Tékozló Homár

Fészekrakóknak nehéz árfolyamot rögzíteni

2012.04.12. 11:54 | jackyll | 955 komment

Elképesztő, de vannak, akik megpróbálták igénybe venni a közalkalmazotti árfolyamgátat. Persze nem sikerült, mert fészekrakós hitellel még meg kell várni valami európaibizottságos döntést. Nem tökmindegy? Úgyis jogsértő az összes végtörlesztés/árfolyamgát/különadó, illetve úgyis a végfelhasználók/adófizetők fizetik ki a majdani büntetéseket is. Remélem már súlytalanságban edz a 2014. májusában munkába álló új elszámoltatási biztos, mert alakul egy párszázmilliárdos közmunkaprojekt, amihez kellenek majd a lelkes önkéntesek.

Párom közalkalmazott, elérkezett az idő, befáradt a bankba, hogy elindítsa az "árfolyamgát"-as ügyet. Tudni kell a történethez, hogy lakáshitelünk "Fészekrakó" konstrukcióval lett felvéve. Ennek lényege, hogy a felvett hitel egy részére az állam "kezességet" vállal. Sok bank ezt már tavaly félreértelmezte, mondván, hogy ez könnyített fizetési konstrukció, és emiatt nem alkalmazható rá az árfolyamgát. Tavaly szeptember óta törvény mondja ki, hogy a "Fészekrakó" konstrukció NEM könnyített fizetést jelent, hisz ugyanannyit fizetünk, mintha e nélkül vettük volna fel a hitelt. Amit még tudni kell, e konstrukció miatt a banknál két hitelszámla van, két helyre fizetjük az aktuális havi törlesztéseket (más-más arányban). Ezt a banki ügyintézők is már ránézésre tudják, hogy ha az ügyfélnek ilyen számlái vannak, az bizony "fészekrakós" ügyfél. Tehát párom bement a bankba, az ügyintéző hölgy egy órán keresztül számolt és egyeztetett, mindkét számlarészre vonatkozóan, külön forintosítva, mennyit fizetünk most, és mennyit kell, ha rögzített árfolyammal fogunk fizetni. Minden ponton végigmentek, minden feltételnek megfelelünk, és végén "csodálkozva" közli az ügyintéző, hogy: "ja, ez fészekrakós hitel, akkor erre nem érvényes az árfolyamrögzítés".

Párom természetesen rögtön felhívta figyelmét a több hónapja létező törvényre, hogy igenis érvényes. Ekkor előkerült egy nyomtatvány, mely mindenben megegyezik a bank honlapjáról letölthetővel, egyetlen aprócska eltéréssel: ennek bizony van hátoldala is (a neten nincs feltöltve ez a második oldal). Ott pedig többek között szerepel egy olyan szöveg, hogy a "fészekrakós" ügyfelekre vonatkozóan meg kell várni az európai bizottság határozatát (WTF????), vagyis ha aláírjuk, azzal tudomásul vesszük, hogy a határozat kimondásáig akár több hónap is eltelhet. "Természetesen" addig a bank nem indítja el az ügyintézést, az ügyfél kicsúszik a határidőkből, a bank mossa kezeit. Természetesen nem írtuk alá.

A fenti dolgok utáni érdeklődés azzal kezdődött, hogy telefonon segítséget kértem a PSZÁF-től. Az ügyintéző hölgy, amikor meghallotta, miről van szó, rögtön megmondta az igazat: valóban kell várni egy bizonyos határozatra, de az csakis azokra vonatkozó lesz, akik devizahitelüket forinthitelre váltják át ÉS mellé könnyített konstrukciót (pl. kamattámogatás) vesznek igénybe. Tehát aki "csak" az árfolyamrögzítést szeretné igénybe venni, arra ez nem vonatkozik, a bank nem utasíthatja el.

