Tékozló Homár

Poloskák a négycsillagos wellnesshotelben

2012.04.25. 15:19 | jackyll | 389 komment

poloska3.jpgNem csoda, hogy a poloskák szeretik a meleg, nedves helyeket, inkább az a furcsa, hogy a helyi szállodások nem akarják megzavarni a populáció természetes gyarapodását:

Márciusi wellness hétvégénk történetét szeretném megosztani veletek. Négyen indultunk neki a 180 km-es útnak, hogy eltöltsünk 2 éjszakát a dombóvári Gunaras Resort SPA Hotel****-ben. Mi a párommal Superior szobát kértünk, ami természetesen feláras, de úgy gondoltuk, ennyi plusz jár nekünk, hogy 2 nap alatt maximálisan jól érezzük magunkat. Később rá kellett jönnünk, hogy ez mégsem volt annyira jó ötlet.

Beléptünk a szobába, ami gyönyörű volt, viszont nagyon hideg. Kicsit úgy éreztük, nem készültek az érkezésünkre, mivel más hotelben felfűtött szoba szokta várni a vendégeket. Bekapcsoltuk hát a fűtést. A meleg levegőnek a plafonról jövő szellőzőszerű nyílásból kellett volna jönnie, de inkább csak olyan volt mint egy légkondi. Szinte végig fáztunk az ott töltött idő alatt. Később észrevettük, hogy a toalettben nem működik az elszívórendszer.

Kezdtünk kicsit csalódottak lenni, viszont a java még csak most következett. A szobában töltött fél óra után megláttunk a függönyön egy poloskát. Undorunkat legyőzve megfogtuk egy zsebkendővel és lehúztuk a vécén szegényt. Gondoltam magamban, hogy ez bárhol előfordulhat, ne is foglalkozzunk vele. Eltelt még egy fél óra, és megjelent a második poloska. Ezt is eltávolítottuk, és kezdett rossz érzésünk támadni, de még ekkor is csak legyintettünk.

Ekkor olyan délután 4 óra lehetett és elhatároztuk, hogy vacsoráig lemegyünk a wellness részlegbe. Itt szeretnék egy rövid kitérőt tenni. A wellness részleg nem a szálloda épületében található, hanem az udvaron átgyalogolva egy másik épületben, ami egy különálló gyógyfürdőként üzemel (nem értem, hogy így milyen alapon nevezhették el a szállodát "SPA Hotel"-nek...) Mikor mi ott voltunk, még jócskán téli időjárás volt, így elég kellemetlen volt a hidegben átmenni a másik épületbe. A gyógyfürdő színvonala pedig meg sem közelíti a 4 csillagos színvonalat (de még a 3 csillagosat sem). Egy igazi régimódi, szocreál stílusú gyógyfürdő, besárgult műanyag székekkel, ahol az az érzése van az embernek, hogy semmihez nem szeretne hozzáérni. Mivel más választásunk nem volt, elütöttük az időt szaunázással és úszással, majd elindultunk vissza a szállodába.

Szobánkban pontosan az várt amire számítottunk: újabb 2 poloska repkedett körbe. Itt már tudtuk, hogy nem lehet szó véletlenről, valószínűleg befészkeltek valahová, és eddig nem vette észre senki. Felöltöztünk és vacsora előtt jeleztük a recepción a dolgot, és kértük, hogy amíg eszünk, nézzék át a szellőzőket, meg amit kell, és távolítsák el a poloskákat, mert kezdjük magunkat kellemetlenül érezni. A recepciós azonnal felküldött a szobánkba egy takarítónőt.

Vacsorából visszatérve gondoltuk, hogy sikerült a dolgot elintézni, mivel utána este nem jött több poloska (igaz visszajelzést nem kaptunk sem a takarítótól, sem a recepcióról).

Másnap reggel ért a következő sokk. Mivel szomjas voltam, felkelés után első dolgom volt, hogy víz után nyúljak és igyak. Belekortyoltam a vizembe, és valami fura szagot éreztem. Kinyitottam a szemem, és vajon mi nézett velem farkasszemet a pohár széléről?! Persze, hogy egy poloska. Azt hittem megfulladok, a párom pedig arra kelt, hogy sűrű szitkozódások közepette rohanok a mosdóba. Elindultunk reggelizni, előtte ismételten jeleztem a recepción, hogy poloskák vannak a szobánkban, és már nagyon rosszul érezzük magunkat emiatt, csináljanak valamit. A recepciós megígérte, hogy intézkedik, bár visszajelzést ezután sem kaptunk.

Reggeli után visszamentünk a szobába, és megint nagyon hideg volt, így bekapcsoltam a fűtést. Abban a pillanatban, amikor elkezdett jönni a nyílásból a levegő (persze nem meleg, mert azt nem volt képes fújni...), kirepült a szellőzőből 2 poloska. Tehát most már biztos volt: a hűtő-fűtő rendszerből jönnek az állatok. Telefonon leszóltam a recepcióra, hogy megtaláltuk a baj forrását (ami nekik nem sikerült).

Ezután az egész napot a szobán kívül töltöttük, csak vacsora előtt mentünk vissza. Akkor megint találkoztunk új poloskákkal, amiből arra következtettünk, hogy nem sikerült megoldani a problémát. Viszont ekkor már eléggé felhúztuk magunkat a dolgon, mert mi pihenni mentünk, és nem rovarokkal hadakozni. És mivel 3x jeleztük a recepción a dolgot, de semmi nem történt, ezért egyszerűen azt éreztük, hogy teljesen felesleges negyedszer is szólni nekik. Lementünk a második este vacsorázni, utána vissza a szobába. Jött még 1-2 poloska, azokat megöltük, és azon gondolkoztunk, hogy vajon kijelentkezéskor panaszt tegyünk-e. Hozzáteszem, semmi kedvünk nem volt ahhoz, hogy eljátszuk a "problémás vendég" szerepét, ezért hezitáltunk, hogy kiverjük-e a balhét.

Reggel meghoztam a döntést, hogy IGEN, én biztos kiverem a balhét, miután öltözés közben éreztem hogy rálépek valamire, és mikor lenéztem, a lábujjaim közül mászott ki egy poloska. Iszonyatosan dühös lettem, hogy ennyire el lett rontva az egész pihenésünk. Visszagondolva tényleg csak a hideg, a koszos gyógyfürdő és a poloskák jutnak eszembe.

Egyébként az összes poloskáról készítettünk fényképet, amit a recepción korábban meg is mutattunk.
Összepakoltunk, lementünk kijelentkezni, és a fizetés előtt szóltam is, hogy van egy kis probléma. Felvázoltam a helyzetet, elmondtam, hogy 3x szóltunk a problémáról, mégsem történt semmi, úgyhogy valamit találjanak ki, mert nagyon rosszul éreztük itt magunkat.

A recepciós odahívott egy másik hölgyet, aki végighallgatta az egész történetet újra. Közben a háttérből egy kopasz, fekete ruhás ember figyelt minket végig. Aztán a hölggyel arra jutottunk, hogy odahívja az ügyeletes vezetőt. A háttérből sasoló ember jött oda unott arccal (farmerben és fekete mackófelsőben), és megkért, hogy mondjam el újra, hogy mi is a probléma. Elmondtam neki, immár harmadszor, mégis nyugodtan és korrekten. Hozzátettem, hogy szeretnénk, ha valamilyen kompenzációt felajánlanának. Az ő válasza az volt, hogy lehetetlennek tartja, hogy poloskák telepedjenek meg a szobában, ugyanis náluk rendszeresen van rovarirtás. Mondtam, hogy képeink is vannak róla, de egyébként meg mit hisz, kitaláltam az egészet?! Az ember végig flegma és nemtörődöm volt, ami mégjobban felhúzott. Unottan, majdhogynem röhögve közölte velünk: "ha gondoljátok írjatok be a panaszkönyvbe, és majd arra reagálunk". Erre mondtam neki, hogy ne haragudjon, de azzal én nem leszek semmivel előrébb. És ha a helyében lennék, felajánlanám a vendégnek, hogy a felárat nem kell kifizetnie, vagy bármi hasonló kedvességet. És nem hagynám, hogy a telefonjában a képekkel, elégedetlenül és felháborodottan távozzon. Jeleztem, hogy ha akarom, elég szép lejárató kapmányt tudok indítani a szálloda ellen. Őt ez sem érdekelte, annyit szólt a dologhoz, hogy: "hát... szívetek joga". Na ez volt nálam az utolsó csepp a pohárban. Továbbra is higgadtnak tetetve magam megköszöntem a közreműködését, és kifizettük a teljes összeget, majd távoztunk.

Ha visszagondolok, azóta is csak a rossz emlékek jutnak eszembe a szállodáról, illetve az, hogy az állítólagos vezető mennyire flegma volt velünk. Ráadásul hagyta, hogy csalódottan és felháborodottan, képi bizonyítékokkal a zsebünkben távozzunk a szállodából.

A vendéglátásban ez elfogadhatatlan hozzáállás, ezért szerintem a poloskákkal és a flegmasággal abszolút kiérdemeltek egy posztot a Homáron :)

Kicsit hosszú lett a levelem, de még azóta is mindig elragad a hév, ha ezekre az eseményekre gondolok. Csináljatok belőle bátran egy posztot, ha szerintetek is megérdemlik, hogy felkerüljenek a szégyenfalra. A levelemből nyugodtan idézhettek, vagy közzétehetitek az egészet, rátok bízom.

Csatoltam párat a poloskás képekből.

Üdv.

Blanka

poloska2.jpg

poloska1.jpg

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szamaritánus 2012.04.25. 15:23:47

bla bla bla blaaa bla bla blaaaaaaaaaa
első nap mentetek volna haza.

szamaritánus 2012.04.25. 15:27:41

bazmeg nem elsőztem :DDD

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.25. 15:27:46

Igazi szocreál időutazás. Régen az amerikai és szovjet nagykövetségeken is rengeteg volt a poloska.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2012.04.25. 15:28:28

A poloskákat a TEK helyezte oda!

EZ FONTOS!!!!!!!!!!!!!!

elwood 2012.04.25. 15:32:25

ezt az unortodox hotelt el kell archiválni, nagyon gáz

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2012.04.25. 15:35:41

hosszú ... rövidebben is lehetett volna.
Na mind1.
Amikor tudatosult benned, hogy leszarnak, miért nem hívtál ezek közül egyet (vagy többet) köjál/ántsz/nfh/sóhivatal/anyós?
Ez maximum csak púposkodás, ha balhé kell szólj, megmutatom milyen az ;)

venszivar 2012.04.25. 15:40:29

Superior szobához jár a saját poloska.
Hiszen a felárért kaptak extrát........
Az első tíz sor elolvasva. Ha fizetnének SEM olvasnám el ! Persze lenne az a pénz!

Zirowe 2012.04.25. 15:52:16

2012ben képtelen megnézni utazás előtt neten, hogy hogy néz ki a szálloda és mit írnak a fürdőről?

A fűtés nem léte és az első poloskánál nem tesz írásos panaszt és nem lép le?

Lúzer-e vagy?

Anti Anyag (törölt) 2012.04.25. 15:52:32

B+, ezért beírni.

A poloska az néha rajzik, vagy melegebb helyet keres és nem a tisztaság fokmérője.

Ha zavar, ki kell tenni az ablakon és kész.

Ez olyan mint egy nyári táborban panaszkodni, hogy sok a bogár meg a pók.

Jellemző, lehúzza a Wc-n, legalább dobta volna ki az ablakon.

Tegyük fel a posztoló lerongyolódik, nincs már wellness, kuka van én meg lehúzom a WC-n, mert zavar.

Recepciós mi a lófaszt csinálhatott volna?

Na én ezért nem lennék wellnesben recepciós, mert el tudom képzelni, hogy a csóka befizeti az 50 ezret egy napért és ilyen baromságok miatt basztat.

Sokorai_Atala 2012.04.25. 15:52:35

Én első alkalommal szobacserét kértem volna, biztos nem aludtam volna ott még egy éjszaka. Brrr:)
Ha meg ott is van poloska akkor lehet továbbállok, valami meleg olcsó panzióba a környéken.

tregard 2012.04.25. 15:53:53

engem az zavar a leginkább, hogy az ilyen wellness csilli-villi szállodákban a recepciósok és a pincérek is mélységesen lenéznek, pedig mi tök udvariasak vagyunk, ezért már keressük a kisebb családi panziókat. múlt hétvégén Sopronban voltunk egy 4 szobás kis panzióban, a szobák felszereltsége 4 csillagos volt, a tulajdonos irtó kedves, udvarias, az étel nagyon finom, és mivel félpanziót kértünk, de én nem eszem vadhúst, szó nélkül felajánlott bármi mást az étlapról.

borso 2012.04.25. 15:57:00

én ezeket rutinosan úgy védem ki hogy ha ilyen helyre megyünk akkor 1 flakon univerzális chemotox és egy 3000.-Ft-os hősugárzó bepakol a csomagtartóba. Volt már olyan hogy szívinfarktust kapott a takarító amikor meglátta a hősugárzót bedugva a konnektorba. Mondtam neki akkor tán fűteni kéne (Sopron Lővérek)

Manbeast 2012.04.25. 15:59:25

Tisztelt idióta posztoló. Tudod mi a különbség az ágyi poloska és a természetben fellelhető poloska fajok közt?

Páneurópai Harci Kos 2012.04.25. 16:01:20

Azért 3 csillag magasságában, már illene, hogy poloska ne másszon elő sehonnan.

XCat 2012.04.25. 16:01:25

Egyszer kiskoromban ültem suliban egy beugróban, olvastam valamit, néha felnéztem. Szétnézek, szemétdarabok mindenhol, takarítók megint hanyagok voltak, nem baj, megszoktuk, az a rész úgysem volt szem előtt.

Egyszer látom, hogy az egyik nagyobbdíarab szemét elkezd mászni, felém. Nézem, miafrancez. Közelebbmegyek, bazdmeg, egy szép nagy, 6-7 centis poloska.
Azóta sem láttam akkorát, de csak jött. Úgyhogy elmenekültem. Fent elmeséltem, és nem hitték el, hogy ezek a szarok nem nőnek meg ekkorára.

De, megnőnek.

nemáá 2012.04.25. 16:03:04

HISZTI!
egykori biosz tanárként jelzem:
- hogy a poloskák zöme elbújva résekbe, épületkbe áttelel
- a képen látható faj nem csinál semmit az emberrel, nem ágyi poloska
- szimplán felébredt, de pechjére az épületbe bújt egy őszi szellőztetésnél és most húzna ki a szabadba

Dr. Panasz Muki 2012.04.25. 16:04:20

"semmi kedvünk nem volt ahhoz, hogy eljátszuk a "problémás vendég" szerepét"
Hát ez az.
Megkaptad, amit érdemeltél.

Baromira unom, hogy a magyar lenézi a "problémás vendéget". Ciki szólni a pincérnek, a recepciósnak, a boltosnak. Még nagyobb ciki visszakövetelni a pénzt, sőt ki se fizetni egy rossz szolgáltatást.
Mi ez a kispolgári félelem? Honnan van ez az emberekben? Jobb elb@szni egy rakás pénzt a semmiért, és itt sírni a homáron?

Szenthomárság 2012.04.25. 16:05:02

ez fasza Blanka!
legközelebb Marokkóba menj, ott nagyobbak vannak!

tellybooksah 2012.04.25. 16:09:34

1. Ez a poloska _NEM_ az a poloska.
2. Ez a poloska egy kutyaközönséges mezei, növényeket szívogató jószág.
3. Mindezektől függetlenül -hacsak az emelt árban nem szerepelt entomológiai szafari- jogos a reklamáció. Hasonló eseteket én speciel oly módon szoktam megoldani, hogy a szobámban az első prücök (tücsök, bogár, csótány, krokodil netán mandinka harcos felbukkanása után _AZONNAL_ írásban reklamálok, egy példányt láttamoztatok a recepcióssal (ha üzletvezető nem elérhető), hisztérikus sebességgel hazautazom _ÉS A CIHÁT KIPERELEM A FEJÜK ALÓL_!

Roltii 2012.04.25. 16:10:06

Én 2 lehetőség közül választottam volna:
1, nem csinálok semmit, kis mérgelődés, de a poloska nem a világ, legalább nem csíp vagy harap
2, szólok, balhézok, de akkor nem maradok még egy éjszakára az biztos. Fizetni a körülményektől függően fizettem volna, ahol macinacis nagy darab emberek figyelnek kevés hajjal, ott fizetek:D Ahol kulturált emberek vannak rendesen felöltözve, ott nem, hanem panaszkönyv és társai.

