Tékozló Homár

Bréking: nem kutyát/macskát sütnek a kínai piacon

2012.03.02. 11:07 | jackyll | 1154 komment

Távol álljon a Homártól, hogy rasszista sztereotipiákat sulykoljon, úgyhogy végülis a közkeletű városi legendával szemben még fotóbizonyíték hiányában is inkább megnyugtató, hogy kacsákat és galambokat süthetnek a józsefvárosi piaci büfében. Legalábbis elképzelhető, hiszen Y csak egy parkoló autót látott tele madarakkal:

2011. november 20-án a józsefvárosi piacnál haladtam el, amikor iszonyatos bűz ütötte meg az orromat. Odafelé nem jöttem rá, honnan jön, de visszafelé-mikor ismét éreztem a rothadó, ürülékes szagot-rájöttem, hogy egy olyan nyitott autóból jött, ami zsúfolásig van tömve madarakkal. Rengeteg galamb volt benyomorítva a kis raktérbe, de láttam kacsát is. Az állatok kis ketrecekben, illetve gyümölcs-zöldségtárolásra alkalmas műanyag ládákban voltak "tárolva". Remélem itt már mindenki összerakta mit is jelenthet a "kínai piac - galamb/kacsa" kombó.

Míg a sofőr ebédelt, addig hátul "szellőztetett".
 
Mivel a madarak gerinces állatok, így tartásuk és gondozásuk hiánya okán kimerítik az állatkínzás fogalmát, továbbá eléggé valószínű, hogy illegális állatkereskedelemről van szó, így az esetet jelentettem több állatvédő szervezetnél, és természetesen a rendőrségen is.
 
Az autó nem hivatalos szervvé volt, valószínű, hogy az állatokat az utcáról, illetve tavakról "lopkodták " össze, és biztos hogy eladásra szánták (valószínű egy kínai "étterembe" kerültek). Egy lepukkant régi piros dobozos autóról van szó, aminek hátul -rejtélyes okokból kifolyólag - nincsen rendszáma.
 
És -mint említettem- olyan átható bűz jött belől (az állatok elhanyagoltsága miatt), hogy a fagyos levegőben is méterekről érezni lehetett. Az autót több ismerősöm is látta, akkor is megpakolva az egymásra ürítő, szerencsétlen, nyomorgó állatokkal.
 
A rendőrségnek elküldtem az autó rendszámát is, amit elölről olvastam le. Mondanom sem kell, a "nyomozás" lezárult, az alábbi indoklással:
 
-Bejelentett járművet a piacnál nem találták (meglepő módon). A rendszám alapján megkeresték az érintettet, aki a (valamilyen) engedélye felmutatása után mehetett a dolgára. Hiányzó rendszámról, állatok kínzásáról szó nem volt. Természetesen az illető megmagyarázta, hogy ő csak -mintegy véletlen- sokszor arra jár, és pont  a piacnál ebédel. A kocsi hátsó ajtaja nem azért van nyitva mindig, mert jönnek gyorsan a vendéglősök, hanem azért, mert "szellőztet" (mondjuk nem csodálom). A sofőr elmondta, hogy ő tulajdonképpen kereskedik velük (tenyészti -eladja).
Jó, lehet, hogy vannak akik városi galambokat szeretnek tenyészteni, és a piaci rést pont ő tömi be, de az biztos, hogy ha én tenyésztő lennék, sosem vásárolnék olyantól aki zöldségesládákba zsúfolja az állatait,ami nemcsak undorító, de higiéniátlan is. Gondolom -ha egyáltalán a rendőrség látta az autót- a járművet kitakarította a vizsgálat előtt.
 
Ez mind az állatokkal, mind az emberekkel szemben gusztustalan. Kegyetlen állattartás, és gyanús "hússzállítmány".
 
Üdv
Y.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

XCat 2012.03.06. 10:42:47

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Jó, ez is egy felfogás, de én ebből most annyit óhajtok meglátni, hogy viccesek, és kész. :)

Parasztozni meg ne parasztozz, mert Zseráfüfszolga kisasszony nekiáll összeesküvéselméleteket gyártani, hogy már te is a származását kritizálod. :)

Hofi tényleg szekus volt?

XCat 2012.03.06. 10:43:55

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Kiegészítés; ha valaki jól csinálja amit csinál, bármi legyen is az, bizonyos szintig - szerintem - felmentést élvez. Persze csak szerintem.

XCat 2012.03.06. 10:45:48

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Viszont ha van kedved/időd erről sztorizni, az érdekel. Nagyon érdekes nézőpontnak tűnik.

Prof. azsiráf.PhD. 2012.03.06. 10:45:53

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:

ez igazán kedves volt tőled:) tudod, az iskolában még tanulni kellett káromkodni ezen a szép nyelven, de az istennek nem sikerült egy hármasnál jobbat összetavarisolni a tanárnál. ezt betudtam annak a ténynek, hogy a papám a pártgyűléseken bacott megjelenni, a kommunista szomabtokon meg sajnos mindig beteg volt. ez persze a tanerő előtt sem volt titok. ja, és leszarta, hogy tudok-é tavarisul vagy sem. :) :)

Prof. azsiráf.PhD. 2012.03.06. 10:48:55

@PsychoCica Dö Ríl: csak annyit aktam hozzáfűzni, hogy éppen végeztem a paradicsompalántálással. ja, mög végre mögellött a gyesznyó is :) kűggyek malackóbászt? francijásan is eltom készíteni, nem gond :)

Rosszindulatú Vászka 2012.03.06. 10:55:32

@Prof. azsiráf.PhD.: oszt mennyire dágvány a teplince, mer nyamunkon a nagy víz ugyi...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.03.06. 10:59:07

@PsychoCica Dö Ríl: Nem Hofi. Hofi Géza nevű miniszterelnökünk nem volt. F. Tivadar vonatkozó alapvetése meg azt hiszem, fent van a neten is, de jól eldugva. Abból az apropóból írta, mintegy védekezésként, hogy a haldokló miniszterelnököt gusztustalanul rugdosta.

@Prof. azsiráf.PhD.: Nekem sem sikerült jobban az egyetemi ("C" típusú alapfokúval egyenértékű) záróvizsgám, pedig én már tudtam, hogy az orosz nem csak, és főleg nem a kommunisták nyelve, hanem pl. a hitükért koncentrációs táborokban vagy akár szülőföldjükön elpusztított és legyilkolt ~ 2 000 000 "dicsőült szent vértanú" (közülük kb. 200 000 volt pap és szerzetes) nyelve is, hogy Dosztojevszkijről, Leszkovról vagy Pavel Florenszkijről ne is beszéljünk. Arról sem sok lecke szólt, hogy az akkor még egységes moszkvai patriarchátus egyik legnagyobb szentje az a csodatévő hitvalló Magyar Mózes, aki miatt azóta, lassan ezer éve folyamatosan tömegek zarándokolnak a kijevi (ma már kijivi) barlangkolostorba...

XCat 2012.03.06. 11:00:17

@Rosszindulatú Vászka: Az valami különleges hungarikum, hogy azzal henceg valaki, hogy egy egyébként rohadtértékes világnyelven nem beszél, de te lassan ezt az édesanyanyelvünk esetében is tökélyre fejleszted. :)

Lehet lesz egy vászkadialekt.

XCat 2012.03.06. 11:02:11

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Az hagyján hogy Hofi Géza nevű nem volt, de én simán befordítottam Hofi Gyulának, és átsiklottam felette... szerintem szerzek egy kávét. :)

Tivikét nem csípem, baromi idétlen a Mimikéjével meg a lovaival.

