Tékozló Homár

Windowsos telefonjait sem ismeri a Nokia

2013.02.08. 15:39 | jackyll | 330 komment

Magica megpróbálta Windows 7.8-ra frissíteni Nokia Lumia 800 telefonját, de leakadt a projekt, és az internetes barkácsmegoldással sem javult meg teljesen. Váratlan fordulatként a Nokia Care sem személyesen, sem emailben nem tudott értelmesen segíteni, minthogy még a telefonhoz passzoló szoftverfrissítést sem találták el:

Tavaly februárban az a sajnálatos esemény történt, hogy imádott BlackBerry telefonom tönkrement, meghalt, vége lett. Kellett egy új telefon. Mivel a rózsaszín ördögöknél volt mindig is előfizetésem, ezért gondoltam most sem lesz ez másképp, annak rendje és módja szerint be is mentem szépen az Árkád T-Pontjába, hogy megkössem az új előfizetést. Az ügyintéző úr a figyelmembe ajánlotta az akkor Európában teljesen újdonságnak számító Nokia Lumia 800-as készüléket. Nagyon megtetszett kívül-belül, a Windows Phone 7.5-ös operációs rendszerért pedig odáig voltam, szerintem nagyon jó lett. Nosza hát, el is hoztam. Egészen 2013 január végéig semmi problémánk nem volt egymás közt nekem meg a Lumiának. Csakhogy ugye elvileg kiadták a Windows Phone 7.8-as frissítését, azaz ki is adták, amivel ugye egy csomó új és hasznos funkciót, és sokkal szebb kinézetet kap az operációs rendszer. Nagyon vártam, hogy végre az én Lumiámon is az legyen fent és ne a 7.5. Január utolsó napján sikított is a telefonom, hogy ugyan csatlakoztassam már a laptopra a Zune programhoz, mert frissítené magát hiszen megérkezett a Windows Phone 7.8. Csatlakoztattam is, de a probléma és a levelezgetés meg utánajárás itt kezdődött....

A telefon valamiért nem tudta letölteni a frissítéseket (szám szerint 3 frissítés egyben és a 3. az új operációs rendszer). Vártam 1 napot, 2 napot, semmi. Mindig megakadt a frissítés letöltésénél, és annyiban is maradtunk rendszerint. A 4. napon utánaolvastam hogyan tudnám házilag orvosolni a problémát, azzal a megoldással a 3-ból kettő db upgrade fel is erőltette magát a telefonra, de a 3., a lényeg még mindig nem.

Nosza rajta bevittem a Lumiát az Allee-ba a Nokia Care-hez, ahol is az ügyintéző széttárta a karját (megjegyzem még bőven garanciás a telefon, hiszen tavaly február végén lett véve és 2 év garancia jár rá a gyártótól), hogy ő ugyan ezzel nem tud mit kezdeni, biztos az én internetem a sz*r otthon azért nem tudja frissíteni magát a telefon, de ha nagyon akarom, akkor otthagyhatom, és ők 2 héten belül megcsinálják az amúgy 10 perces kis frissítést, természetesen Micro SIM kártyás cserekészüléket adni nem tudnak arra a 2 hétre, úgyhogy kezdjek el agyalni rajta, hogy mit tudok csinálni ha szeretnék telefont abban a 2 hétben. Mivel semmit nem tudtam intézni, telefon nem ment szervizbe, maradt frissítés nélkül.

Az egészen kritikán aluli dolog az még csak most jött...  

Hazaérvén az Allee-ból a Lumiával írtam a NokiaCare Magyarországnak, hogy most jöttem a partnerüktől, mi volt, hogy volt, erre további 3 nap múlva kapok egy emailt benne egy linkkel a nokia.com-ra ahol is megmutatják, hogy melyik országban melyik frissítés érhető el adott Lumiára. Leírták, hogy a 2175-ös kezdetű firmware verziót nézzem mert az a Windows Phone 7.8. Nem kellett agysebésznek lennem ahhoz, hogy megállapítsam, hogy a NokiaCare-nek halvány lila fogalma sincs arról, hogy mit beszél, mert a 2175-ös Firmware verzió a Windows Phone 8. Kevés tartott vissza tőle, hogy leírjam nekik, hogy bárki nyilvánosan megerőszakolhat ha felteszik a Lumia 800-as telefonomra a Windows Phone 8-at.

