Tékozló Homár

Rosszul szőrtelenítették és hormonzavarosnak nevezték olvasónkat

2010.11.17. 00:28 | szily | komment

Még mindig félig szőrös F., aki végleges szőrtelenítésre jelentkezett be az Aestheticánál, és hiába ígérték neki, hogy "addig kezelünk, amíg az összes szőröd el nem tűnik". El sem tudom képzelni, mit tennék ilyen helyzetben. Főleg, ha egy nem orvos azt pedzegetné, hogy hormonproblémám lehet, azért vagyok ilyen bundás. F. nem hátrált meg, elment az endokrinológushoz, a küzdelemnek mégsem lett más eredménye, mint az alant olvasható, kétségbeesett levél, fiatal olvasóink ennél ne olvassnak tovább, mert a felnőtt nők kegyetlenek és csípőből picsáznak. Arról persze fogalmunk sincs, hogy az Aesthetica jól csinálja-e, és hogy F. olyan-e, mint Victor Hugo, akinek a szakállába beletört az acélborotva, de a több éve tartó, eredménytelen szőrtelenítés sztorija igazán megrázó.


2008-ban fordultam először az Aestheticához végleges szőrtelenítésről kötöttem szerződést. A szerződés 8 kezelésről szól és szóbeli ígéretről: „amennyiben nem hatásos a kezelés addig kezelünk, amíg az összes szőröd el nem tűnik.”

2010. 8 kezelés és 2-3 plusz ajándék kezelés után szőreim fele még mindig visszanőtt. Panaszt tettem, mire az első reakció az volt, hogy sajnos nem tudnak mit csinálni, nem kezelhetnek életem végéig.

Pár hetes-hónapos küszködés után elértem, hogy egy vezető féleséghez elkerült az ügyem, aki érdemben is foglalkozott a panaszommal. Kedves hangnemben beszélt velem, ami a kényes lenéző picsa (tanácsadó nő) hangneménél határozottan jobb volt.

 A vezető beosztású nő elküldött hormonvizsgálatra endokrinológushoz, mert persze az a feltételezés, hogy velem van a hiba…no comment.

Felkerestem Budapest összes endokrinológusát 2010. májusában, volt aki decemberre adott volna időpontot!!!

De sikerült a 2. kerületi orvoshoz bejutnom csupán 3 hónap várakozással. Nagy örömmel mentem az orvoshoz 3 hónappal később és előadtam a problémámat, mire közölte, hogy holmi Aesthetica ne küldözgessen pacienseket ilyen hülyeséggel hozzá (mert szerinte és még jó néhány szakember szerint ez egy kamu és nem hatásos). Az orvos néhány vizsgálat után közölte, hogy nekem semmi bajom és erről leletet is adott. Illetve elmondta, amit már korábban nőgyógyász is mondott, hogy fogamzásgátló szedése esetén fölösleges hormonvizsgálatra mennem, mivel az eredmény nem hoz majd tényleges eredményt.

A leletemmel visszamentem a vezető nőhöz az Aestheticába. Ő közölte, hogy nem orvos és majd megnézeti a leletemet egy orvossal. Hetekkel később! (jó sokáig tart ránézni egy leletre) felhívtak, hogy fáradjak be az Aestheticába a bőrgyógyászhoz vizsgálatra. Befáradtam. Elmondtam neki is a panaszomat, amire érdemben semmit nem mondott, csak annyit, hogy majd hetek múlva felvesznek egy endokrinológust és menjek majd el hozzá IS.

Hónapokkal később felhívtak, hogy akkor most mehetek az Aesthetica endokrinológus orvosához és közölték hogy 5,000 FT lesz a vizsgálat díja!!! Na ekkor betelt a pohár. 2010.évem azzal telt, hogy folyamatosan panaszkodom és még én fizessek azért, hogy az ő orvosuk megállapíthassa, hogy márpedig nekem hormonbajom van és nem kezelnek tovább és pénzvisszatérítést sem kapok!?!? Nevetséges!!!

A vezetőnél ekkor újból panaszt tettem, hogy felháborítónak tartom, hogy tőlem akarnak szedni pénzt az új orvosuk profitabilitása érdekében, miközben panaszt tettem a szolgáltatásukra, hogy nálam nem mü#ködik amit ígértek.

Válaszok:

„Ne menjünk bele ilyen frázisokban. Nem vagyok köteles ezt végighallgatni! Sajnálom én ebben nem tudok segíteni.” (Az állítólagos vezető nem tud segíteni?? Akkor ki tud??)

„Hogy adtam volna tájékoztatást arról, hogy pénzbe fog kerülni az orvos, ha én is csak két hete tudok róla?” (A vezető miért csak két hete tud arról, hogy pénzbe kerül egy szolgáltatás a panaszos ügyfélnek??)

És még egyéb ínyencségek:

Mielőtt valaki aláír egy ilyen szerződést, megvizsgálja az úgynevezett tanácsadónő és bőrgyógyász is, hogy úgymond jó-e a szőre és bőre a kezeléshez. Ekkor senki nem mondta nekem, hogy valószínűleg hormonbajom van, mert túl szőrős vagyok és menjek el vizsgálatra. Mint ahogy azt az információt is elfelejtették közölni velem, hogy hormon probléma esetén nem hatásos a módszer. Erről se írásbeli se szóbeli tájékoztatást nem kaptam. A kezembe nyomtak egy szerződést (1 oldalt) és semmi mást. Úgy gondolom a fogyasztóvédelem ezt hívja félretájékoztatásnak!!!

Amikor a nem tájékoztatásról elmondtam a véleményemet a vezetőnek, akkor a válasz az volt, hogy a tanácsadónőnek nem dolga, hogy megítélje, hogy hormon problémám van-e. (kérdésem: akkor minek vizsgált meg ő és az orvosuk is ha nem ilyen típusú  probléma miatt??)

Tanácsadónő felhív hétfőn, hogy bejelentkezzek nála endokrinológusnál, majd ígér egy visszahívást. Csütörtökön reggel már nem bírom tovább, és én hívom fel, hogy mi van már és miért nem hívott vissza, mire nyávogós hangon közli: „Szabadságon voltam, néha az ember elmegy szabira tudod…” (Akkor mi a szarért ígérsz visszahívást és könyörgöm hétfőn Te hívtál fel b…meg!!!)

Nevetségesnek tartom azt is, hogy nem magukban keresik a problémát. Például a kezelőnők közül volt aki az egy órásnak mondott kezelést 20 perc alatt végezte el, képzelhetik, hogy milyen precíz munka állt mögötte. És persze nem lehet szólni, hogy még itt vagy ott nem kezelt, mert akkor közlik, hogy ez már nem a szerződött részen van vagy, hogy azt már kezelte, csak én látok rosszul.

Ezek után felmerül bennem a kérdés, hogy vajon a csúcs szuper agyon-reklámozott Aesthetica hogy csinálhat egy mellnagyobbítást. Az egyik mellem 5 cm-mel kisebb lesz, mint a másik és utána közlik velem, hogy de ez így jó és biztos az én szervezetemmel van a probléma azért nőtt az egyik mellem nagyobbra, mint a másik.  Én nem mernék náluk kés alá feküdni és persze ilyen elégedetlen ügyfélkezelés után egy fillért nem vagyok hajlandó náluk elkölteni.

Fél millió forint kifizetése után még 5,000 Ft-on megy a harc…és nincs jótállás. Ennyit a VÉGLEGES szőrtelenítésről és az Aestheticáról. Mindenkit óva intek, hogy odamenjen bármiféle szolgáltatást igénybe venni, mert valószínű, hogy kamu a szépnek és jónak hangzó marketing szöveg és ha valamit elrontanak, akkor bizonygatják, hogy nem ők a hibásak.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rejtélyes 2010.11.17. 00:37:59

Végleges szőrtelenítés, ingyenes kipróbálási lehetőséggel :D

Fél milla? Azért mennyi borotvát, borotvahabot kapsz? vagy hideg/meleg gyanta? :D

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.17. 00:42:35

>>A szerződés 8 kezelésről szól és szóbeli ígéretről: „amennyiben nem hatásos a kezelés addig kezelünk, amíg az összes szőröd el nem tűnik.”<<

Hát a szóbeli ígéretet nem tudom. Kapott 2-3 ajándék kezelést, szerintem tejesítettek.

>>az egy órásnak mondott kezelést 20 perc alatt végezte el, képzelhetik, hogy milyen precíz munka állt mögötte<<

Akkor kelett volna szóni.

>>5,000 FT lesz a vizsgálat díja!!! Na ekkor betelt a pohár<<

Félmilliót kipenget, és ötezren akad meg???

Egyébként ötvenezer kezelésenként kicsit sok. De nem tudjuk, hogy miyen testrészről volt szó. Teljes test szőrtelenítés nyolc kezeléssel eléggé hihetetlen.

England win The Ashes! 2010.11.17. 00:43:06

Én szeretem, ha a pinán van egy kis minta...

Viktus 2010.11.17. 00:45:16

disznópörzsölő megoldja?

RaveAcE 2010.11.17. 00:47:33

inkább maradok szakállas

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2010.11.17. 00:50:11

Ha kézben van a szerződés és a leletek, akkor tessék elfáradni egy ügyvédhez, mert nélküle és egy esetleges bírósági eljárás belengetése nélkül szinte biztos, hogy nem fognak megfelelően foglalkozni az ügyével.

sashlee 2010.11.17. 00:54:31

Chewby!

Mondtam, hogy ezt az egészet felejtsd el. Látod elszórtál egy valag galaktikus dollárt, és maradt minden a régiben.
Gyere haza, várunk nagyon!

Leia és Han Solo

Megdobbent 2010.11.17. 01:08:02

Felimilla bazdmeg, a budai anyukak meg ocska presszokba jarnak?!?!?!?!?!?!!?

A betyar mikroblogger kemenysajtjat annak a baccpapucsnak, hogy a kis faszenes rugja telibe muemleki kornyezetben, EDE banatara, platos ifaval, ifon4-en cserezve!

ILYEN csufsag megeshetik egy tisztesseges, arca veritekebol megelo fiatal kislannyal?!

A teremeburajat, mar ledobtam a fedot en is!

Megdobbent 2010.11.17. 01:09:39

@sashlee: Ehehe, en asztem egy kis ewok ugrabugral felhaborodva, nagyerszennyel :>>>

pakesz (törölt) 2010.11.17. 01:22:59

azt nem ertem, hogy a TB miert nem kuld ki kozos szamlat a hormonvizsgalatrol...

mind a kettonek elfelezve APEH-el behajtva
es akkor vegyuk csak elo az angol orvosi fizeteseket, meg a zamortizacijot

yeahbaby 2010.11.17. 01:23:21

Hormonzavarosan szőrtelenítésre járni ősi román szokás!

pakesz (törölt) 2010.11.17. 01:25:27

@Viktus: "disznópörzsölő megoldja? "

vicc vagy nem vicc, ez az :)

amugy van hatasa, es jo is lehet csak nehany egyednel nem jon be...

de ugye milyen sokszor elmondja az ember hogy a szerzodest meg kell nezni?
aprobetus meg egyebek

Megdobbent 2010.11.17. 01:43:46

@pakesz: mert te meg en kipengetjuk a kislany hormonvizsgalatat, mint az urak. Ha egyszer szegenykenek csak fel millaja van, szivesen adok neki, nem szivesen nezem, ahogy nyomorog. Gondolom igy vagy vele te is.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.17. 01:48:58

Faszokvagytok, akik a szőrtelenítésen röhögtök. Igenis, ez probléma a nőknél. A mellnagyobbítás baromság, azt csak azért csinálják, mert a tizenéves kisfaszok nőt nem látnak, csak pornóvideót, ott minden kurvának bazinagy dudája van, és megdöbbennek, mikor igazi mellet látnak. A szőrtelenítést viszont megkövetei a társadalom, megszólják a szőröslábú csajt.

(A fanszőrzet szőrtelenítése megint más kérdés, azt is csak a kurváktól veszik át.)

csirkeGL 2010.11.17. 01:54:08

Most nem azért, de lehet jókat poénkodni a némber szőrösségén (talán románok az ősei, na), de szerintem akkoris jogos a nyavalygása h átbaszták.

Ha a cég vállal valamit, azt tessék megcsinálni.

Ha úgy látják hogy ez nem fog menni, akkor tessék előre megmondani, hogy túl szőrös vagy bazzmeg, nálad legfeljebb pörzsölővel menne a dolog (ahogy egyik kollega javasolta) és annyi...

De az tényleg nem járja, hogy orvos megvizsgálja előtte (!!!), majd elvállalja a cég, lézerezi ezerrel, oszt a végén kijelenti, hogy jah boccs mégse jött össze... de azért a félmillát behúzza a semmiért.

Mert ugye a lézer nem fogyó eszköz, szal a céget kurvára nem érné veszteség azzal, ha visszafizetné a pénzt. (az más kérdés, hogy ha veszteség érné, akkoris vissza kéne fizetniük. Ők kúrták el, vállalják a felelősséget. Vagy nem vizsgálták meg jól a némbert előtte, vagy szar a gépük, de mindenképpen ők hibáztak.)

Szóval egy szó mint száz: Aesthetica bekaphatjátok a faszt!

A javaslatom hogy tessék fogyasztóvédelemhez fordulni, és leverni a kis köcsögökön a pénzt...

joetaylor 2010.11.17. 02:00:24

Túl hosszú és száraz a bevezető. Most akkor az áldozat férfi vagy nő? Az emberek szőrösek ezt el kell fogadni.

Smafu 2010.11.17. 02:05:19

"...hormonzavarosnak nevezték olvasónkat"

Attól, hogy valaki olvassa a Homárt, még lehet hormonzavaros, nem? Vagy ezek egymást kizáró entitások lennének, olyan halmazok, mely halmazoknak nincs, nem lehet közös metszete???

yeti-ufo hibrid 2010.11.17. 02:27:06

A posztoló nem hormonzavaros, hanem önértékelés-zavaros, hiszen képes volt FÉLMILLIÓ forintot arra költeni, hogy megpróbáljon VÉGLEGESEN megszabadulni testének egy olyan részétől, aminek megléte teljesen normális és természetes.
Szomorú ez.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.11.17. 02:56:27

Hát igen, eléggé lehúzásszaga van a dolognak... miért ígér olyat a cég, amit nem feltétlen tudnak betartani? Vagy ha már megígért, próbálja meg betartani!

Amúgy kérdés, F milyen nemű, és miért akar szőrtelenedni :D

Megdobbent 2010.11.17. 03:02:35

"Megallapitast nyert, hogy felperes testen szőr nő. Mivel ilyet sem az eskudtek, sem e testulet sem senki meg nem latott, igy e vilagrengeto borzalmat e birosag a dobbent es eszmeletet vesztett eskudtek szava alapjan megfeleloen buntetni ohajtja. Alperes alljon fel. Az itelet halal, melyet 48 oran belul vegrehajtunk. Boritsa orok homaly e rendkivuli esetet, ezert jelen targyalas jegyzokonyvet 200 evre titkositjuk, es azt egy, a Napba bocsatott urhajon helyezzuk el a 199. evben."

Tehat az alabbi szavak eszerint megis jellemzik az ilyen dolgokat:

vegleges, orokke tarto, csoda.

Nem mellesleg ki a faszom hallott barmit is valaha errol az Aesthetica-rol? Mi a fene ez egyaltalan? Minden epkezlab, modern leanyzo oda jar tan segget feltoltetni savval, mellet atszabatni, orrot horpasztani, nemet valtani?

Nekem az arcomon is kepes szor noni, akkor most mar hagyjam a borotvat a faszba', lojem magam fejen lezerpisztollyal, vagy szoljak be Luke Skywalkernek, hatha arconsuhint?

Bruce Willis szavaival ele, az Utolso cserkeszbol:

"Bazi oreg vagyok mar"

(o azon hokkent meg, hogy a 6 eves kislanya kurvakent sminkelte magat... - en meg azt hittem nezokent, hogy ez csak valami buta vicc lehet.)

Megdobbent 2010.11.17. 03:06:20

"2. kerületi orvoshoz" ahaha, hat csak nem lottem olyan melle ezzel a budai anyuka a presszoban kozelitessel. Weh-eh-eh, csoda dolgok vannak budan :>

csirkeGL 2010.11.17. 03:19:03

@Megdobbent:

Lehet nőként nem így éreznéd... de lehet férfiként se, ha az asszony szőrös lábbal meg dzsungellel a lába között akarna hemperegni veled.

Én el tudom képzelni, hogy ez a nőknek fontos. Akkor meg miért ne csinálnák?...

Örülök hogy vágod a cikk lényegét... függetlenül attól, hogy mi a szolgáltatás konkrétan, itt egyszerűen lehúzták a némbert.

Egyébként az aesthetica éveken keresztül banner-reklámokkal tolta tele a hírportálókat (éppen ezzel a lézeres szőrtelenítős marhasággal), sztem innen ismeri a többség a nevét:)

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.17. 03:43:24

Ne legyetek köcsögök, a csaj fizetett valamiért sokat, ha neki ez kell, hát ez kell... amikor fizetett, ezek sem vinnyogtak.
Másrészről meg, nem akarom elkedvetleníteni, de ebből bizony bőrrák lesz. Nem a szőréből, hanem a lézeres lófaszból (ezt a legtöbb bőrgyógyász tudja, csak hát ilyen helyen nem nagyon meri, meg akarja tudni).

@atpijkamo: Bőcset szóltál most igencsak! Ki kéne nevelni a kispicsuszokból ezt a hol dugdostassunk műanyagot a bőrünk alá tempót.. drága is, szar is. Hülyén is fog kinézni nagymama korában keményen álló 110D-s cseccsel.

BKV reszelő 2010.11.17. 04:06:58

Az is hülye, aki 500000 HUF-ot költ ilyesmire! Sőt! Az a hülye! Aki meg elveszi tőle ezt a pénzt és elbeszélget vele az élet nehézségeiről - szőr pl. - az igenis okos. Mellnagyobbítás mi?! :D Dagatra verném ezt az unatkozó kurvát, akkor nagy lenne a melle. :)

BKV reszelő 2010.11.17. 04:07:46

Az is hülye, aki 500000 HUF-ot költ ilyesmire! Sőt! Az a hülye! Aki meg elveszi tőle ezt a pénzt és elbeszélget vele az élet nehézségeiről - szőr pl. - az igenis okos. Mellnagyobbítás mi?! :D Dagatra verném ezt az unatkozó kurvát, akkor nagy lenne a melle. :)

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2010.11.17. 04:35:22

Fel millioert szerintem az elete vegeig bevasarolhatott volna borotvabol, habbol.

csirkeGL 2010.11.17. 04:44:12

@enamel:

Ebben bizony igazad van. Nemtom mér gondolják a nők (meg egyes beteg férfiak, akik csecst is legfeljebb csak pornóban láttak), hogy ez szép.

Szerintem egy természetes állású, természetes érintésű ("fogású") női mell sokkal étvágygerjesztőbb, akkor is ha egyébként kisebb, mint egy bazinagy műanyag szar.

csirkeGL 2010.11.17. 04:48:03

@BKV reszelő:

Szerintem meg aki egy szolgáltatást ígér, az ne ítélkezzen, hanem csinálja meg. Azért fizetik.

Lehúzni valakit kurvára nem menő dolog...

csirkeGL 2010.11.17. 04:50:53

@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX:

ez azért nem teljesen igaz... Borotva meg a hab nem a legjobb megoldás ilyesmire. Akkor már inkább gyantázás, azt meg ha kozmetikusnál csinálja, akkoris elkölt alkalmanként mondjuk 5000 Ft-ot (saccperkábé, fingom sincs mennyibe kerülhet az ilyesmi).

Na most két-három hetente gondolom azért illik elmenni, az azt jelenti hogy mondjuk egy évben elmegy rá 50.000 Ft. 10 év alatt már be is hozza az árát...

Aztán ha valaki meg különösen szőrös, akkor még gyakrabban kéne kozmetikushoz járnia, vagyis méggyorsabban megtérül a lézerezés ára.

