Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tékozló Homár

Tök mindegy, hogy milyen kotont veszel

2010.05.19. 00:56 | szily | komment

Végre egy termék, amelyik a liberális piacgazdaság diadalát hirdeti: szinte teljesen mindegy, milyen óvszert veszünk, a minősége gyakorlatilag kifogástalan lesz.

Többet is közöltünk már a Teszt Plussz fogyasztóvédelmi magazin tesztjei közül, amiket valódi laborban, ellenőrzött körülmények között, profikkal csináltatnak meg. Ezúttal óvszereket vizsgáltak, pontosabban nem is ők maguk, hanem a Fogyasztók Nemzetközi Kutató és Tesztelő konzorciuma (ICRT) nevű szervezet.

A profi fogyasztók, elnézést az alantas viccért, kissé fatökűnek bizonyultak, a sok műszeres nyomás- szakadás- robbanás- és kórokozómérés közepette kihagyták ugyanis az érzékszervi vizsgálatot. Így a végső osztályzathoz 70 százalékban a biztonsági pontszám, míg a címkézés, a csomagolás és a mikrobiológiai teszt 10-10-10 százalékban járult hozzá.
Első blikkre fura, hogy a szokatlanul magas átlagszínvonal ellenére egyetlen márka sem kapott kiváló  minősítést. Ennek oka a szerzők szerint, hogy "a kiválóság követelménye 100 százalékos biztonságot feltételez, ami óvszereknél ugyebár hiú ábránd". Bukni sem bukott viszont senki, sőt még hármas sem csúfította el egyikük bizonyítványát sem.


A mezőny a következő volt: drága kategóriában a Durextől az Emotions, a Gefühlsecht, a Natural, a Pleasuremax, a Pleasuremax Tingling, illetve a Life Syle ER2-je és Sensitivje, az olcsóbb termékek közül pedig a Müller Young Hearts Sensitiv, a Ritex Ideal és Intensiv, a Rossmann Preventivo Sensitiv, , illetve a Schleckertől a Vulkan Natural, Sensitiv és Strong Feeling

Minden vizsgálatnak alávetett kondomnak ép volt a felülete, és egyetlen termék sem tartalmazott kórokozót, továbbá mindenhol sértetlen volt a csomagolás és az előírásoknak megfelelően részletes az árucímke. A felületi jellemzők (szélesség, vastagság stb.) ellenőrzésekor az 500 tesztalany közül csak négynél találtak valamilyen hibát (elsősorban gyűrődést), ennek azonban statisztikailag nincs jelentősége. 

A teljes vizsgálatot a fogyasztók nemzetközi tesztelő szervezete (ICRT) végezte. Az ellenőrzés árucímkékkel kezdődött, és kitért azok olvashatóságára és megfelelő részletességére. Egy jobb minőségű árucímke nemcsak a márkanevet, a gyártót, a forgalmazót, a szavatosságot és a dobozban található gumik számát tartalmazza, hanem rövid leírást nyújt a kondom jellemzőiről is vagy az anyagáról (természetes latex), továbbá a használat és tárolás mikéntjére is kitér. Az óvszerek között is számtalan eltérő típus megtalálható: a színes, illatosított, ízesített, felülete bordázott vagy érdes, síkosított vagy sem. Természetesen azt is ellenőrizték a teszt során, hogy a címkén olvasható információ megfelel-e a valóságnak.

Megnézték a kondomok lényeges tulajdonságait, úgymint a hosszúságot (amely minimum 170 milliméter lehet), a szélességet, a vastagságot, továbbá hogy milyen típusú és
mennyire egységes a gumi felülete (érdes, bordázott stb.), illetve mennyi síkosítót tartalmaz és annak megfelelően egyenletes-e az eloszlása.

A lyukmentességet két lépcsőben ellenőrizték. Az első próbatétel egy elektromos teszt volt, melynek alapelve, hogy egy lyukmentes kondom elektromos szigetelőként működik, tehát elektromos áramkörben nem vezeti az áramot, míg a lyukas óvszer igen. Azokat az óvszereket, amelyek az elektromos teszten elbuktak, vagyis vezetőknek bizonyultak, második lépcsőben színes itatóspapírba tekerték, hogy azonosítsák a lyukakat. A szakadásvizsgálat során a kondomot rögzítették, felfújták levegővel, és meghatározták a levegő térfogatát és nyomását, amelyen kidurrant.

A mikrobiológiai tesztben ellenőrizték azt is, hogy az óvszereket elfogadható higiéniai körülmények között gyártották és csomagolták-e, tehát hogy mentesek-e kórokozóktól.

A végeredmény egyszerre felemelő és lehangoló: nincs szenzáció, senki sem bukott, az eltérések tizedjegynyiek voltak, így végül a teljes mezőny öt csillagot kapott, a darabonként 60 forintos saját márkás cuccok ugyanúgy, mint a közel 300-ba kerülő felső középkategóriás kotonok.
 

A szex és az olimpia

Miközben legutóbb, a téli olimpia nemzetei azt számolták, hogy hány érmet sikerült

begyűjteniük, egy másik statisztika is az ötkarikás játékokra terelte a figyelmet. A

vancouveri szervezők ugyanis 100 ezer gumióvszert osztottak szét a versenyzők között. Azaz fejenként 14 ingyen óvszert kaphattak a Kanadában versenyre kelt olimpikonok és hivatalos kísérőik. Mindezzel azt sugallták, hogy a rendezvény nem csak a hivatalosan elismert sportágakról szól. Az olimpia és szex tabutémáját a 2008-as pekingi olimpia idején kezdték el feszegetni, amikor egy már visszavonult brit versenyző azt mondta: soha nem látott aktivitást érzékelt a sportolók között. Ezt – saját tapasztalatára alapozva – azzal magyarázta, hogy a sokáig keményen edző és az eredményre koncentráló sportolók a versenyek után hirtelen szabaddá válnak, és ki akarják ereszteni a gőzt. Innen a szabados viselkedés, amit természetesen a NOB nem szeretne nagydobra verni. A sportolóknak egyébként az 1992-es, barcelonai olimpia óta osztanak ingyen óvszereket. A sydney-i játékokon az eredetileg elkülönített 70 ezer darab elfogyott, és további 20 ezret kellett rendelni. Az athéni szervezők már 130 ezerrel várták a látogatókat. Pekingben 100 ezer állt rendelkezésre, de 5 ezer megmaradt, ezeket elárverezték. A gumik száma arra utal, hogy a szervezők a két hét alatt fejenként 29 légyottra számítottak, ami napi két intim találkozót jelenthet. A kanadai csapat menedzsere Whistlerben azt mondta, hogy az emberek szétkapkodják az óvszereket, amelyek mindenhol megtalálhatók,

de inkább csak viccből. Marnie McBean szerint hiba azt gondolni, hogy az olimpiai

falu valamiféle bulitanya lenne. Azt azonban elismerte, hogy kint a városban, aki akarja, megtalálja a szórakozási lehetőséget. Sandra Bezic, az NBC műkorcsolya-szakértője pedig kijelentette: az olimpikonok szeretnek bulizni, de azt visszafogottan teszik. „Sokat edzettek, tisztelik a testüket, és az országaikat képviselik. Nem úgy lazulnak el, mint a lázadó tinik. Kortól függetlenül meglepően érettek. Ez fontos is: ha valaki idiótaként viselkedik, akkor kilóg a sorból” – tette hozzá.

