Tékozló Homár

Csődben lévő cég szedi a pénzt?

2012.06.25. 16:29 | jackyll | komment

A Globetrade Hungary Kft. állítólagos csődjéről szerzett tudomást naiv ügyfél, amikor már 2 hónapja várta meghibásodott SSD-je cseréjét. Azt javasolták neki, várjon türelemmel, amíg újra működőképes lesz a cég, akkor majd visszafizetik a pénzét. Annyira mégsem naiv ügyfél ezek után végrehajtott egy próbavásárlást a cég oldalán, amit rendesen visszaigazoltak. Aztán eltűnt az oldal.

2012. március 29.-én rendeltem egy SSD meghajtót az argep.hu honlapon keresztül a Globelectro webáruházból. A webáruház üzemeltetőjének feltüntetve GTC Hungary Kft volt, a termékről kapott számlán viszont Globetrade Hungary Kft szerepel. A 3-5 napos rendelési idővel ellentétben április 12.-én küldték ki a terméket, ami sajnos hibás volt. Már telepítéskor lefagyott a gép, de akkor még  egyéb hibára gyanakodtam, végül kb 10 nap után teljesen elromlott a meghajtó, olvashatatlanná vált. Garanciális egyeztetést követően április 26.-án visszajuttattam a meghajtót a webáruházhoz javításra.

Azóta többször érdeklődtem, annyi választ kaptam, hogy javítás alatt, végül annyit sem. Közel 2 hónap elteltével megelégeltem a várakozást és, hogy a gépemet nem tudom használni ennyi ideje és közöltem, hogy bejelentést teszek a fogyasztóvédelemnél, mire felhívott az áruház képviselője és közölte velem, hogy a régóta húzódó garanciális javításra tőlem átvett terméket nem tudják visszajuttatni, cserélni sem és visszafizetni sem, mivel kényszerűen leállt cégük működése, semmilyen forgalmat nem bonyolítanak, ő maga is kényszerszabadságon van, gyakorlatilag csődben van a cég. Biztosított róla, hogy feljegyezték a tartozást és ki fognak fizetni, amint újra működőképes lesz a cég, addig türelmemet kérik, ne jelentsem őket a fogyasztóvédelemnél.

Ezek után készítettünk webáruházukban egy próbavásárlást sikeresen és fel is hívtak minket, visszaigazolták a vásárlást. Fizetési módnak előre utalást választottunk, természetesen a pénzt már nem fizettük be - ismerve a cég helyzetét. Ezek szerint továbbra is fogadnak befizetéseket, holott tudják, hogy a megrendeléseket (és garanciális és egyéb feltételeket) nem tudják teljesíteni. Ezek után felhívtam a cég képviselőjét és közöltem, hogy feljelentést teszek, mivel véleményem szerint ez már bőven kimeríti a csalás fogalmát.

Eztán egyezkedni kezdtek, kérték, hogy küldjem el a visszajuttatott meghajtó feladóvevényét, mert nem találják, hogy mikor érkezett be (nyilván arra számítottak, hogy nincs meg, és akkor letagadhatják az egészet). Ezt is teljesítettem, így elkérték a számlaszámom, hogy visszautalják a termék árát, majd miután elküldtem mégis visszajeleztek, hogy továbbra sem tudják visszajuttatni a terméket, letörölték webáruházukat az internetről és írtak egy emailt, melyet a következő szöveggel zárnak:

"Felhívjuk figyelmét, hogy a fogyasztóvédelmi kifogásait, illetve az írásban és szóban tett fenyegetéseit, cégünk jó hírének nagy nyilvánosság előtti lejáratását, KÜLÖN jogi fogalomnak tekintjük, illetve kezeljük!"

Tehát ne merjek feljelentést tenni a fogyasztóvédelemnél, mert jogi úton torolják meg ha ilyet teszek. Véleményem szerint ez nem csak fogyasztóvédelmi ügy, ezért a rendőrségen is feljelentést teszek.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Baluci 2012.06.25. 18:16:20

Jé, én még sose voltam első...

parkolok.com 2012.06.25. 18:19:10

Ez a méreg nem a cián..

Amúgy szerintem rendőrségi feljelentés.. csalás..

lehet ugyan azt a meghajtót küldték ki már 6 másik embernek, és mindenkivel kifizetették..

Mellesleg ezért mondom, hogy inkább pár %-al drágábban de megbízhatóbb boltból kell vásárolni. Nem ilyen internetes fantom cégektől.

Szabó F. Balázs 2012.06.25. 18:42:48

SSD-t mióta javítanak? És hol?

Az SSD lényegében egy rakás nyákra forrasztott flash memóriamodul, plusz egy SDRAM meg egy feldolgozóegység-modul (na meg persze a csatlakozók). A gyárban összerakják és úgy marad, nem foltozgatható, mint a régi HHD-k, hogy olvasófejet, motort, meg minden szirszart le lehetett rajta cserélni ha nem ment...

SSD-n nem lehet semmit se cserélni se javítani, vagy az egészet cserélik, vagy azt mondják, hogy áthágtad a garanciát és szopás van...

Amúgy ez van, ha noname cégektől vásárol az ember...

Rosszindulatú Vászka 2012.06.25. 18:48:31

"Felhívjuk figyelmét, hogy a fogyasztóvédelmi kifogásait, illetve az írásban és szóban tett fenyegetéseit, cégünk jó hírének nagy nyilvánosság előtti lejáratását, KÜLÖN jogi fogalomnak tekintjük, illetve kezeljük!"

Ez gyönyörű. Ojan kobelás, baccpapucsos.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.25. 18:48:40

""Felhívjuk figyelmét, hogy a fogyasztóvédelmi kifogásait, illetve az írásban és szóban tett fenyegetéseit, cégünk jó hírének nagy nyilvánosság előtti lejáratását, KÜLÖN jogi fogalomnak tekintjük, illetve kezeljük!""
Felhívjuk figyelmüket, hogy meg vagyunk ijedve...

"Tehát ne merjek feljelentést tenni a fogyasztóvédelemnél, mert jogi úton torolják meg ha ilyet teszek."
Nem. Azt torolják meg jogi úton, ha kirakja a Homár.

@Szabó F. Balázs: Miért ne lehetne javítani? Ami forrasztva van, azt lehet cserélni, még csak tisztaszoba sem kell hozzá.
Na persze hogy honnan szerzel olyan flasht, ami kell, az más kérdés :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.25. 18:50:06

@Szabó F. Balázs: Amúgy egy 1990 utáni winyón cserélj fejet otthon :)

Szabó F. Balázs 2012.06.25. 18:57:21

Nem otthoni cseréről volt szó, csak cseréről.

Amúgy meg bár technológiai szempontból elméletileg lehetséges a javítás, szerintem egyrészt sehol sem tartanak kéznél ilyen jellegű pótalkatrészt, másrészt meg nem hiszem, hogy nekiállna egy bármilyen (akár profi) szervizes, hogy elkezdje "feltörni" a forrasztást.

Beküldi vizsgálatra vagy cserére, és kész...

Rosszindulatú Vászka 2012.06.25. 19:09:21

A cég honlapját néztétek? Nagyon zsír.

"Szavazás
Tisztelt Hölgyem, Uram! Honnan talált ránk?"

:DDDDDD

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.25. 19:09:24

azon gondóxom, hogy vajon egy rendesebb pofánvágást jogi fogalomnak tekintenének-e, illetve akként kezelnék-e?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.25. 19:11:20

@Rosszindulatú Vászka:

esse rossz:

"TOP TERMÉKEK
Nincsenek TOP Termékek!
TERMÉK AJÁNLÓ
Nincs Ajánlható Termék!"

England win The Ashes! 2012.06.25. 19:16:15

Én még a NAV-nak is jelenteném.

Rosszindulatú Vászka 2012.06.25. 19:17:01

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: egy volt humorista szerint egy seprűnyéllel lehet joghézagot áthidalni, illetve jogfojtonossági hiányot orvosolni.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.25. 19:18:52

@Szabó F. Balázs: "másrészt meg nem hiszem, hogy nekiállna egy bármilyen (akár profi) szervizes, "

Ha nem BGA, akkor én is megcsinálom otthon... De HDD-hez sem tartanak sehol pótalkaztrészt, nem javítják sehol a gyáron kívül. Gyártás után meg tényleg sehol.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.25. 19:20:08

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Ez a baj, hogy az SSD könnyű. Egy winyót legalább be lehet dobni az ablakon (na persze már cég sincs, aminek az ablakán).

@Rosszindulatú Vászka: Azzal sok mindent lehet. TV-távirányításra is jó ;)

Mylady 2012.06.25. 19:21:03

Csúcs a weboldal. 5 nyelven elérhető, de az változó, hogy az egyes nyelvekre mi van lefordítva. Van, ahol csak a menüpontok, van ahol még az sem....

Rosszindulatú Vászka 2012.06.25. 19:23:52

Ha valaki nagyon ráér anyázni, javaslom neki a mai csúcsszpem címet:

idenevalaszolj@hirland.hu

köszönöm az együttműködést.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.25. 19:30:56

@Rosszindulatú Vászka: nagy igasság. bár, ha jobban belegondolok, és maradandó megoldásra törekszem, akkor a pisztolygolyó kíméletes elhelyezése az agyvelőben sokkal praktikusabb.

ergbertegon 2012.06.25. 19:34:17

B@sszameg. Nem tudok semmit kosárba rakni. háá micsoda webáruházazijen....

ergbertegon 2012.06.25. 19:38:37

Beírtam a keresőjükbe, hogy Homár...
De nem adott ki semmit... :-)

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.25. 19:45:29

A Homár ilyen metodikával ki fog pusztulni. De valószínűleg húzódik emögött egy felhasználói szemszögből desktruktív koncepció. Egy szándék. Egyértelműen csökken a látogatottság is emiatt. Munkaidőn kívül meg nem sokan járnak erre. Új páncélt kell keresni, én már most megmondtam. Ne károgjál má' Kompi.

Secnir 2012.06.25. 19:50:26

"Felhívjuk figyelmét, hogy a fogyasztóvédelmi kifogásait, illetve az írásban és szóban tett fenyegetéseit, cégünk jó hírének nagy nyilvánosság előtti lejáratását, KÜLÖN jogi fogalomnak tekintjük, illetve kezeljük!"

nálam ez visz mindent. mi az a KÜLÖN JOGI FOGALOM?

Rosszindulatú Vászka 2012.06.25. 19:51:28

Badarság. A Homár jobb, mint valaha.

Ellembe a kommentek színvonala sokat esett, mióta bárkit engednek kommentezni.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.25. 19:51:59

@ColT: oszt ha a vinyót rákötözöm egy téglára?? :D

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.25. 19:55:57

@Rosszindulatú Vászka: tehát menjek el?

@Secnir: különösen megbasszák (ez ilyen fenyegetősriposzt). Birom az ilyen párbeszédeket fogyasztó és szolgáltató (itt: viszonteladó) között. Mentesek minden kicsinyességtől, minden időben.:D

Rosszindulatú Vászka 2012.06.25. 20:01:54

@atpijkamo: nekem igen. Mármint levélbe.

@Kellemes Zérókomponista: mér, menni akarsz?

Csak csupán arra célzottam volt, hogy az a romlik a világ fíling nem menő, ojan bölcsészpicsogós. Sztem.

XCat 2012.06.25. 20:03:10

Nem visszaélni azzal, hogy nem érek rá, nyomik.

Különben az mindenkinek megvan, hogy egy félkész weblapnak örültök? A posztoló meg hülye, mert az új megrendelésekből esetleg visszafizetnék az ő pénzét. Erre jól kirakja közszemlére.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.25. 20:08:29

komolyan csinalok valami webaruhazas kft-t kifejezetten magyaroknak
transamericanuniversalhightech kft.
ilyesmi

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.25. 20:10:30

@ColT: Te meg de egy magara valamit ado szerviz/ nincs hosszu im/ nem

csiri bá 2012.06.25. 20:15:11

Az megvan hogy:
"Garanciális ügyintézés: Péntek 9-13"

A poszt toló ssd-je vajon pénteken 9 és 13 óra között érkezett-e be? :D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.25. 20:15:29

@Sűrített levegővel hajtott harcos:
sok sok pezt csinalnek, csak az a gaz, itt bebasznanak bortonbe
egyszer mikor jogsi nelkul vezettem, aszonta a sheriff, ha meg egyszer elkap, akkor bevisz es ne akarjam megtudni milyen egy amerikai borton
en meg hiszek neki es azota ovatos vagyok
de majd valamit kigondolok, ilyen kuponokat, ilyesmi es akkor rendelnek tolem 10 %-al olcsobban mint mashonnan, megbizhato helyrol, de en legealabb szart kuldok

Manyecska 2012.06.25. 20:18:29

@hagyma: nem is rossz ötlet, itthonra is kitalálok kuponokat..:))

Manyecska 2012.06.25. 20:19:30

Megyek zuhanyozni. Csak azért írom mert akkor meglesz a 2500 hsz-em:))

mokkaczuka 2012.06.25. 20:19:35

Helyileg hol is vannak ezek a geciládák?

Rosszindulatú Vászka 2012.06.25. 20:22:03

@mokkaczuka:

Cégnév: GTC Hungary Kft.
Székhely (Nem WEBSHOP!): 1183 Budapest, Téglagyár utca 5-7 (Székhely, NEM WEBSHOP!))
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ITT!: 1045 Budapest, Chinoin u. 5.
Telefon: +36-1/7817126
E-mail: info [kukac] globelectro.eu
Weboldal: www.gtcww.co.uk/hu/globelectro
Áruház neve: GlobElectro Webstore
Adószám (Cégeknél kötelező!): 22788210-2-43
Cégjegyzék szám: 01-09-943601
Cégjegyzéket vezető bíróság: Fővárosi Cégbíróság
Kapcsolattartó neve: Topalidis László
Kapcsolattartó telefonszáma: +36-70/364-5860
Kapcsolattartó e-mail címe: info [kukac] globelectro.eu

lazarjozsef75 2012.06.25. 20:22:41

@hagyma: Ne felejtsd ki, hogy minden hétszázhatvannegyedik kupon beküldőjét fűszoknyás svéd lányok veszik kezelésbe!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.25. 20:28:07

@Sűrített levegővel hajtott harcos: én kaptam egyet a fiamtól :D az van ráírva "én csinálok neked reggelit!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.25. 20:31:04

@lazarjozsef75: ez egyertelmu, balatonfureden, az ezredki kuponos megkapja Palkovicsne laptopjat egy csipszeszacskoba szorult bekaval
@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.:
hat lehet

Megdobbent 2012.06.25. 20:31:35

De a kulon jogi fogalmat rendesen leszamlazzak es visszaviheto pentekenkent? Buzik-e ezek, vagy igen?

HgGina 2012.06.25. 20:32:08

Nem csalás. Hibás teljesítés. Ezzel a rendőrség semmit sem tud csinálni. Meg a fogyasztóvédelem se.
A NAV tud velük kezdeni. És sokkal hatékonyabb. A vagyonkimentés megakadályozására kérni kell a cég vagyonának zár alá vételét. Na akkor tényleg nem tudják visszafizetni senkinek, de ők se tudnak egy petákot se kivenni.

Sesztoj 2012.06.25. 20:32:59

Fléner Attila (an: Fekete Erika) ügyvezető (vezető tisztségviselő) 9177 Ásványráró, Halász utca 2.
Tag: Fléner István (an: Mészáros Margit) 9175 Dunaszentpál, Árpád út 4.
gtcwwltd@gmail.com
globetradehungary@gmail.com

Küldj nekik egy kedves mélt, hogy ha ne fizetik ki 5 napon belül felszámolási eljárást kezdeményezel a cég ellen.
Egyébként a nyilvántartásban nincs csőd alatt.

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2012.06.25. 20:42:30

@HgGina: A csalást arra értette, hogy - szerinte - nyilvánvalóan nem teljesítheti (a pénzügyi katasztrófa miatt) a megrendelést, de a lóvét érte simán befogadta volna... De ezt meg bizonyítani kellene, mert itt neked kell mindent intézni, a rendőröknek kész nyomokat kell átadni, a vádemelési javaslatot megírni, ja de az sem jó, mert akkor meg nem ők rögzítették... Imre, hagyjad!