Még aznap este egy enyhén felfokozott állapotban írtam a Nokia finnországi központjába egy jól megfogalmazott kis e-mailt, hogy igazán kezdhetnének valamit a magyarokkal mert ez kritikán aluli, hogy egy 10 perces frissítésért 2 hétre magukhoz akarják venni a telefonomat, nem adnak helyette cserekészüléket holott garanciás, és elnézést, de nem tehetem meg azt, hogy 2 hétig ne legyen nálam telefon, mert szükséges az életemben és a munkámban, továbbá némi költséget akár az alkalmazottaik továbbképzésére is fordíthatnának, ugyanis nem ismerik fel a különbséget két rendszer között amióta a Nokia-Microsoft házasság létrejött. Ők ma reggelre válaszoltak, hogy mindenképpen utánanéznek és azonnal írnak vagy hívnak, hogy mit csinálhatnék. Kicsit, sőt nagyon röhejesnek találom azt a tényt, hogy komolyan a központnak kell írnom, mert itt nemhogy nem értenek hozzá, de még hülyének is néznek, és az alapvető garanciában végrehajtandó dolgokat sem tartják be.

Köszönöm, hogy leírhattam
Üdvözlettel
Magica

Ui.: A telefon maga nagyon nagyon jó, ezen az egy gondon kívül teljesen hibátlan.

A 2175-ös firmware igazából a Lumia 900-é, de azt sem lehet rárakni 800-ra. Navifirmmel talán még le lehet szedni az igazi firmwaret, bár akkor az összes adatot gyalulni fogja a frissítés.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zuzzant 2013.02.08. 15:49:41

"bárki nyilvánosan megerőszakolhat ha felteszik a Lumia 800-as telefonomra a Windows Phone 8-at."

JELENTEM: FEL TUDOM TENNI!!!

Kérem, kedves M. Ágika, egy teljes alakú képpel biztasson! A nyilvános dolog részleteiről egyeztessünk...

Anomalocaris (törölt) 2013.02.08. 15:52:50

Csak Nálam lett ilyen furán széles a blog??

England win The Ashes! 2013.02.08. 15:55:28

Én nem vagyok ablakos, oszt' mégsem ismerem a nokiát.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.02.08. 15:57:18

@Kentauró7: en diszkret szopasert segitek, de az elozetes fotohoz en is ragaszkodnek

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.02.08. 15:59:16

telefonos társkereső? kedves mágica, itt kapásból lesz 30 jelentkező, aki azonnal feldobja neked azt a vinydóznyolcat :D

England win The Ashes! 2013.02.08. 16:03:35

"Az ügyintéző úr a figyelmembe ajánlotta az akkor* Európában teljesen újdonságnak számító Nokia Lumia 800-as készüléket."

* azaz tavaly februárban. Csakhogy az max. a tengerentúlon volt újdonság, Európában már pár hónapja futott, mert úgy rémlik, hogy kétezer-tizenegy karácsonya előtt ezzel volt teleplakátolva a p4u kirakata.

Még egy megjegyzés: én ugyan nem vagyok az erőszak híve, de egy kiadós hancúrért a Blackberry tízet is felrakom rá.

Jokkura 2013.02.08. 16:09:48

kicsit modoros,dagályos.
röviden:
A finn csodatelefonja nem friss,a magyar nokiaközpont,ügyfélszogálat sz@t ér.
A kereskedőpontok ,jó ,ha eladni tudnak valamit, de a szervIzhez nem értenek.
A finn anyacég 3 nap múlva válaszolta, hogy utánanéz.

A nyilvános (!) erőszaktételtől eltekintek(esetleg privátilag ,de ez nem tartozik szorosan telefonhoz)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.02.08. 16:25:48

@Dr. Kix: ez egy gyöngyszem :) én ismerek olyan rendszergazdát, akinek élete egyik álma az, hogy egyszer kidobhasson az ablakon át a hatodikról ca. 20 darab asztali gépet, monitort, miegyebet az utcára.

Rosszindulatú Vászka 2013.02.08. 16:27:16

Kedves kommenterek!

Tessenek megtanulni olvasni.

Az erőszakos rész feltételes, valójába nem felhívás keringőre.