Egy karrier története

Az óvszer története évszázadokra nyúlik vissza, és időszámításunk előtt 1000 körül, az ókori Egyiptomban kezdődik, amikor is állatbőrből varrt eszközöket használtak a védekezésre. Az 1700-as években kígyó-, birka-, disznóbőrből, valamint halhólyagdarabokból készítették a becses darabokat, amelyeket már Casanova is említ írásaiban. Az, hogy sokáig nem terjedt el széles körben, annak köszönhető, hogy az eredeti variációt varrással illesztették össze, a vastag varrat pedig nem csekély kényelmetlenséget okozott. A kondom történetének első komoly fejlesztése

Charles Goodyear, az autógumi atyjának nevéhez fűződik, aki a gumi vulkanizálása után 1843-ban az első gumiból készült óvszert is feltalálta. A két milliméter vastag, egy varrattal ellátott prototípust 1870-ben kezdte sokszorosítani. A meglehetősen rusztikus példányokat cigarettásdobozban, gyufák mellé csomagolva árulták.

A következő áttörést Julius Frommnak köszönhetjük, aki 1916-ban dobta piacra az első modern kondomot. Vegyészeti és kémiai tanulmányai befejezése után szerény üzletet nyitott, ahol parfüm- és gumiáruval kereskedett. Goodyear eljárásának továbbfejlesztéseként egy üveg rudat mártott bele a gumikeverékbe, így nemsokára az első, varrat nélküli, átlátszó óvszerrel bővíthette kínálatát. A nagyüzemi gyártást 1922-ben kezdte meg, és a világ minden tájára exportálta találmányát. Európában sorra nyíltak az új óvszergyárak, 1929-ben megjelent a Durex, amely nagy sikert aratott „kilyukaszthatatlan” óvszereivel. A gumit Fromm 1930-ban latexre cserélte, ami lágyabb és tartósabb anyagnak bizonyult. Habár a hitleri törvények következtében a zsidó származású Fromm gyárait 1938-ban eladták, ô maga pedig Londonba menekült, az óvszer fejlődése nem torpant meg, 1957-ben megjelent

a nedvesítő anyagot tartalmazó kondom, 1969-tôl pedig az anatómiai megformálást is beiktatják a gyártási folyamatba.

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neked ugatok 2010.05.19. 01:12:53

holnap elolvasom! :)
jó éjt

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.05.19. 01:15:00

A címben meg mégegyszer kotonnak hívod, de különben kondomnak nevezed. Döntds el, és ragaszkodj a döntésedhez! Marha zavaró. Olyan, mintha egy cikken belül egyszer cigányt mondanál, máskor meg romát.

Farkasbarack 2010.05.19. 01:27:21

@atpijkamo: ez marhaság, azért vannak szinonimák, hogy használjuk őket!

ertekelem · http://www.ertekelem.hu 2010.05.19. 01:36:38

Mar reg vettem ovszert.. De azert nem mindegy a toknek.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.05.19. 02:04:03

Egy skót dudás ezredes, talpig ünnepi uniformisban, belép a helybéli gumijavítóhoz. Kinyitja térképtáskáját és kitesz a pultra egy használt, szakadt óvszert.
- Uram, ezt szeretném megvulkanizáltatni!
- Ezredes úr! - hökken meg a boltos. - Ez körülbelül negyven pennybe kerülne. Ötvenért pedig már lehet újat is kapni.
- Meggondolom a dolgot, uram - mondja az ezredes és elteszi a gumit.
Másnap újra felkeresi az üzletet, ismét előveszi az óvszert és azt mondja:
- Uram, megbeszéltük az ezreddel a dolgot. A fiúk mégis inkább a vulkanizálás mellett szavaztak.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.05.19. 02:06:58

Két angol lord az ötórai teáját fogyasztja.Egyszer csak belép a komornyik és közli:
- Uraim,a Temze kilépett medréből.
- Köszönöm,elmehet - mondja a ház ura.
Nyugodtan folytatják a teázást. Fél óra múlva a komornyik újra bejön:
- Uraim, a Temze elárasztotta a város alacsonyan fekvő részeit.
- Rendben van, elmehet - mondja a ház ura nyugodtan.
Ujabb fél óra múlva a komornyik bejön, kitárja az ajtót és azt mondja:
- Uraim, a Temze.