Feltéve persze h a szolgáltató szolgáltatja is, amit elvállalt...

Shinjuku 2010.11.17. 04:51:57

Latom mindenkinek sikerult megfogni a cikk lenyeget... Oszinte gratu.

Megdobbent 2010.11.17. 04:52:08

@csirkeGL: Na most nem azert, de a lezer hetkoznapi hasznalata elottrol szarmazom jocskan, es eskuszom az egre, hogy a nok 1990-tol kezdve remekul boldogultak (azelott nem erdekelt), es soha egyik sem hitte el, hogy egyszer, s mindenkorra minden szortol meg lehet szabadulni. De nem is akartak veluk ilyesmit soha elhitetni. Na nem mintha ertenem ezt a kopasz-maniat. Aki azt talalta ki, hogy egy felnott, erett nonek feltetlen 8 ev alatti kislanynak kell latszania, jo nagy plasztikmellekkel, annak a gyermekkorarol van egy elkepzelesem, de asszem puszta ecsetelese is sulyos moderalast vonna maga utan. ;)

Letjogosultsagat elismerem egyebkent az ilyesminek, mondjuk egy-egy fel-egy negyzetcentin el is hiszem, hogy kiirthato valami gonosz modszerrel kvazi veglegesen (de ugy tudom, hogy 5-10 evnel tobbre senki nem mondja, hogy lehetseges).

Ime egyebkent plusz egy ok, miert ne engedjuk adblocker nelkuli browserrel szorfozni a lanyokat-asszonyakat! Legyen ez into jel.

Na, de osszefoglalva: aki elhiszi hogy ennyivel megoldhato az orok szortelenseg, az telleg ne csodalkozzon, hogy megfejik csunyan. Ha nekem elhinnek, hogy a bolcsek kovet tudom kiturhazni, mar kiszaradtam volna, de leszarnam a milliardos vagyonommal ;)

kód 2010.11.17. 05:41:25

@BKV reszelő: "Az is hülye, aki 500000 HUF-ot költ ilyesmire!"

Nem. Az a hülye, aki nem tud 500000 forintot költeni ilyesmire.

Na de komolyan, aki nem fogja fel, hogy hogy különböző embereknek ugyanaz az összeg mást jelent, egyiknek sok, másiknak számottevő, harmadiknak bagatell, az tényleg menjen gyógypedagógushoz. Az hogy telefirkálja itt a blogokat, az szemmel láthatólag nem segített rajta.

csirkeGL 2010.11.17. 05:43:16

@Megdobbent:

Nem olyan elképzelhetetlen az... fene tudja mire jó a modern technika. Egy háziasszonytól milyen jogon várod el, hogy tudja hogy a legújabb lézertechnika mire alkalmas?

A cég mond valamit, leír valamit a szerződésbe, azt be kell tartani... nehogy már a vásárló hibája legyen, hogy "elhitte" a cégnek.

Egyébként meg létezik teljes és végleges szőr-eltávolítás, elektrolízissel. Szóval azért nem olyan nagyon hülye az ember, ha elhiszi, hogy van ilyen:) Lám te se tudtad...

Az más hogy a lézeres kezelés legfeljebb erőteljesen ritkítani tudja a szőrt, de 100%-os megoldást nem nyújt. De ezt talán a cégnek kéne elmondania, a tisztességes üzlet az így működik...

Minek 2010.11.17. 05:51:12

A posztoló valószínűleg szőke.
És ez most nem vicc.
Ez eljárás, úgy működik, hogy a lézer a szőrön keresztül "felhevíti" és roncsolja a szőrtüszőt.
A világos dolgok meg inkább visszaverik a fényt, a sötétek, meg elnyelik.
Tehát sokkal hatásosabb a kezelés egy mediterrán típusnál, mint egy skandinávnál.
Persze erre fel kellet volna hívni a figyelmet.

csirkeGL 2010.11.17. 06:14:38

@Minek:

Ennyi. Gondolom a cég ezért vizsgálja meg a pácienseket mielőtt elkezdik a dolgot...

A cég elbaszta, rosszul vizsgálta meg. Csak ez nehogy már a vásároló hibája legyen.

Rájuk kell borítani az asztalt és leperelni róluk a gatyájukat is, oszt annyi.

atila68 (törölt) 2010.11.17. 06:20:51

Azta! Fél guriga gyakorlatilag blinkre.
Azért megkérdezhette volna kezelőorvosát, gyógyszerészét, kozmetikusát, műkörmösét, és bármelyikük elmondta volna, hogy olyan, hogy végleges szőrtelenítés, nem létezik.
Sajnálom a hölgyet, ennyi időt energiát pénzt idegrendszert elpazarolni feleslegesen.

kzolika 2010.11.17. 06:37:00

Nem tudom, a posztoló hány éves, de ha kitartóan vár pár évtizedet, a természet is megoldja.

Dr.Traktor 2010.11.17. 06:59:00

a feléig bírtam olvasni.

ennyi erővel meg szabadidővel amennyit a posztoló erre a cégremeg a csipogásra szánt akár minden nap gyantázhatott volna.

PsychoCica Dö Ríl. 2010.11.17. 07:00:15

Bezzeg németbe már évtizedek óta nincsenek szőrös nők. Vesztesek vagytok!

Akkora nagy eszem van, hogy én még a szőrhöz is értek. De kérdezhettek űrkutatás meg génsebészet témában is.

kzolika 2010.11.17. 07:03:58

@csirke72: Nem lehetne, hogy a német génsebészeti program keretében megpróbálják felkutatni az agyad, aztán ha sikerül, ha nem, a német űrkutatási program keretében kilőjenek az űrbe?

kzolika 2010.11.17. 07:06:44

@csirke72: Ja, meg az usákoknál sincsenek szőrös nők. Ha egy hálivúdi filmben egy nő 5 hete ki van kötözve túszként, valahogy akkor is sikerül szőrtelenítenie és sminkelnie, mert ezekben hiba nincsen.

Szűcslaci 2010.11.17. 07:16:46

"mert persze az a feltételezés, hogy velem van a hiba…no comment."

Haha, hát ki a szőrös, tán nem kiskegyed???

intimkriszti · http://intimkozmetika.com 2010.11.17. 07:19:07

Évekig dolgoztam ezzel a technológiával. Szakemberként borzasztóan frusztrált, hogy a kezelés gyakorlatilag tervezhetetlen. Nem ígérheted meg (már ha tisztességes vagy), hogy ténylegesen mikorra várható és várható-e egyáltalán eredmény. Szóval én visszataláltam az ősi módszerhez. (gyanta) Jellemző egyébként, hogy egy barátnőm, aki évek óta(!) jár IPL kezelésre, mellette mind a mai napig kénytelen mellette gyantátatni is nálam...

F.-nek üzenem, hogy ha megkeres, segítek megoldani a problémáját INGYEN.

PsychoCica Dö Ríl. 2010.11.17. 07:23:42

Az előbb belepukiztam a tenyerembe és bekaptam a buborékot. Azt csak késöbb vettem észre, hogy sógorostul jött az áldás. Finim kebab íze volt.

kisa 2010.11.17. 07:30:52

www.aesthetica.hu/vegleges-lezeres-szortelenites
Tiszta sor:leírták, hogy vizsgálat, konzultáció, esetleg endokrinológus a kezelés ELŐTT, ha felmerül a gyanú, hogy a páciens nem alkalmas.
Itt megtörtént a vizsgálat, ellenjavaslat nem volt, tehát mindenképpen átverték.
Innentől kezdve mehet a fogyivédelemhez, bíróságra. Ideje van, pénze van, miért ne pereskedjen? Ha valaki meztelen csiga akar lenni, szíve joga, pláne ha az anyagi eszközök is a rendelkezésére állnak.
Viszont jót nevetnék, ha mondjuk 5-10 év múlva a szőrös muff jönne divatba...
Bár ez kizárt, mert abból senkinek nem származna haszna, csak a potenciális pácienseknek. :-)

midnight coder 2010.11.17. 07:34:58

Az igények koronként változnak. Pár száz éve, ha egy csaj havonta egyszer fürdött akkor már kb. hasonló megítélés alá esett mint ma az agyonplasztikázott, szilikonnal kitömött, szőrtelenített csajok.

Énbagoly 2010.11.17. 07:41:10

Szerintem itt azok a pasik fikázták legjobban a posztolót, akik felsikítanak egy hónaljkutya láttán.
Kifizetett nem kevés pénzt egy olyan dologra, amit jónak tartott. Átbaszták, nem is kicsit. Jogosan panaszkodik.
Csak az a gond, ha egy cég alapból átbaszta, akkor nem fog neki igazat adni semmiképpen. Ne akarja magát kezeltetni velük, de nyugodtan feljelenthetné őket a fogyasztóvédelemnél legalább.

ArgonX 2010.11.17. 07:42:11

Most sem csalódtam, hogy mennyi PARASZT kommentelő van itt.
Fogadjuk el, hogy szőrösek vagyunk, mert ez természetes? Akkor fogadjuk el ezeket is:
- az ember büdös, felesleges fürödni
- a fogkefe sem az ősrobbanással jött létre
- nőknek smink??? Minek? Az sem természetes.

És még sorolhatnám. Tehát csak így tovább, nagyokosok...

apróbetűsrész · http://egyzene.blog.hu/ 2010.11.17. 07:51:47

sajnálom azokat, akik a cosmopolitan és tsai nyomására végleges szőrtelenítésen kezdenek el agyalni. ez az utóbbi 10-15 év divathulláma. majd nemsokára vége lesz. már most jön vissza a fanszőrzet és a dús szemöldök is, például, és szerencsére egyre kevesebb ceruzával megrajzolt borzalmat lehet látni a lányok arcán.
aki ennek ellenére a teljes csupaszság híve, ne felejtse kitépkedni a szempilláit, és a leborotválni a haját is, elvégre fúj, szőr.

www.Bisex.hu · http://www.bisex.hu/aff/99e46a59d4f8188eda373d36ecd8cc3a 2010.11.17. 07:51:53

nekem egy barátnőm járt hasonlóan szívatós helyzetben ua cégnél. más csajoktól is csak szart hallottam erről a cégről.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2010.11.17. 07:52:53

menjetek a faszba el mind bazmeg kibaszott fasz állat dög buzi kurva geci fasz disznók

carlo74 2010.11.17. 07:56:42

az emberek ostobák. és itt a posztolóra is gondolok kicsit, de a kommentelőkre jobban.

Fotelrocker2 · http://budapest.blog.hu 2010.11.17. 08:00:16

Á, ezt nem hiszem, ilyen egy lúzer kispályás embert, Aesthetica, persze, a legfeleslegesebb cég a világon, csak a sülthülyék járnak oda.
Nem tudom a nemét a posztolónak, de ha csaj, nulla esélye lenne nálam.

@atpijkamo: Mi? Ki a faszom követeli meg? Én nem. Te igen? Vagy ki?
Annyira bírom ezeket a "megköveteli a társadalom" érveket.
Esetleg ne követeljünk meg baromságokat, gondoltatok már erre?

Bocs, hogy folyton veled vitatkozom, ez nem személyes, jó arcnak tartalak, csak valahogy így jön ki. :)

eweres 2010.11.17. 08:05:02

ha fogamzásgátlót szed, akkor semmi esélye sincs, ezt meg kellene értenie. szóval először a párját kellene a gumira rábeszélni, aztán elmenni kezelésre ...

Fotelrocker2 · http://budapest.blog.hu 2010.11.17. 08:06:15

@ArgonX: A nagyokos te vagy, és szép öngólokat rugdosol.
Éppenséggel a természetes lények - állatok pl - elég sokat tisztálkodnak.

A középkorban és a reneszánszban pedig az "ejrópaiak" közös élménye volt, hogy pl. az elmaradottnak tekintett, és lenézett arabok sokkal jobbak voltak testápolásban.

Fotelrocker2 · http://budapest.blog.hu 2010.11.17. 08:08:23

@csirke72: És utána mi volt? Ne hagyd abba a legérdekesebb résznél.... :)

zoxó 2010.11.17. 08:17:29

Az volt már, hogy végleges szőrtelenítés nincs? Csak tartós szőrtelenítés van, ami nem végleges, mert a szőrszálak előbb-utóbb visszanőnek. Lehet, hogy nem olyan erősen, de visszanőnek. Amúgy normális esetben, ha ilyen erős szőrösödésről van szó, az endokrinológiai vizsgálat az alap kellene hogy legyen.

sunabajnok 2010.11.17. 08:24:46

én csak egy anyuka vagyok!

egy barátnőm hasonló cipőben járt, és 6 gyantázással annyira elvékonyítottam neki, hogy azóta eszébe sincs borotvához nyúlni!!!!
és a néhol 3-4 szőrszál, ami egy hagymához kapcsolódott, mára ki sem nől neki!
keress meg, 350 ft. a gyanta, melegítő van, eldumcsizunk közben, és legalább kipróbáltad!

kujoon 2010.11.17. 08:32:02

Én is rühellem a szőrt magamon.Mondjuk férfi vagyok, de az állandó szájbaszökött borotválkozástól elegem van.Kicsit is nem figyelek oda (pl éjszaka, alvás közben) és máris kinőtt úja.Szinte az egész testem szőrös, néha megijedek, hogy mi lesz, ha elkezdenek vadászni rám a bundámért...De a legjobban az arcomon zavar.Már gondolkozom a gyantázáson, állítólag az indiánok is azt csinálták (vö. látott már valaki szakállas, borostás indiánt ? :-) )

Mr Neanderthal 2010.11.17. 08:32:23

ezek a cegek jonnek mennek evente ujrabejegyzik oket, uj telephely, stb, nem erdekli oket hogy teljesitheto e, amit vallalnak, ha eleg penzes balekot talalnak, barmit bevallalnak, mire eleg per megy ellenuk, felszamoljak a cuccot, az ugyvezeto stroman pic$a meg elviszi a balhet es kisebb pofaja lesz

jet set 2010.11.17. 08:34:48

2x2 testrész kerül 100ezerbe. Teljes testszőrtelenítést kért? Miért nem próbálkozott 1 testrésszel, aztán ha az sikeres, akkor mehetett volna tovább.

Layosh 2010.11.17. 08:41:26

Jó is az a kopasz punci :)

Hurri Kán 2010.11.17. 08:41:28

Nézzük a dolog jó oldalát: örüljön a pszt toló hogy nem nőtt szarva....

SarahConnor 2010.11.17. 08:42:15

Fél milla szőrtelenítésért? O.O

Nem jobban megéri hetente egyszer eldobható borotvával lehúzni, ahol kell? Úgy még mintát is varrhatsz bele :)
Én lassan egy évtizede művelem ezt, de még 10ezernél se járok azt az összeget tekintve, amibe ez került...

romaniarulez! 2010.11.17. 08:47:21

Na figyeljetek pupákok!
Ne akadjunk már fenn azon, hogy a posztolónak fél millája volt szőrtelenítésre, itt az a lényeg, hogy hülyeséget ígérnek az esztétikusok. Az a lényeg, hogy valaki fizetett egy szolgáltatásért és nem azt kapta, ami jár. Ez olyan, mintha lemosatnád a kocsid, de piszkos maradna a szélvédő, bemennél megint, megint, továbbra is ott van a kosz, stb. Az, hogy a kezelés milyen drága volt, csak növeli az elvárást a szolgáltatást nyújtóval szemben, hogy jól teljesítsen.
"Addig kezelünk, amíg van rajtad szőr???" Nyilván 100 emberből 99-nél ez simán megy, de mindig van 1 olyan, akinél ez húzós. Ezt egy olyan cégnek, aminek a piacon komoly részesedése - és feltételezem, nem elhanyagolható nyeresége - van, be kell kalkulálnia. Lehet, hogy a posztoló kezelése totál ráfizetés nekik, de biztos vagyok benne, hogy a többi - "normális" 99 ügyfélen bőségesen megtérül. Ez a már sokat emlegetett magyar mentalitás, ami nyugaton ismeretlen, mert ott az emberek nem tökölnek, hanem fogyasztóvédelemhez fordulnak és cirkuszt csinálnak, ami meg felhajtással jár, a cégeknek erre pedig nincs szükségük.
Én férfiként nyilván nem érzem át a szőrtelenítés problematikáját, de, mint mondtam, itt nem a szolgáltatás fajtája a lényeg, hanem maga a tény, hogy szolgáltatásnyújtás történt. Szóval az a minimum, hogy a panaszkönyvbe be kell írni ilyenkor.

SilentSound · http://autozz.blog.hu 2010.11.17. 09:02:36

@kujoon: Az indiánok nagy részének genetikailag nem nő arcszőrzete egyáltalán, azért ritka köztük a borostás, bajszos, szakállas. :)

cicmen (törölt) 2010.11.17. 09:03:23

@atpijkamo: >>A szerződés 8 kezelésről szól és szóbeli ígéretről: „amennyiben nem hatásos a kezelés addig kezelünk, amíg az összes szőröd el nem tűnik.”<<

Én a dugásra szoktam egy hetes garanciát vállalni!

R-l@nch 2010.11.17. 09:03:49

Tipikus magyar kommentek. Miért költ valaki fél millát erre- meg arra. Ki nem fo..a le??? Nem a te pénzed!! Semmi jogotok bírálni valakit azért, mert ő úgy gondolja, hogy ez a szőrtelenítés neki megér ennyi pénzt.
Így működik a világ, drágaságaim!
A lényeg az, hogy egy halom pénzt fizetett a semmiért és még utólag is át akarják ba..ni! Ez megengedhetetlen!! Főleg ennyi pénznél!
Azonnal be kell őket perelni, és mehet a levesbe az ilyen cég!

tejcsokoládé (törölt) 2010.11.17. 09:03:53

nem vitatom, hogy az Aestetica nem volt korrekt, de...
őszintén szólva irigylem, hogy valakinek ilyen gondja van... talán elüthetné értelmes dolgokkal is az idejét. :)

cicmen (törölt) 2010.11.17. 09:09:19

Lehet, mogy a csajszi elfelejtette levenni a nerbundáját?
Tessék egy vicc, hogy ez hogy lehet.
Tenyérjósnál.
Uram! Borzasztó dolgokat látok!
-Önre többen támadnak késsel, leszúrják, feldarabolják, darálóba teszik!
-Ja?!
-Levenné a disznóbőr kesztyűjét?

Sayeed 2010.11.17. 09:11:50

Ha ezután szőrtelenítésre megyek, csak utólag fogok fizetni. Ha megmarad a szőr, akkor a lóvé is.

jet set 2010.11.17. 09:14:33

@Sayeed: Mert szerinted ez működik. Sok sikert!

cicmen (törölt) 2010.11.17. 09:14:52

@R-l@nch: Tipikus magyar kommentek

Te mi vagy, hogy magyarozol?
Mondjuk én sejtem!

kisvagány 2010.11.17. 09:15:57

Előre bocsátom,hogy nem én vagyok a szakértő a családban, de valami tudás ragadt rám is az utóbbi években. Szóval a feleségem 8 éve foglalkozik lézeres szőrtelenítéssel a saját vállalkozásában, ő maga végzi a kezeléseket. Ennyi év alatt ( tudomásom szerint ) nem volt egyetlen elégedetlen ügyfele sem! A "titok" valószínűleg az alábbiakban rejlik:
1. Korrekt eszközt kell használni. A "szőrtelenítő ipar" az utóbbi időben felhígult. Sokan hirdetik magukat, hogy lézeres szőrtelenítést végeznek, de ehhez nincs igazi berendezésük. A gépük nem tud megfelelő energiát koncentrálni. Tipikusan ilyen berendezések a mostanában nagyon elterjedt IPL gépek amikről azt mondják, hogy lézer, holott nem is az. Olyan ez mint amikor ki akarsz vágni egy fát. Egy nagy fejszével ( lézer ) vagy a zsebkéseddel ( IPL ) leszel hatékonyabb? :)Ide tartozik még, hogy lézer és lézer között is van különbség!Az sem mellékes, hogy dióda lézert vagy Alexandrite-t használnak.
2. Korrekt tályékoztatást kell adni! A szőrnövekedésnek több fázisa van. A lézeres kezelés csak az aktív fázisban lévő, a bőrből "kint lévő" szőrszálakat pusztítja el. Azt viszont végleg,soha többé nem nő vissza! A koncentrált fény energia elnyelődik a sötét pigmentekben ( szőrszálakban ) hővé alakulva eljut egészen a hagymáig és "kiégeti" azt. A fehérje kicsapódik, a szőrszál elpusztul, 1-2 héten belül kihullik.Az már soha többé nem nő ki többet. Azért van szükség több kezelésre, mert mindíg csak az aktív fázisban lévő szőrszálakat tudod elpusztítani.
3. Nem mindegy, hogy ki végzi a kezelést. A feleségemnél ezért nincs alkalmazott. Mindenkivel ő beszél és ö kezeli. Így biztos, hogy megkapják a megfelelő tájékoztatást a kezelés kockázatairól, a kizáró okokról, és persze az előnyeiről is. Minden kérdésre közvetlenül az "illetékes" válaszol, nincs üzengetés, félretájékoztatás és félreértés. A kezelések a megfelelő energiaszint használatával történnek a maximális hatékonyság eléréséhez stb...
Sajnálom és megértem azokat a nőket, akik néha erőn felül is áldoznak a szőrtelenítésre, hogy megfeleljenek ők is a mai szépségideálnak. Ma a "csupasz" a divat. Legyen az a testrész láb, kar mellkas, fazon vagy bármi egyéb, és nem csak a nőknél, a férfiak is szőrtelenítenek.:)

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.11.17. 09:16:32

@atpijkamo: engem nem zavar a bunda, de mindkettőnknek megkönnyíti a dolgát ha legalább rövidre van vágva. a kurvának meg lehet akármilyen csupasz, ötezer farok után úgyis csúnyán szét van zilálva, tehát nekem sosem tetszene.
@R-l@nch: ezt én is utálom a mogyorókban. azon kattog az agyuk, hogy mi mire mennyi pénzt költ. undorító! ha valaki felteszi nekem azt a kérdést, hogy "ez mennyibe került?", vagy "mennyit kaptál ezért a melóért?", majdnem szívbajt kapok. senkinek semmi köze hozzá, hogy másoknak milyen a pénzügyi helyzete! gyakorlatilag arra kíváncsi szonte mindenki, hogy "mennyit érsz", konkrétan forintban.
@kujoon: ne gyantázd az arcod. borotválkozz szorgalmasan. a mellszőrödnek nyugodtan nekieshetsz vegyifegyverrel!

PsychoCica Dö Ríl. 2010.11.17. 09:18:19

@romaniarulez!: nem beretválod a segged, meg a zacseszt? De igénytelen vagy. Esetleg meleg maci.

cicmen (törölt) 2010.11.17. 09:18:25

@kujoon: De a legjobban az arcomon zavar.Már gondolkozom a gyantázáson, állítólag az indiánok is azt csinálták (vö. látott már valaki szakállas, borostás indiánt ? :-) )

Igaaaaz!
A sárgarépa meg rövidlátás ellen jó!
Láttál már szemüveges nyulat?

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.11.17. 09:18:50

@kisvagány: koszönjük a korrekt táLYékoztatást!
hajrá fiúk/lányok, fejlődik a mai szőrblog!

EvangelineS (törölt) 2010.11.17. 09:24:12

Én nő vagyok,megértem,h zavar valakit a szőre.de! nehogymár valakinek megérjen fél millát a végleges szőrtelenítés,ami mint látszik,nem is végleges...ennyi pénzért 500szor elmész kozmetikushoz és kigyantáz!lehet h fájdalmas,de kb 10 percet kell kibírni és csak havonta 1szer.szerintem ennyi belefér.azt a félmillát inkább adtad volna egy állatmenhelynek,ott legalább megköszönték volna!

czinaf 2010.11.17. 09:26:05

Azért irigylem egyes emberek problémáit...

cicmen (törölt) 2010.11.17. 09:27:49

Még mindig félig szőrös F.,
B.szd meg! Festesd be fehérre és hazudd azt, hogy jegesmedve bunda!

Rosszindulatú Vászka 2010.11.17. 09:28:24

Engem az ánuszrózsám környékén zavar csak a szőr, néha eléggé fájdalmas a lbetyártallér szüret. Sztem mégsenem fogom gyantáztatni.

Inkább igy szokom csinálni:

www.indavideo.hu/video/szortelenites_5/

cicmen (törölt) 2010.11.17. 09:29:51

@EvangelineS: azt a félmillát inkább adtad volna egy állatmenhelynek,ott legalább megköszönték volna!

A szőrt meg a kopaszoknak!

kisvagány 2010.11.17. 09:34:05

@EvangelineS:
A szőrösödés nem csak esztétikai probléma. A nők többségének óriási lelki teher. Nem vesz fel szoknyát, nem mer strandra menni, és kellemetlen neki levetkőzni a partnere előtt. A gyantázás nem minden testrészen tartja magát egy hónapig és igen fájdalmas. Vannak akik a fájdalmat is rosszul tűrik, még akkor is ha csak egy pillanatig tart...

Egyéves Önkéntes 2010.11.17. 09:35:49

Sir Donászy Magda: Mit szőrözöl

Ha kudarcot vall Aesthetica
majd sikerre visz Justicia.

cicmen (törölt) 2010.11.17. 09:38:26

@Sün‼ (vuvuzela-őstermelő): Ugye?
Tessék példát venni a sünről!
Tök borostás, de sose panaszkodik!

Rosszindulatú Vászka 2010.11.17. 09:41:17

@cicmen: aztat tudod, hogy szaporodnak a sünök? Óvatosan.

kisvagány 2010.11.17. 09:41:40

@Don Bandi: Értem én a finom célzást!!:D

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.17. 09:41:51

@cicmen: "a sünről!
Tök borostás, de sose panaszkodik!"

Dehogynem! A sün bálba készül:
- Rohadt neccharisnya, megint kiszakadt!

2010.11.17. 09:42:53

@sashlee: nap kommentje !!! :)

2010.11.17. 09:45:39

@csirkeGL: mondd csak elzongorázzam neked annak a különbségét, hogy egyszerre kell kifizetni félmilliót, vagy tíz évre elosztva havi részletekben ?

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.17. 09:46:04

@cicmen: "gyantázáson, állítólag az indiánok is azt csinálták"

Azt a vacak kis legénytollat nem kunszt kitépni. Próbáld meg a fehérember drótsörtéit kihúzni!

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.17. 09:47:51

@Kulics: "egyszerre kell kifizetni félmilliót, vagy tíz évre elosztva havi részletekben"

Ha a havi vérzést egyszerre kéne teljesíteni, meg is halnának.

.lll. 2010.11.17. 09:48:25

a seggszőrből fonják a legjobb domolykózó zsinórokat

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.11.17. 09:49:22

@cicmen:
Most gondolj bele!
Hogyan nézne ki egy kopasz sün?

Rosszindulatú Vászka 2010.11.17. 09:50:38

@lófő: ellembe a rendes jófajta pinaszőr a legjobb horgászcsali.

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.11.17. 09:51:21

@Kulics: tíz évre elosztva havi részletekben nem félmilliót fizetsz, hanem 1millió 200 ezret. hiszen a havi 10 ezer nem is tűnik soknak, a hülye fogyasztó meg bekajánlja, hogy így sokkal olcsóbb a félmillió!

Pávor Jál 2010.11.17. 09:52:13

EvangelineS · alberletmesek.blog.hu/ 2010.11.17. 09:24:12

Mért akarod beosztani más pénzét?
Ha te adnál fél gurigát egy állatmenhelynek, akik levágnák a kis megmentett nyuszikat, mondhatnám, hogy inkább borotváltad volna meg őket?

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.17. 09:52:49

@cicmen: "Én a dugásra szoktam egy hetes garanciát vállalni!"

:))) Egy hétig fáj? Egy hétig nem kell neki?

makkoska 2010.11.17. 09:53:59

Akinek félmilliója van ilyen hülyeségre, valahogy nem tudom sajnálni.

cicmen (törölt) 2010.11.17. 09:54:32

@Rosszindulatú Vászka:ellembe a rendes jófajta pinaszőr a legjobb horgászcsali

Ja! Ha a horgászok pinaszőrt látnak, gyülekezni kezdenek!

Secnir 2010.11.17. 09:54:54

nem figyeltem, lemaradt pár részlet:
a poszt toló a szakállas nő a cirkuszból?

K0vasz 2010.11.17. 09:55:37

Ott a szerződés, meg kell nézni, hogy mit vállaltak. Ha nem teljesítették. amit abban vállaltak (teljes szőrmentesség a kezelt területen stb.), akkor bukták a félmilát.

Hurri Kán 2010.11.17. 09:56:29

Ex-NDK nehézatlétanő szőrtelenítését is vállalják?

2010.11.17. 09:56:41

@Don Bandi: ha kamatos kölcsönről beszélsz akkor igen. Ha simán elosztod a fél millát 120szal, akkor PONT 500 ezret fizetsz. Stimmt ?

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.17. 09:58:26

@zoxó: "a szőrszálak előbb-utóbb visszanőnek"

Mondd ezt egy kopasz embernek, hátha elhiszi.

cicmen (törölt) 2010.11.17. 09:59:18

@atpijkamo: Egy hétig visszajöhet! Csak a lepecsételt bugyit kell felmutatni!

Rosszindulatú Vászka 2010.11.17. 09:59:32

@atpijkamo: pedig igaz. Amik szőrszálak hiányzanak a fejem búbjűról, azok nekem mind kinőttek. Kár, hogy a seggemre meg a hátamra.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.17. 09:59:52

@Kulics: Az, az.

Hogy kell sünnel időtmérni? Kiteszed a napra harminc percre, az pont fél óra.

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.11.17. 10:01:33

@Kulics: nincs részletezés kamat nélkül. sohaaa, nyáháháhá

cicmen (törölt) 2010.11.17. 10:01:40

@atpijkamo: Mondd ezt egy kopasz embernek, hátha elhiszi
Uram! Az ön haja a felesége lábszárán nő tovább!
Tudjátok!
Nercharisnya!

kisvagány 2010.11.17. 10:01:54

@K0vasz:
Kizártnak tartom,hogy bárki tökéletes és teljes szőrmentességet garantáljon szerződésben. Annyi körülmény befolyásolja a végeredményt, hogy aki ezt megteszi az nincs tisztában a biológiáva.

Rosszindulatú Vászka 2010.11.17. 10:04:21

@kisvagány: én évekig voltam tejjesen totálisan vegytisztán szőrtelen. Sőt, eleinte fogam sem volt és járni sem tudtam.

calvin&hobbes 2010.11.17. 10:05:16

Nem ertem miert kell gunyolni meg lehulyezni a not... mikor TI kedves ferfiak vagytok az elsok akik magatok kozt haveri korben kirohogitek a Rozit mert akkora bajsza meg pajesza van mint Ferenc Joskanak.
Meg jottok az igenyeitekkel, hogy brazil fazon az igazi vagy csak egy kis pamacs legyen... meg a honalj kutya ott villog meg a labak ne legyenek mar olyanok mint a Katikanak a menzai konyhan....
A fenti szituacioban abszolut a panaszosnak adok igazat. A ceg vallalta hogy szortelenit, nagymelluen meg ki is poffesztettek hogy addig csinaljuk amig van szorod aztan mikor kifogott rajtuk akkor meg a vendegre kenik, hogy hat biztos hormonhibas... Ididotak... :S

AlulírottFentemlített 2010.11.17. 10:08:22

Szerintem ez szőrszálhasogatás.

Kutyáknál pl. kifejezett előny, hogy szőrősek, mert úgy legalább takarva van az inflexiós pontLYUK.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.11.17. 10:08:36

@calvin&hobbes:
Milyen az a brazil fazon?

Tarkin kormányzó 2010.11.17. 10:09:51

Összeálltunk tizen, vettünk egy Silk'n gépet, így fillérekbe került. Rotációban van, mire újra kezelhetem a területet, visszaér hozzám. Eddig 20000 Ft-ban van a dolog és látványosan fogy a szőr

Rosszindulatú Vászka 2010.11.17. 10:10:05

@calvin&hobbes: egyetlen előnyét látom a tejejs szőrtelenítésnek, hogy ha háturról kursz egy csupasz nőt, az ojan pedofil érzés. Legálisan!

.lll. 2010.11.17. 10:11:03

@Rosszindulatú Vászka:

bizony az,mer az árvaszúnyog lárvára hajaz

kisvagány 2010.11.17. 10:13:39

@Rosszindulatú Vászka: Gondolom ez az állapot idővel elmúlt, mondhatnánk, hogy kinőtted?? :D

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.17. 10:15:08

@mityu: "Mi? Ki a faszom követeli meg? Én nem. Te igen? Vagy ki?"

Mindenki. Próbálj meg kilógó fasszal végigmenni a városon. Ha egy kis szociális érzék szorult beléd, akkor kellemetlen lesz az emberek pillantása, megjegyzései. Na, egy szőrős lábú nő ugyanezt kapja.

Azt viszont én sem értem, ha egy 160 centis 120 kilós nő festi magát, vagy szőrtelenít. Azzal előbbre van?

borzimorzi 2010.11.17. 10:19:30

@kisvagány: Pontosan. Sőt, vannak, akiknek a gyantázástól nagyon csúnyán kipirosodik a bőrük, és nem használ rá semmiféle bőrnyugtató kence. Mire hazaér egy ilyen a kozmetikustól, már úgy érzi, legszívesebben kibújna a bőréből, annyira ég. Az ilyeneknek csak az otthoni epilálás segít, utána azonnal langyos vizes zuhany, és törölközésnél sem dörzsi, csak felitatni a vizet. + nagy adag testápoló.

Amúgy meg nagyon undorít, hogy itt egyesek a posztolót aprítják, csak mert nekik nincsen fél misijük a sifonérban. Közben meg nem a posztolóra kéne irigykedni, hanem belátni, hogy ha valaki autót vesz, de annak nem működik a fékje, akkor hiába költött el 5-15 misit is, becsapták. Ugyanígy ha valaki 200-ért vesz egy doboz tejet, de szav.időn belül is romlott, azt is becsapták. Ideje lenne észrevenni, hogy nem az számít, kit mennyivel vesznek le, hanem az, hogy levesznek bennünket.
Csót:
b

Trackback 2010.11.17. 10:19:44

korunk globalizált civilizációjának valóban elsőrendű és égető problémája a fenti eset

Frank Morgan 2010.11.17. 10:20:35

aki pénznyelőbe megy önként, az ne lepődjön meg, ha működik is az a pénznyelő

MEDVE1978 2010.11.17. 10:22:16

Ugyan már, ez az egész szőrtelenítés kamu. Feleségem bedőlt a dumának, elment az egyik ilyen lézeres szarra, ahol annyi eredményt értek el, hogy a fekete szálak aránya lábán kb. úgy felére vagy a korábbi 40%-ára esett vissza.
Mindezt úgy, hogy volt pár alkalommal és kurva sokba került.

Nem csodálkozom azon, hogy odament egy talán a szokásosnál kicsit szőrösebb egyén, aztán kiderült, hogy hiába villanyozzák, akkor se hat. Az ilyet alapvetően világos hajú (és egyéb szőrű)egyedeknek találták ki, azoknál talán hat, mert ott egyébként is kevés a sötét szőr.

Emellett pofátlan a klinika vagy mi, mert nyilván hitegette az ügyfeleket és aztán csodálkozik, hogy az egyik visszajön azzal, hogy szar van a palacsintában.
Meg kell nézni jól még egyszer azt a szerződést és ha van fogás rajta egy jó ügyvéddel beperelni őket.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.17. 10:24:09

@csirkeGL: "létezik teljes és végleges szőr-eltávolítás, elektrolízissel."

:) Felbontják a nőt alkotóelemeire??? Te a savban áztatásra gondolsz. AZ garantált.

átlátó 2010.11.17. 10:24:10

Nem a poszt-toló nem tartja a szavát. Az ellenérdekelt felet szőrbeültetésre ítélem. A vállain is.

Fitz 2010.11.17. 10:25:25

Azt mondja meg valami nagyon okos, hogy ha a napsugárzástól is bőrrákot kapunk, akkor a köztvetlen közelről, szőrtüszőig hatoló nagy energiájú fény nem okoz-e véletlenül hasonlót elváltozásokat?

telepata 2010.11.17. 10:26:41

- Ki van a kisnyúl házába?

-Én vagyok, én vagyok, félig nyúzott bakkecske. Dübü-dübü lábamval, majd megdöflek szarvamval!

Jaj, elszaladt a róka is meg a nyúl is. Szaladtak, találkoztak a farkassal.

No, az mán jó erős, az majdcsak kizavarja.

- Hova szaladtok, róka koma?

- Jaj, valami ördög van a kisnyúl házába! - Majd én kizavarom, gyertek csak!

Odamennek, bekajált a farkas:

- Ki van a kisnyúl házába?

- Én vagyok, én vagyok, egy félig nyúzott bakkecske! Dübü-dübü lábamval, majd megdöflek szarvamval!

Jaj, hát a farkas is akármilyen erős vót, mégis elszaladt. Szaladnak. találkoznak oszt a tüviskesdisznóval.

Rosszindulatú Vászka 2010.11.17. 10:27:22

@Fitz: dehogynem. De még sohasenem voltak ojan szép ápoltak a hullák, mint manapság. Sőt, a sok botoksztól meg bőrfeszesítéstől sokkal késöbb kezdenek bomlani. Még a férgeket is megmérgezi a sok kemikália. Jó dolog a cilivizáió.

kisvagány 2010.11.17. 10:27:24

Visszatérve még egy pár mondat erejéig a matekra:
500 eFt nem elegendő 10 év gyantázásra a mai árakon. Legfeljebb 6-7 évre elegendő, és akkor nem számoltunk még a várható áremelkedéssel ami tovább csökkentheti az időintervalumot. Persze ezt az összeget tarthatjuk bankszámlán elkülönítve, lekötve. Így elérhető a 10 év de a pénzünk akkor sem fordíthatjuk másra, és minden hónapban könnyezhetünk a fájdalomtól amikor lerántják rólunk a gyantacsíkot. Arról nem beszélve, hogy a gyantázással nem távolítható el a "borosta" csak ami már rendesen kinőtt. Így minden hónapban a gyantázás előtti 1-2 hetet szőrösen kell tölteni a gyantapártiaknak. A lézeres szőrtelenítés ugyan sokba kerül de hossszú időre szinte fájdalommentesen megoldja a problémát.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.17. 10:34:19

@enamel: "Hülyén is fog kinézni nagymama korában keményen álló 110D-s cseccsel."

:))))

kisvagány 2010.11.17. 10:34:30

@MEDVE1978: Látod, te magad is elismerted, hogy működik a dolog a feleségednél is. A fekete szőrszálak száma a felére csőkkent. Még pár kezelés és lehet, hogy csak elhanyagolható, láthatatlan mennyiség maradt volna. Kár volt abbahagyni. Olvasd el följebb az első kommentemet abból megérted majd, hogy ti is "félúton" álltatok meg.

calvin&hobbes 2010.11.17. 10:34:42

@Sün‼ (vuvuzela-őstermelő): amikor csupasz a nuni mint pubertas elott...

igazságos 2010.11.17. 10:35:05

Na, akkor én a másik véglet vagyok, mint a posztoló. Most éppen hormonkezelésre járok, a hajam mindennap kell mosnom, de a lényeg, hogy nincs hónaljszőröm, meg ott lent is kevés van. :D

Már voltam ilyen kezelésen, nagyon drága a gyógyszer, de hatott, amikor abbahagytam, akkor rossz volt, most újra folytatom.

