Tékozló Homár

Végtörlesztés Karácsonyra a Budapest Banktól

2011.12.14. 16:54 | jackyll | 683 komment

Naiv ügyfél azt gondolta, hogy a végtörlesztés úgy történik, ahogy az ügyintéző mondja a bankban, és nem úgy, ahogy aláírt. 10 vagy 60 nap alatt írják jóvá az összeget, végülis majdnem mindegy.

Kedves T.H., Kedves Végtörlesztő Sorstársaim, az alábbi sorokat figyelmesen olvassátok és ne kövessétek el azt a hibát, hogy hisztek az ügyintézőknek! Én a Budapestbanknál érdeklődtem, hogy is lehetne végtörleszteni, kiderült, hogy újabb hitel nélkül max 15 perc alatt kész a papírmunka  és 10 nap alatt a tőke beérkezése után jóvá is írják a hitelt. El kezdtem begyűjteni a családi, baráti kölcsönöket, lenullázva magamat és mindenkit teljesen karácsony előtt:( 1 hét múlva nagy lelkesen vissza is mentem a bankba, a hölgy gyorsan el is intézte a papírmunkát. Teljesítési határidőnek biztos ami biztos 60 nap lett megjelölve. Megállapodtunk az ügyintézővel, hogy 3 nap múlva is elég az utalás indítása, mivel 10 nap alatt úgyis jóváírják, majd még 15 nap és megkapom a törlési igazolást. Juhéééé, a következő törlesztőrészletet már megúszom és az lesz a karácsonyi ajándékok fedezete. Rohanás haza, mobilbankon elutalva, előtte 4 x ellenőrizve, biztosan pontos az összeg, jó helyre menjen. Biztos, ami biztos 2 hét után személyesen érdeklődtem az ügyintézőnél, hogy megérkezett-e az utalás, jóvá lett-e írva, sajnos akkor nem működött a rendszerük, így nem tudta megmondani, de visszahívást ígért. És lám fel is hívott másnap közölve a rossz hírt, hogy még nem sikerült lekönyvelni, de hamarosan meg fog történni.

Hétfő reggel a szokásos zajra ébredtem, a mobilbank jelezte, hogy leszedték a szokásos törlesztőrészletet. Ezt nem teljesen értettem miért, hiszen 2 hónap törlesztőrészlet biztosítékot is el kell utalni a bankoknak, amit persze visszautalnak, ugye kamat nélkül, ha jóváírták a tőkét. Én naívan azt gondoltam, hogy abból fogják levonni a havit, ha nem sikerülne időben jóváírni az összeget.

Mondanom se kell, a reggeli kávét kihagyva rohantam a bankba. Menetközben felhívtam a telebankot, ahol készséggel segítettek és közölték velem, hogy én kértem a 59. napi jóváírást. Ezen kissé meghökkentem, hiszen az ügyintézővel mindent többször is egyeztettem. (1. kör érdeklődés, 2. kör ügyintézés, 3. kör ellenőrzés) Sebaj a telebank azt javasolta, hogy személyesen adjak be egy új kérelmet, és mivel a bank már 3 hete használja a pénzem, plusz még sikeresen le is emelt még egy hónapot, biztosan jóvá lesz írva 10 nap alatt.

200-as vérnyomással érkeztem a bankba, ahol sajnos a kedves ügyintézőm éppen nem volt bent. A kolléganőjéhez kerültem (fiókvezető), aki a papírokat megnézve arrogánsan közölte velem, hogy én vagyok a hülye, én írtam alá az 59. napot és nem tud segíteni. Itt emeltem meg a hangom és kértem nézzen utána a dolgoknak azonnal, mivel a telebank teljesen mást mondott. Nagy  nehezen sikerült a telebankos kolléganőjével egyeztetnie, aki már emlékezett rám a telefonból. Természetesen a rendszerük szerint én kértem az 59.napi jóváírást. Itt megint jeleztem nekik, hogy félre lettem tájékoztatva. Gondolom senki sem  annyira hülye, hogy simán odaad 5 milliót a banknak, hogy használd nyugodtan 2 hónapig, sőt szedjél le még tőlem 2 havi törlesztőrészletet is.

Sikerült elintézni az új kérelmet. Mondanom se kell a kinyomtatott összeg, és a 3 héttel azelőtti összeg sem egyezett, mivel az új összeg több volt. Miért van ez így kérdésemre, "Nem tudom." volt az ügyintéző válasza. Itt sikerült még visszafognom magam és nem küldtem el a Hölgyet a ...-ba.

Beláttam én vagyok a hülye ügyfél megint és sajnos még mindig Magyarországon vagyok. Igaz én írtam alá a kérvényt rossz dátummal, de félretájékoztattak, így jogosan kértem az azonnali segítséget. Nem értem, hogy eddigi mindig jól fizető ügyfélként, miért kell egy utolsó hülye baromnak nézni. Emellett nem értem, hogy fogja Dalbir visszahódítani az így elvesztette jó ügyfeleket?

A kocsiba visszaülve még 20 perc alatt sűrű anyázások közepette sikerült kibogozni a telebankkal, hogy mi a gond, majd megnyugtattak, hogy minden rendben lesz, de azért legyek szíves még 23-án telefonáljak, ha nem utalnák vissza a fennmaradó összeget. Szerencsére mindent rögzítettek, így nem letagadható a beszélgetés, sajnos a személyes ügyintézésnél nem volt nálam diktafon.

Mi a gondom? A karácsonyra félretett összeget emelte le a bank tőlem, 23-án talán jóváírják a maradékot, amiben nem hiszek, a fizetésem hóvégén érkezik, így esélyem sincs, hogy megvegyem az ajándékokat.

 Mi a tanulság?

 1. csak tanúval menj be ügyet intézni bárhova!
 2. használd ki a telebankot, ott talán rutinosabb embereket találsz!
 3. ne hagyd magad soha lerázni!
 4. Ne higgy Dalbírnak, még ha kérdez, akkor se:)

Remélem tanultatok a káromon és azt is, hogy a Budapestbank lelkes vezetői is olvassák ezt a sztorit és átérzik a helyzetem. Talán még az ügyintézést is meg tudják gyorsítani, hiszen a teljes összeg már náluk van 3 hete. Az eset a győri kisebbik BB fiókban történt meg.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KecskeDotyi 2011.12.14. 17:05:45

"Igaz én írtam alá a kérvényt rossz dátummal, de...."
Nincs de. Ez a mondat az egész lényege.

AmyS 2011.12.14. 17:07:49

aki hüle utólag ne sírjon a szája. én semmit nem írok alá elolvasás+értelmezés nélkül. nincs is soha, semmi bajom.

load error 2011.12.14. 17:08:12

Én Ödönnél egy nap alatt elintéztem. Úgy egy nap, hogy délután háromkor bementem a bankba, és délután ötkor már el volt könyvelve a netbankon a végtörlesztés. És még lekötéseket is fel kellett törni hozzá.
Csak a törlési engedély kiadásával volt egy kisebb késés a jövő héten, amikor bementem érte.

Mondjuk a földhivatali ügyintézés az már nem Speedy González. 30 napos határidő a közigazgatásban! Meg a retkes v@l@g@m!

Mclaurin 2011.12.14. 17:09:35

A tanulság nem az ami le van írva, hanem, hogy ne kezdj BBbankkal.

hüjehalyó · http://www.aldi.hu 2011.12.14. 17:10:48

BB-től csak bort, de inkább még azt sem.

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.14. 17:11:00

esztet a témát nemlehetne mán hanyagolni, így karácsony elõtt?

Rosszindulatú Vászka 2011.12.14. 17:32:05

Uncsi és voltmár.

Ezügyben már alaposan kireleválta magát mindenki.

Ha mégsenem, akkor monnyakle. Én inkább megyek prolizni az ikeába, vagy telózni.

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.14. 17:33:16

@Lili.hu: hát mer mán ez a haccázötvenedik ilyen poszt az idén. @Horváth Lajos: jó, csak mán unalmas. mék is a másikba izibe. nade miazhogy "ecsém" ? hát mán nem akarsz feleségül venni???

fuakjs11 (törölt) 2011.12.14. 17:33:16

A probléma ott van, hogy a magyar ember azt hiszi, a banki ügyintéző az atyaúristen.
Nem. Az egy senki. A banki ügyintézéshez nem kell diploma sem (bár lehet hogy feltétel, az olyan trendi manapság).
Szerintem itt bármelyik kommentelő lehetne banki ügyintéző 1-2 hét betanítás után.
Ami viszont le van írva a papírra, na azt egy okos ember írta (vagy egy egész csapatnyi okos ember).
Olvasd végig vazze !

Papundekli 2011.12.14. 17:35:06

Azért még nem vennék rá mérget, hogy a végtörlesztősdit nem fúrja meg az EU, bár a bankok ott tesznek +-be ahol tudnak és bizony az ügyintézőnek ki van adva, hogy szivatni, húzni kell, ameddig csak lehet.

BeKaVe 2011.12.14. 17:36:30

Volt egy BB ügy, ahol annyit kértek, hogy a papi melé cigó családott kellett költöztettni. Ha ezt elolvasta volna, akkor nem járt volna így. Én igazat adok neki, mert félre tájékoztatták.

megamenn 2011.12.14. 17:42:04

@Lili.hu: Biztos vagyok benne, hogy amikor egy szerződést kell aláírnod, amiben egy oldalon 18 utalás van törvényekre, paragrafusokra és cikkelyekre, te ezeket mind vágod fejből, vagy ha mégsem, akkor előveszed a kis jogi kisokosodat, és -mögötted 57 anyázó sorbanállóval- mindent gondosan "értelmezel".
Nem minden szerződés annyi ám, hogy : hónap nyócra lögyé itt, meekülönben pofánváglak.

KecskeDotyi 2011.12.14. 17:45:49

@megamen: A mögöttem álló 57 benyalhat csontig, ha 500 forintnál nagyobb összegről van szó, akkor hadd nézzek már mindennek utána...

A banki papírokon nem sok tv szokott lenni, inkább rengeteg szakzsargon szó.

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.14. 17:49:54

@Horváth Lajos: na így mán mingyár más. mán mögijedtem hogy kiestem a pikszisedbül. :D

megamenn 2011.12.14. 17:57:43

@KecskeDotyi: Gondolom te mindig készségesen benyalsz csontig, ha a sorban állsz.

KecskeDotyi 2011.12.14. 18:00:26

@megamen: A bankban sorszámozás van. Attól, ha nekiállok anyázni vagy kiabálni, nem kerülök hamarabb sorra. Én szépen le szoktam ülni, vagy beállok valahová, ahonnan látom a kijelzőt és halkan zenét hallgatok. Problem solved.

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2011.12.14. 18:06:03

@akiazsiráfotszereti:
sose! mán meg is vettem a franciaágyat,ahon elveszem az ártatlanságodat!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.14. 18:06:44

"ami biztos 60 nap lett megjelölve"
Azaz, akkor tuti, hogy pontosan addig fog tartani... Nem olvasol Homárt? :D

az meg már mindennek a teteje, hogy a bank a saját szabályaival sincs tisztában.
Én azért belengettem volna a PSZÁF-t...

"Hétfő reggel a szokásos zajra ébredtem, a mobilbank jelezte, hogy leszedték a szokásos törlesztőrészletet."
Most attól, hogy te végtörlesztetél, miért kellee szegényeknek abbahagyni, hogy levegyenek? Úgyis olyan szegények, még értelmes ügyintézőre sem telik...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.14. 18:08:07

@KecskeDotyi: A LOL, hopgy itt nincs, a környékbeli kis OTP-ben, csak a városi központiban. Na itt nem is megyek ügyet intézni, mert gyak. az 5 monkahelyből ha 2-3 ügyintéző van, és ha 2 ember van előtted, akkor már laza 1 óra (ha egyszerű dolgot akarnak).

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.14. 18:08:56

@Horváth Lajos: Ez volt edig itt a legromantikusabb udvarlás.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.14. 18:09:59

@KecskeDotyi: Jah, sorszám.
Állok patikában, sorszámos rendszer, kidobja az enyémet, megyek a pulthoz.

Jön egy néni, hogy de hát őt hívták, meg ő egy órája itt van.

Nézem a sorszámát, 976, a MELLETTÜNK lévő munkahelyen virít egy 975-ös szám (vagy 20 centis számjegyekkel), ahol nincs is eladó.
Eladó elmagyarázta a néninek, hogy nem tudja, miért nem hívták, de az nem is az ő száma...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.14. 18:14:56

@ColT: Azt nem úgy kell. Tépsz egy számot, biztos-ami-biztos, elrakod. Egy fenéket vársz egy órát! Nézed, hogy melyik számra nem mozdulnak, oszt odaslattyogsz, és intézed az ügyedet. Ha sokan vannak, mindig beválik, mert nem mindenki várja ki a sorát.

Rosszindulatú Vászka 2011.12.14. 18:20:19

Nekem az a kedvencem, mikor a nem sorszámos patikába vagy póstán vagy tökminedgy hol, kialakul egy láccólag germános egyes oszlop formájú embersor, hogy amejik ablak szabad, az első odamegy és mindég van valaki, előre okoskodik, hogy dehát ahhoz az ablakhoz senki nem áll sorba, mér ne mehetne. Nem? De. Naugye!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.14. 18:25:13

@Rosszindulatú Vászka: Igen, azt baromita utálom, mikor így valakii előrepofátlankodik. Annál már csak azt utálom jobban, ha az elölálló engedi. Na, olyankor szoktam rendőrködni. De a többség egyet szokott érteni. Már ha a birkák eljutnak a véleménnyilvánításig. Persze, ha 40 kilós kiscsaj lennék, ez nem menne olyan könnyen. Bár, ha tudodki temperamentumával rendelkeznék, az bőven kompenzálná még a 40 kilót is.

Rosszindulatú Vászka 2011.12.14. 18:28:58

@atpijkamo: a lexebb az, mikor a pénztárnál a sorba valaki előre akar menni, mercsak egy-két biszbaszt vesz és vérig sértődik a sok bunkóra, hogy nem engedik, pedig. Az nagyon vicces.

Monnyuk én előreengedős lúzer vagyok, ha sokmindent soppolok nem szokom szivatni a mögöttem álló háromkiflis júzereket, hanem cslből jólnevelcséget színlelve felajállom, hogy hajrá. Salynos sokan beveszik.

tuono 2011.12.14. 18:33:52

Győrött én nem mennék Budapest Bankba, nem stimmel a város... szerintem ez okozhatta a komplikációt. :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.14. 18:39:36

@atpijkamo: Ha csak el nem küld az ügyintéző, hogy nem a te számod hívta...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.14. 18:40:33

@ColT: Azt nem látja, mert a zsebemben van. Ha meg kéri, akkor nem találom. Nem kérik.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.14. 18:41:51

@ColT: Egyébként meg mi a legrosszabb, ami történhet veled? Legfeljebb kivárod a sorodat.

Ja, hogy félsz, hogy lebux? Hogy mit gondolnak rólad a zemberek? Fasztérdekli.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.14. 18:44:49

@Rosszindulatú Vászka: Na, akkor te álltál előttem a múltkor a postán. Két képeslappal a kezemben álltam mögötted, a te kezedben egy halom ajánlott levél, és a képeslapcsomagos nőt engedted magad elé. Na, szereztél egy ellenséget.

Rosszindulatú Vászka 2011.12.14. 18:48:21

@atpijkamo: kizárt dolog, mer azt nem tudom.

Amúgy meg én mindég a pultnál az ügyintéző segíccségével töltöm ki az ajánlott fecniket, meg csekkeket, meg szokok soppolni pár béjeget ami teccik, meg mindég érdeklődök, hogy van a kedves család. Amúgy nem érdekel, de jó látni a sok mérges emberet mögöttem, nincs jobb drog a rosszindulatnál.

2011.12.14. 18:50:04

szinte teljesen off:

megboldogult telefonos ügyintézős koromban: 3 hónapig volt a betanítás, és még utána is fokozott ellenőrzés volt az újoncoknál.
Ezzel szemben a fiókosok 2 hét után már "önállóan" dolgoztak.
Ki-ki vonja le a következtetést, hova érdemes fordulni: fiókba, vagy telefonhoz, amit ráadásul még rögzítenek is, így le se tagadhatod/ják ha hülyeség hangzik el.

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.14. 18:55:19

@Horváth Lajos: na akkor gyűrjed fölfele a gatyaszáradat, mer az nem lesz könnyű:)

England win The Ashes! 2011.12.14. 19:06:51

@akiazsiráfotszereti: Ugyan-ugyan! Vannak ilyesfajta restore-ra szakosodott ukrán klinikák. Előtte beutal téged. :)

Vagy a kérdéses territóriumot lefújja védénegyvennel...

England win The Ashes! 2011.12.14. 19:09:03

@Rosszindulatú Vászka: Az is szép látvány, mikor a kézikosár+pár cucc kombós pénztárhoz beáll a csávó egy megpakolt kocsival, aztán óbégat, ha a pénztáros kislány elküldi.

Rosszindulatú Vászka 2011.12.14. 19:15:26

@Dr Jozef Vengloš: ebbe a metróba a legjobbak a pénztárosok, mikor tele az összes pénztári sor, de véletlenül odaóvakodnál az aranykártyás pénztárhoz, vagy ami még rosszabb a nagykocsis pénztárhoz, ami meg üres, vérig sértődnek, mintha szaros lábbal próbálnál meg rátiporni az mennyasszony gúnyájukra.

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.14. 19:19:30

@Dr Jozef Vengloš: az a védénegyven szimpatikusabb. lehet még fogalmazásgátlónak is beválna. ilyen men-repellent effektusa is van, azér :)

reunalla 2011.12.14. 19:24:33

tanulság 5. el kéne olvasni, mit írsz alá

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.14. 19:28:17

@atpijkamo: Hát, nekem több helyen volt olyan, hogy oda kellett adni, nem csak ha akarom, akkor odaadom.

Amúgy nem félek tőle, hogy lebukok, csak mondjuk valami jólneveltség, vagy korrektség, vagy ilyesmi.

A sorom így is, úgy is ki kell várnom.
És persze ezért el is várom, hogy normálisan viselkedjenek.

@Azreel: De letagadják, hány ilyen sztori van... Hirtelen nincs meg a felvétel...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.14. 19:29:30

@Dr Jozef Vengloš: Ja, hát viccből van kiírva, hogy gyorskassza, 6 termékig. Vagy nem tud olvasni. Vagy csak tahó. De utóbbi biztos nem.

dr. saint555 2011.12.14. 19:40:39

Kedves Poszt-toló.
Ne is törődj semmivel. A raiffeisennel sem jártál volna jobban. Én ott 90 napja adtam be a kérelmet a rögzített árfolyamos CHF törlesztésre. Még mindig a teljes árfolyamon vonják a törlesztőrészleteket, pedig már vagy 6 k..vaanyázáson is túlvagyunk a tapló modorú kedves fiókvezető hölggyel. Remélem az élettől ő is annyi empátiát kap a jövőben, amennyitt ő adott az ügyfeleknek. Remélem ő is az elbocsátottak között lesz. Ennyi.

AmyS 2011.12.14. 19:45:55

@megamen: ilyen esetben nem írom alá. soha nem írok alá olyasmit, amit nem értek. ennyi. :) mondjuk hozzá kell tennem, hitelem még soha nem volt, azt nem tudom, hogy ott miféle szerződéseket tolnak az emberek orra alá...

Rosszindulatú Vászka 2011.12.14. 19:47:58

@estrella negra: persze, egy csomóan. Főleg büfések meg vendéglátósok. meg úrhatnám kisvállakozók, azok is főleg a különösen jólnevelt és cizellált modorú 50+-osak.

Meg mink is, ha van valami jó kis akció.

