mint talán emlékeznek rá, azt állította, hogy amikor öt barátjával ellátogattak a fürdőbe, a medence vize az ígért 34 helyett kábé 20 fokos volt, amire előre senki sem figyelmeztette őket. Emiatt hamar le is léptek, csalódottan. A pénztárostól ekkor megtudták, hogy már előző nap is hűvösebb volt a víz a kelleténél. A cég most azt állítja, a víz nem 20, hanem 30 fokos volt, a 4 fokos csúszást pedig a helyi hőszolgáltató okozta. A sztori tele van rejtélyekkel, egy utalásból pédául az derül ki, hogy olvasónk a panaszkönyvi bejegyzésében Fahrenheit fokban számolt. A vége viszont boldog, mert bár a vezérigazgató valótlan állításokkal is megvádolta a fogyasztót, felajánl neki 2 darab ingyenjegyet. Levelek alant:

Nem volt jeges a víz a dunaújvárosi élményfürdőben!

Kedves Homár!

X Balázst és barátait nem károsította meg senki tudatosan, mellékelten küldöm az X Balázs vélt panaszára írt választ, kérlek ezt is tedd közzé, mert a másik felet is illik meghallgatni.

Bár a víz 4 fokkal valóban hidegebb volt az előírtnál,  30 fokos volt, nem pedig jeges, hétvégén 1000-nél több látogató járt a fürdőben, és közülük egy sem fagyott meg, sőt mi több X Balázs állításával ellentétben rajta kívül senki sem tett panaszkönyvi bejegyzést sem a víz hőmérséklete miatt. Egyébként a víz alacsonyabb hőmérsékletét az okozta, hogy műszaki hiba miatt a helyi Hőszolgáltató nem tudott a számunkra megfelelő hőmérsékletű hőenergiát szolgáltatni.

Sajnálatos, hogy kisebb technikai problémát egy magát tudatosnak nevező fogyasztó arra használ fel, hogy egy fürdőt, illetve egy tisztességes vállalkozót lejárasson. Kérdezem én, hogy miért visszajáró vendégünk X Balázs, ha ez a fürdő, illetve az azt üzemeltető vállalkozó olyan tisztességtelen. Valószínűleg azért, mert a környékbeli élményfürdőket megvizsgálva rájött, hogy az igen szerény összegű belépőjegyéért igen magas színvonalú szolgáltatást kap. Reméljük mások kedvét nem vette el a fürdőzéstől X Balázs, és talán őt is ismét vendégeink között üdvözölhetjük.  

Köszönettel,

Hunép Uniszol Zrt. a dunaújvárosi Aquantis Welness és Gyógyászati Központ üzemeltetője


És akkor jöjjön a levél, amit a Naiv Ügyfél az üzemeltető cég vezérigazgatójától kapott.

X Balázs

Yfalva

Z u. 9.11.

Tisztelt X Balázs Úr!

A Hunép-Uniszol Zrt., az Aquantis Wellness- és Gyógyászati Központ ideiglenes üzemeltetője reagálva a 2010. január 3-án írt panaszára, a következő információkkal tud szolgálni:

Az élményfürdő medencéinek vízhőmérsékletét munkatársaink 4 óránként ellenőrzik. Január 3-án a 16 órakor a szauna ülő medence 30, a szauna masszázsmedence 35 Celsius fokos volt. Valóban mindkét medencében 34-36 Celsius fokosnak kellett volna lennie, azonban a hibát nem a fürdő alkalmazottainak mulasztása okozta, mivel a hőenergiát a fürdő számára a helyi Hőszolgáltató szolgáltatja. Munkatársaink már reggel 8-kor jelezték a Hőszolgáltatónak, hogy a bejövő hő 82 helyett csak 67 fokos, s ezzel nem lehet a kellő hőmérsékletre felfűteni a medencéket, mivel azok ugyanezen ok miatt előző este is csak 30 fokosak voltak. Sajnálatos módon a magasabb hőmérséklet szolgáltatásáról a Hőszolgáltató műszaki hibára hivatkozva nem tudott kellő időben gondoskodni, ezért volt hidegebb a víz a megszokottnál. A víz hőmérséklete ellentétben az Ön által leírtakkal nem csökkent, hiszen még 20 órakor is 30 celsius (azaz 86,00 Fahrenheit) fokos volt. Tájékoztatásként közöljük, hogy amennyiben az Ön által tett bejegyzésben foglaltak szerint Fahrenheitben érte volna el a víz az előírt hőmérsékletet, akkor Ön valóban belefagyott volna, hiszen a 0 Celsius felel meg 32 Fahrenheitnek. Mellékelten megküldjük Önnek az aznapi vízhőmérséklet mérési jegyzőkönyvet is.

Sajnálatosnak tartjuk, hogy egy ilyen technikai hiba miatt Ön az Aquantis Wellnes és Gyógyászati Központ ellen egy lejárató akciót kezdeményezett a helyi lapban, illetve a homar.blog.hu internetes oldalon is. Reméljük, hogy ez az akció nem jár sikerrel, hiszen több mint egy éve üzemeltetjük a fürdőt a dunaújvárosi és környékbeli lakók igen nagy megelégedésére, többek között Ön is visszajáró vendégünk, saját bevallása szerint is.