"Minden hónapban könnyezhetünk a fájdalomtól amikor lerántják rólunk a gyantacsíkot." Szerintem ennél a fájdalomnál sokkal rosszabb, mikor epilálsz, azt nem bírják sokan, plusz akkor még pár embernek maradnak piros pöttyök is a bőrén. Én szerencsés vagyok, a fájdalmat elég jól bírom, nálam ez nem probléma. Sok ember nem szereti a fájdalmat, pedig a szépségért meg kell szenvedni, bárki bármit mond. Nem olyan könnyű ám folyton bombanőnek kinézni, sok áldozatot kell érte hozni.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.17. 10:37:09

@igazságos: "a szépségért meg kell szenvedni"

Ha engem próbálna valaki szőrteleníteni, erősen védekeznék.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.17. 10:39:19

@kisvagány: "lézeres szőrtelenítés ... szinte fájdalommentesen"

Nem tudod miről beszélsz. Kurvára fáj.

igazságos 2010.11.17. 10:39:36

Aha, akkor ez olyan lézeres szőrtelenítés akar lenni.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.17. 10:41:03

@Fitz: "a köztvetlen közelről, szőrtüszőig hatoló nagy energiájú fény nem okoz-e véletlenül hasonlót elváltozásokat?"

Dehogynem! Ne figyeltél. Kihullik. Ez a lényege a dolognak.

xenuka 2010.11.17. 10:41:10

Keress egy olyan pasit aki bírja a szőrös nőket!

igazságos 2010.11.17. 10:41:29

Olyat egyszer én is kipróbálnék. De inkább ultrahangos zsírleszívásra járnék, mint hogy erre költsem a pénzt.

Ja, a másik kedvenc a rádióhullámos anyajegyeltávolítás, voltam már ilyenen, nagyon jó volt. És nem is fizettem sokat, anyajegyenként ezrest, plusz a vizsgálat kétezerbe került. De nem mondom meg, hol. :D

igazságos 2010.11.17. 10:44:58

@Rosszindulatú Vászka: Már nem fotózkodok. Az csak akkor volt, a reklámkampányomhoz kellett. Különben is, nektek soha semmi nem elég? Telhetetlen perverzek.

kisvagány 2010.11.17. 10:46:53

@atpijkamo: tudom miről beszélek. Férfi vagyok,de a honaljam "meg van csinálva". Persze minden testrészen más a fájdalom érzet és az egyéntől is függ, hogy milyen a fájdalomküszöb. A dologhoz hozzá tartozik, hogy engem még sohasem gyantáztak, így összehasonlítási alapom nincsen.:)

PsychoCica Dö Ríl. 2010.11.17. 10:48:45

@kisvagány: ha szőrtelenítetted a hónaljad, akor nem férfi vagy, hanem csak egy kis buzi!

Akkor szép a kan, ha ronda,
tudja ezt az egész konda!

kisvagány 2010.11.17. 10:50:56

@csirke72: akik ismernek ezt másként gondolják. Hogy te mit gondolsz egy kicsit sem érdekel.:D

igazságos 2010.11.17. 10:51:04

@csirke72: miért, metroszexuális férfiról nem hallottál még? Visszasírom az időket, amikor a férfiak még férfiak voltak, a nők meg igazi nők. Nézzék meg, hová jutottunk, hogy a nők is dolgozni akarnak, ma már sokan tartják el a párukat.

Az ős kaján 2010.11.17. 10:53:11

Az emberiség mind két neme évszázadokig boldogan élt szőrösen. Nem okozott nekik lelki sokkot.
Minél okosabbak, műveltebbek leszünk annál inkább elfogadjuk az hülye ötleteket.

PsychoCica Dö Ríl. 2010.11.17. 10:53:23

@igazságos: dehogynem, azok is buzik, csak még maguknak is hazudnak.

tejcsokoládé (törölt) 2010.11.17. 11:03:23

tökéletes ember nincs, aki mást mond, hazudik. van akinek a szőre több, van akinek a haja kevesebb, van aki alacsony, vagy kicsi a cicije. ha valakinek megér fél millát, hogy küzdjön a szőrrel, hát lelke rajta. utána úgyis kitalál valami más baromságot, hogy mivel nem elégedett magán, és újra lesz miért sírnia. csak ebben az országban él úgy kb. 3 millió nő, akik jelentős része megoldja a szőrtelenítési problémát homár nélkül is.
igen, van, hogy fáj. nekem alig van szőröm, van viszont hormonbetegségem egy életre. nem tudom a kedves nyavajgó melyiket választaná...

Nicholson 2010.11.17. 11:05:50

@apróbetűsrész: Igazságod vagyon. Elvégre a fanszőrzet és egyéb, amivel Isten megáldotta, az az ember tényleges része. Nevezzük öncsonkításnak, ha valaki szőrteleníteni akar? Nem. Csak sajnálni szokás az ilyesmit.

De. Van egy bibi, ami hamarosan felbukkan. Amit írtál, visszajön még a fandivat, és majd jól ki fog lógni az egyre rövidebb gatyákból. Klassz lesz nézni.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.17. 11:06:26

@tejcsokoládé: "tökéletes ember nincs, aki mást mond, hazudik"

Tévedsz, én vayok az élő ellenpélda.

Xezs 2010.11.17. 11:08:28

Dicséretes, hogy a poszttoló foglalkozik a külsejével és megoldást keres. Rengeteg szőrös (bajuszos!!!) nőt láttam már aki magasról szarta le, hogy hogy néz ki.

Aestheticát meg valahogy picsán kell rúgatni ha ilyen szarháziak.

Da Real Knee Grow 2010.11.17. 11:08:52

@kujoon: az indiánok genetikájuknál fogva nem szőrösek az arcukon te seggtapasz.

igazságos 2010.11.17. 11:09:16

@atpijkamo: @tejcsokoládé: ilyen szöveggel csak a vesztesek jönnek.

Aki tökéletes, annak nem kell bizonygatnia a dolgot, hanem mindenki tudja róla.

Bumpi 2010.11.17. 11:09:52

A posztolót én beperelném butaságért. Szőrteleníteni = NEM MENŐ

Bumpi 2010.11.17. 11:11:19

Mondjuk én már egy púderen is hangosan röhögök.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.17. 11:11:24

@igazságos: Nem bizonygatom. Rajtad és tejcsokoládén kívül mindenki tudja.

apróbetűsrész · http://egyzene.blog.hu/ 2010.11.17. 11:11:30

@Nicholson: én a divathullámok hatására elvégzett _végleges_ beavatkozásról beszéltem. és az bizony sajnálatos, ha szeretnénk visszanöveszteni pl. az agyatlanul kitépkedett szemöldököt.

a posztolót mindemellett valószínűleg tényleg átbaszták, de ha így történt, akkor érdemes a bírósághoz fordulnia.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.17. 11:13:10

@apróbetűsrész: "agyatlanul kitépkedett szemöldököt"

Néhány éve még nem tudtam a szemöldök tetoválásról. Valami ügyintéző csaj elé kerültem, és nem tudtam levenni a szemem róla, nem értettem, mi baja van az arcának.

Rosszindulatú Vászka 2010.11.17. 11:13:41

@Nicholson: sráckoromba még szekszi volt a bikiniből kilógó pamacs és csak qrvák beretválták a puncicájukat, ellembe a pornófilmesek meg nem.

De ne aggóggy, lehet már kapni punciparókát is.

calvin&hobbes 2010.11.17. 11:15:21

@Az ős kaján: Hat azert ez igy nem igaz... Egyiptom, Roma, gorogok siman szortelenitettek, gyantaztattak aztan a kozepkorban is volt ra pelda... masfelol meg amikor eppen nem volt jellemzo akkor meg nem mutogattak magukat ugy ahogy manapsag tesszuk. "A meg minel okosabbak meg muveltebbek leszunk" meg megint nem igazan allja meg a helyet... azert mert hasznalod a technikai kutyuket meg nem jelenti azt hogy okosabb vagy muveltebb vagy mint a nagy atlag 100 evvel ezelott.

igazságos 2010.11.17. 11:15:31

Engem nem érdekel semmilyen divathullám, ápoltnak, gondozottnak szeretnék kinézni, gondolom, a posztoló is.

nothing.at.all (törölt) 2010.11.17. 11:15:48

amúgy nem feltétlen picsáskodás, ha valakinek erős a szőre és érzékeny a bőre, és állandóan begyullad, piros pöttyökkel, meg viszket, az elég kellemetlen, plusz még strandra se mersz vele kimenni. sztem mindenki látott már olyan férfit, aki állandóan borostás, borosta alatt meg csupa pattanás, mert érzékeny a bőre. na most hasonló lehet női lábon is, pl normálisan leborotválni se lehet, mert szúrós marad, gyanta után 1 héttel visszanő, stb. persze együtt lehet élni vele gátlásokkal egy egész életet, ha az ember nem akar "sznobkodni"...

apróbetűsrész · http://egyzene.blog.hu/ 2010.11.17. 11:16:50

@atpijkamo: jaja, az is elég jó dolog:)
férfiaknak is ki kéne amúgy próbálni a leborotvált, majd visszarajzolt, -tetovált szakállat. :)

Fitz 2010.11.17. 11:21:01

@atpijkamo: Te nem figyeltél, a szőrtüsző elpusztulása nem gond, a rák már igen.

pollen 2010.11.17. 11:21:29

@kisvagány: Nem kaphatnék tippet, hogy hol is keressem a feleséged szőrtelenítő vállalkozását ?! Szeretném gyarapítani az elégedett ügyfelek táborát...

labi 2010.11.17. 11:22:38

természetesen rohatannyát az átverős szolgáltatásnak, de ha már 18+ -os a post, akkor jöhetett volna egy kép a kis wookie-ról... :)

Pierr Kardán 2010.11.17. 11:22:48

@sashlee: Ez a hét poénja! Konkrétan kiköptem a röhögéstől a kajámat, nem győztem elnézést kérni a többiektől, mert alig tudtam abbahagyni a röhögést :-)))

avus · http://avus.blog.hu 2010.11.17. 11:24:22

A téma érdekes, kár, hogy a homárra szinte már csak az aljanép ír, akik azon vannak kiakadva, ki mire költi a pénzét.

A nagyokosoknak: a borotva után kinövő szőr szúr, és mind borotválás, mind gyantáztatás után sokaknál jön elő a benövő szőrszálak eléggé kellemetlen jelensége. Vannak, akiknél ezek NEM ALTERNATÍVÁK.

avus · http://avus.blog.hu 2010.11.17. 11:26:10

@Fitz: És vajon a lézer is tartalmaz UV-A és UV-B sugarakat?

Bumpi 2010.11.17. 11:26:39

@avus: dehogy vagyunk kiakadva, ez az egesz szimplan vicces.

Bumpi 2010.11.17. 11:27:55

A szőrtelenítés pedig, kultúrsznobizmus, azt hiszem bebaszna ha minden emlős szőrtelen lenne. Még a delfinek sem szőrtelenítenek. Bezzeg mi!

Köldökszösz (csodalampa) 2010.11.17. 11:28:40

A kommentek alapján az ideális nő szőrös, igénytelen, és csóró.

Nicholson 2010.11.17. 11:28:57

@apróbetűsrész: OK, kicsit elbeszéltünk egymás mellett. Érdeklődés szerint, nyílván. Amúgy osztom.
Szerintem ne forduljon semmilyen fennhatósághoz.
De: Isten még szóba jöhet...
Szerintem...
Nála még van esélye.

hüjehalyó · http://www.aldi.hu 2010.11.17. 11:30:52

Egyszer voltam Öcsödön,
Nem volt szőr a pöcsödön.
Elmentem hát Öcsödre,
Hoztam szőrt a pöcsödre.

cicmen (törölt) 2010.11.17. 11:32:03

senki nem mondta nekem, hogy valószínűleg hormonbajom van, mert túl szőrős vagyok

Nincs semmi bajod! Te egy teljesen egészséges yeti vagy!

avus · http://avus.blog.hu 2010.11.17. 11:33:36

@Bumpi: Frankó. Remélem kerülsz olyan szituba, hogy átb.sznak a pénzedért. Ha ez megtörténik, légyszi szólj, jövünk röhögni.

cicmen (törölt) 2010.11.17. 11:36:00

@hüjehalyó:
Szőr került a pöcsödre,
nem kell menni öcsödre!

tejcsokoládé (törölt) 2010.11.17. 11:37:57

@igazságos: ki bizonygatott mit? olyan, hogy magyar nyelv értelmezése, megvotl? azt hittem, a homárt főleg olyanok olvassák, akiknek van némi humorérzéke. megcáfoltál.

Nicholson 2010.11.17. 11:38:15

@Rosszindulatú Vászka: Egy srófra jár, sajnos (sajtos:-)

Rosszindulatú Vászka 2010.11.17. 11:38:50

@calvin&hobbes: az általad említett országokba se volt általános a pucérítás, csak némej közegben.

szcsongor 2010.11.17. 11:39:07

@Fitz
"Azt mondja meg valami nagyon okos, hogy ha a napsugárzástól is bőrrákot kapunk, akkor a köztvetlen közelről, szőrtüszőig hatoló nagy energiájú fény nem okoz-e véletlenül hasonlót elváltozásokat?"

A napsugárzás UV komponense a káros (bőrt öregíti, hosszú távon rákot okozhat), a látható tartományt látjuk ugye, az infrától meg meleg van :)
Ha nem UV-lézerről van itt szó, márpedig ez kizárt, akkor nem káros.

Sadist 2010.11.17. 11:39:19

@avus: Nem az UV sugárzás a probléma okozója, hanem az a plusz energia, ami behatol a bőrbe és roncsolja a DNS-t.
A Röntgen vagy a gamma-sugárzás sem azért veszélyes, mert UV sugárzást tartalmaz, hanem mert a bőr mélyére behatolva plusz energiát ad le, amit a DNS fog megsínyleni.

Köldökszösz (csodalampa) 2010.11.17. 11:41:08

@Sadist: Elárulod a plusz energiát? Mit takar a plusz energia? Mi hatol a bőrbe és roncsolja a DNS-t?????????

Bumpi 2010.11.17. 11:41:57

@avus: valószínű az interneten kürtölöm majd világgá, hogy boldog-boldogtalan rajtam röhöghessen. Mert még ha normális dologra költené a pénzét, de TELJES SZŐRTELENÍTÉSRE ::DDDDDDDD anyám borogass

igazságos 2010.11.17. 11:42:12

@tejcsokoládé: na, az értelmezéssel, meg a helyesírással is van elég gondod. Mellesleg a tökéletes vagyok dumára céloztam, de nem vetted a lapot.

Te viccből írtad, erre én is viccesen megjegyeztem, hogy a tökéletes embernek nem kell azt bizonygatnia, hanem mindenki tudja róla. Úgy látom, neked nincs humorérzéked. :D

Bumpi 2010.11.17. 11:43:07

ez az egész egy facepalm

igazságos 2010.11.17. 11:43:24

@csodalampa: a hülye és kismellű -t kihagytad.

kisvagány 2010.11.17. 11:45:15

@pollen: Küldtem elérhetőséget mailben.

OgreEmber 2010.11.17. 11:47:27

A teljes szőrtelenités totális kamu, ugyanolyan szélhámosság, mint az üdülési jog, aquapol és hasonlók. Horror pénzért eladnak valamit neked úgy, hogy valójában nem kapsz semmit. Van egyébként egy nagyon jó blog az ilyen és ehhez hasonló átverésekről, ajánlom mindenkinek a figyelmébe:
forum.vegzetur.hu/index.php/topic,195.0

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.17. 11:48:02

@igazságos: "kismellű -t kihagytad"

Kis cici is lehet nagyon gusztusos.

avus · http://avus.blog.hu 2010.11.17. 11:48:20

@Sadist: Egy bőrgyógyászhoz van szerencsém, vagy csak úgy minden más mellett ehhez is értesz?

Ami miatt nekem sántít az érvelésed, amellett, hogy én nem vagyok bőrgyógyász: Vannak bőrgyógyászok, akik végeznek lézeres/villanófényes szőrtelenítést. Ha ők azt mondják, nem káros, akkor nyilván rá lehet mondani, hogy csak anyagi érdekből mondják ezt. Viszont, a bőrgyógyászok többsége NEM végez ilyen kezelést, nekik nem fűződne érdekük ahhoz, hogy elhallgassák a lézeres kezelés esetleges negatív hatásait. És amíg pl a szoláriumzást elég egyöntetűen ellenzik, addig a lézerrel kapcsolatban ilyenről nem tudok.

Vagy csak persze egy világméretű összeesküvés zajlik, és a bőrgyógyász-társadalom a többiek elrákosítására törekszik. Minden lehet.

Bumpi 2010.11.17. 11:48:40

@csodalampa: az UVB a DNS molekulát gerjesztett állapotba hozza, "basztatja", amitől a molekulában lévő kötések felbomolhatnak, átalakulhatnak, ennek Vincent sem örül.

Nicholson 2010.11.17. 11:48:41

@Pierr Kardán: Konkrétan: 1: A röhögést?
2.A köhögést? 3.A kajálást? 4.A rókázást? Is there any problem?
Segíthetek???
Hajjjrá PR!

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.17. 11:49:11

@apróbetűsrész: "tetovált szakállat"

Tetovált borostát, ala flinszton.

kisvagány 2010.11.17. 11:50:41

@OgreEmber: gondolod átverés a lézeres szőrtelenítés? Akkor nyilván beleeggyezel, hogy kezeltessem a szemöldöködet saját költségemen!! Roppant szép leszel!!

Rajmond 2010.11.17. 11:50:42

Én szeretem ha szőrös a pina

avus · http://avus.blog.hu 2010.11.17. 11:51:44

@Bumpi: Komolyan ennyire nehéz ráhagyni az emberekre, hogy nekik mi legyen a fontos és mi a hülyeség? Mindenáron mindenkinek a te értékrended szerint kelljen élnie?

Egyébként pedig, ha kakasteréjt operáltatott volna a nyakára, én is hahotáznék rajta. Viszont szőrtelenítésről beszélünk a 21. században.

Rajmond 2010.11.17. 11:51:48

Csak a háta ne legyen az...

Sadist 2010.11.17. 12:00:39

@avus: Nem vagyok bőrgyógyász, egyszerűen figyeltem az iskolában.
A lézeres kezeléseket a bőrgyógyászok valószínű azért nem ellenzik (vagy legalábbis még nem kapott akkora médiavisszhangot), mint pl. a szoláriumozást, mert még közel sem annyira elterjedt. Az ellen is csak azóta lehet hallani az ellenérveket, mióta fillérekért pecsenyére sütheted magad minden szépségszalonban, és a tizenévesek is használják.
Egyáltalán vizsgálta valaki az ilyen lézeres szőrtelenítésnek a hosszútávú hatásait? Nem hiszem, lévén csak nem rég terjedt el, és közel sem széles körben.
Lehet, hogy semmivel sem károsabb, mintha kimennél a tavaszi napsütésre, de én inkább óvatosan kezelném a dolgot.
Persze mindenki azt csinál, ami neki jól esik, de ilyen határozottan kijelenteni valamiről, hogy nem káros, elég felelőtlen dolog.

AvgDvl 2010.11.17. 12:01:06

captain Angua von Überwald esete az Esztétika Tanszékkel.

igazságos 2010.11.17. 12:02:22

@atpijkamo: igen, az ideális nőről volt szó: :)

snegiri 2010.11.17. 12:03:16

Nem akarom a levélíró hölgyet bántani, nyilván nem voltam vele együtt endokrinológusnál, de neki tényleg eltér a hormonháztartása az emberek 90%-ától, mert jómagam és baratnőim közül sokan túl vagyunk a lézeres szőrtelenítésen és semmi nem nő vissza, tehát a kezelés működik!!! Szóval amit a cég igér, az nem kamu, hanem az emberek java részére teljes mértékben igaz, és ha valakinek 2-3 ajándék kezelés az semmi és magától értődő, az gondoljon már hogy vélekedne erről, ha övé lenne a cég...

kisvagány 2010.11.17. 12:05:01

@Sadist: Ami Magyarországon csak nemrég terjedt el, az külföldön már 20 éve működik, széles körben. Szerintem vannak tapasztalatok bőven.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.17. 12:10:46

@Fitz: Gondolj bele, mekkora dózist kap. A fényfelvillanás a másodperc töredéke, kap néhány adagot, pár hét múlva esetleg mégegyszer. Égési sérülést nem okoz, úgyhogy az energiája erősen korlátos, és t<z másodpercig nem tart. Még az ózonlyuk alá is kiállhatsz tíz percre, az két nagyságrenddel nagyobb.