(II. Torgyán Виктор) THY Rokk *n* Troller 2011.12.14. 20:03:09

Mi a tanulság? Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér!
Ne vegyél 0 Ft kezdővel Suzuki 1.0-t 10 évre!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.14. 20:18:38

@estrella negra: Metróba? Elég sokan vannak rajta, amikor utaik vele az ember...
Vagy ez egy másik metró? :D

igazságos 2011.12.14. 20:52:41

Nem értem, mi a probléma, végül is ez egy boldogügyfél poszt, nem? Hiszen megszabadult a hitelétől, ennek kéne örülni, de aki sokat akar, nem bírja a farka.

Ajándék + még hiteltörlesztés is, hát mindent nem lehet egyszerre.

Ennyi. Az élet meg utólag benyújtja a számlát, ha valaki mohó.

Rosszindulatú Vászka 2011.12.14. 21:01:02

@igazságos: mit nem értesz? Te még nem hallottad, hogy sírva vígad a magyar?

Manci néni, a szomszéd 2011.12.14. 21:06:08

Drágáim, dögunalmasak ezek a törlesztősztorik. Ez meg főleg.

Miért nem kért elsőre a rokonoktól kölcsön a poszter, mi a francnak ment be a bankba 3x-os árat fizetni egy kibaszott "saját" lakásért, amit most féláron se tudna eladni, ha máshová akarna költözni.

Ennyi eszük van a magyaroknak.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.12.14. 21:24:14

na feladtam a kis csomagot ecsanyamnak es rejtettem bele egy 100-ast
meglatjuk a postasok nyernek vagy en:)
nagyon eldugtam

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2011.12.14. 21:35:33

@hagyma:
Én a póstásokra (sicc!) fogadok 1:0-at.
Hol lehet befizetni?

@akiazsiráfotszereti:
Én is jelentkezem!
Hol vannak az almáim?

@igazságos:
Hogy sikerült a zumbatorna?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.14. 21:40:47

@Manci néni, a szomszéd: Mondjuk nem feltétlen másokat akarsz terhelni, akiknek mondjuk maguktól is van elég kiadásuk.
Lehet, mostanra már a rokonoknak jobban megy pl. De sok eset lehetséges.

igazságos 2011.12.14. 21:54:17

@Manci néni, a szomszéd: igazad van. De ne félj, nem vettem magamra, vannak kivételek.

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2011.12.14. 22:05:19

@akiazsiráfotszereti:
nabaszdmeg! én meg aszittem, hogy szűz vagyól! na mindegy, megóggyuk!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.12.14. 22:14:50

@Sün‼: en egyelore magamra
@ColT: minden csomagot nem rongenyeznek, de tenyleg qrva jo helyet talaltam neki, nem hiszem hogy kimutat barmit barmi, felbontasnal is eselytelenk
39 dollar volt es 5 napra vallatak
na ez meg kulon tortenet lesz, oda er -e karacsony elott
hogy innen ott lesz 20-an az tuti
pesttol-egerig lesz 3 napjuk
24-en szombaton mar gondolom nem dolgoznak

szmoker (Homo Trollicus) 2011.12.14. 22:35:14

@hagyma: nem egyszerűbb utalni?... a bankoknak is élni kell valamiből :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.12.14. 23:35:16

@szmoker (Homo Trollicus): akartam aprosagokat is kuldeni
otthon ugy hivjak kaji aji
namost ha uguis megy, ez egy kis plusz
raadasul ha kulon feladom + 25 dollar
/az 48 dozoz sor/
levelekt jobbann yuljak, onnan mar tunt el 50-es, jo regen
a csomag azert razosabb
ez ugy csak jott, hogy beteszek meg egy 100-ast
valakinek tuti jol jon karacsonyra

szmoker (Homo Trollicus) 2011.12.15. 00:18:18

@hagyma: /az 48 dozoz sor/

Keep the priorities clear, vagymi :D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2011.12.15. 00:19:46

@hagyma:
Szerintem bízd a rénszarvasokra!
Azok odatalálnak.
De ezt most nem hivatalosan közlöm veled.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.12.15. 03:20:16

@szmoker (Homo Trollicus):
ugy kamaszkorombol ramragadt, hogy sorben szamolok, brahibol persze, Mary jokat rohog rajta
@Sün‼: Rudolf elfoglalt mostanaban, igy a zamerikai es magyar kiralyi postara es kulonbozo legitarsasagokra biztam

dr. Aullah 2011.12.15. 07:19:08

Hát én k*rvára nem sajnálom egyik végtörlesztőt sem: Már most, miattuk többe kerül mindenki másnak a bankolás, és amikor elkaszálják, mert elfogják, akkor még egyszer legombolják rólunk.

Amúgy ilyen embernek ÉN NEM ADNÉK KÖLCSÖNT... mindenkitől kéreget... de a karácsonyi ajándék... az kurva fontos. Az egy MUST HAVE. Végülis a karácsony az ajándékokról szól, nem?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.15. 07:29:20

@Horváth Lajos: Micsoda fertő :D

@hagyma: Ja, hát a magyar postát nem érdekli, mi van benne, ha el akarják veszteni :)

@Aullah: Nem tudtad? a szeretet ünnepéről előlépett a kereskedelem ünnepévé.

Dr Gregory House 2011.12.15. 08:41:54

Dalbir mondjon le, kérjük vissza Emesét!

helianthus 2011.12.15. 08:48:15

@hagyma: de izgalmas! Én neked szurkolok! Hajrá Hagyma!!!

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.15. 09:11:31

@Dr Gregory House: Úgy van! Magyar ember seggébe magyar lófaszt!
Alakítsunk Facebook-csoportot!

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2011.12.15. 09:14:10

@ColT: há nem? az ilyen blogokra aszittem csak pattanásos kockák kommentelgetnek

bekbórd! 2011.12.15. 09:35:48

lényeges a sztoriban, hogy mi az a Dalbír?

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.15. 09:44:11

@estrella negra: én már próbáltam, de csak akkor tudok csoportot csinálni nektek, ha a fészbukkon is ismerősök vagyunk.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.15. 09:50:10

@estrella negra: "Alakítsunk Facebook-csoportot!"

Mijafasz az a faszbúk csoport? Mint a négy testőr, körbeállunk, és összedörzsöljük a végüket? És a csajok? Hoznak slagot?

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.15. 09:51:54

@atpijkamo: haladni kell a korral tatám, mer különben elvisznek a rémkoppantók :) az olyan mint a kocsma, csak a monitoron keresztül van a bejárat :D

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2011.12.15. 09:52:03

A banki ügyintézők felkészültségéhez csak annyit, hogy a múltkor bementem a lakóhelyemhez legközelebb található kisebb OTP-be. Azután szerettem volna érdeklődni, ha külföldre utalnék pénzt, milyen adatokra van szükségem ill. mennyibe kerül az utalás.

Ketten összenéztek, majd jött a válasz:

Mi nem tudunk segíteni, menjek be a városközpontban lévő nagy OTP-be kérdezzem meg tőlük, mert itt is őket szokták hívni telefonon ha ilyen van, ugyanis ők nem szoktak ilyet csinálni.

Mondom klassz, és mibe kerül a dolog?

Na azt pláne nem tudják.

A húgom elment a megjelölt nagy OTP-be ahol sikerül ez az irtóra bonyolult dolog. Lengyelországba ~5 ezer ft-ot 2200 -ért utalt el az OTP.

Értem én, hogy drága (nem, nem értem) de legalább lenne az ügylet mögött vmi szolgáltatás, valami tartalom! Ez így egy nagy null, nem nulla, null...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.15. 10:00:33

@akiazsiráfotszereti: "haladni kell a korral tatám"

Én nagy ugrást hajtok végre, és web2 helyett rögtön a web3-ra térek át. Nincs már időm megtanulni a közbenső lépéseket. Meg aki mérvadót kérdeztem, mind aszonták, a faszbúk fasság. Meg a hülye amerikaiak hoztak valami törvényt, hogy a faszbúkon nem lehet kitalált személyiséggel lenni. Akkor meg mi móka van benne? Bár lehet hogy félreértettem, valamit, akkora baromságnak hangzik. Én nem akarom smmilyen ország törvényét megszegni, ha egy mód van rá.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.15. 10:03:09

@klarky: "Lengyelországba ~5 ezer ft-ot 2200 -ért utalt el az OTP."

Jóreggelt! Mindig is drága volt a külföldi utalás. Normális ember nem használja. Erre találták ki a paypalt. Ha meg cégnek megy a pénz, akkor bankkártyákat.

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.15. 10:04:22

@atpijkamo: az amerikaiak furcsa népség, szóval nem kell velük törődni. :) amúgy meg mi az hogy kitalált személyiség? kijön egy amcsi rendőr a kinyomtatott adatlapommal aztán elkéri az igazolványomat? nemá. nyugodtan beírhatod hogy te vagy az Atpij Kamo, aztán ebbe bele se lehet kötni, mer az télleg te vagy.

a móka az, hogy úgy lehet röhögni a többieken,hogy nem látják. tudom szemét dolog, de ez van.

Skodakék Fábia 2011.12.15. 10:11:04

"ami biztos 60 nap lett megjelölve"
na a poszter egy fasz. Esetleg hülye picsa. Amit ő megjelölt az a végtörlesztés dátuma. Ez nem azt jelenti hogy addig akármikor végtörleszthet hanem hogy azon a napon fogják lezárni neki a bulit ha van hozzá elég zsé a végtörlesztős technikai számlán.
És még ő köcsögözi a bankot? Barom. A BB-nél van olyan hogy elindítod a végtörlesztést megjelölsz egy napot aztán ha nem sikerül addig összelapátolni a zsét akkor újra nekifutsz és semmit sem buksz vele.
Azt a kurva pénzügyi analfabéta szentségit neki, de sírni arra van esze. Konkrétan ezt bárhol elmondják neki csak KÉRDEZNI KELL!!!
faszomasokhülyébe

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.15. 10:12:26

@estrella negra: Inkább szervezek egy szexpartit. Ha hozod a csjodat, akkor leszünk hárman.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.15. 10:17:29

@petrócselly: "faszomasokhülyébe"

Vigyázz, mert elkopik!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.15. 10:17:48

@petrócselly: Azért a bank is tanúsított egyfajta következetes működést, és hozzáállást. Persze attól még csórikám is hülye.

Skodakék Fábia 2011.12.15. 10:20:09

@Aullah: el kell keserítselek, a bankok így-is úgy-is leszednek mindenkit
most csak az indok lesz más

Skodakék Fábia 2011.12.15. 10:22:25

@ColT: naná hogy tanúsított...abból él
egy ismerősöm egyszer panaszkodott, hogy milyen kurva sok a kamat a hitelkártyára amit rásóztak
na akkor is hasonlóképp reagáltam :))
@atpijkamo: "minden este írok vele, mégsem kopik el a hegye" ( via lagzilajcsi ;-))

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.15. 10:22:30

@atpijkamo: asszem te nem vagy se pedofil, se bűnöző, se semmi ilyen csúnya bácsi :) itt a lényeg:

Jogászok és az internetes ipar képviselői régóta vitáznak azon, hogy mennyire van értelme az ilyen esetekben a törvény betű szerinti betartásának, ha a törvényalkotó szándéka vélhetően inkább a hekkerek, identitástolvajok és személyiségi jogokkal visszaélők elleni fellépés lett volna, nem a fiktív néven regisztrálók büntetése.

Nem tudok elképzelni olyan esetet, amikor valakit csak azért büntetnének meg, mert fiktív adatokkal regisztrál, egyéb "bűncselekmény" elkövetése nélkül.

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.15. 10:30:04

@Sün‼: ezt mán a múltkor kitárgyaltuk. pontos jelszó nélkül nem megy :)

Viktus 2011.12.15. 10:46:53

Hol van az emberek józan paraszti esze? a 60 nap arra van kitalálva, ha forint hitel kiváltással akarod lezongorázni egy másik banknál, ha van pénzed, akkor eleve ilyet minek ír alá v.ki. Nem értem.

pinkfloyd 2011.12.15. 10:51:56

Csókolom! Tessék mondani, mi az a CHF és mi az a hitel? Soha nem találkoztam vele. Ellenben van megtakarításom, nem is kevés, pedig csak egy átlagos (pardon, ki kérem magamnak az átlagos kifejezést), szóval az eszemet használó ember vagyok egy átlagos fizetéssel. GONDOLKOZNI EMBEREK!!!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.15. 10:56:03

@klarky: Ja, nekem is közölték a kis OTP-ben, hogy ők nem utálhatnak külföldre, menjek a nagyba...

Különben meg netbank...

Skodakék Fábia 2011.12.15. 10:56:10

@pinkfloyd: tényleg magadra akarod uszítani a trollokat? megtakarításod van?
hmmm, gyanús, felettébb gyanús! ;-)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.15. 10:57:13

@petrócselly: Azt hiszem, nem érezted az iróniát a mondatban.
Baromira nem tartom jónak, hogy ahol a pénzed "kezelik", gazdagodnak belőle, és lesápolnak, ott még át is akarjanak baszni.

Skodakék Fábia 2011.12.15. 11:15:08

@ColT: az idegtől nem láttam, nem éreztem :))
jó de ha nem dasznak át akkor miből fognak jutalmat osztani év végén? A profit a tőkéseknek megy...a melósnak magának kell összerakni

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.15. 12:03:59

@petrócselly: héééééééééééééé, mi van itt?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.15. 12:07:59

@petrócselly: kollektív tudatalatti????????????? vagy ?@akiazsiráfotszereti: És ha valaki hamis adatokkal regisztrál, akkor kikapja a büntetést?????????????

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.15. 12:09:13

@pinkfloyd: tudod mit csinálj?????? dugd fel magadnak. Nem azért mert van, hanem a pofád miatt.

XCat 2011.12.15. 12:17:39

@atpijkamo: Hiihh.. nekem ez tetszik, az gáz? :D

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.15. 12:19:51

@batgirl: ez is jó kérdés, de gondolom ájpícím alapján kiokoskodják. cybersünök.

XCat 2011.12.15. 12:20:35

@petrócselly: Én is ezt jegyeztem meg a múltkor egy kasszánál (interspar) ahol 4 zsemle helyett hetet találtak blokkolni. Csúnyán néztek.
Szóval nem csak bankszektor. :)

XCat 2011.12.15. 12:37:26

@batgirl: Nem, te szimplán hülye vagy.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.15. 12:44:12

@petrócselly: Na, de ha napi egy hülyébe helyezed, sose fogy el a hülye. Napi ezerrel is sokáig tartana.

XCat 2011.12.15. 12:49:02

@batgirl: Ne élj vissza a jó szívemmel :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.15. 12:55:27

@petrócselly: Tudod, mit csinálhatnak így szerzett profittal a tőkések?
- Költhetik gyógyszerre
- Anyjuk sírjára virágra
- A sajátjukra is
- Sünt szarhatnak
- Lecidázhatnak.

Egyébként is jó kis haszna van a bankoknak, szóval akár korrektek is lehetnének az ügyféllel.

@batgirl: Mint állat. Mindannyian trollok vagyunk. Illetve világ trolljai egyesüljetek.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.15. 12:56:51

@PsychoCica (4zsiráf): a TE JÓ SZIVED? Hát szerintem eléggé aprócska lehet:)

XCat 2011.12.15. 12:58:50

@ColT: Én azon vagyok, de hogy egyesüljek vele, ha még a didkóiról sem számol be? :(

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.15. 12:59:35

na mán a csajok is ölik egymást. mék haza.

XCat 2011.12.15. 13:00:06

@batgirl: Namindegy, bati csillagom, meg leszel baszva. Legyél ezügyben teljesen nyugott, mert esztakarja a nép, és a népakarattya, az szem.

XCat 2011.12.15. 13:01:08

@akiazsiráfotszereti: Dehogy öljük. Sőt! :) Gyere te is;)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.15. 13:02:56

@PsychoCica (4zsiráf): ezt most nem értem.
vagy szétgányoljuk egymást vagy baszunk?
a kettőközt tényleg nincs semmi???

megamenn 2011.12.15. 13:04:10

@petrócselly: "Azt a kurva pénzügyi analfabéta szentségit neki"
Olan fasza, hogy te ilyen kibombázott okos vagy! De inkább fasz.

XCat 2011.12.15. 13:07:17

@batgirl: Én nem akarlak téged szétgányolni. Marad a baszás, úgy látom. :(

XCat 2011.12.15. 13:10:27

@batgirl: Volt arról szó, hogy bárki megkérdezi a véleményedet? :)

XCat 2011.12.15. 13:17:02

@Horváth Lajos: zsiráf nincs is benne. Én meg már nem érek már rá sokáig. Marad a bet, és tépi magáról egyedül.
De az is jó, nem?

@ColT: Most mér? Eddig az volt a baj, hogy mér bántom. Ha szeretgetem assejó?

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.15. 13:20:52

@PsychoCica (4zsiráf): @Horváth Lajos:

nem fog az nekem menni, ilyen málé pacifista vagyok.

pinkfloyd 2011.12.15. 13:26:09

@batgirl: Elnézem neked az alpári stílusodat, mert biztos ideges vagy a CHF hiteled miatt! Boldog karácsonyt!

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2011.12.15. 13:28:42

@PsychoCica (4zsiráf):
@akiazsiráfotszereti:
Zsiráfot azé vettem bele, hogy nehogymá kimaraggyon a buliból.
De jó, hogy szótatok, hogy nem vetkeztek, mer akkor átnézek valami kedves kis ódalra. Addig is puszzantás!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.15. 13:30:57

@PsychoCica (4zsiráf): JA, HOGY NINCS BELESZÓLÁSOM???Az erőszak sem fekszik nekem. Sorry.

XCat 2011.12.15. 13:31:06

@Horváth Lajos: Én örülnék neki, kapásból a legnormálisabb nő itt. De hát nem akar. :(

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.15. 13:32:23

@pinkfloyd: Nem kell elnézned, nem vagyok ideges a hitelem miatt, csak az ilyen megmondó alakok idegesítenek mint te vagy. Szép karácsonyt neked is, tökfej.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.15. 13:33:47

@ColT: Nekem ez gyanús, eddig a fijúkat szerette, és most hirtelen engem. Gyanús..nagyon gyanús..

XCat 2011.12.15. 13:34:01

@batgirl: Nekem idegesnek tűnsz. Tőled már csak atpi tűnik idegesebbnek. Ez a buzis téma nem jön be neki. :)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.15. 13:36:33

@PsychoCica (4zsiráf): szivi, a buzi, az férfiak jelöl, nem?
Én max leszbi lehetnék, de sajna genetikai hibám folytán a férfiak jönnek be. De azért megtisztelő, hogy kurrogsz rám:)

Skodakék Fábia 2011.12.15. 13:38:07

@megamen: ja te küldted be? akkor is...

XCat 2011.12.15. 13:40:02

@batgirl: És régóta problémát okoz neked a többszálon gondolkodás? Pedig még nő vagy... nem? Namindegy.:D

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.15. 13:40:28

@PsychoCica (4zsiráf): jááájjj mingyár elpirulok. tudok ám nagyon szemét is lenni. de télleg.

cicmen (törölt) 2011.12.15. 13:41:00

@batgirl: De azért megtisztelő, hogy kurrogsz rám:)

:) !
Ez jó!
Különben az időjárás az oka, hogy a Homár újabban ilyen szado mazo oldal lett? Ennyi p.csába küldést és anyázást régen láttam!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.15. 13:42:37

@PsychoCica (4zsiráf): Nem okoz gondot, én egyszerre többszálon tudok gondolkozni. Születéstől fogva.Mert nő vagyok, csak azért.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.15. 13:43:45

@cicmen: szado-mazo?? mijen oldalakat nézel cicafijú?

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.15. 13:47:18

@cicmen: nemtom. szerintem telihold lehet. vagy a csillagok. vagy a franc tudja.

XCat 2011.12.15. 13:47:55

@akiazsiráfotszereti: Addig jó, amíg nem... faszkivan ezektőlis. Nincs nekem elég bajom?...

cicmen (törölt) 2011.12.15. 13:49:18

@batgirl: Mit nézzek? Fogyasztóvédelmi blogot? :)
Cicafiúnak a buzik szólítják egymást! Mellőzzük, még akkor is ha csaj vagy!
Különben csak arról van szó hogy szemlátomást mindenki meg van zizzenve mostanában. Te nem így látod? :)

XCat 2011.12.15. 13:50:08

@cicmen: Én nem vagyok. :D Vagy csak én vagyok. Nézőpont kérdése.

cicmen (törölt) 2011.12.15. 13:54:00

@PsychoCica (4zsiráf):Én nem vagyok. :D Vagy csak én vagyok. Nézőpont kérdése.

Ez most beugrasztotta az egy őrült szembe hajt a forgalommal az autópályán viccet.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.15. 13:54:23

@cicmen: ok, kandúr jöhet?:) imádom. Mármint a potrédat:)
Zizenés: valószínűleg az okok:
1. évvége, mindenkinek teli van a puttonya a bevásárlással a munkával, a főnökével.
2. Sajnos a politika sem segít nyugton maradni. A narancsoknak hatalmas tehetségük van ahhoz, hogy különböző csoportokat egymásra uszítsanak. Oszd meg, és uralkodj. Csak sok embernek nem jön be ez a politika.
3. Mért ne lennék zizzent, amikor egy nőstény macsek közli, hogy farkalni akar engem! És mind ezt úgy állítja be, mint békülési szándékot:)

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.15. 13:57:02

@batgirl: én elfogadnám. márcsak a tapasztalat kedvéért is... :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.15. 13:57:39

@PsychoCica (4zsiráf): Vagy te mindig :D

@cicmen: Én nem vagyok, mert ajándékok már megvéve, meló alig, mit zizegjek?

cicmen (törölt) 2011.12.15. 13:57:44

4. Ne higgy Dalbírnak, még ha kérdez, akkor se:)

Meg Kohn bácsinak sem!

XCat 2011.12.15. 13:59:16

@batgirl: Bevásárolni mindig kell, én kb +fél óra alatt rendeztem le a karácsonyt, az eladócsaj ugyan kicsit döbbenten nézett rám, de odaadta.

2. a politika nem tehet arról, hogy te hogy viselkedsz. Orbán nem áll oda bökdösi az oldaladat, hogy de legyél már hülye. A többi sem.

3. A "meg leszel baszva" már régen nem szó szoros értelemben vett farkalást jelent. :) Különben meg érezd magad megtisztelve.

XCat 2011.12.15. 14:01:32

@cicmen: Winston Smithnek van egy eszmefuttatása, hogy ha mindenki egyöntetűen állítja, hogy 2x2=5, akkor nem 5-e az tényleg, és az-e a bolond, aki ennek ellenére ragaszkodik a 4-hez. :)

cicmen (törölt) 2011.12.15. 14:02:11

@batgirl: 3. Mért ne lennék zizzent, amikor egy nőstény macsek közli, hogy farkalni akar engem! És mind ezt úgy állítja be, mint békülési szándékot:)

Ne parázz! Homáron keresztül csak nem sikerül neki betolni valamit a lukadba! :)

XCat 2011.12.15. 14:04:21

@ColT: Dehogy. Én mindig tudom mit csinálok.
Most éppen betit népszerűsítem.
Mindenki tudja hogy hülye, és pontosan azért fogják megszeretni, mert egy idő után zavarni fogja őket, hogy mit ismételgetem a nyilvánvalót, hiszen mit tehet róla a szerencsétlen.
Ilyen jó fej vagyok én, hiába.

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.15. 14:05:12

@batgirl: hát a farkalást. a vászka blogján montad hogy izé urinő meg mittomén. na itt az alkalom nem urinőnek lenni. :)

Skodakék Fábia 2011.12.15. 14:05:54

@cicmen: maga a tánctanár?
lófaszt, én az illemtanár vagyok

cicmen (törölt) 2011.12.15. 14:06:12

@PsychoCica (4zsiráf):Mondjuk, ha van önbizalmad és biztos vagy a tudásod erejével, akkor nem tudnak meggyőzni.
Ezt a Winston Smithet viszont nem ismerem. Valami obskurus pszichológus talán?

XCat 2011.12.15. 14:06:33

@akiazsiráfotszereti: Úrinő??? Aztakurva.... úú. Ez most fájt. :D

Rosszindulatú Vászka 2011.12.15. 14:06:40

@akiazsiráfotszereti: nem illendő más homokozókba és komcsákba tett kijelentéseket firtatni ám :)

Gondojj a szegény rídanli revelanciára vágyó Homérekre, így is össze vannak zavarva.

XCat 2011.12.15. 14:07:46

@cicmen: Őt meg tudták. Igaz, párszor nagyon megverték addig.

Az 1984 főszerelője.

cicmen (törölt) 2011.12.15. 14:08:32

@petrócselly: Ne beszélj csúnyán baszdmeg! :)

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.15. 14:09:26

@Rosszindulatú Vászka: bocsáss meg vászka, de gondoltam nem bánod. így legalább megnő a forgalmad :)

azt a rídanlit aszt nem vágom .... ?? help.

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.15. 14:11:37

@PsychoCica (4zsiráf): ja te mingyán vágtad. jóvan. olyan diplomán nincs. :)

XCat 2011.12.15. 14:13:24

@akiazsiráfotszereti: A Vászka viselt fogalmazványi dógait szokni kell.

Rosszindulatú Vászka 2011.12.15. 14:14:12

@akiazsiráfotszereti: nem haraxok én rád, csak a belámnevelt udvarjasság okán javasoltam a dolgot, mrehogy alapvetően a rídanlik tarcsák el a nagyblogokat, nem az offolók.

Meg régi kocsmatörvény, hogy amit máshol hazudunk, az itten nem érvényes :)

XCat 2011.12.15. 14:16:00

@Rosszindulatú Vászka: A rém rendes családban volt egyszer, hogy az elbundi benyögte, hogy ha nem nézi meg a reklámokat is a tévében, az olyan mintha meglopná a csatornát. :)

megamenn 2011.12.15. 14:16:06

@petrócselly: Akár úgy is lehetett volna...de ettől még nagyon utálom az olyan okostónikat, akik folyton megmondják a frankót, ha véletlenül abban az egy témában nem olyan nagyon balfaszok. Lásd pl okostelefon. Te nagyon okos vagy, téged itt nem lehet megvezetni (hiszed te) Átbasznak mással. Gondolom akkor majd sokra mégy a tiédhez hasonló tudálékos -egyébként semmire sem jó- kioktatással.
És ha a geci ügyintéző az mondta neki, hogy a 60 nap a végtörlesztés lebonyolítására felhasználható idő? Vagy csak ha ráhagyta? Vagy te voltál az ügyintéző? Akkor is.

cicmen (törölt) 2011.12.15. 14:18:22

@PsychoCica (4zsiráf): Őt meg tudták. Igaz, párszor nagyon megverték addig.

Igen! Ez a meggyőzésre tényleg jó módszer!

XCat 2011.12.15. 14:18:26

Mondjuk forgalomnövekedést oda, ahol még a betike is úrinő... bár talán lehet hogy az hozzá a tömegszínvonalat, nem is tudom. :)

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.15. 14:19:03

@Rosszindulatú Vászka: hát az én neveltetésem elég hiányos volt, az biztos. nekünk nem volt csak egy koszos tyúkólunk, az volt a gyerekszoba. barbie baba helyett meg ilyen kavicsaink vótak, aztán nem sikerült elsajátítani a gehobene mittelklasse viselkedési szabályait ( se.) de mán dógozok az ügyön! :D:D

Skodakék Fábia 2011.12.15. 14:21:09

@megamen: folyton??
te meg mindenki leszólsz
akkor jó, most már egymást utáljuk
ugorgyunk

Rosszindulatú Vászka 2011.12.15. 14:22:52

@akiazsiráfotszereti: mink meg ojan szegények voltunk, hogy még a kertészünk meg a sofőrünk is szegény volt. És már négyévésen napi 25 órát dolgoztam, azt úgy csináltam, hogy mindennap egy órával korábban keltem fel.

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.15. 14:23:02

@PsychoCica (4zsiráf): néha szoktam azt is, bevallom. de ez most igaz!!

Rosszindulatú Vászka 2011.12.15. 14:32:28

@akiazsiráfotszereti: a tikoktól én kicsit félek. Eccer kisdedkoromba bementem piszkálni a tikokat és megtámadtak, tisztára mint a hicskokk filmbe. Sohasenem féltem még annyira, mint akkor. Talán majdnem annyira mint akkor, mikor egy barátoméknál a pujkákat kergettük bottal, de ők nyertek.

@PsychoCica (4zsiráf): ez nagyon gáz ricsaj, borzasztó.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.15. 14:37:35

@akiazsiráfotszereti: urinő????? hun olvastad te ezt ???
Zsiráf ne beszakodj velem. Fogj kezet a macsekoddal .
Én erre már fáradt vagyok, kicsit teli van a tököm veletek.

XCat 2011.12.15. 14:41:53

@batgirl: Láttam már tőled máskor, máshol is, most nem fogom évekre visszakeresgélni hogy hol mikor, de biztosra veszem, hogy nem a zsiráf tévedett.
(jah, látom hogy 2010-es nick, de mindenhol ezt használod. Ennyire ostoba két nő ugyanezen a néven kizárt hogy véletlenül legyen.)

A te tököd van teli, te kis vipera? Akkor gondolkodj szépen el, mivel érdemelted ki hogy most ez van.

XCat 2011.12.15. 14:42:55

@Rosszindulatú Vászka: Nekem bejön, és hajszálpontosan ide passzol.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.15. 14:44:00

@Rosszindulatú Vászka: Oszt megcsípkedtek? Nem lett belőled tyúkember (henman)? Most jó pénzt csinálhatnál ebből.

XCat 2011.12.15. 14:45:54

Henman? Az valami svéd transzvesztita szuperhős?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.15. 14:46:10

@Rosszindulatú Vászka: nem értem, most a barátodék nyertek, vagy a pujkák?

XCat 2011.12.15. 14:55:21

@batgirl: Nézd bet, őszinte leszek hozzád. Ostoba vagy, idegbeteg vagy, rosszindulatú vagy.. ide megfelelsz, de sokkal többet ne várj az élettől. Hogy erre még fel is fújod magad, az meg finoman szólva vicces. Szánalmasnak nem szánalmas, te keményen megharcolsz azért hogy neked szar legyen, ez inkább hősies.

Viszont eltanultam tőletek a visszafelé acsargást, ezért tökhálás vagyok nektek.:)) Kár hogy ti nem vagytok nekem, amiért megkósoltoltattam veletek a saját süteményeteket.

De hát milyen rossz is lenne, ha olyan lennék, mint pl. te.

XCat 2011.12.15. 15:00:06

@batgirl: Még csak az sem. :) Szerintem fogd be, ebben a meccsben te nem fogsz nyerni. Kevés vagy. Akkor is az leszel, ha páran megszánnak, és beszállnak.

Meghunyászkodást javaslok.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.15. 15:09:11

@PsychoCica (4zsiráf): Nos, figyusz cica. Én visszavonulok, nem akarok a szintedre lesüllyedni, túl mélyen van. Nyugodtan nyavákolj, a szellemi színvonalad nagyságáról vagy én szellemi színvonalom piciriségéről, valahogy már nem érdekel a szöveged. Számomra te egy kis senki vagy, és ezen nem fog változtatni mekkora hévvel nyomod itt az ostobaságodat. Meglehet, hoyg ostoba, buta, hülye tyúk vagyok, de én így szeretem magam. Ez senkinek nem kötelező, viszont az ilyen ostobáknak is, mint én vagyok, nyitva áll egy két blog, ahol hablatyolhatok, és ehhez nem kell az engedélyed. Ja, és kellemes karácsonyt szőrőske.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.15. 15:18:15

@batgirl: Nem értem, min vesztetek össze, gyanítom, hogy azon már a szétültetés sem segít. Az sem világos, hogy melyikőtök élvezi (jobban). Bíztasson az a tudat, hogy szájkocicától függetlenül szeretünk.

XCat 2011.12.15. 15:21:24

@atpijkamo: Én most itt a buzis kirohanásod után téged nemannyira. Nem a véleménye zavar, hanem ahogy érzelmeket vittél bele.

De ennek is megvan a haszna, legalább nincs már nagyon kiért idejönni.

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.15. 15:28:52

@batgirl: na most meg kiderül, hogy mindkettőnek töke van. a végén még az is ki fog derülni hogy a vászka hermafrodita, az apti aszexuális én meg ivartalan vagyok.....:)

itten senki sem veszi eztet komolyan:) ez itt a mi csöppnyi virtuális kis játszóterünk, oszt egész jól elvagyunk benne. nem akarok én senkivel se kezet fogni, nem ez a célja ennek... néha oltjuk egymást, de semmiesetre se veszek itt senkit komolyan. A hülyéket leszarom, a bunkókat elküldöm a pecsába, a többiekkel meg jót társalgom.

uff. ki vagyok nyilatkoztatva.

Rosszindulatú Vászka 2011.12.15. 15:41:41

Kéne új jáccótér. Kicsit etnikázzunk, hátha...

Hogy én hogy útálom az akkád tevekereskedőket, hogy rohadnának meg a tuszi kígyóbűvölőkkel meg a szaka sámántanulókkal együtt egy babiloni farncuzkóros kupoldában!

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.15. 15:42:57

na. megmég az jutott a pici agyamba, hogy ez itten mán lehet hogy a hétvégi poszt. úgyhogy ideje sorainkat rendezni, puskákat a kézbe, mindenki dugjon egy lóf**t a saját seggébe a biztonság kedvéért, ugye az esetleges támadásokat megelőzendő, aztán előőőőőőőőre!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.15. 15:43:45

@Rosszindulatú Vászka: Én meg a buvolykótak utálom, hoyg szakadna rájuk a tetves dzsongi fedelük.

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.15. 15:44:17

@Rosszindulatú Vászka: én még a gurka serpákat is utálom. a ződszeműeket különosen!!

Skodakék Fábia 2011.12.15. 15:45:33

@Rosszindulatú Vászka: végre egy kis káromkodás, már hiányzott :)))
@PsychoCica (4zsiráf): @batgirl: kettőtökből meg pont kijön a macskanő...

woodymum 2011.12.15. 15:45:49

Ilyen a pop szakma.... ;-)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.15. 15:46:30

És ki ne hagyjuk az utálatbol a repedt sarku szafcsikat se, akik mindig bántják a tukélokat. fúj, utálos egy faja a birmokékoknak.

woodymum 2011.12.15. 15:46:51

Jó ez a Blogmotor... :D

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.15. 15:49:40

na, most haza megyek, szép estét nektek:)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.15. 15:50:06

@PsychoCica (4zsiráf): "buzis kirohanásod"

Nem volt buzis. És nem hallottál még engem kirohanni.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.15. 15:52:12

@woodymum: Egyedi fejlesztés, megismételhetetlen. A Guinness rekordok könyvébe is felvették, mint a világ legvéltozatosabb hibáit produkáló blogmocit.

elwood 2011.12.15. 15:52:43

szeretném a poszternek és pénzügyi zsenitársainak újfent megköszönni, hogy az újabb két évre ellopott nyugdíjbefizetéseimet jó helyre teszik

Rosszindulatú Vászka 2011.12.15. 15:53:39

Hogy szakadna rá az ég a svéd csilletolókra is a teheráni szénbányákba, hogy enné meg a zsizsik az összes palesztín bulgárkertész tetves botsáskáját meg jöjjön rá a szaporafosás az albán légierő bárcás büféseire.

Meg nőjön köröm a pöcsükön és nőjön be az orruk lika!

mohopasi 2011.12.15. 15:56:36

Jó ez a végtörlesztés.... Mindenkinek szívás, aki nem úgy csinálja, hogy beviszi a lét táskában, és addig el sem jön, míg nem kap papírt róla, hogy minden oké, végtörlesztett, viszlát. Nekem valami ilyesmi volt k&h-nál, simán lezajlott az ügy fél óra alatt.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.15. 15:57:28

@Rosszindulatú Vászka: A harmatnál is gyengébb. Beutaljalak egy cigánytelepre edzőtáborozni?

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.15. 16:00:15

@atpijkamo: olyan csendbe bírsz szaladni? :)

Rosszindulatú Vászka 2011.12.15. 16:04:32

@atpijkamo: nem kihívás. Dikkmánozva testnedvezni nem menő.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.15. 16:04:45

@akiazsiráfotszereti: Ha én kirohanok, a második utcában is ijedten nyitják ki az ablakokat. Leginkább csak autóstársaim tudják belőlem kihozni. Nem idegelem magam, de kell a motiváltság, hogy a csúcstelsjesítményt elérjem.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.15. 16:07:04

@Rosszindulatú Vászka: Szerintem nem olyan egyszerű. Választékosan, az összes fel- és lemenőket felsorolva, felesleges indulat, szóismétlés és megtorpanás nélkül, ritka levegővétellel... Nagy praxis kell hozzá.

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.15. 16:07:05

@PsychoCica (4zsiráf): hinnye ez de szar vót:) de legalább hosszú.

várjál, küldök jobbat. de csak ülve szabad kinyitni!

www.youtube.com/watch?v=yzC4hFK5P3g&feature=fvsr

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.15. 16:07:34

@PsychoCica (4zsiráf): Jaj. A női kavarás.
Meg a szerénység.

@Rosszindulatú Vászka: A tyúkól és a kollégiumi lányszoba közti párhuzamok : ha piszkálod a lakókat, hisztisek lesznek!

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.15. 16:12:28

@ColT: az a piszkálás móggyától függ. meg persze a lakók életkorától.

Rosszindulatú Vászka 2011.12.15. 16:13:00

@atpijkamo: nem menő. Felmenőket piszkálni nem elegáns. Nem az én műfajom. Légzés- és beszédteknika gyakorlatnak elmegy.

@ColT: általános életviteli tapasztalat: a felbosszantott illetve sarokbaszorított tyúk avagy liba életveszéjes, jobb hanyatthomlok menekülni.

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.15. 16:40:41

@Mclaurin: nem. a sün nemtom micsinál mostanába. olyan rapszódikus a viselkedése. mintha agyonverték volna...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.15. 16:44:55

@akiazsiráfotszereti: És a piszkáláshoz való kedvétől, meg a csillagok, és az EUR állásától...

@Rosszindulatú Vászka: Azaz!

@Mclaurin: Érdeklődés hiányában.

vega2 2011.12.15. 16:45:22

Szvsz a Nap az oka. Hatalmas napkitörés volt.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.15. 16:45:32

@akiazsiráfotszereti: "mintha agyonverték volna"

Ja, akkor tudom hol van. A nudista strandon ássa ki magát a kisvakond, éppen egy nő szétrakott lába közt ér a napfényre. Vaksin nézi a bozontot, és beleszagol a levegőbe.
- Süni, te vagy az? Csak tán nem megdöglöttél?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.15. 16:57:35

@vega2: Kár, hogy a kikúrt felhőktől nem látszott :D

@atpijkamo: Pedig ha tudná, milyen jó az :D

Rosszindulatú Vászka 2011.12.15. 17:14:17

Sün hazqáruló, direkt szántszándékkal szabotájja a delet.

Javaslom, hogy holnap kettő legyen.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.15. 18:57:55

@Sün‼: Állítólag valami Matuska nevezetű felrobbantotta a biatorbágyi viaduktot.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.15. 19:00:05

@Sün‼: Kodelka Ferenc hentesmestert továbbra sem találják.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2011.12.15. 19:10:51

@estrella negra:
Ezt hallottam én is!
Meg még olyant is mondtak, hogy a Duna Passaunál apad, hajóvonták találkozása tilos.
Ez szerinted igaz?

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.15. 19:35:54

Besenyő Pista bácsi azt mondta, hogy a semmi az nem bír lenni.
Meg nem lenni se.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2011.12.15. 19:36:09

@Rosszindulatú Vászka:
Akkor már duplán semmi nincs?
De akkor hová lett?
Valahol csak lennie kell!

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.15. 19:40:30

@Sün‼: Igazad lehet. Mindennek kell lennie valahol.
A minap szinte egész éjszaka kerestem a fényt. Hogy hova lett.
Aztán megtaláltam- a hűtőszekrénybe'.

Rosszindulatú Vászka 2011.12.15. 19:40:30

@Sün‼: azt nem lehet, mer a semmi az nincs, mert nem valami, mer a valami, ha elvész, akkor is maksz átalakul, de a semmi, az semmi. Bár állítólag régen a semmi se volt semmi.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.15. 19:42:38

Micsoda EKV! 40:30!!
Nem baj, Vászka, az ezüstérem is szépen csillog.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.15. 19:47:23

@Rosszindulatú Vászka: Az abszolút semmi maximum némelyek fejében semmi annyira, hogy ott semmi nincs.

Rosszindulatú Vászka 2011.12.15. 19:50:15

@estrella negra: az nem úgy van, hanem hogy fényesebb a láncnál a kard.

@ColT: én monynuk művelt vagyok, mer mindég nézem a vetlékedőket a tévében, és bisztos forrásból tudom, hogy van ojan is, hogy apszolút nulla.

Nahátakkor apszolút semmi is kell legyen. Meg vodka.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.15. 19:50:55

@Rosszindulatú Vászka: Meg a mínusz nulla, mert a NULLA az nem SEMMIIIII.
Ezt meg a reklámokbú tanultam,

Rosszindulatú Vászka 2011.12.15. 20:11:35

@ColT: az a nulla az nagyon drága szélhámos nulla.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2011.12.15. 20:20:55

@Rosszindulatú Vászka:
"mer a valami, ha elvész, akkor is maksz átalakul"

Én úgy tudom, hogy inkább gazdát cserél.
Ezt a róka mesélte.

Rosszindulatú Vászka 2011.12.15. 20:32:55

@Sün‼: az is van, meg ojan is, hogy télleg valójába átalakul. Pl. a törökverő hős szoborának a fejiből kétdekás lesz, vagy autópájaszakaszból tengerparti nyaraló, vagy egy jó lucskos ivarkodásból tolofájás meg merci a dottorénak meg ijesmi.

Ez mind megfelel az anyagmegmaradás, nomeg a hatás-ellenhatás törvényeinke is. Bizony, ijen ravasz dolog ám a Tudomány.

Rosszindulatú Vászka 2011.12.15. 20:42:15

Illetve még ojan is van, hogy semmiből lesz valami, ami nem semmi, pl. tévéhírből gyomorideg.

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.15. 20:44:25

@batgirl: rosszul mondtam, nem urino volt, hanem tisztes asszony:)

megamenn 2011.12.15. 20:49:41

A kisebbik lányom mondta egyszer (éppen tudott már beszélni ) az üres pohárra, hogy "a semmi benne van"

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.15. 20:53:27

@megamen: a gyerek mindig jól látja a dolgokat, még a semmit is.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.15. 20:56:08

@akiazsiráfotszereti: többször mondtam magamra hogy hüje vagyok. De ez nem diagnózis volt.

cicmen (törölt) 2011.12.15. 21:06:51

@megamen: A kisebbik lányom mondta egyszer (éppen tudott már beszélni ) az üres pohárra, hogy "a semmi benne van"

Még jó, hogy nem azt mondta, hogy apa, megittam a rumodat.
Ez most azért jutott eszembe, mert én mindig megittam anyám sütő rumát. Már tudtam beszélni, de nem szóltam semmit. Neki kellett megkérdezni miért van semmi az üvegben. Azóta eldugja.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.15. 21:14:17

- Jean, hol a sörét?
- Uram, a sörét megittam.

megamenn 2011.12.15. 21:15:03

@cicmen: Egy időben nagyon érdeklődött a söröm iránt ( a nagyobb ) vettem is neki alkoholmenteset, küzdött vele böcsülettel, de hamar belátta, hogy a kakajó -cumisüvegből- verhetetlen.

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.15. 21:16:20

Tegnap a kutyam beleivott a martinimbe. De nem mondott semmit.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.15. 21:17:22

@atpijkamo: soha nem tudtam eldönteni, hogy ki a hüjébb, Jean vagy az úr.
aztán kiegyeztem döntetlenben.

Rosszindulatú Vászka 2011.12.15. 21:19:42

@atpijkamo:

- Monygya Zsán, maga veri a farkát?
- Nem uram. Pedig megérdemelné.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2011.12.15. 21:24:04

@Rosszindulatú Vászka:
Én az antennás kábeltévémet pókerpartin nyertem.
Akkor ez is az anyagmegmaradás törvénye?
Vagy inkább az ellenhatásé?

cicmen (törölt) 2011.12.15. 21:26:02

@megamen: Haggyad! Az én lányom elkezdett nyújtózkodni a habzó sörömért. Vigyorogva odanyújtottam neki, hagy nyalja meg a habot. Már előre készültem a röhögésre hogy milyen fancsali arcot vág a keserű habtól. Megkóstolta és egy hö! felkiáltással megragadta a poharat úgy, hogy alig bírtam elszedni tőle. Az anyja egyből megjegyezte, látszik hogy a te lányod!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.15. 21:29:12

A medve megy az erdőben, egyszer csak hallja hogy zörög a bokor. Hát a nyuszika ott ül és nagyon pirul, mire a medve megkérdezi:
-Mit csinálsz nyuszika?
-Hát verem a farkam.
-És jó az neked?
-Nagyon. -hangzik a válasz.
Másnap a nyuszika megy az erdőben és hallja hogy zörög a bokor. Benéz, a medve ül ott, és nagyon piros a feje. Erre nyuszika megkérdezi:
-Mit csinálsz medve?
-Verem a farkam.
-És mondd jó az neked?
-Csak ha melléütök.

cicmen (törölt) 2011.12.15. 21:29:53

@batgirl: Ez már felnőtt koromban történt. Kiskoromban még nem piáltam. Kizavartak a kocsmából! :)

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.15. 21:33:02

@Rosszindulatú Vászka: Ez speciel Ahisztid/Tasziló viszonylatban jobban hangzik, kéhlek.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.12.15. 21:40:28

@megamen: az alokoholmentesben is van minimalis alkohol:) 21 ev alatt nem tudsz venni:)

cicmen (törölt) 2011.12.15. 21:46:32

@hagyma: Ez most tényleg így van Amerikában? Viccesnek tartom azt a képmutató bandát különben. Simán szétbombáznak egy országot akármikor, de nem ihatsz alkoholmentes sört, ha nem vagy 21 ?

Rosszindulatú Vászka 2011.12.15. 21:50:47

@cicmen: csak addig röhögj, míg nemsokára nálunk nem mehet uccára kiskorú este 8 után. És nálunk se adhatnak el szeszt meg cigit 18 év alattinak. És itt is van szesz a menetes sörbe is.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.15. 21:51:14

@cicmen: Arról nem is beszélve, hogy állítólag a Vietnamban meghalt katonák átlagéletkora 19(!) év volt. Született is erről egy szám.
Mindjárt eszembe jut, ki énekelte.

cicmen (törölt) 2011.12.15. 21:55:24

@Rosszindulatú Vászka:Okisa, de mi nem dobtunk atomot senkire. Itt a megjátszás a lényeg. A legnagyobb szarháziak szerintem.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.15. 21:58:57

@Sün‼: Kábel a legtöbb TV-n van, csak nem mindegy, hova dugdozod :D

@cicmen: Ez aranyos :)
Unokhúgom 2-3 évesen a kávét lefetyelte, meg a tejszínhabot nyomta a szájába :D

Azért azt a 21 év alatti alkoholmentességet sztem ne vedd készpénznek az USA-ban. Jobb helyeken biztos betartják, de ott sem minden környék puccos.

@akiazsiráfotszereti: Mi egy szilveszter alkalmával kiscicát rúgattunk be 1-2 csepp csokilikőrrel. Az eredmény cuki volt :) Ilyen aktív kis dögöt azóta sem láttam :D

Rosszindulatú Vászka 2011.12.15. 22:07:18

@cicmen: azér, ha a Vezér nem qrja el, meg nem nézi le anynira annak az Albert-nak a tudományát, akkor mostan aztat tanultad vóna az oskolába, hogy mink dobtuk le a csudafegyveret, de csak önvédelembűl.

Osztán lehet, hogy ingyen lenne az autópája és mercibel járnánk dolgozni, de nem lehetne faszányos blúzlemezeket soppolni, de még letölteni se.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.12.15. 22:11:36

@cicmen: a fiam akart venni mkeg regen es a kodja alapjan sorre volt betarazva es a penztaros problemazott, de aztan kihozta
nem tudom mi koze amugy a bombazasnak a sorhoz?
igen a hdseregbe es barhova el lehet menni dolgozni 21 alatt de szeszt inni nem lehet es ez nem is baj

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.12.15. 22:15:31

@ColT: betartjak ezt mindenhol, nagyon ra lehet kurni ha megfognak
rogton elveszited pl a licensedet es volt kocsmad nincs kocsmad, nagyobb hoteleket pl meg szarra buntetnek
ha eskuvonk van a hotelben es van toszt es pezsgo, hga valaki 21 alattinak nez ki el kell kernunk az ID-jat
eskuvon!!!! egy korty pezsgoer
mondjuk en meg sosem keertem el, latom en azt ha valaki alatta van es altalaban nem hazudnak ha rakerdezek
ez nem azt jelenti hogy 21 alatt senki nem iszik, de hopgy szorakozohelyen, discoban stb. nem az szinte tuti
discoba be sem engednek ID nelkul

cicmen (törölt) 2011.12.15. 22:16:19

@Rosszindulatú Vászka: azér, ha a Vezér nem qrja el,

Hát ja! :(

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.15. 22:17:32

@Rosszindulatú Vászka: Nem volt meg sem az emberi, sem az anyagi erforrása hozzá. Akkor sem, ha nem üldözi el a zsidó tudósokat. És ha meglett volna, akkor meg ideje nem lett volna rá véghezvinni. És ha ideje lett volna rá, akkor meg lebombázták volna, szétszabotálták volna. A szövetségesek hírszerzése topon volt, mindenről tudtak.

És ha megnyeri a háborút? Előrehaladott parkinzonja volt.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.15. 22:18:53

@Rosszindulatú Vászka: "mercibel járnánk dolgozni"

Mercinek hívnák, de ránézésre Trabant...

cicmen (törölt) 2011.12.15. 22:20:03

@hagyma: nem tudom mi koze amugy a bombazasnak a sorhoz?

Pusztán annyi, hogy egy barbár népség megjátssza a Szűz Máriát!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.15. 22:20:43

@Rosszindulatú Vászka: Az angolok le akarták puffantani. De rájöttek, hogy hülyeség, csak jobb stratéga követhetné.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.15. 22:25:28

@atpijkamo: Magadnak mondasz ellent.
Voltak ott koponyák ugrásra készen.
Mondjuk nem pont Hessre gondolok, aki elvileg kijelölt utód volt.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.15. 22:25:35

@Rosszindulatú Vászka: "ha a Vezér nem qrja el"

Nem ő kúrta el. A gyávák visszavonultak, meg elfogatták magukat, meg orvul meghaltak, pedig mondta, hogy egy tapodtat se - sztálingrád, afrika, kurszk, atlanti fal.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.15. 22:25:57

@hagyma: Alja környékeken? ;)

@cicmen: Melyik vezér? Mert most is van egy. Ez is törpe :D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.12.15. 22:26:21

@cicmen: nem hiszem hogy amerika barbarabb lenne barmiben is magyarorszagnal/ 2 vesztes vilaghaborua r ossz oldalon khm/
amugy nem jatszik meg semmit
otthon 18 ev a hatar, itt 21
egyes orszagokban meg teljes a szesztilalom
ennyi

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.15. 22:28:35

@ColT: Melyik, melyik? Hát Napoleon.
Persze, az is magyar volt. Bóna-parti.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.15. 22:29:36

@hagyma: Rossz oldal, ha az az oldal nyer, akkor az lenne a jó. Relatív.
nem vitatom, hogy jobb azért így, de nekünk igazából sok beleszólásunk nem volt.

@atpijkamo: Sokat értek vele.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.12.15. 22:30:37

@ColT: nem tudom mit ertessz alja kornyeknek?
a torveny mindekire vonatkozik
alja kornyeken ha egyre gondolunk kocsma sincs...
bar lehet en szerencses vagyok, de meg nem lattam alja kornyeket
biztos van NY-ban meg mittudomen hol, de arrol nem tudok beszamolni
drogot is arulnak, pedig tilos stb.en a kozeposztalyrol beszelek
pl ha a "gombavatot" erettsegi bankettet tartanak nincs alkohol, csak puncs meg soda
otthon meg foldig isszak magukat az elit kornyeken is

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.12.15. 22:31:42

@ColT: hat kinek volt? mindenki a nemetekkel volt? mirol beszelsz?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.12.15. 22:33:01

es nem, nem lenne jo, ha ma a vilagot nemet-magyar-olasz-japan fasisztak kormanyoznak
az EU is eleg szar, nade megis...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.15. 22:38:09

@estrella negra: "Voltak ott koponyák ugrásra készen."

Aha, üres koponyák. A Speer volt egyedül valamirevaló, de az se egy vezéregyéniség. És nem elég elvakult.

cicmen (törölt) 2011.12.15. 22:38:53

@hagyma:nem hiszem hogy amerika barbarabb lenne barmiben is magyarorszagnal

Én igen!

Például:1865. december 6-án az Egyesült Államok alkotmányának 13. kiegészítésének ("amendment") elfogadásával a rabszolgaságot az USA-ban törvényen kívülre helyezték.

Ne is annyira régen volt! :)

cicmen (törölt) 2011.12.15. 22:40:39

@hagyma: es nem, nem lenne jo, ha ma a vilagot nemet-magyar-olasz-japan fasisztak kormanyoznak

Nem lenne ez a fasza kánaán mi?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.15. 22:40:46

@hagyma: Nyilván én nem a középosztályra gondolok :)
Jobb helyeken persze, hogy be lehet tartatni azt a 21 évet.

Nekünk azért nem volt abbaa háborúba beleszólásunk, mert vagy a németekkel vagyunk, vagy minket kebeleznek be a németek+haverjaik.
Aztán lehet hogy jobb lett volna így utólag.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.12.15. 22:41:21

@cicmen: szerintem abban az idoben meg volt jobbagysag...., vagy nem sokkal elotte, nem guglizok
hat iogen a barbar EUROPAIAK megalapitottak az allamokat es hoztak be feketeket
ez tenyallas

cicmen (törölt) 2011.12.15. 22:42:42

@atpijkamo: Amennyiben?

Néhány dolgot megjövendölt.
Ha nem olvastad nem mennék bele.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.12.15. 22:43:49

@ColT: en tisztelem a tudasodat, ami mint lattam foleg muszaki, computeres stb jellegu, de tortenelembol , hidd el, nem vagy eros:)
amerikaban sem voltal meg , ebben biztos vagyok
szoval ezt a reszet haggyuk:)
@cicmen: en nem tudom mi lenne, mi van most, de engedd meg hogy ne legyek boldogtalan hogy elveszitettuk a II-ik VH-t

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.15. 22:54:52

@ColT: "Nekünk azért nem volt abbaa háborúba beleszólásunk"

Hát Trianonnál eldőlt. De ha nem, akkor lett volna két választásunk, ahogy mondod, vagy copunk, vagy copatnak.

"Aztán lehet hogy jobb lett volna így utólag."

Hát igen, a románok jobban csinálták.

Rosszindulatú Vászka 2011.12.15. 22:59:24

@cicmen: na persze, de 1963-ig csak külön vécébe szartak a fehérek és a feketék addig meg nem is szavazhattak.

Monnyuk, hamár, ellembe 1945 után még lazán voltak ejrópai gyarmatok, meg a hideg északi országok, ahol most dübörög a szabaccság, na ők is népirtottak.

@atpijkamo: namost egyrészt a szöveccségesek mócceresen szívták az agyakat elfele (ez is fles, lsd. Werner von Braun), de a legnagyobb bajuk volt a nácziknak, ami általános volt, hogy nehézkes volt a fegyvernemek közti együttműködés, meg nem egy nagy csapat kalákába dolgozott a csudafegyvereken, hanem több kisebb titokban és nem osztották meg egymással az eredményeiket. Ez hatalmas hiba volt. Vagy szerencse a Világnak.

Amúgy meg mókás ez a mi lett volna ha, persze parttalan.

Monnyuk, ha ruszkiknak nem mennek neki, meg az U-Boatok nem kanászodnak, sanszos, hogy most németül csetelnénk. Persze pinázás meg hejtelenkedés az nem volna.

Rosszindulatú Vászka 2011.12.15. 23:00:26

@atpijkamo: azt se a románok döntötték el, hanem az olajuk.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.15. 23:03:05

@Rosszindulatú Vászka: Amiket sorolsz, azok valóban erős hátrányok voltak, de nem döntőek.

"Amúgy meg mókás ez a mi lett volna ha, persze parttalan."

Ponosan.

"most németül csetelnénk. Persze pinázás meg hejtelenkedés az nem volna."

Ezt nem tudhatod. Sztálin se tartott örökké. Biztos felhígult volna. De biztos nem szeretném megtapasztalni, hogy.

Rosszindulatú Vászka 2011.12.15. 23:11:17

@atpijkamo: sztálin vicces tényező, mert a ribbentropp-molotov paktumba pont ugyanazokat a területi követeléseket fogalmazta meg, amit a szöveccségesektől kért és kapott a részvételért. Szal még az is elképzelhető, hogy békében élt volna a két diktátor is az a rencer csontosodik meg. Merhogy az is hagymázas álom, hogy Kína meg Kórea komcsi maradt.

Tényezőként meg ott van, hogy mikor már a bukta láccott, megkapták a japók is az ME163 és 262 teknológiát, javítottak is rajta, meg nehézvizet is, szal azt az atomgombát akár a japók is megcsinálhatták volna, nomeg ha W2-esen fényeznek kicsit, lehet, hogy nem is kellett volna nekik atomgomba, meg ijenek.

Hameg tyúk volnák, most tojást tojnák és fosnék a nyestektűl.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.15. 23:18:57

@Rosszindulatú Vászka: "békében élt volna a két diktátor"

Khm... Szóval a nyugati és keleti blokk ugyanolyan békében élt. Hidegháborúnak hívták, de az egyetlen céljuk az volt, hogy semmi ne változzon. Pl. a berlini fal csak épüljön fel, a keletnémetek meg csak maradjanak ahol vannak.

De ez mindegy is. Akármi lett volna, az később felpuhul. Mondjuk annyi eltérést megengedek, hogy nem akkor, amikor, hanem húsz évvel később. Vagy korábban.

Egy rendkívül érdekes dolog Japán. Azt a 180 fokos fordulatot nem lépték volna meg az amcsik győzelme nélkül.

Rosszindulatú Vászka 2011.12.15. 23:30:30

@atpijkamo: a hidegháború ezügybe sztem nem releváns, merthogy azt pont a jenkik meg a britek kezték, annak okán, hogy rettegtek a komenizmustól és nem bíztak sztálinba, valamint a hidegháborús teknika meg pont a III. birodalom romjaibúl épült fel.

A két Mordor meg elfért volna egymás mellett, ahogy az is, hogy a két nagyon egyforma rencer, mármint a reich meg szovjet együtt gyarmatosíccsa amerikát.

