Tékozló Homár

Kannibálkutyakaja az Auchanban

2010.07.02. 13:07 | jackyll | 213 komment

Bigjoe egy többszörösen csavart poént lőtt az Auchanban. Mert ugyan ki tudná garantálni, hogy a hozzávetőlegesen 50 forintból előállítható konzverbe nem kerül kutyahús?

Én nem egy panaszkodós levelet írnék, hanem csupán egy érdekességet találtam a mai nap a Dunakeszin lévő Auchan áruházban! Szegény kutyákat kannibalizmusra próbálják nevelni? A Darling vajon ezt Pittbulloknak ajálnja e, vagy kisebb testű, kevésbé agresszív kutyáknak is? Bocs a gyenge képért!
 
Üdv:bigjoe

Német nyelvtanfolyam fényképezőgép mellé

2010.07.02. 12:24 | jackyll | 69 komment

Ezekszerint még működik a német "szürkeimport", azaz a hivatalos márkakereskedések megkerülése, ugyanis Mónikának még sikerült magyar nyelvű használati utasítás nélkül fényképezőgépet vásárolnia a 220voltban:

Azért írok önöknek, mert fel szeretném hívni azon emberek figyelmét, akik esetleg a 220volt nevű bolthálózatnál adják vásárlásra a fejüket, arra, hogy még a termékek dobozában lapuló használati utasítást is ellenőrizni kell, mert előfordulhat, hogy nem tartalmazza a magyar verziót.

Olvasson tovább!

Dugással próbálkozott, de rajtavesztett a Durex reklámügynöksége (updatelve)

2010.07.02. 10:41 | szily | 51 komment

Irtó vicces akart lenni a MEC Interaction reklámügynökség, így azt javasolták az ismert óvszergyártónak, hogy ne banneren hirdessenek, hanem helyezzenek el egy igazinak látszó kamu álláshirdetést a Jobline-on. A munka természetesen egy újfajta koton tesztelése lenne. Maga az álhirdetés nem sikerült rosszul, vannak benne olyan klassz részek, hogy "Elvárások: több éves szakmai gyakorlat, kiterjedt kapcsolatrendszer" meg "Munkavégzés jellege: távmunkában végezhető", de az egészben az a legjobb, hogy a szerencsétlen reklámügynökség a saját nevét adta meg hirdetőként!

A nap másik gerillaügyi hülyéje a Magyar Turizmus Zrt., akik nem egészen pontosan értik, mit jelent a ‘gerillamarketing’ szó, ráadásul mindenáron be akarnak jutni az idiótaidézőjel-blogba. Ugyanis a következő indítással küldtek hatezer gigabájtnyi csatolt képpel ellátott közleményt:

Olvasson tovább!

Gázszolgáltató-váltás Magyarországon

2010.07.01. 21:00 | jackyll | 125 komment

Küzdelmes dolog gázszolgáltatót váltani, hiszen nyilván azért cserél valaki szolgáltatót, mert eddig lopta a gázt:

Gazdasági válság van, spórolunk ahol tudunk, ezért úgy döntöttünk feleségemmel, hogy gázszolgáltatót váltunk. Papirokat kitöltöttük, bejelentettük a régi gáz szolgáltatónak a változást, stb, stb...néhány hét múlva levelet kaptunk: lecserélik a gázóránkat. Ez gondolom a helyes megoldás, új szolgáltató, új gázóra.

Olvasson tovább!

Nem dolgozhat legálisan nyári munkán az érettségizett diák

2010.07.01. 00:01 | szily | 413 komment

Andrea öccse a buta jogszabályok hálójában vergődik, szerencsére azért nem szó szerint, mindenesetre jól megszívta. Legálisan akart nyári diákmunkát vállalni, de hiába van érvényes diákigazolványa augusztus végéig, nem kötöttek vele szerződést. Ahhoz ugyanis iskolalátogatási igazolás is kéne, amit a középiskolától már, a felsőfokútól meg még nem kap meg. Törvényhorror a szürkegazdaság felé terelt tizenévessel alant.

Olvasson tovább!

Miért nem lehet zavargások alatt bevásárolni?

2010.06.30. 12:28 | jackyll | 94 komment

Ez történik, amikor Toronto békés lakosságát holni csipcsup G20 teadélutánok miatt nem engedik nyitvatartási időben vásárolni:

Azt hittem, visszamegy és lefejeli a kirakatot, de azért így is vidám. (via Nerdcore). Elképzelhető, hogy azért féltek annyira a beváráslóközpontban, mert egy nappal korábban a huligánok bezúzták a Starbucks kirakatát:

Olvasson tovább!