Rosszindulatú Vászka 2010.11.17. 12:10:56

@Sadist: te valami szőkeribanc-szoli szakos iskolába jártál?

Bumpi 2010.11.17. 12:14:11

@Sadist: csak menj ki az utcára és nézd meg a szolis nők/férfiak bőrét, aztán eldöntheted magadban hogy káros-e vagy sem. A szemednek csak hiszel. Ha szerinted a természetellenesen barna-sárgásbarna-narancsárga, sűrűn ráncos, szottyos bőr csak úgy, spontán, magától lett, akkor nincs miről beszélni.
:D

Bumpi 2010.11.17. 12:17:08

@avus: látom szerinted a szőrtelenítés fasza dolog. Hát nem mindenki van ezzel így ;) Nem attól lesz valaki tiszta/ápolt, hogy nincs szőre. Vagy a szőr az szennyes/koszos dolognak számít?
Akkor miért van rajtunk. Ennyi erővel vágassuk le a kislábujjainkat mert minek az, semmi értelme. Aztán pereljük be a sebészt! De mindenekelőtt írjuk ide be a homárra a sztorit.
AHAHAHAH

Pávor Jál 2010.11.17. 12:21:23

A szőrt csak a ronda emberek szeretik.

Rosszindulatú Vászka 2010.11.17. 12:21:48

A szőr az Ördög műve. Ugye, hogy ugye?

kisvagány 2010.11.17. 12:23:11

@Bumpi: nem arról van szó, hogy fasza, vagy nem fasza. Hanem arról,hogy ha valakinek ez tetszik és akarja akkor nem kell lebunkózni,mert áldoz rá a pénzéből. Parfümöt is használnak az emberek amit drágán vesznek, pedig lehetne testszagunk is mert az úgy természetes. És ne mondd nekem,hogy mosakodni kell, mert megizzadhatsz te napközben is bármikor...

Frucsasz 2010.11.17. 12:23:54

Én jártam az Aestheticánál, bár csak vizsgálaton (a műtétet végül nem vállaltam be). Akikkel én beszéltem, mnid nagyon kedvesek és udvariasak voltak. Lehet, hogy ez a fizetés után megváltozott volna, ez már sose derül ki...

Viszont az a véleményem, hogy aki fél milliót beleöl abba, hogy szőrtelenítsék, az biztos, hogy a normális értéket meghaladóan szőrös. Hisz annyira zavarja a saját szőrmennyisége, hogy képes egy vagyont kiadni, hogy megszabaduljon tőle (holott havi 1-2 gyantázás is megoldaná ugyanezt, potom pénzért). De ha másnál hatott8 kezelés, nála meg a másfélszer ennyi kezelés után a szőr fele még mindig megvan, akkor nem kéne elgondolkodnia, hogy esetleg, netántán tényleg nála van a bibi?
A hibás tájékoztatást ott érzem, hogy ha eleve látható, hogy nála ez csak félsiker lesz, akkor a cégnek le kellett volna beszélnie őt.

Mindenesetre, én most nagyon szerencsésnek érzem magam, amiért az átlag alatti szőrmennyiséggel áldott meg az ég :)

szcsongor 2010.11.17. 12:24:12

jaj tényleg, a sok fizikus... :)

az elektromágneses sugárzás energiája a rádióhullámoktól a gammasugárzásig nő (rádió < mikro < IR < VIS < UV < RTG < Gamma).
már az UV is káros, Röntgen és Gamma elé meg nem állnék még 2 másodpercre sem...

szóval marha egyszerű, ha a lézer látható tartományú, akkor nem káros a bőrnek (ez nyilván intenzitástól is függ, de szőrtelenítésnél baromi kis dózisokat használnak)

ave 2010.11.17. 12:25:24

Szoval fel milla egy ilyen epilalas?
Hat nem keves. Mondjuk az a veszely nemigen van, hogy visszajon a szor a divatba.

kisvagány 2010.11.17. 12:25:53

@Bumpi: a sebészes hasonlat pedig sántít, mert csak akkor lenne jogod perelni, ha a kisújj visszanő! :D

ZéBé 2010.11.17. 12:34:22

@csirke72: :DD Már hiányoztál.

avus · http://avus.blog.hu 2010.11.17. 12:35:22

@Sadist: Nem elterjedt? Nézz már szét, legalábbis Pesten, de nyilván így van ez a világon minden nagyvárosban. Lassan nincs olyan kozmetika, ahol ne végeznének villanófényes kezelést. Maga a szőrtelenítés pedig évről évre téma.

@Bumpi: "látom szerinted a szőrtelenítés fasza dolog". Nem fasza, nem is a tisztasággal függ össze, de abban igazad van, hogy nem ellenzem, sőt magam is gyakorlom. Lehet te is, sőt, a férfiak többsége, minimum az arcán. Van aki máshol is, én is így vagyok ezzel. Nyilván, ha 1 mm-nyit is érdekelne, hogy te mit gondolsz erről, nem írnám le ide.

De nem erről van itt szó, hanem az elvről. Szolgáltató garantál valamit, aztán nem tudja teljesíteni. Teljesen mindegy, hogy az a valami konyhabútor, vagy végleges szőrtelenség. Ha nem tudja teljesíteni, vevő jogosan reklamál, pl itt a homáron. Ha nem tűnt volna fel, ez az oldal erről is szól.

A szolgáltatás ára is irreleváns a kérdés szempontjából. Fasza képeket lehet csinálni egy 50 ezres ultrakompakttal, még faszábbakat egy százezressel, de ha valaki egymillát ad egy profi fényképezőért, és mondjuk nem az én adómból, hát vegyen annyiért. Más a biciklijére költ ennyit, más a vájt fülére, valaki meg szőrtelenségre.

kisvagány 2010.11.17. 12:35:45

@ave: azt kijelenteni, hogy az epilálálás "félmilla" azért kicsit felületes dolog. A szőrtelenítés ára függ a kezelendő felület nagyságától és a szőr erősségétől. A posztolónak gondolom, hogy erős szőrzete van nagy felületen, mondjuk a lábain végig. Ha jól értettem "félmillárt" nyolc kezelést fizetett és még extra kezeléseket is kapott. Számolj csak!

baradabbb (törölt) 2010.11.17. 12:36:36

Nem vagyok pedofil! Én imádom a szőrös nőket!

Hol itt a probléma?

Rosszindulatú Vászka 2010.11.17. 12:37:25

@kisvagány: erre monta a Hoffmann Géza úr, hogy a picsológus az nem orvos, bezzeg a sebész az, ha aszongya le van vágva, akkor le van vágva.

fingerbangs 2010.11.17. 12:37:45

felháborító eset, megjegyeztem a nevüket, biztos nem megyek hozzájuk!!! remélem tönkremegy a cégük

2010.11.17. 12:38:03

@kisvagány: "hossszú időre szinte fájdalommentesen megoldja a problémát"
A poszt arról szól, hogy NEM oldja meg a problémát. Olvastad ?
vagy writeonly üzemmódban vagy ?

avus · http://avus.blog.hu 2010.11.17. 12:38:04

@Bumpi: Ja igen, más már reagált rá, én elfelejtettem. Ez a levágott ujj végképp hülye példa volt. Ha a sebész garantálja, hogy a levágott ujj nem nő vissza, és mégis visszanő, akkor jöhetek a homárra.

A szerelő 2010.11.17. 12:39:25

nekem konkrét tapasztalatom van ezzel a dolggal kapcsolatban. az esztétikánál a barátnőm is érdeklődött, de rohadt drága, úgyhogy keresett helyette olcsóbbat. ott valami szar kínai géppel megégették a bőrét, de szőr az megmaradt. aztán valami iPulse nevü géppel kezelték egy másik helyen (lehet, hogy az apple is szőrtelenít? :) ), de az is csak egy kicsit ritkította. miután láttam, hogy ez neki mekkora probléma, elkezdtem érdeklődni az ismeretségi körömben. az egyik haver anyukája csináltatott magának bajuszt meg valami mást és neki azóta sem nőtt vissza, meg is jegyezte, hogy szinte megváltozott a muterja ettől. szóval a nőknek ez fontos lehet, nem kell ezt elbagatellizálni. na, felhívtam őket, ingyenes kipróbálás, el is mentünk, de a barátnőm már alig akart elmenni, mert nem bízott benne, csak miattam ment el. na jó, én vittem el :) a próba után be is fizettem egy bérletre és egyáltalán nem bántuk meg. egyrészt mert tényleg szőrtelen lett, ami neki nagy örömöt jelentett, másrészt én is élveztem az eredményt :) és ha belegondolok, akárhogy alakul később a kapcsolatunk, ez mindig egy örök emlék lesz tőlem :) úgyhogy nekem nagyon is megérte az árát. szóval szerintem nagyon is számít, hogy milyen géppel csinálják.
ja, és tudom, hogy az lenne a normális, hogy ha valamiért fizetek, akkor azt kapom, amit megbeszéltünk, de mint tudjuk, a világ nem így működik, mert akkor pl. ez a blog tök üres lenne :)

2010.11.17. 12:40:27

@Don Bandi: de van. Amikor magamnak osztom be. Ha havonta 5 ezret költök az egy év alatt pont 60ezer, 10 év alatt 600. Éééérteeeeed Maaaargiiiit !?

babsz 2010.11.17. 12:40:50

Bár a szőrtelenítés egy ilyen keresedelmileg eladható terméknek tűnik, alapvetően ez nem kizárólag kozmetikai beavatkozás, így elsősorban orvoshoz kell fordulni a szőrproblémával. Aki megvizsgálja a lehetséges testi okokat, majd elmondja a véleményét az efféle szépészeti klinikákon meg kozmetikákon végzett "végleges" szőrtelenítésről. Vagyis azt, hogy jól-rosszul működik. Kevésszőrösöknek jobban, sokszőrösöknek rosszabbul. Ez az információ rengeteg netes női fórumon is fellelhető, tehát tájékozódni kellett volna, mielőtt kipengeti a posztíró a kemény pénzeket... A hangnemmel és az átbaszással kapcsolatban igaza van, csak ez az egész elkerülhető lett volna.

Nicholson 2010.11.17. 12:44:18

Nekem volt 1 klassz emlékem Máltán (az csak ott lehet). Egy csaj, aki iszonyú kemény/vagány/kedves/szép/meg minden volt (nem volt meg).
Csak szőrők nőttek az állán.
Egy bombanő volt, de zavarba ejtett.
Na. Szerintem ennek a csajszinak soha nem jutott eszébe borotválkozni (sehol).
Honni soit qui mal i pence.
Az más kérdés, hogy egy Buccaneer nevű álkalózhajón teljesített szolgálatot.
Az ide írt dolgokhoz mérem a történetet.
Mellékelt fotóm_sajnos_nincs. Szőrzetileg sem :-(
Bár szép lenne...

avus · http://avus.blog.hu 2010.11.17. 12:47:25

Egyébként pedig általánosságban. Az Aesthetica elég rendesen jelen van a neten, alig van weboldal, ahol nem villognak az akciói. Nyilván tudnak erről a posztról is, simán be is kommentelhetnek ide (álnéven, dicsérő hangnemben). Ezzel nem azt állítottam, hogy aki dicsérte őket, az beépített ember, de az is lehet.

DE. Aki nem kerüli el messziről azokat a helyeket, ahol VÉGLEGES-nek nevezik a szőrtelenítést, az bizony megérdemli, ha átb.sszák. Interneten ingyen utána lehet nézni, lézerrel csak tartós szőrtelenítés létezik, végleges nem.

telepata 2010.11.17. 12:48:21

@Don Bandi:

- Hova szaladtok tik, farkas koma?

- Jaj, valami ördög van a kisnyúl házába!

- Majd én kizavarom!

-Te, hát mink se bírtuk kizavarni!

-Majd én! Gyertek csak!

Hát oszt a tüviskesdisznó összegömbölyödött, begurult a kisnyúl házába, oszt jól össze-vissza szurkálta, ahol le vót nyúzva rúla a bűr. Összeszurkálta a bakkecskét. Hej, a bakkecske oszt rúgott egyet, oszt elszaladt. Ha akkor a bakkecske az nem szaladt vóna, a mese is tovább tartott volna.

Bumpi 2010.11.17. 12:52:01

@avus: "Viszont szőrtelenítésről beszélünk a 21. században. "
A hiúság mágjáján ég ropogósra a nénje! :D

kisvagány 2010.11.17. 12:56:24

@Kulics: igen olvastam.
"A szerződés 8 kezelésről szól és szóbeli ígéretről: „amennyiben nem hatásos a kezelés addig kezelünk, amíg az összes szőröd el nem tűnik.”
Tehát a szerződésben 8 kezelés ígértek, szerződésen kívül pedig szőrtelenséget. Ezt most a biológia, vagy a berendezés alkalmatlansága felülírta. Kár volt SZÓBAN megígérni.

Köldökszösz (csodalampa) 2010.11.17. 12:58:07

@Bumpi: @Sadist:
Nem véletlenül tettem annyi kérdőjelet.
Bumpi mondta ki az igazságot.
Kedves Sadist! Ha figyeltél volna fizika órán, ne adja Isten, még némi biokémia is szerepelt a tananyagban, akkor tudhatnád, hogy pontosan az UV sugárzás, pontosabban az UVB sugárzás, ami belekurkászik a DNS láncba. Pontosan ez a sugárzás hatol be a bőr mélyebb rétegébe.
"Nem az UV sugárzás a probléma okozója, hanem az a plusz energia, ami behatol a bőrbe és roncsolja a DNS-t."
Nincs itt semmi plusz energia!!!!!!! Az UV sugárzás energiája a károsító, ennyi.

calvin&hobbes 2010.11.17. 12:58:11

@Bumpi: "Nem attól lesz valaki tiszta/ápolt, hogy nincs szőre. Vagy a szőr az szennyes/koszos dolognak számít?"
Gondolom a nejednel sem problema a bajusz meg a pajesz... de legalabb allandoan mentaillatu a lehellete es furdik minden nap.

Nem az a lenyeg hogy koszos, hanem hogy zavarja, akkor miert ne probaljon meg megszabadulni tole? Te miert jarsz fodraszhoz? Miert nem er terdig a szakallad? (Ha olyan mint Torzonborz, terdig ero szakall, haj, de apolt akkor termeszetesen megertem az ervelesedet)

igazságos 2010.11.17. 12:58:26

@Sün‼ (vuvuzela-őstermelő): de neked elvileg nincs is szükséged rá, nem? Mármint, hogy tüskéid vannak, azokat meg bajos lenne szőrteleníteni. :D

fagzal 2010.11.17. 12:59:24

VÉGLEGES szőrtelenítés ilyen módon nem létezik! Csak nálunk lehet ilyet,hogy pl. az IPL-t véglegesnek nevezik - az USA-ban ezért a gatyájukat elperelnék.

A tényleg teljesnek tűnő szőrtelenítéshez 40-50 session is kellhet. Nyilván ezt itthon nem kötik senki orrára.

Nicholson 2010.11.17. 13:04:54

@Sün‼ (vuvuzela-őstermelő):
Sündisznó-effektus?
Az biza hasznos :-)
Viszont oi-kor sörtelenítek...

Sadist 2010.11.17. 13:09:22

@Bumpi: Hol írtam, hogy szerintem a szolárium ártalmatlan?

Köldökszösz (csodalampa) 2010.11.17. 13:10:43

@Sadist: "Nem az UV sugárzás a probléma okozója, hanem az a plusz energia, ami behatol a bőrbe és roncsolja a DNS-t." Ezt bizony te írtad. Márpedig a szolárium nem olvasólámpa.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.11.17. 13:12:11

Ha netalántán az amerikai nőivarú hivatásos díszkurvák divatba hozzák a szőrösséget, akkor mi lesz a lézerrel szétperzselt pinájú amatőr kurvákkal? Pinaparókát fognak hordani, mogyoróvajas paksi mogyoróval?

Lotyó Bridzsida 2010.11.17. 13:12:56

Fél millió forintért szőrtelenítés???
Kiszámoltam ennyi pénzért 500 hónapig tudok gyantával szőrteleneíteni tokától bokáig, ami 41,5 évet jelent.
Felteszem 70 éves koromban már nem túlzottan fog érdekelni a szőröm így gyakorlatilag az egész életemet lefedtem majdnem szőrileg ennyi pénzzel.
Egy egész év puffogás, hormonleletek és a szalonnak kardozás nélkül!!!:)))

kisvagány 2010.11.17. 13:16:41

@avus: Az a szőrszál, ami aktív fázisban megfelelő energiával kezelve lett, "elég" hagymástól és kihullik. Soha többé nem nő vissza, mert elpusztult, kihullott stb... Ami később kerül aktív fázisba azt kell kezelni és az is kihullik majd és az sem nő vissza többé. Ezért van szükség több kezelésre. Ilymódon a szörtelenítés egy szörszál tekintetében végleges, de egy felület tekintetében ahol többmillió nyugvó fázisban lévő szőrszál lehet, csak tartósnak mondható, mert ezek a szőrszálak később aktív fázisba kerülhetnek és kinőhetnek. Akkor ezeket is kezelni kell és ezek is véglegesen elpusztulnak. Az, hogy hány kezelésre van szükség a kívánt eredmény eléréséhez egyénenként változó. Szóval nem átbaszás, csak óvatosabban, körültekintőbben kell használni a szavakat. Végleges ha egy szörszálban gondolkodunk és tartós ha egy testfelületről beszélünk.

Lotyó Bridzsida 2010.11.17. 13:16:43

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:

Ez sosem fog bekövetkezni, ahogy a fehérbőrűség sem. Okéjj, hogy egy Madonna megengedheti magának, hogy hipó legyen, de nála is csak arról van szó, hogy vállalja a fehérséget a későbbi öregedésért. Egy napbarnított szörtelen bőr mindig sokkal vonzóbb lesz a szemnek egy szőrős fehérnél. Egyszerűen azért mert jobban mutat rajta a ruha és egészségesebbnek is hat.

Pávor Jál 2010.11.17. 13:17:26

@Lotyó Bridzsida: És ha mosógép helyett kézzel mosol, csomó pénzt megtakarítasz! :)

Netuddki. 2010.11.17. 13:18:19

Nem orvoshoz kellett volna menned, hanem egy jó ügyvédhez...

escéhá 2010.11.17. 13:19:35

Kiad félmillát, aztán négy év múlva felakasztja magát, mert jön a retró és már nem lesz divatos.

(Amúgy ez vár az összes csípőtetovált picsára is, milyen égő lesz! Nem lehet lecserélni simán, mint a patacipőt meg a köldökvillantós felsőt meg a trottyos nadrágot. Az a bélyeg bélyeg marad. Nagymama, mi az az angolna a melleden? Melyik ez a delfin?)

Sadist 2010.11.17. 13:19:58

@csodalampa: Meg még csomó más, tudod vannak az elektromágneses sugárzásnak különböző tartományai...

Lotyó Bridzsida 2010.11.17. 13:21:28

@Pávor Jál:
Na ez nem biztos, hogy igaz, mert a kézzel mosás nagyon sok vizet elvisz.:D

De akkor is! FÉLMILLIÓ FORINT!!!!:))

Mostmár komolyan elgondolkodom, hogy nyitok egy ánuszfehérítő szalont, mert a nők bmire képesek, hogy szépek legyenek és kívánatosak!:))))

nothing.at.all (törölt) 2010.11.17. 13:21:40

@Lotyó Bridzsida:
az órabért is beleszámoltad vagy csak a gyanta árát?
ja de bocs, ha te élvezed a procedúrát, akkor hobbinak kitűnő. olcsó is.:)

avus · http://avus.blog.hu 2010.11.17. 13:23:08

@kisvagány: Nem teljesen ezt olvastam, konkrétan egy bőrgyógyásztól, aki lézeres kezelést végez, de nem véglegesként adja el. Idézem:

"De tartósan roncsolja, annyira, hogy abból csak pihe szőr nő ki. Ez a pihe nagyítóval is alig látszik, de azért ott van, és időközben visszaerősödhet szőrszállá. Miért? A szőrszál hüvelyében a faggyúmirigy beszájadzásánál (infundibulum) őssejtek várakoznak, melyek a hajhagymába levándorolva újraindítják a szőrnövekedést, az alvó hajhagymákat mintegy felébresztik. Ezek években mérhetők."