Igen ám, de ha nem írjuk alá, a bank be sem fogadja a kérelmünket. Ha aláírjuk , várhatunk hónapokat-éveket, a határidők lejárnak, a bank mossa kezeit, az ügyfél szív. Természetesen mindezeket hivatalos megfogalmazással, és az összes dokumentum másolatával elküldtem a PSZÁF-nek is. Bízom benne, hogy mihamarabb válaszolnak, és akkor nem csak mi, hanem még jó néhány ügyfél is időben be tudja adni a kérelmét.

Levelem alapján remélhetőleg más nem fut bele ebbe a csapdába és felkészülten tud kiállni igazáért a bankkal szemben.

Üdvözlettel:

N.J.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CID 2012.04.16. 20:41:43

@atpijkamo

Gyorsvonat ?

Anomalocaris (törölt) 2012.04.16. 20:42:42

@atpijkamo: Jó, inkább kinyitom a szardinellakonzervet, ugyanis mindjárt itt az idő!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.16. 20:44:42

@CID:

expressz -> ...
sorsomat > GYORSVONAT

Bingó.

Mylady 2012.04.16. 20:57:08

@Manyecska: Szerintem te nem sűrűn olvasgattad a homárt, ha ezt így látod. De mindegy. Nem érdekes.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.16. 21:27:47

@Mylady: @Manyecska: Igen, pszichocica anyázása vicces volt. Minőségi, nem parlagi.

De nem az anyázásért járunk ide (vicces vagy nem vicces), hanem mert szenzációs beszólások születnek. Illelve születtek.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.04.16. 21:39:39

@atpijkamo: Minőségi anyázás. Aha.
A szar, az szar. Hiába tupírozod

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.16. 22:02:34

@agresszív kismalac:

kutya -> boxer
kredenc -> lelenc
szeretem -> …

Xezs 2012.04.16. 22:13:44

Ez már a januári?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.16. 22:41:55

@agresszív kismalac:

kutya -> boxer
kredenc -> lelenc
szeretem -> KEDVENC

Bingó.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.16. 23:00:45

@atpijkamo:

aptikám, életem, te szerelmes vagy b+, vagy hülye, vagy mindkettő???? baszki rászántam egy félórát és csipegettem nekeg az "okos" " nem alpári" "minőségi" hozzászólásokból: ( hogy fog örülni, ha látja.... :D)

te meg csak élvezkedj ezen a másik 2-3 agyamenttel együtt :D

csókoltatlak. ez kb. 1%- a kedvesed munkásságának, és még csak nem is a legcsúfabbak:

Ha a faszod áll, valamelyik nősténynél jelentkezz be vele, manyecska vagy HELIANTHUS biztosan szívesen leápolja a bajodat.
***
Szőrösek, meg büdösek, és izé... baszhatnyékjuk van.
***
Nem teljesen mindegy, milyen ürügy mentén nyalod a csajjéd picsáját?:)
***
Hogy elárultál amiatt az olcsó cigány ribanc miatt. :)
***
Te tulajdonképpen ki a faszom vagy?
***
Tényleg, ez a picsa mikor neveli a kölykeit ha folyton itt döglik? Csak úgy eszembe jutott. Már egy párszor.

namindegy, biztos eldobhatóak. :)

***
A koitálás amolyan helyi hobbi. Az embik úgy gondolják, hogy a húgycsövön keresztül egy nősténybe üríteni az ököítőtrutymójukat, majd hogy vérben és szarban úszva, nyálkásan előmászni egy széttrancsírozott picsából valami szent és csodálatos dolog, és foggal-körömmel kaparnak érte, hogy továbbra is csinálhassák. Igaz, van aki leragad az ürítés részénél....

****

Hogy te, meg az a másik két szottyadt ribanc urald itt a terepet? Na abból nem eszel, kislányom. :)

****

Nem lehet mindenki elbaszott lelkivilágú, komplexusos lúzer aki minden szakadt picsánál bepróbálkozik.

****

Ti most komolyan azt ragozzátok, hogy ez a rozzant picsusz hol dug magába valamit, és kiokádja, kiszarja, vagy kölyköt gyárt belőle? Oké hogy ő hülye mint a segg, de te?