Egyéves Önkéntes 2012.04.25. 16:10:56

Blanka ez csak egy poloska!
Azt a világbankos muksót meg egy komplett szobalány támadta meg a szobában.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.25. 16:11:18

Az, hogy a velneszt az jelenti, hogy a szomszédban van egy lerobbant fürdő, azt még elfogadom valahogy.

De azt, hogy a négymittoméncsillagos szállodában hideg van, és rajzanak a bogarak, tényleg el kell tűrni szerintetek?

2012.04.25. 16:11:41

Ennek semmi köze tisztasághos, ez ugyanis nem ágyi, hanem mezei poloska. Nagyon nem azonos a matracban szaporodó vérszívóval. Valószínűleg kívülről tévedtek be a szobába, mondjuk a nyitott ablakon át. Kb. annyi értelme van hisztizni miattuk, mint a szobába betévedő szúnyog miatt. (Ez még ráadásul nem is csíp.)
Megfogod, kidobod, kezet mosol. Ennyi.

A Spanyol Inkvizíció 2012.04.25. 16:12:16

@tellybooksah: valószínűleg milliárdos kártérítést ítélnek meg neked egy szállodai poloskáért!
Szóval, hajrá!

boangen 2012.04.25. 16:12:47

A fényképeken szereplő mezei poloska repül és azon kívül, hogy igen düdös ha megzavarják, teljesen ártalmatlan és semmi köze a környezet higiéniai állapotához. Teljesen közönséges a természetben. Az "ágyi" poloska sokkal kisebb, nem repül, szinte sosem látni, mert a rejtekhelyéről csak sötétben jön elő. Ez az igazi közellenség, meg aki ilyen baromságokkal hitelrontást követ el.

venszivar 2012.04.25. 16:15:42

Tán a mezei poloskát "nézte", gondolta ágyi poloskának ?! A bunkó városíjjja !:):D A mezei poloskák, mikor rajzanak, akkor bárhová, beröppennek ! Semmit nem csinálnak, ha megnyomorgatod, akkor erős szagot áraszt. Egy újságpapír s kidobni az ablakon. "Ugyan" olyan, hasonló mint a Katica bogár v. egy pók. Nem kéne annyira kényesnek lenni.......,ja az urbanizáció ! Puhány városiak a szart már akkor meg sem eszik, HA hajszálat találnak benne.:)))

jog-ász 2012.04.25. 16:15:56

még jo hogy nem ágyi poloskát szedtetek össze. az sajnos 5csillagosban is előfordul, kiirthatatlan vérszivó és a turisták hozzák viszik. ha nem kap 3 honapi kaját talán elpusztul. iskolai koleszban is előfordul, volt olyan hogy két honapig zárva volt kolesz miattuk.böröndöket földön tartani nem szabad utazáskor ugy is össze lehet őket szedni.

mildi 2012.04.25. 16:16:02

@nemáá: ez igaz.
de én mondjuk tuti szobacserét kértem volna, ugyanis félek tőlük (jó, tkp minden rovartól, ami repül. kiv: szúnyog, légy).
volt, hogy hajnali 3kor riasztottam családtagot, hogy egy ilyet kirakjon a szobámból.
és tudom, hogy nem bánt! ez a kedvenc vigasztaló/lenézően mosolygós mondatom, ugyanúgy kiver a víz + még hülyének is érzem magam.
lehet, hajnali 3-kor kellett volna lemenni a recepcióra, kisírt szemekkel, remegve, hisztizve, akkor lett volna kompenzáció :)

schdl (törölt) 2012.04.25. 16:18:12

Nem az gáz, hogy kifizettétek a teljes felárat, hanem az, hogy nem írtál a panaszkönyvbe. Persze nem a poloskák miatt, mert azokról nem tehetnek. Max csak ellenük. A magyar vendéglátós/szállodás sajnos szarik a vendégekre, utána meg csodálkozik, hogy nincs vendég... Tisztelet a kevés kivételnek, akikkel már találkoztam is.

költözőmadár 2012.04.25. 16:18:47

èn baromira nem értem, miért Blankát szapulja itt mindenki, bár talán ezen nem is érdemes hosszan lamentálni... Szerintem egyszeruen botrányos a legtöbb magyar wellness hotel állapota, bárki könnyen belefuthat ilyen esetekbe, nem kell hozzá agyalágyultnak lennie. A szállásokról képtelenség megfeleloen informálódni a neten, sokszor egy ilyen putri is magas minosítést kap a szálláskereso honlapokon, ki tudja miért, hogyan. Az, hogy egy hotel három, négy, huszonöt csillagos SEMMIT NEM MOND itthon, ettol akár rád is dölhet az épület! A legtöbbjét a rendszerváltás óta biztosan nem újították fel, nem modernizálták. Egy kellemetlen idoutazás a maximum, amit az ember a pénzéért kaphat. Abban egyetértek a kommentekkel:ÁNTSZ! Mindenkit rájuk kellene uszítani. Valamivel csak fel lehet rázni a közönyös, amator magyar vendéglátókat! És az meg a non plus ultra, hogy egyesek maguk irtják a rovarokat, és viszik a fütoberendezést...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.25. 16:20:03

@donfuligjimmy: Ez így nem jó, mert nem kapsz értesítést arról, hogy valaki kommentelt a cikkedhez. Lécci nézz oda és válaszolj neki.

Küldtem meghívót, regelj be.
Új bejegyzés.
Adsz valami címet.
Mented.
A többit elintézem.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.25. 16:25:02

Egy ember az élete során átlagosan nyolc pókot nyel le álmában.

XCat 2012.04.25. 16:25:02

@atpijkamo: Aki eltűri, az nem való négycsillagos szállodába. Meg háromba se, meg semmilyenbe.
Jaj képzeld, láttam hatcsillagosat valahol, de sztem csak elírták. :D

dr. _mmm_ 2012.04.25. 16:25:32

" és kifizettük a teljes összeget, majd távoztunk."

Itt basztad el kislányom! Nem kellet volna kifizetned.

Axum 2012.04.25. 16:25:38

Nem kell ilyenkor balhézni, de fizetni sem. Pereljenek be, majd a biróság eldönti, mennyivel kevesebbet kell fizetni.

schdl (törölt) 2012.04.25. 16:26:07

ja és mégegy: az, hogy egy szállodának hány csillaga van, az csak annyit mond el, hogy milyen szolgáltatásokat nyújtanak (Pl az említett szálloda azért kaphatott 4-et, mert van a KÖZELBEN wellnes, és mondjuk van szobaszéf). Ahogy más is írta, az ÁLLAPOTOKRÓL és KÖRÜLMÉNYEKRŐL nem árul el sokat. Voltam Kalocsán 4 csillagos szállodában, ami helyenként felújításra szorult volna, de a szolgáltatások rendben voltak (és a kaja is nagyon jó volt).

XCat 2012.04.25. 16:26:37

@költözőmadár: Az antsz szerint az is rendben volt, hogy a vízben féreglárvák úszkálnak. Igyák nyugodtan, nem káros az egészségre. Szted egy árva poloska miatt mi lenne?

telkoe 2012.04.25. 16:27:27

Ebben az evben mar ketto ilyen teved be a lakasba. Hol kell panaszt tenni hogy rovartalanitsak azonnal a kornyeket?

Advanced Flight 2012.04.25. 16:28:41

@költözőmadár: +1.

Vazze, itt okoskodik a sok faszkalap, hogy jaj, csak egy mezei poloska. Hát az anyjuk picsáját, 40000 Huf / éjszakáért cserébe nem rovarházat akar a vendég! Leszarom, oldják meg, hogy egy négycsillagos szállodai szobában ne legyen poloska, hangya, patkány, egér, rozsomák, akármi.
Mert ha ilyet akar látni a júzer, akkor megy kempingbe 2000 froncsi per éjszaka áron.

Egyszer nyaraltam Phuketen: nemcsak hogy a hotelben, de az egész szigeten nem találkoztam rovarral, semmilyennel! A trópusokon!

De Dombóvár az valami hihhetetlen bioszférával rendelkezhet, hogy nem lehet eltüntetni a rovarokat, még télen se....:-)

XCat 2012.04.25. 16:28:44

Amúgy ha a személyzet szemszögéből nézed; megnyitsz egy szállodát, elöntik a poloskák. Kiirtatod. Egy megmarad. Mielőtt kiadod a szobát ellenőrzöd, nincs ott. Mikor kiadtad, előmászik. Mit kellene csinálniuk? Dózerolják le az épületet?

venszivar 2012.04.25. 16:33:15

@atpijkamo: Az angol orvosok szerint.....
Ugyan már ! Akkor te most 10-11. nél tarthatsz, mert én eddig tán egy legyet s két-három muslicánál. De a legyet sem nyeltem le.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.25. 16:35:01

Éppen lefoglaltam a nyári vakációt egy elhagyatott kis szigeten, áram is csak módjával van házban, nemhogy légkondi. Majd viszek pár poloskát, oszt jól visszakérem a pénzemet. Hány darabtól van kedvezmény???

XCat 2012.04.25. 16:36:42

@Advanced Flight: Az a sok szép nagy marha fali virágváza, teli növennyel; az a rovarriasztó. Csak mi még nem jutottunk el odáig.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.25. 16:36:57

@Dr. dr.venszivar: :))

- Miről lehet felismerni a vidám motorost?
- Legyek vannak a fogai közt.

Anomalocaris (törölt) 2012.04.25. 16:38:09

Na most a poloskák milyen idegesek lehettek, hogy becsekkolnak egy négycsillagos szállódába, erre mindenhonnan embik másznak elő, akik még az életükre is törnek.

piszter 2012.04.25. 16:38:35

a posztoló bolond, de legalábbis lúúzer. egy vasat se fizettem volna. hívjon rendőrt. ja, panaszkönyvet teleírtam volna, megjegyzés rovatba, hogy ezért nem vagyok hajlandó fizetni.

almodhi 2012.04.25. 16:40:12

Szóval berepült pár ártalmatlan bogár az ablakon. Rettenetes. Vajon egy darázsból is ekkora cirkuszt csinált volna szerző? Pedig az még csíp is.

Javaslom a Discovery Channelt. Ott jobban meg lehet ismerkedni a minket körülvevő, ún. természettel.

Vagy azt a marokkói, ugyancsak négycsillagos szállodát, ahol e sorok írója zuhanyozás közben figyel fel egy 5 cm-es csótányszerűségre a falon. Épp meg akartam nézni közelebbről az eddig csak képről ismert rovart, amikor villámgyorsan előbukkant egy gekkó, felkapta a csótányt és ugyanolyan gyorsan el is tűnt vele.

Na ez négycsillagos intézkedés. Gekkót minden magyart wellnessbe!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.25. 16:41:26

@piszter: De talán nem azután, hogy eltöltöttél ott két napot. Ha savanyú a leves, az első kanál után visszaküldöd, nem a kinyalt tányért.

XCat 2012.04.25. 16:42:52

@Dr. dr.venszivar: Egyszer bekaptam egy méhecskét. Szegény kis dög kurvára megijedhetett.

XCat 2012.04.25. 16:43:49

@almodhi: Ez nem repült be. Ez ott lakott. 40/éjszaka elég drága egy társbérletért. Ingyen homározhatna, ha állatra vágyik!

szekertabor · provo.blog.hu 2012.04.25. 16:43:59

@boangen: Posztoló nem írta, hogy ágyi poloska lenne a tárgyalt rovar. Ezért semmi okotok fölényeskedni vele. Én a kiterjedt rovarvilág egyetlen tagját sem látom szívesen a szállodai szobámban, és a jobb szállodák gondoskodnak is róla, hogy se poloska, se hangya, se csótány, se hőscincér, se skorpió, de még katicabogarak se zavarják a vendégek nyugalmát.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.25. 16:44:23

@Vedere' Lavór: Abba viccesen bele lehet halni. Ha megszúrja a torkod belűlről, simán megfulladsz.

XCat 2012.04.25. 16:45:12

@almodhi: Bogárka, mindenki vette, hogy te marokkóba jársz, nem kell harmadszor is leírni. Nem olyan drága az már, hogy ezért felnézzünk rád.

red_quill99 2012.04.25. 16:45:21

Én egyszer voltam egy négycsillagos szállodában, ahol reggel arra ébredtem, hogy egy poloska, egy katicabogár és egy cserebogár pókerezik nagy tétekben az asztalomon (a cincér volt az osztó). Rögtön mentem másik szobát kérni, de azt mondták a recepción, hogy nem tehetnek semmit, mert már mindenhová kiírták négy nyelven is (magyar, angol, német, spanyol), hogy bogaraknak a vendégek szobájában pókerezni tilos, de ezek a szemetek mindig arra hivatkoznak, hogy ők nem bogarak, hanem rovarok (vagy fordítva, már nem emlékszem...) Erőszakot meg azért nem alkalmaznak, mert a bogarak megfenyegették az alkalmazottakat, hogy tudják hol laknak, és az egész családjukkal betelepednek hozzájuk, ha kiteszik őket a szállodából!! Gondoltam, hogy beírok a panaszkönyvbe, de aztán eszembe jutott, hogy a recepción leadtam a címemet, így aztán mi van ha hozzám küldik őket... inkább vittem nekik egy-egy sört, és rábeszéltem, hogy menjenek át a szomszédba, ott úgyis valami hisztis idegesítő csaj lakott.

XCat 2012.04.25. 16:46:57

@atpijkamo: Kiköptem, reflexből. Evidensnek vettem hogy én vagyok a nagyobb, és ha itt valaki meghal, az ő lesz. De nem tudom, mi lett vele. Szerintem összezavarodott és megdöglött.

f10 2012.04.25. 16:48:35

Az ilyen(azt hiszem címeres) poloska legnagyobb hátránya az, hogy iszonyú bűzt tud magából kiereszteni, ha fenyegetve érzi magát. Emellett elég hangosak ahogy berregnek miközben repülnek és neki-neki mennek a lámpának, az ablaknak.

XCat 2012.04.25. 16:50:01

@A félelmetes népszavazás: Az embik ellen bónrendszer van. Minden bogarat molesztáló embi kap egy rovátkát a nyilvántartásban, és az apokalisziskor (ez év végén) majd jól lerohanják őket a bogik.

krausz2 2012.04.25. 16:50:38

A poloska házi állat.Szinte mindenütt
van ,ártalmatlan barátságos és nem bánt senkit.Kicsit büdös..
Végül is hogy gondolja a kedves vendég, hogy minden szobában éjjel-nappal takarító nő legyen felfegyverkezve
a házi "kedvencek" ellen?
Na és még fizetni sem akar-eleget- a vendég, ez már több a soknál.
Ez itt Mo. kérem itt ne csodálkozzál semmin.Mindenesetre kösz, hogy leírtad a szálló nevét...

Anomalocaris (törölt) 2012.04.25. 16:51:21

@atpijkamo: Még mindig nem nem raktam fel a pizzás képeket a gépre. De meglesz az a poszt, nem kell csüggedni. Tudom hogy mindenki tűkön ül már!

XCat 2012.04.25. 16:51:38

@f10: Élni akar. A rohadék. Ez egy elég érthető törekvés a részéről, ennyit tud tenni érte.

Sajátosnak érzem, hogy az embik ezt csak a saját fajukon belül tartják evidensnek.

XCat 2012.04.25. 16:53:49

@atpijkamo: Szarrágóéknál az nem úgy van. Oké hogy valaki ingyen szolgáltat, na de ők ha már idejöttek drága pénzen, semmin ne nyerészkedhessenek? Hát micsoda vircsaft van itt kérem?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.25. 16:54:32

Na, kigyűjtöttem, milyen állatoktól féltek/véltek találkozni egy szállodai szobában: poloska, ágyi poloska, mezei poloska, címeres poloska, szállodai poloska, hangya, csótány, hőscincér, skorpió, katicabogár, gekkó, csótány, pók, szúnyog, légy, hangya, patkány, egér, rozsomák, muslica, féreglárva, komplett szobalány.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.25. 16:55:42

@A félelmetes népszavazás: Elég kihalt a táj, jól jön minden segítség.

XCat 2012.04.25. 16:56:02

@atpijkamo: Gekkó jöhet. Nekem a skorpiók is tetszenek. A komplett szobalány milyen álat?