Illetve, ha van hová tágulnia rechnek, lehet, hogy konzerválódik a náczi világkép és nem hígul. A fenyegeteccség érzés az nagy katalizátor,a hidegháborús statikus térképet is hogy bebetonozta.

Az persze érdekes kérdés, hogy ázsiát hogy osztaná fel egymás közt a Japán császár, meg a szovjet rezsim.

Le kéne védetni és filmsorozat csinálni belőle.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.15. 23:38:14

@Rosszindulatú Vászka: Én nem hiszek ezekben. De osztom, hogy izgalmas kérdések.

"filmsorozat csinálni belőle"

Ha a valószínű kifejletet mutatnád, nem lenne hihető.

Rosszindulatú Vászka 2011.12.15. 23:45:14

@atpijkamo: nincs mibe hinni, csak agyament gondolatkísérlet.

Amúgy meg sohasenem lehetne ebből film, sorozatnak gyenge poén, a nyomorban meg népirtásban tobzódó filmek így is túlspilázták az összes leheccséges drámát, antiutópiának meg a vámpíros vagy ufós inváziós téma most divatosabb.

Meg lássuk be, egy forgalmazó se merné felvállani egy ojan sorozat rajongótáborát :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.12.16. 00:26:41

@Rosszindulatú Vászka: amerikara senkinek nem volt es nincs eselye:)
a Japanok meg egyertelmuen december 7-ert kaptak amit kaptak

Rosszindulatú Vászka 2011.12.16. 00:37:15

@hagyma: ugyanmár.
Azt a december 7-ét meg maguknak köszönhetik, elcseszték. Az meg innen nézve egyenesen röhejes, hogy azért a kevesebb, mint 3000 áldozatért azóta is picsognak, qrvára nincs pariba az atomgombás irtással.

Osztán meg hány háborút nyertek úgy 1945 után amit nagy mellénnyel kezdtek? Sztem egyetlen egyet sem.

Dani fighter 2011.12.16. 00:51:44

Lehet bunkó vagyok, és a kommenteket sem olvastam szóval bocsi, ha már volt!

1. 5 milliót kiadni a kézből a papírok elolvasása nélkül nemcsak felelőtlenség, hanem tényleg hülyeség. (ilyen erővel a teljes vagyonelkobzást is aláírhatnád, csak mert azt mondta az ügyintéző, hogy az az utalás papírja).

2. "...a fizetésem hóvégén érkezik, így esélyem sincs, hogy megvegyem az ajándékokat."
Ezt ne hangoztasd, mert törvénytelen. A munkabért tárgyhó 10.-ig át kell utalni.
(www.igr.hu/1058,,,1.html)

3. Békés, boldog karácsonyt!

salapapa · http://salapapa.hu 2011.12.16. 00:54:33

16-a van. lesz még ennél újabb poszt 2011-ben? :P

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.12.16. 01:07:08

@Rosszindulatú Vászka: lehet nincs pariba, de a VH-t nem amerika robbantotta ki...
sot ha akar be sem szall
haaat
amerika kicsit tobb haborut nyert meg mint mondjuk mi;)
az elsot, amasodikat igy kapasbol
kuwaitot is rendbe tettek2 hat alatt...
tudom az nem szamit, arrol mindenki
hallgat, mert ott nincs ellenerv, hogy mit kerestek ott
meg a jugoknal is ok tettek rendet
a magyarok hany haborut nyertek 45 elott es utan?
azt is jo tisztazni hogy mgyarorszag uzent hadat az USA-nak nem forditva
megazert van par

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.12.16. 01:10:24

@Rosszindulatú Vászka: igen ezek ilyen picsogosak 3000 ember itt nem db
lasd WTC
ez nem a szovjetunio, ahol darabra merik

bar otthon is darabra merik sajnos
1 db nyugger banyatankkal nem eber
stb
mas itt a felfogas

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.16. 06:46:14

@estrella negra: azt a számot nagyon kedvelem, de én sem tudom kiénekli. nineteen a c szám címe

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.16. 06:53:17

@atpijkamo: Ez egy jó film volt, patrik svézi nem táncolt benne, hanem partizánkodott.

Rosszindulatú Vászka 2011.12.16. 07:47:52

@hagyma: ez azért erőa túlzás, hogy a VH-kat amerika nyerte meg. Ne bohóckoggyunk kéremszépen.

Kuvaitot meg korántsem emberbaráti szeretetből "tették rendbe". Hamár itt tartunk, igazán visszavihetnék az elzabrált műkincseket :)

ÉS háború nyersésbe nincs verseny, kicsit hosszabb a hun történelemkönyv, mint a jenki és ami azt illeti volt idő, mikor pont a hunok védték egész ejrópát a töröktől, meg tán még Rómát is feldúlták kicsit meg ijenek.

De ma békés napom, vagy eggyezzünk ki abban, hogy VH-kat Maygarország nyerte meg a világnak, merha a szöveccségesekhez csatlakozunk, akkor ők vesztik el.

@batgirl: Petrik Szvéjci az egyik legnagyobb színész, mer nem sokan jácchattak egy filmbe Jeff Healey úrral :)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.16. 07:49:38

@estrella negra: sajna előbb írtam, utóbb olvastam. Így jártam. Próbáltam kitörölni a hozzászólásomat, de ma ez sem ment. Ez egy ilyen nap lesz.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.16. 07:55:18

@atpijkamo: Akkor nem is vagyok annyira hülye? :D

@cicmen: Hát, én sem vagyok benne biztos, hogy olyan jó lenne...

@hagyma: Te, történelemből tényleg nem vagyok erős, de másból sem.
De ha kicsit belegondolsz, ugyan miért is ne szedtek volna minket darabokra a környező országok német segítséggel, ha nem leszünk német szövetségesek?
Egyébként meg ugye a háborúból kiugrás pillanatában már jöttek is, és szerintem hasonló történt volna, ha nem veszünk részt a hülyeségükben.

@Rosszindulatú Vászka: Meg manapság már nem lehet egy háborút "megnyerni". Afganisztán? Irak? Sosem lesz ott rend.

@Dani fighter: Az enyém is hó végén érkezik. Előző hó végén.
Tehát ha a decemberi fizuját nov. 27. kapta, és beletolta a hitelbe, akkor dec. 27-ig pl. nincs egy vasa se.

Rosszindulatú Vászka 2011.12.16. 08:18:37

@ColT: csak azt találom ezügyben mókásnak, hogy lp. a kóreai hiriget minden érintett fél megnyerte saját maga szerint, sőtmitöbb, Vietnámba is az lett, hogy ahogy teltek az évek, az sugárzik az egyre újabb filmekbűl, hogy ott is a jenkik nyertek, holott katonailag azért nem nagyon voltak toppon.

Jelzem azért van valami lenyűgöző ebben a világképbe is, annak fényében, hogy itten meg évszázados sérelmeken is szokás napi szinten rugózni, még úgy köznyelvi szólásmondás téren is, lsd. kész vész kész mohács meg ijenek.

.lll. 2011.12.16. 08:20:22

@hagyma:

az amcsik üzentek hadat nekünk,de ez már teljesen mellékes

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.16. 08:26:03

@Rosszindulatú Vászka: Jaj nekem valaki a múltkor háborgott, hogy miért van török-magyar barátság emlékmű.
Néztem bután, hogy b+ 400 éve volt hirig, azóta már leszarja mindenki, ráadásul a törökök eltakarodtak, és nem vették el a területeinket...
Mostanra már szerintem belefért a megbékélés, főleg, hogy közös határ sincs.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.16. 08:27:19

@ColT: OK, attól eltekintva, hogy Németroszág bekebelezte a csheket-stb északi szomszédokat, de attól még miért tűrtek volna meg minket maguk mellett?

horex · http://horex.uw.hu/ 2011.12.16. 08:29:37

@cicmen:
Szegény kutyácskám volt oda mindenért amit én ettem vagy ittam
Aztán még kölyök korában kinézte a számbol a pezsgőt, lefetyelte is, aztán nem tudodd már vakarózni mert felborult
Később ha pezsgőt bontottunk, már undorral elfordult, soha többet nem fogadta el a pezsgőt

horex · http://horex.uw.hu/ 2011.12.16. 08:34:45

@lófő:
az amcsik üzentek hadat nekünk,de ez már teljesen mellékes "

Azért ennek nézzél utána, mert terjed és a végén igy kerül az új történelemkönyvekbe
Vagy te már az "újkort" tanultad?

horex · http://horex.uw.hu/ 2011.12.16. 08:38:23

@Rosszindulatú Vászka:
Tegnap hallottam egy szerintem nagyon pofátlan bejelentést
Az USA kivonta utolsó egységeit is Irakbol
4200 usa katona esett el, de ez nem nagy áldozat a demokráciáért

Hát a jó k*anyját, az ami szülők gondolom nagy ivben leszarják az iraki demokráciát,amikor mennek a gyerekük sirjához

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.16. 08:41:11

Amikor a magyar hadüzenetet átadták az USA külügyminiszter helyettesének, meg kellett néznie a térképen, hogy hol van Magyarország. Ezután fogadta a magyar nagykövetet.
– Mi Magyarország államformája?
– Királyság.
– És ki a a király?
– Az momentán nincs.
– És ki van?
– Horthy Miklós ellentengernagy őfőméltósága.
– Értem, tehát van tengerük.
– Nincs.
– Értem. Van területi követelésük az USA-val szemben?
– Nincs.
– És kivel szemben van?
– Romániával szemben.
– És mért nem nekik üzennek hadat?
– Azt nem lehet, ők a szövetségeseink!
– Értem – mondta a külügyes, és átvette a hadüzenetet.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.16. 08:48:15

@horex: "nagy ivben leszarják az iraki demokráciát,amikor mennek a gyerekük sirjához"

Asszem azok nem besorozottak, hanem önkéntes tartalékosok. Tudvalevő, hogy katonának menni bizonyos veszélyeket hordoz. Nem mintha ez bárkit is vígasztalna, de érthetőbbé teszi.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.16. 08:51:32

@atpijkamo: Igazi magyar módi volt már akkor is ;)

.lll. 2011.12.16. 08:56:36

@horex:

na jó akkor ők is,de utóbb

horex · http://horex.uw.hu/ 2011.12.16. 09:01:26

@atpijkamo:
Mindegy hogy önkéntesek
A kijelentés maga pofátlan

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.16. 09:02:02

@Rosszindulatú Vászka: "a jenkik nyertek, holott katonailag azért nem nagyon voltak toppon."

Azért árnyaltabb a kép. Elvesztették, ez nem kérdéses. De óriási katonai fölényben voltak, úgyhogy logikusan meg kellett volna nyerniük könnyedén. Mint Irakban a Nemzeti Gárda ellen. De itt nem két reguláris hadsereg csapott össze. A közvélekedéssel ellentétben nem irthatták a lakosságot számolatlanul. És a lakosság bármely tagja hirtelen katonának nyilvánította magát, vagy fordítva.

Fogócskáztál gyerekkorodban? Mintha minden tereptágy, kavics "ház" lenne.

Rosszindulatú Vászka 2011.12.16. 09:02:38

@batgirl: dehogyis, volt szövege is, meg filmes neve meg minden. Sőt, a főhös spannya volt.

@horex: bizony. Mennyire mókásak az amcsi filmek, mikor kilövi az első katonát az ellen, aki többnyire a néger, mindég azok halnak elöbb és a többi erlitkommandós meg sírva faakd, hogy "ehhez nem volt joguk".

A hadüzenetekről meg annyit, hogy mindkét VH-ba úgy léptek be, hogy jenki utasokat szállító hajót lőttek ki a nácik, kivéve a japó hirig, de persze arról sem tehetnek, hiszen nem volt embargó, nem hergelték a japókat direkt, meg persze nem is gettózták be a japó amerikaiakat. Na persze.

horex · http://horex.uw.hu/ 2011.12.16. 09:03:42

@lófő:
Pont azt korrigáltam, hogy a magyarok üzentek hadat elöször az usanak. Az el sem fogadta,csak évek mulva , illetve akkor már tényleg ő üzente meg nekünk

Rosszindulatú Vászka 2011.12.16. 09:07:27

@atpijkamo: én értem. Pont, mint Afganiszténban. Na ebbe az a mókás, hogy a jenkik pedánsan és pont úgy beszopták, mint a ruszkik. Az annyiban még mókásabb, hogy több harcoló felet képeztek ki pont a ruszkik a jenkik ellen és viszont.

Egész eccerűen hogy belebicsaklottak a jenki stratégák a vietkong meg tálib hadviselésbe, meghogy nem volt mit elfoglalni a klasszikus iskola szerint. Ezt vágom.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.16. 09:08:46

Gyerekek, sehol sem vagyunk.
A csajokéspasik-on 800 komment körül jár egy olyan poszt, amibe' a júzer azon kesereg, hogy a macája a spániellel is csőröz olykor-olykor.
aPszolút fészpalm

horex · http://horex.uw.hu/ 2011.12.16. 09:08:55

@Rosszindulatú Vászka:
Igaz, nem igaz, valahol minth aolvastam volna, hogy a rasszizmus elleni fellépés miatt kell minden filmben alkalmazni szineseket is
Az marha vicces,, mikor gyerekfilmek tele vannaknégerekkel, mexikóiakkal és japánokkal egy ami filmben
Akciósban még hagyján, ott a női szereplők a viccesek,
meg az elhagyott gyártelepek, de azért minden csőböl gőz gomolyog és a főcsaj rövid bőrnaciban hinti a fingot, mikozben mindenki más talpig kevlárban

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.16. 09:14:02

@atpijkamo: Azért azt tartsuk szem előtt, hogy ha az ideológiai maszlagot lehámozzuk, az USA szimpla agresszor volt, a vietnamiak pedig saját hazájukat védték.
Minden szóbajöhető eszközzel.

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2011.12.16. 09:21:36

mifolyikittgyöngyösön?
ez már a karácsonyi poszt?

stano 2011.12.16. 09:22:37

@Manci néni, a szomszéd: látom újra szakért mancika, a panelközgazdász...

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2011.12.16. 09:22:40

@estrella negra: akkor most gyorsan kettőt kommentelek :P

@blogmoci: rohaggyelkétkommentküldéseközött

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.16. 09:25:49

@estrella negra: Oda szerintem jobb nem menni, mert még a végén megfertőződsz :D

@Rosszindulatú Vászka: Amúgy ez már a II. VH-ban is működött, ott kezdődte a partizánmozgalmak. Meg korábban a szabadcsapatok.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.16. 09:27:03

@estrella negra: Azok a vietnamiak, akik odahívták az USA-t? :)
Nem polgárháború lett volna, aztán mind a két fél hívta a haverjait?

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.16. 09:27:26

@donfuligjimmy: Pedig a Cool-túrában világosan ki lett nyilatkoztatva, hogy ha a kutyáddal csinálod, az nem számít megcsalásnak, mert a saját kutyád.
Ééééérted!?
(Na, tegye csak fel a kezét, aki még mindÍg nem látta!)

Rosszindulatú Vászka 2011.12.16. 09:29:54

@horex: tejjesen jogos, engem is zseníroznak azok a burkoltan rasszista filmek, mint pl. az Amerikába jöttem, ahol az egyetlen fehérember az a nyugger vendég a fodrásznál. Ez felháborító, hát hol itt az egyenlőség?

Nem beszélve a klasszikus veszternekről, ahol egyetlen néger indián meg néger serif senincs, meg egyetlen fehér gyapotszedő rabszolga senem.

Szal valóba mókás, mikor így szabájozzák a filmipart, ezzel a politikailag korrekt dialektikával azért kissé túlspiláztak a dolgokat, mégha amúgy volna is benne fantázia.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.16. 09:29:54

@ColT: Ez se volt ilyen egyszerű, ugyi. Mindig lehet találni egy Buci Gyurit, aki behívja a Nagy Testvért.

Rosszindulatú Vászka 2011.12.16. 09:35:31

@ColT: illetve még az amerikai pogárháborúban, ahol reguláris, de egyenruhát sem viselő besorozott prémvadászok saját fegyvereikkel irtották lesből a napóleoni harcmodort követő zárt sorokban masírozó délieket.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.16. 09:37:06

@donfuligjimmy: "rohaggyelkétkommentküldéseközött"

Nyitott kapukat döngetsz.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.16. 09:38:56

@Rosszindulatú Vászka: A kosztneres robinhúdba is kellett egy néger. Na mindegy, azon már nem tudott semmi tovább rontani.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.16. 09:39:37

Szerintem a poszt címében szereplő 'Karácsony' szó arra utal, hogy addig már lópikula a seggünkbe.
Azt hiszem jobban járunk, ha úgy teszünk, mint az optimista kiscsávó a viccbe', mikor lószart kapott ajcsiba.

horex · http://horex.uw.hu/ 2011.12.16. 09:41:24

@hagyma:
A fémszál el fogja árulni a pízt
Banki utalást már nem ér meg anyu?

Rosszindulatú Vászka 2011.12.16. 09:41:49

@atpijkamo: hát az a legjobb szereplője a filmnek amúgy. Illetve mostan ellentmondok magamnak, mert a Nincs bocsánat c. Clint remekműbe is ő van, ami pedig sztem a legeslegnagyobb ijen témájú film.

Rosszindulatú Vászka 2011.12.16. 09:47:10

Semmi kécség, semmi remény.

Etnikáztunk is, semmi.
Már háborúztunk, semmi.

Mosmég esetleg megpróbálhatunka Himnussz-al vicceskedni, hátha...

... ha az sem segít, nincs mit tenni, idén már nem lesz poszt.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.16. 09:57:00

@estrella negra: Azisigaz.

A Maunika meg már offline se tetszett, miért nézném online :D

@Rosszindulatú Vászka: Jaja!

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.16. 10:14:37

@Rosszindulatú Vászka: Bki, Eastwood 81 éves. Hihetetlen.

Rosszindulatú Vászka 2011.12.16. 10:20:48

@estrella negra: nem nagy ügy, bárki megcsinálhassa. Csak arra kell vigyázni, hogy nem kell meghalni idő előtt.

Amúgy az egyik kedvenc rendezőm. Meg kovbojom. És Magnum júzerem.

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2011.12.16. 10:21:51

Felkelek nemrég jó másnaposan. Na mondom letudom a reggeli rutint (szarás, kávés stb). Ezután felnézek a Homárra, hogy a tegnap este lepusztított agyamnak megadjam a kegyelemdöfést egy jó Homár poszttal. Erre mit látok? Semmi új poszt. LÓFASZ!!! Jó, hogy nemsoká itt a Hanuka,de azér dógozhatnának a Homáros arcok.
Ja! Emmán a hétvééégi?

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.16. 10:23:24

A helyhez kötöttség, vagy lokalitás elve azt jelenti, hogy mindenfajta információcsere helyi szignálok révén és sebességhatárok betartása mellett történhet. Tehát ahhoz hogy "A" pontból eljusson valami a "B" pontba téren és időn kell áthaladni bizonyos mérhető sebességgel. A sebességhatárt Einstein speciális relativitáselmélete mondta ki, melynek értéke a fény sebessége, ami 300 ezer km/s. A lokalitás elve értelmében, melyet az einsteini gondolkodás hozott magával, a fizikai szignálokon keresztüli azonnali kommunikáció lehetősége kizárt. Ennek éppen az ellenkezőjét tapasztalták a kvantumobjektumok - például az elemi részecskék - vizsgálatakor a kutatók. Az elemi részecskék mégis képesek az egymás közötti azonnali kommunikációra, miután egymással kölcsönhatásba kerültek, s a kvantumos non lokalitás révén korrelációba kerültek. Mindezt Alain Aspect és munkatársai már 1982-ben igazolták laboratóriumi, igazolt, ellenőrizhető körülmények között (egy fotonpár segítségével). Nagyon sok, a materiális elvekhez ragaszkodó fizikus, ezt nem hajlandó tudomásul venni.
Ezekhez a kutatásokhoz kapcsolódó adatok és eredmények teljesen könnyen és egyszerűen értelmezhetők, ha a "kvantumos nem helyhez kötöttséget" a Tudat alapú tudomány keretei között értelmezzük. Ugyanis ebben az értelmezésben létezik olyan szignál nélküli kapcsolat, mely túl van téren és időn. Az pedig maga a Tudat ami mindent magában foglal, tehát nincs szüksége közvetítő közegre.