Manyecska 2012.06.25. 20:43:16

@hagyma: igen!!:D:D Tudom, ciki, meg nem trendi..

Manyecska 2012.06.25. 20:46:25

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: :) én is fogok egy "ha nem fekszel rám éjjel nem rúglak le az ágyról.." kupont készíteni asszem:D!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.25. 20:51:49

@Sűrített levegővel hajtott harcos:
Vasarnap este
es kesz
ovni kell a vizkeszletet
a chemikaliak mennek a fold ala, a folyokba
mert Te flancolsz bazmeg, hogy Hetfon furdessz

Manyecska 2012.06.25. 20:53:50

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: nem a gyereknek, a házastársanak amikor kiterlyed:D..

Manyecska 2012.06.25. 20:56:52

@hagyma: :D nekem mindegy. Itt ülök talpig macskában. Már a hálóruhám. Szerelmes macskákat ábrázol..:))) /IN LOVE/ .. egy kolléganőm eccer kapott egy pólót amin kisegerek voltak. Felkapta reggel és nem tudta mit néznek rajta a metrón.. Hát tudod mi volt?:D Kefélő kisegerek, különböző pózokban pl. gördeszkán, egymás mögött!:D stb! Nos, jó éjt. Legalább nektek:D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.25. 21:09:24

@Rosszindulatú Vászka: nos, hát akkor legalább te sziporkázhatnál egy kicsinyég nekünk :D

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.25. 21:14:57

@Rosszindulatú Vászka: ok. Bár nem mint trendkövető írtam, amolyan saját meglátás, de télleg jobb, ha mást rendszeresítünk az agyakban. A világ javul. (Nos, most várom a javulást.)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.25. 21:15:21

@hagyma: Nekiállnak meredekebb dolgoknak is, ha kell, nyugi. (Pl. monitorban a fénycsöves világítás ledesre cserélése).

A szervíz legtöbbször nem kerül kapcsolatba a vevővel, csak a bolt. Annak meg az az érdeke, hogy másik cuccot adjon el.
Meg pl. elég sokszor látom, hogy monitorok esetében filléres dolgokra mondanak 10 ezres árakat. A vevő persze nem kéri a javítást, mert az egész cucc nem ér annyit. Persze ha csak pár ezret mondana a szervíz, akkor az ügyfél kérné a javítást. A kevés is pénz.

Ezeket a gyárban is javítják, ugyanis a gyártás során sem sikerül minden darab elsőre jól, ezekre a legtöbb helyen (kivéve talán Kína) van egy külön csapat, akik rendberakják. Egy napi 10 ezres darabszámnál az a 1-2% hibás termék arány nem ki s pénz.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.25. 21:35:26

@ColT: "A szervíz legtöbbször nem kerül kapcsolatba a vevővel"

Jobb is, mert elázna a ruhája a vííííízben.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.25. 21:37:53

@Sűrített levegővel hajtott harcos: utoljara valami hulye feliratu sorital temaju polot vett a nejem a MAry, namost meg se neztem, azutan mikor eppen mentem boltba setaltam ilyesmi, mindenki csak mosolygott, meg gratulalt
a lenyege az volt hogy szeretem a soritalt

@ColT: hat itt maskeppen van, ha garancialis
a boltot nem erdekli kuldi vissza
a gyarto kuldi az ujat
a rosszat vagy kompaktorozzak, vagy javitjak es nagyon nyomott aron ujra forgalomba kerul, de inkabb az elobbi

garancia utan itt is nagy szopas van, a szerviz annak idejen fele annyiert akarta megcsinalni a SonyVaiomat, mint egy uj
na ilyenkor mit valasztassz? en megjavittattam, de ma mar nem tennem, szemet, kicsit dragabb lesz de uj van

2 honapon belul sima csere, garancialis idoben nincs problema errefele, utana levesznek, legyen az computer vagy kocsi,tv stb

Falcon007 2012.06.25. 21:53:48

A kedves kolléga ott követett el hibát, hogy visszaküldte a feladóvevényt. Mivel igazolja, hogy elküldte a cégnek az SSD-t?

Kifordított kacagány 2012.06.25. 21:54:05

itt erre felénk meg kidobom és veszek egy másikat. még mindig kevesebb bosszúsággal jár, mint a tróger bótokkal hadakozni.

Anomalocaris (törölt) 2012.06.25. 22:03:45

@atpijkamo: És az még nem volt, hogy a szerviz még mindig rövid i? :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.25. 22:04:25

@atpijkamo: Áááááááá :D:D:D
Meg mert a vevő feldugna valamit nekik, amikor megtudja, miért akarnak elkérni egy vagyont :D

@hagyma: Nyilván, a garis cuccokkal nem feltétlen foglalkoznak - de van, hogy ott is meredek dolgok történnek :
logout.hu/bejegyzes/hcl/nesze_neked_garancia/hsz_1-50.html

Ez mondjuk nem jellemző garis cuccoknál, azt értelemszerűen cserélik. (Ha nem, arról itt olvashatsz a Homáron :D )
Bár egyébként ugye van olyan is, amikor gariban csak javítják -> fődarabot cserélnek. Pl. laptop esetében kijelző, billentyűzet, stb. Ez azért eléggé gyártó- és kereskedőfüggő. A 3 napos cserében azért általában csere van.

Garis dolgokat amúgy én sem szoktam elvállalni javításra. Szenvedjen vele a gyártó.

Amúgy akkor éri meg gari után javíttatni, ha kell a cucc, a javítást még kiköhögöd valahogy, de újra már nincs lóvé.

@Kifordított kacagány: 100k-s laptop?

@Falcon007: Ott a pont...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.25. 22:05:37

@Kifordított kacagány: Amúgy erre mondtam a cicusnak is, hogy nem baj, a kidobott sz*rodat más lehet, hogy könnyen helyrerakja, és értékesíti, vagy használja :)

Xezs 2012.06.25. 22:06:28

@Falcon007: Gondolom volt annyi esze, hogy másolatot küldött. Vagy nem?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.25. 22:08:08

@ColT: Porszívó szerviz. Önnmagában ellentmondás. Hatezres porszívót javítani hatezerért. Olyan, mint a koton ragasztás.

Kifordított kacagány 2012.06.25. 22:15:18

@ColT: nyilván egy kisebbfajta vagyonba kerülő szar már eléri a bosszúság azon határát, amikor az ember még több bosszúságot is képes elviselni, csak azért, hogy ne vigye csődbe egy ilyen attrakció. ellenben eleve halott ügyekre még többet költeni, ezzel is növelve a veszteséget teljesen felesleges.
persze nem tudom emberünk mennyiért vette amit vett, de mivel az argep-en keresztül kereste, gondolom az óccsóság fontos szempont volt(kis naiv).

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.25. 22:21:58

@ColT: amugy jellemzoen webshop megint ahogy atfutottam
nem tudom, hogy nem lehet megerteni, hogy nevtelen webshopoknak fingod sincs a beszerzesi forrasaro
lehet becsuletes es gyarit arul, lehet fekete kinai, lopott, szar, visszadobott selejt stb.
biztos van megbizhato wbshop/ en mondom tuti kihagyom azt is/ de a riziko 100x-os/
igen ha bejon, bejon nyertel 10-20 szazalekot, ha szopatnak akkor meg mehet sz a sohivatalba, ahogy az oregek mondtak

Kifordított kacagány 2012.06.25. 22:22:17

@atpijkamo: nem olyan. még egy nőt se láttam aki tüzetesen megvizsgálta volna, hogy lyukas-e. ellenben a porszívót tuti megpróbálja többször is bekapcsolni, ha elsőre nem indul.

Kifordított kacagány 2012.06.25. 22:25:25

@hagyma: hogyne lenne. az alibaba.com-ról rendelik az összeset.

Asztalos Gábor 2 2012.06.25. 22:25:28

A cég még nem küldte be a tavalyi mérleget, ez félmillás büntetést jelent kezdésnek.

Asztalos Gábor 2 2012.06.25. 22:27:24

2010-ben működött 3,5 hónapot, a 137 milliós bevételt addig költségelte nulla ft bérteherrel, amíg 55 e ft fizetendő adó nem maradt.

Phrascarica 2012.06.25. 22:28:58

@Szabó F. Balázs: "nem foltozgatható, mint a régi HHD-k, hogy olvasófejet, motort, meg minden szirszart le lehetett rajta cserélni ha nem ment..."
Elárulom hogy HDD-t sem javított soha senki a HDD gyártóján kívül, valamit azt is hogy egy SSD-t megjavítani valószínűleg sokkal egyszerűbb feladat mint egy HDDt.

Kifordított kacagány 2012.06.25. 22:30:43

@Phrascarica: ellenben többe kerül javítani, mint legyártani egy újat, tehát a franc se fogja javítgatni.

esef 2012.06.25. 22:38:29

palkovicsné laptopjában máris elromlott a winchester? az aldiból kellett volna venni az újat, nagy hiba ilyen noname cégtől venni, értED-E?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.25. 22:51:40

@Kifordított kacagány: errol beszelgetnek olyan 12 oraja....
de nem erti senki
ilyen elromlott szart, meg ha nem is olcso egyszerubb cserelni ha garanciaban van mint javitani
ha nincs,garanciaban akkor lehuznak, de akkor meg altalaban jobban jarsz ha kapasbol veszel ujat

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.06.25. 23:02:04

Ott akadtam el, hogyy SSD meghajtó.
Az valami náci digitális izé?
Vagy bimetálos?
Mert nagyon nem mindegy ám!!!44!négy!!

becsoccsent 2012.06.25. 23:02:39

nagy-nagy pirospont a poszternek, vegre valaki hajlando tenni valamit valamiert. ritka ma, mint a feher hollo.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.25. 23:04:08

@atpijkamo: "Hatezres porszívót javítani hatezerért."
Ez tényleg nonszensz. Viszont ha 400 ezerért veszed meg egy Zepter-like közösségben, akkor mindjárt mások az arányok! Nem mondhassa senki, hogy nincsenek megoldások. Vannak.

Kifordított kacagány 2012.06.25. 23:06:38

@hagyma: mert azt hiszik, hogy ha vesznek tizenhuszonezerért ilyen szart, akkor annak annyi is az értéke. pedig nagyon nem.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.25. 23:10:00

@Sün‼ ツ: ha bimetalos lenne sosem romlana el, de leszarjak a bimetalt es attertek az elektronikara
@Kifordított kacagány: en tudom mi ez, nem tudom mennyi az erteke, mert nekem nem kell, gondolom tag hatarok kozott mozog 40-300 dollar, csak az elvrol beszelek
fos helyen veszed olcsobban ` esely hogy szopsz
ez ilyen
es ha senki nem venne fos helyrol, akkor a fos hel;yek megszunnenek

Kifordított kacagány 2012.06.25. 23:14:22

@hagyma: a probléma alapvetően az, hogy itt csak fos helyek vannak. senki nem szereti cserélni, mert az bevételkiesés. még akkor is, ha töredék áron megvett belőle 1000db-ot úgy, hogy már előre tudta, hogy kb a 10%-a kuka lesz.

Xezs 2012.06.25. 23:15:39

@hagyma: Viszont amíg nem próbálod, addig nem tudod, hogy fos hely. Nekem egy webshop bejött, azóta többször is vettem tőlük.

Kifordított kacagány 2012.06.25. 23:17:40

még az is mindegy, hogy márkás a termék vagy sem, mind ugyanott készül és mindegyikből van selejt. a márkás terméknél annyi a különbség, hogy ott nem azt mondják, hogy nincs garancia, hanem azt, hogy szürkeimport.

Kifordított kacagány 2012.06.25. 23:20:40

@Xezs: attól, hogy még nem rendeltél tőlük hibásat, attól nem lesz tuti. majd ha belenyúlsz egybe és korrektül rendezik, majd akkor mond, hogy bejött.

mis 2012.06.25. 23:22:08

@Szabó F. Balázs: Üdv!

Nem tudom, hogy írta-e már valaki, de a flash modul is cserélhető...persze nem feltétlenül otthoni körülmények között.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.25. 23:23:52

@Xezs: hat ez az, ettol elnek meg, hogy sokszor azert nem szar, es olyankor a vevo buszke, megvettem majd fele annyiert
hat ez a rulett
ha a Te webshopod eppen kovetkezo rendelesednel dol be, akkor Te irsz ide
hat ez ilyen

en maradi vagyok, ha nekem kell valami, megnezem azt a 4-5 ceget/ nem webshopot/, amit ismerek, ami szinte kiazart, hogy bedoljon, hogy nes egitsen ha valami elromlik es ezek kozul valasztok

mondjuk a nejemnek meg maniaja, hogy garage salekre jar, de O ott bimetalosnal bonyolultabb cuccot nem vesz

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.25. 23:32:31

@Kifordított kacagány:
hat ez az, a baj elotti pillantig nincs baj
mar mondtam, par honapja vettem egy samsung tv-t
nezegettu itthon vagy 2 hetet, mondom Marynek nekem ezek a szinek nem jonnek be, meg szerintem nekunk nagyobb kene /elotte ugy gondoltam eleg lesz kisebb/ra egy hetre visszavittuk, szo nelkul vissza az ara
a gesztus lattan a magyaros joszivem megtette, hogy ott helyben vettem egy nagyobb Sonyt, nem keresgeltem van-e olcsobb valahol

es ez csak az en haklim volt, mi van ha tenyleg beszarik es basznak ra?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.06.25. 23:39:13

@mis:
Én tudok egyedül cserélbi flash modult.
Itt, az erdő közepén.
Aztán odaadom a rókának.
Az meg elcseréli bimetálos tyúkra a faluban.
Az ám a menő!!!4!4!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.25. 23:39:30

@Kifordított kacagány: nem mind ygyanott, nem mind ugyanugy es nem mind ugyanabbol
de ez tok mindegy, ha a forgalmazo megbizhato
tegyuk fel nagy amerikai kereskedelmi lancokkal nem fognak tokolni a japanok, vagy kinaiak, mert nekik az a PIAC
bele van szamolva
egy webshopot meg leszarhatnak ha akarnak

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.25. 23:40:27

@Sün‼ ツ: egy sun, a tyuknak melyik reszet szereti?
csak ugy kerdezem

S.A. 2012.06.25. 23:42:30

Most nem azé mán, de aki egy ilyen putri webshopnak nevezett valamiből rendel valamit az vessen magára.
Ezért élnek meg a csalók, mert amig van idióta addig araratnak.

Manci néni, a szomszéd 2012.06.25. 23:44:22

Drágáim, az marha aki osCommerce-s webáruházból vásárol. Milyen áruház az olyan, amelyiknek nem telik egy rendes oldal megíratására? Naaa? Csóró, átbaszós.

www.oscommerce.hu/

Fél óra alatt meg lehet nyitni egy webáruházat...

Xezs 2012.06.25. 23:46:25

@Kifordított kacagány: Várj, te hol láttál olyat leírva, hogy azért tartom őket jónak, mert nem kaptam még tőlük hibásat?

Azt mondtam, hogy nem fos. Ez az jelenti, hogy: kb. 20 cuccből eddig egynél volt hiba (kábeltörés) és szó nélkül cserélték.

Máskor inkább kérdezz :)

@hagyma: Csináld úgy, ahogy neked jó. Én is ezt teszem.

Kifordított kacagány 2012.06.25. 23:46:54

@hagyma: légy erős, ezek a vackok mind ugyanott készülnek. lehet, hogy nem egy gyárban, de nincsenek messze egymástól. aztán igény szerint cimkézik és minőségellenőrzik. a szarabbakból lesz a noname, a jobb szériából meg a nevesített.

mi még nagyon messze vagyunk attól, hogy szó nélkül kicseréljék a cuccokat. ha engem kérdezel soha el se érjük.