Sadist 2010.11.17. 13:23:11

@csodalampa: Megkérdezem még egyszer: hol írtam, hogy a szolárium nem káros? Amit idéztél, az nem az, tanulj meg szöveget értelmezni. Amit te írtál, miszerint csak az UV sugárzás a káros, csak féligazság. Van még rajta kívül rengetegféle sugárzás, ami ugyanolyan elven károsítja a DNS-t.

Sir Butcher · http://survivedev.blog.hu/ 2010.11.17. 13:23:22

Tudjátok, mit várok, hihetetlenül kaján vigyorral az arcomon?

Azt a pillanatot, amikor már az emberek nagy része véglegesen szőrtelenítve lesz. És akkor szép lassan megjelenik az új divat, ami a természetes, édes pihéket hozza előtérbe! És rohan a sok nő (és férfi) szőrtüsző beültetésre, hormon kezelésre, amire újabb gyógyszerek kellenek majd... És újabb milliókat fognak kipréselni az emberekből, csak azért, hogy rá 10-15 év múlva divatba jöjjön a szőrtelen kar :)

Egyébként én vagyok itt az egyetlen, akit abszolút nem zavar, ha egy nő nőnek néz ki? Persze ne legyen bajusza, de szerintem sokkalta kellemesebb egy lágy, pihés karon végigsimítani, mert egy sebesre szőrtelenített, és utána agyonirritált kart simogatni (mivel a szőr pl pont, hogy mechanikai védelmet biztosít a bőrnek...).

De tudjátok mit? Szerencsére nem érdekel :) A barátnőm nőnek néz ki reggel-délben-este, smink és agyonszőrtelenítés nélkül is, ha meg lányom lesz, remélem nem fog zombiként bedőlni ezekbe a pénzkitaposókba.

Pittykapitány 2010.11.17. 13:24:44

Az volt már, hogy hairy pussy rulez?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.11.17. 13:25:42

@igazságos: "Az ideális nő 1,10 m magas és kockafeje van. Állva szopik, és közben van hova tenni a söröskorsót."

Lotyó Bridzsida 2010.11.17. 13:26:03

@nothing.at.all:

Dolgozni sem szeretek, de kénytelen vagyok, ha nem akarok éhenhalni.:D

Szóval igen, én csinálom magamnak kb 16 éves korom óta. Egy patron gyanta ucc 600 Ft, ami elég tetőtől talpig és 3-4 hétig kitart.
Még egy fiútól sem jött panasz, hogy vállalhatatlanul szőrös vagyok úh vagy elhúzok véglegesre, vagy szakít velem.:))

Jahh, és akkor az epilátorról nem is beszéltem (5-10e ft és évekig működik), de olyanom nekem nincs.:))

igazságos 2010.11.17. 13:26:17

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Igen, és mindig gondoskodik arról, hogy legyen sör a hűtőben. :)

kisvagány 2010.11.17. 13:27:25

@fagzal: felületesen fogalmazol. Az IPL tényleg nem való szőrtelenítésre a gyenge hatásfoka miatt. Viszont egy szőrtelenítésre "kihegyezett" alexandrite-lézer berendezés 5-6 kezelésből megfelelő eredményt produkál majdnem minden esetben!

nothing.at.all (törölt) 2010.11.17. 13:27:47

@Sir Butcher:
nem kell várni, a lézeres szőrtelenítés nem szedi le a pihéket, csak a sötét szinű szőröket. de azért aranyos, hogy megjegyzed, hogy zavar a bajuszka. az miért? olyan aranyos kis pihés.:D és számodra elképzelhetetlen, hogy ami téged nem zavar, az mást igen? honnan tudod hogy a posztoló nem kezeltette-e épp azt is?

Fitz 2010.11.17. 13:28:59

@szcsongor: Na ez már jó válasz. :)

nothing.at.all (törölt) 2010.11.17. 13:29:29

@Lotyó Bridzsida:
bemutatom neked az emberiséget: nem mindenki olyan, mint te. másoknak más testi adottságaik vannak.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.11.17. 13:30:05

@Lotyó Bridzsida: Azt ne hidd, hogy az egészség és ízlés bármit is meghatároz hosszú távon. Lásd tetoválás, fülcimpa- és ajaklyuk-tágítás, testszegecselés, stb.
Egy megfelelő reklámkampány, 10-20 celebkurva különböző szappanoperákban, 4-5 énekes és 1-2 politikus simán tömegdivattá tudná tenni a világító műszemet, és nők milliói (meg hímivarúnak születettek ezrei) vájatnának ki az egészséges szemüket.

avus · http://avus.blog.hu 2010.11.17. 13:30:10

@Sir Butcher: Azért remélem türelmes típus vagy. Viszont addig is vigyorogsz, ez pozitív :)

Köldökszösz (csodalampa) 2010.11.17. 13:31:46

@Sadist:
Elárulod nekem, hogy mégis milyen szőrtelenítő berendezés vagy szolárium használ röntgen vagy gamma sugarat?!

Lotyó Bridzsida 2010.11.17. 13:33:25

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:

De a barna bőr és a szőr üzlet. abban van lóvé. szolik, gyanták, végleges szörcsiztetés, stb.
A fehér bőrben mi a biznisz? Az alabból van mindenkinek, meg szőre is.

Fehér ánusza viszon senkinek sincs, úgyhogy abban is látok nagy üzleti potenciált.:D

kisvagány 2010.11.17. 13:35:04

@avus: Innen is látszik, hogy nem vagyok bőrgyógyász.:) Erről az őssejt dologról még nem hallottam, de mindíg tanul az ember. Végül is amit írtam fedi a valóságot, ami ez egy szőrszál vonatkozásában végleges, a testfelület vonatkozásában tartós.:)

nothing.at.all (törölt) 2010.11.17. 13:35:10

@Lotyó Bridzsida:
japánban a fehér bőr a menő. direkt fehérítik. biztos vannak arra is kencék.

Köldökszösz (csodalampa) 2010.11.17. 13:38:34

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: És még azt mondják, hogy nem létezik a végleges zsőrtelenítés, csak a tartós. Mesebeszéd!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.11.17. 13:38:34

@Lotyó Bridzsida: Volt már divat a fehér bőr, többször is. Az úrinők akkor higanyos hámlasztó kenőcs segítségével világosították és butították magukat, meg zárt ruhában, fátyolban jártak, fedték el parfümmel budoárjaik állott bűzét, és rohadtul lenézték a barna lábszárú, karú és arcú egészséges parasztlányokat.

England win The Ashes! 2010.11.17. 13:40:10

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: "Madonna olyan szőrös, hogy mikor felemelte a karját, azt hittem, Tina Turner áll alatta."

Ernoke 2010.11.17. 13:41:28

a fikázók szerintem még soha nem láttak szőrtelenítetlen nőt, csak úgy gondolják, h láttak.

egy "szőrös" nő _nem_ pihés, _nem_ bársonyos, hanem szőrös bazmeg, 2 centi hosszú (gyakran sötét) szőrszálak vannak a belső combján, a lábszárán, a karján, a bikinivonalnál lévő sörteszerűen erős szőrökről ne is beszéljünk.

sajnos nem tudok full természetesre meghagyott pináról (tehát: aminél a bikinivonal és a belső comb is meg van hagyva a maga természetes szőrzetével) berakni képet, pedig szívesen tenném, kíváncsi vagyok, hányan esnének le a székről ijedtükben.:D

egyébként a posztolót sajnálom, ha gazdag lennék, én is megpróbálkoznék a tartós szőrtelenítéssel. elég unalmas 2hetente 3 órákat epilálni, kínlódni a benőtt szőrszálakkal, pattanásokkal stb.

Köldökszösz (csodalampa) 2010.11.17. 13:45:31

@Sadist: Banyek, hülyeségeket beszélsz a vakvilágba belefele!!!
Ennyi erővel azt is lehetett volna írni, hogy a szabadgyökök roncsolják sejtek reprodukciós és regenerációs képességét. Semmi köze az adott témához!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha valamihez nem értek, akkor nem pofázok bele és nem osztom az észt.

Rosszindulatú Vászka 2010.11.17. 13:46:04

@Nicholson: szal neked klassz élmény, ha látsz egy jó csajt és nem varrod le. Öcsisajt, így akkor én naponta sikert-sikerre halmozok.

2010.11.17. 13:47:51

@kisvagány: igen. A szó elszáll, a szőr megmarad :)

saky 2010.11.17. 13:49:20

ti (úgy ám blokk mindenki) tényleg ilyen hülyék vagytok? a hölgyeknek pedig meg kéne tanulni elfogadni önmagukat....

Levest befejezted? 2010.11.17. 13:49:58

Jó, hogy ezt tudom, mert én viszont hormonilag vagyok bundás, akkor nem is feccölök energiát (és főleg pénzt) az ilyesmibe. Marad a gyanta-borotva-szőkítő kombináció. :-S

escéhá 2010.11.17. 13:51:02

Amúgy épp Jamaicán nagyon divat a fehér bőr. Fehérítik is magukat mindenféle vegyszerrel. Szegény Jacko is mit küzdött magával. Gondolom, amikor feladta, akkor írta meg a Black or white című számát.

Mi meg akkoriban, blúzzenekar létünk dacára írtunk egy reggit "Barnabolt" címmel.

Akkor süt a Nap,
amikor kérem,
ott barnulok le,
ahol igénylem.
Nem csíp a szúnyog
és nem lep a légy.
Hidd el, nekem ennyi
éppen elég,
hogy bérletet vegyek a paradicsomba
ahol rajtam kívül már mindenki tudja,
hogy nem vagyok túl egyszerű,
nem vagyok túl bonyolult.
Nem mondhatja azt senki rám,
hogy rosszul csinálom.
Én vagyok a megtestesült férfiálom.

Csak ami látszik,
az itt a lényeg:
mint lesz az ember
egyre sötétebb.
Kell egy mesterséges
életszínezék,
hidd el, nekem ennyi éppen elég,
hogy bérletet vegyek a paradicsomba
ahol rajtam kívül már mindenki tudja,
hogy nem vagyok túl egyszerű,
nem vagyok túl bonyolult.
Nem mondhatja azt senki rám,
hogy rosszul csinálom.
Én vagyok a barnára sült férfiálom.

Levest befejezted? 2010.11.17. 13:51:49

@saky: ehhh... a férfiaknak kéne elfogadni a szőrös nőket(sztem amúgy nem kéne, tökéletesen igénytelen, aki nő létére szőrösen hagyja magát)

Sadist 2010.11.17. 13:54:17

@csodalampa: Nincs több kaja, menj trollkodni máshova :)

ajajajjjjjj 2010.11.17. 13:54:41

félmisi szőrtelenítésre? a posztolónak inkább agybeültetés kéne :)))

saky 2010.11.17. 13:55:03

@Levest befejezted?: rosszul látod, a borotvált punci százszor védtelenebb a fertőzéssel szemben... a szőr a punci első számú védelmezője.

Rosszindulatú Vászka 2010.11.17. 13:55:49

@Ernoke: lécci mongyál még ijeneket, tökre felizgultam. Ne feledd ki a történetből a köldökig érő cirokdzsungelt senem!

escéhá 2010.11.17. 13:56:37

Azért van olyan szőrös punci, amelyiknél úgy érzed makkad, mintha főtt tojás lennél egy szeletelőben. :-)

Köldökszösz (csodalampa) 2010.11.17. 13:57:17

@Sadist: Miért nehéz elismerni, hogy hülyeséget írtál?!

Rosszindulatú Vászka 2010.11.17. 13:58:06

@Ernoke: lécci mongyál még ijeneket, tökre felizgultam. Ne feledd ki a történetből a köldökig érő cirokdzsungelt senem!

kisvagány 2010.11.17. 13:58:40

@saky: már csak azért,mert ha olyan "igazi szőröset" látsz, nem csinosan fazonraigazítottat, akkor a kedved is elmegy az egésztől...:D

Ernoke 2010.11.17. 14:01:18

@nothing.at.all: pontosan így néz ki egy szőrtelenítetlen nő, ekkora a szőre gyakran nemcsak lábon, hanem karon is. tényleg minek gyantázni, epilálni, mér nem tudjuk mi nők elfogadni magunkat ilyennek?:D

@Rosszindulatú Vászka: hmm, esetleg egy kis pár centi hosszú kifakult hónaljkutya, hogy még jobb legyen...?

Sadist 2010.11.17. 14:04:34

@csodalampa: Mit kéne elismernem, ha nem írtam hülyeséget? Ha valaki azt mondja, hogy a bogarak sok mezőgazdasági kárt okoznak, és azt mondom, hogy nem csak bogarak, hanem rovarok is kárt okoznak, azzal nem írtam semmi hülyeséget, csak tényeket.
Te viszont direkt hülyeségeket próbáltál a számba adni, innentől pedig fölösleges vitázni.
Tudom, hogy úgysem bírod majd ki, hogy ne válaszolj, de próbálj meg elszámolni tízig, és zárd be a böngészőt. Hidd el, menni fog :)

kisvagány 2010.11.17. 14:04:46

Így a 314.komment környékén mintha kezdene ellaposodni a téma...

kujoon 2010.11.17. 14:05:45

@SilentSound: ohh, bökje meg, nekem mér' nem jutott olyan gén... :D

@Don Bandi: egyenlőre marad , nem kétséges, de a faxom ki van vele

@cicmen: na, ez is igaz... :D

@púzókutya: az apád f@sza a seggtapasz, meg te, főleg ilyen nickel, bazz+.Beszólás nélkül már nem is lehet??

Levest befejezted? 2010.11.17. 14:07:45

@saky: te nő vagy? menstruálsz vazze? a szexelésről nem is beszélve. Nincs az ott jó helyen, hidd el.

Köldökszösz (csodalampa) 2010.11.17. 14:10:30

@Sadist: Nyertél! Legyőztél a rutinoddal! :)
A fahéjas-almás süti szerintem finomabb.

Nicholson 2010.11.17. 14:16:35

Az összes műpicsa elmehet az igaziba.

saky 2010.11.17. 14:23:21

@Levest befejezted?: majd pont te mondod meg az evolúciónak hogy mi van jó helyen :) amiről én beszélek az nem divat vagy tetszés kérdése, hanem tény. a szőrös punci baktérium mentes és az hogy szőrös még nem azt jelenti hogy ápolatlan! a kopasz punci ugyanúgy büdös ha nem mossák, ráadásul több benne a fertőzés

.lll. 2010.11.17. 14:25:46

ez a sok hülye honnan bújt elő?

saky 2010.11.17. 14:27:02

@Levest befejezted?: az se mindegy hogy tudod-e mit jelent az hogy igényesség!? mire igényes? a modern igényesség sokszor a higiéniás igénytelenséggel egyenlő. ez olyan mint a high-tech dezodor amitől nem leszel büdös, ellenben fojtogató az illata és tönkremegy a bőröd és duzzad tőle a májad. vagy az igényes nő aki vakolja az arcát, de a vakolat alatt pont a sok smink miatt akkora kelések és mitesszerek vannak mint egy ház. ránézel azt mondod hú de igényes, közben rohad a feje

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.11.17. 14:27:32

@saky: A nyúzott, tépett pina mindig gyanús, hogy nem természetes kopás-e...

Miigeii 2010.11.17. 14:28:18

Jogos a felháborodás, ha azt vesszük, hogy az ígért szolgáltatás a megfizetett ellenérték ellenében elmaradt.

De:
Soha nem írnám le magamról a nagy plénum előtt, hogy hormonzavaros vagyok, és sűrű, selymes prém fedi a testemet, még, ha az avatarom jelenleg témába is vág. :)

kitiltott 2010.11.17. 14:29:34

Miért nem lehet úgy elfogadni, amilyen? Rengeteg az a félmillió. Meg kell szokni, olyan amilyen.
Az egész vita hm... hülyeség, mert ki látja azt? Nem sokan, az aki látja az meg, ha szereti, úgy is szereti, aki nam, az meg ne lássa.

decy 2010.11.17. 14:30:30

Én is jártam már az Aestheticában. Ígérnek fűt, fát meg egy egész erdőt. A lényeg, hogy minél hamarabb szerződj és vidd a pénzt.A kezelőnők közül van aki kedves és ügyesen dolgozik, de van aki hentes módjára bánik az emberrel. Ha ezt szóváteszed, azt mondják te vagy túl érzékeny. Ennyit az Aestheticáró.

Smafu 2010.11.17. 14:31:36

@henrik_: Ha nem vagy képes érzékelni, vagy értelmezni egy szöveg jelentésárnyalatait, akkor inkább magadban kéne keresni az imbecillitást.

saky 2010.11.17. 14:31:58

@Levest befejezted?: idézem az egyik legnagyobb tampongyártó oldalát, de százmillió másik talált is van a neten minden nyelven.::

"A nemi szervek borotválása nem veszélyes. De azért vigyázz, nehogy megvágd magad....... Emellett, nem árt, ha észben tartod, hogy a szeméremszőrzet dolga a védelem, s a nemi szerv szellőzésének biztosítása. Ha a szőrt eltávolítod, e funkciók megszűnnek. A szűk ruhák, a műszálas anyagok és a szoros tangabugyik még kevésbé engedik szellőzni a tested, s ez viszketéshez és gombás fertőzésekhez vezethet. Szóval, ha akarod, nyugodtan borotváld a nemi szerved, de ne felejtsd el időről-időre egy kis friss levegőhöz juttatni!

beachball 2010.11.17. 14:33:26

Lehet itt "hülyepcsázni" a poszt íróját, de valszeg a nők 2/3-a nem gyötörné magát az ilyen meg olyan szőrtelenítéssel, ha nem az lenne a rohadt, torz társadalmi elvárás, hogy úgy nézzen ki a nő, mint egy 5 éves kislány.
Érdemes belenézni éppen az ilyen fórumokba, ahol orángutánnak meg igénytelennek nevezik azt, akin egy szál szőr van, netán csak nem csupasz mindene.

Nicholson 2010.11.17. 14:34:20

@Rosszindulatú Vászka: Ismerem ezt az érzést, de kurva szar.
Öcsisajt? Mi a fasz?
Nem rosszindulatú vagy,_csak_ egyszerű.

beachball 2010.11.17. 14:35:30

A minap a környezetemben egy 13 éves kislány pityergett, miközben a fehér ruhát próbálta az előadásra, hogy milyen szőrös a karja és le kell borotválnia.
Milyen elbaszott világ ez, ahol egy gyerek, egy gyerek ilyen gondokkal küzd?

morrisal_ · www.plafoncsapszeg-gyalu.com 2010.11.17. 14:35:58

Gyanta, borotva - kész.
Ha valaki annyira tohonya, hogy ezeket használja, az mászkáljon csak sznobék aesthetica (ah!oh!) szalonjába. hajrá.

ezúttal valóban a posztoló hülye. a végleges szőrtelenítés kamu, sokan, sok helyen leírták már. valamennyi _mindig_ visszanő.
emellett: ha volt endokrinológusnál, aki mindent rendben talált, akkor minek kellett a szhálón (szalon) "saját" dokijánál is bohóckodnia? Jó, hogy nem egy igazságügyi orvosszakértőnek kellett megoldania ezt a komoly problémát.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.11.17. 14:38:21

Még mindig a szőrös tevepatánál tartunk?

Köldökszösz (csodalampa) 2010.11.17. 14:42:52

@saky: Ezért kell rendszeresen lehúzni a bugyit a lányokról.

