Tékozló Homár

Előkarácsonyi játékvásár a Tescóban

2012.11.28. 12:18 | jackyll | komment

A Bricostore-végkiárusítás mellett majdnem elsikkadt, hogy a Tescóban is volt ám különlegesen kedvezményes játékvásár. Az egyetlen gond csak az volt naiv ügyfél szerint, hogy a csak a polcokon található termékeket akciózták. A raktárból nem töltötték újra a játékokat menet közben, naiv vásárlónak azt javasolták, jöjjön vissza este 10-re, amikor már nincs akció:

A Tesco kitalált egy remek akciót múlt hétre, hogy a péntek-szombat délutáni pangó időszak forgalmát fellendítse. Az akció lényege az, hogy aki 17:00 és 22:00 között bármilyen játékot vásárol, a vételár felének értékében kap egy későbbi időszakban levásárolható kupont. Az ötlet jó, hiszen a karácsony még messze van, ki is lenne olyan bolond, hogy már novemberben nekiáll játékot venni. Nyilván a szervező sem számított rá, hogy egy 50%-osnak beállított (valójában max. 33%-os ) kedvezmény hatására hömpölyögni fognak a vásárlóhordák, és néhány nagyon gagyi darab kivételével üresre csontozzák a játékosztály polcait. Persze nem várhatjuk el, hogy egy frissen indult vállalkozás, aminek csak minimális tapasztalata van a kereskedelemben, akkora éleslátásról tegyen tanúbizonyságot, hogy egy ilyen akció mögé logisztikai hátteret biztosítson.

Ahogy a Tesco nem számított rá, mi sem. Beállítottunk szombat délután fél hétkor azzal a szándékkal, hogy elköltünk egy szerényebb összeget. Persze nem voltunk mohók, néhány előre eldöntött tétel (mozdonyok és sínek a Thomas & Friends Take-n-Play sorozatból) volt a kitűzött cél. Thomas amúgy egy jelentéktelen figura, nem is értjük, gyermekünk miért rajong érte annyira. Tudjuk, hogy ezzel más gyerekek nincsenek így, ezért szinte sokkolt a hasonló játékok polcánál fogadó látvány (mérsékelten pormentes, fehér polcok).

Szerencsére a közelben munkálkodott egy árufeltöltő kollegina (a már korábban említett, nem túl népszerűnek tűnő játékok 75%-ig megtelt polcait próbálta lábujjhegyen állva 100%-ra tölteni), akitől megkérdeztük, van-e remény arra, hogy a közeljövőben a thomasos polcok is újratöltődnek. Mosolyogva tájékoztatott, hogy a raktárban van még bőven, de ő ilyen tömegben nem tudja kihozni az árut. Javasolta, hogy nézzünk vissza valamivel este 10 után, mert addigra már hozzá fog férni a polcokhoz. Kifejeztem aggályomat, miszerint 10-kor épp vége az akciónak, ami miatt jöttünk, és megkértem, hogy a fent nevezett célcsoportra keressen rá a raktárban, és ha bármit talál, hozza ki, megvárjuk. Ezt a kérést egy vállrándítás kíséretében megtagadta.

Tudatos vásárlóként tudtuk, hogy mindig van egy elérhető felettes, ezért az ügyfélszolgálati pulthoz fáradtunk, ahol a következő látvány fogadott: Munkatárs (akinek a modorát már korábban is enyhén szólva kifogásolhatónak találtuk, ám a jelek szerint a vezetőség pont ilyen alkalmazottal szeretné a cég imázsát építeni) áll a pultban, és borítékokat címez. Ezt a szörnyen fontos, és sürgős munkát nyilván csak arccal lefelé tudja elvégezni, így fordulhatott elő, hogy nem figyelt fel közeledtünkre. Annyira koncentrált, hogy az a finom köhintés sem jutott el tudatáig, amivel közel 3 perces toporgásunknak próbáltam véget vetni. Szerencsére kevéssel később sikerült észrevetetnünk magunkat (és még a borítékokat sem kellett ehhez szanaszét szórni), és megkértük, hogy hívjon oda egy illetékes vezetőt. Puszta kíváncsiságból megkérdezte, mi a problémánk, ezért vázoltam neki. Azzal próbált mentegetőzni, hogy akció van. Elmagyaráztam neki, hogy épp ezért vagyunk itt, és hogy az akció a jelek szerint nem éri el célját. Azt is elmondtam, hogy a világért sem szeretném kizökkenteni láthatóan fontos és sürgős missziójából, ezért is bátorkodtam arra kérni, hogy hívjon valakit, akinek kompetenciája elég lehet ahhoz, hogy fogyasztóvédelmi aggályaimat megosszam vele.