Kifordított kacagány 2012.06.25. 23:49:10

@Xezs: nahát, milyen korrektek. kicseréltek egy 300ft-os kábelt. mennyibe fájt lerendezni csomagküldővel a cserét?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.06.25. 23:50:41

@hagyma:
A mellét ofkorsz.
Meg a combját.
Meg a combja kezét.
Meg mindenét.
Ebben a sorrendben.
Vagy egy kicsit másképp.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.25. 23:51:22

@Xezs: ezen nincs vita, altalaban mindenki azt irja le, amit gondol es tesz
ez uj neked?
tolem oszt mindenki webshopolhat, jarhat strandra es ehet a kaposztastesztat cukorral
nekem8
@Manci néni, a szomszéd: en is most kaptam kedvet a nyitashoz
@Kifordított kacagány: naggyabol ismerem a rendszert, ezert is hangsulyoztam a FPORGALMAZO fontossagat, tehat a kereskedelmi lancet
ja, a magyar kis piac, az amerikai nagy, nagyobb haszon nagyobb forgasi sebesseg, mas szemlelet, kepesek nagyobb veszteseget lenyelni
ezen nincs vita
barmit veszek itt, olcsobb mint otthon...

Kifordított kacagány 2012.06.25. 23:54:17

@hagyma: igen, ebből nekem leginkább a benzin ára fáj, a többit leszarnám.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.25. 23:54:38

@Sün‼ ツ: hat en eppen a combjabol keszitek porkoltet
sphotos.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/s480x480/376516_259934644107477_1391797304_n.jpg
de hogy ezt neked a roka atadja?
abban ketelkedem

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.25. 23:56:42

@Kifordított kacagány: ne bassz fel 1.10 volt mikor kijottem, most orulunk ha 3.50 alatt van es ez bo 10 ev
es itt nincs alternativa, par nagyvarost kiveve
nekunk egeszen pontosan a nejemmel 2 db gepjarmu kell, mert nem tudnank dolgozni menni
nem 0, nem 1
ketto!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.25. 23:59:41

@Kifordított kacagány: na es a benzin ara is azon mulik, hogy itt a legnagyobb piac, meg lehet gondolnak ra, ha tulzasba viszik, elvesszuk:)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.06.26. 00:02:07

@hagyma:
Nagy hiba!
A combját meg kell puszilgatni.
Utána lehet lakmáérozni.
Kérdezd Mérit!!4!4négy!4!444

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.26. 00:08:21

@Sün‼ ツ: Mary kapja be:)
amugy O is szereti a csirkeporkoltot, nem a kedvence, de szereti
neki ez ujdonsag volt, meg a rantotthus
elotte sosem evett disznot, de a rantotthust megeszi, de semmi mast disznobol es semmi belsoseg
szerinte a diszno budos, pedig nem is ilyem muzulman vagy mi
nem tudonm a vaddiszno feletek budos?

További magyar hang 2012.06.26. 00:17:23

Na ezt klassz, RAM-ot vettem náluk... örök-garanciával. :) Még jó, hogy a RAM nem tud elromlani.

Falcon007 2012.06.26. 00:18:16

@Xezs: remélhetőleg volt, a leírásból nem derül ki egyértelműen

@Manci néni, a szomszéd: jól mondod. Csak az olyan cégekben szabad megbízni, amelyek legalább egy tisztességes, egyedi, informatív honlapot képesek maguknak készíteni/készíttetni. A mindenféle unas shopok nem ilyenek.

Mindemellett érdemes ezeken a gyűjtőoldalakon (pl. argep.hu) utánaolvasni a boltoknak (+google)

Kifordított kacagány 2012.06.26. 00:35:22

@hagyma: itt egész pontosan a duplája és kb ötödakkora jövedelemből kell finanszírozni. te csak ne panaszkodj. amúgy ez nem a piac méretén múlik, európaszerte húzzák le a népet vele.

@További magyar hang:
hogyne tudna

@Falcon007: a dolog szépséghibája, hogy emberünk is az árgépen olvasott utána

teddybear01 2012.06.26. 00:42:51

@Szabó F. Balázs: @ColT: Csakhogy ne haljatok meg hülyén. EZ ITT A REKLÁM HELYE !!!!

A Kürt kft. vállal adatmentést és értelemszerűen adathordozó-javítást is. Már a kilencvenes évek elején is vállaltak.

kurt.hu/

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.26. 00:43:27

@Kifordított kacagány: azzal az otodakkora jovedelemmel ovatosan bannek...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.26. 00:45:30

na vacsoraido
paprikas csirke tesztavl es uborkaval, nemi sor
utana ejtozes

Kifordított kacagány 2012.06.26. 00:51:27

@teddybear01: ja, vállal. aranyárban.

@hagyma: hát gondolom olyan havi 2-3e dollárt megkeres az átlagpógár felétek. ha nem, akkor tévedtem.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.26. 00:56:38

@Kifordított kacagány: hat aki 3-at megkeres, mar nagyon elegedett
1-2 kozott rengeteg ember keres
a mekiben pl 7-8 dollar az orabar heti 40 ora, minusz ado
szamold ki
ha nekem 30 ezer megvan adozas utan ev vegen, nem vagyok boldogtalan....

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.26. 01:01:14

mondjuk Marynek is meg van ennyi es mar nincs gyerek, tehat ha csalad van ez sokkal tobb adozas utan, az teny
kettonknek meg eleg 60 ezer...
meg fizetjuk a nyugdij es eletbiztositasokat egymasra
az is benne van ebben
hat igy
otthon nem lenne kiugro love azt hiszem, de itt olcsobb minden
szoval azt hiszem tipikus atlag amerikai keresok vagyunk

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.26. 01:03:58

de tankolnom kell hetente ketszer:)
teli:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.26. 01:05:08

ez enhye tul;zas volt
2 hetente egyszer:)
de 2 kocsiba!!!)

de a csirkeporkoltem fenomenalis lett megint

teddybear01 2012.06.26. 01:07:35

@Kifordított kacagány: A javítást meg kell fizetni. Ha arról van szó, hogy mibe kerülne azt az adatmennyiséget újra felvinni, nem is olyan sok. De mindig választhatsz...

Különben a Flextronics Hangár utcai üzemében is javítanak winyót, laptopot, meg Blacberryt. Ők az európai szervizközpont.

Kifordított kacagány 2012.06.26. 01:08:41

@hagyma: így valóban nem ötödakkora, csak harmad, vagy negyedakkora.
így nekünk olyan, mint ha nálatok 21usd lenne a benya.
mondjuk szeretném azt hinni, hogy van itt olyan ami nálunk olcsóbb, de mindig arra jutok, hogy az egyetlen ilyen cikk a bőröm.

Kifordított kacagány 2012.06.26. 01:14:31

@teddybear01: de, az. néhányszor volt szerencsém árajánlatot kérni tőlük és a végeredmény mindig az volt, hogy tizensok droid olcsóbban püföli be újra a lényegesebb adatokat, mint amennyiért vagy visszahozzák, vagy nem.
az meg egészen biztos, hogy egy ilyen szar javítása náluk sokkal többe kerülne, mintha venne helyette 3 másikat.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.26. 01:17:36

@Kifordított kacagány: mondjuk szamomra a legnagyobb meglepetes annak idejen az volt, hogy napi arfolyamon szamolva is szinte minden olcsobb volt, mint otthon
ma mar nem annyira a tudom az otthoni arakat
tartos fogyasztasiba es benyaba tuti olcsobbak vagyunk jovedelem/ar fuggetlenul is
kivancsisagbol megneztem a tv-met amit emlitettem, meg most a Lancert amit vettem
hat kb 75 %-a az otthoni arnak es jobb feltelekkel ha reszletre veszed
elobbit kp vettem, utobbit reszletre
/csak azert neztem meg, mert irigykedtek, hogy ilyen felszereltsegu Lancert hogy lehet 16 ezerert megvenni, es otthon tenyleg tobb/
ez van

nade remelem a mitsubishi nem megy csodbe mert bukom a garanciat
es nem, nem webshopon vettem a tv-t sem:0

Kifordított kacagány 2012.06.26. 01:23:27

@hagyma: az árkülönbséget leginkább a magasabb adók okozzák. tudod, a politikus itt is ugyanannyit akar lopni, csak kevesebben vagyunk akiknek ezt ki kell termelni. ennek köszönhetően minden drágább és semmi nem működik.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.26. 01:34:04

@Kifordított kacagány: ez is teny
a forgalmi ado jelentosen kevesebb
ilyen 3-5 szazalek kozott mozog
es gondolom a benzinre sincs annyi szar rarakva mint otthon
es akkor mar nem is kell csodalkozni

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.26. 01:37:19

@Kifordított kacagány: na meg is fejtettuk a rejtvenyt
a benzin azert dragabb nalatok, mert kisebb a piac es agyon van terhelve adoval
akkor miert sir mindenki hogy itt olcsobb?
nem a benzin olcsobb hanem az adojaruleka
joreggeltkialtok!!!!

Kifordított kacagány 2012.06.26. 01:48:29

@hagyma: no igen, az 5% és a 27% között jelentős eltérés van. ha jók az információim akkor nálatok a benzinen is csak forgalmi adó van, más semmi. itt meg literenként 120ft jövedéki adó, amire még rájön 27% forgalmi adó. még az adót is adóztatják.
ha nálunk is csak 5% forgalmi adó lenne rajta, akkor pillanatnyilag itt a kúton ahova járok 215ft lenne 1 liter benzin, az meg durván 3.5usd gallononként

Kifordított kacagány 2012.06.26. 01:50:36

némi számolgatással a jövedelem különbsége is kijönne, bár az kicsit bonyolultabb és nem csak az adó miatt annyi amennyi. viszont az adó miatt nem lesz soha annyi mint felétek.

Kifordított kacagány 2012.06.26. 02:24:35

Egy polgármester meghívja vacsorára a kollégáját. A vendég hüledezve nézi, milyen nagy lábon él a házigazda és megkérdi tőle, hogyan sikerült így meggazdagodnia.
- Látja azt a hidat? - mutat az első polgármester a távoli építményre. - Öt százalékot vágtam zsebre.
A vendég polgármester hazatér, majd hat hónap múlva meghívja új házába a másik polgármestert, aki elképedve kérdi meg barátját, mi a titka a hirtelen meggazdagodásának.
- Látja azt a hidat? - mutat ki az ablakon a második polgármester.
- Miféle hidat? - kérdi a vendég.
- Száz százalék.

Megdobbent 2012.06.26. 03:59:20

@Kifordított kacagány: ez mar igy em aktualis. Az egyik egy kormanyfo, a masik meg egy nagyon jol palyazo kozgepes ;)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.26. 06:12:14

@atpijkamo: Amíg szar van... :)

@Kifordított kacagány: Kis hazánk még kisebb fizetéseinél egyre lejjebb van az a határ. Elég sok embertől hallottam már a "kidobom vaze azt' veszek újat" dumát, aki később megjelenet nálam a csillivilli szarjával, (amit esetleg saját maga vágott tönkre :D ) hogy meg kéne javítani, mert hát...

@hagyma: Nem is egy normális webshop van, itthon is, és még több az USA-ban.
Itt is akadt amúgy pár normál bolt is, ami híresen olcsó volt, és híresen szopatta a vevőket a garanciális ügyekben.
Mondjuk a faszacuccok.hu -tól, pc-x -től, ilyesmiktől lehet venni, de az ilyen noname akármiktől nem érdemes.

A legjobb, hogy a fentebb linkelt (itt : @ColT: ) mp4 lejátszó esetében nem a bolt volt a hunyó, hanem a nagyker, akitől a bolt vette! Tehát lehet, hogy a bolt simán azt hiszi, hogy garis, és a nagyker vette meg a lejárt gyártói garanciás terméket, hogy nem baj, majd megoldják valahogy, ha besz@rik. Na hát itt is megoldották, mindenki át lett verve.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.26. 06:17:36

@hagyma: Amikor literje 420 a kúton, akkor a legkevésbé az érdekel, hogy miért annyi ;)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.26. 06:19:54

@hagyma: Ja, meg a MOL is pontosan tudja, mennyi lesz a végösszeg, mégis folyamatosan emel. Aztán sír, hogy csökken a fogyasztás. Nekik is kiabálhatnál egy jó reggeltet :)

indapass90210 2012.06.26. 07:49:03

@hagyma: "biztos van megbizhato wbshop/ en mondom tuti kihagyom azt is/ de a riziko 100x-os/
igen ha bejon, bejon nyertel 10-20 szazalekot, ha szopatnak akkor meg mehet sz a sohivatalba, ahogy az oregek mondtak"

Taníccsá még bennünket mester, te mindig olyan okos vagy! Szerintem itt, és máshol is, mindenki issza a szavaidat! Nem hiába, kevesünkből lett segédmunkás az államokban!

Manyecska 2012.06.26. 08:10:47

@Kifordított kacagány: :D lenyomom a víz alá hogy jön-e buborék???????:))

Marha jó reggelt! :)

Taxomükke (UK) 2012.06.26. 08:39:14

A legszebb az egészben "a cégünk jó híre". Hahaha! Ez emlékeztet engem arra, amikor a Katedra nyelviskola egyik vezetője azzal fenyegetett, hogy beperel, mert sértem a jó hírnevüket. Kár, hogy akkor már éppen hónapok óta nem akarták kifizetni a nekem járó óradíjakat. Inkább őket kéne beperelni csalásért.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.26. 08:52:12

@Taxomükke: Meg egy már nem is létező cég jó hírét érdekes rontani.

Kifordított kacagány 2012.06.26. 08:57:46

@ColT: a csóróság nagy úr, de akkor is hülyeség valamire többet költeni, mint amennyit még ér. mégis sokan beleesnek ebbe a csapdába.
én azt szoktam javasolni a népeknek, hogy ha talál balekot adja el és keressen helyette mást a pénztárcájához. javítgatni ilyen szarokat lutri. vagy szerencséje van és évekig még használható lesz, vagy rátalál a személyes kis pénznyelőjére. találkoztam már ilyennel is és olyannal is.

@Sűrített levegővel hajtott harcos:
bizony bizony

@Taxomükke: a jó hír lejáratásához jó hír is kell. ami nincs azt nem lehet lejáratni.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.26. 09:30:47

@Kifordított kacagány: eddig ez itt a legszintvonalasabb hozzászólás. Mégegyet légyszi.

Manyecska 2012.06.26. 09:31:54

@Kifordított kacagány: bocsánat! 18+ téma: úgy gondoltam előtte. Utána már kit érdekel..:D? ..amióta fogamzóképes vagyok egy frászban élek emiatt:)!!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.26. 09:34:26

@Kifordított kacagány: Annyira nem lutri.
Én most raktam rendbe egy Fujitsu lapost.
Gép volt 8000 (melóhelyről vettem, amikor megszűnt). Asszony kinyírta.
Itthon használt alaplap 20 ezer, komplett, lelakott gép 30. (Jó állapotú 35-40)
Ebayről (brand new) alaplap 13 ezer.

Többet költeni rá, mint ér, tényleg nem túl értelmes (ez egy kivételes eset volt), de ha szükség van a cuccra, akkor lehet jobban jár, mint ha mást vesz. Amire esetleg pénze sincs.
Nincs általános recept erre.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.26. 09:36:05

@mis: Attól függ. Ha nem BGA tokos, akkor simán hőlégfúvóval, otthon, ha BGA, akkor meg sablon, hőlég, kézügyesség... :)
Én az utóbbit nem tudom megcsinálni, de ismerős igen :)

poszt toló 2012.06.26. 09:53:39

Hajrá, én szurkolok! Muszáj megmutatni az ilyen mocskoknak, hogy nem lehet mindenkit megfélemlíteni. És ha az összes ilyen csaló céget feljelentenék páran, lenne mindenhol pár folyamatban lévő "kellemetlen ügy", és egy csomó helyen lehetne értesülni ezekről az esetekről (nem csak itt), akkor előbb utóbb eltűnnének a süllyesztőben. Valójában szemléletváltás kérdése az egész.

cicmen (törölt) 2012.06.26. 09:55:24

@Kifordított kacagány: a jó hír lejáratásához jó hír is kell.

Az a jó hír, hogy már nem létezik!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.26. 09:59:46

Hát papíron ez tényleg így van, de tudod zalkatrészeknek van egy hőtűrése ami vagy annyi amennyi a specben meg van adva, vagynem, ráadásul többségihez fel sem lelhető ilyesmi, mert keleti, instantfos a majdnemminden. Neki lehet látni, de a sikerráta z megint egy másik dolog. Legjobb kézügyesség + legszerencsésebb kimenetel esetén mondom ezt. Nem vállal itt senki rizikót, ahhoz túl pepecs munka. Sajátmeggyőződés, sajátszerelem meg itt nem játszik.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.26. 10:12:47

@Kellemes Zérókomponista: Gondolom ezt nekem írtad ;)
Az egy dolog, hogy hivatalos szereldének nem pálya, de attól még azok közül is bevállalja némelyik. Ha meg illegálba' elviszed valakihez, akkor pontosan tudod, hogy van kockázata. Én sem szoktam megígérni semmit, mégis jönnek a javítanivalók.
Különben inkább az alkatrészbeszerzés szokott gond lenni, nem a csere.