Egyébként tájékoztatjuk, hogy a blogban leírtakkal ellentétben ezen a hétvégén (és máskor sem), annak ellenére, hogy rendkívül nagy volt a látogatottságunk, senki nem tett hasonló panaszkönyvi bejegyzést nálunk, tehát Önön kívül más nem találta „jegesnek” a vizet.

Sajnáljuk az esetet, amennyiben az kárpótlást jelent Önnek 2 db ingyenes belépőt szívesen felajánlunk, ez ügyben kérem, keresse fel a fürdőben X Sándor üzemeltetési vezetőt.

Debrecen, 2010. január 6.

Üdvözlettel:

Rácskai József
vezérigazgató

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kis Hableány 2010.01.06. 21:20:28

Én igen is szeretem ezt az élményfürdőt és bátran állítom hogy az ország egyik legszebb és legjobb fürdője!Nem túl batárnagy,szép tiszta,látványos választékos és mindenben nagyon jó,amennyiben csak egy fürdő jó lehet!Az egyetlen hiányossága ha már nyafogni akarunk az annyi,hogy nincs egy normális büféje ahol egy kis nyammognivalót vagy egy szendvicset meg lehet enni és az étterem soká nyit!(11 után)

élményes 2010.01.06. 21:20:47

Nos, többek között ÉN vagyok az, aki ellenőrzi a vizeket és meg kell mondanom: ez az egész ügy csak egy túl nagyra fújt lufi! Voltak és lesznek is emberkék, akiknek semmi sem jó. Sokszor van reklamálás a hőfokok miatt, de ezek 99%-át elintézem azzal, hogy a kedves vendég orra elé tartom a kézi hőmérőt, ami vajmi kevés alkalommal mutatott kevesebbet az előírtnál! X Balázs (ha már emígyen nevezzük) notóriusan írkál negatív viszonylatban megfogalmazott kritikákat a "Vendégkönyv"-be is! Istenem, ez van, valakinek semmi nem elég jó!

eastern 2010.01.06. 21:20:58

@Kis Hableány: Hát nem mindennapi sötét bunkó vagy, az biztos...

esef 2010.01.06. 21:21:08

Na most ha a 20 az Fahrenheit, akkor az kb. -7 Celsius fok. Tehát jég. Távhővel? Ez valami fizikai újdonság?

Cuncimokus 2010.01.06. 21:22:02

35 fok az nem 30 fok. Hőérzetben igenis nagy a különbség. 34 fokos vízben elüldögélek, 30 fokosban NEM. Tehát ha a víz hőmérséklete ennyivel alacsonyabb, azt illett (kellett) volna előre jelezni. Pont.

Mylady 2010.01.06. 21:22:04

@Kis Hableány: ezeket a "csak 100 Ft-ot hagyott ott" és hasonló megjegyzéseket nem értem

a vállalkozó kialakítja az árlistát
megállapítja, hogy a belépő 1000 Ft
innentől kezdve az a VEVŐ, aki kifizeti az 1000 Ft-ot
és mindenki vevő, aki kifizeti az 1000 Ft-ot
mert annyi a termék/szolgáltatás ára
a vállalkozó milyen alapon vár többet?

vagy te, ha a boltban 20 Ft a kifli, akkor is kétezret adsz érte, mert akkor vevőbb vagy a vevőnél? vagy hogy?

morrisal_ · www.plafoncsapszeg-gyalu.com 2010.01.06. 21:22:50

@balu9: nemrég, asszem, két ünnep között volt egy poszt itt arról, hogyan kezelte a londoni Marks&Spencer a vásárlók panaszait. Ajánlom a figyelmedbe, mert ismerem ezt a pörköltszaftos trikójú, szalonnaszagú sütödés "vótam má vendéglátósos én is án!" hőbörgést.

Parancsolj:
homar.blog.hu/2009/12/29/karacsony_kaja_nelkul

Levéltetű 2010.01.06. 21:23:33

@balu9:

"a válaszlevél sztem abszolute korrekt,"

Nem. Lekezelő, kioktató, felelősséget hárító, és arrogáns.

"elégedetlen kisgyereknek meg remélem pofájáról lesül a bőr ha elfogadja a 2 ingyenjegyet.."

A szolgáltatónak sülhetne le a bőr a képéről, hogy tovább ugráltatja a megalázott vendéget, ahelyett, hogy sűrű bocsánatkérések közepette postán küldte volna el a címére. Nem tudom, hogy ketten voltak-e, de a létszámmal megegyező darab a minimum.

igazságos 2010.01.06. 21:25:59

@hazard: Nem biztos az, amit írsz. Külföldön sem mindig úgy bánnak a vevővel, mint ahogy te írod.

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2010.01.06. 21:26:33

@Kis Hableány: téged utánoztalak, köszönjük az önjellemzést :-)

morrisal_ · www.plafoncsapszeg-gyalu.com 2010.01.06. 21:27:29

@igazságos: Figyelj, ITT A KOMMENTEK KÖZÖTT írta a srác, hogy a jegyzőkönyvbe azt írta: lehet, hogy elérte a 32 fokot, de azt csak Fahrenheit-ben. Magyarul: ironizált.
Te a fürdős levelét idézted, én meg tán elolvastam a 'naiv ügyfél' kommentjeit is. De - ahogy ez most kiderült - az én hozzászólásomat sem olvastad el figyelmesen, ugyanis én Balázs kommentjeire utaltam.