Rosszindulatú Vászka 2012.03.06. 11:04:05

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: volt az több is, ha a holodomort hozzászámolod, meg a tervszerűen leirtott műszaki és humán értelmiséget, nem beszélve a Vöröshadsereg tiszjei által szándékosan, iletve balfaszság okán megöletett és megölt katonákat.

A politikai kabaré meg csak egy bizonyos undorszint felett műxik, mostmá rég alatta vagyunk, ezeken a fiúkon már röhögni sincs kezdve a júzereknek - nem beszélve arról, hogy a paródia meg kabaré többnyire kicsit arról is szól, hogy magunkon röhögjünk, de ez se megy már. Már csk szinte az altesti meg a jó öreg vállakozós poének mennek.

Sztem.

XCat 2012.03.06. 11:05:09

@Rosszindulatú Vászka: Nofene, besavanyodtál? Akkor értem a homározást is . :D

XCat 2012.03.06. 11:06:52

... Adnék életvezetési tanácsokat, de a végén még jól éreznéd magad, és akkor nélkülöznünk kellene itt. :)

Pereczhalmy Armin 2012.03.06. 11:08:24

Basszus, muszáj elmondanom nektek,hogy olyan undi fehérfolyásom lett állagra mint a görög joghurt,csak írtó büdi és darabossabb.óóó

XCat 2012.03.06. 11:09:22

@Psycho Cica Dö Ríl: Már megint itt vagy, te nyomorék? :)

Rosszindulatú Vászka 2012.03.06. 11:09:57

@PsychoCica Dö Ríl: ami azt illteti több világnyelven sem beszélek még továbbá.

A "dágvány a teplince", ügyben meg bár kedves tőled, hogy nekem tudod be eme mókás szavakat, de valójában egy ezexerint számodra korlátozottan ismert magyar moralista hányta papírosra, talán már hallottál róla, úgy hívták, hogy Karinthy Frigyes úr :P

Pereczhalmy Armin 2012.03.06. 11:10:33

Felültem a vilire és mindenki fintorgott,persze pont leszartam.
:)

XCat 2012.03.06. 11:12:48

@Rosszindulatú Vászka: Valami rémlik. :) Viszont ha a teljes munkásságodat tekityük, talán a Frigyesúr is kapna új hatleteket. Bocicsokiér, hogy a fődmíves vonal se legyen hanyagolva.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.03.06. 11:15:13

@Rosszindulatú Vászka: Az áldozatok száma persze, hogy jóval több volt, ez csak a hitükért halálra, illetőleg elpusztulásra ítéltek száma.

@PsychoCica Dö Ríl: Nem tudom, lehet, hogy rokonok, de én az M. Péter nevű gyanúsítottról írtam olyanokat, amiket számomra ismeretlenek meséltek a vonaton. Tovább is volt, de észrevették, hogy fülelek és átváltottak románra...

Rosszindulatú Vászka 2012.03.06. 11:21:02

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: nem számháborúzni akartam, bocsesz.

Ha kámingoutod volt és mindent bevallottál, azt az új filmet láttad, már azt a Август. Восьмого -t? Mijen? Érdeems rárántani?

Csak jelzem továbbá, hogy 45 db Viszickíj lemezem van.

XCat 2012.03.06. 11:22:36

@A félelmetes népszavazás: Hát látod. Engem viszont megint hamisítanak.

Pereczhalmy Armin 2012.03.06. 11:23:02

Gyerekkoromban is olyan kis undi voltam,hogy köveket dugdostam a popsimba,hogy a többieknek fájjon a pöcsük.:)

Prof. azsiráf.PhD. 2012.03.06. 11:23:04

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:
valóban nemcsak a komcsik nyelve, igazad van. sajnos ezt a ami 50-60 éveseknek már nem lehet megmagyarázni. ami a bőre alá égett, azt nem lehet észérvekkel kipiszkálni. sajnos. eccer egy régi ismerősöm meghívott Odesszába, mivel én is vendégül láttam őt nálunk pár hétre. az apám, ugyan szóval nem mondta volna soha, de nem akarta hogy elmenjek. pfff.