Ernoke 2010.11.17. 14:44:48

@saky: ez így is van. attól eltekintve, h a posztban szó sem volt pinaszőrtelenítésről, nem értem, honnan veszitek ezt.

media.onsugar.com/files/2010/01/03/2/301/3019466/f42d33bc536fb159_mo_nique-hairy-legs.jpg

gyengébbek kedvéért mégegyszer: ilyen egy természetes szőrzetű nő, sőt, általában ennél hosszabb a szőre lábon is, karon is. bikinivonalon meg még sokkal durvább, mert ott vág és szúr is az erősebb szőr.

aki azt írja, h ezt elfogadja, az tökre jó, tényleg, bár ne kéne szőrtelenítenünk! de szerintem azért írja annyi pasi itt, h "minek szőrtelenítenek a nők", mert azt hiszik, h a pihepuha, gyantázás-epilálás után frissen kinőni kezdő szőröcskék a természetesek...

Xezs 2010.11.17. 14:46:00

Tegye fel a kezét aki már vett részt végleges agytalanításon!

arconfosom 2010.11.17. 14:46:32

- Aesthetica 500 000 Ft és újra kinő
- Borotva 5 000 Ft és ha kinő, újra vágja

Folyton csupasz pinát látni megfizethetetlen

Xezs 2010.11.17. 14:47:30

@beachball: Már bocs, de aki mindenkinek meg akar felelni, azzal valami nagy probléma van. Akinek normális az értékrendje, az csak azoknak próbál megfelelni, akik közel állnak hozzá.

Egyébként meg mindenkiben lehet hibát találni, csak akarni kell. Aki ezt nem tudja elfogadni az hülye.

saky 2010.11.17. 14:54:56

@Ernoke: én abban látom a problémát hogy minden nő ugyanúgy akar kinézni. nem azt mondom hogy ugyanúgy néz ki, mert ez lehetetlen, csak ugyanú akar kinézni. ugyanazt a szar médiában látott megcsinált műanyag testet akarja mindenki. nincsenek egyéniségek (tisztelet a kivételnek) csak egy kaptafára összerakott műanyagbabák. ha valaki kicsit is eltérően néz ki ennél a tipikus picsánál akkor már rögtön mutogatnak rá, kiröhögik vagy azt mondják hülye, pedig pont ez ellenkezőleg igaz! ugyanez van a szőrrel is: vannak szőrös férfiak és csupasznak született férfiak ugyanúgy mint szőrös nők és pelyhes nők. a gond az hogy senki sem vállalja magát, mindenki olyan akar lenni amilyet a címlapon lát. nem igaz hogy a férfiak címlaplányokat akarnak! ez a nők legnagyobb tévedése!!!!!!

saky 2010.11.17. 14:56:02

szőrös puncit a népnek :) :p

π/kőc 2010.11.17. 14:56:27

Egyet lehet érteni a véleményeddel, de ezt a széles körben elterjedt szőrtelenítési mániát nem nevezném azért "társadalmi elvárás"-nak, hanem inkább csak divatnak, amit jellemzően azok szoktak szolgai módon követni, akik az önálló véleményalkotásra kevéssé képesek.

Abból sem vonnék le messzemenő következtetést, hogy mit írnak - akár tömegesen - a fórumokon, mert ez gyakran csak a felszín fecsegése, és keveset árul el abból, hogy közben miről hallgat a mély.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.11.17. 15:02:05

@beachball: Úgy hallottam, hogy az AIDS-mizéria miatti társadalmi rettegés is nagyban hozzájárult a pedofilia és az azt kiszolgáló babautánzás elterjedéséhez.

π/kőc 2010.11.17. 15:04:24

@π/kőc: Előző hozzászólásom válasz volt beachball-nak, a hivatkozás lemaradt:
beachball 2010.11.17. 14:33:26

Xezs 2010.11.17. 15:10:59

@saky: Egy értelmes, józan értékítéletű ember magasról leszarja, ha a cicababák ujjal mutogatnak rá. Fentebb írtam, hogy csak annak kell megfelelni, akit szeretsz. A többi meg mondhat akármit.

kisvagány 2010.11.17. 15:11:37

Itt mindenkinek csak a p...n jár az esze. Hogy miért kell 500 ért csupaszra, ha úgysem látja senki. El kellene olvasni a posztot! Nem tudjuk, hogy melyik testrészről van szó! Lehet a lába, vagy a dekoltázsa is, vagy az arca is lehet szőrös valakinek, amihez elég nehéz hozzászokni, vagy feldolgozni mint problémát! Ja, és elég sokan látják!!

Foltosseggű tapírmajom 2010.11.17. 15:23:03

Szőrös a tököm is, meg ahova lököm is. Broáf.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.11.17. 15:23:44

Off: Hasznos információk
Kerülje a csalókat, üzleteljen helyileg, vagy fizessen PayPal segítségével.
Soha ne fizessen Western Union, Moneygram vagy más névtelen fizetési szolgáltató segítségével.
Ne vásároljon külföldről, vagy adjon el külföldre. Ne fogadjon el csekket külföldről.
Az OLX soha nem vesz részt semmilyen tranzakcióban, és nem bonyolít le fizetéseket vagy szállítást, nem garantál tranzakciókat, nem kínál letéti szolgáltatásokat, és nem kínál „vásárlói védelmet” vagy „eladói tanúsítványt”.
Ha valami túl szépen hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, akkor nem az.
(A www.agroinform.com hirdetései alatt olvasható.)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.11.17. 15:25:16

@saky: A fotsoppal turbózott címlaplányok túl laposak. Kétdimenziósok.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.11.17. 15:30:55

@kisvagány: "Itt mindenkinek csak a p...n jár az esze."
Ez azért van, mert többségében egészséges (vagy kivizsgálás előtti) heteroszexuális hímneműek kommentálunk.

2010.11.17. 15:33:06

@Xezs: picit nagy az arcod, mert úgy látszik MOST nagy biztonságban érzed magad, hogy van párkapcsolatod.
Ha nem lesz mindig így és kikerülsz a húspiacra, akkor majd nézel, mint hal a szatyorban, az öntudatos nonkomformizmusoddal. Picit több empátiával közelíts másokat, más gondolkodásokat sztem.

Xezs 2010.11.17. 15:35:36

@Kulics: Te most miről beszélsz? Most azért támadsz, mert szerintem nem kell minden egyes embernek megfelelni? Megsúgom, hogy nem is tudsz, mivel nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.17. 15:37:19

@Nicholson: Nos ez a sztori azért életszerűtlen, mert az ilyen hölgyek általában ellátják a szolgálati mozgópina szerepkört is... ha meg egy nőt rendesen dugnak, nem nő ki a szakálla.

KarbatettKezűZoltán 2010.11.17. 15:39:01

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:
"mi lesz a lézerrel szétperzselt pinájú amatőr kurvákkal?"

Muhahahhahahahah

Abszolúte osztom az aggodalmad!:-)

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.17. 15:40:21

@saky: Hogy a picsába lenne több? Ne beszélj már hülyéket. Ha hugyozol meg szarsz, az bizony valamilyen formában ott marad a punciszőrödön. Ha maszturbálsz, az is.
A szőrtelent legalább mosni lehet rendesen.

KarbatettKezűZoltán 2010.11.17. 15:40:57

@kisvagány: MI máson járna?
a segglyuk büdös

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.17. 15:41:24

@Lotyó Bridzsida: Asszony ismer egy vénasszonyt, az kilencvenkét évesen döbbent rá, hogy szőrteleníteni akar. :)

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.17. 15:42:36

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Keress rá az anal bleachingre. :) Buziknál nagyon dívik.

Továbbá ajánlom a témában a Bruno című remekbe szabott művt.

VOGAben 2010.11.17. 15:47:00

Huszonöt éve még a hónaljkutya színéből következtettünk a punciéra. Ma meg mi van? Ennyi természetellenes piros hajú fiatal nő a világon nincsen mint nálunk. A tíz éves húsznak akar látszani, a harmincas meg nyolcnak, de ugyan úgy kurvás kivitelben. Idegesít ez a picsogás.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.17. 15:48:36

@Sün‼ (vuvuzela-őstermelő): Nem. A TB-vel akarta kifizettetni. Az meg nem találta rentábilisnak szegény nyanyát.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.17. 15:49:45

@VOGAben: A harmincas még hagyján.. de amikor negyvenötvenesek mászkálna feltűnő színű flitteres picsakosztümökben.....

Ernoke 2010.11.17. 15:49:46

@saky: tőlem _mindig_ férfiak kérték, h légyszi, szedjem le a szőrt innen is, onnan is... pedig tizenpár éve szőrtelenítek, de amiről eleinte azt hittem, h elég, arról kiderült, h nem volt nekik az. és mégcsak hormonzavaros jetinő se vagyok.:D

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.11.17. 15:50:09

@enamel: Ez akkor valamiféle összefüggésben lenne az ánuszrózsa-rejtő kutya iránti fizetőképes kereslettel?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.11.17. 15:51:57

@Ernoke: Ó, csak úgy szokták meg a sarki kurváknál, meg otthon is azt látták, amikor meglesték az anyjukat...

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.17. 15:53:02

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Amennyi mindenre manapság ráizgulnak a népek, akár. Mondjuk nem tudom, hány lelkes gazdi gondolja végig, hogy ha a kutyának nincs szabadon a seggelyuka, azt akkor néha neki illik megmosni.

oliva 2010.11.17. 15:57:48

Hát ez ciki, és most egy szegény festett szőke/festett vörös/festett bármilyen színű nő nem fogja tudni elhitetni a pasijával, hogy ő igazi, merthogy elárulja az a fránya szőrzet... De gáz! Nagyon sajnálnám, ha nem menne az agyamra, hogy a sok festett, hamis ribanc miatt kell ilyen hülye divatokat bevezetni, hogy teljes szőrtelenítés, hogy meggyőzőbben tudjanak hazudni.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.11.17. 15:58:23

@enamel: Ez attól komplexebb kérdés, keress vissza a Homáron!
Ernoke öröklött és vallott identitásáról nincs tudomásom, de anyja és annak 3,14-nája biztos, hogy legalábbis volt. Meg a "pár"jainak is.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.11.17. 16:00:50

@oliva: "Minden cigányasszonynak rohadtalma-vörös haja van." A kivétel meg erősíti a szabályt.
De mi a helyzet a másik érzékeny etnikum korán kopaszodó nőivel? Divatba hozzák a női kopaszságot és a tetovált fejbőrt?

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.17. 16:02:54

@atpijkamo: "és mégcsak hormonzavaros jetinő se vagyok.:D "
Ebüll.

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Nem is mindnek. Én láttam egy csomót, akinek nem volt.

Xezs 2010.11.17. 16:04:36

@enamel: Simán lehet buzi is.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.11.17. 16:05:10

@enamel: Magyarországon? Akkor vagy azok voltak a kivételek, vagy nem láttál még elég rohadt almát.

oliva 2010.11.17. 16:06:45

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: nem szokták, csak élik az életüket, legalábbis engem még ők nem köteleztek semmire. Figyelj kb. 20 éves voltam (nem tegnap volt) tökre tetszett, hogy villog az aranyszínű pihe a lebarnult lábamon, és akkor egy kozmetikus csaj elkezdett ordítani velem, hogy: BUNDÁBAN NYÁRON? Hát, rávett a gyantázásra, azóta utálom a dolgot, minden variációjában, dehát muszáj, mer különben...nemtom mi van különben.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.17. 16:08:13

@enamel: >>"és mégcsak hormonzavaros jetinő se vagyok.:D "
Ebüll.<<

Én se vagyok hormonzavaros jetinő. Atyaég! Akkor én most lány vagyok? Na, akkor mégiscsak megyek szőrteleníteni...

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.17. 16:08:44

@oliva: Különben lett volna annyi eszed, hogy leteremted a kozmetikuscsajt, hogy az anyja picsájával ordibáljon (gyantázás után), és otthagyod fizetés nélkül. Aztán hazamégy, és leborotválod magad ingyen.
Elbaszott ízlésed van úgy egyébként.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.17. 16:09:19

A gagyi blogmoci egyre furábbakat alkot. Mindig meg tud lepni egy újabb trükkel.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.17. 16:09:46

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Nem láttam.

@Xezs: Igaz.

@atpijkamo: Lehet. Ráizgusz a hellokittyre nemanálisan? Mer akkor az.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.11.17. 16:11:28

@oliva: ... különben igazi mondén pasinak nem tehetted volna szét ...

Rosszindulatú Vászka 2010.11.17. 16:12:05

@Nicholson: az öcsisajtra rágtál be? Nem agressziónak szántam.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.11.17. 16:12:35

@atpijkamo: De ez jó, hogy Alain Delon kapom az Emileket tőle...

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.17. 16:12:40

@enamel: Nem, ilyeneket még eddig nem éreztem.

Próbáltam már elképzelni, mit érezhetnek a homoszexuálisok, de nagyon nem ment. Nem leszek én már divatos ember...

oliva 2010.11.17. 16:12:53

@enamel: így sikerült, figyi, gyantázás után mi fenének kellett volna leborotválni? :)

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.17. 16:13:26

@Nicholson: A Vászka nem egyszerű. Viszont néha rosszindulatú.

Rosszindulatú Vászka 2010.11.17. 16:13:49

@atpijkamo: menny el masszázsszalonba és kérjél prosztata masszázsot. Az talán seggít.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.17. 16:15:00

@oliva: Hogy ne olyannak fizess, aki ordibál veled, pedig belőled él... Tudod mit, te maradj inkább szőrös. Jobb ha nem szaporodol.

@atpijkamo: Állítólag próbálgatni kell, és egy idő után rákapsz az ízére.

phylloceras 2010.11.17. 16:15:58

Én kimondottan kedvelem a hónaljszőrt, szeretem simogatni. A punciszőrre pedig csomót szeretek kötögetni. A mellszőrt kimondottan utálom, nincs rosszabb, mikor mellnyalás közben szádba kerül egy jó erős szőrszál...

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.17. 16:16:38

@Rosszindulatú Vászka: Elgem már az is feszélyez, ha a doktorbácsi megfogja a bal vállamat, és az ujját dugja fel. ... Nem, a jobb vállamat fogja, és a ... A köcsög mindkét vállamat fogta...

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.17. 16:17:21

@phylloceras: Nem kéne itt kommentelnem. Olyan dolgokat tudok meg vadidegenekről, amiket nem akarok megtudni:)

Rosszindulatú Vászka 2010.11.17. 16:17:33

@enamel: mivan, te is beálltál a velvetes antiszőr akciócsoportba?

Pedig nincs annál izgatóbb, mikor a borostás orcádba belekapnak, beleakadnak a nőstény lábikráinak és belsőcombjának cirokpejhei.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.17. 16:18:35

@enamel: "próbálgatni kell"

Nem megy, én egy született antitalentum vagyok ebben a kérdésben.

De az milyen ütős lenne, ha egy köcsög nőben reinkarnálódnék?

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.17. 16:18:49

@Rosszindulatú Vászka: Én alapból antiszőr párti vagyok:DD Csak nem mertem leírni, mermilesz.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.17. 16:19:35

@Rosszindulatú Vászka: "antiszőr"

Az milyen már, mikor borostás a punci?

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.17. 16:20:13

@atpijkamo: Fles. így mondják. Menj el reinkarnációs tanfolyamra, drága, dehát egyszer élünk.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.17. 16:21:51

@Rosszindulatú Vászka: Nem, a fején ott legyen neki szőre. A kopasz nők rondák.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.17. 16:22:08

@enamel: "Olyan dolgokat tudok meg vadidegenekről, amiket nem akarok megtudni"

:)))))))))))

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.17. 16:24:14

@atpijkamo: De bazmeg, most képzeld el egy bazinagy kagylót, ahogy punciszőpnől horgol.... Mennyi fű kell ehhez?

apróbetűsrész · http://egyzene.blog.hu/ 2010.11.17. 16:26:40

@Levest befejezted?: gondolom, anyu, nagyanyu is tökéletesen igénytelen volt, mondjuk a hetvenes években, amikor épp nem a nyaktól-lefelé-egy-darab-szőr-sem volt a divat.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.17. 16:31:20

@apróbetűsrész: Anyu meg nagyanyu egyes családokat kivéve nem szexuális alany. Mondjuk nálatok nem tudom, hogy volt, mer ahány ház, annyi szopás.

apróbetűsrész · http://egyzene.blog.hu/ 2010.11.17. 16:41:35

@enamel: nem baj, ha nem érted, olvasgasd még.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.11.17. 16:44:09

@enamel: Ezt lássa meg valamelyik emberi jógi, olyan rasszista, kirekesztő, antiszemita leszel, hogy attól koldulsz!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.11.17. 16:55:56

Az volt már, hogy a kurva anyját a blogmotornak?

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.17. 16:57:24

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Én nélkülük is az vagyok. :)Mondjuk antiszemita most éppen nem, de az az első hülye szemitáig tart. Akkor majd eszembe jut, hogy miért utáltam őket.

tééényleg? 2010.11.17. 16:59:04

Hát ez téééényleg jó sztori volt :)))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.11.17. 17:04:14

Megpróbáltatásokért együttérzésem.

Viszont. Ez a végleges szőrtelenítés ótvar nagy bukta. 8-12 alkalmat minimum számolnak. És TÉNYLEG NEM MŰKÖDIK MINDENKINÉL.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.17. 17:11:49

@neccharisnyás útonálló: Ha úgy nézed, fél millió sok... de az ott lebzselő sáskahadból mondjuk megvan a recepcióspicsa meg az egyik nyúzótehén bére félig. Aztán jó, ha havonta 1-2 ember bekóvályog. Szerintem bőven veszteséges biznic.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.11.17. 17:16:39

@enamel:
Vannak ilyen kitételek, hogy pl. szőrhosszúság. Kíváncsi lennék, a nem megfelelő fejlődési stádiumban levő mókusirhával betámolygóktól is elkérik-e a zsetont, még ha nem is kezelik.

igazságos 2010.11.17. 17:19:58

@neccharisnyás útonálló: Így van. Én is együttérzek a posztolóval. De félmilliót kidobni ritka nagy felelőtlenség, egyenesen baromság.

calvin&hobbes 2010.11.17. 17:23:09

@saky: Persze evolúció, meg a szőr védi a puncit... akkor mire való a bugyi te szerencsés? Ez egyébként jó pár évszázaddal ezelőtt valóban így volt, mikor az asszonyok 8 alsószoknyát hordtak és a könnyebb hozzáférhetőség miatt lyukas alsóneműt, de manapság már az ember lyánya felhúzza bugyit, sőt még a farmernadrágot is, esetleg harisnyát... szerinted e három réteg nem elég a védelemnek?

igazságos 2010.11.17. 17:23:12

Mellesleg Körömlakk meg Lewyke merre garázdálkodik éppen? Ez szerintem Körömlakknak való téma, amúgy.

@enamel: Te, látom, most megint kifogtál magadnak valami pancsert. :D

Na, ugye, hogy nem szeret téged mindenki! Vagy csak az újak nem tudják még a dörégst?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.11.17. 17:40:02

@calvin&hobbes: Azért nem árt, ha van nála koton és gázspray is...

igazságos 2010.11.17. 17:49:30

@wgate: Most miért, ez nem szégyellnivaló téma, tudod. Hanem egészségügyi probléma. Én például utálom a dagadt, hájas disznó embereket, mégsem mondanám, hogy lőjük le őket, mert zavar, ha erről olvasok.

Foglalkozni kell vele, meg felhívni a figyelmet, mint azt a posztoló tette, ha átvernek, tudod, a szépségiparban olyan lehúzások vannak, hogy a hajad is égnek áll. Becsapják a reménytelenséggel küszködő, hitüket vesztett embereket, hogy majd az használ... Kicsit olyan, mint a csodafogyókúrák és csodafogyasztó tabletták.

gnme 2010.11.17. 17:49:31

Csikóst a pártba!

(a "jó napot kívánok" 2010-es változata)

----------------------------------------

Adót a szélre!