Idővel elő is került egy nyalka fiatalember, kitűzőjén „gyakornok” felirattal. Miután tisztáztuk, hogy ő éppen arra a pozícióra gyakorol, aminek képviselőjét szóra szeretnénk bírni, elmondtam, hogy nem szép dolog csúcsidőben akciót hirdetni anélkül, hogy a megvásárolható áruról is gondoskodnak. Erre ő annyit tudott javasolni, hogy megnézi a gépen, helytálló-e a feltöltő kollegina állítása a raktárkészletről. Ez a kezdeményezés nemes, ám céltalan lett volna, mert (saját bevallása szerint) ha talál is valamit a gép által mutatott készletben, a kezünkbe nem tudta volna adni (logisztikai okokból).

Mivel nem jutottunk előbbre, kedvesen megkértük, hogy küldjön valaki olyat, aki már elég ideig koptatta az iskolapadot ahhoz, hogy ne gyakornokként ügyködjön az áruházban. Tettük mindezt annak (egyre halványuló) reményében, hogy az illetékes megérti gondunkat, és elővarázsoltatja a raktárból az ott bújkáló készleteket. Illetékesnek kevéssé fűlhetett ehhez a foga, mert érkezését megelőzte egy hosszas telefonbeszélgetés, amit az ügyfélszolgálati pult egy másik munkatársával folytatott. A beszélgetés tartalma bizalmas lehetett, mert a kollegina a pult mögött álló szekrénybe (!) húzódott be ennek lefolytatásához. Mi csak a kiszűrődő félmondatokból tudtuk, hogy rólunk van szó.

Csodák persze nincsenek, az illetékes (akivel már korábban találkoztunk; tagja volt annak az öltönyös-blézeres csoportnak, ami ráérősen flangált a zsúfolásig telt játékosztály környékén amikor az áruházba érkeztünk) nem próbálta megoldani gondunkat. Előhúzott inkább egy újabb kártyát, és azt kezdte el szajkózni, hogy az akció csak a készlet erejéig tart. Próbáltuk jelezni, hogy ez az érv csak akkor állná meg a helyét, ha a kollegina nem ajánlotta volna fel, hogy jöjjünk vissza 10 után (tehát készlet van, csak most nem akarják megosztani velünk), de ez lepergett róla.

Mivel időközben már mindhárman elvesztettük türelmünket, megegyeztünk abban, hogy hazajövünk, és a nyilvánossággal osztjuk meg történetünket.

Köszönjük az elvesztegetett délutánt, Tesco.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.11.29. 07:31:13

@helianthus: Párhónapja volt az első, és most megint.Imádom, de belátom, hoyg ez nem megy nekem.

vénszivar 2012.11.29. 07:50:02

@batgirl: Talán túl mohón faltad...

Szenthomárság 2012.11.29. 07:50:30

Szerintem ilyen hiperszuper leárazásra csak a nagyon nagyon nagyon ostobák és a szociológia esetleg magyar folklór témában doktorit író egyének mennek.
Normális ember messziről elkerüli az ilyen csürhét.

@batgirl: ugyanattól? Mert akkor tanulj a hibák sorozatából és harmadszor már ne egyél belőle! :)

Szenthomárság 2012.11.29. 07:55:02

@atpijkamo: :D
ez de odabasz! Még jó, hogy a melóhelyen olvastam, nem otthon a villában!

vénszivar 2012.11.29. 07:55:25

@Szenthomárság: Igaz, én cigány vagyok, de úgy hallottam, hogy nálatok parasztoknál 3 az igazság. @batgirl: Én még adnék egy esélyt :)))

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.11.29. 07:57:40

@Szenthomárság: Elsőre nem hiszed el, hoyg tőle kerülsz szar állapotba, másodjára , már pontosan tudod.
Nincs harmadik.