Anomalocaris (törölt) 2012.04.25. 16:56:35

@Vedere' Lavór: A rovátkákat pedig a rovAtkák vezetik.

Skodakék Fábia 2012.04.25. 16:57:51

A kommentelőket lehet már?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.25. 16:59:39

@Vedere' Lavór: A komplett szobalány rádugrik és leszop, ha hím IMF vezér vagy véletlenül. Különben ártalmatlan.

Ha Afrikában csatangolsz, akkor reggel mindig borítsd ki a bakancsodat, mielőtt felveszed, mert neked tetsző skorpiók tanyázhatnak benne.

Kifordított kacagány 2012.04.25. 16:59:40

elég rossz időben látogattál el erre, pont kifogtad azt az időszakot amikor kifele igyekeznek az épületekből ahová télen húzódnak. amúgy nem kell foglalkozni velük, nem bántanak.

hu.wikipedia.org/wiki/Z%C3%B6ld_bogy%C3%B3m%C3%A1sz%C3%B3-poloska

a szállodában nagyjából semmit nem tudtak volna tenni ellenük, még ha akarnak sem.

a gyógyfürdő amúgy tényleg szocreál, a rendszerváltás után nem bontották el, folyamatosan üzemel a szokásos magyar lenyúlós nincs rá pénz módon. viszont a gyógyvize tényleg jó és orvosi beutalóval is látogatható.
a strandot azért építgetik, de szerény véleményem szerint a környező strandokhoz képest aránytalanul drága.

a fűtés hiánya miatt szerintem már aznap le kellett volna lépnetek és más helyen kellett volna próbálkoznotok. van több szállide-szálloda objektum a környéken és van köztük olyan ami egész elfogadható.
ha pedig gyógyfürdőzés helyett mégiscsak wellness hétvégére vágysz, akkor inkább ide látogass:
www.puchner.hu/

XCat 2012.04.25. 17:00:09

@A félelmetes népszavazás: Jah. A sok hülye embihez jó nagy nyilvántartás kell, hogy minden ráférjen. Csak az atkák férnek hozzá.

Óvakodjatok az atkáktól!

Anomalocaris (törölt) 2012.04.25. 17:00:19

@atpijkamo: Senki nem főz? Indexbakin meg alig győzök posztolni, annyi szépség összegyűlt. Az meg milyen már, hogy a comment blogról kitiltottak miután felfedezték hogy onnan is gyűjtök? Elég kicsinyes...

Kaelon 2012.04.25. 17:01:00

Nem nagyon lep meg a történet. Amikor épült, én is dolgoztam ott. Totál igénytelen megoldások, szép formába csomagolva. Az összes fal gipszkarton, és legalább 2x lett (de inkább 4x) felhúzva, mert mindig leázott. Arról nem is beszélve, hogy minden szakmából 4-5 brigád dolgozott egymás mellett, de inkább egymás után, mert fizetni nem akartak, és mindenki lelépett...

tellybooksah 2012.04.25. 17:03:01

@A Spanyol Inkvizíció:
Hja, _NEKED_ ilyen intellektussal max adnak kártérítésül egy levél reklámgyufát.
_NEKEM_ kifizetik az utazási + járulékos költségemet, a helyettesítő (szigorúan azonos fokozatú) gyógyüdülő szobaára és az otthagyott "kedvezményes" izá szobaára, szolgáltatási költségei közötti különbséget, az ügyvédi költségeimet -és most ülj le és jól fogózz meg!- kifizetik a nem vagyoni káromat is az elrontott üdülésért!
Ha a szálloda igazgatósága profi, akkor az ügyvédi felszólítás után _AZONNAL_ _ŐK_ jelentkeznek a megegyezésre. Ha hülye furkók (azért még nálunk is ez a kisebbség) akkor legkésőbb 3-5 év múlva Strasbourg fogja megítélni.

Kifordított kacagány 2012.04.25. 17:04:26

@f10: olyan a szaguk mint a mandulának csak kissé töményebb kiszerelésben

@atpijkamo: a féreglárva és a komplett szobalány ugyanaz a faj

Anomalocaris (törölt) 2012.04.25. 17:04:58

@Vedere' Lavór: Nekem rózsabogárral volt pár fájdalmas találkozóm, nem tudom mi bajuk azoknak vagy csak túl sokat isznak, de többször is volt, hogy izomból nekirepültek fejemnek. Aztán persze kóvályogtak szédelegve percekig a padlón, Velem együtt.

Anti Anyag (törölt) 2012.04.25. 17:05:29

@Advanced Flight: Addig örülj, amíg itt vannak az állatok és nem Phuket-en.

Talán képes leszel azt is felfogni, miért.

A németek pontosan ugyanígy gondolkodtak mint te, aztán kicsit később már milliárdokat költöttek arra, hogy folyóvízeikbe legalább valami legyen, mert rájöttek, hogy ha nincs rovar, akkor nincs sem hal, sem madár.

Nálunk is volt jó pár patakpart, ahol a kikövezést vissza kellett bontani, de szerencsére ennyivel megúsztuk. A németek viszont nem.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.25. 17:06:35

@A félelmetes népszavazás: A Zindex újságír... bulvárírói meglehetős érzékenyek. Én is a sokadik regelésnél tartok. Legtöbbször azt se tudom, mireföl sértődtek meg. Egyszer tudtam: a nagyképű kovácskokóra írtam, hogy nagyképű. Úúúúpsz! Mehetek megint regelni mingyárt.

tellybooksah 2012.04.25. 17:07:26

@atpijkamo:
A mandinka harcos kimaradt! Pedig attól még neked is barna lenne a horgasinad, ha kikukkant a firhang mögül!

XCat 2012.04.25. 17:07:35

@tellybooksah: És öregbíted mindenhol a szarrágó, hülye magyarokról szóló elképzeléseket a világban, akik minden szarral strassbourgba szaladgálnak. Hogy szerethetnek ott minket.

Terézágyú 2012.04.25. 17:07:40

Na most képzeld el, hogy ha a svéd fűszoknyában van poloska....

FDToth 2012.04.25. 17:08:53

1. ha elégedetlenek vagyunk, akkor NEM fizetünk! Vagy annyit fizetünk, amennyit gondolunk (persze reális keretek között)
Ami itthon 4 csillag, az kb. 2-nek felel meg.
Nagyon nehéz itthon NORMÁLIS szállodát találni, ezért sajna inkább külföld.

XCat 2012.04.25. 17:11:10

@atpijkamo: az a mazsom blogot ír? Nemár... tud írni?

schdl (törölt) 2012.04.25. 17:11:33

@tellybooksah: Hihetőnek tűnik :D Mi vagy Te, ügyvéd? Esetleg politikus?

Anomalocaris (törölt) 2012.04.25. 17:13:17

@atpijkamo: Mondjuk Én is csak találgattam, de más nem nagyon lehet. Mondjuk nem gondoltam, hogy olvassák is a kommenteket. Mondjuk van másik regem, de azt másra tartogatom.

Kifordított kacagány 2012.04.25. 17:14:24

@tellybooksah: azért te elég sokat pereskedhetsz akkor, vagy nem nagyon jársz sehova. mindenhol megtalálhatóak a helyi rovarvilág azon képviselői, akikből sok van és ártalmatlanok, így nem is irtják őket. én személy szerint nem is örülnék neki, ilyen helyekre kikapcsolódni járok, nem méreganyagot felszívni.
fűtés és kedves recepciós azért legyen mindenhol.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.25. 17:14:44

@tellybooksah:

Na, kigyűjtöttem, milyen állatoktól féltek/véltek találkozni egy szállodai szobában (javított és bővített verzió): poloska, ágyi poloska, mezei poloska, címeres poloska, szállodai poloska, hangya, csótány, cserebogár, cincér, hőscincér, skorpió, katicabogár, gekkó, pók, szúnyog, légy, hangya, patkány, egér, rozsomák, muslica, féreglárva, komplett szobalány, tücsök, krokodil, mandinka harcos.

Anomalocaris (törölt) 2012.04.25. 17:14:53

@A félelmetes népszavazás: És mondjuk nem írom többet azt, hogy mondjuk.

tellybooksah 2012.04.25. 17:15:47

@Vedere' Lavór:
Orbitális magasságból, kékbálna dereka vastagságban ignorálok rá, hogy mely széplélek mily fülrepesztő sikollyal alélja össze magát az izgágaságom mián!
Tudod, én már akkor sportot űztem a tahók szívatásából, amikor a szüleid is csak kéjes ábránd voltak! Utáltak is mindenhol, _DE!_ Mindig megkaptam a pénzemért azt ami jár.
És inkább utáljanak, mint baleknak nézzenek.

tellybooksah 2012.04.25. 17:17:48

@agresszív kismalac:
Csak akkor, ha a neved visszaváltoztatod az eredetire: A neveletlen vadmalac!
(mert a kismalac mi a franctól lenne agresszív?)

XCat 2012.04.25. 17:17:49

@FDToth: Dehogynem fizettek. Ha ez így menne, mindenki elégedetlen lenne. Nem adsz jattot, aztán annyi.

Advanced Flight 2012.04.25. 17:19:23

@Anti Anyag: szegény Thaiföld, nem is tudja, milyen szar neki. :-) Igaz, hogy a madár és emlős fajgazdagsága sokszorosa Magyarországénak, mégis megoldják, hogy a turistának (akiből az ország háromnegyede él) ne másszon csótány a seggébe, de azért ők a hülyék, a szar pénzmosoda fos hotel faszomfalván meg a nyerő a poloskákkal. Hajrá, gratulálok.

tellybooksah 2012.04.25. 17:20:02

@schdl:
Nem.
Agresszív, cinikus, kánkán is csomózó nyuggertatter. _ÉN_ ráérek, és a bíróságra természetesen taxival járok, a pervesztes költségére.

almodhi 2012.04.25. 17:20:25

@Vedere' Lavór:
Az kizárt hogy egy növényevő mezei poloska egy szállodai szobában lakjon.

Amelyik szeret szobákban lakni, az ágyi poloska, az 1. nem ilyen, 2. a legtöbb ember csak a csípéseit látja reggel, meg a vérpöttyöket a lepedőn, mert a rovar igencsak rutinos rejtőzködő.

Látom te is szeretnél Marokkóba menni. Írj, ha gondolod, segítlek ötletekkel. Ja és Las Vegasban és Mauin is voltam, bibibí.

tellybooksah 2012.04.25. 17:26:09

@Kifordított kacagány:
Közkeletű tévedés!
Ma már kies hazánkban is, az első vonal csiszolatlan furkói után (akik az átlag "bocsika, hogy élek és levegőt merek venni" egységsugarú magyar elriasztására vannak trenírozva) a manager úr -vagy a főnöke- fel tudja mérni, hogy kivel nem érdemes kekeckedni, mert _TÉNYLEG_ elmegy Strasbourgig.

HgGina 2012.04.25. 17:29:17

@Vedere' Lavór: Nem. Nem nőnek meg. Az egy csernobili bennszülött volt.
A szerzőn meg csak röhögni lehet. Vajon kiveri a balhét, ha egy vidéki házban, hotelben szembetalálkozik 3 hangyával vagy 17 db pajzstetűvel? Sima mezeipoloska. Nem eszik lottyadtseggű pesti tohonya nyamvadék, wellnessre gyűró kétlábút. Továbbá minimum parfümszakértő orr kell hozzá, hogy megérezze a szagát a pohárból, ha csak a szélén korzózott a kis édes rovar. Ha meg a talpa alatt ropog egy poloska, az aligha mászik ki már a lábujjai közt.
Szánalmas vendég, ilyennek nem wellness kell, hanem egy hegyi kecskepásztor kunyhója, vagy egy tibeti jakpásztor fürdőszobája. Ott lehet panaszkodni, hogy előtte a jak áztatta a fenekét a pohárnyi ivóvízben.

XCat 2012.04.25. 17:36:53

@atpijkamo: Fhanzsiásan.

@almodhi: Nem, én nem szeretnék marokkóba menni. :) Las Vegasba sem. Maui esetleg, de nagyjából egy érdekességi szinten van a balatonnal, ahol sosem voltam, mert kb szarok rá.

@HgGina: Hát ez bizony meg volt nőve. Te meg nemannyira vagy tisztában az adott árért elvárható minőséggel.

almodhi 2012.04.25. 17:40:18

Nna, csak lássátok, mik történhetnek Marokkóban! (Abban a négycsillagos uszodás luxusszállóban, ahol már többször is voltam!)

www.youtube.com/watch?v=XYIz5DRI4RA

XCat 2012.04.25. 17:42:26

@A félelmetes népszavazás: Meg akarsz daszni egy tevét? Vagy minek?

[c] 2012.04.25. 17:43:43

Ha jól látom, ez nem "az" a poloska. Ilyenek hozzám is bejönnek, illetve bejönnének az ablakon, ha nem lenne rajta szúnyogháló. Így csak a szúnyoghálóig jutnak, azon szoktak kapaszkodni kívülről.
Semmi köze a tisztasághoz.

almodhi 2012.04.25. 17:44:22

@Vedere' Lavór:

"Maui esetleg, de nagyjából egy érdekességi szinten van a balatonnal,"

Na most az alapvető különbség az az, hogy míg Maui egy darab szárazföld sok-sok vízzel körülvéve, addig a Balaton az egy darab víz sok-sok szárazfölddel körülvéve.

Balint Gyuri bacsi 2012.04.25. 17:45:28

En szobacseret kertem volna vagy ha azt nem lehet akkor otthagytam volna a szallodat.
Egyebkent meg tessek nyugodtan szolni a futetlen szoba es a poloskak miatt. Fizetovendeg vagy es nem megturt.

XCat 2012.04.25. 17:45:56

@almodhi: Jól van, meggyőztél. Hajlandó vagyok megnézni Mauit. Utalhatod az út árát.

almodhi 2012.04.25. 17:47:13

@Vedere' Lavór: Előbb nézd meg a Balatont. Hogy kijöjjön a kontraszt.

Anomalocaris (törölt) 2012.04.25. 17:47:35

@Vedere' Lavór: Szeretem a sivatagot. Embimentes övezet :)

lutria 2012.04.25. 17:48:33

Már azt hittem vérszívó ágyi poloskák ezrei önkéntes véradó éjszakát rendeztek a panaszosnak,de kiderült hogy nem álltalott bereppeni egy mezei poloska és ezért reklamál?Mi tenne ha Egyiptomban bemászna egy gekkó és arra ébredne hogy a feje felett kapaszkodik a mennyezeten?

XCat 2012.04.25. 17:50:09

@lutria: Én hazavinném. Ez a gekkó is nagyon tetszik a videón. Mondjuk kicsit undi, ahogy táplálkozik.

tellybooksah 2012.04.25. 17:51:37

@Kifordított kacagány:
Francokat. Ilyen apróságok engem aztán hidegen hagynak. Viszont egy _FŰTETLEN_ szoba az aztán a tökéletes ok a reklamációra!

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2012.04.25. 17:53:07

Apropó, azt nem tudjátok, hogy a málnáról hogyan lehet ezeket a poloskákat elkergetni?

Egyrészt a növényt szívatja, másrészt bitang rossz az ízük... :)

Talán gekkó kell? Tényleg megeszi a büdösbogarat? Meg lehet a gekkót kötni? Megannyi kérdés...

XCat 2012.04.25. 17:53:59

No elolvastam a posztot.
A posztíró panasza teljesen jogos, a recepciós köcsögöt meg fel kellett volna pofozni.

Anomalocaris (törölt) 2012.04.25. 17:55:24

Líbiában nem nyaralt valaki? Tavaly egész éves szabadtéri fesztivál volt.

XCat 2012.04.25. 17:56:09

@Van_mikrohullámú_sütőtök?: Ez az. Az új magyar agrárcsoda, telepített gekkó mindenhova!

(véletlenül rímel).

Van valakinek gekkója? Elél az szalámin?