Nem beszóltam, helyreigazítottam. Ne égesd magad, olvasd el 'Sasfiók' bejegyzéseit; ő Balázs.

Kis Hableány 2010.01.06. 21:28:06

@Levéltetű: elégedetlen kisgyereknek meg remélem pofájáról lesül a bőr ha elfogadja a 2 ingyenjegyet.."

Az ilyen hőbölgő Olcsó Jánosoknak pont ez a célja szerintem!

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2010.01.06. 21:28:21

@hazard: Ó jaj, nyugi már. Neki nincs diplomája, és ezt nem tudja feldolgozni. Pedig könnyen szerezhetett volna, hiszen egy szar suliban ez gyerekjáték. És akkor most nem kellene kisebbségi komplexussal küzdenie.

Levéltetű 2010.01.06. 21:29:01

@élményes: Visszavehetnél az arcodból. Az arrogáns szolgáltató is elismerte, hogy a víz hidegebb volt az előírtnál.

igazságos 2010.01.06. 21:29:35

@Levéltetű: Ha netalántán, véletlenül elismerné a hibát az élményfürdő, akkor talán még szimpatikusak is lennének. Igen, nálunk hideg volt akkor a víz, elnézést kérünk, kárpótlást ajánlunk. Ugye, hogy így mindjárt másképp hangzana ez a válasz.

De nem, még a fürdőzőt hibáztatja, amiért reklamálni merészelt. Természetesen nem jogosan. Hiszen hogy is gondolhatja bárki, hogy ilyen élményfürdőben egyáltalán előfordulhat ilyen dolog? Úgy dobják oda az ingyenjegyeket a koldusnépnek, hadd örüljön. (ez kis túlzás, csak példának mondtam.)

Én már csak büszkeségből sem fogadnám el a jegyeket.

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2010.01.06. 21:30:16

@balu9: Aki ma 2 centet hagy ott, az lehet, hogy holnap 100.000 dolcsit. Csak azt már máshol, ha bunkó volt az eladó. Ezt kellene felfogni.

Kis Hableány 2010.01.06. 21:30:27

@megélhetési sünöző - avataros avatar: Én felvállalom hogy csak kretén módon és fájdalmasan őszintén tudok véleményt alkotni!Ez van és veled ellentétben nem játszom el a finomkodó raccsolós úrigec..embert!

Levéltetű 2010.01.06. 21:32:41

@Kis Hableány: Bocsánat, de ezt nem én írtam. Ez idézet volt az én kommentemben is.

Der Beste 2010.01.06. 21:33:45

@balu9: Igazad van, mindenben.
"A vevőnek mindig igaza van"-ezt ismételgetik itt a Homáron is rendszeres.
A francokat. Annak van igaza akinek igaza van, ez lehet a vevő, de lehet a kereskedő is.

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2010.01.06. 21:34:43

@Kis Hableány: Először is: nő vagyok, másodszor: semmit nem játszok el. Attól, hogy bunkózol, még nem lesz igazad. Ez csak neked fájdalmas, másnak nem az.

Sasfióka 2010.01.06. 21:35:50

@élményes: Ez kérlek aljas rágalom.
NEMHOGY NOTÓRIKUS NEGATÍV BEÍROGATÓ VAGYOK, hanem ÉLETEM ELSŐ NEGATÍV ÉRTÉKELÉSÉT írtam meg az ominózus délután az Aqauntis vendégkönyvébe. Eddig "életem" során ezen kívül MÉG EGY beírásom volt vendégkönyvbe, az pozitív hangvételű poszt volt.

Mivel a vendégkönyvi bejegyzéseknél ott a név, így nyugodtan visszaellenőrizhető, hogy hány posztot tettem. Jelentem EGYET SEM az említetten kívül. SOHA.

Most akkor jön az is, amit reggel a telefonban mondott a kedves kollégájuk, hogy "mi lenne ha azt kezdenék el terjeszteni rólam, hogy hulla részegen voltam a fürdőben"?

Levéltetű 2010.01.06. 21:36:34

@igazságos: Alapjában én sem mondtam mást. Ja és a szolgáltató ELISMERTE a hibát, csak próbál hárítani, hogy hőszolgáltató így meg úgy.

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2010.01.06. 21:37:03

@Der Beste: Nincs mindig igaza a vevőnek. Ez esetben viszont igen. De ha nincs igaza, akkor sem az a megoldás, hogy kioktatjuk. Én személy szerint nem igazán szoktam csípni, amikor egy 8 osztályt végzett eladó, vagy wc-s néni pampog nekem. Elég hamar fel tudja kúrni az agyamat. De egy bunkó vezérigazgató is.

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2010.01.06. 21:37:28

Gyerekek, a szegénységi bizonyítványt is a postán kell kérni és azt is olyan procedúra útján, mint az erkölcsit?

További kérdésem csupán az, hogy mi az a Zrt.?

Most merült fel még egy:
A kisebbségi komplexus kapcsolatos-e a magyarországi ruszinokkal, vagy azt helyesen kisebbrendűségi komplexusnak hívják?

Levéltetű 2010.01.06. 21:38:30

@Sasfióka: Ezek rosszabbak, mint gondoltam. Készíts hangfelvételt róla legközelebb.