Szenthomárság 2012.11.29. 07:58:14

@vénszivar: nálunk három féle ember van, aki tud számolni és aki nem

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.11.29. 07:58:47

@vénszivar: én már nem. harmadjára senki és semmi nem kap esélyt.

Manyecska 2012.11.29. 08:09:51

Jó reggelt booooáááááááá:D:D

Szenthomárság 2012.11.29. 08:11:03

@vénszivar: dehogyis, a faterom is ír. Muter viszont welszi. van is anyázás otthon.

vénszivar 2012.11.29. 08:14:27

@Szenthomárság: Gondoltam. Még együtt élsz velük ? Akkor te skót vagy ! Na ez már húúú bazzz meg.

Szenthomárság 2012.11.29. 08:17:02

@vénszivar: még együtt élek velük, mert angolkóros vagyok.

vénszivar 2012.11.29. 08:21:11

@Szenthomárság: Írek, welsziek, skótok, mind angolkórusosak......

2012.11.29. 08:25:18

@batgirl: másodszorra kaptam étel mérgezést a tonhal konzervtől.

Két eset még nem alkalmas következtetések levonására!

2012.11.29. 08:27:01

@vénszivar: nálatok parasztoknál 3 az igazság.

Nálam sörben néha több! Akkor az asszony elmondja az igazságot, hogy mit gondol rólam! :(

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.11.29. 08:39:49

@hagyma: Ezek szerint 1947 es 1990 kozott nem volt Amerika. Aham.

Szenthomárság 2012.11.29. 08:41:59

@hagyma: ne próbáld már meg hősi tettként beállítani, hogy néha -kizárólag gazdasági érdekből - lerohantok egy országot.

2012.11.29. 08:49:26

@batgirl: Az volt? Az pont egy elég drága konzerv. Valami gagyibbra tippeltem! Kibontottad? :)

Szenthomárság 2012.11.29. 08:52:06

@cirróka: lehet, hogy a konzervnek semmi baja, csak @batgirl: tonhal intoleranciában szenved
esetleg akut olivaolaj keresztallergiával súlyosbítva

2012.11.29. 08:58:10

@Szenthomárság: Hát konzerv ritkán romlott, főleg ennél az agyonreklámozott drága fajtánál nem valószínű.
Úgyhogy kedves kolléga, a konzílium döntése alapján tiltsuk el Batgirlt az uszonyosok fogyasztásától. Ebbe a búvár is beletartozik, azt sem ehet!

Szenthomárság 2012.11.29. 09:01:05

@cirróka: lettem én már rosszul három michelin csillagos restiben is Cegléd-Alsón, úgyhogy bármi lehet.
de az eltiltást támogatom.

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.11.29. 09:03:29

Tegnap a tescoban jártam. Kidz Lab Kit-ért. A kasszánál valakinek már húzogatta le a pénztáros az áruját, én meg rühes kutyaként kaparásztam a kártyám után. Mögöttem két melósruhás fiatal hapsi állt egy szekérderéknyi élelemmel.

-Lehetne elkezdeni kipakolni, hogy haladjon is!- hangzott egy érces női hang.
Egy kék köpenyes tescos volt, valami papírokkal a kezében.
Kinyögtem, hogy a kártyát keresem. Majd szembe fordulva vele megköszöntem, hogy ilyen kedvesen figyelmeztetett, s megjegyeztem, mindig öröm Igazi Kereskedővel találkozni.

Sajnos, újebb fél évig nem találozom velük. :(

Szenthomárság 2012.11.29. 09:07:44

@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár: Szerencséd volt, mert beléd is rúghatott volna!
sajnos ez a sok boltos luvnya még a régi rendszerben az ABC-ben szocializálódott.
sosem fog már megváltozni, bár szerintem pár év céltalan munkanélküliség után elővenné a mosolyát is.

A Spanyol Inkvizíció 2012.11.29. 09:10:53

@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár: Az a baj, hogy sokan csak hümmögnek így semmi nem fog változni.
Azt kell mondani, hogy ha még egyszer ilyen stílusban szólalsz meg, akkor megb.szom anyádat a ravatalon. Na ebből ért!

2012.11.29. 09:14:38

Szomorú hír! az autóját, a pénztárcáját, az összes iratát és a bakancsát is ellopták Lang Györgyinek,

Szenthomárság 2012.11.29. 09:15:34

@cirróka: még szomorúbb, hogy rajta kívül még kurvasok embernek lopták el ugyanígy a cuccait

2012.11.29. 09:20:47

@Szenthomárság: A bakancson akadtam fel. Különben ilyet ellopni hülyeség, az egyedi tárgyak "megszívatják" később a tolvajt.

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.11.29. 09:21:12

@Szenthomárság: A kora alapján az ABC-t nem is tudná dekódolni. ;)
Mindenesetre megkaptam, ami a multiban vásárlónak jár.

@A Spanyol Inkvizíció: Azt nem a mi kultúrkörünk mondja. De lehet benne valami, mert a tasz, meg az Index már kivonult intejúztatni a rendőrséget ostromló Kultúr-Kör-t.

2012.11.29. 09:27:04

@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár: A "bugyiját" nem lopták el a hírek szerint! Biztosan nem valami kis csipkés falatnyi izét hord! Bele sem merek gondolni! :)))))

Manyecska 2012.11.29. 09:35:47

@cirróka: a bakkkancsát? nem te voltál?:D

Manyecska 2012.11.29. 09:37:29

Ahhh megyünk dokihoz du. mártiszta ideg vagyok!!:D:D ..:)

Manyecska 2012.11.29. 09:50:12

Igen, agyátültetésre.

helianthus 2012.11.29. 09:57:57

@Szenthomárság: te még mindig nagyon mérges embike vagy. Mi fáj, gyere mesélj, mondj el mindent, tőlem ne félj....sállállá meg dududddúúúú!

2012.11.29. 10:02:05

@Manyecska: Annak a tehénnek a büdös bakancsát én nem venném fel! Különben is nagyon jó surranóm van, nem kell másik!

Manyecska 2012.11.29. 10:10:58

@cirróka: én se. Hétfőn viszont kapok pár irodabútort a káeftémbe, milyen jó érzés!! /:D/ Már csak ők hiányoztak:(

Manyecska 2012.11.29. 10:13:49

@lazarjozsef75: nem:D csak egy vizsgálat! Najáccatok szépen én sikításközeli állapotban vagyok!!! :D :(

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.11.29. 10:21:10

Mi van, még mindig játékvásár van? :D

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.11.29. 11:04:44

@Szenthomárság: Nem volt romlott, vagyis nem volt rossz illata, sem rossz íze. Sajnos, nagyon szeretem, de most letiltottam:((
@cirróka: ezt szeretem:)

Manyecska 2012.11.29. 11:07:45

Ki kell venni előtte a konzervből..!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.11.29. 11:17:42

@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár: az a gáz, hogy még felnõtt embernek is dilettáns a legtöbbje, nemhogy Kereskedônek. Túl komplexet ne várjunk el, Krva anyjukat. El lehetne nézni, meg lehetne mosolyogni, hogy jááj, de kis édibédi, há' azt se tudja mit cselexik. De ezek a magasszinten rezgõ empátikus céllények nemegyszer a nyudgíjkorhatár körül rezegnek. A felnõtt/sokat megélt(saját egyszerûségébõl adódó kudarcsorozatba/boldogtalanságba belefáradt) én-tudat rendkívül makacs, ha beleavatkozol, ugyanaz a fosmódi köszön vissza, a folytatásban is. Nincs kiút. Esetleg vásárlók könyve és telerajzolni síró szmájlikkal.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.11.29. 11:19:20

Elmentem a fóti auchanba, és a bricostore előtt autó, autó hátán!! Ezek még nem tudják, hoyg már lámpát sem lehet náluk kapni:)))

elwood 2012.11.29. 11:26:05

"a vételár felének értékében kap egy későbbi időszakban levásárolható kupont. ... egy 50%-osnak beállított (valójában max. 33%-os )"

a poszternek igaza van, de valaki megmagyarázná, hogy ha a felét visszaadják akkor mitől 33%-os ?

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.11.29. 11:27:29

@ColT: f|tymák és falepkék csattogása hallik. Beszállhatol.

2012.11.29. 11:27:55

@Manyecska: Ki kell venni előtte a konzervből..!