Meg külömbe is, hiába írná aztat Poszterina a rémszarvasgyilkosoknak, az titeket semmire senem jogosítna fel. Ez avn.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.02.08. 16:32:47

@Rosszindulatú Vászka: hát nem, mer csak annyit írt, hogy végül uralkodott ösztönein és mégse írta le. deviszont a gondolat az ott volt a fejiben, ami pedig mint tudjuk, egyenlő a szándékkal.

Rosszindulatú Vászka 2013.02.08. 16:34:43

@zebraság fél egésség: na haggyálmár, ha annak a gondolatnak ami az én fejembe, töredéke is akár, itten már oszló hulla lenne mindenki és minősített részük megbecstelenítve is. Naugye.

Rosszindulatú Vászka 2013.02.08. 16:36:35

Micsuda egy aberálalt eprverz egy nap ez itt a Homáron!

Szaténteksztíl, meg nyilvános erőszak.. mi lesz még itt? Mi?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.02.08. 16:38:29

@Rosszindulatú Vászka: kérlekszépen, már a bibliában is leírták, hogy maga a gondolat is bűn, mert az a szívekben kezdődik.

javaslok egy kollektív homárvezeklést beiktatni az érintett kollegáknak.

hekhekhekhekkinen 2013.02.08. 16:55:05

1. Teljes mindegy, hogy Nokia vagy nem Nokia. A lényeg, hogy sajnos magyarországon élsz. Ígyhát szopsz.
2. Kurvára semmi értelme a 7.8-nak. (nekem is Lumia 800-am van)

eq2 2013.02.08. 16:58:00

Ezt a frissites letoltese hibat evek ota a szamitogep egy programja is okozhatja. Lattam mar ilyet nem egyet es fixen reprodukalhato a nokia frissitesekkel evek ota.... Sem a nokia sem az adott virusirto ceg nem tesz semmit. Kb 3 verzioval is reprodukalhato... Sem a nokia sem az adott progi nem szol csak ha kikapcsolod a virusirtot akkor mukodik a frissites... En ennak adnek egy proszat...

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.02.08. 17:12:06

ehhez nem értek, nem is szólok hozzá. Esetleg azért figyelmedbe ajánlom több kollega szexuális ajánlatát.
Most derül ki, hoyg micsoda szexmániákus bandába kommentelek! Én , kérem teljesen elhatárolódok ezektől! Ezek ilyenek!!

u.i: Ha bruce willis erre jár, megerőszakolhat, és még Wphone 8-se kell rám raknia!

sam poppat 2013.02.08. 17:12:12

blackberry cserélni gumicsizmafonra nem vall sikeres emberre.
:)

erről ennyit,ugorgyunk.

Manyecska 2013.02.08. 17:12:45

@hekhekhekhekkinen: :)))))))) @Rosszindulatú Vászka: Kedves Vászka! Tanuljon meg legalább nyomokban helyesen írni, köszönjük a kevés magyar nevében:P!!:)@zebraság fél egésség: miért, én ezt beígértem itthon, csak nem a hatodikról!..:(

Rosszindulatú Vászka 2013.02.08. 17:15:07

@Chichén Itza /Quetzalcoatl/: meglássad, kisvártatva nemsoká az én hejesírásom lesz a gyári hivatalos és tik mind elavult arhaikus anyázól lesztek.

Én megmontam, a Világ engemet fog (i)gazolni!

England win The Ashes! 2013.02.08. 17:16:42

@batgirl: Ahogy elnéztem Brúszt a legutóbbi filmjének előzetesében, szerintem gyakrabban telepít vindózt, mint brét. Pedig a videóban gondolom még kicsit feljavították sminkkel.

Rosszindulatú Vászka 2013.02.08. 17:21:22

@Dr Jozef Vengloš: el a kezekkel Brúsztól! Csak ezen a héten vagy kéccer megmentette a Világot. Majd akkor gyalázzad, ha legalább feleenyit letettél a zasztalra! Bitang! Szájmun mongya, csitujjál!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.02.08. 17:25:59

@Dr Jozef Vengloš: ugyan már, egy kis pihenés, mindenkinél csodát tesz. és magamban is bízom.

asdf 2013.02.08. 17:41:37

@Dastgah of Homayoun: Mintha tenyleg szelesebb lenne, nem eskudnek meg ra, de kozepre tovabbra sem tudjak tenni a kontentet, hogy aldana meg oket a joisten...