Kis Hableány 2010.01.06. 21:38:45

Miután kellőképpen felborzoltam és tupíroztam a kommentelőket,angolosan távozom másfelé.(könnyes búcsú és integetés)

2010.01.06. 21:42:40

Akkor hogy sikeres lehessek, ezentúl nem batz papucsot fogok karácsonyra kérni, hanem megfelelő hőmérsékletű hőenergiát.
Aztakurvaéletbemár.

igazságos 2010.01.06. 21:43:59

@morrisal_:
Én nem a fürdőzőt sértegettem a hülyézéssel, hanem beleképzeltem magam a vezetőség helyébe, hogy ők hogyan gondolkodnak valójában ezzel a reklamációval kapcsolatban.

Ha ártatlan volnék, nem adnák jegyeket kárpótlásnak. Ezzel olyan látszatot keltek, mintha bűnös lennék. Hanem megírnám, hogy tévedett a fürdőző, a víz nem volt hideg. Kész. Nem lekezelő stílusban. Úgy, hogy a fürdőző ne érezze azt, hogy őt nézem hülyének. Biztos meg lehetett volna így oldani.

Elnézést kérek, ha megbántottam volna valakit is.

Levéltetű 2010.01.06. 21:45:33

@Azreel: Ja. A megfelelő hőmérsékletű hőenergia nagyon FONTOSCH!!!

igazságos 2010.01.06. 21:46:48

@Azreel: De azt se felejtsd el kikötni, hogy NEKED mi a MEGFELELŐ. Nehogy a végén rosszul járj. :D

Manyizga (törölt) 2010.01.06. 21:47:39

Namost elég érdekes, hogy az alábbi hozzászólók a legaktívabbak ennél a bejegyzésnél, az eddigi hozzászólások száma a nick után:

Bling H20: 14
Hazard: 10
balu9: 17
misko: 19
MoOrgaN: 7

Ők valószínűleg Kis Hableány és a Hőfürdő vagy mifene fizetett alteregói. Avagy avatarjai. Vagy csak most jutott eszükbe aktiválni magukat. :D

2010.01.06. 21:50:22

Voltam ott , mindennel meg voltam elégedve !

csuf (törölt) 2010.01.06. 21:54:05

"tisztességes vállalkozó"

Kis Hableány 2010.01.06. 21:55:08

@Manyizga: Persze ez mind az én másik nickem.Mi ezzel a baj?)

Levéltetű 2010.01.06. 21:55:14

@Manyizga: plusz egy fölöttem:

hgwells+ 11

eastern 2010.01.06. 21:55:28

@Kis Hableány: Te tényleg azt hiszed, hogy egy önértékelési problémákkal küszködő serdülő, komolyan fel tudja idegesíteni a sok vihart megélt kommentelőket? Mehehe...

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2010.01.06. 21:57:31

Ede használt a mondat végén zárójelet.)

Secnir 2010.01.06. 22:00:58

@juhaszvik:
"X Sándor akár apja is lehet X Balázsnak, [...] az X Lukács, és az X Vader gyanúsabb lenne."

hát nemtom. X Sándor apja X Balázsnak, és egy X szárnyún amőbáznak?
XOOOXOXOXXO

@É2I:
"A Jedi buszúja lett volna, de a a hithű Jedik (:)azt mondták; a bosszú nem illik egy igazi Jedihez."

ezek a BKV-s buszúvezetők voltak, akik megbuszulták X István döntéseit?

és X István az most tizedik István? mint ahogy akkor VI Lenin is hatodik lenin?

zavaros ez nekem.
----------------------------------------@hazard:
"(mivel ez egy római kori helyőrség volt, és ők ugye nem építkeztek akárhová) a város alatt kb. 40-50 fokos víz van"
a rómaiak honnan tudták, hogy a városok alatt, ahová építkeztek 40-50 fokos víz van? arisztotelész súgta meg nekik, vay volt valami profi geodétájuk, esetleg műholdas térképük?
vagy mentek, mentek, néha leástak 50 méterre, és ha volt ott melegvíz, akkor lemásztak a kútba fürödni, a rabszolgák meg építettek köréjük gyorsan egy várost?
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓:
"Gyerekek, a szegénységi bizonyítványt is a postán kell kérni?"
nem, nekem például havonta elküldi a takszöv a bankszámlakivonatomat.

Secnir 2010.01.06. 22:05:16

"a helyi Hőszolgáltató nem tudott a számunkra megfelelő hőmérsékletű hőenergiát szolgáltatni."

és a víz hőenergiája megfelelő hőmérsékletű volt?

eztet se nem értem, pedig mindig hüje voltam a fizikához.

A szerelő 2010.01.06. 22:06:15

ebből a postból több konklúziót is levonhatunk, de a legszembetűnőbb az, hogy a "kis hableány" nevű elkövető egy nagy sötét bunkó állat.
valakinek nincs kedve tekerni vele egyet, nagyon hiányozhat már neki :) a szilveszteri buliban is csak azért ment el, hátha valaki jól beakaszt neki :) lehetne közületek valaki annyira elmebetegbarát, hogy segít ezen a szerencsétlenen és jól alápakol :)

MoOrgaN 2010.01.06. 22:08:43

@Manyizga: Én kérek elnézést hogy lesüllyedtem a színvonaladra,és írni mertem a 60 alatti IQ táborába. Ígérem többet nem szolok hozzá semmilyen témához, nehogy olyat merjek mondani amit a kis agyad nemtud feldolgozni.