****

Valahol a szánalmas, a nyomorék, a szánnivaló, a szerencsétlen hülye és a torz között hezitálok, de ezt kéne egy szóban összefoglalni.... jah megvan; vicsor. :)

***

különben meg hányd le magad. Szebb leszel tőle.

***

Manyecska keveri a szeret szót a baszikkal, őt ismerve ez nem olyan meglepő... a buzik meg a benzin olyasmi, amivel nem tudunk mit csinálni. Innentől.... marad a díszringyó, meg az utálkozása. Önmagán.

***

Egyébként jó ha tudod, hogy mindenki leszarná hogy cigány vagy, ha neked nem lenne az agyadra menve. És itt kommunikáció befejezve veled, mielőtt én is hányok tőled.

***

Csakazért sem tartok kiselőadást neked fehér kultúrából, ha a németeknél sem ragadt rád, akkor már nem fog.... de azzal hencegni hogy mennyiszer járt a picsánkban fasz, NEM HELYES. :)
És moss kezet szarás után, meg ne ülj terpeszben nyilvánosan, meg ilyenek.

****

Azon kívül ocsmány lesz a börös, zsírosan fénylő a hajad, lomhák a gondolataid, undorító szokások (fingás, böfögés, stb), büdöset szarsz, zavaros tekintet, szennyes gondolatok, állatias ösztönvilág... és BŰZLÖTÖK. Csak ti az eltompult szar érzékeitekkel nem veszitek észre. Egyszóval undiembik lesztek, na.

****

Fogsor egy félállati szinten tengődő, nyomorult kis pöcs. De ha valaki bántani akarná, szerintem megvédeném, ő csak éljen, megérdemli. Oszt szopjon benne jó sokat.

*****

Parasztkodás... bájos. Hiába, nem lehet mindenki cigány. Különben bandzsítani teccik a bangóbébinek.

*****

Te most komolyan a picsámban próbálsz turkálni, drága kicsi csillagom? :)

Mert akkor takarodj, fehéreknek van fenntartva. Vagy feketéknek, esetleg sárgáknak vagy vörösöknek, se semmiképpen sem a te bándádnák.

****

Úgy érti, hogy ő bátor, mert vissza mert szólni. És különbnek is érzi magát tőlünk, mert hogy merjük mi az ő fennkölt fájdalmát megkérdőjelezni. És úgy is érti, hogy nem ő a hülye kurva, hanem mi vagyunk rohadékok.

De csak egy hülye kurva, szóval szerintem szard le. :)

****

Nem baj, a lényeg hogy egy rohadék cigánykurva előbbrevaló nálam. Tudod mit, nincs is mit.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.16. 23:08:27

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Best of pszichocica??? Szerintem távolról sem, bár van néhány jó köztük. Igazándiból a szövegkörnyezetben kell tekinteni.

El szoktam olvasni a kommenteket, de ezekből nem sokra emlékszem. Biztos, hogy a Homáron mondta ezeket? És biztos, hogy nem az egyik altergoja mondta? Vigyázz, másolják a nick-jét és az avatarját.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.16. 23:20:06

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Van aki értékel egy absztrakt festményt, van akinek Rubens a kedvence. Különbözőek vagyunk. Az Avignoni kisasszonyok kétségtelenül mestermű, múzeumban mindenképp megcsodálom, de nem szívesen akasztanám ki a falra.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.17. 06:59:07

@atpijkamo: hát igen, ezt mind ő mondta

zsiráfnál a pont

CID 2012.04.17. 07:39:54

@atpijkamo: Nem akarok belekotyélni, lévén semmi közöm hozzá, de a "nemes pej becses szerve tekeredjen fenekedbe" mégis csak arról szól, hogy lófasz a seggedbe ;)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.04.17. 08:13:35

Hol tartunk?
Lesz még poszt a homáron, vagy ez már a slusszpoén?
Megannyi kérdés...

oregember nem venember (törölt) · http://receptekferfiaknak.blog.hu 2012.04.17. 08:33:50

@D.Sc. Sün‼ ツ: lehet a kovetkezo mar valami maya naptaras,villanylekapcsolos,utolso emberes lesz...