Lacusru 2012.04.25. 17:58:03

A legnagyobb butaság az volt, hogy kifizettétek a szobát ezek után!
Ha már ilyen flegma volt az ember, akkor érdemes a szálloda nevére és címére kiállítatni a számlát, majd hozzá tűzni a panaszkönyv aktuális oldalához és eljönni.
Semmit ne tud csinálni, ha elkezd fenyegetőzni, bátran hívhatsz rendőrt is :-)

A poloskákat meg egyébként szét kellett volna kenni a tapétán... vagy beletaposni úgy a szőnyegbe, hogy az ott is maradjon egy ideig! (tuti örült volna a bizonyítéknak"

XCat 2012.04.25. 17:58:05

@A félelmetes népszavazás: Kár hogy nincs légkondícionálva. :(

Anomalocaris (törölt) 2012.04.25. 18:03:53

@Vedere' Lavór: Van légkondi, de csak éjjel kapcsol be. Akkor viszont jó magas fokozatra. :D

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2012.04.25. 18:04:22

@Vedere' Lavór:
"Van valakinek gekkója? Elél az szalámin? "

Asszem leginkább alél. Léggyel, szöcskével jobban el van. Ez utóbbit árulják állatos boltokban is, ha már városban lakik a gekkótulaj.

XCat 2012.04.25. 18:14:39

@tellybooksah: Mondjuk az tényleg röhejes néha. Valamelyik csaj beírta recenzióba, hogy "nekik kicserélték a szállodai szobát mert nem felelt meg, anélkül, hogy ők ott bárkik lettek volna"

Vendég voltál vazze. Kifizettél érte egy rahadli pénzt! Mondjuk te meg a ló másik végén estél le.

@Dr. dr.venszivar: A mostaniakban lehet hogy van az is.

@Van_mikrohullámú_sütőtök?: Az is undi. Döglött légy... fujjcsi.

@A félelmetes népszavazás: Hát az úgy nem jó. És szobaszerviz sincs.

XCat 2012.04.25. 18:16:04

@atpijkamo: Debizony csak legyen! Az ügy helyes!

Hurri Kán 2012.04.25. 18:35:54

Hát kérem. A levél írója mire számított, mindjárt egy góliátbogarat fog kapni a reggeli vize mellé?

Manyecska 2012.04.25. 19:25:41

:)
Jobb ma egy pershing a tanyámon, mint holnap egy ruszki az anyámon!... höhh:D:D

fülesboci 2012.04.25. 19:31:47

@gyvy: :dd
jó fenyegetően lépett föl... lejárató kampány.. ezen röhög fél gunaras

XCat 2012.04.25. 19:33:03

@fülesboci: Hát igen, ettől lejjebb már nemigen lehet, mint ahol vannak.

XCat 2012.04.25. 19:37:05

@Dr. dr.venszivar: Meg a kibic is, mi? Nem kéne beleugatni olyasmibe, amiről fingod sincs.... de tényleg.

XCat 2012.04.25. 19:39:22

@Dr. dr.venszivar: Felidegesíett a bedgörl meg az atpi.

XCat 2012.04.25. 19:40:21

Valaki nem tudja hogy az angrybirdsben hogy kell rakétákat használni? Ha már úgyis beléptem, akár meg is kérdezhetem. Valahogy lehet.

venszivar 2012.04.25. 19:43:44

@Vedere' Lavór: Akkor pofáz nekik ! De ne köss bele a szivaromba, mert pofán finglak s akkor rájössz, hogy van fingom......de tényleg !

XCat 2012.04.25. 19:45:47

@Dr. dr.venszivar: És van-e olyan büdös, mint 6db mezei poloska?

baliquez 2012.04.25. 19:46:41

Az "ártalmatlan" mezei poloska úgy átböki a bőröd bárhol hogy beszarsz. Másfelől nem véletlenül nevezik büdösbogárnak is, mert ha megriasztják valami orthó' mocskos bűzű váladékot csap ki magából (olyasfélét mint a fátyolka).

Szállodában fizetővendégként rovarmentes szobát kell kapnod, és ha csak egy (1!) kurva légy zavarja is meg a pihenésedet amiért keményen fizetsz akkor az egyik szállodai alkalmazott feljön és megfogja azt a kibaszott legyet. Nem bonyolult.

Manyecska 2012.04.25. 19:48:49

Az igazi színvonal az volt amikor egy tenyérnyi lepkeszerű brutál állat beszállt éjjel a Balcsinál az ágyunkba:D oszt miután jól kisikoltoztuk magunkat nekiláttunk ellátni a baját:D..majd mivel nem sikerült, kivágtuk ágyneművel együtt az ablakon::D:D..majd ki érte a kertbe:)... reggel többen gratuláltak a mézeshetekhez:D:D:D na, az bogár volt!

Tapmancs 2012.04.25. 19:51:38

egyes helyeken Büdös Margitnak nevezik :)

lioliom 2012.04.25. 19:52:29

Blanka!Eztzt írd meg a www.ongo.hu-n is,nehogy odamenjen más is.Ilyenért ,sőt kevesebbért minimum egy ajándék hétvége járt volna!

venszivar 2012.04.25. 19:53:03

@Vedere' Lavór: Szerencséd van ! Szerencsénk van ! Ennek örülök. "Hallottam felőled", de most jól jöttél ki a szemétségedből v. tévedésedből. Így elmegy az elterelésed. O.K. :)))

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.04.25. 19:54:34

@gyvy: "Magának bezzeg szarvasbogár jutott!"

XCat 2012.04.25. 19:55:01

@A félelmetes népszavazás: Tőlem fel is fordulat...

@Dr. dr.venszivar: Már te is? Nofene, mit hallottál?

Kíváncsi vagyok, valamelyik nap tudtam meg magamról, hogy barca rajongó aggszűz vagyok, akit gyerekkorában eldobott az anyja....

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2012.04.25. 19:55:27

@almodhi: Magyar szállodába, magyar rovarevőt!
Sün, fecske, cickány... :D

XCat 2012.04.25. 19:56:16

@A félelmetes népszavazás: Nemtom. Nemhiszem. Walktrougban mutatták, hogy van olyan, hogy repül a dög, és elenged lefelé valami lövedéket. Meg olyan is, hogy felrobban, és megháromszorozódik. És nem találom hogy kell.

XCat 2012.04.25. 19:57:39

@gyvy: Akkor csak az a baj, hogy nem a tehénpásztorok vezetik a szállót? Na akkor elbocsátani a recepciós kondáslegényt, és új vezetést.

England win The Ashes! 2012.04.25. 19:58:12

"Beléptünk a szobába, ami gyönyörű volt, viszont nagyon hideg."

De mér' lépett bele, mikor meg is kóstolhatta volna?

XCat 2012.04.25. 20:00:38

@lioliom: Valaki mondta itt egyszer, hogy megírta az ongon a tapasztalatait, és nekiálltak perrel fenyegetni. :D

Hurri Kán 2012.04.25. 20:02:16

@Vedere' Lavór:
Egyébként nem vicc, voltam már olyan kocsmában, ahol épület egyik felében a malackák voltak, a másikban az ivó, ja, személyzet közös volt. :D

venszivar 2012.04.25. 20:03:09

@Vedere' Lavór: Régebben láttam a "képed"(a pofádat), de sokáig eltűntél....... Mi eddig nem váltottunk csörtét egyszer sem. Vissza a 19:37:05- kori beszólásodra ! Valós problémád van v. eltévedtél ?!
Aztán beszélhetünk tovább.......

XCat 2012.04.25. 20:04:02

@gyvy: Ukrajnában vagy Kazahsztánban?

Más, ne nézzétek meg a szinkronizált Torrentét, teljesen elkúrták.
A spanyol verzió ellenben jó.

venszivar 2012.04.25. 20:04:18

A férfi is sikoltozott ? Vagy csak nők voltak a mézesheteken !

XCat 2012.04.25. 20:05:53

@Dr. dr.venszivar: Gondoltam, nekem színvonalazol...

@gyvy: Na az kemény. Mondd a hely nevét, felfuttatjuk. Biztos lesz, akinek ez jön be.

Ki lehetett választani, melyik malackát süssék meg?

Anomalocaris (törölt) 2012.04.25. 20:06:13

@Vedere' Lavór: Nem vagyok kiművelt játékokban. Duke Nukem 3D-t ismerem meg a ROTT-ot, de ezek már nem mennek az "új" gépemen. Pedig mindenkinek jobb lenne, ha virtuálisan vezetném le a feszültséget.

Hurri Kán 2012.04.25. 20:07:04

@Vedere' Lavór:
Szálkán.
De nem kifőzde volt, mondom, csak kocsma.

venszivar 2012.04.25. 20:07:32

@gyvy: Meg tudom erősíteni !

venszivar 2012.04.25. 20:09:11

@Vedere' Lavór: Tévedtél. Kinek inge,vegye magára. Tudja ő........

Matteo79 2012.04.25. 20:10:14

Mivel a levélíró aláírása pont az első kép felett van, elsőre azt hittem elnevezték a poloskákat, de a második fotónál már nem volt név...

Tanulság szokás szerint, hogy az első reakciónak határozottnak és megoldás orientáltnak kell lennie. (szobacsere)

XCat 2012.04.25. 20:11:02

@A félelmetes népszavazás: Énsenem. Tegnap kezdtem el játszani vele, csak elakadtam egy pályánál.

@gyvy: Na de tovább lehetne fejleszteni....

Hurri Kán 2012.04.25. 20:11:56

@Vedere' Lavór:
Én szerveznék oda fatness passivity hétvégéket... Pálinka, disznóvágás, szalonnamámor, ilyesmik. Tuti lenne rá kereslet.

XCat 2012.04.25. 20:13:04

@Dr. dr.venszivar: Jha, akkor bocs. Különben nem fogsz sokáig itt látni, beleundorodtam az embiségbe.

Meg valahogy jobban elvagyok egy ideje kűfődiekkel. Normálosabbak.

@gyvy: És egy Norbi roadshowt is, a végére. Opcionálisan. :D

Hurri Kán 2012.04.25. 20:15:26

@Vedere' Lavór:
Norbi fut a mérges koca elől, vagy hogy? Bika-futtatás mintájára disznó futtatás?

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2012.04.25. 20:15:57

@gyvy: Jó hely is az. Ha valaki megéhezik, csak le kell vágni egy malacot, azt' megsüti a kocsmáros.

Mi meg úgy voltunk itt a szomszéddal télen, hogy átmentünk az egyik közeli kávézóba. Természetesen a szomszéd hozta a sörétesét is. Ott meg néhány raki után ki lett találva, hogy grillezett verebet akar mindenki enni (ez itt csemege, a raki mellé jól lehet ropogtatni). A parkolóban volt vagy két autó, azok kiálltak az utcára, a házőrző ebet odébbkötötték, mert útban volt, majd a parkoló közepére elszórtak kenyérbelet, a szomszédom meg a sörétessel ötösével-hatosával lőtte a verebeket:) Aztán a kávézó főnökasszonya meg a pincércsaj megpucolta őket, és mehettek is a grillre. Finom volt.

Hurri Kán 2012.04.25. 20:18:18

@Jani haverja:
Úgy látom, vannak még ki nem aknázott lehetőségek a magyar vendéglátásban :)

XCat 2012.04.25. 20:19:11

@Jani haverja: Azt olvastam, hogy grillezett vérebet.....

@gyvy: Aha. :D És Rékuci lenne a szurkolókórus.

Hurri Kán 2012.04.25. 20:20:37

@Vedere' Lavór:
Akkor még gyorsabban futna a gyesznó. :D

venszivar 2012.04.25. 20:23:51

@Vedere' Lavór:Télen többet volta (volt is 4-5 komoly csín,anyázás),de már én is csak 2-3 naponta, mivel rengeteg a földel s az állatokkal a munekka.

Hurri Kán 2012.04.25. 20:24:07

@Vedere' Lavór:
Előételnek meg pattogatott poloska. :D

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2012.04.25. 20:29:35

@gyvy: Nem, ez az albán vendéglátás:)
Egyébként a feketerigó finomabb (itt télen azt is lövik, meg eszik is:)) A vadgalamb nagyobb, de jellegtelenebb az íze. Sast még nem ettem, de állítólag az a legfinomabb, csak ritka. Ezek olyanok, hogy még a nemzeti állatuk sem szent:) De szerencsére a hegyekből mindig jön a madárutánpótlás, és így nem kell félni, hogy eltűnnek a madarak.

Hurri Kán 2012.04.25. 20:31:21

@Jani haverja:
Asse rossz. Mondjuk rigó pl. nálunk védett.
Varjút ettem már, finom. :)

fbal 2012.04.25. 20:39:54

Arról dumáljatok amiről a poszt szól, ne a hülye magánéleti fasz kalandjaitokról.
Arra gyüljetek össze szabadidőtökben és nyaljátok ki egymás seggét.

Ahoj- 2012.04.25. 20:44:25

**************************************
www.roomforum.hu -ra toljad
**************************************

darthvad 2012.04.25. 20:44:37

Amúgy kár hogy nem írtál a panaszkönyvbe. Én azt tapasztaltam, hogy a helyek többségén ezt utálják a legjobban. Sokan úgy csinálnak mintha nem érdekelné őket, de amikor effektíve kéred hogy tegyék eléd és veszed elő a tolladat hirtelen érdeklődni szoktak a problémák iránt. Ráadásul KÖTELEZŐ írásban, levélben válaszolniuk úgyhogy ha más nem nemes bosszúnek jó :)

Hurri Kán 2012.04.25. 20:44:55

@fbal:
Vendéglátásról meg poloskákról beszélgetünk. Probléma? :)

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2012.04.25. 20:47:50

@fbal: Asszem az első posztbeli kommentem az első 10 között volt. Ott már hozzászóltam, hogy véleményem szerint a TEK telepítette a szobába a poloskákat:)

Többet az ügyről meg már nem nagyon lehet elmondani, a hideg szoba, meg a bunkó személyzet tényleg a vendéglátó hely hibája, a beköltöző mezei poloskák meg nem biztos. De ezt már leírták sokan.

Egyébként pont a vendéglátással kapcsolatban írogattunk most is. Pl. az én sztorimból az is kikövetkeztethető, hogy itt egy sima kis kávézóban (nem négycsillagos szállodában!) is szinte bármit megtesznek a vendégért, még a kávézó parkolójában is hagyják vadászni, majd még meg is pucolják, és meg is sütik neki a verebeket. Jó természetesen a személyzet is evett itt a verebekből, de akkor is.

Mrs. Négerhergelő 2012.04.25. 20:52:26

Kedves Szállodavezetőség!
Ezt most elszúrtátok! De nagyon. Nem egyszerűbb lett volna néhány ezer forintnyi kedvezményt adni? Most nem lennétek az index címlapján. Ja, hogy a rossz reklám is reklám? Nem minden esetben :)

venszivar 2012.04.25. 20:55:38

@fbal: Hú, de szigorú surmó vagy !

te miért nem szóltál, valami frenetikus okosságot, ha azt hiányolod ?!
Aztán a szabadidőnkbe had tegyük már azt, amit ki-ki akar ! Mi vagy te? A hazai gestapó v. gestanyó ?! te vagy az vikki v. annnamár-ia ? :)))

beszólhatok? 2012.04.25. 20:57:56

:DDD
Egyszer egy denevér repült velem szembe a nappaliban, mikor este hazaértem.Ahhoz képest ez semmiség.
Persze a denevér pont megeszi az ilyet, tehát denevért minden szobába!!!

RyanGiggs11 2012.04.25. 21:01:59

Kedves posztoló! Bizonyára olvastál már a poloskáról és a szállodáról egy szövegkörnyezetben, és úgy érezted, hogy most te is találkoztál valami hasonlóval. Amit te láttál az egy egyszerű mezei poloska invázió volt, ami ellen szinte lehetetlen védekezni, hacsak nem hermetikusan lezárják az épületeket. Az igazi probléma az ágyi poloska, ami egy rejtőzködő vérszívó állat.A legelegánsabb luxus szállodákban is előfordul, szintén megoldhatatlan a megelőzése ugyanis a vendégek hozzák be a hotelekbe, többnyire a csomagokkal. Amit a szálloda tehet, hogy megakadályozza a továbbterjedését akár az ágyak lecserélésével. Ha ágyi poloskával találkoztál volna most a bőrgyógyászaton ülnél és várnád, hogy a doktor felírja a megfelelő kenőcsöt számodra. Így pár darab ártalmatlan rovar miatt felhergelted magad és mindent megtettél, hogy elrontsd a pihenésedet.

csahos 2012.04.25. 21:12:09

Szerintem a személyzet a Hotel Kapitányban készítették fel!

almodhi 2012.04.25. 21:15:58

@csabapayne:
"Magyar szállodába, magyar rovarevőt!
Sün, fecske, cickány... :D"

Mint már annyiszor, a külföldi a jobb. (Csak képzeld el a magyar sünt, ahogy végigrohan a falon és elkap egy igencsak fürge csótányt.)

rohadjmegARCgeci 2012.04.25. 21:23:11

a szúnyogháló mindenhova elég jó megoldás szokott lenni,bár ezek az ajtó rése alatt is átpréselik magukat.Többnyire ősszel szoktak rajzani és téli menedékeket keresni.

venszivar 2012.04.25. 21:25:26

Amikor Indiába moszkitók százai......, ja s a skorpió ! no akkor indultam hazafelé, GYALOG !

XCat 2012.04.25. 21:35:10

@darthvad: A helyek többségében NINCS panaszkönyv. Ha kéred, közlik, hogy nincs.

@RyanGiggs11: Te meg hülye vagy. Ez nem "pár darab rovar", és igenis képesek tönkretenni akármit. Le volt írva, hogy a szellőzőből jöttek elő, valszeg ott laktak.
Aki luxusszállodába jár, az többnyire nem lakik poloskák helyen, és nem is poloskás helyről megy, tehát a felvetésed életszerűtlen.

Ezt az atyáskodó faszomstílust meg tartasd meg a hülyegyerekeidnek, azok kötelesek végighallgatni.

anyu 2012.04.25. 21:35:10

Ilyen poloskák hozzánk is be szoktak költözni télire, talán virágcserepekbe, mert télen nem látom őket, aztán tavasszal felébrednek. Akkor összeszedem és kidobálom őket az ablakon.

XCat 2012.04.25. 21:39:02

@almodhi: TEK-es sün, vagy sima sün?

@anyu: Tedd be egy nejlonzacskóba, és mikrózd meg. :)

@beszólhatok?: Nekem tetszenek a denevérek, legalábbis amíg nem szarnak össze mindent. De ha békésen lógna egy, az nem zavarna. Nézd meg milyen cuki némelyik; www.theepochtimes.com/n2/images/stories/large/2010/10/07/yoda_bat_1028739247_YwKG3-L.jpg

Egy ilyen csúfság, az igen.

XCat 2012.04.25. 21:41:14

@gyvy: DeadBug. :)

@Dr. Furia: Jah, csak hogy néz ki.

Hurri Kán 2012.04.25. 21:42:59

@Vedere' Lavór:
Mélázok rajta, vajjon fűszervajas, vagy sima sós ízesítés lenne a jobb...

XCat 2012.04.25. 21:45:13

@gyvy: A pisztáciásat javaslom. Később lehetne epres, magyarosfokhagymás és natúr is. Meg szezonálissós.

Lehetne a szlogen DeadBug is GoodBug.

Hurri Kán 2012.04.25. 21:47:22

@Vedere' Lavór:
Alacsonyabb árkategóriás helyeken csakis sós. Ilyen négy csillagosban, mint ez a hotel is, akár szarvasgombás is lehet.
Érkezéskor pedig WelcomeBug. :)

XCat 2012.04.25. 21:50:23

@gyvy: Igen, de ki kellene építeni egy automata figyelőrendszert is, hogy ha beszáll egy véletlenül, azt is fel lehessen számolni natúr árában. Vagy a vendégeknek lehetne hirdetni akciókat, hogy ha összefogdosnak tizet, kapnak egy gyümölcstálat. Vagy három sültet. Vagy ilyesmi.

Hurri Kán 2012.04.25. 21:51:17

@Vedere' Lavór:
Jó ötlet. Aktív pihenés gasztro-turizmussal kombinálva.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.04.25. 21:52:37

Jó, hát ez nem ágypoloska, hanem csak a normál... Ez kicsit olyan, mintha azt mondanám, hogy tetű van a hajamban, amikor egy levéltetű esik rám. Azért a mondat erősen félreérthető...

XCat 2012.04.25. 21:57:54

@gyvy: Neked nagyon jó érzéked van ehhez!

Hurri Kán 2012.04.25. 21:59:16

@Vedere' Lavór:
Lehet, pályát kéne váltanom? :)

XCat 2012.04.25. 21:59:57

@gyvy: Lehet. Én is gondolkodom azon, hogy elmegyek marketingesnek.
Alapítsunk közös céget? :D

Hurri Kán 2012.04.25. 22:02:32

@Vedere' Lavór:
Részemről látok benne perspektívát. :D

XCat 2012.04.25. 22:10:48

@gyvy: Nagyonnaccerű. Akkor dolgozd ki az üzleti tervet, és keressünk egy balekot, akivel meg tudjuk finanszíroztatni. :)

Anomalocaris (törölt) 2012.04.25. 22:11:32

@Vedere' Lavór: Ezek a repülő szemek úgy megmaradtak az emlékeimben.

fiaren.files.wordpress.com/2010/01/rott_gibs-798406.png

Jó kis játék volt. Ezek az újak nem jönnek be, mindig csak ilyen világháborús/öbölháborús miliő, meg hősises amcsi katonák.

Hurri Kán 2012.04.25. 22:13:09

@Vedere' Lavór:
Üzleti terv nem gond. Balek inkább. :D
De hát kezdhetjük kicsiben is, poloskát nem oly nehéz találni, pisztácia meg só nem egy ökör ára, mikróm van. :D

XCat 2012.04.25. 22:16:21

@A félelmetes népszavazás: Lehetne ilyen realisztik versiont is csinálni, hogy a vesztes fél vallási jelképeit lehugyozza az ellenség, és pózol a hullájának a darabjaival... Persze akkor is, ha nem az amcsik győznek.

Esetleg beleépíteni néhány pisztáciás poloskát is.

XCat 2012.04.25. 22:18:36

@gyvy: Oké, terveztetek hozzá logót. :D ANTSZ-t miből kenjük meg? Kapnak majd százalékot?

Közmunkásokkal szedetünk poloskát. Később kipróbálhatjuk a karamellás gilisztát is.

A Spanyol Inkvizíció 2012.04.25. 22:19:12

@tellybooksah: Tudom már! Te vagy az, akit minden per után lepippant Carla del Ponte hágai főügyésznő a bíróság vécéjében.
Sikeres vagy vazzeg, sikeres!

XCat 2012.04.25. 22:20:33

Ez a swarzi milyen jól nézett ki 87-ben. Na ővele pózolnék, akár egyben is.

Hurri Kán 2012.04.25. 22:20:51

@Vedere' Lavór:
ANTSZ-t bízd ide. Szerintem szarvasgombásBug után szavuk se nem lesz. Nyáron, szezonális jelleggel muslicasűrítmény?

Anomalocaris (törölt) 2012.04.25. 22:21:28

@Vedere' Lavór: Jó lenne ha felfutna kicsit az arab számítógépjátékipar, mert így kicsit egyoldalú a kínálat. De a legjobb egy olyan lenne, hogy űrlényként végigjárni a Földet, a végcél az embiség kipusztítása. Szerintem ez nem is rossz ötlet. Lehetne sok különböző helyszín, és mindenféle ötletes henteléses lehetőségek. Afene, hogy nem vagyok programozó. Na majd megcsinálom dobókockás társasjátéknak :D

XCat 2012.04.25. 22:21:52

@gyvy: Nagyon jól hangzik, amint az első hányingerem elmúlt, tovább is gondolom.....

XCat 2012.04.25. 22:23:01

@A félelmetes népszavazás: Ahhoz egy nagyon hosszú sorba kéne állni.
Inkább etessük őket poloskával.

Hurri Kán 2012.04.25. 22:24:38

@Vedere' Lavór:
Gondolj közben Deák Ferencre, úgy könnyebb.

XCat 2012.04.25. 22:28:11

@gyvy: Jó hogy nem Széll Kálmánra... Tényleg, hirdessük azzal, hogy ezen nincs tranzakciós adó. :D

Hurri Kán 2012.04.25. 22:31:07

@Vedere' Lavór:
Nem értesz... Deák Ferenc van a húszezresen. És a pénznek nincs szaga. :D

Töpörtyű 2012.04.25. 22:31:58

Lillafüred kastélyszálló, Hétkút wellness,Velence spa

Nekem ezzel a hárommal jó tapasztalataim voltak.

XCat 2012.04.25. 22:32:43

@gyvy: Jah hogy úgy... tényleg nem értettem. 20-ért nem lesz kicsit drága? Ahhoz valami marhaságot kell kitalálni... a biotermék már kevés. Mondjuk nanotechnológiás ízesítés? :)

Hurri Kán 2012.04.25. 22:33:40

@Vedere' Lavór:
Nem annyiért kell adni, még nem végeztem a pontos kalkulációval, de nyereségként nagy mennyiségűre számítok belőle :)

Xezs 2012.04.25. 22:36:19

Ilyen esetben mint a posztban nem azt kell várni hogy felajánlják, hogy mennyit engednek, hanem odabaszni a kért összeg felét aztán elindulni kifele.

XCat 2012.04.25. 22:37:37

@gyvy: Achso. Végülisjah.

De én inkább ojróra számítanék, ha lehet. Bisztosabb valuta.

Hurri Kán 2012.04.25. 22:39:35

@Vedere' Lavór:
Részletkérdés.
ASZt tuggyuk, az ojrópaji poloskapiac mennyire telített?

XCat 2012.04.25. 22:45:43

@gyvy: Szerintem szabad a pálya. Kínánál várható egy kis fennakadás, de ott nem tudom, él-e ilyesmi. Viszont előny, hogy ők tényleg mindent hajlandóak megenni, szal majd megoldjuk.

Hurri Kán 2012.04.25. 22:46:40

@Vedere' Lavór:
Nem tudom, Kínába érdemes exportálni? Erdőbe fát? :)

XCat 2012.04.25. 22:52:06

@A félelmetes népszavazás: Nekem úgy is jó, de a poloskaközösség mennyire fizetőképes?

@gyvy: Szerintem jah, nagy piac. És ez MÁSFAJTA fa, nem csak olyan közönséges, ami mindenkinek lehet. A kínaiakok még nincsenek megfertőzve a kapitalista módszerekkel.

Hurri Kán 2012.04.25. 22:53:40

@Vedere' Lavór:
Igaz, pénz pediglen ott is van, és fogékonyak a nyugati újdonságokra. Kínai ÁNTSZ nem hinném, hogy különösebben problémázna a poloskán.

Anomalocaris (törölt) 2012.04.25. 22:57:38

@Vedere' Lavór: Csak kis idő kérdése, mire átállnak a rovarok is a pénzkereskedelemre. A sáskák már most is jelen vannak a pénzpiacon, csak még álcázzák magukat :)

Hurri Kán 2012.04.25. 23:05:53

@Vedere' Lavór:
MOst akkor kezdjem a züzleti tervet kínajira is fordítani, Vagy ott csak simán letaroljuk a piacot, :)

XCat 2012.04.25. 23:08:08

@gyvy: Cerintem osszuk ki nekik francsájzba. Oszt majd megóggyák maguknak, nekünk meg dőlalé.

Anomalocaris (törölt) 2012.04.25. 23:08:17

@Vedere' Lavór: Aha. De az se kizárt, hogy valójában az embik szivárogtak be a rovarvilágba, sáskáknak álcázva magukat.

Hurri Kán 2012.04.25. 23:10:38

@Vedere' Lavór:
Meg lehet bennük bíSZni? Nem ám ellopják a zötletet... Én aszondom, gazda szeme hízlajja a poloskát...

XCat 2012.04.25. 23:14:27

@A félelmetes népszavazás: Többdógok vannak földön és égen, mintsem poloskák.... mert például sáskák is.

@gyvy: Hát jó, akkor telepítsünk poloskafarmot. Álcázzuk valaminek. Mondjuk filmstúdiónak.

Hurri Kán 2012.04.25. 23:17:01

@Vedere' Lavór:
Ha már, akkor lehetne Bug-Realityt közvetíteni onnan. Egy poloskáról több bőrt is lenyúzunk.

XCat 2012.04.25. 23:17:12

@gyvy: Van reklámarcunk!
homar.blog.hu/2012/04/12/feszekrakoknak_nehaz_arfolyamot_rogziteni#comment-form

@A félelmetes népszavazás: Te meg lehetnél értékesítési igazgató. Szerintem tökmotiváltan tudnád előadni az embiknek, hogy ez nekik mennyire jó.

villamos alóli kacaj 2012.04.25. 23:18:19

Hacsek és Sajó schmittelve:
- Mondja Sajókám, tudja mi az a pallóska?
-Nem, mondja.
- A pallóskák száma mutatja milyen régi a család. Tudja, egy év, egy pallóska. Még egy év, még egy pallóska.
- Akkor a mi családunk nagyon régi. Mert tudja nálunk: egy ágy negyven paloska, még egy ágy még negyven paloska.
_ Direkt érdekel engem, honnan van maguknak ennyi pallóskájuk?
- Áh, még az előző lakó hagyta ott.
- Na, most aztán mars ki!

Hurri Kán 2012.04.25. 23:20:37

@Vedere' Lavór:
Akkor minden megvan. Mehetünk ügyvédhez céget alapítani. :)

XCat 2012.04.25. 23:20:45

Szexelni akarok ArniSwarzi 1987-es verziójával. Kurrrrrvajól nézett ki. Oldjátok meg nekem valahogy.

átlátó 2012.04.25. 23:21:20

Hát retkes egy hozzáállás a szállásadó részéről, de az biztos, hogy valami an a levegőben... az atom teszi, vagy mi, de azt tapasztaltam, hogy ezek a poloskák elszaporodtak valahogy, mert a redőnytokból még februárban se tudtam mindet ki kemikáliázni...de én nem fizetek a szállásért otthon, csak kurvaanyázok...

venszivar 2012.04.25. 23:21:47

@Vedere' Lavór: most már 444 555 ! mert a hátam mögött szervezkedsz.

XCat 2012.04.25. 23:25:49

@gyvy: Jó. Melyiknél lehet poloskában fizetni?

@Dr. dr.venszivar: Nemis.

Hurri Kán 2012.04.25. 23:27:48

@Vedere' Lavór:
Majd keresünk egy kevésbé sztárügyvédet akinél menni fog.

XCat 2012.04.25. 23:29:15

@gyvy: Én sztárügyvédnél is el tudom képzelni. Mondjuk ha meglengetnénk az orruk előtt egy teljeskörű ingyenes poloskairtást... persze eladnánk asztis. Pisztáciásan.

venszivar 2012.04.25. 23:30:43

@Vedere' Lavór: mikor lesz a reklám film készítése ? Mert addigra híznom kéne 20-25 kilót, hogy jól nézzek ki, hogy eltudjam hitetni, hogy milyen finom......

Kezdem a nyúl pörivel !

Hurri Kán 2012.04.25. 23:31:23

@Vedere' Lavór:
Ügyvédek nagy része nem ért az üzlethez szerencsére, viszont sznobok. Kizárt, h a pisztáciás poloskairtásra ne buknának. :D

XCat 2012.04.25. 23:34:03

@gyvy: Akkor csak egy raklap pisztácia kell. Meg swarzi. Nekem.

@Dr. dr.venszivar: Dolgozzál az ügyön! Javaslok a nyúlhoz egy kis tokaszalonnát, olyan napi 6-8 kilót.
Jövő hónap elején kezdünk.

Hurri Kán 2012.04.25. 23:35:01

@Vedere' Lavór:
Pisztácia megoldható, másik dologban találd fel magad. :D

XCat 2012.04.25. 23:35:56

@gyvy: @Dr. dr.venszivar: @A félelmetes népszavazás: Valamelyikőtök nem hasonlít esetleg schwarzira?

Hurri Kán 2012.04.25. 23:36:46

@Vedere' Lavór:
De. Két kezem van, két lábam, egy fejem, csak magasabb vagyok nála.

Hurri Kán 2012.04.25. 23:39:28

@Vedere' Lavór:
:D
Ja, és álarcom sincs. :D

venszivar 2012.04.25. 23:40:44

@Vedere' Lavór: A nyúlhoz nokedli s ubi sali lesz !
Komolytalan vagy ! öt napig nem látsz előre ?! a jövő hónap eleje (elseje), éppen munkaszüneti nap. már meg is bukott a poloska biznisz. a sáskára, tücsökre, szöcskér stb. nem is gondoltok ?! Lúzerek.

XCat 2012.04.25. 23:42:34

@Dr. dr.venszivar: Néha 5 percre se....

@gyvy: Milyen álarc?

Hurri Kán 2012.04.25. 23:44:09

@Vedere' Lavór:
Hát Swarzi álarc, lévén az arcom sem igazán hasonlít rá, max. annyiban h a két fülem közé szorult a fejem. :D

XCat 2012.04.25. 23:45:39

@gyvy: Jah értem... kár. Papírzacskód sincs? Mert ha amúgy hasonlícc, esetleg lenne fantázia a dologban...

Hurri Kán 2012.04.25. 23:47:15

@Vedere' Lavór:
Eddig még senki nem mondta, hogy annyira ronda lennék, hogy kéne...

XCat 2012.04.25. 23:48:16

@gyvy: Muszáj lesz akkor egy időgépet szereznem. :(

Csináljunk SOK pénzt a poloskákbul.

Anomalocaris (törölt) 2012.04.25. 23:57:03

@Vedere' Lavór: Hát ebben már nem annyira vagyok biztos.

Anomalocaris (törölt) 2012.04.26. 00:00:44

@Vedere' Lavór: Arra a formájára, amikor nincs organikus szövet a fémvázon, még csak-csak, fogjuk rá.

Hurri Kán 2012.04.26. 00:04:08

Mindenkinek pisztáciás-poloskás szép álmokat. :)

Chapell 2012.04.26. 00:10:28

"Ráadásul hagyta, hogy csalódottan és felháborodottan, képi bizonyítékokkal a zsebünkben távozzunk a szállodából."

Itt követte el a hibát. Ha jól megver titeket és elveszi a fényképezőgépet, akkor nincs bizonyíték :D:D:D

vakka-makka 2012.04.26. 04:42:29

Ez mezei poloska és semmi köze a tisztasághoz. Annak az ágyi poloskához van köze, az meg nem ilyen.

anyahajókabinajtóhajtogató 2012.04.26. 06:35:12

A posztoló 1 hülye, a szállodás egy köcsög. Ennyi.

Ja és ne menjetek Görögbe nyaralni mert ott vannak csak igazi poloskák!

ratatami 2012.04.26. 06:43:53

@Vedere' Lavór: Először is: nem egy rovar volt, hanem sok. Másodszor: minden normális szellőző rendszert el kell látni rovarok ellen védő hálókkal, és a probléma megoldott. Egy ilyen szállodánál ez egy-két százezres költség. A napi több tízezres árból talán kihozható.
Harmadszor: nem a poloska az igazi probléma, hanem a bunkó vezetö ( mackófelsőben . Igenis mindenkinek tudnia kell arról, hogy ez a szállodának titulált nyomortanya egy lehúzó hely, és messze elkerülendő. Ezért jogos a tapasztaltak közzététele blog formájában.

tellybooksah 2012.04.26. 07:13:25

@A Spanyol Inkvizíció:
Sok csúfabbnál csúfabb emberi tulajdonság létezik, de az egyik legocsmányabb az _IRIGYSÉG_!

A Spanyol Inkvizíció 2012.04.26. 07:17:07

@tellybooksah: na figyelj okostojás, mert csak egyszer mondom el.
viszonylag jól ismerem a bírói gyakorlatot.
Ha benyögöd, hogy útiköltség térítést kérsz, de taxira, akkor a bíróság először is árkot röhög köréd, másodszor pedig odabassza a másodosztályú vonatjegy árát.
A többi mondanivalód is kábé e szinten van, pinokkió.

BiG_ 2012.04.26. 08:11:01

Hm, cserében mikor fogja a szálloda közzétenni a poloskák segedelmével készített hang- és videofelvételeket, különösen az intimebbeket? :-D

konigjanos 2012.04.26. 08:26:16

Már örültem, hogy végre egy kémes poszt....hol a panaszkönyv?

kicsilia 2012.04.26. 08:30:27

Há édes Blanka hülye vagy te, összeszedtem volna 3-4 poloskát, leviszem a recepcióra hogy ez ugye nem a szobapincér/TEK eszköz, és ha nem kapok egy olyan szobát amiért fizetnék is akkor helyből ANTSZ, aztán viszontlátás, jó szórakozást a továbbihoz..

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2012.04.26. 08:37:35

Ez egy Büdös Margit (vagy Büdös Bence).
Nem azon múlik hogy hogyan van takarítva. Ez kinnt él a szabadban, nyitott ablakon szellőzőn simán berepül a köcsög. A meleg felé megy.

Ez olyan mintha nyáron azon nyűgnél, hogy berepül a katica. Ez van. bár azért lehetne tenni a szállodának azellen, hogy a szellőzőrendszerbe ne kerüljön ilyen dög.

És bár a büdöske tényleg poloska, de ezt nem hívják poloskának a köznyelvben sehol sem. és nem is veszélyes mint a rohangászós poloska.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.26. 08:39:45

el kéne menni valahova welnessbe..
poloska kizárva..

Ancsa30 2012.04.26. 09:03:13

Komoly gondok vannak a tisztaság terén a fent említett szállodával.Tavaly nyáron voltunk ott és hasonló tapasztalataim vannak, a szobákban nem takarítanak rendesen ,a szemetet nem viszik ki, a személyzet hozzáállása bunkó, nemtörődöm és ez főleg a vezetőségre igaz.

SarahConnor 2012.04.26. 09:09:21

A kisállathatározó kommentekre reagálva: arról van szó itt, hogy milyen poloska volt abban a szobában, meg hogy mennyi, meg hogy lehet-e védekezni ellenük.

Arról van szó, hogy ha vendéglátós vagy, a vendégnek a kedvében kell járni, azon kell lenni, hogy minél kellemesebb szájízzel hagyja el a helyszínt. Főleg ha történetesen igaza van. Baszki, egy hotelben SEMMILYEN bogár ne legyen a poharamon, meg az ágyamban se, pláne azután, hogy háromszor szóltam miatta.
Tessék annak a vendégnek felajánlani egy másik szobát, vagy valami árkedvezményt, vagy valami szolgáltatást, amire eredetileg nem fizetett be. És persze mindenekelőtt tessék foglalkozni a bajával, és netalántán elnézést kérni tőle a kellemetlenségért.

Ennek igenis így kell mennie.

Posztoló pedig elkövetett egy hibát azzal, hogy nem írt a panaszkönyvbe. Kellett volna.

SarahConnor 2012.04.26. 09:10:55

# NEM arról van szó... Jajjh nekem.

Napraforgó53 2012.04.26. 09:17:56

@RyanGiggs11: Nekünk tavaly a gyulai Hőforrás hotelben volt szerencsénk egeret látni a szobánkban. És igen, igazad van, eszünk ágában sem volt ordibálni miatta. Vadszőlő futja be ott a falakat és arra gondoltunk, biztos ezen mászott fel. És a baj nem ez volt, hanem sok más, ami miatt senkinek nem ajánlanám, hogy a Hőforrást válassza úticélul. /A mezei poloskák ellen tényleg nem lehet védekezni, tapasztalhatja mindenki, aki egy kicsit odafigyel.//

Mocoria 2012.04.26. 09:19:46

A panaszkönyvbe beírás se megoldás. Évekkel ezelőtt Gyulán voltunk, a Hotel Erkelben. Három "felejthetetlen" napot töltöttünk ott, hidegben, zajban, nemtörődöm kiszolgálással. A végén elkértük a panaszkönyvet. Teli volt sűrűn teleírt oldalakkal... Mások se jártak jobban ezek szerint.
Szigorúan 30 napon belül kaptunk egy levelet a szállodától. Tömörítve a következő volt benne: "Kedves Vendégünk! Sajnáljuk, hogy nem érezte jól magát nálunk. Jöjjön el máskor is, reméljük, máskor jobban érzi majd magát. Akciós ajánlataink: ....." Na ezen már csak röhögni lehetett. Szó se volt arról, hogy talán nem adják ki a fűthetetlen szobákat, megjavíttatják a tévét, megdorgálják a szemtelen, lusta, rossz információkat adó recepcióst, a hangosan csapkodó bunkó takarítónőt, stb.
Egy biztos: szegény Gyula városát azóta nagy ívben elkerüljük.

Mocoria 2012.04.26. 09:23:36

@Napraforgó53: Még egy okkal (szállodával) több, hogy ne menjünk többet Gyulára...

Manyecska 2012.04.26. 09:27:47

Tényleg, nálunk eccer beszállt egy fecske..igaz a fészke az eresz alatt volt..cikkcakkolt:D:D...minek megy wellnesbe b...meg aki ennyire utálja a természetet??

hafu 2012.04.26. 09:35:25

Kedves posztoló, ez a poloska nem a szállodában él, gondolom nem is futna rá neki. Viszont nagy mennyiségben fordul elő a szabadban, városokban. Nyitott ablakon keresztül rendszerint berepülnek.
A posztoló proli módon a szállodára akarta kenni az egészet és még kompenzáltatni magát a saját tudatlansága miatt.

Amikor ebbe a spa szállodában foglaltatok szállást az interneten, akkor nem néztétek meg előre? A képen látszik, hogy a fürdő nem a szálloda része. Boldogok a tudatlanok! :-)

Manyecska 2012.04.26. 09:35:30

Menny Hajdúszoboszlóra ottan nem kell az udvaron köntösben végigflangálni. Van strandjuk /hidegvizes tengerpart-imitáció a strandon + klassz élménypark/, továbbá rályanéző szobák /jó esetben/, svédasztal, kisdedeket csak mi képviseltük a kétésfélévessel..

Napraforgó53 2012.04.26. 09:40:07

@Mocoria: Az előbb írtam a gyulai Hőforrás hotelről itt. A helyzet ugyanez volt tavaly, amiről te is írsz, azzal a különbséggel, hogy küldtem nekik e-mailt. /Fűtetlen szobák, ehetetlen vacsora, csapnivaló étteremben, egynapi járóföldre a szállodától, amiről nem szól a propaganda. Az egér, amelyik megette a puszedlinkat, csak ráadás, ez zavart a legkevésbé.Ezt meg sem írtam./ Nem válaszoltak természetesen, bár azért nem ártott volna legalább egy "bocsánat" c. írás.

Manyecska 2012.04.26. 09:40:30

Nekünk volt eccer egy kisegerünk /a Jerry/ aki néha reggel követett:D..igaz négy hörcsög mellett akik közül egy mindig megszökött és kidöcögött a konyhába:D na AZ igen ijesztő volt!!!

HgGina 2012.04.26. 09:50:45

@Vedere' Lavór: ennyi árért, ha nem szereti a természetben előforduló más lényeket, akkor inkább légmentesen fóliáztassa be magát! Otthon minden növényt is irtasson ki! Sőt, lehetőleg a bélbaktériumokat is sterilizáltassa, azokat különösképp javasolt, amelyek őkörülötte csinálnak büdöset! És véletlen se egyen tyúktojást, mert az a csirke seggén jött ki, ahol persze normális esetben büdös van!

Krasnyák Dudu · http://szmfszm.blog.hu/ 2012.04.26. 09:55:41

@költözőmadár:
"èn baromira nem értem, miért Blankát szapulja itt mindenki"

először jársz itt a Homáron? :-)

Mad Mind 2012.04.26. 10:00:52

Biztos, hogy nem ugyanaz a 2 poloska volt?
Meg mégis mit vársz, megölted a haverjukat, bosszújuk elér mindenhova. This is Sparta!" :D

Krasnyák Dudu · http://szmfszm.blog.hu/ 2012.04.26. 10:05:47

@Dr. Panasz Muki: tulképp most mit a fittyfenét unsz?
Azt hogy a szolgáltató lenézi az elégedetlen vendéget?
Vagy azt, aki nem a helyszínen reklamál, hanem itt a blogon?

Más.

Olyat hallottál már, hogy mi mindent csinálnak a reklamáló vendéggel?
Biztos nem.
Kár.
Olvass sokat!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.26. 10:09:02

@Mad Mind: hehe..nekem is átfutott az agyamon:) (nem a poloska)

2012.04.26. 10:12:36

én meg ott gyerekeskedtem amikor olaj után kutatva meleg víz tört fel dombóváron. A melósok egy rögtönzött beton medencébe engedték a vizet ami a másik felén kifojt. Ott lubickoltunk klottgatyákban. Na akkor nem panaszkodott senki csótányokra. Mert a vizicsíbor jobban csípett.

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2012.04.26. 10:32:42

Latszik, hogy a posztolo meg eleteben nem latott poloskat.
Rejtozkodo allat, inkabb az arnyekban kozlekedik, sotet szobaban ha felkapcsoljuk a villanyt azonnal bemaszik egy arnyekos reszre.
A merete meg egy jo felnott huvelyknyi.

Wh00kiE 2012.04.26. 10:56:52

Üdv!
Én voltam a másik alany aki testközelből tapasztalta a történteket. Nagyjából végig olvastam a kommenteket és reagálnék pár dologra:
Egy 4*-os szálloda Superior szobájáról beszélünk. Ismétlem, ****-os szálloda, Superior feláras szoba. Nem 1, nem 2, de nem 5 poloskát húztunk le a wcn, hanem ~15-öt. Nyilván nem készítettem mindegyikről fényképet, már a tököm tele volt hogy ezzel kell foglalkoznunk. Nektek ez tényleg normális? :) Megnézném milyen körülmények között élnek ezek a trollok, a wc-t is összeszarva hagyod mi? :) (vagy innen üdvözlöm az álnéven posztoló szálloda igazgatót és javaslom adja el a boltot másnak mert valamit kva szarul csinál... :)

Nem írtunk be a panaszkönyvbe és kifizettük az árat. Miért? Mert kuponnal mentünk, már az árára sem emlékszem, talán 25.000 ft volt a 2 éjszaka / fő félpanzióval superior felárral, ennyi pénzt még állatokkal együtt is megért, de ez nem jelenti azt, hogy elfogadható a dolog. Vagy igen? Ha akciósan mész akkor belefér hogy reggel állatokon lépkedj? Ha rendes áron mentünk volna és 100ezret hagyok ott akkor biztos nem csak a homárra került volna poszt és sanszos h nem fizetem ki :) Gondolkodtunk rajta, hogy megírjuk -e, de mivel a mackófelsős "igazgató helyettes" enyhén túlpigmentált forma érzékelhetően nagy ívben szart az egészre, így többet érek el vele ha megírom kedvességüket a neten mint hogy elkezdek sírni némán a panaszkönyvben. Annyi energiát nem ér, de egy posztot igen :)

Továbbá Pestről kb 180km, az oda-vissza 360, 4en voltunk, ~15ezer volt az útiköltség, nem fogok első nap elhúzni ezzel elbaszva több ember hétvégéjét.

Viszont az ANTSZ eszembe sem jutott, ugyanakkor jó ötlet lett volna :)

Az ilyen ablakon repültek be kommentekhez meg csak annyit, hogy konkrétan a szellőzőből rajzottak kifele. Ugyancsak ismételni tudom nem 1, nem 2, nem 5...
Az, meg hogy a biológia tanár hozzászól, hogy jaj ez csak egy ártatlan poloska ami nem is ágyi nem is mezei hanem a szicivicil fajának a kurkumai alfaja.... hallod, leszarom :) Ha nálam otthon nincsenek állatok a hotelben sem legyenek. Miért? Mert 4*-ért elvárom.

Anomalocaris (törölt) 2012.04.26. 11:11:05

@Wh00kiE: "Mert kuponnal mentünk"

Jahogy KUPON KRISZTA keze van a dologban! Akkor minden világos. :DDDD

Skodakék Fábia 2012.04.26. 11:17:29

@Wh00kiE: maximálisan megértelek veled a kommentekkel kapcsolatban. Attól hogy kuponnal utaztál még jár ugyanaz a normális kiszolgálás/ellátás mintha teljes árat fizetsz és tényleg nem normális hogy egy állatkertben szállásolnak el.
Két dolgot rontottál el:
1, beírni a panaszkönyvbe. Ezt nem szabad kihagyni, mert lehet hogy a tulaj a pofádba röhög, de attól még nyoma van.
2, Kupon Krisztánál is reklamálnod kellett volna és elküldeni neki a sztorit ugyanis ilyen esetben visszakapod a kupon árát.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.26. 11:21:39

@petrócselly: na, arra befizetnék, hogy krisztától visszakapja az árat..hehehe

Ja, és tudod még mit rontottál el????
(WOOKIE) azt hogy Homárra írtál, de nem néztél utána, hogy van egy olyan mondás, mi szerint:
" ..a posztolót lehet már????""

hehe..mindíg lehet, csak poszt szám kérdése az egész..hehe

Skodakék Fábia 2012.04.26. 11:31:48

@batgirl: hehehe : www.kuponvilag.hu/budapest/garancia
www.bonuszbrigad.hu/garancia
osztjátok a posztert itt nagyokos baromságokkal meg hogy egy-két poloska nem a világ
hát a putriban tényleg nem az
putriban meg a tudjukik laknak
hehehézzél csak

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.26. 11:46:46

@petrócselly: hehe..
mondtam én olyat! Most mond meg! mondtam én olyat!