Megdobbent 2010.05.19. 02:08:19

@atpijkamo: Najovan, de felfujt ovszerrel tudnak csak kiuszni? :(

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.05.19. 02:11:04

Csehek:
- Kop-kop-kop, Marenka, nyisd ki az ajtót!
- Nem nyitom.
- Kop-kop-kop, Marenka, nyisd ki az ajtót!
- Nem nyitom.
- Ejj-ejj, de ha tudnád mivel kopogtatok!

sakálbaba 2010.05.19. 02:27:50

szily miért nem tud aludni vajon?
Jó éjt mindenkinek!

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.05.19. 02:30:39

@sakálbaba: Mit számolnak a bárányok, ha nem tudnak elaludni?

bcsx 2010.05.19. 02:38:07

Obama felhívja Merkelt, hogy nagy bajban van az USA. Leégett a legnagyobb óvszergyáruk, segítsen már, de vegye figyelembe, hogy náluk eléggé nagyok a méretek.
Merkel megrendel 20 millió kotont egy német gyártótól, amerikai részre. Egy kérése van, írják rá: MADE IN GERMANY ,
-SIZE: SMALL-

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.05.19. 02:58:34

@bcsx: Miért nem tudnak a nők autóval parkolni? - Mert a férfiak magyarázták el nekik, mennyi 20 centi.

bcsx 2010.05.19. 03:14:45

@atpijkamo: Hmm... . Igen. Meg azt is, hogy azért kicsi és puha,hogy ne fájjon.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.05.19. 03:44:21

@bcsx: A rendőr csinálja az asszonyt. Az meg nyöszörög.
- Mi az, fáj?
- Nem, pont fordítva!
- Jáf???

Rosszindulatú Vászka 2010.05.19. 06:33:27

Ez a teszt slendrián és hiányos. Kissé összecsapott és átgondolatlan. Namost akkor a kotonszárítóberendezésekről egy szó senem, sem pedig a javítókészletekről. Nem beszélve a bioóvószerekről. Namost a birkabél kondomteszt meg mér nincs? Nemám mindenki igénytelen paraszt, hogy gumiarábikummal csúfójja hímszerét.

Mylady 2010.05.19. 06:55:52

szerintem photoshop

Secnir 2010.05.19. 07:08:26

ez most a Tényközlő Omár melyik rovata?
a Szájon át, vagy a Boldog Ügyfél?

ejszarny · http://www.ejszarny.hu 2010.05.19. 07:24:37

egyiptomban az érdesített krokodilbőr lehetett :D

cupoj 2010.05.19. 07:25:05

Hát ez megint jellemző az index kommentelőire! Én olvastam egy hasznos, érdekes és jó cikket, erre mindenki fikázza!

Mindegy, én köszönöm!

richy0609 · http://www.tengerimalacaim.sokoldal. 2010.05.19. 07:42:16

a jó öreg gumiovszer....

ember bemegy a patikába:
-adjon egy kotont B....aa meg!
-vigyázzon a nyelvére!
-igaza van adjon kettöt....

Rusher4587 2010.05.19. 08:07:41

Másfél éve diákmeló keretein belül masculan gumikat osztogattunk az oszt. társammal a Keletinél, aids világnap volt asszem. Kb. 500 darab volt nálunk, elég hamar elfogyott, persze magunknak is elraktunk párat. Aztán úgy esett a dolog, hogy egy hónap múlva egész nap üres volt a lakás, átjött az asszony, friss kapcsolat, első együttlét. Masculan fel, 5 perc, reccs. Lehet, hogy egy állat vagyok, de ennek akkor sem kéne háromszor megismétlődnie. Aztán a maradék kb. 6 gumit mérgemben kibasztam a kukába. Véletlenül volt nálam(valami csajtól kaptam ajándékba:D) egy mentolos durex, gond nélkül kibírta a következő 3 órát, szal azóta én csak azt használom, meg az is jó benne, hogy a mentol sokkal jobban elnyomja azt az undorító latex szagot, mint akármelyik gyümölcsös. Mindenkinek ajánlom...mondjuk az ára az nem túl baráti:S