"vagynem, ráadásul többségihez fel sem lelhető ilyesmi,"
Datasheetarchive + a többi hasonló akármi? A legspeckóbb cuccokon kívül mindenhez.

A másik meg, hogy az egyik cimbi, amíg egy gyárban dolgoztunk, hordta be a BGA-s cuccokat reballozni a cég szakadt BGA állomásán :) Na az nem sufnituning volt :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.26. 10:13:47

@Kellemes Zérókomponista: Ja, meg papíron ha csupasz kézzel megtapizol egy elektronikát, az elromlik.
Hiába, valamiből az ESD cuccokat gyártó cégeknek is élni kell.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.26. 11:11:02

@ColT: az átlagember nem tudja a kockázatot. Egyébként magamnak írtam!4!4!4!4!
Hát nekem akadt dolgom elég sok specailité stuffal. Mindegy, kaland, kihívás! Next post, please.

ruprecht 2012.06.26. 11:19:43

Jogerős adószám felfüggesztése [*]
[Az információ tájékoztató jellegű.]
Adózó elnevezése: GTC HUNGARY KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG
Adószám: 22788210-2-43
Az adószám alkalmazását felfüggesztő határozat jogerőre emelkedésének időpontja: 2011. november 4.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.26. 11:41:11

@Kellemes Zérókomponista: Á, nem tudja. Odaviszi valakihez, aki nem szervíz, és otthon szerelget, de legalábbis feltűnően sufnikörülmények között, hát nem hiszem, hogy egy átlag _magyar_ ;) ne vágná le a dolgot.
Én személy szerint szoktam közölni, hogy nem ismerem a "sürgős", és "tuti jó lesz" szavakat, cserébe a "sokba kerül" -t sem. Csak annyit vállalok, hogy rosszabb nem lesz :)
Ha gyors melót akar, vigye szarvízbe, fizesse ki... (ott sem biztos, hogy megkapja).

Specialité stuffal nekem is szoktak bajaim lenni :)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.26. 11:44:47

@ColT: "aki nem szervíz"

Nem vicces, tudod! Egyáltalán nem vicces.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.26. 11:47:53

Szervizünk gyorsan, jól és olcsón dolgozik. Sajnos a három opció közül egyszerre csak kettő választható.

Manyecska 2012.06.26. 11:51:28

Na már melegítenek holnapra a Vasas-drukkerek /is/ ..:)!

AutosVilli 2012.06.26. 11:58:47

Na ide is ki megy a TEK, szerintem találnának áfa csalástól kezdve, hamis termékig mindent.

AutosVilli 2012.06.26. 12:00:10

Én írtam az árgépnek is hogy kamu céget reklámoz

Manyecska 2012.06.26. 12:03:18

2 x 100 m-es váltósz@pás ez a sztori is:(

Netuddki. 2012.06.26. 12:32:03

Először rendőrség aztán fogyasztóvédelem, hadd szopjon a parasztja. Csak az a kár, hogy ilyen esetekben nem csukják le a cégvezetőt és még sokáig garázdálkodhat más cégnevek alatt is...

Friedman 2012.06.26. 12:37:00

Éljen a magyar kkv-k! :) Bezzeg a szemét mútik!

Kelpo 2012.06.26. 12:50:50

Posztoló bőven megérdemli amit kapott, aki ilyen szarrágó h 3-5ezer forinntal olcsóbban akar megvenni valami, bőven az ár alatt, az ezt kapja, noname nem létező boltokat, nulla szolgáltatással, Ő VÁLASZTOTTA, vagyis megérdemli a szarrágóságát..megérte h most se pénz se ssd, neki azt a 3ezer forintot??
Egyébként meg ez bevet szokás magyarországon, lóvé beszed, aztán cég csődöt jelent, 2 hónap múlva foyltatja új néven.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.26. 13:13:46

@Kelpo: majd ha eljutsz arra a szintre, hogy önálló gondolokatokat közvetíts a világ felé, ne pedig kliséformába öntött fröcsögéseket, akkor egy boldog ember leszel. Egyelőre csak vergődésed létezik. Ez nem hullámkeltés, nem nekedmenés, csak elég uncsik már ezek az 1 bites egyenvélemények.

SSD forever, SSD hangmentes, SSD gyorsaság. SSD!

Netuddki. 2012.06.26. 13:29:46

@atpijkamo: Nem a posztoló tehet róla, hogy ellopták a pénzét. Bárki beleszaladhat ilyenbe. Milyen erkölcsi szintje lehet a levélírót ekézőnek?

Szabó F. Balázs 2012.06.26. 13:35:41

@Phrascarica:
Olvasófejet már cseréltek az én egyik (régi) winchesteremen is (réges-rég volt, akkor a 250 gigás HDD-k voltak a csúcson.

@mis:
A Dell laptopomban SSD van, egész pontosan a második. Az első hasonló körülmények között múlt ki amit a posztolóé.

Elvittem, azt mondták garanciális csere még aznap mehettem is vissza érte (épp volt raktáron). Ha a Dell nem kezdte el szervizelni, akkor egy ilyen kis cég miért lát neki. Nyilvánvaló, hogy semmi hátterük nincs és nem is volt a feladat elvégzéséhez.

@teddybear01:
Van még pár ezzel foglalkozó cég az országban, a gond az, hogy az áruk többnyire túl magas az átlagembernek, de sokszor még cégek sem esnek neki az ilyesfajta dolgoknak. 500 gigás olvasófejhibás (tehát fizikailag nem sérült) HDD adatmentése 150-160.000 forint körül volt egy él éve ha jól emlékszem...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.26. 13:38:27

@kovi1970: "Nem a posztoló tehet róla, hogy ellopták a pénzét. Bárki beleszaladhat ilyenbe."

Igaz.

Viszont az is igaz, hogy vannak, akik száz forintért eladják a lelküket. Lenne megbízható, régóta létező bolt az utcában, de nem, nekik a leg-leg-leg-legolcsóbb megoldás kell, aztán sipákolnak, ha nem jön ösze.

Van olyan, hogy viktimológia. Ha nő vagyok, és felhúzok egy forrónadrágot, és kiteszem a fél cicimet, és éjjel elmegyek a legrosszabb hírű környékre, és ott grasszálok, akkor ne csodálkozzak, ha leütnek, és megerőszakolnak. Persze, nem én leszek a hibás, de valamit hozzátettem, hogy megtörténjen.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.26. 13:44:36

@atpijkamo: csak azon gondóxok, hogy ha egy férfi vesz fel forrónadrágot és kiteszi a fél cickót, és grasszál akkor mi fog történni? :)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.26. 13:45:37

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Hmmmm... megbasszák. Gőzfürdőben sem biztonságos lehajolni a szappanért.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.26. 13:45:42

@Szabó F. Balázs: Hol cserélték azt a fejet? Érdekelne a dolog :)

@atpijkamo: Hozzátett, de azért amit a cég művel, az sem törvényes.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.26. 13:46:59

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Semmi, de a fél környék megfullad a röhögéstől.

Manyecska 2012.06.26. 13:48:27

@ColT: tavaly volt ilyen san franciscoban-orgiába fulladt!!:( láttam képeket róla..:((

Manyecska 2012.06.26. 13:52:54

@ColT: elég már, amúgy sincs étvágyam:D

Manyecska 2012.06.26. 14:01:29

@ColT: küldtem emilt, nézd meg a postaládád...mert megérdemled:D bocs de most néztem meg jobban:D:(( hááát..:)

Manyecska 2012.06.26. 14:06:07

Én hülye írom a kommenteket ezerrel közben megdöglött a blogmoci. Melege lehet.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.26. 14:08:08

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: nagyon izgat a téma.:D Ragasszak X-eket piros szigetelőszalagokbul a bimbóimra? Csak úgy az ünnep tisztelete miatt. Aztán úgy neteznék.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.26. 14:08:17

@Sűrített levegővel hajtott harcos: Na mondod, ennyi kommentet átválogatni, törölgetni...

Manyecska 2012.06.26. 14:13:05

@atpijkamo: mi vagy te Csipkerózsika?? :)
csak bele ne lépj:D:D

Manyecska 2012.06.26. 14:14:15

@Sűrített levegővel hajtott harcos: de hülye vagyok a izére gondoltam arra a lencseválogatós csajra:D hogy hívják??

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.26. 14:14:45

@Sűrített levegővel hajtott harcos: Fogyókúra.

A link, amit küldtél, meg kib@szás! Én csak szóban emlegettem!!! :D

Manyecska 2012.06.26. 14:15:30

@Kellemes Zérókomponista: :D:D:D..kérjük tedd fel avatarba!! Légyszi!

Manyecska 2012.06.26. 14:16:59

@ColT: :D ugye? én nem is hittem volna!! :D bezzeg az én 105D-s x-elt melleim senkit se érdekelnének ott:(( :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.26. 14:17:56

@Sűrített levegővel hajtott harcos: Kapsz te még kitalálnivaló képet a nyakadba!!! :D
(Már megvan a következő amúgy ;) De nem lesz olyan nehéz, mint az eddigiek.)

@Kellemes Zérókomponista: Az attól függ, milyen nemű vagy ;)

Manyecska 2012.06.26. 14:23:12

@ColT: na jó csak egy percre!!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.26. 14:29:34

nekem tépőzárfóbiám van. eccer ráragadt a nyelvemre. de aszittem ez normális.

cicmen (törölt) 2012.06.26. 14:33:58

@atpijkamo: A homározók a hülyék.

Kikérem magamnak! Itt tisztességes emberek vannak! Kerékpárbajnokok és állástalan idegenvezetők! :)

Manyecska 2012.06.26. 14:36:17

@cicmen: kőfaragók és balett-táncosok!!
:D

cicmen (törölt) 2012.06.26. 14:36:37

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: nekem tépőzárfóbiám van. eccer ráragadt a nyelvemre. de aszittem ez normális.

Engem egyszer egy kényes helyen megsértet a farmerem zippzárja, de másodlagos trauma nélkül megúsztam!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.26. 14:36:49

@atpijkamo: egyszer vallok egy őszintét, ez az eredménye.... :(:(

cicmen (törölt) 2012.06.26. 14:39:00

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: nekem tépőzárfóbiám van. eccer ráragadt a nyelvemre. de aszittem ez normális.

Miért nem ilyet használsz? :)www.arukereso.hu/maszk-c4146/bor-maszk-cipzaros-p43437219/

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.26. 14:39:28

@cicmen: juj*jjj . ezért nem praktikus bugyi nélkül farmert húzni, bár nagyon kényelmes.

Manyecska 2012.06.26. 14:40:05

@cicmen: ja. ilyenben járok a boltba. Gyors a kiszolgálás mindig!

Manyecska 2012.06.26. 14:41:11

@ColT: figyejjé most ne a képet /képeket??:D:D/ nagyítsssad..kérgeztem valamit?!! :D

cicmen (törölt) 2012.06.26. 14:42:53

@ColT: Az attól függ, milyen nemű vagy ;)

Légnemű! :)

Manyecska 2012.06.26. 14:47:32

@cicmen: :D köszi. Mirr-Murr meg nekem tetszik jó a sérója!! Állat:D

Rosszindulatú Vászka 2012.06.26. 14:51:17

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: ne siránkozz, örülj neki, hogy nincsenek ojjektumok a slicced útjában.

És nem akarok róla beszélni.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.26. 14:57:06

@Manyecska: 8-O nagyra nyitott szemű, tátott szájú smiley

8-P nagyra nyitott szemű, kilóg a nyelve :D

Manyecska 2012.06.26. 14:59:20

@ColT: ó értem:D köszönöm. Esz csak 1 kidolgozott test. Azóta szültem már 1 gyereket +10 kg +!:)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.26. 15:00:04

@cicmen: mer rózsaszínbe nem árujják, oszt a fekete nem teccik.

@Rosszindulatú Vászka: ojjektum nincs, de valld be, az is ciki, mikó a slicc meg elfelejtődik felhúzni. a múltkor úgy mentem le kutyát sétítani.

és igazán beszélhetnél róla....

Manyecska 2012.06.26. 15:04:11

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: :D múltkor én is. milyen jó az amikor bele-belekap a szél és borzolja...:D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.26. 15:09:19

@Dövan: kurvara melle, mert nem vagyok sm
bar sokan meg azok is lennenek szivesen hehehe itt
es nem tanitalak, ingyen semmit nem csinalok
elmondtam mi nalam a helyzet
de ha fizetsz es kered tarthatok orakat neked
nem vagyok olcso, csak szolok

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.26. 15:10:34

@ColT: a faszacuccok.hu-tol tuti vennek barmit, barmennyiert:)
kosz az infot

cicmen (törölt) 2012.06.26. 15:16:09

Két szőke beszélget:
- Endrét mégsem kedden temetik hanem pénteken!
- Miért, jobban van?

cicmen (törölt) 2012.06.26. 15:17:16

Egy kislány ül egyedül az erdőben a szakadék szélén, és keservesen sír. Arra megy egy férfi:
- Miért sírsz kislány?
- A szüleim belezuhantak a szakadékba!
Erre a férfi kigombolja a sliccét:
- Hát... akkor ez nem a te napod!

Manyecska 2012.06.26. 15:17:32

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: nekem az tűnt fel hogy valahogy hűvös van odalenn!!:( :D jááájdeciki volt, utána végiggondoltam kivel találkoztam esetleg beszélgettem.. tegnap egy kutyás csaj beledobta a kulcsát is egy konténerbe segítettem szegénynek bányászni /márhogy: álltam mellette mert mindenben azért én se vagyok benne!D/..oszt ott mutogattak a szembejövők nemtom mit mondjak:D

helianthus 2012.06.26. 15:19:26

@cicmen: @Manyecska: és az úri közönség táncol! :) fontos!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.26. 15:20:03

@cicmen: ez naggggyon jó :D:D

@Manyecska: én nem talákoztam senkivelse, szerencsére. fel se tűnt, csak otthon, mikor belenéztem a tükörbe :D

cicmen (törölt) 2012.06.26. 15:20:25

Lány a fiúhoz
- Szeretsz?
- Igen.
- Úgy félek a szívműtéttől!
- Ne félj szerelmem, minden rendben lesz…
Telik múlik az idő...
A műtét után a lány felébred, és sehol nem látja a fiút. Apjához fordul
- Apa, hol van a szerelmem?
- Hát nem tudtad? Ő adta neked a szívét.
- Istenem!!! Ez igaz???
- Dehogy, csak szívatlak. Kiment szarni.

cicmen (törölt) 2012.06.26. 15:22:19

Új beteg érkezik a kórterembe. Kellemetlenül érinti, mikor már első nap a bal oldali ágyszomszédja elpatkol. Mikor még ugyanaznap a jobb oldali szomszédját is letakarja a nővérke, felháborodottan fakad ki
- Igazán fenntarthatnának egy külön kórtermet haldoklóknak.
- Röhögni fog. EZ AZ!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.26. 15:22:42

en talalkoztam egy karambollal tegnap es meg kellett kerulnom a fel varost
nagyon kalandos volt

Manyecska 2012.06.26. 15:23:22

@hagyma: én ma fogom a hírek szerint..:D!!