Rosszindulatú Vászka 2013.02.08. 17:48:14

@asdf: sztem direkt az okostelósokat meg a nagy monitorosokat szivatolják így.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.02.08. 17:56:49

@batgirl: nincsen ebben semmi mánia kérlekszépen. eszünk is meg iszunk is, meg levegőt is veszünk. pont az a kategória.

feri76 2013.02.08. 18:07:52

Vegyél egy nokia3210 -est és minden gondod megoldodik

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.02.08. 18:15:59

@batgirl: Írtam a Brúsznak, felajánlottalak egy szoftverfrissítésért cserébe. (nekem is legyen már egy kis hasznom a dologból.) Meglátjuk...

vénszivar 2013.02.08. 18:23:58

@atpijkamo: Brúsz soha többet nem jön ide, mert be van tojva a Gansztáéktól.

töklámpa 2013.02.08. 18:24:48

Ebből a frissítésből orgia lesz :)

TheSlaydo 2013.02.08. 18:31:53

Mindig megmosolyogjuk az ügyfélszolgálaton, amikor valaki egy ilyen jól megfogalmazott kis e-maillel be akar köpni a központba. Egyfelől azért mert az európai ügyfélszolgálat egy helyen van, ha pedig máshova küldik úgyis escalálják hozzánk. Másfelől azért mert csak az anyacég utasításait tartjuk be. Harmadrészt soha nem fogod elérni azt a céget ahova írtál, ki van szervezve az ügyfélszolgálat egy erre szakosodott cégnek. Pl. mi samsungtól a sony-n át a citibankig vagy 50 cégét végezzük. Ha valami nagyon nagy fuckup van (500/1) eset akkor veszük fel a kapcsolatot az anyacéggel.

Azt is érdemes figyelembe venni, hogy akivel még a legtávolabbi üzleti kapcsolatban is vagyunk az nem az ügyfél pártját fogja majd. Érthető okokból.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.02.08. 18:41:26

Na visszaírt a Brúsz. Asszonygya, hogy ő nem rasszista, akér denevérrel is, de te neki túl szőrös lennél.

Dr. Bélus___ 2013.02.08. 18:52:57

BlackBerry után Lumia... Ráadásul a zsákutca Win7-essel felvértezett, a szopás fokozása érdekében. Lehet meg kéne próbálni egyszer olyat venni, amit 2-nél több ember használ, esetleg a supportja is jobb lesz...

230e 2013.02.08. 19:07:25

@TheSlaydo: Negyedrészt, a következő telefont nem az adott cégtől fogja venni. Aztán lehet azon gondolkodni, hogy miért nem oldódott meg a probléma.
Igaz max. elmentek a következő éppen futó cég supportjának.
A Nokiát egyebekben Ti csináljátok?

TheSlaydo 2013.02.08. 19:16:06

@230e: Nem a Nokiát nem. Tech cégek közül Samsung, Sony, Dell, Lenovo, Sandisk, IBM, HTC, LG, Apple amit csinálunk.

Az ügyfél akinek valami nagy baja van "detractor" kategóriába kerül. A tech cégek utasítása általában, hogy ne ezeket próbáljuk megtartani, mert már úgysem lesz teljes bizalma bennünk, hanem a rendelkezésünkre álló erőforrásokat az érdeklődő és elégedett ügyfelekre fordítsuk.

TheSlaydo 2013.02.08. 19:20:56

Hozzá kell tennem, hogy a magyar menedzsment ezekben a cégekben, elég ügyfélbarát. Össze nem lehet hasonlítani az orosz, török, lengyel, angol ügyfélszolgálatokkal magasról szarnak az ügyfélre. Ha valami nagy disznóság van általában mi megpróbáljuk elfogadhatóan kezelni.

230e 2013.02.08. 19:22:29

@TheSlaydo: Gondolom a "decractor" kategória a normál egyéni felhasználóra vonatkozik, mert üzletinél nagyszámú gépnél, azért elég kemény lenne.
Dellnél még csak az indiai ügyfélszolgálathoz volt szerencsém, mókás volt, bár most ha jól olvastam ők is mennek a levesbe.

TheSlaydo 2013.02.08. 19:25:17

@230e: Persze, az üzleti partnerekkel: szerviz, hipermarketek, mobilszolgáltatók maximális az összezárás minden országban.

CID 2013.02.08. 19:46:39

@TheSlaydo: Hinnye, ez elég durva:-)

Mondjuk a postolót nem értem, ha T-s a mobilja, mifaszért nem a T--hez viszi? Kap kölcsöntelót meg esetleg egy 3ff-es sim adaptert, hamár sajnál 100ft-ot érte.

lazarjozsef75 2013.02.08. 20:58:21

@Rosszindulatú Vászka: most mondanám, hogy ájpeden is sz@r, de inkább kérdezzük meg igit, hogy hogy jön be a homár a fehér szifonon...

Megdobbent 2013.02.08. 20:59:10

"be is mentem szépen az Árkád T-Pontjába"

Legalabb ingyen kakilt a kedves windows szerelmes panaszosunk! :)

Jegkoko 2013.02.08. 21:52:12

Na ott követte el a beküldő a hibát, hogy az alleban lévő nokia boltba ment.A váci úti üzletbe kell menni, ott teljesen korrektek az emberrel.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.02.08. 22:17:25

@TheSlaydo: Az azért érdekes, hogy akkor az "írtunk levelet az anyacégnek, és megoldódott" típ. postok hogyan születnek.

nincs_nicknevem 2013.02.08. 22:23:48

@batgirl: hát én pont úgy nézek ki, talán többet iszom, meg nincs annyi zsetonom. így is oké? esetleg közben ipaddel világítanák. vagy windóz 95 operációs rencerrel.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.02.09. 01:06:10

nekem meg csutortokon allampolgarsagi vizsga
gondolom ertehto es ravilagitottam a tutira
cask miheztartas vegett

lazarjozsef75 2013.02.09. 06:42:34

@hagyma: látod, ha meglenne a lángossütőd, még meg is vendégelhetnéd: "Még egy sajtos-tejfölöset, Mr. President? Vagy egy kisebb lekvárosat a First Ladynek? You know, holnap lesz ez a vizsga, önnek bagatell segíteni, ha lenne olyan kedves..

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.02.09. 07:51:51

@lazarjozsef75: nAna
nekem ne sugjon Ovbama!!!
hiaba O az elnok az okosabb en vagyok
de a vizsga ytan megkoszonheti, hgoy beleptem az USAkok koze

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.02.09. 09:19:58

@lazarjozsef75: Lekváros lángos? Hát tucc élni, b+! Mákoslecsó után az a legjobb!

2013.02.09. 09:53:06

@hagyma: de a vizsga ytan megkoszonheti, hgoy beleptem az USAkok koze

Akkor most válik igazi világhatalommá az USA?
Jól beerősítettek! Hozzánk csak afgánok szállingóznak és még egyikkel sem mentünk sokra! :)

Manyecska 2013.02.09. 10:10:37

Ez mekkora szöveg már: mákoslecsó. Vazze!

Manyecska 2013.02.09. 10:19:28

@ColT: most jövök pankrációról /állatorvos../:P:D, ott is láttam cukikákat:) Meg egy cicát elaltatva, mint egy kitömött plüss úgy lógtak a lábai, négyfelé:D:)

sam poppat 2013.02.09. 10:24:17

@agresszív kismalac: lekváros lángos az nem a fánk?

Mylady 2013.02.09. 10:31:16

@agresszív kismalac: A lekváros lángos egy létező étel. Meg a túrós, a káposztás, a sajtos meg a kolbászos. És ezek csak a töltöttek.

Aureliano Buendía 2013.02.09. 10:31:30

Amúgy Pilisszentkereszten Fánkfesztivál van/lesz ma:)

megamenn 2013.02.09. 10:34:14

Nade az nem úgy van, hogyhaugye a kuncsaft megengedi a megerőszakolást, akkor az nem megerőszakolás?
Ha ezt nekem valaki elmagyarázza, akkor én meg hajlandó vagyok a Lüsziliut levarrni -nagyduzzogva :)

Aureliano Buendía 2013.02.09. 10:34:45

Amúgy Magica jó nő? Csak a nyilvános erőszak miatt kérdem...

lazarjozsef75 2013.02.09. 10:38:06

@agresszív kismalac: én nem eszem ilyet, halló! Kiírva láttam egy-két helyen, gondoltam, hátha segít hagymának megszerezni a hőn áhított állampolgárságot...

Aureliano Buendía 2013.02.09. 10:38:36

@ColT: úgy, hogy a helyi szerviz írt az anyacégnek, mert elakadtak a frissítéssel:)

Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2013.02.09. 10:45:17

ettol a 2 hetes "beadod a kicsiket túsznak" duma engem is erinteni fog a kozeljovoben
egyszeruen undorito hogy ezzel operalnak a szervizek, hogy aprobb dolgokat garanciaba ugy vegeznek el hogy a kliens azert szopjon mint a torkos borz

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.02.09. 10:45:49

@Chichén Itza /Quetzalcoatl/: Ehhez nem kell őket szedálni, elég ha csak elalszanak :d

@uraaam: Ja, persze :D

@Mylady: Jóféle

Mylady 2013.02.09. 10:50:32

@agresszív kismalac: Volt. Nagyon sokszor. Mert attól még létezhet, hogy te nem hallottál róla.
Mifelénk standard piacos-strandos étel. Volt a családunkban lángossütő elég hosszú ideig. Szóval nekem újat nem nagyon lehet mondani a témában.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.02.09. 10:50:52

@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe: Nem azért, hanem hogy ne kelljen cseretelefont tartani, amit a kliens leamortizál, vagy elflejt visszaadni...
Sóher banda.

Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2013.02.09. 10:59:21

@ColT: szerintem azert csinaljak hogy elrettentsek a klienst hogy nem lesz telefonja / laptopja 2 hetig, es akkor a kisebb nyuglodeseket inkabb elfogadja, kvazi a problemajat az adott eszkoznek lenyeli

2013.02.09. 11:15:08

@megamen: Nade az nem úgy van, hogyhaugye a kuncsaft megengedi a megerőszakolást, akkor az nem megerőszakolás?

Azt nem tudom, de ha a kefélés után azt mondja hogy megerőszakoltad, akkor mész a Damu mellé! :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.02.09. 11:15:13

@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe: Vagy vesz másikat.
Egyszer kifzette, utána garancia csak nyűg.

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2013.02.09. 11:21:30

Tavaly december 31-én megszűnt a Nokia magyar ügyfélszolgálata, azaz felesleges már írogatni.

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2013.02.09. 11:23:06

@Jokkura:

"a magyar nokiaközpont,ügyfélszogálat sz@t ér"

Nullát ér jelenleg, mert tavaly december 31-én volt az utolsó munkanapjuk. A fiam ott dolgozott.

indapass90210 2013.02.09. 11:25:47

Ha már az Árkádban járt a tisztelt poszter, azt megnézte legalább, hogy lehet-e ingyen szarni?

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2013.02.09. 11:28:19

@TheSlaydo:

Ez igaz. Én 2007-2009 között a Nokia Ügyfélszolgálaton dolgoztam. Voltak ilyen vicces esetek. Egy panaszos ügyfél egyenesen a NOKIA CEO emailjére írt. Mi történik ilyenkor:
1. A CEO-hoz el se jut, a titkársága olvassa az emaileket és csak azt küldi tovább a főnöknek, ami rá tartozik.
2. Miután látja, hogy nem rá tartozik, átküldi az európai központba.
3. Európai központ észleli, hogy magyar az ügyfél, így átküldi Bulgáriába (ott volt a magyar ügyfélszolgálat).
4. Visszakerül UGYANAHHOZ az ügyintézőhöz, aki eleve foglalkozott az üggyel. Csak 1gy plusz 3 nap az át-átküldések miatt.

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2013.02.09. 11:45:31

@ColT:

Akkor se az anyacég oldja meg. Az anyacég nem foglalkozik olyan ügyekkel, melyekre csinált külön kirendeltséget.

Amikor ügyfészolga voltam, minden 3. panaszos előadta a "kapcsoljaafőnökét" lemezt, teljesen értelmetlen. Eleve úgy csináltunk, hogy a "főnök" mindig valamelyik kolléga volt, egy időben én játszottam ezt a szerepet, mert éppen én voltam a legidősebb a csoportban. Az igazi főnököt SOSEM kapcsoltuk, eleve tilos volt. Ha kapcsolni lehetne a főnököt, akkor MINDENKI vele akarna beszélni, azaz nem is kellene ügyintéző.

indapass90210 2013.02.09. 11:46:18

@uraaam: látom, fiatal vagy még a blogoszférában :D

Aureliano Buendía 2013.02.09. 11:47:56

@Dövan: Furaszem ennek a megmondhatója:)

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.02.09. 11:56:55

@Mylady: Hol írtam én, hogy nem létezik? Csupán szkeptikus vagyok a lekváros lángos gasztronómiai kvalitásait illetően.
Ez van.

vénszivar 2013.02.09. 12:16:44

@Mylady: Már érthető, hogy mitől akkora a valagad, hogy alig férsz be a panelba.