Skodakék Fábia 2012.04.26. 11:49:01

@batgirl: tényleg te nem
sőt a jelenlévők mindig kivételek

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.26. 11:50:32

@petrócselly: ez a putrikba lakó tudjukki, ez olyan mint akitnemnevezünknevén???

Skodakék Fábia 2012.04.26. 11:54:36

@batgirl: én nem cigányozok, kikérem magamnak!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.26. 12:00:25

Te Petró Chelly, ezt te írtad
"hát a putriban tényleg nem az
putriban meg a tudjukik laknak"

hehehe...na, most mond, hogy te nem!!

Wh00kiE 2012.04.26. 12:05:21

@Batgirl:
"(WOOKIE) azt hogy Homárra írtál, de nem néztél utána, hogy van egy olyan mondás, mi szerint:
" ..a posztolót lehet már????"" "

Kifejtenéd? Halvány fingom sincs miről beszélsz :)

Jenya 2012.04.26. 12:05:50

körül kellen nézni az interneten, mielőtt szállást választunk.
-semmi kép a fürdőről-gyanús
-ez a Gunaras weboldaláról van, miért is csodálkoztál hogy át kell sétálni a gyógyfürdőbe, amikor le is írják?
"A Gunaras Resort SPA Hotel**** a közel 40 éves tapasztalattal rendelkező gunarasi gyógyfürdő széleskörű gyógy- és wellness szolgáltatásait kínálja Vendégei számára. A Thermálium szabadban közelíthető meg, melynek a bejárathoz kb. 30 méteres séta vezet a virágok övezte szabadtéri medencéink között. Mindez nyugodt, a város zajától mentes,..."

Skodakék Fábia 2012.04.26. 12:05:56

@batgirl: az ki van zárva mert nem tudom :)

Wh00kiE 2012.04.26. 12:08:17

@Jenya: gratulálok, sikerült kivenned a lényeget :)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.26. 12:11:27

@Wh00kiE: hihihi...izé..szóval..

@Petró Chelly: hahaha...bizé..azé..

opati666 2012.04.26. 12:39:54

@Vedere' Lavór: Meg hát! Én már láttam húszkilós bolhát is. Nem hiszed? Ott ballagott a hét centis poloskád mögött.

CID 2012.04.26. 12:45:42

Ez a vájling vagy lavór vagy vödör, nagyon ismerős :-)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.26. 12:47:08

@opati666: ne te..az egy szovjet poloska volt..csak eltévedt. épp útba igazítást akart kérni, mikor cicus, izé veder elrohant..

vuvuvu2 2012.04.26. 12:49:20

Blanka, túlságosan is puha módon közelíted meg az egész kérdést:
1/ marha nagy balhét kellett vona csapni és másik szobát kérni már az első poloska után
2/ nem kifizetni a teljes árat
3/ nem ide írkálni a Homárra, hanem az egészet kiposztolni a facebookra a fotókkal együtt és nagybetűkkel kiírni a hely nevét, hogy aztán minden haverod és aztán az ő haverjaik is megosszák a sztorit - a facebook pl. erre nagyon alkalmas!

vuvuvu2 2012.04.26. 12:53:06

@Wh00kiE: még most is riaszthatod azt ántsz-t szerintem.
az akciós ár meg nem jelenti azt, hogy ezért cserébe poloskákon kell lépkedj. egyébként mindenki tudja hogy az akciós ár nem létezik, csak arra találták ki, hogy az eladhatatlan selejttől és szeméttől megszabaduljanak. szerinted miért akcióztak? valszeg kiadhatatlanak a szobáik, ami a leírtak után nem nagy csoda...

2012.04.26. 13:31:31

Nos, én ilyet a szállónál nem tapasztaltam, és hogy biztosítsam őket a szimpátiámról, ma le is foglalok egy hétvégét náluk!

Tisztelettel:
D.G.

Manyecska 2012.04.26. 13:34:48

@Wh00kiE: :)csókollak, én a vizesblokkokat /vécé, fürdő, konyha/ napi szinten tisztítom -hypós vízzel/ a vécéből speciel enni lehetne!

Bikli néni 2012.04.26. 14:02:46

Én aludtam olyan ágyban hat napig (kűfődi óccsó diákszálló), amiben bizony ÁGYI poloska lakott. Na ha beírjátok a gugliba, mindjárt kijön egy kép egy szerencsétlen ember valamely végtagjáról, hát pont úgy néztem ki tetőtől talpig. És minden este azt mondtam magamban, hogy nem akarom tudni, mi lakik a matracban, nem akarom...mert tudtam, hogy reggelre lesz rajtam megint egy halom új csípés (nem szúnyogcsípés-kaliberű fájdalom). Ez itt a képeken egy kellemetlen rovar, de nem esz meg az éj leple alatt :)

Amúgy totál megértem, a posztoló helyében meg azonnal kértem volna egy másik szobát, már a fűtés hiányának pillanatában, nem ám megvárom az ízeltlábúakat még. De ilyen körülmények között akkor is otthagyom a "hotelt", ha akármennyi pénzem bánja...

Manyecska 2012.04.26. 14:15:31

@Bikli néni: vagy Chemotox, és akkor a vécéproblémája is megoldva!..
Én meg aludtam olyan helyen -nem akartam beírni - ahol éjjel rajban rohangáltak 7-8 centis bogarak, fel az ágyra a világítás mellett is...a leizzadtam szó kevés rá! :D

2012.04.26. 14:32:50

@vuvuvu2: te nem olvasol? kuponnal fizettek, tehát már előzőleg fizettek érte. A nemfizetés így nem volt opció.
kb pont ezért a direktor le is szarta őket.
jól tette hogy itt emiatt kiplakátolta a szállodást.
most kivételesen az ostoba kommentelőket lehet ekézni, nem a posztolót.

uni1002 2012.04.26. 14:44:00

Ez mezei poloska, és tényleg kívülről repül be, de képes bent is megtelepedni és szaporodni.
Régi munkahelyemen, egy objektumban, az erdő közepén csak úgy hemzsegtek.
Hiába fújtuk be őket Chemotox-al, meg egyéb rovar gyilkos szerrel, röhögtek rajta.
Kicsit tapicskáltak a lében, aztán elrepültek.

vendriner aladár 2012.04.26. 14:55:26

Indiában gekkó a menő, de legalább nincs bogár és még aranyos is. Béla a gekkó minden este jött takarítani, nem is zavartuk soha egymást.

Egyébként a kuponos szállások nem véletlenül hirdetik magukat így. A superior meg gondolom azt jelentette, hogy nem csóti, hanem büdös banka.

lioliom 2012.04.26. 15:21:44

@Vedere' Lavór: Én nem hallottam ilyenről,de nincs kizárva.Ezzel együtt ott elég sok minden le van írva hotelekről és nem tudok ilyenről.Egyébként is felhasználói név van ott is.Igaz amit ki akarnak deríteni azt ki is derítik.Ezzel együtt Én azért javasoltam,mert aki utazni akar,az nem a homárt olvasgatja.Vagy ott a Tripadvisor is.Ott aztán vannak fenn képek hotelekről.Érdemes megnézni.Egyébként szerintem ez nem poloska,hanem más bogár.Ugyan ez nem vigasztal.Lehet,hogy még rosszabb is.

tellybooksah 2012.04.26. 15:40:51

@A Spanyol Inkvizíció:
Talált, öcsüke? Fáj?
Borogasd!
Imádom ebben a qrrwaországban, hogy az Óberhóhem-komplexus népbetegség.
Mókuscickányliliombibém!
Mit tudsz te rólam? Nemde, akár sztárügyvéd úr is lehetek? (a jó ügyvéd jól ismeri az összes paragrafust, a sztárügyvéd jól ismeri az összes bírót)
Szóval, könnyed, belekötési ujjgyakorlat céljából szíveskedj valami betonféleséget választani, a serdületlen ifjúságot pedig ne hülyítsd az efféle "kár ugrálni, úgyse nyerhetsz soha" dumával, elég hülyék ők maguktól is.

A Spanyol Inkvizíció 2012.04.26. 15:44:41

@tellybooksah: inkább tűnsz szarrágónak, mint sztárügyvédnek, bár a kettő nem zárja ki egymást.

Kifordított kacagány 2012.04.26. 15:58:30

@tellybooksah: eddigi vendégszereplésed alapján inkább idióta vagy mint sztárügyvéd, valamint erősen valószínűtlen, hogy az első peres ügyedig eljutottál a akár egy helyi kis bíróságon is, nemhogy a strasbourgi bíróságon.
persze hepciáskodni egész biztosan nagyon tudsz mindenhol, ezt az érdemedet tuti, hogy nem fogom vitatni.

Kepan 2012.04.26. 16:43:47

4*-os szállodában hogy alkalmazhatnak bárkit mackós szerelésben?
Ahogy elnézem a képeket a weboldalukról, valószínűleg a megnyitás előtt készülhettek, mert egy csomagolt injekcióstű sem látszik ennyire sterilnek.

De ide amúgy se terveztem spázni jönni...

tellybooksah 2012.04.26. 17:04:53

@A Spanyol Inkvizíció:
Figyelmeztetlek, hogy nálam hízelgéssel sok mindent el lehet érni, de a szexuális irányultságom véglegesen rögzült _HETERO_!
(Esetleg próbálkozz Röhögény cimbidnél)

tellybooksah 2012.04.26. 17:06:38

@Kifordított kacagány:
Én vezettem, azt mondd meg, én vezettem????"

BlankaT 2012.04.26. 23:32:19

Először is nagyon köszönöm azokat az értelmes hozzászólásokat, amikben egyesek engem próbálnak jellemezni, és indokolatlanul sértegetni. Nem tud különösebben érdekelni.

Wh00kie korábban szépen leírta a lényeget egy kommentben.

Csak annyit tennék hozzá még, hogy:

- egy ilyen mínősítésű szállodában ne jöjjenek poloskák a fűtőrendszerből!!! (szarom le, hogy nem bánt, és hogy az ágyi poloska sokkal rosszabb)
- igen, hosszú lett a bejegyzés, viszont aki arra nem vette a fáradságot, hogy végigolvassa, az ne okoskodjon itt összevissza
- ÁNTSZ tényleg jó ötlet lett volna, ez igaz
- lehet okoskodni, hogy ki mit csinált volna a helyemben, nyilván ti jobban ismeritek a jogaitokat mint én, és ráértek ilyenekkel foglalkozni

Kijelentkezéskor már csak a szoba felárát kellett kifizetnünk, mert a többit előre fizettük.
A panaszkönyv meg nem tud meghatni. Írtam már ilyenbe máskor, senkit nem érdekel, és nem is történik semmi.
Balhézni meg nem akartunk, és ennyi. Van más örömünk is az életben.

És igen, naivak voltunk, mert azt hittük, hogy egy ilyen szállodában számít valamit a vendég, és ők majd előzékenyen megpróbálják orvosolni a helyzetet, ahogy ez elvárható lett volna. Hát nem tették. Mi meg nem vagyunk azok a mellüket veregető hiperintelligens "ismeremajogaimat"-típusú faszkalapok.

Azért a 300+ komment közül olvastam néhány olyat is, akik felfogták, hogy miről van itt szó, nekik köszönöm a hozzászólást.

XCat 2012.04.26. 23:43:09

@ratatami: Hát jó.

@BlankaT: Nana, azért ha leutazol 180 km-t 3 napért faszomfalvára wellnessezni, annyira elfoglalt csak nem vagy.... most őszintén, mit vártál? Ezek a helyek parasztvakításra vannak kiélezve, boldogboldogtalan wellnesselni akar, mert a barátokköztbe a nemtommelyik is azt csinálta.

Úgy egyébként igazad van, de a disznószarból kinőtt spaszállóban legfeljebb a disznótoros minőségében érdemes megbízni.

BlankaT 2012.04.26. 23:51:33

@Vedere' Lavór: abban a 3 napban tényleg nem voltam elfoglalt, viszont sok kommentben olvastam, hogy ő bezzeg simán perre vinné, meg stb. hát hiányzik ez nekem? nem.
a tanulság az egészből annyi, hogy van ez a szálloda és ennyire érdekelte őket, hogy a superior szobájukba beköltöztek a poloskák, ami miatt a vendég szarul érezte magát. szerintem szomorú.
a kuponozásnak meg nem az a lényege, hogy a szart is eladjuk és lehúzzuk a vásárlót, dehát a magyaroknak ezt sem sikerült megérteniük...

XCat 2012.04.26. 23:55:46

@BlankaT: Azért itt sokan csak addig tudják ennyire mit kell csinálni, amíg 1. nem ővelik történik, 2. nem kell érte megmozdulni. Tudod, kibicnek semmi sem drága. :) És általánosságban itt is igaz, hogy akinek a legnagyobb a pofája, az éles helyzetben a legnyuszibb.

A magyaroknak ettől sajnos jóval egyszerűbb és fontosabb dolgokat is sikerült már elkúrni....

Szerintem lazíts. Túlélted, hazajöttél, és többé nem mégy sem ide, sem ilyen helyre. Bölcsebb lettél. :)

lutria 2012.04.26. 23:59:57

Azért nem hinném hogy az ÁNTSZ túl komoly vizsgálatot tartana mert egy bogár berepült a nyitott ablakon.Csótányért,hangyáért,ágyi poloskáért,lapostetűért...biztos,mert azok élősködőnek számítanak.
Ha egy csodaszép lepke lebegtette volna a szárnyait a pohár szélén akkor is panaszt tett volna?

XCat 2012.04.27. 00:04:40

@lutria: Néha olvasd el a posztot is.
A lepkék többsége a szárnyuk nélkül ritka undorító, úgymellesleg.

XCat 2012.04.27. 00:08:53

Feltűnt már nektek, hogy mennyire szar újabban a milka csokik minősége? Ilyen édesített műanyagízük van...

BlankaT 2012.04.27. 00:10:24

@Vedere' Lavór: köszi, a lényeg ennyi lett volna.
de gondolom azoknak is lett néhány bolgog pillanata, akik leírhattak ilyeneket

"lottyadtseggű pesti tohonya nyamvadék, wellnessre gyűró kétlábú"

de számítottam ilyenekre :)

XCat 2012.04.27. 00:18:50

@BlankaT: bloghuzz sokat, meg homározz főleg, és egy idő után fel sem fogod venni az ilyesmiket.

Az a nagybüdös helyzet, hogy kis hazánkban van egy ijesztően széles réteg, akit én félállati szinten tengődő proliknak szoktam nevezni. Ezért ők nagyon meg szoktak sértődni, de akármennyire próbálom, nem találok rájuk jobb kifejezést. Ezeknek a pesten lakók ellenség, akik nem hótcsóró, vagy nem bassza szét a pénzét hozzájuk hasonlóan, az ellenség, a könyv ellenség, a főnöke/a kormány ellenség, a gépesítés ellenség, meg úgy általában véve minden ellenség, ami nem fér bele az alulméretezett agyukba.

Sajnos nem lehet velük mit kezdeni, viszont ha nyugodt életet akarsz, érdemes őket ignorálni. Csak amikor valami hasonló poszt van, akkor előmásznak (mint a poloskák a szellőzőből ;) ), és ilyeneket irogatnak.

Nem érdemes felvenni, nem tudják miről van szó, csak fáj nekik az élet. És persze ha a szántszándékkal a falba verik a saját fejüket, akkor a fal lesz a hibás, te meg a hülye, mert azt mondtad, hogy nem.

BlankaT 2012.04.27. 00:21:32

@Vedere' Lavór: pont ezért nem fogadom meg a tanácsodat, és nem fogok sokat homározni, mert erre nem vagyok kíváncsi :D

XCat 2012.04.27. 00:23:31

@BlankaT: Ez is egy megoldás, viszont ezek itt vannak. Ők az a csőcselék, akiket bármilyen barom demagógiával be lehet vadítani, és kaszárakapára kapatni.

És akkor mi bizony feldughatjuk majd magunknak a kifinomult kozmopolita hozzáállásunkat, meg az élni és élni hagyni típusú elképzeléseinket.

Szal érdemes számolni velünk.