Manyizga 21 bejegyzést írt és 1922 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Erre legyél akkor inkább te most büszke. Gratulálok hozzá.

Leülhetsz fiam egyes.

Kis Hableány 2010.01.06. 22:10:06

@A szerelő: Én nem kértem tőled önéletrajzot és a szexuális szokásaid sem érdekelnek.Mellesleg nem emlékszem hogy írtam volna rólad véleményt.Továbbá nekem nem szoktak beakasztani,azt csak a magadfajta szőrös dögöknek szoktak mivel állatok.)

Kis Hableány 2010.01.06. 22:12:33

@MoOrgaN: Az enyém 118-as és a tied?

Kis Hableány 2010.01.06. 22:13:42

De ezt csak azért írtam hogy villogjak már én is mint a süngyesznyó a diplomájával.)

A szerelő 2010.01.06. 22:16:49

Kis Hableány 2010.01.06. 22:10:06
te bárgyú teve, annyi eszed sincs, hogy rájöjj, hogy rólad beszéltem, de nem hozzád, idióta :) menj már keresni magadnak egy hozzádvaló sötétséget, mindenkinek jobb lesz :)

Kis Hableány 2010.01.06. 22:20:15

@A szerelő: Ez is annyira nőies hozzászólás.)Kettőnk közül te vagy az,aki azért jár a bulikba hogy beakasszon neki egy elmebeteg állat.Nekem van kedvesem és nincs ilyenre szükségem.Te.Te nyomorék elhízott kancsal macska.A fejed sem fér az avatarodba mert már akkorára hízlaltak.)

Levéltetű 2010.01.06. 22:22:42

Kis Hableánynak az angolos távolléte 18 percig tartott.

A szerelő 2010.01.06. 22:23:16

Kis Hableány 2010.01.06. 22:20:15
lol, ennyire futja csak? :) erőltesd meg egy kicsit magad, ne rontsd el az estémet :) tudsz te szerintem ennél jobbat is :)

scuderia ferrari 2010.01.06. 22:23:37

Az árakról annyit, hogy egy fürdőben az árszínvonal egy kitűnő szűrője a vendégeknek.
Nincs mindkét zsebem teletömve aranyrudakkal, de havonta kb. egyszer járok élményfürdőbe, és a közelben lévő két hely közül mindig a drágábbat választom a családdal, holott ugyanazt a színvonalat kapom, mindössze azért, mert így nem jutnak be a mededcébe az igénytelen aljanépek.

Kis Hableány 2010.01.06. 22:27:39

@Levéltetű:Miért nem szóltál előbb hogy csak ilyentől van orgazmusod?Már nem is haragszom rád,csak sajnállak.)

Levéltetű majd most.Mert van egy jó film a tv-ben.

igazságos 2010.01.06. 22:31:50

@scuderia ferrari: Azért ezt az "igénytelen aljanépet" nem kéne. Mindig azok mondják ezt, akik maguk is igénytelenek. Azt hiszed, hogy a gazdagabbak között nincsenek igénytelenek? Gondolok itt a gazdag, kövér emberekre. Mennyivel jobb őket bámulni, meg a kövér gyerekeiket?

(semmi bajom velük, csak példának mondtam.)

Nem, nem vettem magamra,csak nem tetszik az "igénytelen aljanép" kifejezés. :D

Fénnyel teli esernyő 2010.01.06. 22:35:54

Bah, hogy miből maradtam ki!

Levéltetű 2010.01.06. 22:37:59

@Kis Hableány: Ha akarod, beteszem a hűtőbe, és később megihatod.

Mylady 2010.01.06. 22:42:26

@igazságos: az "igénytelen aljanép" kifejezéssel azért is kell vigyázni, mert mindig vannak olyanok, akik fentebb vannak, gazdagabbak, okosabbak, szebbek, szerencsésebbek mint mi...
és azok szemében bizony mi magunk is nagyon könnyen igénytelen aljanéppé válhatunk...
minden relatív

eastern 2010.01.06. 22:52:24

@A szerelő: Ugyan már minek dőlsz be ennek a szerencsétlennek? Szó sincs itt semmiféle hableányról, egy éretlen kiskamasz a dürhőbbik fajtából, aki azon élvezkedik, hogy itt bárkinek beszólhat és nem jön a pofon...

A szerelő 2010.01.06. 22:53:38

Kis Hableány 2010.01.06. 22:27:39
"Mert van egy jó film a tv-ben. "
jegyzetelj szorgalmasan, hátha ellesel 1-2 jó poént :) rád fér :)

A szerelő 2010.01.06. 22:55:23

eastern 2010.01.06. 22:52:24
épp dolgozok a számítógépen és jobban megy a meló, ha közben akad egy kis vidámság :)

tasslehoff 2010.01.06. 23:21:01

@Kis Hableány:
A csípőbőség jele nem IQ. Ne keverjük. Egyébként jártak már erre "fura" stílusú népek, jót mulattunk rajtuk, aztán lemorzsolódtak. Előbb-utóbb Te is így teszel, addig meg majd csak elleszünk valahogy.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.01.06. 23:24:17

@élményes:
EN
emberke/ ez a vendeg/
orra ala dugom a homerot
a fonok valaszlevele
a slepp megjelenese es stilusa

erdekes egy furdo lehet ez

Kis Hableány 2010.01.06. 23:27:07

@A szerelő: Dolgozok a számítógépen...