Utána azért elgondolkodtam a dolgon, azt hittem, hogy az aids világnap a megelőzésről szól, és talán nem kéne selejtes óvszert osztogatni a népnek.
Na meg képzeljétek el anyám arcát, mikor megkérdezte, mit keres annyi gumi a szemetesben és miért van 4 elszakadva... xD

Terézágyú 2010.05.19. 08:13:33

Kérdésjavaslat a Széfbe:
használhatott-e Petőfi Sándor gumióvszert... :)

Terézágyú 2010.05.19. 08:20:48

És mi van a svéd fűszoknyás kotonokkal?

Terézágyú 2010.05.19. 08:22:07

A Telenor-kotonoknál lehet minuszba menni?

Rózsika 2010.05.19. 08:22:48

Elég hiányosnak tűnik a teszt. Szerintem egyáltalán nem mindegy, milyet veszel.
Egyszer sikerült óccsóosztjó mentholos ízesítésűt szereznem egy élelmiszerbolt tömegcikkei közül, de penetráns, rothadó bableves-szaga volt... Nagymértékben csökkent a dolog élvezeti értéke...

Coyote82 2010.05.19. 08:24:55

Az Sensitive és nem Sensitiv. A cikkíró se sokszor olvasta le a kotonok dobozáról :-)

Rózsika 2010.05.19. 08:31:25

Ja, a másik, hogy nem minden fajtát lehet kapni... Nemrég végigjártam egy balcsiparti várost önfeledten kutatva "nagy" méret után. Tudtam, hogy a Durex-nek van ilyen, csak azt nem, hogy hol. 2 Patika, CBA, Tesco, Rossman, DM... sehol. Az utolsó patikában a középkorú patikushölgy pironkodva közölte, hogy bizony már ő is keresett ilyet, nem talált, megoldották máshogy... Utolsó lehetőségként beballagtam a Müllerbe. És ott van!
...és szakítottunk, úgyhogy a nyakamon maradt 6 gigagumi... (ez nem felhívás volt, hanem keserű tény)

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2010.05.19. 08:34:38

maximális védekezés! Biztos létezik gyerekváltozat is leeresztett cirkuszi lufikból.

üvöltő dervis 2010.05.19. 08:53:20

Rusher4587 2010.05.19. 08:07:41
"szal azóta én csak azt használom"

Jó szaga lehet. :)

Edward Nygma 2010.05.19. 08:59:14

Kondom. Egy lépést se tégy nélküle.

@Rusher4587: mi középiskolában kaptunk egyszer szórólapot és hozzá grátisz gumit. Ez utóbbit a biztonság kedvéért tűzőkapoccsal rögzítették a papírhoz :D

Manyecska 2010.05.19. 09:06:19

A ..Tesco-gazdaságos koton??:))))..na, az egy jó vicc:)))

Mylady 2010.05.19. 09:06:20

@Rózsika: "és szakítottunk, úgyhogy a nyakamon maradt 6 gigagumi"

gondolom, emiatt találták ki a búcsúszex "intézményét" :)))

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.05.19. 09:10:26

Azok a drága szép emlékű hintőporos , alufóliába csomagolt NDK-kotonok! Szakértői becslések szerint az 1978-1988 között születettek közel fele annak köszönheti az életét...

asdf 2010.05.19. 09:10:56

Azert tok jo lett volna, ha ez a Teszt PluSSZ magazin a helyesirasi szabalykonyvet is lapozgatta volna az ujsagja elnevezese elott :P

Rosszindulatú Vászka 2010.05.19. 09:24:55

@Kitalátor feljegyzetei: hah, meg a cseszkó Tiger márkájú :)

Amúgy nekem mindegyik gyenge, én biciglibelsőt szoktam 3-ba vágni és leheggeszteni a végit. Az kibirja a dolgot, csak az égett gumiszag zseníroz kissé.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.05.19. 09:40:27

@Rosszindulatú Vászka: Az 20-ból ha egyszer elszakadt...
Az NDK-s nem egyszer megcsapta a "G" pontot is a kidurranásakor, és nem a felhúzáskor ment szét.