Rosszindulatú Vászka 2011.12.16. 10:28:35

A bélben képződő gázok alapvető összetétele:

Nitrogén 90%
Oxigén
Széndioxid
Hidrogén
Metán

Hidrogén termelése a születés után indul meg, amikor az újszülöttben a bélbaktériumok megjelennek a bélcsatornában. A hidrogéntermelés fő okozói az emésztetlen cukrok, a nem emészthető vagy tökéletlenül felszívódó szénhidrátok. Táplálékunk szénhidráttartalma így függ össze a hidrogén termelődésével. A metán is döntően a bélbaktériumok terméke. A metántermelés alapja is főleg a szénhidrátok és fehérjék jelenléte. A széndioxid-termelés hüvelyesek fogyasztása után nő meg jelentősen, de fehérje és zsír bomlása során is képződik a vastagbélben. A nitrogén forrása a belélegzett levegő.

A bélgáz naponta 14-25 alkalommal távozik. Normális esetben. 100 ml alatt van a gáz ürítése. A vastagbélben levő gázok mennyisége nagyban függ tehát az elfogyasztott szénhidrátok mennyiségétől és a bélflóra aktivitásától. Sok szénhidrát fogyasztása jelentős puffadásos panaszokat okoz. Puffadást okoznak még a nem emészthető szénhidrátok (pl. a hüvelyesek), vagy a rosszul felszívódó szénhidrátok (pl. fruktóz vagy a rostok is) Székrekedésben több idő áll rendelkezésre az enzimek működéséhez, ezért a puffadás náluk gyakoribb.

Teendők:
A kezelés alapja a bélgáz mennyiségének csökkentése:

aerophagia (levegőnyelés) kontrollja: lassan együnk, kellően rágjunk meg minden falatot
rágógumi kerülése
dohányzás kerülése
cukorkák elkerülése
kiváló terápiás eszköz a Kolon-hydroterápia, melynek segítségével a gázokat is elvezetjük.

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.16. 10:35:15

@Horváth Lajos: hát gondútam hátha valakit érdeköl..... ráadásul kiderül belőle, hogy mér nincs új poszt. :)

Azér mer a homár nem kvantumobjektum!! Na.

@Rosszindulatú Vászka: napi 25??? basszus.

Rosszindulatú Vászka 2011.12.16. 10:39:05

@akiazsiráfotszereti: csak az amatőrök. A profik egy reggeli 3-4 perces orkánfuvallattal lerendezik. Muszáj, mer nekünk köll a Hölgyek hejett is, akik erre genetikusan és fizikailag képtelenek.

Illetve állítólag tuggyák imitálni a hangjelenséget megfeleően fejlett és edzett hüvejizom mozgatással, de persze annak az illata is sokkal jobb, meg nem is alpári, ellenben mókés és kedves dolog.

Állítólag.

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2011.12.16. 11:09:22

@akiazsiráfotszereti:
végül is érdekes vót! bár nem óvastam el. a poszttolót mán lehet?
@Rosszindulatú Vászka:
"profik egy reggeli 3-4 perces orkánfuvallattal lerendezik" azér napközbe is elfingod magad, ha úgy adódik. Szigorúan tömött buszon/villamoson. Persze úgy, hogy fingás után feltűnően szaglászol, meg nézel a melletted állóra!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.16. 11:12:43

@ColT:Azt néha, de csak akkor, amikor nagyon büdös van a lakásban, akkor egy kicsi virágillatot eresztek, vagy a kertben amikor már nincsenek virágok, csak a kutyaszar bűzlikott, akkor egy kicsit, hogy neszóljanak a szomszédok.

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.16. 11:13:04

@Horváth Lajos: gondolod én elolvastam?? :)

na beszéjjünk inkább a nászútrul.

.lll. 2011.12.16. 11:19:46

Ha már itt tartunk,akkor:
Hangos fingnak nincsen szaga,de amelyik sunyi, lapos annak szaga irtózatos.
Hát amelyik dudorászik? Attól az ember a falra mászik!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.16. 11:26:33

@lófő: AZ milyen amikor dudorászik????????? Tessék elmesélni, mert téveszmében fogok lenni. Azt hiszem, hoyg a kollegám dudolgat, közben alul ereget????

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.16. 11:27:38

@Horváth Lajos: Lajos, Lajos, te nem változol. De jó hogy elváltam tőled.

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.16. 11:29:27

@Horváth Lajos: nagyon húzódozol Lajos, gyanús vagy te nekem :) hát meg még meg se kértél igazándibul...

pedig mán kinéztem égy ijen jó kis nászutas lakosztájot a bivalyosröcsögei velnesz szálodába. Ólin ellátással. Aszonták azér, mert kint van az ólba, de nem tudom...

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2011.12.16. 11:30:38

@batgirl: :( pedig asztat hittem, hogy mai napig telesírod miattam a szívecskés kispárnádat...

.lll. 2011.12.16. 11:32:22

@batgirl:

kb.mintha fuvola szólna:D

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.16. 11:34:45

@Horváth Lajos: Lajos basszus, a szivecskés párnámat elvitted!!!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.16. 11:35:53

@lófő: Hmm.. gyanús a kollegám, olyan fuvolás feje van..

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.16. 11:38:17

@batgirl: majd kapsz másikat, ne izéjj mán....

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.16. 11:40:44

Asszem valami párhuzamos dimenzióba kerültem.
...mi lehetett ebbe' a kávéba', wazze?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.16. 11:41:35

@estrella negra: az én kávémnak is furcsa az ize, de azt hittem a titkárnőm beleköpött..

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2011.12.16. 11:43:22

@akiazsiráfotszereti:
na jó, akkor essünk túl ralyta!
Zsiráf hozzámgyüssz-é asszonynak? A finom modorom mellett jó ekzisztencijával rendelkezem.
A lakodalomra meghízik a koca, asztat leszúrjuk, oszt lesz dínom-dánom. Van itten a faluban egy fasza muzsikus, jól bazsevál az elektronyos-zongorán. Te részedről mi a hozomány?

.lll. 2011.12.16. 11:43:58

@batgirl:

lehet,hogy a fuvolás kolléga volt

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.16. 11:44:18

@batgirl: Vagy belepukizott, mert nem volt jó a gőzölő.

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2011.12.16. 11:44:39

@batgirl: nabaszd! hát mán odaadtam a zsiráfnak! tudod a te szívedet is azzal hódítottam meg!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.16. 11:44:52

@Horváth Lajos: szerintem szivecskés párna, és egy kvamtumos dolgozat. Ja ,meg egy patkány.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.16. 11:47:10

@lófő: á, az nem főz nekem.@estrella negra: ő is nő, és nem szokott pukizni..@Horváth Lajos: te fattyúúúúúúúú...azéééééééééééén páááááááááárnááááámat, hogy a hollók egyék ki a szivedet, te lajooooosssssss.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.16. 11:47:20

@Rosszindulatú Vászka: A kosztneres filmek közül egyedül a farkakkaltáncoló teccett. Azóta mind gagyiszar. A régiek között lehet jó, mert potenciális az ember, csak már nem emléxem. A szarok között kiemelném a vizivilágot, mint a szar csimborasszóját.

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.16. 11:48:02

@Horváth Lajos: Jajj lajos, hát ez így mostan, ajtóstul a házba bele, na várjál, szóval. na. ögye fene, hozzádmék!

van égy tucat hímzött ágyneműm, mög négy dunyha párnával is. mög az apám ad még velem három hízott malacot es, mög felesbe kapálhattyuk a krumplifőggyit is.

bódogok löszünk, ha a fene fenét öszik is!

:D

***szolgálati közlemény: közbe folyik a könnyem a röhögéstől, annyira, hogy nem látom a képernyőt....****

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2011.12.16. 11:48:39

@ColT: ááá Szintibójnál sokkal tehetségesebb. Úgy híjják, hogy Józsi!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.16. 11:49:49

@Rosszindulatú Vászka: Nagyon tisztán látod. Halgattak volna rád, száz év magyar GDP-jét megspórolták volna. Nem, többet. Kérsz hazánknak 1%-ot, most mi hiteleznénk svájcnak.

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2011.12.16. 11:53:25

@batgirl:
ezé váltam el tűlled! a folyamatos szitkozódás, meg agresszívkodás. engem neigesíccsé itten, mert megcsaplak, assziszed elütött egy vonat!!

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.16. 11:55:16

@atpijkamo: Azért a Tökéletes világ ott van a szeren (ha már Eastwood, ugye). Ahhoz képest a Farkasokkal táncoló pl. enyhén szólva is giccses.

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2011.12.16. 11:56:26

@akiazsiráfotszereti:
namán akkor esztet megbeszéttük! hunnap megyek érted a Wartburggal, legyél kicsicsásítva!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.16. 11:58:16

@estrella negra: Én még nem láttam a világ összes filmjét. Ezexerint ezt még meg kell néznem. Honnan tölthetem le?

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.16. 12:04:08

ÉLJENA ZIFJUPÁÁÁR!!!
SZERETIA TIKAMEGGYEEET!

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.16. 12:07:18

@atpijkamo: A legjobb helyre fordultál a kérdéseddel. Én még az életbe' semmit nem töltöttem le.
De gondolom, vannak itt nálam sikeresebb emberek is, majd elmondják.

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2011.12.16. 12:19:04

@estrella negra:
akkor majd arra fordulok valamikor, oszt felveszlek!

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.16. 12:20:43

@Horváth Lajos: várlak nagyon, még le is fürdök majd :)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.16. 12:23:03

@Horváth Lajos: Teeeeeeeeeee Láááájooooos, oszt azt mééért nem meséled el, hogy reggelente 3-5 perc alaltt telipúztad a lakáááást?? Meg azt hogy mindíg bezártál a hűtőbe, amikor a tescóba akartam átszaladni margarinért egy-két órára?? És amikor WD 40-nel fújkodtad a gyerket, hogy simulékony legyen??? Te Láááájos, ezt tuggya a zsiráf rólad??

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.16. 12:23:30

@Horváth Lajos: Szereted, ha büdös az ara egy kicsit? :D

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2011.12.16. 12:31:04

@batgirl:
ezt most mér kellett elárulni, pont most amikor mán itt vagyunk az eskevő kapujában?? pedig el akartalak hívni,csak hogy elássuk a csatabárdot, de ezek után meggondolom!
@ColT: nem szagolgatom, baszom! egyébként meg a bajuszomra rászáradt a pörkőttszaft, oszt mindég a pörkőtszagot érzem

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.16. 12:38:12

@Horváth Lajos: De Lájos! én még sok mindent nem árulok el rólad, megigérem, ha möghívsz az esküvődre, biztos lesznek ott fájintos legények, hátha elkelek, és akkor nem köl gyerektartást fizetned gyermekeink után, tudod akik a nevedet viselik. SZűcs Lájos, Orsos Lájos, Kolompár Lájos, Balog Lájos, ja, és a kicsi Lájos.

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.16. 12:39:11

@Horváth Lajos: akkó' csak béfújom magam kicsinyég a fa dezodorojommal, az bisztos jó!

de azér gatyát cseréjjé', mer azér mégis, na.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.16. 12:45:29

@akiazsiráfotszereti: mit válogatsz. Nem jó neked a vonalkódos gatya????

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2011.12.16. 12:46:15

@akiazsiráfotszereti:
ne fossál anyus, azér igényes ember vagyok, hetente cserélek gatyát!
@batgirl:
na jó, meghíjjlak, de akkor tartsd a szádat! na mostan beszéljél a negrával, hogy egy helyen legyetek, mer kurvára nincs kedvem annyit kocsikázni! a kölköket meg üdvözlöm, bár gyerektartást ebben a hónapban se várj!

.lll. 2011.12.16. 12:48:33

@batgirl:

aztán hozományod van-é?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.16. 12:50:01

@lófő: haza megyek, aztán megnézem a spázba.

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.16. 12:50:36

@batgirl: na látod, van itt bátor ember! de mán több gyereket ne szüjjél.... :D

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.16. 12:52:33

@akiazsiráfotszereti: hát azért még hiányzik egy pici lááááájos:)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.16. 12:55:26

Na, tényleg haza megyek, majd néha benézek. jÓHÉTVÉGÉT MINDENKINEK:)

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.16. 13:21:19

na mostmár igazán ugorgatnánk. én már férjhezmentem itt közbe, új poszt meg még mindig nem vala...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.16. 13:22:13

@ColT: "Akkor nem is vagyok annyira hülye?"

???

Mondtam bármikor is bármi hasonlót?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.16. 13:23:19

@akiazsiráfotszereti: "új poszt meg még mindig nem vala"

Majd késő délután bedobnak párat hazamenetel előtt a zindekszesek.

... mármint sört.

Mclaurin 2011.12.16. 13:40:58

Gyerekek megint nem volt dél?
Hol van SÜN? Most már aztán irgum-burgum.

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2011.12.16. 13:49:00

@Mclaurin:
A Sünt feldugta a kormány seggébe az ájemef!

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.16. 13:49:26

@Mclaurin: eszt mán tegnap is kérdezted ha jól rémlik. vagy tegnapelőtt. egybefolynak már a napok, mióta se dél, se új poszt nincs..

Mclaurin 2011.12.16. 13:57:43

@akiazsiráfotszereti:
Igazad van, nem bírom dél nélkül :-)
Holnaptól delelő nanfolyamot indítunk régi homárosoknak. Jelentkezés sün-nél.

2011.12.16. 14:11:25

ez már az évvégi ?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.12.16. 14:13:02

@horex: nem hiszem, hogy egyenkenmt foleg karacsony elott femszalakat keresnek a csomagokban
mint wemlitettem volt, csomagot kuldtem eeeess ha mar ugyis megy beletettem, nagyon jol eldugva osszetekercselve egy szazast
ennyi
oda fog erni szinte tuti es meg egy plussz orom a love
hat ennyi
/ nem megeres vagy nemmegeres kerdese, ha havi apamazst kuldom az WU-n megy/

Rosszindulatú Vászka 2011.12.16. 14:17:45

@atpijkamo: arrúl nem is beszélve, hogy így ezek a zimeralista agresszorok hogy felverték a dzsandzsa meg az ópiátok árát. Hát kellett ez nekünk?

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2011.12.16. 14:23:20

@estrella negra: jelentem én jelentkezem. mi az a kúl túra? alulöltözött fehérnépek valószinüleg nincsenek benne, akik bensőséges viszonyot ápolnak a túlöltözöttnek éppen nem nevezhető néger vízvezetékszerelővel.
értede?

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2011.12.16. 14:24:50

@Rosszindulatú Vászka: nemtökmind1? lassan ott tartunk, hogy kifizessük a számlákot, és még annyi se marad, hogy a fogunkat szí'hassuk. há' kérdem én, kinek van itten pé'ze még vicces cigire akár?

Rosszindulatú Vászka 2011.12.16. 14:30:38

@donfuligjimmy: csak úgy elábrándoztam szőrmentén (az tök legális, azt megengette nékünk a Szeretve Tisztelt Bölcs Vezérünk visszavonásig asszem), nomeg sok más választás mosmár nem nagyon van, hogy vissza lehetne építni a vasfüggönyös jóléti és baráti komenizmusot, akkor lehetne most akár baráti ország is a Tálibland és lehetne olcsó a viccescigi tőllük, mint annak idején a kubai kaparós rum meg a bulgár narancslekvár, meg az endékás freccsenett zacskóstejtartó kézség.

Persze én nemnemsoha, mégm gondolatbűnm sziontens e és szeretnék msot reögtön önkritikát gyakorloni és elhatárolódni magamtól meg a zagylebenyemtől.

.lll. 2011.12.16. 14:31:51

@estrella negra:

na és a Farkalókkal táncoló,az smafu?

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2011.12.16. 14:33:53

@donfuligjimmy:
mostan finoman a kormány munkáját bíráltad? mer ha nagyon feszengsz meg utalgacc itten, akkor hirtelen asztat realizálod, a TEK rádbassza az ajtót. oszt kinek hiányzik egy ánuszvizsgálat?

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2011.12.16. 14:34:26

@Rosszindulatú Vászka: a vasfüggönyöt én is támogatom. annyi változtatásot eszközlenék csak és kizárólag, hogy őket bezárólag kellene felhúzni ...
most hogy eztet a mondatost leírtam eltöprengtem azon a zapróságon, hogy nem e esetleg e őket kellene e felhúzni a vasfüggön hejjett ...

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2011.12.16. 14:36:14

@Horváth Lajos: momentán nekem. székrekedésem van :P
(értsd le se tudom szarni)

@blogmocifejlesző naplopó sajátnemét szerető iqnegatív barom: mondámnékedsokasoggyésszaporoggy, csak nem ezekkel a szavakkal (remélem érted a finoman burkolt célzást)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2011.12.16. 14:41:02

@Horváth Lajos:
Rőzsét gyűjtöttem.
Jön a hó, muszáj lesz begyújtani a bioatomkazánomat.

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2011.12.16. 14:42:47

@donfuligjimmy:
namánmostan én csak szóttam, nehogy bajod essék! viszont télleg ne tetézd a bajt, mer Szeretett és Tisztelt Vezetőnk nem tűri, hogy a népének bármelyik tagjának bármijjen problémái legyenek. szal a székrekedés ellen biztos odakűdd vmi fiúkát, hogy elháríccsa az anális dugulást!

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2011.12.16. 14:45:23

@Sün‼:
jóvan! meg ne fázzál ebben a decemberi tavaszban!
jut eszembe, esküvőre gyüssz?

Rosszindulatú Vászka 2011.12.16. 14:48:12

@Horváth Lajos: namost ez konrétan nem egészen így van. Mer mostmár nemúgy van, mint az átkosrossz világba, hogy a mi kutyánk köjke meg aki nem velünk az ellenünk, hanem pedig mögmonta, hogy két Agyarország van, namost csak azoknak van sejhaj jó világ, akik nem a másikba vannak, a többiek mind el lesznek számoltatva és vagyonelkobozva.

A rekedés ellen meg majd jól megmond valami dakotás éccát, de az is lehet, hogy simánmegszavaztassa, hogy az nincs is, de külömbe is úgyvan jól, azt merjen a júzer ezek után nem beszarni.

www.youtube.com/watch?v=3uB3cOb5i3w

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2011.12.16. 14:52:01

@Horváth Lajos:
Persze!
Milyen esküvőre?
Jackyll férjhez megy?

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.16. 14:59:28

@Horváth Lajos: Nemfázik.
Rajta van a szkájkalapom.

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2011.12.16. 15:00:47

@Rosszindulatú Vászka:
namánmost én nem értek a nagypolitikához. nálunk itt falun másképp megy a politika. mútkor is kocsmába bemegyek oszt aszongya nekem a pultos Mari, hogy felment a kommersz ára, mer valami csikpszadót vetettek ki. mondom is neki, nekem itt ne vessenek semmi csikket. aszongya a Mari, hogy ott pesten ezek az őtönyös emberek kifundálták, hogy a kommersz egésségtelen. hát én ki se tudok reggel kászálódni az ágyból, ha nem lökök be egy féldekát. ja meg valami hamburger is egéségtelen. bár ez valami úri nyavaja lehet,sose hallottam még rúla. egyszómintszáz én asztat olvastam, hogy aki szidalmazza a renccert, azt megbasszák. na eztet elmontam a szomszédasszonynak, azóta mindenhová kormányellenes dógokat ír. annyira hiányzik mán neki egy jó baszás

@Sün‼: hát elveszem a Zsiráfot! nagy dógok történtek,míg te rőzséztél

Rosszindulatú Vászka 2011.12.16. 15:30:56

@Horváth Lajos: há mosmá asse úgy van, mer aszonta a zinternetújság, hogy megin valami nyegyemberet függesztettek, meg valami másikat kúrúgtk és nem is elégítették ki, vagyishogy nem lehet itten már kiiagzodni, bár aztat tudom, hogy fontos a politizés dolog, mer külömbe sose lenne verekedés a kocsmába, anélkül meg oj ingerszegények az estvék minta a vasárnap focimeccs nélkül.