@Rosszindulatú Vászka: LOL. mert ha én azt mondom, hogy hujmejsejmu... vagyis sejhujmejmi... akkor énehhez ragaszkodom, ettõl ön nem fog eltántorítani ....

:D

@PsychoCica Dö Ríl: jesszusmárja. ti itten osztódással szaporottok???

XCat 2012.03.06. 11:23:47

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Jah ha olyanfajta ismeretlenektől van, akkor nem biztos, hogy igaz. :)

Pereczhalmy Armin 2012.03.06. 11:24:18

Sajnos az is igaz,hogy anyámék vasvillával forgattak és parittyával lőtték a kaját a kiságyamba,gondolom nem nagyon bírtak.

XCat 2012.03.06. 11:25:26

@Psycho Cica Dö Ríl: Figyelj puhapöcs, inkább új posztot írjatok. Egyébként meg ne hagyd abba, vicces vagy. És legalább összezavarjuk az ellenséget. :)

Pereczhalmy Armin 2012.03.06. 11:27:00

Névnapomra is egy döglött vakondot kaptam ajándékba,szóval nem volt könnyű.

Anomalocaris (törölt) 2012.03.06. 11:31:03

@i.diot: Gyomorszájon vágtak az események.

Pereczhalmy Armin 2012.03.06. 11:31:47

Egyszer leitattam két pasit,hogy jól elkapjanak,hát basszus még ezeknek a részegeknek se kellettem,inkább leszopták egymást.Ilyen a formám. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.03.06. 11:33:52

Most itt így mi van?
Menjek fel Pestre keverni egy jó kis balhét valami tisztességtelen helyen, hogy írhassak egy posztot, és pörögjön a blog? Ha kell, megcsinálom. Legalább szórakozok egy jót feszültséglevezetés közben.
/ikejában kergetőzéssel vajh a híradóba is bekerülök...?/

Jajjmá! Karácsonykor is bepunnyadt, pedig szaloncukros balhé, meg ajándék-nemvisszaváltás biztos volt egy rakat.

Pereczhalmy Armin 2012.03.06. 11:34:58

@neccharisnyás útonálló:

Inkább ülj otthon te kis nyomi,a szaros faludban,ok? :)

XCat 2012.03.06. 11:35:07

Két rendőr bekopog a vöröslámpás házba.
- Egy nőt szeretnénk!
- Mennyi pénzetek van?
- Ötszáz forint.
- Ennyiért keressetek egy kapualjat, és szopjátok le egymást.
Kis idő múlva újra kopogtatnak.
- Mit akartok már megint?
- Jöttünk fizetni.

Rosszindulatú Vászka 2012.03.06. 11:35:12

@neccharisnyás útonálló: kicsit piheg a Szerkesztőség, mer sok volt a bangos hirig. Most várjuk, mikor vesz valaki okostelót vagy hummeret.

Anomalocaris (törölt) 2012.03.06. 11:35:44

@PsychoCica Dö Ríl: Meg is zavarodtam egy pillantra. Kicsit rosszabb minőségű az avatarja.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.03.06. 11:35:50

@Rosszindulatú Vászka: Nem szokásom. Mármint nem rárántani, hanem komoly filmeket nézni úgy, hogy nem értem a szavak nagy részét. Egy kivétel volt eddig, Pasolinitől a Máté passiója, "de azt olvastam előtte könyvben"...

@PsychoCica Dö Ríl: Persze, hogy nem biztos, hogy igaz. Viszont elvtársairól, a többi ganajról sehol senki nem állította, csak róla, de róla többen is...

@Psycho Cica Dö Ríl: Hogy is írta Karinthy Frigyes (lehet, hogy már az agydaganat hatására)? "Álmomban két macska voltam, és játszottam egymással." Felhívom továbbá a figyelmeteket a Skizó Szellemi Műhelyre, amely Debrecenben alkotta az Amo család című magyar szappanopera-sorozatot. Ez a Szóla_Rádió műsorán volt évekig.

XCat 2012.03.06. 11:36:32

@neccharisnyás útonálló: Én kezdek aggódni a kereskedelemért. Ijesztően a padlón vannak az árak. Szerintem egy csomó üzlet be fog zárni.

Anomalocaris (törölt) 2012.03.06. 11:38:05

Najó, tényleg lefotózom a héten azt a kuki diót, ez így nem mehet tovább.

XCat 2012.03.06. 11:38:27

@A félelmetes népszavazás: Nem csak az, de amíg nincs más, helykitöltőnek megteszi. :) Rakhatnék ki másikat, de 3 perc lemásolni.
Egyszer volt már itt, szerintem indexes. Vagy vászkáék homokozójából valaki, aki a cigókurva picsáját nyalja (bocs atpi).

XCat 2012.03.06. 11:39:30

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Kérlek szépen, én egyedül is tudok skizó lenni, és sokkal jobban csinálom mindannyian.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.03.06. 11:40:01

@Psycho Cica Dö Ríl: Félsz tőlem, mi? Egyébként se szaros. Gyakrabban van ganézva, mint a cicád vécéje.
Dobozba szaratja a macskát, OMG! :)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.03.06. 11:40:22

@neccharisnyás útonálló: Azt ne mondd, hogy húsvétig gyalázzuk Attila ivadékait, az €U-t egyedül megmenteni tudó kínai nagytőkés kommunisták idedelegált rokonait!

Rosszindulatú Vászka 2012.03.06. 11:40:29

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: ne hüjíccsél, ez nem Tarkoszkíj :)

www.filmz.ru/film/5900/

Pasolinivel pár hónapja megpróbálkoztam újra, de jobban idegesített, mint amennyire szórakoztatott. És nem csak a Salo, bár abba mókás volt nézni a rövidgatyás kisdiák Jean Reno-t.

XCat 2012.03.06. 11:41:26

@neccharisnyás útonálló: Hát mibe szarassa? Virágcserépbe? :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.03.06. 11:41:33

@PsychoCica Dö Ríl: Nem gond, nem gond. Majd a partvissal szépen összeseperjük.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.03.06. 11:41:57

@PsychoCica Dö Ríl: Én meg a szegény bankokat sajnálom, főleg a bankvezetőket és a banki pénzen tartott ringyóikat.

Anomalocaris (törölt) 2012.03.06. 11:43:51

@PsychoCica Dö Ríl: Ez miből jött le, hogy indexes? Ahhoz szerintem túl kevés elgépelést vét :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.03.06. 11:44:02

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:
Tele vannak a boltok húsvéti nyulakkal. Tessék előkóstolni, hogy minőséget kapjon a csemete. Kiskorában megszokja, hogy normális dolgokon éljen, ne szeméten, felnőttként se fog a dögkútban kotorászni.

XCat 2012.03.06. 11:46:30

@A félelmetes népszavazás: Megérzés. :)

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Ehh. Ez nem játék, egy üzletnek elég komoly fenntartási költségei vannak, amit a haszonból fedeznek, Ha nincs haszon, az üzlet megdeglend.
Vásárolnom kéne sokat, üzletmentési céllal, mielőtt meghalódnak szegénykék...

Pereczhalmy Armin 2012.03.06. 11:46:43

A húsvéti nyuszi természetesen hülyeség,mondjuk nekem a húsvéti nyuszi mindig kecskeszart hozott,hát nem voltam boldog mikor meg kellett egyek egy fél kilót.

Prof. azsiráf.PhD. 2012.03.06. 11:47:11

na jó van, ki kell lépnem a valódivilágba kicsinyég. valaki dobjon mán egy mélt ha új poszt manifesztálódik a mátrixba :) bankos is jó....