Anomalocaris (törölt) 2012.06.26. 15:25:24

@Kellemes Zérókomponista: Ezért tart itt ez ország. Minden népnek olyan kormánya van, amilyet megérdemel. Ki korán kel, aranyat lel. Az a baj a mai világgal, hogy az embik elhidegülnek egymástól, és mindenki csak a saját érdekeit nézi!!4

Remélem nem hagytam ki semmit. :)

Manyecska 2012.06.26. 15:25:57

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: én azon röhögtem amikor a férjem mesélte elmentek kirándulni és hegyre másztak /volna/ s legurult de sikerült egy gombába mekkapaszkodnia:D:D oszt amikor mégis legurult a hegy aljára kiköpte a füveket stb!:D és ott volt a kezében a gomba:D:D...de ez nem vicces csak oly természetességgel adja elő hogy na oszt vannak beszólásai is! óborzalom:D

Manyecska 2012.06.26. 15:28:35

@Emberiségellenes háztartási gép: hát a sanfar..sanfranciscói gayparti képei nem mutatták hogy elhidegülnének, még térdre is rogytak egymás előtt..:D

Manyecska 2012.06.26. 15:30:54

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: ónem ilyen van nekem is otthon műanyagból és zizeg :D:D:D..
Viccelek! /elem lemerült/ :D
Szexi gombácska:)!!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.26. 15:32:12

@Manyecska: az en varosom kicsi, csak egy tavat kellett megkerulni,
de ugy karambolt latni sosem elmeny
azert ne aggodj, hazaertem epesegben:)
ma nem fogok talalkozni senkivel, mert nagy valoszinuseggel ki sem mozdulok jol klimazott harcallaspontomrol
az agybol
alvashianyom van
es ma off
potolom

AlulírottFentemlített 2012.06.26. 15:32:32

Csodálom, hogy eddig még senki sem írta, így megteszem amit megkövetel a haza.
Szóval:
Az alap, hogy SSD-t csakis őstermelőtől, esetleg ALDI-ból!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.26. 15:33:30

@Manyecska: Nem biztos hogy baj az ;)

@hagyma: Velük már van tapasztalat. Helyi webshop, tehát személyesen bemegyünk, és átvesszük, illetve garit korrektül intézik ;)
Nem minden ilyen idióta nevű webbolt szar, csak sajnos a nagyobb részük :(

@cicmen: És? Nekem innen egyedül kell hazamennem!

cicmen (törölt) 2012.06.26. 15:34:03

@Manyecska: legurult de sikerült egy gombába mekkapaszkodnia:D:D oszt amikor mégis legurult a hegy aljára kiköpte a füveket stb!:D és ott volt a kezében a gomba:D:D.

Ha ez után még előadta hogy ezekből levest főzött és azon élt amíg ki nem mentették a szakadékból, akkor ne engedd több Bear Gryllst nézni! :)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.26. 15:34:48

@Manyecska: kezdesz nekem gyanúúúús lenni.... te férfijúvagyol igazándibul?? :D

Manyecska 2012.06.26. 15:39:19

@cicmen: ánem, nem százas. Eccer kamaszkorában úgy bebaxott hogy felrakták a porolóra a srácok oszt becsöngettek anyóshoz!:D

Manyecska 2012.06.26. 15:41:36

@Manyecska: oszt még közölte a sipákoló nagyanyjával hogy "elmész te is a pitsába mama..":))

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.26. 15:43:57

ha nem leszen új poszt hamarost, akkor kénytelen leszek gombaszószt főzni....

Manyecska 2012.06.26. 15:44:32

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: ha arra célzol: senkise meleg otthon!!! /rajtam kívül:D/ :))

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.26. 15:45:36

@Manyecska: Legalább egyből lehetett porolni :D

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Mérges gombából?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.26. 15:45:52

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Homáros gombaszószt? Mert különben nem értem a fenyegetést.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.26. 15:48:14

@atpijkamo: @ColT: nem volt ebben semmi fenyegetés, csak pőre tények.

hogy mérges-e, az majd holnapra kiderül, ha tízig nem csekkolok be, akkor itt üzenem, hogy jó volt veletek, temetés hamvasztás után :)

Manyecska 2012.06.26. 15:48:23

@ColT: :D ánem, nem bántom. Verte a sors rendesen a családjukat annó, sajnos:(
Megyek városnézni háj:D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.26. 15:53:02

@ColT: OK en elhiszem
de ilyen cimmel nevvel en olyan pattanasos tinedzsereket kepzelek el, akik akarnak egy kis penzt keresni
de tudom, en hulye vagyok
en tudom a Te allaspontod es helyzeted mas, en abszolult akceptalom, de en maradok a nagyobb cegeknel
markaban is, kereskedoben is
ennyi

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.26. 15:53:25

Manyecska stand up comedyban a lépj fel. szarráröhögés.net

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.26. 15:55:35

@hagyma: Igen, a név alapján mindenki ilyet képzel el, meg a honlap alapján is :) De ez az a ritka eset, amikor a látszat csal. Nem mondta senki, hogy hülye vagy, legalábbis én nem.

@Manyecska: Verte a sors, meg az anyós? :)

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: OK, majd szólj, hol lesz a temetésed :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.26. 15:57:40

@Manyecska: ez nalunk rendszeres volt, hogy beallitottuk az ajtoba a delikvenst, becsengettunk es elrohantunk

ma mar kihalt az emberseg, ott haggyak ahol reszegen osszeesik, esetleg meg bedobjak a dunaba is
bezzeg az en idomben hazacigeltuk

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.26. 16:00:10

@ColT: eljönnél? de rendes vagy... :D majd gondoskodom meghívókról előtte, ha lesz rá időm.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.26. 16:00:26

@ColT: sokan mondtak mar de nem zavar
/naugye, szerinted is gaz a nev meg ahonlap/
amugy a kozottunk feszulo 20-25 ev korkulonbseg sacc/ kb. valamint az itteni kereskedelmi rendszer es arak miatt teljesen normalis hogy elteroek a vasarlasi szokasaink:)
/ hu de szepen irtam, elmentem/

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.06.26. 16:01:40

@Manyecska: a haj az erkezeskor van, ha megy az baj
csak ugy mondtam

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.26. 16:12:17

@hagyma: Jaja szépen írtad. De az a név meg honlap tényleg gáz :D

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: OK :D

Anomalocaris (törölt) 2012.06.26. 16:13:44

@Manyecska: Romkocsmák népének nincs hazája!

helianthus 2012.06.26. 16:46:42

@hagyma: itt milyen szépen összefoglaltad, miben künönbözik a régi és a mostani generáció. Még mi tényleg hazacígöltük a részegeket. :D

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: biztos ő hagyta el. :)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.26. 16:52:34

@hagyma: @helianthus:

azért azt ne felejcsük el, hogy néha rossz helyen lettek hagyva a delikvensek.... :D néha szándékosan, persze :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.26. 16:54:01

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Azaz!!!! :D
Vagy néha szándékosan lett rajtuk még némi változás előidézve :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.26. 16:55:54

@ColT: valami rúzzsal összekent alsónadrág rémlik.... :D:D

helianthus 2012.06.26. 16:56:11

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: á, én sosem tettem ilyet, nem tudom miről beszélsz! J

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.26. 16:57:12

@ColT: @Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.:

persze csak hallomásból, én magam soha nem követtem volna el ilyen gonoszságot, természetesen és áfkorz. :D

Anomalocaris (törölt) 2012.06.26. 17:03:12

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Én csak találgattam. Lesz receptposzt belőle?

@helianthus: HELIANTHUS, baj lesz.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.26. 17:06:49

@Emberiségellenes háztartási gép:

ma elképesztő jókedvemben vagyok, így parancsolj, itt a recepted, b+, majd atpi kiteszi a receptyei közé:

Az agyat enyhén megtisztogatjuk hogy ne tegyünk semmi kárt benne. Majd félig megfőzzük ecetes vízben. Ahol nem lett eléggé megtisztítva ott sötétebb színe lesz. Nem főzzük meg teljesen, csak elősegítjük a sütést. A fokhagymából, tejfölből, petrezselyemzöldből, olívaolajból, citromléből és a borsból krémet csinálunk. Ebből a krémből egy kanállal teszünk a tojásba. Az agyakat felszeleteljük, másfél centis vastagra, megmártjuk zsemlemorzsában, majd tojásban és megsütjük olajban. Vigyázzunk amikor kiszedjük.

( ...brojáf...)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.26. 17:09:43

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Egy szavadba kerül, és örömmel küldök szerkesztői meghívót. De nem hülyeségre. Az egy KOMOLY blog.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.26. 17:12:52

@atpijkamo: igazán megtisztelsz vele, köszönöm szépen, de félek, ekkora felelősséget nem vállalhatok magamra... meg félek, hogy úgyis belöknék valami marhaságot egy óvatlan pillanatban.... ismersz :D

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.26. 17:18:25

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Azért valami önkontrollod csak van. Mondjuk nem mész félmeztelenül kutyát sétáltatni. Se lehúzott sliccel.

Anomalocaris (törölt) 2012.06.26. 17:18:36

@atpijkamo: Olvassa azt még egyáltalán valaki? Pedig olyan szép posztot csináltam, sok-sok szeretettel...

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.26. 17:19:32

@Emberiségellenes háztartási gép:

ejnyemárno. a múltkor azzal hencelegtél itt, hogy milyen jól tucc főzni.... vetítesz itt mindég.....

a gombokat mellészórod ízlésesen, nagyság szerinti sorrendben.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.26. 17:23:41

@atpijkamo: ööööö.... tudod mit, majd megírom a cikis blogodba eccer a legutóbbi esetemet. ide nem XD.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.26. 17:30:21

@Emberiségellenes háztartási gép: beszorzom a napi átlagot 30-cal, így nem néz ki annyira szánalmasan.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.26. 17:38:04

@Emberiségellenes háztartási gép: Mér okozol magadnak problémát? Hazudj valamit, és kész.

Anomalocaris (törölt) 2012.06.26. 17:42:18

@atpijkamo: Én sose hazudtam a magyar embiknek. Az morális válságot okozna.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.26. 17:45:03

@Emberiségellenes háztartási gép: Sose lesz belőled rendes politikus. És akkor meg dolgoznod kell, ezzel ugye tisztában vagy?

Anomalocaris (törölt) 2012.06.26. 17:48:18

@atpijkamo: Ahhoz korán kell kelni? Akkor nem érdekel.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.26. 17:53:15

@Emberiségellenes háztartási gép: Dehogy! Heti három munkanap, évi 20 hét. Közben lehet pornót nézni laptopon, vagy keresztrejtvényt fejteni, vagy aludni, vagy hülyeségeket bekiabálni, mint hazaáruló, meg ilyenek. Cigizni a folyosón, közlekedési baleseteket okozni, gyorshajtani, ... Mondjuk arra kell vigyázni, hogy a húszezresekkel tömött nokiadobozt ne délben a főtéren vedd át. Bár kellő vastagbőrrel a pofán azt is ki lehet magyarázni.

Anomalocaris (törölt) 2012.06.26. 17:59:05

@atpijkamo: Azt kell mondjam, az állatpreparálás valahogy mégis szimpatikusabb.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.26. 18:07:01

@Emberiségellenes háztartási gép:

- Asszonyom, az Ön gyereke azt írta a kérdőívre, hogy az apja hullamosó. Igaz ez?
- Hát nem egészen. Szegény gyerek nagyon szégyelli, hogy az apja valójában politikus.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.26. 18:09:13

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Ez a szar nem nagyon akar működni. Majd próbálok még meghívót küldeni, hátha éjszaka magához tér. Ne félj, majd javítgatom, a mindiget meg szervizt rövidisítem, ha nagyon szar kitörlöm.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.26. 18:14:23

@atpijkamo: köszi, kaptam hármat is :D mindíg mondom, hogy szervízelni kéne eszt a blogmotrot :D

Anomalocaris (törölt) 2012.06.26. 18:15:56

@atpijkamo: A hullamosásban mi szégyellnivaló is lenne?

Anomalocaris (törölt) 2012.06.26. 18:17:36

Micsoda jó hely lehet ez!

kocsma.blog.hu/2012/05/08/hard_pop_cafe

"02. Kik alkotják a jelenlegi vendégkört?
- Emberek és gyakran kutyák. Űrlények ritkán látogatják a helyet, de előfordulnak."

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.26. 18:18:51

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Úúúútállak!

@Emberiségellenes háztartási gép: A hullamosónál csak a viccmagyarázó állás szégyellnivalóbb. Szóval a politikust (jobban) szégyelli, mint a hullamosót.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.26. 18:20:54

@atpijkamo: ááá, férfiak... :D

@Emberiségellenes háztartási gép: volt egy film, ami egy dagi hullamosó lánykáról szólt, de már nem emléxem a címére. valami cukika vagy cukorfalat...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.26. 18:21:46

@Emberiségellenes háztartási gép: Ezt a homár közönségére is el lehet mondani. Sőt!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.26. 18:22:46

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Az rendben van, hogy áááá férfiak. De miért pont most mondod? Odáig hallatszik ha fingok?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.26. 18:27:02

@atpijkamo: eccer szereccc, eccer útálsz, hát így nehéz veled zöldágra vergődni. szeretem a konstans állapotokat :D

a bélbaj meg egy picit több információ nekem annál, mint amire szükségem van :D

Anomalocaris (törölt) 2012.06.26. 18:28:08

@atpijkamo: Értem a viccet, csak nem értek vele egyet. ;)

Anomalocaris (törölt) 2012.06.26. 18:30:08

@atpijkamo: Még egy kis fejlesztés kéne, hogy jackyll sört is tudjon csapolni itt, és akkor végképp bedeszkázhatom a bejárati ajtómat.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.26. 18:31:03

@Emberiségellenes háztartási gép:

hülye
hülyébb
leghülyébb
postás
rendőr
vasutas

...

alja
aljább
legaljább
hullamosó
politikus
viccmagyarázó
viccelvitatkozó

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.26. 18:33:17

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: "eccer szereccc, eccer útálsz"

Hát EZ az igazi szerelem.

(Persze meglehetősen csapodár vagyok. Mindig azt szeretem leginkább, aki a legjobbakat nyögi be.)

LenaLondon 2012.06.26. 18:34:13

@atpijkamo: de tényleg mi a baj a hullamosókkal?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.26. 18:35:23

@Emberiségellenes háztartási gép: ez nem pedós volt, elég régi film és a csajszi neve volt valami ilyesmi.

talán rosszindulatú műkritikusunk tudja a címét, ő a szagértő.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.26. 18:38:02

@LenaLondon: Na most már elég legyen! Nem én írom a vicceket, és csak beidézem. Ha meg nektek olyan kellemes foglalkozás a hullamosó - fene a gusztusotokba -, akkor mondjatok igazán alját!

Két hullamosó beszélget.
- Ennek a hullának olyan a csiklója, mint az uborka.
- Olyan kemény?
- Nem, olyan savanyú.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.26. 18:38:52

@atpijkamo: érdekes :D én meg annak nyögök be, akit a legjobban szeretek :D khhhmmmmm. akkor most rendezem soraimat.

Anomalocaris (törölt) 2012.06.26. 18:40:13

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: A Cukorfalat név még valami kamionos-országutas thrillerből is rémlik, de hullamosó abban sem volt. Pláne nem dagi.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.26. 18:41:02

@LenaLondon: nem, nem magyar, az tuti. vagy cukorbébi esetleg. franc se tuggya, nagyon régen láttam.

Anomalocaris (törölt) 2012.06.26. 18:41:25

@atpijkamo: Pont mostanában fognak elkészülni a kovászos uborkáim.

LenaLondon 2012.06.26. 18:52:53

@Emberiségellenes háztartási gép: Én is néztem, de ott van hozzá a film elemzése is a Filmvilágból.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.26. 18:54:47

@Emberiségellenes háztartási gép: szavazati jogot a cserebogaraknak. Ez maradt ki. Azért tart itt ez a blog, mer @igazságos lelépett. Csak mindenkinek fáj beszélni róla.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.26. 18:56:46

@Kellemes Zérókomponista: Az haggyán! A TASZ a debileknek is szavazati jogot akar. Pedig 80-as IQ alatt se kéne adni.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.26. 19:02:20

@LenaLondon: ez az :) dehogy eneszká, az már nem rémlett. ...