Rózsika 2010.05.19. 09:43:02

@Mylady:

6 db Durex XL-t eltapsolni búcsúzáskor... hmm.
amúgy sem volt egy tenyészcsődör...

Rosszindulatú Vászka 2010.05.19. 09:45:42

@Kitalátor feljegyzetei: na az szocista ipar kedvezett a cekcuális aktivitásnak, lévén nem nagyon volt más szórakozás :)

Ahogy a költő mongya, miflénk nincs más, csak a búcsú meg a baszás :(

Netuddki. 2010.05.19. 09:45:50

"állatbőrből varrt eszközöket"

Nem inkább bélből?
Bőrkesztyűt másra szoktam felhúzni mint gumikesztyűt. A kettőt valahogy nem keverem. XD

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.05.19. 09:50:36

@asdf: Esztet úgy híjják a bentfektesek, hogy keratív hejjesírás.

Turia 2010.05.19. 09:51:35

Rózsika 2010.05.19. 08:31:25

Regebben a Tesco ban is volt, manapsag csak a Mullerben kapok... Ha megmaradt, elkuldhetned :)

oriza triznyák 2010.05.19. 09:52:10

Rusher4587: Masculan nekünk is szakadt már ki, csak mi közben nem vettük észre...

Rosszindulatú Vászka 2010.05.19. 09:56:36

@kovi1970: a bélbe hurkát tőtünk héla, étel nem játék!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.05.19. 09:58:33

@kovi1970: Speciel én a kesztűt a kezemre szoktam húzni, ha bőr, ha gumi...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.05.19. 10:00:24

@kovi1970: Egyszer próbáljná ki a "barátod" a sünprém kotont, veled...

Rosszindulatú Vászka 2010.05.19. 10:00:51

Na meg a kottontot a fejemre is szokom húzni, amikor a maszkabálba faszfejnek öltözök.

Mint ez a rátermett, jóképességű fiatalember.

www.youtube.com/watch?v=As3pRa9O1VM

Manyecska 2010.05.19. 10:32:09

@Rosszindulatú Vászka: .miért:))), nem az ujjakra kell??, valaki írta hogy eltapsoltak pár darabot eccer:))..bocsánat..:))

BBW_LOVER 2010.05.19. 10:35:49

KOTON?! b@szki, azt ne!! ha nincs a csajnak nemi betegsége, akkor szedjen fogalmazásgátló tablettát, f@szom sem és én sem akarok gumit húzni a brémre, hogy aztán ne érezzem a vagina selymes, meleg, nedves puhaságát!!
zokniban sem mosunk lábat, és pólóban sem fürdünk.

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2010.05.19. 10:42:06

offtopic:
Az meg van

amikor Móricka beront a patikába és az asztalra csapja a tegnap vásárolt kotont:
- Ezt hirdetik úgy, hogy meg véd?
- Igen - feleli a megszeppent eladó.
- Na akkor adja vissza nekem a pénzem, mert a barátomon kettő is volt, mégis elütötte a villamos...

Amúgy sztem a posztot nem szily írta, hiányoznak (már akinek) benne a sajátos szófordulatai, bár a helyesírási hibái benne vannak. Sztem copy+paste -elte a forrás lapról.

on:
létezik népszerű vallás ahol a fogamzásgátlás tiltott dolog, pedig már a pár évtizede kibocsájtott fogamzásgátló tablettát is a "nők felszabadítójaként" emlegetik gondolván arra, hogy egy kis hancúr után nem kell az életüket/karrierjüket derékbatörő jövevénnyel foglalkozni.