Igen, mert különben nagyon rágós! :)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.11.29. 11:29:38

@cirróka: mondjuk ez eszembe sem jutott. akkor már tudom, hogy a külsőburkolat nem evésre való.

2012.11.29. 11:30:17

@batgirl: Ne izgulj, én is jártam hasonlóan. Egy különösen finom halkonzervnek a végén az olaját is felhörpintettem és azt nem kellett volna! Forgott ám a gyomrom!

Atörökk 2012.11.29. 11:30:38

Ez mán itten cset? Van moderátor?

2012.11.29. 11:33:25

@atörökk: Nyugoccság efendi! Te is szójjá hozzá! Nem szokol olajos halat zabbantani?

vénszivar 2012.11.29. 11:34:00

@cirróka: Akkor @batgirl:nak fém allergiája van. A szagértő @Gate of the gothic-sceleton monster's throat:meg sem kérdezitek ?!

Atörökk 2012.11.29. 11:35:35

@cirróka:
Nyugott vagyok. Még. :D
Nem, nem szoktam, a szagától is tótágast áll a gyomrom. Konzerv kagylót és bébipolipot sem eszem.

vénszivar 2012.11.29. 11:40:35

@atörökk: Van ! Csak most leugrott, hogy pont ilyen konzerv halat vegyen.
Addig tartsuk a fent a napot. Erre úgy süt, hogy köldökig levetkőztem. A nap elcsúszik a bronz színű pattanás mentes testemen.....Hiszen én sem paraszt, sem badys nem vagyok. Szoktam látni, hogy főleg az utóbbiak olyan pattanásosak, hogy az már undorító. Biztos az "izmot" gyártó porok miatt ! :):D

2012.11.29. 11:41:27

@atörökk: Mondjuk egy rendes török gyroson él!

vénszivar 2012.11.29. 11:42:42

@cirróka: Te hallottál rendes törökről!?!
Gárdonyi Géza Egri csillagok.:)

2012.11.29. 11:45:20

@vénszivar: Jó, hogy mondod! Meg kéne nézni az edző válaszolt a Body Building Gym oldalán! Nagyon arc!

Atörökk 2012.11.29. 11:45:29

@cirróka:
Igen, gyrost legalább nem csinájják se csivavából, se galambból. :)

vénszivar 2012.11.29. 11:46:59

@atörökk: ne egyél rá olajos halat.....

Atörökk 2012.11.29. 11:48:39

@vénszivar:
Nem fogok, ez egész biztos.

2012.11.29. 11:59:13

@cirróka: Némá! Badybunny tök normálisan válaszolt az egész oldalon a kérdezőknek! Mi van a csávóval? Nem a régi!

Szenthomárság 2012.11.29. 12:07:32

@helianthus: Nem vagyok én, csak a bótosokat ki nem állhatom. Mármint a bunkókat.

Szenthomárság 2012.11.29. 12:10:06

@batgirl: Írd meg a homárra, szerintem.

Manyecska 2012.11.29. 12:18:43

@cirróka: szerintem nyaljon sót!!

obudasport.hu/2012/11/obudai-fitnesztermek-50-os-napja/#more-2419
:) most szombaton, köszi a lehetőséget..

Manyecska 2012.11.29. 12:19:54

@vénszivar: az nekem van /nem adom/, inkább tengerallergiája lehet:D! ilyen more-allergiája. Izé, máre!!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.11.29. 13:01:46

@ColT: A FŐNÖKE FARKÁT..
(bocsika, de nagy disznó voltam:)))

Manyecska 2012.11.29. 13:17:04

@ColT: miért? én ma x.sz. parkoló helyett "parcellát "kértem...majdnem:))):D:D

Atörökk 2012.11.29. 13:23:45

@Szenthomárság:
Főleg Hagyma. Ő rohanja a legjobban. KIváló minősítéssel végzett első osztályú tengerészgyalogosként mindig az első vonalban harcolt, nem tudtad?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.11.29. 13:27:55