Kifordított kacagány 2012.06.26. 19:21:09

@atpijkamo:
Egy férfi bemegy egy high-tech bárba. Amint leül a bárpulthoz, észreveszi, hogy a pultos egy robot. A robot csettint egyet és figyelmet kér, majd megkérdezi:
- Uram, mit szeretne fogyasztani?
A férfi elgondolkozik egy pillanatra, majd kér egy martinit. A robot néhányat csettint, majd megkever egy olyan martinit, amilyet a férfi még sohasem ivott. Ezután a robot megkérdezi:
- Uram, önnek mennyi az IQ-ja?
A férfi válaszol:
- Úgy 160 körül.
Ezután a robot beszélgetést kezd a relatívitás elméletről, a csillagközi űrutazásokról, meg a legújabb orvostudományi áttörésekről. A férfi le van nyűgözve. Kiment a bárból, de arra gondolt, hogy más taktikát választ. Visszatért és helyet foglalt a bárpultnál. A robot ismét csettintett, majd megkérdezte, hogy mit szeretne inni.
- Egy martinit kérek - mondta a férfi.
Az ital ismét csodálatos volt. A robot ismét megkérdezte:
- Uram, önnek mennyi az IQ-ja?
- Úgy 100 körül.
Erre a robot beszélgetést kezdett a fociról, a Forma 1-ről, meg Kelemen Annácskáról.
A férfi még egy kísérletet tett. Kiment, majd visszatért és leült a bárszékre. Megint kért egy martinit, majd jött a kérdés:
- Mennyi ai IQ-ja, uram?
- Izé, saccperkábé 50.
A robot csettintett, majd egészen közel hajolt a férfihez és nagyon lassan megkérdezte:
- M-a-g-u-k i-s G-y-u-r-c-s-á-n-y-r-a s-z-a-v-a-z-t-a-k???

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.26. 19:32:24

@atpijkamo: az ötlet nem rossz, szerintem, bár elég átlátszó.

elvégre most nem szavazhattak a debilek, oszt mégis mi lett a vége. talán jobban járnánk, ha ők is szavazhatnának, akkor legalább lenne kit hibáztatni a későbbiekben :D

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.26. 19:47:20

:D
Amúgy az a legszebb mikor a választás leginkább patthelyzetekrõl szól. Wiccen kívül: masszív szavazóbázist meg fogyatékosokat nem különböztetek meg, befolyásolhatósáososra-ágosságra ugyanaz. Hánem háde, ezfedi a valóságot. Elõbbieknek van jogalapjuk, többi meg hivatkozhat morális gyengeségre, naivitásra, amit a biróság (én) nem fogad el. Most aztán sokan vannak bajban. Még szerencse, hogy énirányítok mindent. Nem, muszálykabáttal nem élnék, de kedves a felajánlás.

Xezs 2012.06.26. 20:07:17

@Kifordított kacagány: A kábel maga lehet hogy 300 Ft, csak ha egybe van építve egy 20 ezer Ft-os fejhallgatóval, ott az egészet kell cserélni fejhallgatóstul.

Mondtam, kérdezz bátran, mielőtt költeni kezdesz.

Xezs 2012.06.26. 20:08:34

@Falcon007: Egyébként én a depo.hu-t szoktam használni, bár kb. ugyanaz mint az argep. Azt hiszem csak ezt szoktam meg és kész.

Kifordított kacagány 2012.06.26. 20:12:53

@Xezs: minek, hogy még valami érdekes részlet derüljön ki utólagosan? inkább majd azt feltételezem, hogy valami nasa fejlesztésű űrtechnikás kábel volt. az sokkal egyszerűbb. arra meg még véletlenül sem gondolok, hogy eladták másnak, biztos nem olyanok, hiszen már húsz cuccot is vettél tőlük.

Xezs 2012.06.26. 20:14:45

@Kifordított kacagány: Szerintem visszaküldték a gyártónak, minek adták volna el másnak. Nekem sem úgy volt rossz, hogy egyből ahogy hazavittem, hanem használtam vagy 5-6 hónapot aztán elkúródott. Garanciálisan visszavittem, kész.

Kifordított kacagány 2012.06.26. 20:32:48

@Xezs: igaz, minek is. annak külön örülök, hogy vannak még olyanok, akik nem azért vásárolnak webáruházból, hogy otthon tespedjenek és ha bármi gond van, akkor nem terhelik a csomagszállítókat, hanem személyesen visszaviszik az elromlott árut. igazán dicséretes. és némileg talán szerencsés eset, hogy be voltak rendezkedve személyes ügyintézésre is.

Kifordított kacagány 2012.06.26. 20:33:56

bezzeg emberünk, csak telefonálgat, meg próbavásárol, ahelyett, hogy személyesen intézte volna a dolgait, hogy lássák rajta messziről milyen becsületes képe van.

Xezs 2012.06.26. 20:40:46

@Kifordított kacagány: nincs gondom a futárral sem, de pont arra jártunk, hát bevittem

a kiszállítást is általában megspórolom azzal hogy elmegyek a cuccért, kevés kivételtől eltekintve

Kifordított kacagány 2012.06.26. 20:44:16

@Xezs: nincs is vele semmi gond, mondom, én szoktam gyakran arra járni.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.26. 21:14:06

@Sün‼ ツ: Azért a falusiak panaszkodnak ám a rókára, hogy túl sok bimetálos tyúkot visz el :D

Aki a HP Compaq nc8430-at tervezte, az az illető kapja be a f@szomat! Hogy lehet ilyen idiótán legyártani valamit?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.26. 21:16:55

@teddybear01: Zsír, azt nem tudtam, hogy javítanak is.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.26. 21:26:17

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Csávókámat végighúzni a sárban, majd úgy lerakni otthon a kapu előtt...

Szomszéd kertjéba tenni...

Takarítónéni körpesöpri a kollégiumban, nem akarja felébreszteni...

Rendőrt lestoppolni, hogy vigyen haza...

Csávót összefirkálni tök alap...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.26. 21:27:53

@Kifordított kacagány: És személyesen dugják a sufnicégek idióta tulajainak a s3ggébe őket :D

Kelpo 2012.06.26. 21:55:26

@@kovi1970: Kellemes Zérókomponista: Köszi, és köszi!

No Komment! :)

XCat 2012.06.26. 22:18:55

@atpijkamo: Nem, én nem hiányzom. Azzal büntetlek titeket (és jutalmazom magamat), hogy nem vagyok itt. :)

Eddig egész jól működik, mindenki azt csinálja, amit kell neki. Ti amit eddig is, és amit várok tőletek, én meg boldogan élek.

XCat 2012.06.26. 22:20:20

@atpijkamo: Egyébként tényleg hálátlanok vagytok, de ez nem számít. :)

XCat 2012.06.26. 22:23:13

Egyesek különösen, de ők számítanak a legkevesebbet.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.06.26. 22:32:41

ST-t!
Hol tartunk?
Teljesen le vagyok maradva....

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.26. 23:12:45

LooL, megjött, azthittem már eltűnt! De csak itt van.

RiCheta 2012.06.26. 23:30:17

Ez nem büntetőjogi dolog. Sajnos a magyar törvények úgy szólnak, hogy a kereskedőnek csak törekednie kell a 15 (30) napos javításra, cserére. Semmi nem kötelezi a kereskedőt, hogy határidőre kicserélje. Gyakorlatilag hónapokig elhúzhatja.

Manyecska 2012.06.27. 07:32:52

Senki nincs talpon e vidéken??:D
Mondjuk én is kulturális programot szervezek /nem a melegolimpián/ mára.
Olyan állatost meg beugrunk a fogorvoshoz utána, nehogy túl jól érezzék magukat:D..

Manyecska 2012.06.27. 07:39:21

@Kellemes Zérókomponista: :D..én is azt hittem átvedlett mássá!?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.27. 07:48:16

szépjóreggelt kívánok minden kedves ismerősnek és ismeretlennek, meg a többinek..

Manyecska 2012.06.27. 08:42:50

...asszonták a kollégáim ne menjek állatkertbe mert az állatok is melegek!!!
Belétek is..:D

Manyecska 2012.06.27. 08:57:40

A nedveseknek is jó reggelt!:D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.27. 09:12:23

@Manyecska: hagyd már szegény buzikat, van azoknak elég bajuk.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.27. 09:14:31

Reggelt. De kedvesek vagytok! Jöttünk kiélni szereplésvágyunkat ma is. Ó, Zéró, te ezért jársz ide és magadból kiindulva mindenkit így látsz? Jaja, eztakartam közölni, egyértelmű ez.

Télleg vannak meleg állatkák! Ez egy érdekes kutatásiterület.

cicmen (törölt) 2012.06.27. 09:18:58

@Manyecska: .asszonták a kollégáim ne menjek állatkertbe mert az állatok is melegek!!!

Kivéve a jegesmedve!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.27. 09:27:38

@Kellemes Zérókomponista: valahol ki kell élni, és ez tökéletes hely.

helianthus 2012.06.27. 09:45:35

@Emberiségellenes háztartási gép: sose bánd, megoldjuk. Te tényleg kovászolsz uborkát? Egy világ dőlt össze bennem.

szmoker (Homo Trollicus) 2012.06.27. 09:53:10

Basszátok meg a sufnituning webáruházaitokat a vérpistikékkel együtt.
Komoly cégtől kell venni, nem ilyen himihumi szaroktól.

Ja, hogy 5 forinttal drágább? Így jártál.

cicmen (törölt) 2012.06.27. 10:02:09

@helianthus: Te tényleg kovászolsz uborkát? Egy világ dőlt össze bennem.

Az uborka EHETŐ IS!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.27. 10:05:27

@cicmen: jaj...te idióta:)))))))))))))))))))

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.27. 10:29:52

Nagyon jó stuff az uborka. Cukrozott savanyított mivoltában leginkább.

Rosszindulatú Vászka 2012.06.27. 10:44:40

Az ugorka roston sütve, kis zöldfűszerrel gazdagítva - nomeg sajtal, ami lendületbe hozza a friss zőccség ízét - is kiváló étek.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.27. 11:02:23

az uborka a patkányok egyik kedvenc eledele. de csak kis kockákra vagdalva, porcelántányérban szervírozva. ha hosszúkás csíkokra van vágva, nem szeretik. ez ilyen relytéj.

cicmen (törölt) 2012.06.27. 11:09:49

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: ha hosszúkás csíkokra van vágva,

Biztosan azt hiszik hogy takony! :)

cicmen (törölt) 2012.06.27. 11:12:10

@Rosszindulatú Vászka: Az ugorka roston sütve,

???????
Erről még nem hallottam! Tele van vízzel! Akkor görögdinnyét is lehet rántani?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.27. 11:17:05

@Rosszindulatú Vászka: van bizony. sokkal bonyolultabbak és kedvesebbek némely ember lelkénél.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.27. 11:18:25

@cicmen: hát persze hogy lehet. csak fedővel le kell takarni mikor sütöd, mer szétfröcsög az olaj.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.27. 11:33:04

@Rosszindulatú Vászka: Fásy mulató, Zsülike CD-je. Zs betűs szavakat NE. Fáj.

helianthus 2012.06.27. 11:47:26

@cicmen: :D:D:D tényleg? Mesélj erről!
(azért csodálkoztam el, mert az uborka kovászolástól sokszor a legelszántabb háziasszonyok is ódzkodnak, fura, hogy egy egyetemista srác ilyet csinál.)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.27. 11:54:15

@helianthus: Khm... Nem ez a legfurább vele....

@cicmen: :))

@batgirl: És nekem?

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.27. 11:54:36

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: az még halál. 42 fölött mi van? Bár.. jó az nekünk ha élünk?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.27. 12:01:35

@Kellemes Zérókomponista: természetesen jó. a jóság érzékelését sok dologgal lehet ám javítani. lehet, neked is kéne egy orbitális systemreboot.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.27. 12:06:32

@atpijkamo: neked is

de már igencsak délkörül járunk

Anomalocaris (törölt) 2012.06.27. 12:17:33

@helianthus: Rejtélyes, hogy mi ebben a fura. Bár anyám tényleg sose csinált, de ő nem is elszánt háziasszony.

Anomalocaris (törölt) 2012.06.27. 12:21:54

@Manyecska: Ha nem írnád bele minden kommentbe, Én azt se tudnám hogy zajlik ilyen éppen.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.27. 12:28:42

Ki az az odri? Vagy milyen faj? Halál mindenekfelett.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.27. 12:32:31

@Emberiségellenes háztartási gép: szerintem se fura. legeccerűbb otthoni delikátessze. csak jó ubit nehéz szerezni.

Anomalocaris (törölt) 2012.06.27. 12:33:09

@Kellemes Zérókomponista: Odri a "lakótársam", általában a szekrényben van. Néha őrjöng, de beszélgetni is szoktunk.

kepfeltoltes.hu/120318/Odri_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Anomalocaris (törölt) 2012.06.27. 12:34:38

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Rá is nézek, szerintem már jónak kéne lennie. Csak nem volt olyan meleg mint kellett volna (pedig melegolimpia is van!!4)

Anomalocaris (törölt) 2012.06.27. 12:37:55

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Majd megint lesz 4-5 egymás hegyén-hátán, így egyiket se lehet majd rendesen kivesézni.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.27. 12:43:34

@Emberiségellenes háztartási gép: Én piros szigetelőszalagot viselek, amúgy stimmel. Más: 2005-ös Komár hommentekben vannak rendszeresen személyek. Képileg. Én ezt hiányolom, legyenek most is. Hagyjuk a személyiségi jogokat. Személyeket minden képre. Miért lett vége?

Anomalocaris (törölt) 2012.06.27. 12:50:30

@Kellemes Zérókomponista: A kommentekben? Személyek? (Embik?) Képileg? Minek?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.27. 12:55:56

@Kellemes Zérókomponista: ezzel már tennap is dicsekettél, fotót meg mégsenem küldtél.

helianthus 2012.06.27. 13:48:14

@Emberiségellenes háztartási gép: most tényleg nem fura, hogy egy huszonéves srác uborkát kovászol?
Nekem te vagy ebben az első, na, aztán azért fura. De ha ez egy ilyen hétköznapi dolog, ígérem, soha többet nem teszem szóvá, nehogy baj legyen. LY

helianthus 2012.06.27. 13:49:52

@Emberiségellenes háztartási gép: kopasz. Az a baj. Póthajcsival sokkal csinosabb és tetszetősebb lenne.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.27. 14:20:25

@helianthus: te furaszemnél az uborkakovászolást tartod furáNAK??????
eddig ez az egyetlen normális dolog tőle:)

helianthus 2012.06.27. 14:28:53

@batgirl: igen.
Akkor ezzel most én is fura lettem? :)

helianthus 2012.06.27. 15:06:53

@batgirl: höhöhö!
Hát jelenleg nem, de szeretem tudni , pontosan mire mondok nemet (vagy igent), szóval néhány részletet jó lenne tisztázni előtte. :X

LenaLondon 2012.06.27. 15:07:00

@helianthus: Miért lenne fura? Lehet, hogy ez egy fajta meditáció nála.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.27. 15:10:54

@helianthus: ezt velem nem tudod tisztázni , csak furaszemmel. úgyis ha nem lát téged sokáig, akkor belelihegi itt a homár éterébe, hogy "heliantus"

helianthus 2012.06.27. 15:11:28

@Emberiségellenes háztartási gép: most esett le, hogy lebuktál.
Ha van anyukád, akkor mi van az embi, nem embi dologgal? cöcöcö

helianthus 2012.06.27. 15:16:03

@LenaLondon: mármint a kovászolás? Mondjuk ez igaz lehet. De mit csinálhat a kovászos uborkával? Kínzó kérdés.

@batgirl: psszt! (tudom, észrevettem. Ha sokáig nem csinálja, már szinte hiányzik. De nem mondom meg, mert akkor direkt nem fogja csinálni és kénytelen leszek álnicket gyártani, hogy beírkáljam a sajátomat, persze csakis nagybetűkkel. 8] )

anima_trix 2012.06.27. 15:41:31

Nem semmi ilyent olvasni, hogy a mai világban már mindent megtehetnek velünk. Én sosem választok előre utalást, bár, ez a vinyó utólag romlott el. Már interneten se merjünk vásárolni? elkeserítő, el is ment a kedvem, mikor elolvastam a cikked, pedig az előbb még jó kedvem volt, mikor láttam a videón a jó képű csákót turmixot csinálni :) de jó lenne egy itthonra... minu.me/-mosoly

helianthus 2012.06.27. 15:46:56

@atpijkamo: ki az az Adám? Anyám akart lenni?

helianthus 2012.06.27. 15:57:27

@atpijkamo: ja Ádinak volt-e köldöke? Aztat én nem tudhatom.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.27. 15:59:08

@helianthus: Gondolkozz! Ha már ilyen anyás kérdéseken rágódsz.