Sztem sokkal inkább ez egy ésszerű eszköz mellyel a racionális tervezhetőséget szolgálják ami egy modern társadalomban fontos.

Ennek ellenére sztem nem ekkora csődörök az ottaniak, sokkal inkább buliból viszik a cuccot (mint mi is majd' negyed évszázada 12-14 évesen) hogy soha jobb vízbomba alapanyag, erős, színes, szagos :)))

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2010.05.19. 10:46:11

@BBW_LOVER:
Nem tudom, szerintem egy kenet vétel és mikrobiológiai kitenyésztés eléggé időrabló(4-12 óra táptalajon) ráadásul illúzióromboló is - a fene szórakozna vele. :))))

Rosszindulatú Vászka 2010.05.19. 10:47:36

Bemegy Móricka a patikába:
- Kérek két csomag kotontot!
- Először is, az nem gyereknek való, másoccor menny haza és kérdezzed meg apukádat, mijen méret kell neki.
- Hát először is nem gyerknek, hanem gyerek ellen lesz, másoccor nem apukának, hanem anyukámnak, harmaccor nemtom mijen méretre van szüksége, mert a nyaralásra kell neki.

hopp-hopp 2010.05.19. 10:48:41

kuruc óvszert - ősmagyar termelőtől - csak turulmadaras dobozban - XXL-es méretben.

minden 3 doboz után - 2 doboz árpádsávosat adunk ajándékba!
színes sávonként rovásírással bordázott!

viszont eladókat keresünk -

hopp-hopp 2010.05.19. 10:53:50

@BBW_LOVER: szedjél te fogamzásgátlót - hadd borzongjanak a hormonjaid - izzadj és legyél időnként depressziós - hájasodj vagy fogyj csont soványra - stb.
pár év után szarrá mennek a lábadban az erek és azt senki sem hozza vissza!!!

nézzed csak meg az asszonka lábfejét? és gondolj bele -
a selymes pár-évi p**a után majd ölelgetheted masszírozhatod a trombózisos pracliját. vgay lecseréled - egy másik selymes - izére.

Manyecska 2010.05.19. 10:55:30

@hopp-hopp: De ez olyan érdekes, "teszter" felirattal sosem láttam a polcokon még kirakva:))

hopp-hopp 2010.05.19. 10:55:50

@BBW_LOVER:
Nem tudom, szerintem egy kenet vétel és mikrobiológiai kitenyésztés eléggé időrabló(4-12 óra táptalajon) ráadásul illúzióromboló is - a fene szórakozna vele. :))))

de igen igen hasznos - ha már a farkincádra nem vagy hajlandó zoknit húzni!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.05.19. 10:56:55

@hopp-hopp: Haggyad Imre, az ilyennek műpina való, olyan szivargyújtóra és USB-re is csatlakoztatható...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.05.19. 11:00:00

@hopp-hopp: Haloványkék madaras, és rózsaszín szekfűillatú óvszert nagy tételben haloványzöldre cserélnék, akár ráfizetéssel is. "Lehet Másé a Pina" jeligére a szerkestőségbe...

Rosszindulatú Vászka 2010.05.19. 11:01:01

@hopp-hopp: namost a turulossal lehet háturul is, vagy az már blaszfémia? Nomeg csak szittya valagba, vagy lehet-e vele monnyuk tuggyukmi puncicába is?

Ray  · flavors.me/raymund 2010.05.19. 11:10:57

a masculannak 53mm az átmérője. ha vastagabbra húzod érthető hogy szakad. A felháborodást nem értem

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.05.19. 11:10:59

@Rosszindulatú Vászka:

- Kérek egy kotont!
- Fiatal vagy még ahhoz kislány, ott van még a szád szélén a tej.
- Az nem tej!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.05.19. 11:15:10

@Rosszindulatú Vászka: Elsősorban a más tudjukmik ánuszába szokás állítólag használni a csípőspaprikás változatot...