(a "jó szerencsét" 2010-es változata)

saky 2010.11.17. 17:51:37

@calvin&hobbes: ha elolvastad volna amit idéztem vagy ha lenne minimális higiéniai ismereted akkor tudnád hogy most mekkora marhaságot írtál.

intimkriszti · http://intimkozmetika.com 2010.11.17. 17:55:31

@wgate: Nehogy! Füstöl a telefonom reggel óta! :))))

kerdesek05 2010.11.17. 18:18:28

FÉL MILLIÓ FORINT UTÁN 5000 HUFRÓL MEGY A VITA

HAHAHAHAHAH

AESZTETIKA

HAHAHAHAHAHAHAH

Levi84 2010.11.17. 18:27:04

az Aesthetica-val nekem is volt negatív élményem.
egy egyszerű szemölcs eltávolításra mentem, ráadásul 2x persze, így kétszer fizettettek velem vizsgálati díjat. persze nem csinálták meg, hanem a bentlévő orvos végül megadta egy ismerőse elérhetőségét valami Pesti külkerületben, hogy majd ő megcsinálja. mondom mivan?

persze elmentem egy másik bőrgyógyászhoz, az rögtön megcsinálta.

mindenki kerülje az aesthetica-t jó messzire!

geniusgenie 2010.11.17. 18:32:43

Szívemből szóltál!

Mikrobi 2010.11.17. 18:43:16

A posztoló a lehető legjobbat tette: posztot küldött a Homárra. Remélem, a poszt fenn van az összes létező fórumon is, ami a témával foglalkozik.

beachball 2010.11.17. 19:14:19

@calvin&hobbes: Ó, persze.Milyen egyszerű
A bugyi az, amin kérlek ott hemzseg minden, amit ugye szabad szemmel nem látsz.Ezt tudja pl. távol tartani a szőrzet.Ha az nincs, akkor az a sok szép kórokozó akadálytalanul kocoghat befelé.

KenSentMe 2010.11.17. 19:15:17

OFF:

Szerintem meg a testszőrzet borotválása valami nagyon erős csoportnorma lett..

- Ha nem borotválod magad mindenhol, egyből látszik, hogy lúzer vagyok/stabil kapcsolatban élő lúzer vagy/magát elhanyagoló lúzer vagy/lúzer vagy, mert nem gerjednek rád a plázapicsák

- Ha borotválod magad mindenhol, egyből látszik, hogy azok közé szeretnél tartozni, akik mindenkivel lefekszenek, és mintegy átveszed a pornóból áradó magasabbrendű szellemiséget.

Tetszik vagy nem, a tények makacs dolgok, és mindenki pontosan annyi, amennyinek látszik. Lehet ez ellen hadakozni.. de igazából sajnos egyáltalán nem érdemes. (Mi rossz van abban, ha bizonyos tevékenységek alkalamasak információközlésre? Miért kell jelentéktelen dolgokból forradalmi attitűdöt kovácsolni magunknak?)

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.17. 19:37:34

@beachball: Néha cserélni kell a bugyit. Mondjuk naponta. Meg mosni sem árt.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.11.17. 19:44:01

@VRbagoly: Éppen ezért érdemes az egészre magasról szarni; hol érdekel, hogy a plázapiperkőcök hogy ítélnek meg :D

Hurri Kán 2010.11.17. 20:20:09

Hagyományos leforrázással ér szőrteleníteni?

Rosszindulatú Vászka 2010.11.17. 20:31:28

Én nem vagyok puci párti.
Én nem vagyok szőrpárti.
Én pinapárti vagyok.

Ha teccik egy Hölgyszeméj és beindulok tőle, nem fogom patikamérlegen ekszcelltáblába kiszámolni a nöiességét.

A jó pina nem csupasz. A jó pina nem szőrös. A jó pina lucskos. Tőlem.

Sztem.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.11.17. 20:39:53

az Aesthetica, ha jól emlékszem, a donna.hu-n hirdetett rengeteget. Évente kisorsoltak egy mellnagyobbítást. A sorsolás közeledtével temérdek 'ismeretterjesztő cikk' született a donna.hu-n arról, hogy mennyire ártalmatlan és gyors beavatkozás a mellplasztika, és mennyire jót tesz a női léleknek. Ezek után bármit kinézek belőlük.

igazságos 2010.11.17. 20:45:43

@intimkriszti: miért, eddig nem volt természetes számodra? Mellesleg ezt sok férfi is csinálja. :D

intimkriszti · http://intimkozmetika.com 2010.11.17. 20:51:31

@igazságos: bocs elvesztettem a fonalat :) Mi volt (nem volt) természetes?

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.17. 21:09:23

@intimkriszti: Ludmillánál néha számítani kell szokatlan válaszreakciókra, amiket csak ő ért...

igazságos 2010.11.17. 21:14:28

@intimkriszti: "Néha cserélni kell a bugyit. Mondjuk naponta. Meg mosni sem árt." :D

igazságos 2010.11.17. 21:15:39

@enamel: Igen, ez a specialitásom. :) Látod, magamra hagytak a csajok, új "barátokat" kell keresnem magamnak. :sir

Rosszindulatú Vászka 2010.11.17. 21:20:18

Mindeki hüje itt, vagy én vagyok léghajó?

Ha pl.: Letícia Kaszta rámmászna, ha szőrös volna, ha csupasz, blokkolnám, míg bírom szusszal. Bár lehet, hogy csak a bőröm marad reggelre.

intimkriszti · http://intimkozmetika.com 2010.11.17. 21:24:43

@igazságos: Jó ezt újra elolvasni :) A hozzászólásom persze amolyan egyetértésféle akart lenni a "szőr megvéd a bugyidtól"- féle marhaságra adott frappáns válaszodra..:)

juhaszcs 2010.11.17. 21:40:55

Szerintem a pina legyen kopasz vagy szőrös tök mindegy csak ne legyen büdös.:-)
Amúgy honnan szedett 500 ezer forintot a bozótvágásra?
Csak nem egy hetven éves terepjárós szerelme van aki szponzorálja a pinaszőrtelenitését?:-))

igazságos 2010.11.17. 21:41:45

@enamel: Hát persze, unalmas egyedül tartani a frontot. Így mi lesz a haditervemmel, ha nincs kin gyakorolni?

mazolika 2010.11.17. 21:47:03

Hát igen. Tipikusan egy béna kezdő cég. Most kísértem valakit egy lézeres látásjavítóra, és látta, hogy ott hogyan mennek a dolgok:

1. Nem mindenkinek _lehet_ látást javítani. Mindig végeznek egy egészségügyi vizsgálatot. Ha az pozitív, akkor lehet csak elmenni oda. A posztírónál nyilvánvalóan nem volt ilyen előzetes vizsgálat (milyen már, hogy az indulás után évekkel vesznek fel egy endikronológust?)

2. Akinek lehetett is látást javítani, a teljes látásjavulást egyrészt nem mindenkinek garantálták, és azok, akik nem voltak elégedettek ezzel a ténnyel, egyszerűen eltanácsolták. Mivel a posztírónál nem végeztek semmiféle előzetes vizsgálatot, ezért persze ilyen dolog elő sem fordulhatott.

3. A posztíró által emlegetett cégnek nagyon hamar le kellene húznia a rolót, ha megjelenik egy olyan cég a piacon, aki az elkért pénzért nem csak műtétet, hanem egy tényleg teljes körű szolgáltatást (uram bocsá' garanciát) ad.

4. A vezetőség láthatóan nem vevőközpontú, így nem kell majd csodálkozniuk, hogy hosszú távon vissza fog ütni. Tényleg, ha csak hasonlóak vannak a szőrtelenítőpiacon, akkor mi lehetnék én ott? :)

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.17. 21:54:11

@mazolika: Szerinted hány embernél pozitív, aki százezreket akar kifizetni a cégnek? Maximum megvakul, na és. Akkor sem biztos, hogy perel. És ha igen? Vagy nyer, vagy nem nyer.

megint 2010.11.17. 21:59:59

Szerintem a férfiak nagy része nem szereti ha egy nő túlságosan szőrös, ahogy én sem, szomszéd csaj is volt ilyen lézeres szaron(nem tudom hol), és hát felemás eredményt értek el nála, sok pénzért, marad a gyanta, több év után attól is ritkul, és gyengébb lesz. Borotva állítólag nem jó, mert csak erősíti a szőrt, de ezt majd egy nő elmondja, hogy így van-e egyáltalán.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.17. 22:01:43

Akciós áron megnyúzok mindenkit. Bőröstől. Az a grátisz koleszterincsökkentés része.

lordjim 2010.11.17. 22:07:40

kiegyenesített pinaszőrt veszek nagy tételben-tavasszal kimeszelem a tiszta szobát

mazolika 2010.11.17. 22:16:48

@enamel: Igen, lehet így is gondolkodni. Vagy úgy, hogy inkább megyünk a tutira, és a 100 fizető vendégből elküldünk 40-50-et, viszont a többi _elégedetten_ távozik. Mit gondolsz, az az 50-60 _elégedett_ vevő még hányat fog hozni? És az az _egyetlen_ elégedetlen vevő hányat fog elriasztani (helló Homár :))

Szerintem nem ér meg pár százezret egy jól jövedelmező üzlet. Ha már ez is számít, akkor ott alapvető gondok vannak a vezetőség mentalitásával.

Az a helyzet, hogy _hosszú_ távon jobban megéri a tisztességes bánásmód. Egyrészt
az ott dolgozók is olyanok, másrészt a vevőkör is olyanok lesz, akik ezt a mentalitást szeretik.

mazolika 2010.11.17. 22:20:04

Visszaolvastam saját magam :) A számszaki dolgok egy kicsit túlzásban vannak, meg az utolsó mondat kicsit magyartalan :) De remélem a lényeg (hasonló a hasonlót vonzza) lejön :)

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.17. 22:20:54

@mazolika: Sehányat. Akinek szüksége van rá, és pénze IS van rá, az megcsináltatja. Aki nem, az nem fogja lézerrel összekaristoltatni a szemeit. Ez nem condom, hogy veszünk három tucatot, legfeljebb eltesszük későbbre, majd elhasználjuk.
Magyarországon vagy, a vadkapitalizmus és a kreatívaljasság országában, egy embertömegnek álcázott marakodó szar csürhe között, akik jóval kevesebbért is kicsinálnak, mint pár száz ezer.

mazolika 2010.11.17. 22:29:20

@enamel: Hehe, látom kicsit pesszimistán látod a dolgot. Az a helyzet, hogy ahol jártam, annál a cégnél a vevők egymásnak adták a kilincset. És tudtommal egy időben külföldiekkel is foglalkozott a cég. Röviden: ha az a legnagyobb bajod, hogy hova szorítsd be a cég menetrendjébe a következő pácienst, akkor mondhatsz nemet. És itt igenis mondanak nemet. Mert megtehetik. Ők se hülyék, hogy belemenjenek egy olyan üzletbe, aminek nagy valószínűséggel elégedetlenkedés lesz a vége, mikor 5 másikat tutira kiszolgálhatnak, nem?

Akinek meg lenne rá pénze, de nem lehet, az elmehet máshova. Pl. egy Ukrán orvoshoz, aki mindent megígér neki, csakhogy kicsalhassa tőle azt a pár százezer forintot. :D

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.17. 22:33:25

@mazolika: Nem ismered te a magyar üzleti mentalitást, édes barátom. :)
Ha én csinálhatok havi 75 millió bevételt, vagy havi 75 millió 600 ezret, és ezért esetleg két ember megvakul, nem hetvenötöt fogok. A több, több.

mazolika 2010.11.17. 22:39:35

@enamel: "Magyarországon vagy, a vadkapitalizmus és a kreatívaljasság országában, egy embertömegnek álcázott marakodó szar csürhe között, akik jóval kevesebbért is kicsinálnak, mint pár száz ezer."

Egyrészt igazad van, másrészt nem :)Én úgy gondolom, hogy itt is, mint akárhol a világban megvan minden jó és minden rossz. A mi felelősségünk, hogy képesek vagyunk-e felismerni azt vagy sem. Ha látod, hogy egy cég nem tisztességes, akkor miért támogatod, hogy ott vásárolsz? Vagy miért vele kötsz üzletet? Vagy miért ott dolgozol? Vagy miért olyan céget vezetsz? És a másik céget, aki tisztességes, miért kell átverni? És ezek után csodálkozni, hogy csak olyan üzletek vannak, ahol a vevőt nem tisztelik?

Lehet, hogy szarban vagyunk, de vegyük észre, hogy azt mi csináltuk a saját hozzáállásunkkal :)

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.17. 22:43:20

@mazolika: Igen, mi csináltuk. És bele fogunk fulladni. Tejesen mindegy, mit veszünk észre előtte.. túl vagyunk azon, hogy le lehessen állítani.

mazolika 2010.11.17. 22:49:34

@enamel: Aha, látom már a gondolatmeneted :) De ne legyünk már mulyák. Ha azt látjuk, hogy ez az üzleti mentalitás dívik a magyaroknál, akkor ott súlyos bajok vannak.

De ha egy olyan üzlet nem bír megélni a piacon, amelyik a tisztességes utat választja, akkor az nem a céget, még csak nem is csak az üzleti világot, hanem legfőképpen _minket_ , vásárlókat minősít. Ha mi nem támogatjuk pénzünkkel azt ami jó, akkor ne csodálkozzunk, ha csak olyanok maradnak a piacon, akik nem tisztelik a vevőket :O

mazolika 2010.11.17. 22:53:37

@enamel: Ejnye, azért engem még ne írj le :) És ha itt lesz a szar, szólj, mert lehet, hogy a melegére szükségünk lesz :D

Kicsit több fényt tegyél a szádba. Meglátod te is jobban érzed majd magad

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.11.17. 22:59:51

@mazolika: Ettől jóval szarabb dívik, de ez nem az a fórum, ahol én ezt részletezni fogom.. nagyokat néznél, mik vannak. :)

Én jól érzem magam. Legalábbis úgy általában. Most nem annyira, de az érafüggetlen. :)

π/kőc 2010.11.17. 23:06:12

@intimkriszti: Huh, ez milyen Piroskás beszólás volt, nesze neked Farkas Koma!

images2.fanpop.com/images/photos/5100000/Little-Red-Riding-Hood-Parody-fairy-tales-and-fables-5123622-1280-800.jpg

És hol marad az állatvédelem???

Hurri Kán 2010.11.17. 23:29:42

@enamel: és tőled ki védi meg?

Hurri Kán 2010.11.17. 23:36:57

@enamel: csak ne almás ízesítésű legyen :DD

π/kőc 2010.11.18. 00:05:22

@enamel: Megvédeni Piroskát, elment a jódolgod? Kitől?

A farkasok vannak kihalóban, azokat kellene védeni, Piroskából annyi van, mint a nyű!

www.earlham.edu/~vanbma/20th%20century/images/smithrapture2001.jpg

mazolika 2010.11.18. 00:16:48

@enamel: Hé, az nem ér, hogy "jól érzem magam, csak épp most neeeem." Mondjuk lehet, hogy nem itt kellene a gép előtt kommentelni, hanem beszélgetni valakivel... Várj! Én is a gép előtt ülök! Mit keresek itt? :D Na, megyek dolgozatokat javítani :)

vladimir0370 2010.11.18. 00:20:24

Ezek után nem is csodálkozom, hogy a pácienst nem tájékoztatták arról, hogy végleges szőrtelenítés nincs is. Én elmennék egy hozzáértő ügyéhez.

tyeli 2010.11.18. 01:22:03

lassan ide is elkélne egy alapos tisztogatás, mint anno subbára.
az ember a témával kapcsolatos kommentekre lenne kíváncsi erre csak egy szánalmas nyálas belterjes ló****t kap

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.18. 02:13:13

@tyeli: "az ember a témával kapcsolatos kommentekre lenne kíváncsi"

Ha azt képzeled, hogy szőrtelenítés - vagy bármely más - témában a négyszáznyolcvanvalahanyadik komment még értelmes új dolgot tud mondani, akkor felülvizsgálatra van szükséged.

Az első komment előtt van egy link:
Szeretném látni az összes kommentet! (486)
Arra kattints, és akkor látod a kezdeti kommenteket is, amik még inkább a témába vágnak.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.11.18. 03:13:06

az igazsag az, hogy szortelenitessel egesz kora ifju kprpmban kellett szembesulnom
voltamvagy 7-8
70-es evek angyon eleje
es jott a nagy amerikabol Lillian
es lazan el kezdte borotvalmni a labat meg ahoanlajat
en meg nem tudtam, hogy mi a fasz is van?
apamat lattam borotvalkozni, not addig nem
Mary is borotval, nem mindent, labat honaljat bikinivonalat
pedig nem titni
ez eki begyakorolt forula min tferfiaknal az arcszorzet
naso
azokkal azert vitatkoznek akik szerint, oh nagyanyaink sem voltak igenytelenek, de megsem borotvaltak
nem voltak igenytelenek, csak eppen, a nagyik, foleg a dedik es meg visszabb hetente furodtek
maximum
lehet dednagyapam sosem latta meztelenul dedmamimat
szoval a vilag valtozik

Mary lehet emaradott hogy nem lezereztet
de O igy szokta meg
en meg elvarom, hogy azert amikor ideje van hasznalja a borotvat
meg maga,tol is minden reggel
/bocs a szakallasoktol, nekem az is igenytelenseg/

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.11.18. 03:15:44

magamtol
/ majdnem minden reggel, ha offos vagyok szarok ra:)/

Egyéves Önkéntes 2010.11.18. 08:35:21

@enamel: én megcsináltattam a lézeres szemműtétet, és ugyanolyan szőrös maradtam.
szóval nem árt óvatosnak lenni velük.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.11.18. 09:11:31

@mazolika: Én majd akkor megyek a szememet lézerrel szőrteleníttetni, ha a szemészorvosok sem szemüveget, sem kontaktlencsét nem hordanak, és nem is borotválják, sem nem gyantázzák. Mondjuk akihez járok, annak már szerintem kihullott a szőre a vénségtől...

Majdénmegmondom 2010.11.18. 10:36:37

Vannak ám sportolók, testépítők, chippendale-táncosok, stb, akiknek szőrtelennek KELL lenniük, nem megy másképp! Jelentkezzen az, aki hetente kétszer leborotválná az egész testét!
Sőt, vannak olyan pasik is, akik festetik a hajukat! Sőt- horribile dictu -manikűröshöz és pedikűröshöz is járnak! Túl kéne már lépni ezen "az igazi férfi/nő szőrös" témán. Hogy valaki milyen férfi (nő),az nem a testápolási szokásain múlik.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.11.18. 11:28:34

@Majdénmegmondom: Egyesek szerin egyáltalán az, hogy valaki férfi-e vagy nő, csak az elhatározásán és a szokásain múlik.
Szerintem meg nem.
A testápolási szokások és a milyenség meg nagyon is összefügg. Szédültem már én is meg karját fölemelő gyönyörű lánytól, sőt a saját kezemtől is, amellyel benyúltam egy másik bugyijába, sőt, szüreteltem én betyárkörtét is bohó ifjúkoromban...

Egyéves Önkéntes 2010.11.18. 14:34:26

@Majdénmegmondom: sőt, vannak olyan férfiak is, akik bikinit hordanak és festik a körmüket.

farm4.static.flickr.com/3534/3273233582_d0713f790f_o.jpg

hovatovább olyanok is vannak, akik a frizbi után beparkolnak a rokiparkolóba.

juhaszcs 2010.11.18. 15:18:26

Én pinát akarok borotválni ez volt-e már?:-))

A Tyne folyó déli partja 2010.11.18. 21:19:16

@Az ős kaján: ja, meg hetekig fürdés, és a ruhanemű mosása nélkül is, meg vécé nélkül, meg vízvezetékrendszer nélkül.
azért hadd ne akarjuk már visszahozni.

neet 2010.11.21. 20:33:40

AZ volt már, h végleges szőrtelenítés nem létezik?

neet 2010.11.21. 20:38:46

az volt már, h 500?
süti beállítások módosítása