Hívásátirányítás 88 ezerért a Vodafone-nál

2010.06.30. 11:49 | jackyll | 109 komment

Krisztián szomorúan fedezte fel, hogy az Amerikából átirányított hívásaira a Vodafone elég sokszor felszámolja a hívásfogadás/indítás 630 forintos roamingdíját. A 88 ezer forintos számlán azonban meglepően nem mindenhol szerepel ez a tétel, néhol 0 forintot számláztak:

Egy kis vállakozást vezetek, és volt szerencsém, hogy hosszú tervezés után idén tavasszal a családommal eljuthattam Amerikába. Mint gondos ügyfél az utazás előtt csekkoltam a romaing díjakat a Vodafone honlapján, ahol azt az infót kaptam, hogy a hívásfogadás 167,20 Ft/perc, míg az indítás 463,20 Ft/perc. Hát ezt elég soknak találtam, ezért úgy döntöttem, hogy a hazai kapcsolattartás, a cég ügyeinek intézésére egyéb ingyenes megoldásokat választok. A hazaérkezés után jött csak a hidegzuhany, hogy az itthon a csoportopció révén ingyenes hívásátrirányítás a roaming esetében igen vaskosra sikerült. A Vodafone a kinti tartózkodásom alatt az összes bejövő hívást kiszámlázta hívásfogadásként és hívásindításként vagyis percenként 630 forint +áfát kellett fizetnem azokért a hívásokért, melyek én személy szerint nem is fogadtam, és el sem indítottam, így összességében a kedves szolgáltató 88886,4 + áfát számlázott ki.

Olvasson tovább!

A főpincér magának vetíti a meccset

2010.06.30. 10:59 | ge | 73 komment

Már egyszer írtunk az Amadeus Hotel hozzáállásáról, akkor egy Torkos Csütörtökön volt szuper lassú a kiszolgálás, most viszont a meghirdetett meccsnézés fordult üvöltözésbe. Str hiába kérte ugyanis, hogy kicsit rendezzék már át a vásznat és projektort úgy, hogy ő, a fizető vendég is élvezhesse a meccset, a főpincér szerint erre nincs lehetőség, a pofátlan vendég különben se rendezkedjen, hiszen ez egy hotel, itt ez nem szokás.
(És helló mindenkinek, a nőstény homár most visszavonul petét rakni, egy időre szevasztok.)

Sosem értettem teljesen, hogy miért írnak az emberek többoldalas levelet a homárnak egy rosszul panírozott tintahalkarika, vagy egy párszáz forintos tévedés miatt (feltételezem, elvi okokból). Az egyetlen nálatok megjelenő posztom is pozitív kicsengésű volt, most azonban elpattant valami...A zuglói Amadeus hotel már szerepelt nálatok a Torkos Csütörtök kapcsán, a múlt héten azonban olyan esett meg velem, ami után csak zavartan pislogtam.
Olvasson tovább!

A Véndiákban jó a leves, de lenyúlják a csajodat?

2010.06.30. 09:40 | ge | 173 komment

Krisz leendő csajával tért be a Véndiák Étterembe, ahol amíg kiment a mosdóba, a pincér megpróbálta az egyik vendég számára felcsípni a nőt. Kriszt megpróbált panaszt tenni, de az üzletvezető nem foglalkozott az üggyel, csak annyi derült ki, hogy a csajra pályázó vendég valami ott ismert figura, talán haver vagy rokon lehetett.

Elgondokodtam azon, ha egy igen szemrevaló hölgyismerősömmel megyek el vacsorázni, a NŐI!!!! pincér miért kéri el igen szemrevaló ismerősöm nevét és telefonszámát szinte tolakodóan és pofátlanul, és miért kérdi meg tőle, hogy kapcsolatban van-e, miközben én kimegyek WC-re. És mindez Budapest (állítólag) színvonalas éttermében, az Egyetem téren található Véndiákban.

 

Olvasson tovább!

Ahol a monszun óta nincs internet

2010.06.29. 13:25 | jackyll | 128 komment

Mónika annyira eldugott helyen lakhat, hogy nem elég, hogy az esőzések idején elment az internet, de azóta a T-Home válaszlevele sem jut el hozzájuk postán vagy telefonon se. Bizonyára beázott az ügyfélszolgálat is:

Több éve előfizetői vagyunk a T-Home televíziós és internet szolgáltatásának. Meg kell, hogy írjam 2010. májusáig a szolgáltató kifogástalanul teljesített, panaszra semmi okot nem adtak. 2010. májusában kezdődtek azonban hazánkban a heves esőzések. Ennek hatásaként tudtuk be, hogy 2010. május 19-én váratlanul megszűnt internetes szolgáltatásunk. A hibát azonnal bejelentettük a szolgáltatónak. Az ügyfélszolgálaton előzékenyen tájékoztattak, hogy a hiba elhárítása folyamatban van. Naív ügyfélként úgy gondoltuk, hogy ez egy-két napot, legfeljebb egy-két hetet vesz igénybe. A szolgáltató sms-ben folyamatosan tájékoztatott hol arról, hogy a hibát elhárította, hol pedig arról, hogy a hiba elhárítása folyamatban van. A lényegen azonban semmit nem változtatott: internet szolgáltatás továbbra sincs otthonunkban.

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása