Tékozló Homár

Mégsem kerül mindenki játékba a Maradj talponban

2012.05.17. 19:00 | jackyll | 195 komment

Naiv játékos hiába ment el több meghallgatásra, Gundel Takácsék fejvadászai elfelejtették behívni forgatásra. Talán majd ősszel:

Nem könnyű Talpon Maradni! Igen, az M1 népszerű vetélkedőjéről van szó. Mivel otthonról,  a tévét fél szemmel nézve is könnyedén válaszoltam a kérdések kb. 95 százalékára, a család felpiszkált: nosza, jelentkezz játszani! Szó szót követett, majd hirtelen felindulásból el is küldtem az emailt a produkció címére (abban a tudatban, hogy soha a büdös életben nem fognak válaszolni - korábbi RTL és TV2 tapasztalat). Ezek után majd'  kiestem a cipőmből, amikor másnap délben(!) felhívott egy kedves hölgy és két gyermeteg "belépő kérdés" megválaszolása után a castingra ("biztos" nincs rá megfelelő magyar szó, hiszen annyira szeretik használni) invitált. A casting természetesen a munkaidőmben (1. számú elsunnyogás a munkahelyről - "bocs főnök, játszani megyek, majd lecsúsztatom") volt. A két körös móka (interjú és tesztlap) különösebb gondot nem okozott, a csoportomból (13 fő), nyolcan bekerültünk a mágikus "második körbe".... 
...amit az elsőt követően tartottak, természetesen a munkaidőmben (2. számú elsunnyogás - lásd fent). Itt volt egy bemutatkozás, kis memóriateszt, ahol ööö... na... ja igen, azzal sem volt gond. Ezt követően pedig "játszottunk", igaz Gundel és a fények nélkül. A végén az egészet kiértékelték, a csoportból mindenkinek sikerült (vállveregetés, mosoly és az együttműködési szerződés aláíratása). Az adást április végéig mindenkivel leforgatjuk, előtte kb egy héttel jelentkezünk - mondá a végtelenül elfoglalt asszisztens, majd utunkra bocsátott minket.
 
Április 28. körül már kezdtem kicsit tamáskodni... írtam is egy levelet legott, a magam higgadt, kulturált stílusában. (Tényleg!) A végtelenül elfoglalt iroda kb. egy hét után válaszolt is. Ezek szerint "nem tudunk jelentkezni, mert már nincs forgatási nap. Amennyiben az ősszel folytatódik a műsor, akkor jelentkezünk". Viszont kellemes nyarat kívántak.
 
Válaszomban felhívtam a figyelmüket arra, hogy nem ebben állapodtak meg a játékosokkal anno. Kitalálható - erre nem érkezett reakció.
 
Félreértés ne essék - nekem nem a 15 perc hírnév hiányzik. Továbbá a castingok színhelyére is kb. 15 perc alatt eljutottam (igaz autóval, munkaidőben). Viszont ha valaki esetleg egy, a térképről lelógó településről érkezett a válogatásra (megvan az egyik szó, amit akár használhatnának is!) úgy, hogy Pista bá kivitte az állomásra, ahonnan a Bzmot bevitte a városig, majd vonatozott mondjuk még 3-4 órát.... mindezt kétszer, kétszer x ezer jó magyar forintért... nos lehet, hogy az ilyen jelentkező legközelebb kiegyenesített kaszával kopog a produkciós cég kapuján.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prien-u47 2012.05.17. 22:37:44

@TERMOSZ: jól van, kiérdemeltél egy *buksisimi* emotikont.

(avagy guglizz rá az "irónia" kifejezésre)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.05.17. 22:38:09

@TERMOSZ: Azt úgy kell mondani, hogy "Ha tízzel több lenne az IQ-d, elmehetnél zöldségnek." Vagy ...lehetnél sültkrumpli.

igazságos 2012.05.17. 22:39:14

Egyébként szerintem meg rendes a posztolótól, nem igazán veri magát, pedig rengeteg lenne már sokaknál a hiszti ilyenkor.

A próbajátékig kevesen jutnak el, tényleg nem értem, mi lehetett a gond.

Nem maga miatt sír, ami szintén jó pont nálam. Igenis vannak, akik felutaznak, ugye, ha kiválasztanak közönségnek, vihetsz magaddal valakit, 80-90 kilométerről, mert azt hiszik, játszhatnak, ugyanis nagyon csalafintán van megfogalmazva a behívó.

Behívnak közönségnek játéklehetőséggel, csak azt már nem írják oda, hogy kiválasztás útján.

Szóval, említett emberünk kifizet 6-8000 forintot, mert azt hiszi, játékos, nem is hinnétek, mennyien vannak ilyenek.

Aztán, volt, nagyon csúnya, randa, alacsony pattanásos nő, aki hiába töltötte ki a tesztet, került be a legjobbak közé, nem vették fel.

Igenis, van a külső alapján is szelektálás, személyes elbeszélgetés, ott már tényleg szintén csak a legjobbak vannak.

Ez így működik, kiválasztások útján.
Akárhogy is, akik játszanak, azoknak vagy nagyon nagy szerencséjük van, vagy már ismertebbek a csatornáknál, ismerik az arcát a médiában, tudják róla, hogy több helyen volt, ismerik statisztaként, kapcsolatban áll a csatornákkal valamilyen módon.

A hülyeséget meg nem tudom eldönteni, de akik már játszhatnak, azok többet kapnak.

Mondjuk, magáról a játékról tényleg nincsenek ismereteim, nem is akartam soha, nem is fogok játszani, mert ennyire nem érdekel az egész.

XCat 2012.05.17. 22:39:50

@atpijkamo: Azt ettem ma. Kentakiscsirkével. Egész jó volt. Elszoktam a gyorskajától, úgy emlékeztem, szarabb.

igazságos 2012.05.17. 22:41:30

@bm613: szerették a nyuggerek azt is, de ott nem mutatták a közönséget. A Maradj Talponban igen. :)

igazságos 2012.05.17. 22:44:16

@TERMOSZ: én csak csirkés tortilla tekercset vagyok hajlandó enni gyorskajaként itthon.

Nagyon ritkán Hamburgert, inkább elkészítem itthon magamnak. Az Amerikában volt az igazi, akkorát még nem is láttam, mint egy tányér. Elvileg az igazi marhahús volt, de meg nem mondtam volna.

Na, megyek is aludni, mielőtt még éhes leszek. :)

bm613 · http://izland2009.blog.hu 2012.05.17. 22:44:27

@TERMOSZ: Azt soha semelyik játékban nem mondták, hogy a legjobbakat fogják beválogatni. Sőt, semmilyen szempontot nem osztanak meg a jelentkezőkkel.

Anomalocaris (törölt) 2012.05.17. 22:52:48

Szörnyű hogy ez is kimaradt az életemből.

XCat 2012.05.17. 22:53:12

@bm613: Gondolom főleg a nézettségnövelő hatás számít:))

bm613 · http://izland2009.blog.hu 2012.05.17. 22:56:08

@TERMOSZ: Valószínű, de hogy ezt milyen szempontok alapján saccolják meg, azt maximum megtippelni van módunk.

XCat 2012.05.17. 23:01:36

@bm613: Minek. Majd ha fizetni akarnak érte, elmondják. Ha meg nem, a francot érdekli, mi alapján válogatnak lúzereket bohócnak.

England win The Ashes! 2012.05.17. 23:06:17

@berger90: Az jó, ha "csak" 16. Én a 40%-ot egy interjúból vettem (de mintha már korábban is hallottam volna ilyesmit), amit azzal a fickóval készítettek, aki pár éve megnyerte a fődíjat a Pókerarcban.

England win The Ashes! 2012.05.17. 23:07:48

@bm613: Aha, most már vágom. Sosem játszottam tévés vetélkedőben, nem is tervezem, a többit itt: @Dr Jozef Vengloš:

Satan Panonski 2012.05.17. 23:32:13

Szopod a média faszát, hátha meglát a rokoNYság a TVben, oszt' ha nem jön össze, szétpicsogod a netet... Hol élsz, te szerencsétlen?

Praktékás 2012.05.18. 00:22:18

Régi vetélkedős vagyok, mi több nyertem már tévévetélkedőn és rádióban is. Igaz, akkor a casting inkább a tudásról szólt. Az első vetélkedő, amin részt vettem és nyertem, az a "Lehet egy kérdéssel több?" című volt. Ami akkoriban -1979- nagyon nagy szó volt; a városunkban akkor 4 színes tévé volt összesen, az enyém lett az 5. Aztán voltam még néhány nevezetesen; ültem én is a híres "villamosszékben" az Elmebajnokságban és így tovább. Sőt, tévés és rádiós 1. vetélkedőkön is szerepelhettem, ami azért már akkoriban is meghívásos volt. Egyszóval "Egris" voltam.
Ez azt is jelenti, hogy az utolsó - Melyiket a 3 közül? című tévés nyitóműsor óta (90-es évek eleje) egyetlen válogatóra sem hívtak, pedig jelentkeztem többször. Olyan, mintha indexen lennék. Persze nem dőlök emiatt a kardomba, de érdekes.
A legutóbbi éppen ez a potyogós játék volt, ahol "kikosaraztak". És mivel? Azzal, hogy 110 kilónál nehezebb vagyok, tehát már alkalmatlan is egy kvízjátékra.
Nem véletlen tehát, hogy ebben a műsorban magas és "testes" emberek nem nagyon tudnak virítani.
Mint régi és nyertes vetélkedős azért sajnálom, hogy - főleg a kertévéknél - a karakter, a dráma, a fazon sokkal fontosabb a tudásnál. Valójában valami kis tudáspróbával (izgalomfaktor) megspékelt reality showk készülnek. Nagyon gyakran a sötétség propagálására.
Kár, hogy ez a látványközpontúság elrontja az imponáló tudás és/vagy logika izgalmát. Igaz, "érdekes" embert könnyebb találni, mint tudással rendelkezőt. Emiatt pedig már ennek a vetélkedőnek az élharcosa, a főnyereményt elvivő sem lett hír. Mi még annak idején - mint a mesebeli szegény legény - kicsit hősök lettünk, mert a semmiből indultunk, "nagyot dobtunk" és utána ugyanúgy hazatértünk. Csak közben valami tisztelhetőt, sokaknak jelentőset tettünk a világ szeme láttára.

bergerdaniel · http://ujkurir.blog.hu 2012.05.18. 00:30:50

@atpijkamo: persze, örök élmény marad. de ahogy fentebb írta valaki, figyelnek kétszázan, rajtad az összes lámpa, kényelmetlen a ruha, tízen akarnak kipicsázni rögvest, akkor egy húsz pont rögtön zuhan IQ-ból.

XCat 2012.05.18. 00:42:41

@berger90: Ő írta. Memóriából nem vagy jó. :D

@Praktékás: Nem értem, mi a gond ezzel.

"Kár, hogy ez a látványközpontúság elrontja az imponáló tudás és/vagy logika izgalmát."

Elég naivnak tűnsz. Logika és tudás annak imponál, akinek magának is van belőle relatíve sok.
Tudod mit váltasz ki egy átlagemberből a tudásoddal? Kisebbrendűségi érzést.
Ha emellé még testes is vagy, akkor kb. az lesz, hogy "Dzzsááá, a dagadt geci, nézzed már mit jácca a fejét".

Ha nem vagy dagadt, akkor a jelző kimarad. De minden lesz amit éreznek majd feléd, csak tisztelet nem. És miért is kellene, meg van rendezve az egész. NEM rólad szól. Nem is a műsorvezetőről. Sőt, még a nézőről sem.

Tudod miről szól? A nézettségről, meg a reklámozók pénzéről.

"Csak közben valami tisztelhetőt, sokaknak jelentőset tettünk a világ szeme láttára."

Például? A jelentős, az a színestévé volt, amit ők letettek neked. Akkor. De feleslegesen ne áltasd magad, állítólag nem vagy hülye.

dr. Közbiztonság Szilárd 2012.05.18. 01:36:23

@Manyecska:
Asztaaa!!!
Micsoda szerep!

És az idióta még büszke is rá, hogy mozgó díszlet lehetett...

o_see_as_i · http://kultblog.hu 2012.05.18. 01:49:14

Hűha, van itt azért egy-két "okos" hozzászólás :) Én kihívó voltam (aki középen áll), a 9. párbajig jutottam el, szóval azt hiszem, a színfalak mögé látok :)

Ez egy szórakoztató műsor, tehát a tudás nem elég. Karakterek kellenek, akiket utálhatnak vagy szerethetnek a nézők.

A kor, a magasság és a tömeg a játék egyik show-eleme, a csapóajtó miatt fontos. Egyszerűen nem akarnak balesetet a készítők. A pattanásos arc nem gond, profi sminkesek vannak ;) Viszont nem árt, ha a játékos tud beszélni, tud reagálni. Ha van sztorija.

Valójában szerintem a perspektíva rossz, amiből ezeket a műsorokat nézik a jelentkezők (a poszt írója is). Ha fővárosi vagy, akkor 0 forintodba kerül, hogy:
- nyerhetsz nem kevés pénzt tudással és szerencsével,
- a tévén keresztül lát a fél (negyed, nyolcad stb.) ország,
- bizonyíthatsz magadnak.
(Ha dolgozol, akkor az első telefonáláskor kell azt mondani, hogy köszönöm, nem kérem. Gyorsan akarsz sok pénzt ingyen, ne legyen már ez hiszti tárgya...)

Ha vidéki vagy, akkor az utazások költsége sajnos fel fog merülni, de itt is áll a fenti dolog: gyorsan akarsz sok pénzt...

Mivel ez egy termék, aminek a nézettség az árfolyama a vezetés és a hirdetők felé egyaránt, ráadásul vannak készítői, hát engedtessék már meg nekik, hogy úgy csinálják, ahogy az nekik jó. Mert nekik akkor jó, ugye, ha nagy a nézettség, tehát az a nézőnek is jó.

@Praktékás: Nem hiszem, hogy lenne egy lista náluk, amin a korábbi vetélkedők nyerteseinek neve van felsorolva, hogy a jelentkezésük esetén tanácsolják el. A 110 kg-mal van probléma.

@igazságos: Nagyon sok sületlenséget írsz...

Megdobbent 2012.05.18. 03:39:52

@Praktékás: Nos, igy mult el a vilag dicsosege, illetve ne aggodj, az meg boven megvan. Itt balkan ala sodrodva egy kis pocegodorben mult csak el igazan :) De legalabb volt par jo eved, magadnak bizonyitottal.

Ah-ah, napersze en valamikor az osidokben voltam vagany egy tv2-es szarsagban: nah, akinek ez a vilag hianyzik, azt csokoltatom. 5-10 orat acsorogni, 10 percenkent leallassal, franccal, kinlodassal. Pfej.

@TERMOSZ: te meg persze egy geci vagy, kisse meghasonlott pszichopata, de ilyennek szeretunk :)))

Akitlosz · http://honunk.blog.hu/ 2012.05.18. 03:41:41

Az nekem is feltűnt, hogy a játékosoknak mennyi pénzükbe, és menyi idejükbe kerülhet, hogy szerepelhessenek a műsorban.

Miközben a többségük az égvilágon semmit sem nyer. Mások pedig, nem kevesen, csupán bruttó száz forintot.

Tipikus esete a többe kerül a lé, mint a húsnak.

Olcsó műsor és ez nagyon meg is látszik rajta.

Akitlosz · http://honunk.blog.hu/ 2012.05.18. 04:19:22

@o_see_as_i:

"Ha fővárosi vagy, akkor 0 forintodba kerül,"

???
Szerinted a fővárosban ingyenes a közlekedés?
Melyik ország fővárosában? Utópia?

Olcsóbb egy kutyát átfuvaroztatni Volánnal az egész országon, mint Budapesten egyik kerületből a másikba tömegközlekedéssel.

Egyetlen BKV jegy áráért vidéken 15 km-et lehet utazni, és még pénzed is marad.

---

Írod, akkor jó, ha nagy a nézettség. Ahhoz színvonalas műsor kellene, s nem gagyi, bruttó 100 forintos nyereményekkel.

Hiába ismételgetik sok ezerszer, hogy huszonötmillió forint, óriási a szakadék a valódi nyeremények és a duma között.

De nem csak a száz forintos nyertesek miatt. Mennyit nyer, aki 9 ellenfelet győz le?

Ráadásul a műsoridő nagy részét beszélgetéssel töltik, nem játékkal. Az nem kerül semmibe.

Nem biztos, hogy sok nézőt érdekel ismeretlenek élettörténete, akiket néhány percig látnak a tévében.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.05.18. 06:21:52

@Praktékás: Hát, jó reggelt kívánok. Az egész kertévé csak a bulvárról szól, és különben sem örülnek, ha valaki nyer, mert annak fizetni kell :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.05.18. 06:24:07

@Akitlosz: "
Nem biztos, hogy sok nézőt érdekel ismeretlenek élettörténete, akiket néhány percig látnak a tévében. "
Pedig egyre inkább azt nyomatják a kertévék. Bárki szerepel bárhol, igyekeznek minél több lényegtelen dolgot elmondani róla. És nyilván bejön, mert van nézettségük.

Persze a mások életében véjkálás csúcsa az a valóságsó.

Zsebencik Lopédia 2012.05.18. 06:50:29

"invitálni" ősi magyar szó...

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.05.18. 07:27:24

@TERMOSZ: nahát:) én is szeretem, meg van a toscanai koncert felvétel, rossz hangulat ellen ajánlanám:)

Sákif za morro? 2012.05.18. 07:35:56

Mi van Pista bával meg a Bzmottal? Mi ez a fellengzős pesti duma már megint? Mindezt azután, hogy egy tévés vetélkedőbe jelentkeztél és még nyilvánosan picsogsz is, hogy lekoptattak? Valami baj van a világgal.

Egyéves Önkéntes 2012.05.18. 08:25:05

Küldeném a posztólak, meg mindenkinek aki szereti Donászy Magda: Anyám könnyű Bzmot ígér című versét.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.05.18. 08:30:01

vetélkedő témába én csak a günther jauch bácsit szeressem, ha nem lennék már szerelmes valaki másba, akkor tuti hogy bele lennék esve....na jó, egy kicsit még így is. okos, kedves és olyan humora van, hogy olvadik a nép tőle...

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.05.18. 08:37:01

@Egyéves Önkéntes: ugyehogyugye??? :)

a múlt héten volt egy divatbuzi vega csaj, a jauch egy mondattal padlóra terítette, miszerint milyen szép dolog is tőle hogy nem eszi meg a kedves kis állatokat, a lábacskáján lévő bőrcsizma viszont baromira divatos. :D a csaj mukkani se tudott, csak vigyorgott, hogy hááát igen.... :D:D

Egyéves Önkéntes 2012.05.18. 08:48:32

@estrella negra: hát nem egy sebestyén balázs, az már igaz, de hát, ahogy már a latinok is mondták: Jedem das Seine.

nandras01 2012.05.18. 08:49:07

ezt nem hiszem el!
eddig abban a szent meggyőződésben voltam, hogy ezekre a szemetekre közönséget és játékost, a bíróság, különösen súlyos esetekben, főbüntetésként szab ki a renitens egyénekre.
erre, most szembesülnöm kell azzal, hogy van, aki önként és örömmel költi a pénzét, hogy esetleg, öt percre trash szereplő lehessen. ráadásul, ha a sors megkegyelmez neki, és mégsem kerül be, akkor még reklamál is... ezek után lehet azon csodálkozni, hogy a fidesz került kormányra..?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.05.18. 08:57:36

@Egyéves Önkéntes: nem mondom, elég nagy a seggem, de azért nem ennnyire... :D:D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.05.18. 08:58:46

@estrella negra: oszt minek a poszt ha nem lehet hozzá kommentelni, te ropogósfülű ?? :D:D

Szenthomárság 2012.05.18. 09:00:11

@nandras01: ez szép volt, és a fidesz helyett/mellett bármelyik beírható.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.05.18. 09:04:08

@Egyéves Önkéntes: vááááá, dehogynem. így nem lehet elfutni az oroszlán elől...:)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.05.18. 09:11:13

@Egyéves Önkéntes: ez elől futottam, de utolért....már ottan vagyok bent....:(:(

Manyecska 2012.05.18. 09:41:07

Nem kell valakinek egy németjuhász-keverék fiú? Most találtam.. ? :) Ingyen adom.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.05.18. 09:42:31

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.:
Ehhez mi a lófaxt akarsz kommentelni??? Akinek van füle a hallásra, az tudja, miről van szó, a birkának meg hiába magyarázod, azt fogja mondani, hogy "höhö, úgy kell a köcsög pártoknak, jól megszívták".
Aztán megy a Fideszes földesúr földjére robotolni közmunkában.
magyarinfo.blog.hu/2012/05/17/kozmunkasok_rabszolgasorban

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.05.18. 09:42:44

@Manyecska: ne add oda senkinek, hívjál fel állatvédőket. van olyan, hogy zöld zebra, ők majd találnak neki gazdit.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.05.18. 09:43:56

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Különben azóta van új nyitott poszt is.
Bár inkább ne lett volna.

Manyecska 2012.05.18. 09:48:26

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: már elvitték az Illatos útra:( pont jöttek a közteresek. Valszeg meglesz a gazdája -feltettem minden fórumra- de ezt a zöld zebrát megkeresem, kösz!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.05.18. 09:48:27

@Manyecska: ne törődj vele. biztos olyan ronda, hogy az orvos sírt fel,amikor született, oszt irigykedik :)

Manyecska 2012.05.18. 10:04:56

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: :D Oszt kíváncsi lennék miből él!:P Na mindegy. Tényleg nem kell senkinek az eb?:( Két hét múlva ökörbefogadás lesz az Illatos úton szerencsére, bizti elviszik mert szép!!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.05.18. 10:06:53

@Manyecska: az illatos útra nem nagyon jó állatot adni. inkább az ááálatvédőkhöz. ők ivartalanítják és csak úgy adják örökbe valakinek. mosmán mind1, hátha lesz jó gazdija... :)

Manyecska 2012.05.18. 10:08:42

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: nem tudtam hová rakni hirtelen:( majd meglátogatom vagy kihozom asszem!

Mogyoró007 2012.05.18. 10:13:38

komolyan erre az irományra ment el 3 perc az életemből??? ehh

Manyecska 2012.05.18. 10:15:50

@dr. Közbiztonság Szilárd: figyejjé kis b@zi! Statisztáltunk jó pénzért /hívtak, nem én akartam de ez lejött:D/, tömeget kellett alakítanunk:)!..oszt hát eccer csak kirángattak a tömegből, beöltöztettek, smink, anyám,..oszt odalöktek virágot osztani. Hiszen még szűz voltam..

Manyecska 2012.05.18. 10:20:10

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: azóta is lobbizok érte,..itt előbb-utóbb elcsapta volna egy kocsi /hatsávos út/:(....

Manyecska 2012.05.18. 10:36:46

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: az a mákja hogy a közteresek is meg akarták tartani -itt a telephelyük- ..oszt két hét múlva lesz az illatoson is ökörbefogadás..

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.05.18. 10:46:35

@Manyecska: na, tuti lesz gazdája. hamár a köztereseknek is kellene, akkor nagyon szép kutty lehet.

Manyecska 2012.05.18. 10:55:47

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: az, és nyugodt, barátságos...tényleg akinek kell nálam jelentkezzék!!! Bónusznak velem is megismerkedhet ami ugye szuper ajánlat:D /nem mellesleg a családdal is/:)
Különben a gyerekekről is ma valami oktató filmet-fiam úgy felnyíratta a haját hogy simán elmehetne krisnásnak oszt koldulhatna kaját!, még az apja is besírt amikor meglátta:DD na bocs, ONlány leszek már.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.05.18. 10:59:27

@Manyecska: hehe. itten mostan kibasztak a suliból egy gyereket, mer levágatta a haját, oszt túl rövid lett...:)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.05.18. 11:01:09

@Manyecska: amúgy meg úgy látom, nem nagyon zavarunk senkitsenem az offolgatással, meg amúgyis, szal nyugi.

Manyecska 2012.05.18. 11:04:45

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: hát megértem-én besokkoltam először!:P- de neki baromi jó áll. mondtam neki nem szeretnék veled az utcán találkozni este!
Különben gondolkoztam ha kell még egy roli el tudom koldulni tőle mer nemigen használja, jó darab szintén! /sport/..bár ha ellopják fölösleges. Vegyél egy mezeit szerintem. Vagy vastag láncot, praktikerből lehet kapni mindenfajtát!!!:)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.05.18. 11:09:52

@Manyecska: igazán nagyon kedves tőled, köszönöm a feajánlást, de most egy darabig nem kap rollert, se újat, se használtat...

kicsit áhítozzon rá, mert ha a segge alá tolok mindent azonnal, akkor mi lesz belőle? ja tudom, miniszterelnök :D

amúgy tennap szétcsavarintotta a könyökét foci közbe, szal most nuku sport vagy két hétig....

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.05.18. 11:12:54

@estrella negra: ne akard hogy levetkőzzem úrinői mivoltomat..

alfa.orionis 2012.05.18. 11:18:18

Én játszottam és vesztettem, pedig simán bekerültem középre.A fotelból könnyű, ott viszont vannak olyan szempontok, amelyeket nem ismersz, legfeljebb sejted.Egész nap ott ülsz, várod, hogy rád kerüljön a sor, izgulsz is, fáradsz is, nagy a nyomás rajtad.Én fantasztikus emberekkel ismerkedtem meg, többdiplomás orvosokkal, mérnökökkel; mindenki csinált még valamit pluszban, zenélnek, sportolnak, képzőművészek stb-és teljesen bugyuta vagy egyszerűen szimpla, érdektelen bulvárkérdésnél, esetleg az érdeklődési körétől távol álló kérdésnél úgy hullottak lefele, mint a szél.Színpadon szereplő, magabiztos embereknek remeg a hangjuk és szétesnek egy "kicsoda Dundika" jellegű kérdésen.Én olyanon estem ki, amit a fotelból simán tudtam, ott meg full zárlatos lettem.Fel tudtam volna robbanni, és komolyat sérült az egóm is.:) Nagy hiba azt hinni, hogy a külső játékosok kevesebbet tudnak, mint a belsők! Valaki írta, hogy túl súlyos volt a játékhoz. Hát benne van a kiírásban a maximum-ennek meg az a fránya fizika az oka:)A poszt íróját meg majdcsak behívják, és akkor produkálhat egy jó és nyereséges játékot. Ősszel is jó lesz az...Szerintem:)

Manyecska 2012.05.18. 11:20:08

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: csórikám..:( az enyimének izma szakatt eccer /!/ ölbe vittük kontrollra két hétig. Nem unalmas. Múltkor meg MR-re kellett mert lefejelt egy vasat hógolyózás közben oszt kiderült hogy van egy pici csontdaganat az orrában, de állítólag nem veszélyes csak figyelni kell!:( állítólag visszafejlődhet magától is. Úgy legyen:) ha nem, lézeres megoldás! Öhh:(

Manyecska 2012.05.18. 11:23:13

@Manyecska: ja, nyugi, 1cm-es csak. nem akarok itt drámázni mert valszeg másnak is van csak nem veszik észre asszonták. Evvan. :)

Manyecska 2012.05.18. 11:49:20

Elolvastam. Ingyen jáccott. szerintem én jobban jártam a félnapi statisztálással 5.000 HUF-ért 93-ban..

Honeyy 2012.05.18. 11:55:24

Én is bekerültem és nyertem! :-) Egyébként 18% körüli összeget vonnak a nyereményből.

Szerintem a poszttolót majd hívni fogják ősszel (kivéve, ha az az undok szőke csajszi válaszolt a mailre, mert ő tuti megjegyezte a neved és csinált egy vudubábut is). Amikor én voltam válogatón, akkor egy fiatal csaj a barátjával szintén bekerült és mondták, h voltak tavaly augusztusban felvételen a Széf-ben (egy évig nem szerepelhetnek más csatorna vetélkedőjében) és most láttam az adást múlt héten. Őket pl majd csak fél év múlva fogják visszahívni. A nyári szünetek miatt kiszámíthatatlan, hogy ki mikor megy felvételre és kerül adásba. Szerintem.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.05.18. 12:02:25

@Honeyy: "18% körüli összeget vonnak a nyereményből."

Asztakurva! Mikor lesz ebből homárposzt?

Honeyy 2012.05.18. 12:14:35

Lehet, h megért volna egyet, mert az első válogatón azt mondták, h nettó a nyeremény, utána meg azt, h ebből még vonnak és lám....tényleg vonnak. De mivel egy fillér nélkül mentem oda és nyertem, engem még a 18% sem érdekel! :-)

Manyecska 2012.05.18. 12:25:16

@Honeyy: figyelj csak nem kell egy kutya???:( itt mindenki avval jön nekiaztán nem, meg kivág vele az asszony...ehhh:( Na?? Iszonyatosan sok szeretetet /meg hálát/ tudnak adni, megéri! Kertes házba meg tök jól mutat pl.

o_see_as_i · http://kultblog.hu 2012.05.18. 12:25:32

@Akitlosz: Bocs, magamból indultam ki... Ha veszek egy havi bérletet, akkor azzal 30 az n-edikenszer körbeutazhatom Budapestet, szóval ha ki akarnám számolni, akkor az a 4 utazás körülbelül 0 forint volt... Egyébként meg ott a kerékpár, ha baráttól kéred kölcsön, akkor az tényleg ingyen van...

A 9. párbajnál elvéreztem (pedig még egy passzom is volt előtte), ezért nyereség nélkül jöttem el, de nem vesztetettem. Kijött nullszaldóra ;)

@Honeyy: Gratulálok, de biztos, hogy nem mondtak nettót :)

@alfa.orionis: Ugyanígy vagyok én is, de én nem úgy fogom fel, hogy vesztettem. Nem nyertem :) Én például 25 millióval jöttem volna el, ha a 9. ellenfelem csak egy kicsivel kevésbé tájékozott... :)

régebb óta vagyok Subban mint te 2012.05.18. 13:44:26

@Akitlosz:
"Egyetlen BKV jegy áráért vidéken 15 km-et lehet utazni, és még pénzed is marad."

Nálunk kerek 20 forinttal olcsóbb a vonaljegy mint Budapesten, a napijegy viszont 50 forinttal drágább.

Budapesten kívül sem mindenki tanyán vagy falun él, ahonnan csak a sárgabusz jár.

Utána néztem a bérletnek a Volánnál.
Budapesten 9800 forintért havi bérletet kapsz. Busz, troli, metró, HÉV és anyám kínjára is jó.
Volánnál 9580 forintért kapsz 10 km-ig érvényes havi bérletet. Gyakorlatilag ezzel eljárhatsz a faludtól a legközelebbi városig. Ha szerencséd van, és 10 km-nél közelebb van.

alfa.orionis 2012.05.18. 13:56:05

@o_see_as_i:
Jó, hát én se haltam bele! :) Csak kábé egymilliószor mondtam el, hogy a francbaafrancbaafrancba! :Đ
A szerencsefaktor elég nagy százalékban játszik,de hát ez teszi izgalmassá.

Manyecska 2012.05.18. 14:08:42

Update, még egy kutyát találtunk..!:(
:D

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.05.18. 14:27:10

@batgirl: Csak nem a sok André Rieu hallgatástól lettél ilyen agresszív?
Vagy a Maunikától?

Manyecska 2012.05.18. 14:51:38

@estrella negra: nem, de lakhattok itt:D !! :P

Manyecska 2012.05.18. 14:57:41

@estrella negra: a poén az hogy ezt a kutyát csak látták itt délelőtt, szerintem meglépett a jószág a sintérek elől, mivel az Illatos úton még nincs a nyalvántartásban /mondjuk ez nem jelent semmit/.. :) "véletlenek" lehetnek ugye, elszökött reggel:P Remélem happy end lesz.

Xezs 2012.05.18. 19:09:45

1. Vagy síkhülye a posztoló csak hazudik tudását illetően, így persze hogy nem került be.

2. Vagy tényleg olyan okos, akkor meg azért.

Ezeket a műsorokat átlagos szellemi képességű embereknek készítik, átlagos szellemi képességű szereplőkkel. Akár pluszba, akár mínuszba lógsz ki túlzottan az átlagból, már bukta van.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.05.19. 19:36:18

@PlastiCat:
"Tudod mit váltasz ki egy átlagemberből a tudásoddal? Kisebbrendűségi érzést.
Ha emellé még testes is vagy, akkor kb. az lesz, hogy "Dzzsááá, a dagadt geci, nézzed már mit jácca a fejét"."

Mindenki olvasta? Rendívül hasznos gondolat, segít megérteni korlátoltabb embertársainkat. Bár nem újdonság, én ebből most merítettem,s szépen mindannyian jegyezzük meg a fentit. Nagyigasság, nagy általánosság is egyben.:( Ez fedi a valóságot, Mónika.

@Xezs:
"Ezeket a műsorokat átlagos szellemi képességű embereknek készítik, átlagos szellemi képességű szereplőkkel."
Jópofa gondolat, de nem állja meg a helyét. Gondold már el, ha a producer/rendező az átlagosnál nagyobb IQ-val/kreativitással bír akkor több a csatorna bevétele (nagyobb nézettség okán ugye), ha meg átlagos vagy azalatti emberről beszélünk akkor kevesebb? Ugyan már. Profi csapat kalibrálja az egészet az utolsó porcikáig. Csak úgy mint a valóságshowknál. Nem akarok nagy számokkal dobálózni, elég annyi, hogy nagy pénzek - te kockáztatnál? Valamit is? Mert szerintem nem, pontosan mindennek utána mennél a win to win lefutás érdekében.

Xezs 2012.05.19. 23:07:36

@Kellemes Zérókomponista: Ki beszélt itt a producerről meg a rendezőről?

élesztő 2012.05.20. 17:50:04

Én kétszer voltam castingon, de egyet megtanultam. Le kell tagadnom, h Bp-i vagyok. csak a vidékiek kerültek be mind a kétszer a köv. fordulóba, de olyan szedett-vedett ( mondhatnám csöves ) alakok, h a Mónika showban lett volna a helyük.
És mit hallok az adásban? Ja, Jászárokszállási vok, de Budapesten élek. (= tehát Bp-i)
Szóval így kell eljárni. Az okot nem tudom, talán Gundi többet tud egy ismeretlen helyről kérdezni.
Többször nem megyek...
süti beállítások módosítása