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.04.17. 08:49:38

@oregember nem venember:
Akkor az lenne a kérésem, hogy az utolsó majd kapcsolja le a villanyt.
Asszem, Hagyma kolléga a tiszteletbeli utolsó.

Manyecska 2012.04.17. 09:20:31

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: :D ja, szépek, emléxem rá.. valaki megtalálta egy szívlapáttal biztos../két szívlapát, durva murva../:D:D

Manyecska 2012.04.17. 09:22:05

@Dr. dr.venszivar: te a teheneiddel szemben is elképppesztő igényeket támaszhacc de hát ez csak az én véleményem, NEM KÖTELEZŐ válaszolni..!

Manyecska 2012.04.17. 09:34:07

@atpijkamo: drága tudod milyen környezetben szeretném megtekinteni?? formalinban, 10 darabban.. nekem azt teccet annó amikor lecseszett mindenkit /munkássága kezdetén/ "mér kell a stólbucit bántani mer egyszer hibázott ééééééés?"..többen tájékoztatták hogy az eccer az mellesleg másodjára és stb..
Mindegy..:D

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.17. 09:44:02

@Manyecska: Ezekszerint akkor még nem voltam jelen, vagy lehet, hogy csak nem figyeltem.

Bucit nem kell bántani a balesetért, bárki hibázhat akár sokszor. Egyébként semmi közünk hozzá. A bucikát azért kéne bezárni, mert bűn rossz színész.

Manyecska 2012.04.17. 09:57:40

@atpijkamo: akkor még nem! azt is seytem már ki lehet...most hogy mondod..

Manyecska 2012.04.17. 10:02:48

@atpijkamo: semmi közöm hozzá egész addig amíg nem velem jön szembe!!:(.. :)

Manyecska 2012.04.17. 10:11:36

Nolólvan reggeli megvolt /rántott csirkemell -vasárnapró!!- saláta, sajt, olaszos öntet..:D ..hálistennek végre lábra tudok állni nem xarom össze magam reggelente a fájdalomtól -fél év után végre!- szóval huss!

Manyecska 2012.04.17. 10:12:37

@Manyecska: jav: lólvan?? = LOL van:D
így is jó!! Akire gondolok meg szívjon gázt de sokat.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.17. 10:15:04

@Manyecska: Rengetegen jönnek veled szembe, részegek, bénák. Nézd meg, hogy hányan indexelnek. 90% nem ismeri a KRESZT. Pont a bucitól rettegsz? A halálos közúti balesetek 100%-át nem ő okozta.

A képernyőn sokkal könnyebben találkozol vele, ott gyakrabban tud ártani.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.17. 10:20:15

@Manyecska: "lábra tudok állni nem xarom össze magam reggelente a fájdalomtól -fél év után végre"

Mi van veled? Mi volt veled?

Manyecska 2012.04.17. 10:20:53

@atpijkamo: én olyat nem nézek! leülni csak nyolc után tudok általában!:)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.17. 10:24:48

@Manyecska: Nem nézek tévét, de nem pont nyolc után vannak az ilyen műsorok?

Vagy reggel nyolc után nézel tévét?

Manyecska 2012.04.17. 10:26:23

OFF:ezt csak neked, akinek uncsi ne olvassa!! @atpijkamo: örexem!! nem bírta a terhelést mivel a térdem deformálódott /+ a szalagok/ a balesetem miatt /mindegy/..oszt én szeretek tenni-venni, akkor a másikat terhelem pluszban:(.. most is ég meg bizsereg de nem fáj. Két hónapig nem tudtam semennyire ráállni reggelente! ugráltam fél lábon. most csak csoszogok végre:D :( K..va xar! már elnézést!!

Manyecska 2012.04.17. 10:28:04

@atpijkamo: este! bőr mögül:D most viszont én el!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.17. 10:29:58

@Manyecska: Könyökmankó. Nem szabad a jót túlterhelni.