Manyecska 2012.06.27. 16:28:30

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: xarok én rályuk:D láttam háziáldást a zoo-ban /egy műszobában/, ha már múltkor erről volt szó..:

"Hol hit, ott szeretet,
Hol szeretet, ott béke,
Hol béke, ott áldás,
Hol áldás, ott Isten,
Hol Isten,
Ott szükség nincsen" hüpp :D

LenaLondon 2012.06.27. 17:17:17

@helianthus: Megeszi. Nokeldival meg csirkepaprikással.
Basszus rohadt éhes lettem.

A blogmotor megeszi a hozzászólásaimat (remélem tejföllel és kovászosubival), majd utána nem enged kommentelni.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.27. 17:19:09

@LenaLondon: Ne sápadj, a blogmoci csak 2006 óta eszi a kommenteket.

LenaLondon 2012.06.27. 17:24:19

@atpijkamo: De most különösen szar napom van, így most gyűlölöm a blogmotort.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.27. 17:25:41

@LenaLondon: A szar napokon én is gyűlölöm a blogmotort. A többi napokon csak utálom.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.27. 17:42:55

@atpijkamo: Vannak többi napok? ennek a cuccnak csak szar napja van :D

Manyecska 2012.06.27. 17:44:50

@atpijkamo: én most pisiltem össze magam a röhögéstől www.youtube.com/watch?v=NaOdrEpZFsA "hungarian nas nasonal" :D:D:D ..a többi felse tűnik:D

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.27. 17:45:00

@ColT: Ja. Csak megkülönböztettem a szar és mégszarabb napokat.

Manyecska 2012.06.27. 17:46:10

Igazából a Varázshegyet kerestem a neten nektek de a Nox-ot találtam csak ilyen címszónál..onnan + :D..tuti kiállítás a Nagyszikla belselyében 3000 m2-en, 4 szinten!!!! Most nyílt egy hónapja:)

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.27. 19:22:48

anima trix ne reklámozz baszod. Kicsit sok már a hülyének nézős, tenyérbemászó szövegől az interneten. Igen, itt se merd ezt alkalmazni. Faszoma sok félkegyelműbe:

Más: látom még mindig itt vagytok, karaktereket írogattok.. Érdekes.

Anomalocaris (törölt) 2012.06.27. 19:23:29

@helianthus: Vehettem volna s-budget kovászos uborkát is a Spárban háromszor annyiért, és abban még fokhagyma sincs.

Anomalocaris (törölt) 2012.06.27. 19:26:49

@helianthus: Pedig nem olyan bonyolult a megfejtés, és már elmondtam többször is. Hát most mi legyen?

Anomalocaris (törölt) 2012.06.27. 19:32:04

@Kellemes Zérókomponista: Egyszer még át fogjuk törni a falapocskát. Olyankor vajon mi történik? Eltűnünk mint egy fekete lyukban?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.06.27. 19:39:12

Én azért nagyon örülök, hogy van új poszt!
Csak nehezen tudom elolvasni.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.06.27. 20:23:12

@ColT:
Az mán igaz!
Mosz átmegyek a nyúúúlhoz, megnétem, hogy nyernek-e a torrérók!
Vuvuzelát nem viszek, már nem nyerő.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.27. 20:51:47

Fekete lyukat mindenkinek. Az sem baj, ha ánusszal kezdődik. És hangot is mindenkinek. Falapocskával való popsispankolás pusztában messze szálló hangját.

Megjósolhatatlan posztok
Kies érzülettel kettébaszott hangyaösztönök csapódnak a szent falapocska lábához
Tüntörettyő, tüntörettyő, vár az új világ
Tüntörettyő, tüntörettyő, elfogyaszt az új világ
Felemészt a semmi, értelmet nyer a 3D-s üres környezet
A fekete lyuk létezés lesz ehhez képest, én mondom, módfelett

lazarjozsef75 2012.06.27. 21:07:11

@Kellemes Zérókomponista: Ugyan kérlek, hagyjuk meg az erotikát a rothadó kapitalizmus ópiumának. A falapocskának sokkal magasztosabb célja van - mert mindenkinek megvan a maga falapocskája. Félinek Odri, ***Catnak az önálló férfiak, az MIB-ben a csomagmegőrzőben lakó népségnek egy kvarcóra... :)

Anomalocaris (törölt) 2012.06.27. 21:41:00

Posztot de gyorsan, mert kezdünk becsavarodni.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.06.27. 21:44:29

@Emberiségellenes háztartási gép: Szerintem már rég túl vagyunk a csavarodáson. Azért nem raknak ki postot, mert már mindegy nekünk :D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.06.27. 22:18:07

@Emberiségellenes háztartási gép:
Nézd a....a meccset!
Hátja nyer valamelyik!
A nyúlnál már vezetnek a spanyolok!

Schab-SS 2012.06.27. 22:27:35

Csetelgetünk?

A Világ meg bajban?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.06.28. 05:47:04

@Schab-SS:
Az haddyán!!4!!!!négy!!3!
Az éhező afrikai gyerekek!
Meg a lélegeztetőgép!
Na az a nem 111.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.28. 06:58:58

Napi elborulás ezennel ugyanazonmód kezdetét veszi, mintha csak tegnap lenne. De lehetne akár holnap is. Az is egyforma, ami nem annak indult.

upload.wikimedia.org/wikipedia/hu/a/a5/Manguszta.jpg

A manguszta dedikált érdeklődési nézést intéz a falapocskához
Ó, falapocska, nyílj, nyílj vagy megfestelek
Disznó nyomja konnektorát a néhai vágódeszka digitálisan gyalult molekuláihoz
Nem történik semmi, pedig a disznó akarta

Elveszett afrikai lélegeztetőgép, ellopták a dibrákok
Kifocizták magukat vele, miután megszakértették
Sportra hasznosabbnak bizonyult, EP bajnokságot megnyertek általa
Zeng, száll a minimál, az albumborítón síp és négyszögjel
Nem élteti tovább az életet - a sárban van dolga

Az élet nagy nyertesei megállapítják, hogy valójában megint nem nyert senki
Mennek a következő körért... kell a folyamat

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.28. 07:19:32

szépjóreggeltmindenkedvesnekéskedvetlennek

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.28. 07:22:40

Addig büntetem a népet amíg nincs újkori poszt. Nézzük:

Szekventált nézésfolyam, Fibonacci által leszabályozva
Előrefele nézünk, közben a múltba, mely saját
De nem biztos, mert egy kísérlet során másokéit is megkaptuk
Egyre megy, ha márkás vagy noname ropi bukéja is száll fel by PlastiCat
Beszappanozott időtengelyen megbicsaklott roppanó hangfrekvencia a jelenbe csúszik
Seggharmónia ez, a beplántált rendszerből nem szabadulhatunk

XCat 2012.06.28. 07:25:06

@Kellemes Zérókomponista: Nem tudom te mitől basztál be, de nekem is kell olyan.

Manyecska 2012.06.28. 08:08:53

:D légyszí ha már csak q..rogatni tudtok mindenkit akkor a posztolót!!
A komponista mit szed mert nekem most nagyon kéne!!?:)))

Schab-SS 2012.06.28. 08:21:27

@Sün‼ ツ: eh... hulljon a férgese, ez a Természet rendje!

Ide új Mohács kell, ez biztos.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.28. 08:24:50

lehet, hoyg el kellene olvasnom a posztot

Manyecska 2012.06.28. 08:34:00

@batgirl: nem, ez lassan már aranylövés..:D én a konyakosmeggyel nem tudtam ezt kora reggel elérni!!

Manyecska 2012.06.28. 08:37:04

@Manyecska: már csak azért mert ezt nagy tisztaságú droggal lehet csak elérni:D..olyankor szokták beadni a végzetes adagot-mivel addig a xart szokták meg.
Na óva intek tőle mindenkit amúgy!!!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.28. 08:41:16

Aranyköpés.

@Manyecska: " :D légyszí ha már csak q..rogatni tudtok mindenkit"
Ezt mire értetted?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.28. 08:44:06

@Manyecska: nem lövöm magam, eltudom viselni az életet józanul is

Manyecska 2012.06.28. 08:47:28

@Kellemes Zérókomponista: nem értettem..Belógtak a falapocskák:D

Manyecska 2012.06.28. 08:51:05

@batgirl: na, legalább ma volt itt drogprevenció is!! :)))) Másra nem jó a poszt napok óta:(

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.28. 08:55:18

Meg a költészet... a költészet is felbuggyanhatik. Na de bosszúból akkor mostmár meséljetek valamit. Gombafogásos túlélőtúrát vagy akármi.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.28. 08:56:50

@Kellemes Zérókomponista: én egyszer, nem olyan régen, mérgezést kaptam az olajos tonhalkonzervtől. Azóta nem tudom megenni.

ilyesmire gondoltál?

XCat 2012.06.28. 08:57:11

@batgirl: Az "árnyöszörgöd" valamivel pontosabb kifejezés rá. :)

XCat 2012.06.28. 08:58:16

té.

@Manyecska: Most mit fanyalogtok? ahelyett hogy értékelnétek azt a megtisztáltatást, hogy maga szily posztolt ide egyet a blog közepébe, jackyll helyett.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.28. 09:08:28

@batgirl: igen. Mert eszembejuttatja, hogy szeretem az olajos halkonzervet. Csak éppen évek óta nem ettem. Ki érti ezt? Egyáltalán kell-e ezt érteni? És miről fog szólni az új poszt?

Manyecska 2012.06.28. 09:09:59

Már bagzik a vadkender. Vagy virágzik?

Manyecska 2012.06.28. 09:18:59

@RipCat: én ma hormonrab vagyok. depresszió gyötör:( tőlem a pápa is posztolhatna ide. :D

Manyecska 2012.06.28. 09:23:53

@Kellemes Zérókomponista: pl.a kávéautomata most 10 helyett 130 Ft-ot adott vissza:D sirály..

Anomalocaris (törölt) 2012.06.28. 10:13:56

@Kellemes Zérókomponista: Én értem. Ezért is van Nálam minden hétfőn 20:45-kor PARADICSOMOS szardinellakonzerv, nem olajos, pedig lehetne az is, ha akarnám, de nem akarom, így nem az van.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.28. 10:16:56

@Emberiségellenes háztartási gép: nagy sláger volt a paradicsomos. Aztán új korok jöttek és én elfeledtem. Olyan lehet ez mint hatékony orvoslások, okosságok új korok általi elnyomása. Rituálészerűen eszed? Lakótársad figyelemmel kíséri? Álmodtam vele.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.28. 10:24:23

@agresszív kismalac: jó hogy látlak. tegnap megszerkesztettem a futball új szabályait, majd eccer megírom neked. :)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.28. 10:37:44

@Kellemes Zérókomponista: hát na.

de mostanában csak egy helyről lopok, az már igazán bocsánatos bűn.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.28. 10:44:05

én csak virágot lopok
nem is vagyok rossz ember

LenaLondon 2012.06.28. 10:47:26

@Emberiségellenes háztartási gép: Egyetértek.

ja ma is szar napom van, bár ez rajtam kívül senkit nem érdekel.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.06.28. 10:53:14

@LenaLondon: Londonba nem nehéz befordulni! Meg árokba sem. Inni kell.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.28. 10:54:06

@LenaLondon: konyakkal/pálesszal/egyéb felesekkel próbálkoztál már?

LenaLondon 2012.06.28. 11:17:03

@agresszív kismalac: Gin van, kétféle. De szerintem inkább iszom egy kávét és visszaülök melózni...

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.06.28. 11:17:45

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Azt mondtam már, hogy nálam van új poszt?
Sőt! A mackóm is írt egyet.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.06.28. 11:21:46

@LenaLondon: Én meg egy tábla csokit toltam az arcomba serkentő gyanánt.
Otthonról tolod a melót?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.06.28. 11:27:09

@Schab-SS:
Egy szabadságharc is megteszi!
Még jó, hogy bele nem léptem!!!4!!4!

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.06.28. 11:31:26

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Egy barátom mindig fordítva vette fel a karóráját, mondván, hogy ha megszenved a leolvasásával, valószínűleg nem felejti el a következő pillanatban, mennyi az idő...

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.28. 11:43:03

@agresszív kismalac: olvashatót. monnyuk ariel 14-eset, fehér alapon fekete bötűkkel. ja, ne legyen cirill se, mer azt nyeponyemáju :D

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.06.28. 11:56:03

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Ez nemt'om hányas, a blog.hu-n nem lehet közvetlenül betűméretet megadni.
Meglátom, mit tehetek.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.06.28. 11:57:43

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Az új admin mellesleg olyan hihetetlenül bonyolult forráskódot generál, hogy a fal adja a másikat.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.28. 11:58:15

@agresszív kismalac: ami monnyuk elég szopacs, én se találok betűméret meg stílus opcijót.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.28. 12:11:02

azon gondolkodom, hoyg csinálok még egy reget agresszív denevér néven

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.06.28. 12:11:31

@agresszív kismalac: ááá, nincs ahhoz egy zsiráfnak türelme meg agya :D:D

Rosszindulatú Vászka 2012.06.28. 12:42:02

Иван Горчев - матрос фрахтера "Рангун" - получил Нобелевскую премию по физике, когда ему не было и двадцати одного года. Столь беспримерное научное достижение в таком нежном и поэтическом возрасте факт сам по себе замечательный, хотя некоторые могут усмотреть определенное отсутствие бонтона вот в чем:

Иван Горчев, собственно говоря, выиграл премию у нобелевского лауреата - профессора Ноа Бертинуса, которому несколько дней тому шведский король вручил высокую награду, - выиграл в карточную игру, называемую "макао". Конечно, всегда и везде найдутся любители выискивать пятна на солнце, но факт налицо: двадцатилетний Иван Горчев вошел в число мировых знаменитостей.

Профессор Бертинус поднялся на пароход в Гетеборге с премией в кармане. Перед отплытием представители шведского общества Франклина почтили заслуженного исследователя в области атомной физики большой золотой медалью. После отплытия выдающийся ученый считал дни и часы до прибытия в Бордо, где его ждал виноградник в несколько соток; таковой недвижимостью, впрочем, владеют почти все французские государственные служащие от помощника палача до директора музея.

В Саутхемптоне на борт поднялся Иван Горчев - он надумал по какой-то ему самому неведомой причине пересечь Ла-Манш. Установлено, что с фрахтера его списали, поскольку он огрел штурмана четырехзубчатым лодочным крюком: но почему субъекту, который ударил штурмана и был освобожден от занимаемой должности, понадобилось пересечь Ла-Манш - столь же неясно, как и многие другие замыслы его и поступки.

Неясно, к примеру, как вообще состоялось знакомство легкомысленного юнца с научным светилом и как объяснить готовность пожилого, замкнутого профессора сыграть, хоть и по маленькой, в запрещенную игру макао. Вероятно, мы никогда не узнаем подробностей. Якобы Горчев предложил профессору, страдающему от морской болезни, коктейль собственного изобретения - смесь коньяка, лимонного сока и содовой. Профессор несколько взбодрился и спросил молодого человека, кто он и откуда.

- Меня зовут Иван Горчев, род занятий - двадцать один год. Сын младшего брата барона Горчева из Нашего Городина, царского камергера. Отец - капитан гвардии, дядя - Юствестий Верстков, командующий губернским гарнизоном, защищал Одессу от мятежного флота. Ни единого слова правды. Но удивительное дело: доверчивость молоденьких девиц и пожилых ученых поистине безгранична. Профессор надел пенсне:

- Вы, следовательно, эмигрант?

- Так точно, батюшка Профессорович, - вздохнул наш герой. - Мой отец под хорошую руку даривал десятки тысяч рублей на императорский балет. Эх, как летел он, бывало, на тройке с позолоченным гербом через Царское Село... Гей, наливочка!

Гей, Волга, еще бы разок тебя увидеть!

- Но вы вряд ли можете помнить Россию, если вам двадцать один год.

- То-то и оно, батюшка Профессовский. Никогда я не видел этих удивительных снежных полей, которые так врезались в память...

- И что вы делаете здесь, господин Горчев?

- Тише! Я переодет матросом из политических соображений.

Как вы успели, вероятно, заметить, наш герой отличался замечательным качеством:

он не говорил правды и не лгал, а просто и порывисто излагал все, что приходило в голову. Такое свойство уже не раз вовлекало его в невообразимые истории, поскольку довольно редко наблюдалась логическая связь между его словами или поступками.