MagyarZizzi (törölt) 2010.05.19. 11:16:53

Azért ez megnyugtató. Most már csak használni is kellene. "Van még kérdésed, lyukas gumi?"

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.05.19. 11:17:30

"színes kotonruhád
csupa csupa tarka virág
hangod lágyan idéz
ellenállni nehéz
pesti lány vagy és kész..."

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.05.19. 11:22:55

mellesleg én utálom a kotont. engem is irritál, meg a női hölgyet is. anélkül sokkal jobb, ráadásul a használata nem 100% védelem.

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.05.19. 11:26:36

@Rosszindulatú Vászka: erős pistás koton, édes annás pesszárium! fincsi mi?
@BBW_LOVER: ha a balatonparton nyaralsz, akkor egy 8 órás sörivó tevékenység után bizony nagy a valószínűsége a zoknis-pólós pancsolásnak. de a kotonügyben egyetértünk. habár a csajoknak nem kéne már fiatalon ezekkel a tablettákkal tömni magukat, később káros mellékhatásuk lehet.

Rosszindulatú Vászka 2010.05.19. 11:27:01

Én cejizem a kotoncot, mer akkor nem megy kárba férfidzsúzom, és annyi minden fantipompi dolgot lehet vele kezdeni.

Martian (törölt) 2010.05.19. 11:41:08

@Ray : Sajnos nem könnyű nagyobb átmérőre megfelelőt szerezni...

Rózsika 2010.05.19. 12:32:37

@Rosszindulatú Vászka: Én cejizem a kotoncot, mer akkor nem megy kárba férfidzsúzom, és annyi minden fantipompi dolgot lehet vele kezdeni.

Beteg vagy. XD

borisz 2010.05.19. 12:58:54

nekem ez vált be a legjobban
borisz.varrat.hu/blog/etalon-gumi.jpg
kényelmes, de mintha rajtad se lenne annyira, jó árú, bírja a strapát

Edward Nygma 2010.05.19. 13:02:13

@BBW_LOVER: Neked legyen fincsi, a csaj meg dobálja befelé a hormonokat? Má' ne haragudj, de ez bizony a legótvarosabb egoista hozzáállás.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.05.19. 13:08:14

@Don Bandi - Bikicsunáj Vicsáj!: " engem is irritál, meg a női hölgyet is. anélkül sokkal jobb"
Nem tudom, nekem nővel jobban bejön a téma, mint anélkül...

Rosszindulatú Vászka 2010.05.19. 13:13:59

@Kitalátor feljegyzetei: nomeg nekem se köl gumi, ugyanis szegény ember kézzel nőz.

Rosszindulatú Vászka 2010.05.19. 14:32:18

@Kitalátor feljegyzetei: nem vagyok fakezű, nomeg fogazni senem szoktam.

jotek84 2010.05.19. 16:00:29

Mi volt kiírva a taurus gumigyár bölcsődéjének falára?
A selejt bosszúja.

Superba 2010.05.19. 16:05:39

@jotek84:
ez jó:)
most is van taurus csak michelinre nevezték át:)
jó ez a gumis poszt:)

total eclipse (törölt) 2010.05.20. 13:02:06

a nő bemegy a patikába:
- tartanak XL-es óvszert?
- igen.
- akkor én leülök ide, és várok, amig vesz valaki...

fagzal 2010.06.16. 02:39:19

Hogy hívják azokat a férfiakat, akik TESCO-gazdaságos óvszert használnak?

"Apaaaa!"

szamok ember 2010.07.19. 16:11:07

" (ez nem felhívás volt, hanem keserű tény)"

ad notam nem rés, de erős bástya?

binary11 (törölt) 2012.09.05. 14:35:44

Kotont védekezésnek? Isteni gondviselés vigyáz mindenre!
süti beállítások módosítása