Szerkeszted a Wikipédiát vagy moderálod az index fóumokat?Sajnálom,de többet semmiképpen nem nézek ki belőled a 20 db-os szókincseddel.
Szórakozásképpen pedig mi lenne ha megpróbálnád lenyalni az orrod hegyéről azt a darazsat?

Kis Hableány 2010.01.06. 23:29:30

@tasslehoff: Én is jót mulatnék rajtad,ha lenne humorod de nincs.Így kénytelen vagyok a saját szellemes beírásaimon kuncogni.

d.z. · http://masikmagyarorszag.blog.hu 2010.01.06. 23:34:03

@regos: Mennyiségről beszéltem és nem mértékegységről................................Tényleg az energia mértékegysége Joule? Nemmondod.....

Kis Hableány 2010.01.06. 23:35:12

Nekem fellőtték a hálóbugyit úgyhogy mennem kell.De ne sírjatok,majd jövök még ide ha nem ezen,akkor a többi nickemen:
Bling H20
Hazard
balu9
misko
MoOrgaN
agyondiplomázott megélhetési sünöző

Jóéjt!

Sasfióka 2010.01.06. 23:38:28

Reklám volt? Vagy már vége? :)

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2010.01.06. 23:45:29

@Kis Hableány: na hiszen, te csak szeretnél megélhetési sünöző lenni :-D

A szerelő 2010.01.06. 23:45:59

Kis Hableány 2010.01.06. 23:35:12
még egyetlen poént sem láttam tőled, akkor vajon min kuncoghatsz? :) csak úgy magadban :)
ja, és telcsi volt már apucinak? "véggy meg, mer bántanak a homáron!" :)
annak ellenére, hogy elég debil lehet, aki veled összeáll, gondolom egy perverz állat , szóval most türhető válasz adott: "no para, küldj magadról egy képet, az majd elrettenti őket" :)

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2010.01.07. 00:06:43

@A szerelő: ne bántsd szegényt!

Így is hiába van kiírva az ajtajára, hogy "Halkan gyere be."

Kenderice 2010.01.07. 00:12:14

Nem olvastam végig a postokat (bocs), de véleményem az van (jó magyar módjára).
Én hiszek mindenkinek. A postolónak a 20 fokos "jeges" víz miatt és a szolgáltató "34 helyett 30 fokos" víz miatt.
Nekem minden víz "meleg", amely 20 foknál melegebb. Persze fürödtem már 18 fokos vízben is, de hogy az meleg volt, az a levegő hőmérsékletének volt köszönhető, meg az élénk szélnek.
A különbséget a 30 és a 34 között nem venném észre, megmondom őszintén.
A szolgáltató abban lehet hibás, hogy nem írta ki (tudván), hogy a víz nem 34, hanem csak 30 fokos (nem Fahrenheit, hanem Celsius). A panaszkodónak a nagyobb sün... (kicsivel csak)...

flea 2010.01.07. 00:24:14

@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: a Zrt. a "zártkörűen működő részvénytársaság" rövidítése. (A Nyrt. meg a nyílté.) Néhány éve ezek a rövidítések váltották kötelező jelleggel az addigi Rt.-t, amiből nem derül ki, hogy olyan cégről van-e szó, amiből venni is tudsz magadnak, ha akarsz (leegyszerűsítve).

Gondoltam, válaszolok, mert a lényegre amúgy senki nem figyel. ;)

Levéltetű 2010.01.07. 00:25:06

@Kenderice: Akkor az olyan vevőnek is sün jár, aki azért reklamál, mert az autóját B oszlop és kormány nélkül kapta meg, pedig a prospektus szerint azok is jártak volna a kocsihoz.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.01.07. 00:38:35

@Kenderice:
azert, mert Te foka eletmodot folytatsz, engedd mar meg annak aki 34 C-ert fizet az kapjon 34-et, vagy ha nem, normalisan valaszoljanak neki, netalan elore hivjak fel a figyelmet, bocs de ma lehet kicsit huvosebb lesz a viz
ennyi

angantyr 2010.01.07. 01:51:31

Franc, megen miről maradtam le. Mindössze Fehér Klárának a magyar dráma felvirágoztatására tett szerény javaslata hiányzik a végéről. "Hiszen ez egy teljes estét betöltő színmű. Szenvedélyek. Cselekmény. Váratlan fordulatok. Happy end. Mai figurák, mai környezet." Pro és kontra érvek. Indulatok. Ironizálás, gúny és kacaj. Frusztráltság. Két- és többszörös személyiségek. Érdes és kevésbé nőies megjegyzések. Intelligenciát nélkülöző közbekiabálások. Niggerezés. Utolsószó-mánia.
Kár, hogy nem vagyok drámaíró, megírnám.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.01.07. 01:58:40

@angantyr:
amerika valamilyen szinten minden egyes posztba benn e van
mindegyikben
szerintem otthon flusztraltak amerikatol a nepek:)

en meg jokat rohogok, mennyi marhasagot osszeirnak

/tenyleg keresek egyszer egy 40-nel hosszab beirasos posztot, amiben nincs amerika me, kis melo lesz

élményes 2010.01.07. 03:18:09

@Sasfióka: most megint nem feded a valóságot... :)

élményes 2010.01.07. 03:19:23

@hagyma: úgy értelmezed, ahogy akarod... :) Nem kell idejönni... Hidd el, vannak sokan mások, akik szeretik a helyet!

Ugyandehogy (törölt) 2010.01.07. 08:02:14

@misko: erősen gondolkodom, hogya megírjam a homárnak, hogyan oktatott ki a konica alkalmazottja arról, hogy a windows7 home premium nagyvállalati alkalmazás...

balu9 2010.01.07. 08:19:50

@Manyizga: lehet azért, mert csak ahhoz szólok hozzá ami érdekel, esetleg van véleményem is a témáról, nem pedig a szánalmas: batzpapucs/ajtóletépés/palkovicsnélaptopja féle hozzászólók táborát erőltetem.

Meklén és Tamara 2010.01.07. 08:52:21

@Kis Hableány: tudnál még ajánlani hasonló filmklasszikusokat? Csakhogy a megfelelő mintához jutva tudjam alakítani az életem további menetét.

Zotymarek 2010.01.07. 09:02:22

Akkor már csak egy dolgot nem értek. Ha a hőszolgáltatótól nem kapott elég meleg vizet, akkor miért nem kapcsolták be a saját kazánukat. Hiszen azt még sohase használták amióta megnyílt a fürdő...

mata-hari · http://mata-hari.blog.hu/ 2010.01.07. 09:10:57

Furcsa, hogy elkezdenek durvulni a kommentek, ahogy halad lefelé az ember:)
Olvastam ma reggel a Metropolt, oszt olyat láttam, hogy az csak na. Vagyis ne!
mata-hari.blog.hu/2010/01/07/na_de_metropol

hazard 2010.01.07. 09:49:13

Kikérem magamnak, hogy engem kis hableányhoz hasonlítsatok, ugyanis nem vagyok az alteregója! Valakinek agymenése volt. Ha megfigyeltétek volna az írásaimat, akkor teljesen más stílusban írok, mint ez nő?személy. Valamint védem a posztolót ellentétben vele...

Élményes, a stílus maga az ember. "emberke orra alá dugom a hőmérőt", nem vendég, vagy kuncsaft, hanem emberke. Ez kissé lenéző nem? Milyen hőmérő az, amit bedobok a vízbe, abban a pillanatban kikapom a vízből és közlöm, hogy igen, jó a víz hőmérséklete. 1 mp alatt megmutatja, na ne röhögtess.

Én dolgoztam lézeres hőmérővel, annak is kell minimum 3-5 mp a pontos értékhez. Ez, amivel te mérsz, pedig nem olyan.

A római kori erődítményről meg csak annyit, hogy igen, valóban nem jól szemléltettem az összefüggéseket. De a lényeg az, hogy kommunista városunkban van egy római kori fürdő is. És valószínűsítették, hogy az termál és nem melegített vízzel üzemelt. Innen jött az ötlet, hogy építsünk termálfürdőt. De tévedtek, mint oly sokszor...

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2010.01.07. 09:55:17

Eeeez szánalmas! Hagyjátok már abba, inkább a témához kellene hozzászólni!

Mondjuk azt az élményfürdő dolgozót nem értem akinél panaszkodnak és nem megy oda a kedves vendéggel a medence széléhez és nem mérik ott, együtt, hogy X hőfokú a víz... Mert pl. oda lehet írni a panaszba is, hogy a víz hőfoka a tájékoztatással szemben nem 35 hanem csak 30 volt. És akkor már nem kell a vendégnek kitalálni, hogy őszerinte mennyi lehetett.

A TÉNYEKET kell rögzíteni a vélemény és összbenyomás is fontos persze, de az szubjektív...

Sasfióka 2010.01.07. 10:09:44

Jó reggelt mindenkinek.
@élményes: Ismét csak megerősítem amit eddig mondtam. Mindenféle vádaskodásod ellenére még soha nem írtam az Aquantis és más szervezet vendégkönyvébe sem elmarasztaló bejegyzést. Ez volt az első alkalom.
Amúgy nem is igazán értem azt, hogy miért írtam volna be a vendégkönyvbe eddig? Mi problémám volt a fürdővel még? Légyszíves oszd meg velem. Csak, hogy én is képben legyek.
És ha tényleg ennyire szeretek beírni a vendégkönyvetekbe, akkor most a "nyilvánosságra került anyagban" miért nem szerepelnek az előző sérelmek? Hiszen te jelezted, hogy én notorikus vagyok. Miért nincs abszolút mértékű fröcsögés a már "oly sokszor megtett vendégkönyvi bejegyzéseimben szereplő problémákról?"

Furcsa dolog ez.

Azonban még egy dolgot megkérdeznék: amennyiben én olyan személy lennék, aki látogatásai alkalmából szinte kivétel nélkül posztol a vendégkönyvbe, akkor én rossz ember vagyok? Mint látható - hiszen a szolgáltató is elismerte, a vízhőmérséklet nem annyi volt, mint amennyi ki volt írva - így jogos volt a panaszom. Ha az elmúlt húsz alkalomkor találkoztam volna ilyen problémával, amire ott a helyszínen nem kapok megoldást, vagy normális választ, akkor nem lett volna jogos az, hogy beírjak akár ezerötszázszor? Engem minősítene, ha a vendégkönyv tele lenne bejegyzéssel? Nem hiszem... [De ne lóduljon meg a fantáziád, nem magam védelme érdekében írtam az utóbbi gondolatot, csak felmerült benne, hogy akkor a vendég a hibás, ha tele a vásárlók könyve?]