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2011.12.16. 15:39:29

@Rosszindulatú Vászka:
hát nálunk egyetértés van a faluban, nincs verekedés a kocsmában. bár néha a focimeccsen a szomszéd falunak beszólogatunk, oszt akkor mingyá kerekedik egy jó bunyó. de én úgy vagyok ezzel a prolitikázással, hogy ez ilyen uri nyavaja, nem kisembereknek való szórakozás. meg ezeket csípem is, mer mán lehet pálinkát főzni otthon is. bár eddig is főztük, csak beszartunk, hogy jönnek a fináncok!

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.16. 16:06:53

@Horváth Lajos: Egy lófaszt! Einstandolta.
Most itt állok télvíz idején szkájkalap nélkül.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.16. 16:09:25

@Sün‼: Bki, én azt hittem, Jackyll fiú!
Képed van róla?

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.16. 16:24:35

Ennek a Monsternek annyira hihetetlenül pocsék íze van, hogy az már direkt jó.

Rosszindulatú Vászka 2011.12.16. 16:26:45

@Horváth Lajos: valami hirig köll, külömbe csak gubbaszt az embör a kocsmába, mint a zombik meg a háztartási menekültek, meg az elmagányosodott elváltos vasárnapi apukák, meg a pösti buzikok,a férfinak kölla ahrc néha kicsit. A politizé jó katalizátor, mer az másnapra elmúlik, míg egy futball sérelem több generációs háborúskodásokba is torkollhat, na ezért nem szabad fontos dolgokrúl veszekedni.

De nagy vita még sosenem volt, legkésöbb az ügyeletes baleseti sebészeten hajnalba ki szoknak békülni az embörök, ahogy illik.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2011.12.16. 16:42:44

@estrella negra:
Hát nem vagyok benne 100%-lékig biztos, de asszem, találtam egyet:
www.oneshoot.eoldal.hu/fenykepek/vicces-kep-randa-no.-.html

@Horváth Lajos:
A zsiráfot?
Nebassz...
Mikor?
Hogyan?

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2011.12.16. 16:52:47

@estrella negra:
de remélem miután egy-két ánuszban megforgott, nem vennéd fel a kalapot...
@Rosszindulatú Vászka:
figyejjé ide Vászka! akkor mámma este kiprovokálok valamit. bemegyek, oszt mondom, hogy mi van cigány gecik? mer arra harapnak,asztat tudom. majd hunnap beszámolok mi vót
@Sün‼:
óvasd el a kommenteket,oszt kiderül, ez mán egy régi románc vót egyébiránt

Rosszindulatú Vászka 2011.12.16. 16:57:33

@Horváth Lajos: ájjáj, az nagyon nemjó.

Mer mivan akkor, hanem csak simán pofánvágnak és összeszurkálnak, hanem afféle ajjas antimagyarista megélhetési besértődő etnikumba botlasz és ő jól feljelent a kissebbseggű ombuckalakónál meg médiarendőrségnél meg a becsületvérbíróságnál? Évekig járhacc trágyalásra.

É2I 2011.12.16. 17:15:05

Hát látom a homár leadta teljesen, már péntekre sem jön semmi.
Oszt akkor ne csodálkozzatok, hogy cset lesz belőle.
Nem mintha máskor ne lenne :P

Rosszindulatú Vászka 2011.12.16. 17:16:17

@É2I: én releválnák, de végtörlesztős ügybe már minden volt, meg az ellenkezője is.

É2I 2011.12.16. 17:42:53

@Rosszindulatú Vászka: Na hát eztetet büfögöm. Lapos ez mán', mint a büdösebbik fing.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2011.12.16. 18:28:29

@Horváth Lajos:
Majd' 500 kommenteeet!?
Inkább foglald össze dióhéjban az esetet.
Jön az utód, vagy sok a pénze?
Vagy ez így akkor hogy?

Rosszindulatú Vászka 2011.12.16. 18:34:04

@Sün‼: érdekmentes és tisztességes románc, én figyeltem űköt.

Kicsit írígykedek is.

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2011.12.16. 18:35:28

@Rosszindulatú Vászka:
hát nem félek én attól! straccburgig meg se állok! amúgyis a sógorom a Feri a körzeti megbízott,szóval én mindég ártatlan vagyok

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2011.12.16. 19:03:52

@Rosszindulatú Vászka:
Aszondod, szimpla vonzódás?
Mondjuk a mai világban ez eléggé snassz, meg nem trendi, de ugye a kivétel erősíti a szabályt.
Szóval mikor lesz a frigy?
Nyakkendő is kell, vagy elég a műbőr szkájkalapom, amit @estrella negra: volt oly szíves odaadományozni?

Mclaurin 2011.12.16. 19:07:55

Sün! Holnap lesz dél vagy keressünk végre helyettesítőt?

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.16. 19:32:42

@Sün‼: ...asszem, akkor inkább milédi kolleginát rongálom tovább.
Neki kukoricapattogtatója is van.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2011.12.16. 19:41:18

@Mclaurin:
Holnap hétvége, olyankor pókerezem a nyúllal.
Dél lesz amúgy, az sose marad el.
Csak fehér betűkkel van kijelezve.

@estrella negra:
Én az igazságos beszámolóját várom a zumbatorna aktuális állásáról!

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.16. 19:46:31

@Sün‼: Aztat várhatod. Már a cickóit is beharangozta, oszt semmi...

cicmen (törölt) 2011.12.16. 19:49:39

@ColT: Hát, én sem vagyok benne biztos, hogy olyan jó lenne...

Nem azt mondtam, hogy annyira jó lenne, csak nem lenne annyira szar, mint ezt manapság magyarázzák. Megmég azt sem hiszem hogy ez most annyira jó, mint ahogy be akarják magyarázni.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.16. 19:56:47

@estrella negra: Ezért iszok Staroprament :)

@cicmen: Szerintem kurva szar lenne. AZ lenne diktatúra, nem ez.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.16. 20:04:11

@estrella negra: Autóvezetés már megvolt, most itthon hentergek.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.16. 20:09:05

nagyon el van a férfiszakasz:PPPPP

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.16. 20:11:16

@batgirl: Mert...? Megérdemelt söröm este :D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2011.12.16. 20:16:05

@estrella negra:
Beharangoztaaaa?
Fotót prezentált!
Kérdezd csak meg a Vászkát!
De a zumbatorna még érdekelne!

Rosszindulatú Vászka 2011.12.16. 20:24:41

Harangozó kebelek.
Az jól hangzik.
Mindég is rajongtam a szép egésséges tüdőcsúcsokért.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.16. 20:36:52

@Sün‼: A Vászkának prezentált fotó nekem vajmi kevés örömöt nyújt.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2011.12.16. 20:55:37

@estrella negra:
Nekem is prezentálta!
Igen delejes keblekről van szó!

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.16. 21:04:45

@Sün‼: Összefoglalnám a lényeget, mielőtt mindenki jelentkezne, akinek prezentálta: nekem NEM. Értem?

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.16. 21:10:03

...pedig a minap olvastam egy két évvel ezelőtti (gumicukros) posztot, ahol már ajánlgatta a cuccot.:-/
Itt valami titok lappang.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.16. 21:14:58

@Rosszindulatú Vászka: Csöcsös képet. Mármint nem rólad, hanem az egyik női hölgyről itt a környéken.

@Sün‼: Akkor akár te is elküldheted.

@estrella negra: Nem érted :D

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.16. 21:19:46

@ColT: Szerintem alakítsunk Facebook-csoportot, hogy igazságos posztolja ki a cicijét, mert ez így nem igazságos.
Ellenkező esetben az Egyenlő Bánásmód 6ósághoz leszünk kénytelenek folyamodni.

Rosszindulatú Vászka 2011.12.16. 21:36:49

@estrella negra: hát muszáj volt szeméjtelenítenem, nehogy ráismerjenek a rosszindulatú trollok. Végülis szeméjes adat. Meg a munkatársai meg mittomén.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.16. 21:39:47

@estrella negra: Ssssimán!

@Rosszindulatú Vászka: ezzel kurvára előrébb vagyunk.

Elég a légzsákokat, arról úgysem ismrik fel sokan... vagy...? ^^

Rosszindulatú Vászka 2011.12.16. 21:57:07

Tele van a net fedetlen kebelekkel, mér pont az izgat annyira?

Nemadom. Sohasenem tudnék rá recskázni többé a tudattúl, hogy akárki nézegetheti. Még mit nem, enyim, nem adom!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.16. 22:22:18

@ColT:

Részeg férfi hever az árokparton lecsúszott nadrággal, kivan a szerszáma. Fejére csúszva a kapátja, nem látni az arcát. Három nő odalép.
- Ez nem a férjem - mondja az első.
- Tényleg nem a férjed - mondja a második.
- Még csak nem is falunkbéli - mondja a harmadik.

Rosszindulatú Vászka 2011.12.16. 22:26:33

Benyit a fickó a fürdőszobába, látja, hogy a kamasz fia épp sminkeli meg rúzsozza magát.
- Úristen, fiam! Te buzi vagy?
- Nem. Kirájlány.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.16. 22:41:09

-Édesapám, tegnap elvesztettem a szüzességemet!
-Ez igen, fiam, gyere üljünk le, erre inni kell!
-...hááát, az ülés az még nem nagyon megy.

Rosszindulatú Vászka 2011.12.16. 22:46:38

Monnya a fiú az apjának
- Apa, hazafelé jövet megerőszakolt két buzi.
- És mér nem futottál el?
- Hüje vagy? Tűsarkúban?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.16. 23:05:22

@atpijkamo: Lájk!

@Rosszindulatú Vászka: Az nem BUZIIII :D

@estrella negra: Nem mondta, milyet

Faszi bemegy a kocsmába, kér Unikumot.
Még egyet.
Még egyet.
Kocsmáros kérdi : - Miért iszik?
- Ma volt az első orális szexem.
- Na fiam, akkor tényleg ünnepelni kell, adok egyet ingyen!
- Áh, felesleges, ha az első 3 nem vette el az ízét, akkor a negyedik se fogja

Rosszindulatú Vászka 2011.12.16. 23:23:54

A válallatigazgató kissé aggódik, mert az egyik alkamazott, Mr. Smissz minden délben eltűnik egy órára, ezért felbérel a magánnyomozót, hogy kövesse. Másnap jön a detektív jelentést tenni:
- Mr. Smissz tegnap délben beült a kocsijába, elhajtott a házához, szeretkezett a feleségével, megebédelt, elszívott egyet a különleges szivarjaiből majd visszajött dolgozni.
- Hát ez remek, igazán jó hír, én meg már aggódtam, hogy valami baj van.
- Ne haragudjon uram, de tegezhetem?
- Ó hogyne, miért is ne.
- Akkor elmondom még eccer. Szal Mr. Smissz délben beült a kocsidba, elhajtott a házadhoz...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.17. 00:21:23

@Rosszindulatú Vászka: :)

@ColT: :)

- Édesapám, tegnap elvesztettem a szűzességemet.
- Jól van fiam! Gyere ülj le, és igyunk rá egyet!
- Hát... ülni még nem nagyon tudok...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.12.17. 05:02:53

@Rosszindulatú Vászka: ez csak ott santit, hogy Mr smissz nem tud magazodni

Rosszindulatú Vászka 2011.12.17. 08:26:14

@hagyma:
A válallatigazgató kissé aggódik, mert az egyik alkamazott, Hagyma úr, minden délben eltűnik egy órára, ezért felbérel a magánnyomozót, hogy kövesse. Másnap jön a detektív jelentést tenni:
- Hagyma úr tegnap délben beült a kocsijába, elhajtott a házához, szeretkezett a feleségével, megebédelt, elszívott egyet a különleges szivarjaiből majd visszajött dolgozni.
- Hát ez remek, igazán jó hír, én meg már aggódtam, hogy valami baj van.
- Ne haragudjon uram, de tegezhetem?
- Ó hogyne, miért is ne.
- Akkor elmondom még eccer. Szal Hagyma úr délben beült a kocsidba, elhajtott a házadhoz...

Rosszindulatú Vászka 2011.12.17. 08:41:17

@ColT: agy kalap félbevágott parasztfingért senem vállalnám a terhet, hogy Kartácsunk egy ijen csekéj szemantikai és nyemvészeti csekéjség miattt kimaraggyona tréfálkozásból.

Rosszindulatú Vászka 2011.12.17. 09:05:14

@ColT: csak ha van kedvem vele szarakodni, meg ha jeles nap van - jelzem itten kaptam az éccát már nem emléxek kitől :)

Persze az alap ugyanaz, csak kicsit cizellálopk rajta.

cicmen (törölt) 2011.12.17. 09:53:01

@Rosszindulatú Vászka: Ha belegondolok, hogy eredetieg ez egy Stirlitz kép volt...
Lyó! :)

Rosszindulatú Vászka 2011.12.17. 09:59:28

@cicmen: még mindég az. Csak az álcákat köllött aktualizálni. Ezh minden spinnak mukaköri kötelessége. Nem mehetek a siratófalhoz meg Johny Winter koncertre boss gúnyába, senem pornós ribikkel ismizni a vöröscsillagos sapkámba csíkostáborba, meg ijenek.

É2I 2011.12.17. 10:00:01

@Rosszindulatú Vászka: Eddig ez legjobb, bár a zeredeti viszi a Lola-T is.

É2I 2011.12.17. 10:02:28

@É2I: Jajj, majdnem eltaláltam a tizaórát, pediglen nem is volt szándékomban.

Mclaurin 2011.12.17. 12:00:00

@ColT: Szomorú. Tudom a Sün a Nyúllal pókerezik ilyenkor.

venszivar 2011.12.17. 14:01:34

Grönlandon s az atlanti szigeteken.(MOST)

Ebéd után kis konyak.....+ szivar.

venszivar 2011.12.17. 14:58:39

@ColT: Én "egészséges" vagyok !

Ha ilyen "szarokat" innék, talán végem is lenne......de, hogy rókát látnék, az biztos.
Tudod ! Amitől lehet, hogy nemrég, te is "tán veszett" lettél-e ? :))):D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.12.17. 15:28:16

@Rosszindulatú Vászka: na!
igy mar ertem
bar ez egy eleg hulye vicc, mert ilyen hosszu ebedido nics
meg jo hogy bele nem lepett

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.17. 17:43:06

@venszivar: Melyik a szar? Részemről a gyógynövényekre szavazok, Jägerben ;)

@estrella negra: Na de egykor? :D

@hagyma: Á, tudod, a naaagy és gyorsan kefélő farkas :D

venszivar 2011.12.17. 18:24:24

@ColT: Azért nem azt írtam, hogy szar.! de lépjünk. Egy jó konyaknál, azért kevés jobb van, persze ki a papot, én a papnőket .....!:)))
Dzsegert is "csípem".

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.17. 19:01:56

@venszivar: Án, én mindenivó.
Gagyi sörökön és Borsodin kívül.

venszivar 2011.12.17. 19:17:47

@ColT: "Szép, mondhatom szép" :) S mi van a vízzel ?!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.17. 19:18:18

szépjóestét!!!!!!!!! Mostmár ezzel a posztal kell kihúznunk 2012-ig? Most a nagybevásárlások idején nem történt semmi aljasság, átverés, lefikázás?????? Hol élünk??????

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.17. 19:33:14

@venszivar: A MIVEL? :D:D:D:D:D

@batgirl: Áh, a világ végéig.

venszivar 2011.12.17. 19:39:05

@batgirl: Csók ""drágám"". Jó pár hónapja annak, hogy egyszer összemosolyogtunk. Úgy veszem észre, hogy te inkább nappali denevér vagy. Most "visszatértél" a rendes műszakodba ?:) Biztos lehetsz, hogy történt.....!

venszivar 2011.12.17. 19:41:43

@ColT: A vizet,főzésre, fürdésre, fogmosásra, mosogatásra, takarításhoz, WC- hez....., ha, meg szakadok sem jut más eszembe. :):D

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.17. 19:43:57

@venszivar: á, csak a fijamat lesöpörtem a laptopomról. 1. Meccset néz a tv, (tehát én nem tudok filmezni)
2. plusz facebúkol a haverjaival.
Nem hagytam választást neki. Laptop eistand volt.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.17. 19:45:13

@ColT: szar ügy, nem is lesz világvége, majd lehet itt reklamálni.

venszivar 2011.12.17. 19:47:58

@batgirl: Anno, mintha három lett volna.Persze nem vizsgáztatlak, csak arra "kérdeznék rá", hogy az egyikről kiderült, hogy lány ...? :D

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.17. 19:54:15

@venszivar: figyusz, atöbbi már nem lakik itthon, aztán a három fiú mellé lett gy lány is, de már ő sem itt lakó. de ezzel nem vissza élni.

venszivar 2011.12.17. 20:01:24

@batgirl: Ugyan már ! Részemről 75% NINCS veszélybe !:D
Jah a 25%, meg "nem olyan számottevő":):D
Eddig volt már két anyósom. Talán nem lesz több, legalább is hivatalosan.....
Azért azt is "láttam", hogy páran rád is hajtottak. Mit szól hozzá a "papa" ?!? :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.17. 20:13:00

@venszivar: Virágöntözés.
Két anyós egyszerre, vagy egymás után?! :D

@batgirl: Megmentetted a laptopot, így kell mondani :D

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.17. 20:19:29

@ColT: mondhatuk úgyis, csak birom amikor morog, hogy elveszem előle, az én gépemet.

venszivar 2011.12.17. 20:24:07

@ColT: "virág öntözés", kimondottan az apósék sírján..... Látod ! Ez a tény is jelent "valamit" ! :P Egymás után, de most a harmadikat "nyűvöm". Talán órákat kéne venni a darabolós csajszitól. Beszélőre kéne jelentkezni. :) Vagy kitanulni a hentes s mészáros szakot :D

venszivar 2011.12.17. 20:25:39

@batgirl: KINYÍRTAD ? HA ÁRTATLAN VAGY, AKKOR BOCSI......

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.17. 20:30:16

@venszivar: Hát majdnem. Abban az időben sokat gondoltam rá:))))))))))))))

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.17. 20:31:21

@venszivar: Most olvasom mit irtál. Mi az hogy rámhajtottak?senki nem hajtott rám, öreg vagyok én hozzájuk.)))))))

venszivar 2011.12.17. 20:38:24

@batgirl: Tehát nem vagy ártatlan.....!
Hajtottak rád ! Aztán nem szereted, szeretnéd a fiatal (45-50-55-60-as) fijjúkat ?! :)))

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.17. 20:43:40

...öregasszony nem vénasszony.;-)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.17. 20:44:32

@venszivar: na, azok öregek hozzám, te ütödött

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.17. 20:47:20

@venszivar: :D

@batgirl: :D
Amúgy modern korunkban nem számít az életkor :D

Ha meg te vagy fiatal, akkor az annál jobb! Nincs jobb, mint a finom friss husi ;)
Különben én még csak 3x

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.17. 21:00:05

@ColT: persze hogy nem számit, egyetértek. Én egy kicsivel több:)

venszivar 2011.12.17. 21:46:49

@batgirl: ne igyál annyit vénasszony!
egyszer azt ugatod, hogy öreg vagy hozzájuk ! Aztán meg sivítasz, hogy azok öregek tehozzád. döntsd már el nyanya.... ezt a smájli nélküli "ütődöttért" .