XCat 2012.03.06. 11:47:28

@neccharisnyás útonálló: Lehet hogy olyan helyen lakik, ahol nincsen szomszéggya.

XCat 2012.03.06. 11:48:41

Két szemorvos beszélget:
- Milyen igazságtalanság, hogy a nőgyógyászok sokkal jobban keresnek, mint mi.
- Persze, hát ki akarja a szemét kikapartatni?

Rosszindulatú Vászka 2012.03.06. 11:49:23

@PsychoCica Dö Ríl: csak szólnák, hogy cigány vagyok. Jelezd kérlek, ha ez okoz neked problémát.

XCat 2012.03.06. 11:49:57

Két testvér sétál a faluban, mikor látnak egy lovat, aminek éppen akkor áll fel.
- Az meg mi? - kérdezi a kisebbik.
- Lófasz - felel a nagyobbik.
- Szóval ez az, amit a papa ígért a mamának, amikor az bundát kért?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.03.06. 11:50:16

@PsychoCica Dö Ríl: Vagy ahol levest csinálnának a macskából?
Uhh, remete macskásember a kétmillás betondzsungel közepén.

XCat 2012.03.06. 11:51:10

@Rosszindulatú Vászka: Nyugi, eddig is lejött hogy boldogan vállalsz szellemi közösséget a csajjéval. Nem zavar, majd rábaszol. És ismerlek annyira, hogy csakazértsem fogod elismerni, hogy nekem volt igazam.
Na, akkor foglak kiröhögni. :)

Rosszindulatú Vászka 2012.03.06. 11:53:16

@A félelmetes népszavazás: most már nem kell.

@PsychoCica Dö Ríl: ugyan már. Kicsit túldimenzionáűlod itt a dolgokat. Annyira nem fontos, ami itt megy. És nem hinném, hogy ismersz.

XCat 2012.03.06. 11:54:23

@Rosszindulatú Vászka: Én? nem hiszem, de meggyőzhető vagyok... miből gondolod, hogy túldimenzionálom? :)

(De.)

England win The Ashes! 2012.03.06. 12:21:52

@cicmen: Há' még jó, hogy bele nem lépett!

helianthus 2012.03.06. 14:49:32

@PsychoCica Dö Ríl: mégis mit hagyjak abba, kedvesem? Mit szeretnél? Ne írjak ide többet? És ezt azzal szeretnéd elérni, hogy írsz nekem dulvaságokat, hátha elszomorodom? Nekem azért furcsa kicsit, hogy egy több ezres kommenthalomból így számon tartasz. Á nem is furcsának veszem, inkább megtisztelőnek.

@A félelmetes népszavazás: nekem az.

Anomalocaris (törölt) 2012.03.07. 17:59:33

@helianthus: Hogymondod helianthus? Du sprichst in Rätseln!

XCat 2012.03.07. 20:21:09

@A félelmetes népszavazás: Úgy érti, hogy ő bátor, mert vissza mert szólni. És különbnek is érzi magát tőlünk, mert hogy merjük mi az ő fennkölt fájdalmát megkérdőjelezni. És úgy is érti, hogy nem ő a hülye kurva, hanem mi vagyunk rohadékok.

De csak egy hülye kurva, szóval szerintem szard le. :)

@helianthus: helikém, kicsi csillagom, kéne egy új lábtörlő, mennyiért engednéd át hőnszeretett kiskedvenced kültakaróját? Remélem nem puli vagy ilyesmi, hanem normál méretű alapanyagnak való....

Anomalocaris (törölt) 2012.03.07. 22:00:11

@PsychoCica Dö Ríl: Ja hogy úgy?? Hát ezt ezt fifelythetné bővebben és érthetőbben is, magyarabb módon hogy nem kódnyelven.