Milyen bal eseted volt?

Szarazkoro 2012.04.17. 10:33:29

B+ Homar tenyleg??? Nincs uj poszt 1 hete?

Manyecska 2012.04.17. 10:34:51

@atpijkamo: fal mellett is jó + ugrál..lerepültem a bringáról kb 25 km/h-nál/?..mert elfelejtettem hogy fiúbringával vagyok és megigazítottam /volna/ a derekamra kötött izét...kerék kifordul 1 mp alatt derékszögbe, bicikli oldalra, én jobb híján felette mivel a nyakam nem szívesen törtem volna ki a betonon helyben!:( ...átszálltam mint "Szállj, szállj fel Lajoska.." a lábam meg beakadt a bringába térdnél és húztam magammal a levegőben. De jó volt mert hasra estem ahogy szerettem volna. Ennyi. :((

Manyecska 2012.04.17. 10:42:07

@atpijkamo: a salsa-teknikám elég egyedi!, de estefelé már nem fáj-merhogy már nem érzem..

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.17. 10:44:02

@Manyecska: Mikor tetted ezt? Mennyi ideje.

A térd az nagyon nehezen jön rendbe. Ha.

Manyecska 2012.04.17. 10:48:21

@atpijkamo: 15 éve!! a térdel nincs semmi a szalagok nem tartják ezért nem is tudok rayta úgy ahogy..máshová teszem a terhelést..van ortopéd betétem a cipőbe valamennyire használ! Na legalább sánta ribanc is lehetek már!:D különbe meg két centivel rövidebb is másér sza! Kicsit bosszant!

Manyecska 2012.04.17. 10:53:00

OFFOFFOFF! @atpijkamo: te az nem fáj..két szöget állítólag beleütnek és feszesítik a szalagot is a megoldás, de tudod akinek két anyukája volt:D egy ismerősömnek így fertőzték el:(..majdnem amputáció lett belőle.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.17. 10:53:51

@Manyecska: Könyökmankó nem játszik? Nem kell állandóan, de az idő nagy részében elosztod a terhelést. Gondolom a súlyodat fokozottan kordában tartod. Könyökmankóval szuper trükköket lehet bemutatni. :)

Manyecska 2012.04.17. 11:04:09

@atpijkamo: verekedni? a hólapát pont jó..!!:D/a férjemnek vettem eccer névnapjára:P-nagyon megköszönte:D/

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.17. 11:07:34

@Manyecska: Nem. Forogni, kézen járni, látszólag bénázni, majdnemelesni, ...

Manyecska 2012.04.17. 11:22:20

@atpijkamo: kirúgják alólam fles!:P ! mondom mostanában sokat javult /csoda/ bár a csontjaim még bizseregnek, gyün a tavasz:P

Manyecska 2012.04.17. 11:24:43

@atpijkamo: tegyél már! 1 kötőjelet a szó után mert félreértelmezem /óénromlott stb./:D légy szíves. Szerintem. UFF /mindig a nyóckerre asszociálok!/

Manyecska 2012.04.17. 11:31:17

@atpijkamo: te olyan vagy mint a macska!:O

Manyecska 2012.04.17. 11:39:05

@atpijkamo: tényleg, te is macska vagy..:D tán nem gyűjteni teccik a macsekokat?:)

Manyecska 2012.04.17. 11:48:34

Húú gyerekek, én itt feladom :D

Xezs 2012.04.17. 22:47:54

@Manyecska: Azért vicces, ahogy ti nők itt csípitek egymást azért, hogy ki legyen a főtyúk a baromfiudvarban. Egy jó ideje csak azt látom, hogy mindegyik kiabál mindenfélét a másikra és kifejezetten a nőisége miatt. Mintha féltékenyek lennétek egymásra, vagy a tököm tudja, lehet ez genetika.

Manyecska 2012.04.18. 11:30:28

@Xezs: te neked nem túl élénk a fantáziád??

Xezs 2012.04.18. 22:08:24

@Manyecska- junkfood.blogol.hu /hantagörl/: Faszt. Látom amit látok. Főleg az a nagyszájú ilyen amelyiknek te is baszod a csőrét meg úgy az összes csaj.

De ti is megéritek a pénzeteket, mert egy posztot se hagytok ki úgy hogy ne szidnátok.

Mondjuk pont leszarom csak észrevettem hogy mi a stájsz.

XCat 2012.04.24. 17:25:04

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Örülök neki. Látom, megviselt az ittlétem. Annak is örülök. :D

XCat 2012.04.24. 17:41:16

@atpijkamo: Ezeket én mondtam, legalábbis a többségét biztosan. És jól tettem. Aki a pofájára kapott, mind megérdemelte. És alaposan meg is dolgozott érte.

@Xezs: Természetesen én. Ez sosem volt kérdés. Nekik sem, pont azért lázadnak.

@Manyecska: Neked meg nem értem mi bajod, sosem voltál partner semmiben. Túl hülye vagy hozzá. Vagy az fáj, hogy a szemedbe mondtam? Nem attól válik ténnyé...

Stóhlt meg megvédem bárhol, és nem azért, amit csinált vagy nem csinált, hanem mert undorító ahogy a csőcselék viszonyul az egész ügyhöz. Igen, jól néz ki, igen, gazdag, igen, sikeres, és igen, ebből is profitálni fog.
És igen, ti sosem értek ennek a közelébe sem, mert selejtes szarok vagytok.

A tények makacs dolgok.

Na off innen, megyek az újba. :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.24. 18:29:21

@Vedere' Lavór: látom nem vetted észre, hogy itt nem rólad volt szó, hanem atpiról. na nem baj :D jáccál tovább!

XCat 2012.04.24. 18:34:49

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Látom, te még mindig nem veszed észre, hogy itt nem rólad van szó, hanem atpiról meg féliről.
És azt sem, hogy még mindig nem kell a jóváhagyásod semmihez. :)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.24. 19:36:04

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: @Vedere' Lavór: Na! Úgy érzem magam, mint a giliszta, amin a tyűkok verekednek a baromfiudvarban.

Szeretlek mindkettőtöket. Ha büntetni kell engem, találjatok ki valami valódi indokot.

Xezs 2012.04.24. 22:58:09

@Vedere' Lavór: stóllal nem az a baj hogy gazdag hanem hogy egy nyálas fasz de igazából már unom a témát, nem ér ennyit ez az ember

XCat 2012.04.25. 19:24:50

@batgirl: Itt semmi nem szólt neked. Alatta vagy annak a szintnek, hogy bármi neked szóljon, te elbaszott pina.

Mi a fasz bajod van? Vagy faszbajod van? Megint?
És ez kit érdekel?

XCat 2012.04.25. 19:26:29

@Xezs: Nekem bejön. Mint ember, mint médiaszemélyiség, mint műsorvezető. Mint színész, nem annyira, de ott sem rossz.

@atpijkamo: Félreérted. :)

XCat 2012.04.25. 19:34:43

@Vedere' Lavór: És rohaggyonmeg, megint belehúzott abba, hogy a szarkupac kis lelkébe tapicskoljak............ ááááááááááááááááááááá.4

Atpi baszod, ezért te vagy a hibás. Ezért is. A másik hülye kurváért is.
Utállak.

:DDDDDDDD

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.25. 22:02:25

@Vedere' Lavór: Ezt meg minek kellet? Nagyon enyhén volt vicces, előbbre nem vagy vele, batgirlt biztos megint megbántottad. Ha a csúnyaszavas félmondatokat kihúzom belőle, ugyanúgy elmondtad amit akartál, és töredék annyira sértő.

Na, minden elhangzott már, én ezt a threadet mostantól hanyagolom, eddig se nagyon voltam lelkes.

venszivar 2012.04.25. 22:05:51

@atpijkamo: Úgy "látom", hogy a ""nagy öregek"" :DDD kinyírják egymást.:))):DDD
Vajh, mi az oka ?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.25. 22:13:03

@Dr. dr.venszivar: Nálam asszem ez már a klimax. Ugye a férfiaknak is van olyan?