Mylady 2013.02.09. 12:23:38

@agresszív kismalac: Mi a gond a tészta+lekvár párosítással?
Mondok példákat:
lekváros fánk
lekváros palacsinta
grízes tészta
császármorzsa
piskótatekercs
stb

Kicsit más kategória, mint a mákos lecsó. De mindegy.

M. Péter 2013.02.09. 12:25:13

@maxval, a gondolkodni próbáló birca: Sajnos vannak olyan cégek, ahol csak így lehet az ügyfélszolgálathoz eljutni, mert ha az ember közvetlenül próbálkozik, nem foglalkoznak vele.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.02.09. 12:26:54

@maxval, a gondolkodni próbáló birca: Ha az ügyintézők/process management rendesen végezné a dolgát, nem is kéne.
Gondolom azért bizonyos esetekben, ha nem is az anyacég oldja meg a dolgot, de jár ejnyebejnye is azért a magyar üfsz.-nak, hogy miért is ide írnak az ügyfelek arról, hogy ti nem foglalkoztok velük?

@uraaam: ?!?!?!

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.02.09. 12:42:57

@Mylady: Tudod, itt nálunk ("városon"), a lángos sós ételnek számít. És ahogy perecet, avagy pogácsát sem eszünk lekvárral (mint ahogyan a fánkra se teszünk reszelt sajtot), úgy lángost sem.
De te azért fogyasszad egészséggel.

Gekko 2013.02.09. 12:43:43

@maxval, a gondolkodni próbáló birca: Nem tudom, h azóta sikerült-e üfszolgánál magasabbra kapaszkodnod - szvsz nem -, mert akkor tudnád, hogy mialatt körbemegy egy levél a világon, a TQM rendszerbe bekerül pár tartalmi bejegyzés... Szóval nagyon nem mindegy. Üfszogának igen, de a managementnek nem.

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2013.02.09. 12:45:13

@ColT:

Nagyon nagyot kell ehhez hibázni. Aki meg nagyon hibázik, azt úgyis kirúgják.

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2013.02.09. 12:52:38

@Gekko:

Nem dolgozom ott 4 éve.

Minden időszak elemzésre került, s a lényeg: megvannak-e a kellő százalékok.

Alapszámok:
- eladott készülékek száma és problémák száma - 1 % alatt kell lennie,
- problémák száma és az ügyfélt teljesen kielégítő módon azonnal megoldott problémák száma - 80 % felett kell lennnie,
- nem megoldott problémák száma és eszkalációval megoldott problémák száma - 80 % felett kell lennie.

Csak ezt nézik, nem konkrét ügyeket. Ahhoz hogy konkrét ügyet megnézzen a főnökség 2 szempont valamelyik kell:
- próbaeset, azaz direkt a rendszert tesztelik,
- VIP-ügyfélm pl. celeb, ismert újságíró vagy blogger, akinek negatív véleménye sokakat befolyásolhat.

TheSlaydo 2013.02.09. 13:09:48

@ColT: Miért basznának le? Nálunk van egy minőségbiztosítási rendszer, ami alapvetően kizárja azt, hogy bárki beleszóljon a munkádba a közvetlen főnöködön kívül. Mindent a lehető legkisebb szintre kell küldeni.

Az ügyfél kap egy: "Nagyon sajnáljuk, hogy....., de mivel a készüléke a magyar piacra készült..." levelet és ugyanaz az ügyfélszolgálatos fogja végezni mint eddig.

A CEO követelése a vidéki asztalpüfölő ügyfeleknél állandó sláger. "-Tudja ki az a xyz CEO? -Tudom. -Na kapcsolja nekem!" LOL.

A cég egyik előírása, ha a szerviz megállapította, hogy pl. beázott a készülék, akkor nálunk nincs fellebbezési lehetőség. Udvariasan a fogyasztóvédelemhez kell irányítani és addig kell ismételni az ügyfélnek, hogy álláspontunkat fenntartjuk, ameddig fel nem fogja. (1 óra 4 perc a rekordom) Ilyenkor általában bepróbálkoznak, a CEO emailjével vagy az USA ügyfélszolgálattal, a magyar állapotokat lehordó google translate-s levél pedig általában 3-4 napon belül nálunk landol.