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.17. 21:51:30

@batgirl: Kicsivel, az nem baj. Tudod, tapasztalt ;)
Tudnád hány cimbi bukik a jó karban levő 40-esekre ;)

@venszivar: Nők, sose jó nekik semmi :D

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.17. 22:08:17

Az volt már, hogy 'disztingvájjunkmár'szomalássan'?
Nem? Akkor most van.

venszivar 2011.12.17. 22:14:16

@estrella negra: konkrétabban !? bátorkodom kérni, én ütődött.

venszivar 2011.12.17. 22:25:56

@estrella negra: KONKRÉTABBAN, te ütődött :DDDDD

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.17. 22:41:11

@venszivar: :-p
Kicsit túlspiláztad ezt a dolgot.
Szerintem egyértelmű volt (a szmájli hiánya ellenére), hogy batgirl mennyire gondolja komolyan, amit leírt. Már amennyiben az 'ütődött' szót lehet egyáltalán komolyan gondolni.
Nem hiszem, hogy ezért el kellene baszni a hangulatot.

XCat 2011.12.17. 22:48:14

@ColT: Igen, gátlás nélkül szopnak, és hajlandóak megjátszani az orgazmust. :)

XCat 2011.12.17. 22:51:25

@Rosszindulatú Vászka: Tetszik a logikád. Kár hogy én nem érzem annyira poénnak, mint te. :)

venszivar 2011.12.17. 23:04:10

@estrella negra: Aztán te most vajon, miért spilázod túl. JA, HOGY ti NEM !
Bocs, hogy elbasztam a hangulatot.

Baromi érdekes, hogy mi 18.30 s 22 h között "társalgunk". te 22.08 kor beleugatsz, mint egy seriff, közlöd, hogy vegyek vissza, most meg már én rontom el a hangulatot.......benne se voltál, ja kintről figyeltél. "Elnézést", hogy nem vettelek észre, pedig a tarkómon kellett volna éreznem a lehhhhelllleted. !?
Már máskor is észrevettem, hogy itt páran úgy bandáztok, mintha tiétek lenne a világ. Megtehetitek, semmi baj, tegyétek, tedd ezt. te vagy az most ügyeletes ?! :))):D No csááááá

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.17. 23:12:46

@venszivar: Nem azért írtam le a véleményemet, hogy most ezen kezdjünk marakodni. Én nem csatázni járok ide.
Ha te igen, az a te dolgod.

Mylady 2011.12.18. 00:03:10

Hirtelen és váratlanul vasárnap lett.

venszivar 2011.12.18. 00:14:58

@Mylady: Váratlan ? Bocs nem akarom "elbaszni a hangulatot" !
Nem szóltam...........

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.12.18. 01:00:39

@Mylady: szombat este 7 ora mult kicsivel:)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.18. 07:19:30

@Mylady: Pedig lehetne ma is szombat.

@hagyma: Na, ez így szimpatikusabb!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.18. 07:20:39

@PsychoCica (4zsiráf): Lenyelte a kommentem!
Khm, gondolom, van, aki ezért, meg van, aki a tapasztaltság miatt ;) Amúgy miért ezeket hoztad először, te is így szoktad? :)

venszivar 2011.12.18. 07:27:57

Itt is 7 óra múlt, "kicsivel".

megamenn 2011.12.18. 09:42:58

és mi a körzetszám?

Mclaurin 2011.12.18. 12:03:51

Elmúlt dél. Remélem holnap már lesz poszt. Vagy inkább az a jó ha nincs mert az azt jelenti, hogy senkit nem qrtak át semmivel így karácsony előtt? Ha így van akkor inkább ne legyen, de ha tudjuk hol élünk ezt itt kizártnak tartom, úgyhogy tessék posztolni!

megamenn 2011.12.18. 12:04:37

Egy vasúti kupéban utazik egy anya a nagylányával, egy katonatiszt és egy kiskatona.
Az alagútba beérve elcsattan egy pofon.
- Mire gondol az anya: "Milyen tisztességes lányom van!"
- Mire gondol a nagylány: "Milyen attraktív még az anyám!"
- Mire gondol a tiszt: "Ez a kiskatona szemtelenkedik és én kapom a pofont!"
- Mire gondol a kiskatona: "A következő alagútban megint behúzok neki egyet!"

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.18. 12:39:50

Két szõke nõ ül a parkban a padon:
- Képzeld! tegnap megcsináltam a terhességi tesztet!
- És nehezek voltak a kérdések?

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.18. 13:06:27

@akiazsiráfotszereti:
...
-Képzeld, ikreket várok!
-?
-Két terhességi tesztet vettem, és mind a kettő pozitív lett.

Mclaurin 2011.12.18. 13:25:07

A repülés szabályai:

1. A felszállás lehetőség. A leszállás kényszer.
2. A botkormányt előre tolva, alattunk a házak mérete nő, hátrahúzva pedig csökken. Huzamosan hátrahúzva tartva a kormányt, a házak ismét nőni kezdenek.
3. A repülés nem veszélyes, csak a lezuhanás az.
4. Jobb lent lenni és azt kívánni, bárcsak fent lennénk, mint fordítva.
5. Egy repülőgépen csak akkor feleslegesen sok az üzemanyag, ha lángra kap.
6. A gép orrán lévő légcsavar a pilótát hivatott hűteni. Ha leáll, a pilóta rögtön izzadni kezd.
7. Bizonytalan helyzetben tartsd a repülési magasságot. Az éggel még soha senki nem ütközött.
8. A "jó" leszállás az, ami után saját lábon elhagyható a gép. A "nagyszerű" leszállások pedig azok, amelyek után a gép tovább használható.
9. Amennyire csak lehet, törekedjünk arra, hogy a gép hegyes vége mindig előre álljon.
10. Azt, hogy kerekekkel felfelé szálltál le onnan veszed észre, hogy a rámpához csak teljes gázzal tudsz eljutni.
11. A túlélés valószínűsége fordítva arányos a leszállási szöggel.
12. Soha ne engedd a gépet leszállni olyan helyre, ahova agyilag már öt perccel korábban meg nem érkeztél.
13. Tartsd távol magad a felhőktől. Megbízható források szerint a hegyek előszeretettel bujkálnak a felhők között.
14. Törekedjél arra, hogy leszállásaid száma egyenlő legyen a felszállások számával (lásd az 1. pontot is).
15. A sima leszállásnak három egyszerű szabálya van, de ezeket sajnos senki nem ismeri.
16. A helikopterek nem tudnak repülni, csak olyan randák, hogy a föld egyszerűen taszítja őket.
17. Ha az ablakból csak körbe-körbe forgó talajt látsz és az utastérből a zűrzavar hangjai szűrődnek, akkor a dolgok nincsenek egészen rendjén.
18. A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs.
19. A sebesen zuhanó alumínium tárgy kontra mozdulatlan föld csatát eddig mindig a föld nyerte meg.
20. A józan döntőképesség alapja a tapasztalat. Sajnos a tapasztalatot a rosszul meghozott döntések gyarapítják.
21. Tanulj mások hibáiból. Nem fogsz annyi ideig élni, hogy valamennyit magad is elkövessed.
22. Légy éber! Így is lesz mindig valami, ami elkerüli a figyelmedet.
23. Egy pilóta számára leghaszontalanabb három adat: a gép feletti magasság, a kifutópályán megtett úthossz és a tized másodperccel előbbi pillanat.
24. Vannak öreg, és vannak bátor pilóták. De öreg bátor pilóták nincsenek

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.18. 13:32:26

@akiazsiráfotszereti: @estrella negra:

Az orvos közli az anyával, hogy a lánya terhes. Az anyja meg köti az ebet a karóhoz, hogy az nem lehet, nem is találkozott fiúval. Egy idő után az orvos megelégeli a parttalan vitát, odaáll az ablakhoz, és mereven néz kifelé.
- Most meg mit bámul?
- Tudja asszonyom, mikor legutóbb ilyen történt, egy gyönyörű csillag jelent meg az égen, és három király jött ajándékokkal megrakodva. Őket várom.

XCat 2011.12.18. 14:24:43

@ColT: Tudod a net valójában egy kicsi falu, és mindenki ismer mindenkit, csak nem mindenki tudja, hogy őt a másik honnan.....
Na most ez logikázd össze az előzmények alapján. Ha nem megy, majd megmutatom.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.18. 14:46:35

@PsychoCica (4zsiráf): :D ööööö az olyan mint az iwiw? ööööö. :D

Mondjuk én az egész bloghuról csak 2-3 embert ismerek személyesen :)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.18. 16:55:52

@Mclaurin: ez nagyon jóóóóóóóóóóóóó:))))

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.18. 18:22:23

@CID: Annyira azért nem kicsi a világ.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.18. 18:23:34

@CID: Persze lehességes, hogy másokat is ismerek, csak nem tudok róla, de az olyan, mintha nem.

Pl. csomóan mondták, hogy ők olvasnak Homárt, de hát kommentelni, fúj. :D
Pedig az a legjobb része :D

XCat 2011.12.18. 18:30:24

@ColT: Nyugodj meg, hazudnak. Legfeljebb annak fjj, akit párszor lealáztak itt a sárga zöldig, és egyszerűbb duzzogni, mint gondolkodni.
Nézd meg milyen posztok vannak, mi a frász értelme lenne a homárnak a kommenteken kívül? Gyakorlatilag cset lett belőle.

Mclaurin 2011.12.18. 18:45:37

@PsychoCica (4zsiráf): Igen ezt használjuk lassan közösségi oldalnak is a Fész Buk-ot úgyis utálom.

kösz batgirl

venszivar 2011.12.18. 19:03:33

@batgirl: mivel én "ütődött", megszeretném kérdezni, hogy áll meg a fejeden, így fejjel lefelé lógva ?

megamenn 2011.12.18. 19:05:07

Gyertek elsőzni az ikeás posztba!!!!

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.18. 19:23:08

Az ALDI diákabrakja egész jó. Még a mazsola is. Kár, hogy más gyümölcs nincs benne.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.18. 19:26:52

Ellenbe' a teszkósba' van szilva és sárgabarack is. Viszont az olajos magvak minősége kevésbé jó, akár az ósszetételt, akár a minőséget tekintjük.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.18. 19:39:51

...juteszembe- új ALDI nyílott a Rétköz utcában, az ElevenCenterrel srévizavé.
Éljen, éljen!

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.18. 19:47:00

@estrella negra: ...akár a nagyságot...
Asszem írok valami kisebb, hézagpótló tanulmányt a diákabrak világáról.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.18. 20:00:47

Közbevetőleg megjegyezném, hogy a 'diákabrak' megnevezést az egyértelműség végett használom a szintén elterjedt 'diákcsemege' helyett, mivel ez utóbbi névvel egy húsipari terméket is jelölnek, ami tk. egy lebutított paprikás szalámi, erős köménymag túltengéssel.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.18. 20:06:01

Emléxik valaki, rajtam kívül, az úttörő-kolbászra?

cicmen (törölt) 2011.12.18. 20:07:57

@estrella negra: Persze! Pici vékony. És a KISZ-es pinára is emlékszem! :)

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.18. 20:21:40

@cicmen: A csinos tanárnő matekpéldát ír a táblára. A nagy nyújtózkodásban nem veszi észre, hogy felcsúszik a szoknyája, és az egész osztály láthatja a fenekét.
Mikor végez, hátrafordul:
-Móricka, neked mennyi jött ki?
Móricka mutatja a tenyerét:
-Tanárnő kérem, ennyi ...de jutott a padba is.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.18. 20:22:54

@estrella negra: Most zabáltam fel egy Tesco-s szeletelt kóbászt, amiből foltokban hiányzott az ételfesték :D

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.18. 20:33:33

@ColT: Érdekes filozófiai probléma, hogy a (foltokban) hiányzó ételfesték pozitív, avagy negatív dolognak tekintendő e.

lordjim 2011.12.18. 21:00:20

@venszivar: te hüje vagy?bazmegfasz

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.18. 21:58:49

@ColT: Azért a teszkóskolbásznál nagyságrendekkel félelmetesebb dolgokat is gyárt a húsipar.
Úgy hiszem, legjobb, ha Regős Bendegúz barátunk gondolatát tesszük magunkévá, miszerint "Akkor csukjuk be a szemünket, oszt úgy falatozzunk!".

Mylady 2011.12.18. 22:26:10

Én pickszalámit ettem. Elvégre karácsony van, vagy mi.

venszivar 2011.12.18. 22:48:36

@lordjim: nem. csak ütődött. de anyád mesélt rólad........, hogy impotens köcsög v.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.18. 22:56:35

@Mylady: ...már az se a régi. Meg a Gyulai se. Meg az újkrumpli se a régi már.

Mylady 2011.12.18. 23:43:52

@estrella negra: jól elvagy itt magadban :)

Mylady 2011.12.18. 23:44:57

nini, új a zavatarod... tök jó :)

Csokis · http://csokis.blog.hu 2011.12.19. 10:14:41

Egyébként van ON történetem is: hétvégén szomorúan konstatáltam, hogy elfelejtettünk kenyeret venni. Sebaj, lerohantam az Intersparba, az nyitva van vasárnap is. (Azért necces az ilyen, mert rögtön vettem két új pólót is, így rögtön 4200 Ft lett az a nyűves kenyér.) Szóval a kenyér olyan friss volt, hogy még melegen tettem a kosárba. Ez jó. De úgy, ahogy volt, frissen sülve betették egy nájlon-papír kombinált zacskóba, amitől persze a zacskó belseje kábé olyan lett, mint a Rudas belső tere. Amint fizettem, és kijöttem a boltból, rögtön szét is ültettem őket, ne fogdossa nekem a kenyér a zacskót. Otthon derült ki, és nem tudom, hogy ettől a meleg zacskózástól lett, vagy alapból szar a Spar péksége, de a pénzemért 2in1 kenyeret kaptam. Felvágáskor láttam, hogy a kenyér belseje olyan szalonnás, hogy Matula bácsi is csak csettintene rá. Nejem nem is volt hajlandó odaadni a gyerekeknek, kaptak maradék kuglófot. Csak a kisebbik reklamált, hogy neki nem kell mazsolás kuglóf vajjal és mézzel, ő inkább fokhagymás pirítóst szeretne, mint én.

megamenn 2011.12.19. 10:28:07

Én a teszkóban szoktam szalonnás kiflit venni, de az finya, a kölkök is szeretik :)

Rosszindulatú Vászka 2011.12.19. 10:29:51

@Csokis: urbánus gigerli.

Csak a divat, a gyerek meg éhezik mi?

megamenn 2011.12.19. 10:29:54

De csak akkor, ha van a 25000 Ft-os változatból.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2011.12.19. 10:43:33

@Rosszindulatú Vászka: Aki húzza a pofáját a mazsolás kuglófra, az meg is érdemli!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.19. 10:45:20

@Csokis: a spar péksége alapból szar. És drága.
Tehát, a szar drága a spárban.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2011.12.19. 10:48:03

@batgirl: Most már én is tudom. Legközelebb veszek zacskózott tartós kenyeret a Lidiben.

2011.12.19. 10:52:25

hétvégén voltam a lidlben életemben először... nem voltam elájulva elég gagyi. viszont nem mosolyogtak.

ez már az évvégi ?

megamenn 2011.12.19. 10:55:03

Hagyjuk már Chuck Norrist. Csak egy hülye színész. Ha tényleg igaz lenne róla az amit írnak, akkor egyszerűen idejönne és beleverné a fejem a billentxycyxcyxc yxc yxc dsfdg dggfgdfh dfhdfjrtue

Csokis · http://csokis.blog.hu 2011.12.19. 10:58:46

@Kulics: Ja kérem, ez nem a svéd Lidl, fűszoknyás lányokkal. Viszont van kenyér, és vasárnap is nyitva van.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.19. 10:59:05

@Csokis: Azt én szeretem, sajtos melegszendvicsnek kiváló

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.19. 11:03:03

@Csokis: Pirítani még az is jó lett volna ám...

Rosszindulatú Vászka 2011.12.19. 11:04:43

@Csokis: be kell ismernem, van abba fantázia, amit mondasz. Kérlek maraggyon köztünk ez, nekem nehezemre esik az ijesmit bevallani.

@megamen: mer CsákkNorisz kőkiráj arc. Még a humorérzéke is toppon van, nemúgy mint pl. a Díványosoknak. Érzékeli, ha csak tiszteletből és szeretetből mókázunk vele. No persze, ha te ijen negatív vagy, most nem lennék a hejedbe, tartós tejet már ne vegyél...

Rosszindulatú Vászka 2011.12.19. 11:09:54

@batgirl: nekem a kedvencem, hogy fogom a két szelet kocka kenyeret, és kicsi oliva olajon, de télleg cseppnyi csak csupán, serpenyőbe elkezdem pirítani, node előtte teszek bele sajt meg sonka közé, mert az jó, esetleg ha van, kicsi petruzs levélkét. És úgy melengetem pirítom a kétrészes kocka szendvicst. Jó cucc, ajánlom.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2011.12.19. 11:15:48

@ColT: Mit gondolsz, az én fokhagymás pirítósom, amire irigykedett a lányom, miből volt?
@Rosszindulatú Vászka: Mehet aprijkamo blogjába. Egyszer-kétszer csináltam vasalt szendvicset banánnal és étcsokival, de mindig pofa húzás volt a válasz. Pedig szerintem tök jó.

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2011.12.19. 11:18:26

hééé! mivanmár?! nem hiszem el, hogy senki nem vett laptopot, 600e-ért sütőt, küldte szervízbe a telefonját ...
lázadlázadlázadlázadlázadlázad

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.19. 11:42:22

@Csokis: :D
Valld be, hogy csak magadnak akartad az egészet!

A fokhagyma különben is a világuralomhoz vezető út. Bezabálsz, és mindenki kihal a leheletedtől.
Deolyankurrrvafinoooom :)

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.19. 11:56:33

@donfuligjimmy: Senki. Mindenki végtörleszt.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.19. 11:57:39

@donfuligjimmy: Senki. Mindenki végtörleszt.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.19. 11:59:32

@donfuligjimmy: Én beküldtem a vérgőzös sztorimat a homárnak, biztos mindjárt kiposztolják. Addig is a lényegét leírom:
Láttam a kirakatban egy libafoszöld pólót leértékelve. Bementem, és kértem ugyanazt bármi más színben. Hát nem volt nekik. Beírtam a panaszkönyvbe, és felnyomtam őket az áentéesznél és a péeszáefnél. Na ugye, hogy az átlagposztokat kenterbe verem ezzel.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.19. 12:15:21

@atpijkamo: A téeszcsénél is nyomd föl őket. Tanulják csak meg a kutyafittyet.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.19. 12:17:53

@estrella negra: Próbáltam, de azt mondták, ez a szotra tartozik.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2011.12.19. 12:45:40

@atpijkamo: Nőtanács, az a kulcs. Meg a Kádár titkárság.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.19. 12:49:50

@Rosszindulatú Vászka: Kifogom próbálni, sonka nélkül. Sok-sok petrivel, mert imádom. Más meg fintorog hozzá.
Te meg próbáld ki, hogy egy avokádot, ami puha, összetörsz egy gerezd fokhagymával, sóval, icipici citromlé, bors. És ezt tedd rá a piritós kenyérre.
De csak puha avokádó jó hozzá!!!!!!!!!

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2011.12.19. 17:42:42

@estrella negra: nem érdekelnek a kifogások. amúgy biztos történik ott is valami érdekes :P

@atpijkamo: simán. :D

venszivar 2011.12.19. 17:49:37

@atpijkamo: De kandúr, hisz a libafos zöld volt leértékelve ! Akkor miért kértél más színűt.ja,.... fityisz.
Akkor ha panaszod van, szólj a nőtanácsnak !

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.19. 17:57:14

@venszivar: "szólj a nőtanácsnak !"

Ez az! Már guglizom is...
süti beállítások módosítása