Xezs 2012.04.25. 22:16:28

@Vedere' Lavór: ezzel nincs baj, ezek szubjektív dolgok

a baj azzal van amikor objektívként próbálod beállítani

venszivar 2012.04.25. 22:19:44

@atpijkamo: Úgy hallottam, hogy létezik.
Csak menstruálni ne keljen ! Ugye azt te sem teszed ? Akkor inkább a hőhullám, majd soká.......

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.25. 22:22:31

@Dr. dr.venszivar: A hőhullámtól nem félek, és szeretem a nyarat. Attól félek, hogy leszárad a micsodám.

XCat 2012.04.25. 22:26:27

@atpijkamo: Amikor nem bántottam meg, akkor is megbántódott. Most legalább van miért.
Kezd elegem lenni a kicsi lelkibül.

@Xezs: Szerintem objektívan is kurvajó műsorvezető. A többi tényleg ízlés dolga. :)

@Dr. dr.venszivar: Menstruálunk. Bisztos.

venszivar 2012.04.25. 22:28:01

@atpijkamo: Tegnap s ma ástam, kb. 23-25m árkot, na volt tőle hőhullámom, pedig "csak" 18-20C volt.
Nem szárad le (hacsak nem dugod "rossz" helyre!), de töpörödik, áll. az biztos.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.25. 22:31:41

@Vedere' Lavór: Magyarországon van 3 nagyon rossz ripacs, akiket sokan színésznek tartanak:
a buci
Rudolf Péter
Kulka János

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.25. 22:33:28

@Dr. dr.venszivar: Nagyon hiányzik valami jó kis fizikai munka...

venszivar 2012.04.25. 22:34:16

@Vedere' Lavór: Ti, te lehet ! Ha pinásnak születtél !
Ne dezinformálj !

XCat 2012.04.25. 22:35:35

@atpijkamo: Nekem a Rudolf Péter digitévés (asszem az) reklámja bejön. Lehet hogy nem az, hogy mit reklámoz, arra nem figyeltem, csak a marhulására.

Bucit sosem láttam színpadon, Kulka szegény meg sosem fog megszabadulni a Nagy Fehér szindrómától.

venszivar 2012.04.25. 22:36:59

@atpijkamo: A holnapi nap, már túl korai ! De talán szombat,vasárnap,hétfőn vagy pont Május 1.-én a munka ünnepén ?

Bográcsba főzöm a nyúl pörit.........

XCat 2012.04.25. 22:38:51

@Dr. dr.venszivar: Megenni egy édes aranyos cuki nyuszit? Te gonosz!!!

A bundáját nekem adod? :)

venszivar 2012.04.25. 22:44:02

@Vedere' Lavór: mivel írtad, hogy menstruálsz........! Betétnek kell ?!

Megeszem a malackát, meg a halacskát, tán az őzikét, meg a VÉR NYULAT IS !!!
IGEN, SZINTE MINDENT MEGESZEM.......:)))

XCat 2012.04.25. 22:46:54

@Dr. dr.venszivar: Szeretnék könyvet kötni bele. Eredetileg az egyik ismim macskájába akartam, de ő határozottan idegenkedett az ötlettől. :(

XCat 2012.04.25. 22:49:58

@Dr. dr.venszivar: "Megeszem a malackát, meg a halacskát, tán az őzikét, meg a VÉR NYULAT IS !!!
IGEN, SZINTE MINDENT MEGESZEM.......:)))"

És a poloskát? Pisztáciásat, mondjuk.

venszivar 2012.04.25. 23:09:56

@Vedere' Lavór: Akkor ha bevesztek a bizniszbe ! megeszem ! havi nettó 444 444 fixért simán ! sütve, rántva ...., de ez egy másik blog témája.ne sumákolj !

XCat 2012.04.25. 23:15:45

@Dr. dr.venszivar: Be hát, te leszel a Cég Arca. Miért pont 444 444?
süti beállítások módosítása