@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár: Praga fele a magyarok mentek es feltunk tolunk, mert mar egyszer hadatuzentunk nekunk
@atörökk: soha eletemben nem fociztam, de ha a fradi nyer vagy a buccaneers, akkor siman kozlom, hogy nyertunk
na ezt hova teszed?:)

rogoka 2012.11.29. 13:31:08

Most olvastam a posztoló írását. Apám, ugyanezt játszották el velünk is, úgyhogy kicsit elszállt az agyam a végére. Normális érvük nem volt. Kb. 3 emberrel is beszéltem az áruházban, de egyik sem tudott érdemben segíteni. Ráadásul mi csak emiatt mentünk a barátnőmmel, gondoltuk megoldjuk kicsit olcsóbban a kisebb rokonaink ajándékait. Szóval miután eléggé gőzölgött a fejem, hazajöttünk és láss csodát még jól is jártunk, mert rágooglizva azt hiszem a Tesco néhány terméket drágábban adott és abból engedett %-ot, mint más áruházak. Magyarul máshol olcsóbban is megkaptuk volna mondjuk az aktuális játékot.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.11.29. 13:31:32

@atörökk: amugy elenjaro es kivalo katona voltam, mint lokatorkezelo Boldogon
/Heves megye/

Atörökk 2012.11.29. 13:33:44

@hagyma:
Biztos vagyok benne, hogy ezen múlott a kuvaiti hadjárat sikere.
Ja, az megvan, az égő olajkutakat viszont magyarok mentek eloltani, mert a világon más nem igen értett hozzá?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.11.29. 13:38:51

@atörökk: persze hogy meg van, de ez igy enyhe tulzas
oltottak Ok IS
mer a kocsogok meg hazafele menet felgyujtottak azokat

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.29. 13:44:42

Kedves Poszttoló, volt olyan hangulat, mint abban a "svájcinéger" filmben, ahol egy akcióhős figuráért ölik egymást a népek karácsonykor?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.11.29. 14:01:35

@neccharisnyás útonálló: na azt a filmet a kölykökkel legalább ötször megkellet néznem..brűűű

2012.11.29. 14:11:09

@batgirl: na azt a filmet a kölykökkel legalább ötször megkellet néznem..brűűű

Én meg a lányaimmal a Terminátort nézettem meg, meg a Predatort!
Jó apa vagyok e? :)
Mondjuk mindkettő tetszett nekik!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.11.29. 14:16:56

@cirróka: háááát..attól függ hányévesek voltak a lányok, és egy éjszaka hányszor pisiltek be filmnézés után.

2012.11.29. 14:24:50

@batgirl: 8-10.Nem pisiltek be, nehogy azt hidd! Kemény csajok. Úgy verekszenek, hogy kiráz tőle a hideg!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.11.29. 14:31:24

@cirróka: mit csodálkozol, most írtad, hogy terminátorra cipelted őket meg a predátorra. mit akarsz ezek után? barbizzanak????

2012.11.29. 14:40:51

@batgirl: Nem cipeltem! Meg van dvd-n! :)))) Mit gondolsz rólam, mit nézek? Dallast?

angelera 2012.11.29. 14:43:34

Hát, én is próbálkoztam. Én naív, azt hittem, hogy nem lesznek sokan. Ha cukorkát osztottak volna, akkor sem jött volna össze több ember. A játékokból alig volt a polcon, de már induláskor sem, és az utánpótlásról egyáltalán nem gondoskodtak. A pénztárnál kígyózott a sor, szörnyű volt...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.11.29. 17:20:52

@Szenthomárság: :)) Baszki! Kellett nekem egy fél nap, hogy leessen a tantusz....

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.11.29. 22:07:52

@hagyma: Jah, Pragaba a Varsoi Szewrzodessel a magyarok mentek. :(
Friderikusz interjuztatta Habsburg Gyorgyot a tortenelem csaladon beluli megiteleserol, s hogy akkor o most osztrak/magyar. (Mindketto. A politikai/tori kerdeseket tobb oldalrol "beszelik at" otthon.) Feltette a kerdest Fikusz: Akkor 1848-ban mi magyarok fellazadtunk mi osztrakok ellen?

Szenthomárság 2012.11.30. 06:22:59

@atörökk: Ezt nem tudtam, kösz az infót.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.11.30. 11:28:02

A LANGORIEREK ZABÁLJÁK A POSZTOKAT! (Ezt a múltban írtam, de a jelenben kell olvasni.)

titokmacsek 2012.11.30. 16:16:09

mi a baj a karácsonyi előjátékkal? olyankor nem illik, vagy mi?
süti beállítások módosítása