Anomalocaris (törölt) 2012.03.07. 22:01:32

@helianthus: ezt fifelythetnéd bővebben és érthetőbben is, magyarabb módon hogy nem kódnyelven.

helianthus 2012.03.08. 10:46:18

@PsychoCica Dö Ríl: @A félelmetes népszavazás: jajjjaj! Feladom, nyertetek! Kérlek ne bántsatok, többet már nem tudok elviselni.

Azt ugye tudod cica, hogy ezt egyedül, mondhatni magadban, vezetted le: "És úgy is érti, hogy nem ő a hülye kurva, hanem mi vagyunk rohadékok."
Nem semmi, hogy egyetlen csúnya szót nem írtam, mégis ennyire ki tudsz jönni a sodrodból. Ha ezzel jobb lesz neked kicsit, elárulom, hogy sok mindent gondolok rólatok, a rohadék nem volt közte. Ha valakit rohadéknak tartok, azzal nem beszélgetek, mert ez beszélgetés, ne felejtsétek el, akárhogy is nézzük. Bár ezzel nem azt akarom sugallni, hogy sokáig fogom folytatni. XD

helianthus 2012.03.08. 10:49:51

@A félelmetes népszavazás: ez csak a J betűnek (smile) az elfajzása. Nem én találtam ki másoktól csentem, azt hittem, már többen is ismerik.
Fogadok, hogy azt hitted, valami csúnyaságot jelent. JJJ

Anomalocaris (törölt) 2012.03.08. 11:21:16

@CID: ezt fifelythetnéd bővebben és érthetőbben is, magyarabb módon hogy nem kódnyelven...

Anomalocaris (törölt) 2012.03.08. 11:23:13

@helianthus: és annak mi értelme, hogy J? Ezt fifelythetnéd...

Székely Máté László · http://l4c1.blog.hu/ 2012.03.08. 12:06:45

Ha valaki éhes, szinte mindent megeszik, nem írkál ide-oda, ide-oda... Igaz Boborján?

CID 2012.03.08. 13:32:50

@A félelmetes népszavazás: Olyan kis árvának tűnsz, így hogy nincs itt a gazdád :)

CID 2012.03.08. 13:34:57

@l4c1: Persze, hogy mindent megeszik az ember, ha éhes, mondjuk én előbb enném meg a cicust, mint a blökimet, pláne annak fényében, hogy szeretem a jó zsíros cupákokat :)

CID 2012.03.08. 13:43:51

@helianthus: Áruld már el légyszi, milyen blökid halt meg !

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.03.08. 14:41:03

@CID: Majd előkerül mindjárt, egyet se féljél!

CID 2012.03.08. 14:45:16

@estrella negra: Nem tudom, kire gondolsz, de ha a cicusra, gondolom már otthon vergődik kínjába, hogy nem basztathat senkit. Majd egy napja nem fröcsögött, szerintem tőle ez értékelendő teljesítmény :)

helianthus 2012.03.08. 15:07:54

@CID: nem akkora ügy ám, mint amit itt csináltak belőle!! :)
Több kutyám is van, a legidősebb halt meg. Pár évet lehúztunk együtt, meg nem is az első kutya volt, akit eltemettem, de hát mindegyiket másért lehet szeretni, megviselt kicsit. De már túl vagyok rajta, csak meg ne tudják! ;)

Anomalocaris (törölt) 2012.03.08. 15:47:25

@l4c1: Ez a zászló már nem aktuális.

Anomalocaris (törölt) 2012.03.08. 15:50:55

@CID: Nem Odri vagyok. Nyugodjál te abba bele!!!

CID 2012.03.08. 18:17:39

@helianthus: a tipusára lettem volna kíváncsi :-)

helianthus 2012.03.09. 13:19:27

@CID: falusi utcai harcos típus. Mindent bele. Csak ilyen kutyáim vannak.

CID 2012.03.11. 12:19:23

@helianthus: Aham. Azt hittem kutyatenyésztő vagy.
süti beállítások módosítása