- К сожалению, с деньгами у меня туговато, один негодяй меня, в сущности, ограбил.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.28. 12:48:03

Gorcsev, for ever
bár fülig jimmyt jobban kedvelem

Manyecska 2012.06.28. 12:51:44

A Vanek úr Párizsban?

Rosszindulatú Vászka 2012.06.28. 12:54:12

Rangkórság. A kapitány ugye, mindég vonzóbb. Piha :)

Nevem van...

Manyecska 2012.06.28. 12:54:59

@LenaLondon: jó ötlet. Ide én is azért yárok mert látom hogy más fényévekkel jobban szenved...:D:D

Manyecska 2012.06.28. 12:56:47

Ja ez a 14 karátos autó??

Rosszindulatú Vászka 2012.06.28. 12:57:19

- Nagyon helyes, hogy a tetemet már előkészítették a boncoláshoz. Örülök, hogy végre rend van a kórházban. Fogjunk hozzá uraim. A lelet szerint ez itt egy negyvenöt év körüli anaemiás egyén, causa mortalis: előrehaladott atrophia...

A kórboncnok felemelte kését, lehúzta a leplet, ám ekkor legnagyobb csodálkozására a halott felült, és mutatóujját figyelmeztetően kinyújtva, így szólt:

- Pardon, a boncolás előtti illem előírja, hogy bemutatkozzam.

A tanár szigorúan összevonta két szemöldökét, és a meghökkent kórházi szolgára nézett.

- Marcel! Hogy kerül ide egy jól nevelt női hulla, a középkorúnak jelzett negyvenöt év körüli egyén helyére. Uraim! - És az orvosokhoz fordult, választ sem várva: - Iménti kijelentésemet visszavonom: a kórházban még sincs rend.

- Nem is szólva az ablakokról - jegyezte meg egy tetemtől szokatlan, szemrehányó hevességgel a halott -, amelyeket legalább két hete nem pucolt senki. Nevem Prücsök, mely titkos megjelölés nemzetközi kémnők számára.

- Hogy kerül ön a boncolóasztalra? - kiáltotta a kórházi szolga.

- Belopóztam, kérem, éjszaka, mivel hírhedt kémnő vagyok, és fontos hadititkokat akartam itt kilesni. Ez kötelező, mert megbízóm, akinek rém vastag a szemöldöke, miszter Iksznek hívják, olykor kacag, mindenkit megölet, és egy feltűnően tuskólábú illető, beteg rokonaim révén zsarol.

- Még mindig nem értem - mondta az orvos kollégáinak. - Úgy tudom, hogy a katonai ügyészség kórházának nincs elmeosztálya.

- Lehet, hogy más helyről szökött el.

Közben Marcel, a szolga telefonált az őrségre. A boncolásra szánt halott természetesen ott volt a helyiség sarkában, egy koporsó mélyén, csakúgy, mint máskor. Ez a leány egyszerűen a helyére feküdt.

- Kérem, tessék elhinni, hogy én az ágyúgyártás vegyi receptjéért lopóztam be... - állította türelmetlenül, kissé siránkozva a jól nevelt tetem.

Rosszindulatú Vászka 2012.06.28. 12:58:35

@Manyecska: ejnye no, hát perszehogy kéremszépen.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.28. 13:01:24

jáccunk..te idézel, én meg csípőből megmondom..hehehe

Manyecska 2012.06.28. 13:01:34

@Rosszindulatú Vászka: jó hát nem tudom olyan gyorsan végigolvasni..:D!!

Manyecska 2012.06.28. 13:05:07

Vászka, oroszul lécci. Úgy én is megértem!:)

Manyecska 2012.06.28. 13:07:10

...kimegyek sörér../ez tény/

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.28. 13:08:23

@Rosszindulatú Vászka: azért egy kicsit hosszabbat is lehetett volna:(

Rosszindulatú Vászka 2012.06.28. 13:09:30

@batgirl: ehheheheeee :)))
Néma revolverek városa.

@Manyecska: hát nincs minden naccerűség cirillbe. Ellembe láttad a Behemótos táblát a Globálon?

m.cdn.blog.hu/gl/globalicum/postimage/181465_10150851587226207_402812836_n_1340622330.jpg

Manyecska 2012.06.28. 13:13:49

@Rosszindulatú Vászka: :D ismeretlenekkel beszélgetni tilos.. :D /nem írtam be a googliba mivel .:P/

helianthus 2012.06.28. 13:18:45

@batgirl: Most megvagy, gazember, vége a játéknak.
A másik rezignáltan felelt:
- Ez egy nagy igazság, uram.

Anomalocaris (törölt) 2012.06.28. 13:23:17

@Kellemes Zérókomponista: Rendszerszerűen. A hét minden napjára megvannak bizonyos étkezési szabályok, hogy mit szabad és mit nem, Odri ragaszkodik hozzájuk.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.28. 13:23:21

Emberek! Van ez a villanyos fogkefe. Hogy kell használni? Minden használat után töltőre teszem? Vagy hagyom teljesen lemerülni, és csak akkor töltöm fel? Hogy lehet az élettartamát leginkább meghosszabbítani?

Manyecska 2012.06.28. 13:24:34

@atpijkamo: vegyél egy marhasokkolót.

Rosszindulatú Vászka 2012.06.28. 13:24:48

@Manyecska: csak neked, csak ma, a legmegnyugtatóbb hangú költő:

www.youtube.com/watch?v=5jTGgwGvsjc&feature=related

@helianthus: nem állíthatok minden pofon mellé közlekedési rendőrt.

Az ajándék szép, de már ettem ilyet.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.28. 13:24:50

@Manyecska: @Rosszindulatú Vászka: Manyecskába az a legjobb, mikor időnként pajkos.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.28. 13:25:56

@atpijkamo: én akkor töltöm fel, ha lemerül.
és van egy másik kefém, amit akkor használok:)))

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.28. 13:26:12

@Manyecska: És az megtisztítja a fogakat? Vagy ha azt használom, utána már mindegy lesz a fogaimnak?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.28. 13:27:05

Te lenni balkezes, én jobbrol várni ütés

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.28. 13:28:06

Galamb neki repült a falnak, de a következő másodpercben úgy vágta szájon a vitorla mestert, hogy az meglepetésében lenyelt egy font bagót..

Rosszindulatú Vászka 2012.06.28. 13:28:48

@atpijkamo: nem is montad eddig, hogy van fogad.

Anomalocaris (törölt) 2012.06.28. 13:29:18

@helianthus: Én és az organikus burok nem vagyunk ugyanazok, így érthető?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.28. 13:30:07

@batgirl: Köszi!

Én pazarlásnak tartanám két villanyfogkefét tartani.

A Charles angol trónörökös kitalálta, hogy ő is környezettudatos lesz. Azt tapasztalta, hogy a fogkrémtubus végében marad mindig egy kis fogkrém. Ezért vett (vetetett) egy ezüst fogkkrémtubuskinyomót. (Aminek az ára úgy százezer év alatt térül meg a spórolásból.)

Rosszindulatú Vászka 2012.06.28. 13:30:13

Vicsortít a fogam ááááááááááááá,
bújj gyorsan az ágy alá!

Körmöm negyven, fogam húsz,
ne nézz rám, mert megvakúlsz!

Anomalocaris (törölt) 2012.06.28. 13:31:24

@atpijkamo: Gimis osztályfőnököm mondta mindig, ha nagy volt a zaj, hogy "halló, emberek..." Valahogy már akkor is zavart, de akkor még nem tudtam miért.

Rosszindulatú Vászka 2012.06.28. 13:31:29

@atpijkamo: igaza van. A pazarlás bűn. Csaxólok.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.28. 13:31:46

@Rosszindulatú Vászka: Még van 28 és fél. Olyan 4-5 hűtőszekrény ára van a számban.

Rosszindulatú Vászka 2012.06.28. 13:35:47

@atpijkamo: civilizációs vesztes vagy. A középkorba már rég kihullottál volna :)

Vagy levesevésre kárhoztattál volna vala, mint Cohen a barbár :P

lazarjozsef75 2012.06.28. 13:41:26

@batgirl: Nem lehet minden pofon mellé közlekedési rendőrt állítani.

-Mááártiiin, milyen jó lenne, ha ledobnááál...
-De még milyen jó lenne, ha ledobnálak.

Rosszindulatú Vászka 2012.06.28. 13:41:33

@atpijkamo: szeressük.

hamár, homár, további kedvenc magyar nyelvi lelenc:

"Csókolom, a néni a Bagaméri bácsi?"

Azért ez nagyon ott van.

Rosszindulatú Vászka 2012.06.28. 13:42:40

@atpijkamo: háháháhááááá, Viagra is csak porítva :)))

Rosszindulatú Vászka 2012.06.28. 13:46:00

@Kiddy (dugnám nikki sixx-et!): itten költészet meg romantika, te meg mennél az idegenszívű egyenleg-vámpírokhoz?

Manyecska 2012.06.28. 13:50:27

@atpijkamo: hát valahogy úgy gondoltam! :))

LenaLondon 2012.06.28. 13:51:39

@agresszív kismalac: Jah most itthonról többnyire. De inkább piálás és meló helyett tornáztam egy rohadt nagyot. Most jobb kicsit. Legyilkoltam magam.

Rosszindulatú Vászka 2012.06.28. 13:53:07

Tiszta fogsor, friss lehellet.
ropogtasson csirkebelet!

Manyecska 2012.06.28. 13:56:04

@atpijkamo: én ehhez a témához se tudok hozzászólni mer nincsenek ilyen rezgős-elemes cuccaim. Azt hiszem nem vagyok sikeres asszony. :D

Manyecska 2012.06.28. 13:57:09

@LenaLondon: meg kell mondjam /bár esse érdekel itt senkit/ én se vettem sört:(!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.28. 14:01:48

@Manyecska:

Öreg néni a szexshopban.
- Vaaan ilyen eleeemes viiibrátoruk?
- Igen. Mutassak egyet?
- Neeem. Csaaak azt mooondja meeeg kedveeees, hooogyan kell kiiikapcsooolni?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.28. 14:05:00

@atpijkamo: kinek van kettő??????????
1 normál és 1 elektromos.
tudom ám a normált is használni:))

Manyecska 2012.06.28. 14:07:11

@atpijkamo: "nem hölgyem, a termoszunk nem eladó.."

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.06.28. 14:08:09

@Manyecska: A Lidlibe' 199 a dobozos Pilsner Urquell. Mondjuk, én az üvegest jobb' szeretem.
Úgy láccik, örexem.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.06.28. 14:09:32

Hogy van az oroszul, hogy "Kérem, nekem fejlövésem van."?

LenaLondon 2012.06.28. 14:10:01

@Manyecska: Engem érdekel. A sör jóóóó, én veszek estére.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.28. 14:10:46

@batgirl: Nekem meg van egy övem is, meg egy nadrágtartóm is. Sokkal biztonságosabb viselet.

@Manyecska: A bolondok a bolondokházában röhögnek. Néha egyik-másik bemond egy számot, mondjuk, hogy 92, a többi meg a hasát fogja a röhögéstől. A látogató kérdőn néz az igazgatóra.
- Vicceket mesélnek. Már mindegyiket kívülről fújják, ezért elég a sorszámát bemondani.

Manyecska 2012.06.28. 14:11:07

@agresszív kismalac: majd megnézem:) biciklivel vagyok biztos fejreállnék valamelyik kanyarban - sok van errefelé!! Csak úgy hasít a szél mellettem mer lelyt is képzelheted! nem kockáztatok! Pláne ha rendőr is van mer szoktak itt..

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.28. 14:12:22

@agresszív kismalac: Пожалуйста, я получил выстрел в голову.

Vagy valami ilyesmi.

Manyecska 2012.06.28. 14:13:22

@atpijkamo: tegnap láttam multifunkciós!!:D melltartót az Aldiban..! Az milyen már?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.28. 14:13:27

@Manyecska: Te a biciklin is homározol??? Nem ráz?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.28. 14:14:55

@Manyecska: Az olyan, hogy nappal tartja a melleket, este meg a partnered leveheti. Dupla évezet.

Manyecska 2012.06.28. 14:16:40

@atpijkamo: de..úgy értem a munkahelyemre azzal járok..

Manyecska 2012.06.28. 14:19:00

@atpijkamo: az enyém már most az, benne tartom a kasszakulcsot miegymás, nyakamba teszem a csomót oszt bedobom a dekoltázsomba!!! az előbb itt furán nézett egy ügyfél mer rutinos mozdulattal nyúltam be a blúzomba:D:D!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.06.28. 14:21:02

@Manyecska: :))

Eddig azt hittem, övtáskám van. Ezexerint én is melltartót hordok.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.06.28. 14:21:58

@Manyecska: a multi funkciós az, hogy a fenekedre is húzhatod..
sőt heresérv esetén is bevethető

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.06.28. 14:22:03

@Manyecska: Azért a lelyt-hez kellett egy másfél perc.

Manyecska 2012.06.28. 14:25:54

@atpijkamo: az a baj tudod hogy marha hidegek a kulcsok a hasamnál oszt beraktam oda..:D már rutinból nyúlkálok oda gáz..

Manyecska 2012.06.28. 14:34:54

@agresszív kismalac: van ebbe páncélszekrény kulcs is olyan tíz centi:D..nem pénztáros vagyok az Aldiba..

Manyecska 2012.06.28. 14:40:06

@batgirl: meglepődnél a kutyára miket szoktunk ráadni!:) persze csak felpróbáljuk nem szadizom. szemüveget, fejhallgatót /azt csípi/..pl..

helianthus 2012.06.28. 15:33:02

@Rosszindulatú Vászka: tényleg, ez is milyen jó szöveg!

Ajándékot hoztam neked, malájok fejedelme.
- Nem baj, csak szép legyen - felelte Nalaya király.
Wolfgang átnyújtott a bennszülöttnek egy ultramarinkéket, mert ez kedvenc színe volt, és többet is tartott belőle a készletében. A maláj megnézte.
- Az ajándék szép, de már ettem ilyent. Mit kívánsz, csúf, öreg idegen?
- Ide hallgass, király. A szomszéd Bali-szigetről regényeket írtak, és azóta a bennszülöttek gazdagok. Miért ne utánozhatnád ezt a példát?
- Nem tudok regényeket írni, és a népemnél sem vettem észre ilyesmit.
- A regényt más írná, és te meggazdagodnál... Tudod te, mi az a reklám?
- Még nem ettem.
- Nem ennivaló. Elmagyarázom neked, hogy mi a reklám. Az emberek szeretnek örülni. Én festő vagyok.
- Értem. Ez a reklám.
- Nem. A reklám az, ha bebeszéljük előre az embereknek hogy valaminek örülni fognak. Én festek a szigetről, az újságok írnak, és a vállalkozók bedőlnek. Ezt úgy mondják, hogy fürdőhely. A turisták vad fehér törzse, amely a Baedeker nevű istent imád, ellátogat ide. Ezt hívják konjunktúrának. Kis-Lagonda fürdőhely lesz.
Őfelsége gondolkozásba mélyedt.
- A tipp nem rossz - mondta azután, fűtői múltjából hazajáró kifejezéseinek egyikével.

helianthus 2012.06.28. 15:35:20

@Emberiségellenes háztartási gép: értem, csak baj ne legyen! !! (nyugodj meg, csak húzlak)

Taxomükke (UK) 2012.06.28. 16:28:10

Szerintem olajat kell bele tölteni.

Anomalocaris (törölt) 2012.06.28. 18:08:42

@helianthus: Ide már nincs értelme írni! Vannak új posztok! A falapocskák visszafelé nem nyílnak!

XCat 2012.06.28. 18:11:16

@Emberiségellenes háztartási gép: Én vigyáznék vele a helyedben. Néha nem látszik meg rajta, de az alapok nem változnak. :)

Anomalocaris (törölt) 2012.06.28. 18:19:19

@NaomiKaramell: Ezt egy az egyben írhatnád neki is :) Szerintem ő van nagyobb veszélyben... *.*

Anomalocaris (törölt) 2012.06.28. 18:33:14

@NaomiKaramell: www.humorvilag.hu/pdata/t/l-6755.jpg

Valami ilyesmit képzeltem el Én is, csak kicsit alienesebb irányban.
süti beállítások módosítása