B.Nora (törölt) 2012.04.27. 08:43:26

Végigolvastam a történetet és a kommentek többségét is. Rég láttam ennyi ostoba embert (tisztelet a kivételnek) egy helyen.

Szerintetek tényleg rendben van, ha egy **** szálloda superior szobájában poloskák másznak elő a fűtőberendezésből?! Aki így gondolja, az hatalmas igénytelenségről mutat tanúbizonyságot, vagy életében nem volt még magasabb kategóriájú szállodában, ezért nincsenek is alapelvárásaik a szobák felé.

vendriner aladár 2012.04.27. 09:21:14

@BlankaT: A homár ereje a nyilvánosság, az hogy a kommentelők zöme idióta vagy legalábbis hülyén kommentel az itt megszokott. Sokan olvassák és ami egyszer ide felkerült, az bizony itt is marad és a hírnek negatív reklámereje van. Ezért érkeznek gyakran cáfolatok a cégektől.

bikmakk · http://srbija.blog.hu 2012.04.27. 09:48:40

Inkáb vettél volna superior toalettet helyette, már otthonra. És akkor a HÉV sem ragadt volna le.

bikmakk · http://srbija.blog.hu 2012.04.27. 09:51:41

@tregard: a tulajdonos egyben irtó is volt? Hát ezért nem volt ott poloska!

Szarazkoro 2012.04.27. 15:58:09

mennyi idiota irt ide.... 40e/ej-ert nekem ne legyen semmifele soklabu es hideg a szobaban, mert nem fizetek. ennyi. aki hulyezi a poszttolot annak kivanom ugyanezt es megtudja... Na miattuk tart itt az orszag, mert birkak es nekik minden jo....

666E 2012.04.27. 18:51:40

a megoldás az lett volna, hogy
"elnézést a kellemetlenségért" majd felajánlani nekik, hogy átköltözzenek egy másik szobába. ha az is superior, akkor marad a felár, ha bevállalják, hogy nem, akkor természetesen annyival kevesebb az ára. (üres szoba biztos lesz telt házat nem tudok elképzelni egy ilyen helyen márciusban). majd miután elmentek, kihívni a rovarirtókat.

de mondom, ha van üres szoba amire addig nem szól foglalás sem, akkor a legjobb ha átköltöznek.

Xezs 2012.04.27. 20:20:02

@Vedere' Lavór: Sokmindenben nem értünk egyet de ebben az egyben nagyon. Le a prolikkal!

Xezs 2012.04.27. 20:21:37

@BlankaT: Tetszik a szóhasználatod, akár én is írhattam volna :)

Xezs 2012.04.27. 20:24:31

@Dr. Szarazkoro: ezértartittezazorszááááááááááááááág

amúgy ez akkora proli mondás, már bocs, amelyik kitalálta azt kurvára nyakon kéne vágni

az egymásra mutogatás meg a hőbörgés az megy

idegenek 2012.04.27. 21:42:23

A fürdő résznél,évekkel ezelőtt beírtam a panaszkönyvbe.Megalázóan bántak velem mint beteggel.De a válaszuk Undorító és pofátlanul mocskos volt.Vannak emberek akík bármit megengethetnek maguknak.Jól ismerem GUNARAST!!!!Pénzel ők mindent elérnek.De már nem emberek!!!!!!!!

Xezs 2012.04.27. 21:56:38

@idegenek: Használj több felkiáltójelet, úgy jobban odafigyelnek rád az emberek.

Anomalocaris (törölt) 2012.04.27. 23:45:44

@Xezs: "De már nem emberek!!!!!!!!"

Ők is idegenek?

Manyecska 2012.04.28. 06:36:14

@B.Nora: meg azért mert a sok hülye elhiszi hogy a négy csillag az négy csillag valóban:( ..már elnézést! Ez van.
:(

idegenek 2012.04.28. 14:07:45

Hévíz,Zalakaros,Harkány és még pár település szállodájában megfordultunk a párommal.Volt három csillagos is,de poloskával sehol nem volt találkánk.Pedig mindig termál hotelban voltunk!!!Undorító Gunaras-fürdő.Jó lenne ha ezt az esetet többen is megtudnák.Lenne még mit mesélnem róla,de túl közel vagyok,így ide ér a kezük.Mert félni is kell a tulajoktól.A poloskát nem,de engem eltaposnának.Már gyógykezelésre sem merek járni.::::POLOSKÁK:::::::!!!!!!!!!

Xezs 2012.04.28. 19:19:07

@Manyecska: Meg elhiszik hogy ezeknek a csillagozásoknak van valamiféle misztikus internacionális szabályrendszere, közben meg a lófaszt. Kb. mindenki úgy adogatja magának a csillagokat, ahogy nem szégyelli. Mint a fenti posztból is látható.

A csillagnak az égvilágon semmi értelme sincs, ostoba parasztvakítás csupán.

Szarazkoro 2012.04.28. 20:51:09

@Xezs: és még bele is lépett!

vuvuvu2 2012.04.28. 22:09:54

@Kulics: volt opció ahogy olvashattad a posztoló zárósorait: a felárat semmiképpen sem fizettem volna ki mindezek után. a kemény és határozott fellépésre pedig sokszor szükség van ahhoz hogy az ember a jogait érvényesítse. nem egyszer próbálkoztak be velünk is, de határozott fellépéssel (no meg a jogaink ismeretével) elejét vettük annak hogy átvágjanak.

RS 2012.05.02. 18:05:14

Ismeretlen hősszúnevű Magyar szállodába nem érdemes menni, ez már rég kiderült. Aki még mindig bedől a wellness ajánlatoknak az megérdemli.

ciluvagyok 2012.05.03. 00:30:12

LEhet, hogy a Gunarasban a Superior szoba különlegessége a poloska :) Amúgy ha nem tetszik, másik szobát kell kérni. A poloskairtó szakemberek körbetolnak valami ipari vegyszert, vagy a takarító Marika néni befújja Morteinnel az ablakpárkányt... hát egyik sem túl vonzó alternatíva. Ha valami nem tetszik, tegyél ellene. Ha pedig nem teszel ellene, akkor ne sírj. Szerintem.

rémTündér /aprócska kismacska./ 2012.05.03. 19:26:57

poszt tolónak eszébe ne jusson Zalakarost látogatni, minden de minden tele van poloskákkal nyáron.

2012.05.05. 23:20:24

Nem egyedi az eset:)

RCTiv Vissza a topikba 2011-09-17 08:50:16 (#133316)

mérges vagyok, nagyon off de berakom ide is okulásként, talán nem gond:

képzeljétek mi történt velem tegnap. leugrottunk egy előre foglalt hétvégére a Gunaras Spa Resort szállodába Dombóvárra. Voltunk ott még júliusban, és tetszett, hogy van olyan szoba, amihez saját nagy terasz tartozik jacuzzival, ami tényleg jó móka. Ezért le is foglaltunk még anno egy ilyen szobát most szetemberre. Tegnap este érkeztünk, és olyan nagyon durva trágya (vagy valami olyasmi) szag volt a környéken, hogy menekültönk be a szállodába. Ahol szintén ugyanez, a hallban trágyaszag, az étterembe vezető részen szintén.

Felmentünk a szobába, hátha ott a harmadikon jobb a helyzet, de a szoba is büdös volt, a teraszon meg nem lehetett megmaradni. szarszagban jacuzzizni a teraszon meg nem annyira nagy móka, ezért átgondoltuk a dolgot, és úgy döntöttünk, hogy hazamegyünk, mert nem ezért jöttünk, hogy szarszagban aludjunk, és ne tudjunk jacuzzizni a teraszon, merthát ugye ez volt a cél.

Asszonyka a szobában, én lementem a recepcióra, hogy akkor lóvé vissza, mert nem tudjuk igénybe venni a szolgáltatást. A recepciós picsa felhívta a főnököt aki leszarta, ha nem tetszik valami mehetünk haza. Na itt már kezdtem kicsit ideges lenni, de gyak. semmit nem tudtam tenni, mert a vezető nincs ott, nem veszi fel a telefont, és ő nem fog bejönni. Közben kapom az smst, hogy a szobában a villany felkapcsolása után, szépen kezdenek előkönni a poloskák felmentem panaszkönyvvel, és tényleg baszki addigra már tele volt poloskával a szoba.

ugye ki se pakoltunk, mentünk le megint a cuccokkal, hogy húzunk haza, még elkaptuk a recepcióst, hogy azért ez nem ügyfélkezelés, és itt jön a durva rész, végig ott állt egy kb. 40-es arc pólóban a pult mellett, még majdnem be is szóltam neki, hogy mijafaxt nézelődik itt miközben én felrobbanok, gyanús is volt, hogy van valami köze az ügyhöz. hazajöttünk, körbenéztem kicsit a neten, és bazzeg a szálloda vezetője (és tulajdonosa) maga bárdi Róbert álldogállt ott a pult mellett, és hagyta, hogy a recepciós csajt oltsam. ez milyen már bazmeg, hogy letagadtatja magát, aztán inkognítóban ott végignézi az egész sztorit......

csináltam pár képet a csótányokról, a bűzt meg nehéz letagadni, segítsetek, hogyan tudok keményen nekimenni az ügynek, az ügyvédemet csak hétfőn tudom hívni. nem a pénz miatt hanem a nyilvánvaló szarevő hozzáállás miatt, ezt nem hiszem el, hogy egy négycsillagos szállodában ilyen tróger vezetői hozzállás még létezhet, dehét mér semmin nem lepődök meg...

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.05.06. 09:38:47

@merjünknagyotálmodni: Egyszerűen beírod ide, hogy
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
és kész.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.05.06. 09:41:35

Esetleg még egyszer
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert.

Rovarirtó · http://www.agrohydro.hu 2012.11.20. 19:41:35

Ez a dög kültérről érkezik, a szállodában történő rovarirtásra magasról tesz...
Szerencsétek hogy nem ágyi poloska volt a szobában, az némileg kellemetlenebb. :)
www.poloskairtas.hu

Szente Csaba 2013.10.13. 20:35:18

Életünk eddigi legnagyobb csalódása:
Gunaras Resort Spa Hotel****

Meg szeretnénk osztani veletek a legutóbbi horror-wellness „élményünket”
Aki erre a helyre menne, azt javaslom előbb olvassa el a kicsit hosszú, de tényszerű beszámolónkat!

-Ősszel, párommal 3 éjszakára, All inclusive csomagal szállást foglaltunk a hotelben.

Kicsit korábban, 12 órára értünk oda, rögtön közölték, hogy csak 14 órától lehet a szobát átvenni, addig a szolgáltatások sem járnak. Hozzáfűzném, kész szoba lett volna bőven, talán 20 ember volt a hotelben!
Máshol általában rugalmasabbak voltak: Fürdeni már lehet, részt vehetünk az ebéden, stb. -hát itt nem így volt.
A környéken semmi nincs, minden más zárva, így 2 órát fáradtan, céltalanul sétálgattunk.
Kerékpárkölcsönzés 1500 Ft/ óra, tehát 2 óra kettőnknek 6000FT lett volna!
Irreálisnak magasnak tartjuk ezt az árat!
Máshol ennyiért egy félmilliós E-bike-ot béreltünk volna, nem egy átlag biciklit!
Közvetlen a hotel AJTAJÁBAN parkolt egy vadonat új fehér Porsche Panamera.
Kiderült, hogy a Vezérigazgató úré, na ez már nekem elég sokatmondó volt, a barátnője pedig csak az egyetlen mozgássérülteknek fenntartott parkolóban tudott parkolni, pedig volt hely bőven. Na, jól megmutatták, ki az úr a házban! „mi megtehetjük!”
14.00, recepció, check-in.
Felpakoltunk, szoba rendben, tisztaság rendben.
Fürdőköpenyből 2 kisebb méretű volt a szobában, feleségemre jó volt, rám nem. Igaz, máshol már a foglalásnál elkérik, milyen méretű köntös kell, sebaj, vissza a recepcióra.
Kb. egy órát! vártam, mire megkaptam a nagyobb köntöst!
Utána indultunk a „Thermaliumba”, ami a 40 éves, lepukkant, szoci Gunaras-fürdőt jelenti, ha valaki nem tudná.
Itt egy világ omlott bennünk össze.
10 percet voltunk ott a 3 nap alatt, pedig nagyrészt úszni és fürödni akartunk.
Csalódottan visszamentünk a hotelbe, a drink bárba, ahol a délutáni süteményt és kávét szerettünk volna fogyasztani.
Kiderült, hogy egy kártyát kell átadni, amiért egy szelet, fagyasztásból felengedett, nem éppen friss tojásból készült süteményt (konkrétan büdös volt) kaptunk, nesze neked all inclusive!
A kávé automatából, mint a benzinkúton!
All inclusive vacsora:
2 fajta leves, 2 féle húsétel, egy PANGASIUSBÓL készült étel-ami mind a három este ott volt és kétfajta köret melegentartóban, nagyon gyenge salátabüfé, az almapaprika és a csemege uborka ráadásul már forrt.
Az ételek egyébként egész jó ízűek voltak.
21 óráig az AI ellátás keretében még ingyen fogyaszthattunk italokat utána fizetős !

22 órakor bezár a bazár és síri csönd a hotelban.
Környéken persze semmi szórakozási lehetőség 60 Km-es körzetben, hétvégén sem.
21.30-kor felmentünk a szobánkba, dög meleg volt, kitártuk az erkélyajtót és elaludtunk.
A szobában található információs mappából egy-két szösszenet:
Egy plusz párna a szobába 3000 Ft-ba kerül!
Bimbi, gyerekágy több ezer forint-nekünk nem kellett, de meghökkentünk!
0.15-kor felébredtünk, mert a hotel bejárata előtt 5 db bunkó-mást az ilyenekre nem tudok mondani -másfél órán keresztül röhögött, vihogott és a csomagtartóból pálinkázott. A recepciós persze nem szólt rájuk, ezért a többi vendég nem tudott aludni.
Másnap
08.30 Reggeli
Hideg virsli, hideg ketchupos melegszendvics, hideg rántotta, a sajt és más dolgok elfogytak, nincs feltöltve, vagy csak sokkal később, vagy csak kérésre.
2 féle felvágott, kávé a jó öreg automatából, hideg-meleg tej nincs hozzá, csak kis tejszín.
12.00 Wellness ebéd:
Húsleves szétázott orsó tésztával
Fetával, pepperónival besütött sertéstarja, hasábburgonyával.
Saláta nincs. Választási lehetőség nincs, ha nem kell, éhes maradsz.
Itt szintén a furcsa üzletpolitikára hívnám fel a figyelmet:
hétvégén több vendég volt, akkor már büfé jellegű ebéd volt.
Tehát:
HA KEVÉS A VENDÉG, AKKOR MÉG JOBBAN CSÖKKENTJÜK A NÍVÓT. –ezt nem értem!

BETELT A POHÁR!
Feleségemmel megbeszéltük, hogy kifizetjük az egy éjszakára a szállást, annak ellenére, hogy ennyi negatívum történt, de mi itt tovább nem maradunk!
Elmentünk a recepcióra, elmeséltük minden sérelmeinket, hogy nem maradnánk a másik két napra, épphogy ki nem röhögtek, de közölték, hogy ez egy szolgáltatás, bizony fizetni fogunk, ha maradunk, ha nem!
Majdnem agyvérzést kaptam!
Felhívattam a főnöküket (szimpatikus Porschés-úr), szintén ezt mondta- mind a három napot ki kell fizetni!
Egyébként később többször összefutottunk vele a hotelben, de meg sem kérdezte, mi a gond, esetleg a véleményünket meghallgathatta volna.
A fogyasztóvédelem azt mondta, panaszt tehetek, később kivizsgálják, de ha lelépek és nem fizetem ki a következő két napot, amit ott sem tartózkodok, még a hotel tehet ellenünk feljelentést!

Úgyhogy keserű szájízzel, de ott maradtunk, csak aludni jártunk a hotelbe.
Kifizettük a 3 éj szállást, napi 1000 Ft parkolási díjat.-87000 Ft-ot.

Nagy tanulság, hogy egy gyönyörű, négycsillagos új hotelben miféle dolgokat élhet át az ember, mennyit számít a vezetés és a nyújtott szolgáltatás része egyenlő lehet egy bármilyen kétcsillagoséval!

Géza Deli 2014.01.19. 21:20:43

@Szente Csaba: Köszönöm az észrevételeket.A leírtakból már tudom hogy ide nem szabad menni.
süti beállítások módosítása