Az Aquantissal kapcsolatosan eddigi olyan problémáim, amely - ha nem oldódik meg, vagy nincs megfelelő tájékoztatás talán vendégkönyvbe kerülhetett volna:
1. Több alkalommal nem működött a karóra. A megoldásra tett javaslata az Aquantisnak az óra cseréje. Pipa.
2. Nyáron nem működött két csúszda. Az Aquantis megoldása: megfelelő tájékoztatás a pénztárnál, honlapon. Pipa
3. Nem működött a jakuzzi. Az Aquantis megoldása: megfelelő tájékoztatás a pénztárnál, honlapon. Pipa
4. Nem volt bekapcsolva az infraszauna/szauna. Az Aquantis megoldása: az infraszaunát/szaunát kérésre bekapcsolták. Pipa

Ezen esetekben mindig eredményes megoldás született, nem csorbult a tájékoztatás sem, elégedett ügyfélként lehetett elhagyni a fürdőt.

moli 2010.01.07. 10:49:03

@élményes: egyszer csak elfogynak, az allasodnak meg annyi.

facsipesz 2010.01.07. 10:54:48

A Fahrenheit-es alázás miatt mínuszpont a dirinek.

Mylady 2010.01.07. 11:00:23

"amennyiben én olyan személy lennék, aki látogatásai alkalmából szinte kivétel nélkül posztol a vendégkönyvbe, akkor én rossz ember vagyok?"

nem, akkor te hülye ember vagy, hogy ennyi probléma és panaszkönyvi bejegyzés után még mindig odajársz

azt hiszem, ez is azt igazolja valahol, hogy nem te írtad tele a panaszkönyvet :)

Mylady 2010.01.07. 11:01:36

@Sasfióka: az előző bejegyzésem neked szólt, csak korán van még :)

Der Beste 2010.01.07. 11:09:53

@sambalabammbumbumm: Amúgy kötelezi valami a fürdőt, hogy adott hőmérsékletű vizet tartalmazzon a medence?
Mert akkor jogos a panasz, de ha csak szimplán hidegnek érzi valaki a vizet, az nem Homárra való probléma.

Levéltetű 2010.01.07. 11:13:33

@Der Beste: A saját előírása (a vevő felé nyújtott információ) kötelező jellegű. Ez azt jelenti, hogy nem opcionális. Muszáj betartania, mert ezért szedi be a pénzt.

Látom egyeseknek ezt nehéz felfogni.

Ó ez csak a Tomi 2010.01.07. 12:10:45

Szerintem X Balázsnak a K anyját

Sasfióka 2010.01.07. 12:25:48

Szerintem pedig X Balázsnak S az anyja, nem K.

morrisal_ · www.plafoncsapszeg-gyalu.com 2010.01.07. 14:39:13

(Kis fáziskésés: )Egyébként azon még mindig ki vagyok akadva, hogy a Homár miért adta az eredeti posztnak a "Jeges volt az élményfürdő vize" címet (vagy valami hasonlót - a lényeg a "jeges" kifejezés).
Baromira félrevezető, mert a posztoló nem használta a kifejezést, a fürdős meg ezen lovagol a levél elején. Ilyet többet ne csináljatok, irgum-burgum.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.01.07. 14:47:10

@élményes:
en megeskuszpm neked mindenre ami szent, hogy meg a kornyekere sem megyek-ennek tobb oka is van- meg akkor sem ha megigered, hogy nem nyomod a homerodet az orrom ala

2010.01.07. 17:53:29

Így kell bolhából elefántot csinálni...

amenatyam 2010.01.07. 19:35:53

30 fok-ban KIZÁRÓLAG FAGYOSKODNI lehet egy ilyen jellegű medencében!

Az összes többi csak duma, mellébeszélés!

Az, hogy az üzemeltető milyen okok miatt nem tudta felfűteni, az MAGÁNÜGY! A 6 fős társaság NEM az ÜZEMELTETŐ beszállítójával, hanem az ÜZEMELTETŐVEL van üzleti kapcsolatban a jegyvásárlás révén!

Helyesebb lett volna, hogy a felajánlott jegyek mellé inkább egy bocsánatkérés társult volna a kioktató marhaság helyett!

Szintén nem indok, hogy egyébként ez a wellness fürdő a vezérigazgató szerint "szerény" áron adja a jegyeket. Az üzlet megköttetett, mivel nem szóltak a 4 foknyi csökkenésről, a ráutaló magatartás is fen áll.

Az üzemeltető erkölcsi és anyagi felelőssége vitathatatlan!

Én - nagy wellnessező létem ellenére - biztos, hogy a jelzett fürdőt MESSZIRE elkerülöm!

moli 2010.01.08. 10:12:48

@amenatyam: ~1 hete a 34-35 fokban en faztam. otthon joval melegebb vizet engedek a kadba.
süti beállítások módosítása