Atörökk 2013.02.09. 13:10:26

Tegyé' rá linuxot. Vagy óvass rá. Vagy híjad a pijócás embert.

TheSlaydo 2013.02.09. 13:14:18

@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

VIP-ügyfélm pl. celeb, ismert újságíró vagy blogger, akinek negatív véleménye sokakat befolyásolhat.

Érdekes nálunk pont fordított volt az előírás: Mindenkit teljesen egyformán kell kezelni, még ha blogger, miniszter, celeb akkor is.

Meridian74 2013.02.09. 13:31:16

@batgirl: "Ha bruce willis erre jár, megerőszakolhat, és még Wphone 8-se kell rám raknia!"

Végülis, az hogy nézne ki, hogy miközben Bruce erőszakol és visítasz, a homlokodra lenne téve egy WPhone 8? És mondjuk éppen csörögne... ;P

Meridian74 2013.02.09. 13:35:14

@maxval, a gondolkodni próbáló birca:
"...ismert újságíró..."

Ez sem biztos. Volt kollégám aki egyszer egy idiótával hosszú időn keresztül vitatkozott valami faszságon (nem a Nokia supportján), majd egyszer csak azt hallottuk, hogy belemondja a telefonba: "Van egy nagyszerű hírem! Én is újságíró vagyok!"
Majd lecsapta a telefont :DDD

Manyecska 2013.02.09. 13:47:13

@agresszív kismalac: ahány ház, annyi szopás..@Mylady: Imre, hagyd!!:D:D

TheSlaydo 2013.02.09. 13:50:56

Ilyen emberek telefonálnak amúgy nekünk. A márkát kicserélem NOKIÁRA:

Halló?! Tudná kapcsolni a Nagykövet Urat?
Hogy kicsodát?
Hát a NOKIA Nagykövetet!
Sajnos nem, esetleg én tudok valamiben segíteni?
Nem is tudom, tudja nemrég járt nálunk a faluban a NOKIA nagykövet úr és eladott nekem egy NOKIA XY-t 200 ezer forintért. Kicsit drágának tűnt, mert a media marktban 50 ezerrel olcsóbb, de mondta hogy ne aggódjak ez szelektált telefon és ha 1 hónapig reklámozom a NOKIÁT a twitteren 100e forintot visszautal. Nos én mér közel két hónapja dicsérem a telefont minden nap a twitteren, de még nem jött meg a pénz és a nagykövet úr nem veszi fel a telefonját. Átadná, hogy kerestem? Vissza tudna hívni, amikor lesz ideje?

eßemfaßom meg áll 2013.02.09. 14:11:48

@agresszív kismalac: Szintén város, én pl a lángost 50%-ban eszem sajtostejfölösen szolidan foghagymázva és 50-ben lekvárosan. Most akkor mi van?

Fwdg3 2013.02.09. 14:16:25

Winfos!

Nokia MIT tegyen ha ilyen fostalicska az oprendszer? Pl nem kellett volna partnerkedni velük...

Meridian74 2013.02.09. 14:30:20

@maxval, a gondolkodni próbáló birca: "Amikor ügyfészolga voltam, minden 3. panaszos előadta a "kapcsoljaafőnökét" lemezt, teljesen értelmetlen."

Ráadásul a főnöknek nem ez a dolga. Ha mégis fogad egy-egy hívást, meghallgatja az ügyfelet, bólogat, együttérez, majd utána visszapasszintja az ügyet annak aki foglalkozott vele. A naív idióta ügyfél meg azt hiszi milyen ügyes volt, na ezt most aztán jól elintéztem! Közben meg nem.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.02.09. 14:33:35

@eßemfaßom meg áll: Mi lenne? Benéz a ló az ablakon.
Állj a belgák közé!

Meridian74 2013.02.09. 14:35:20

@TheSlaydo: "...és addig kell ismételni az ügyfélnek, hogy álláspontunkat fenntartjuk, ameddig fel nem fogja. (1 óra 4 perc a rekordom"

Más területen, más szolgáltatási körben, de nekem is van hasonló rekordom. 24x írattam be újból és újból a felhasználói nevet és jelszót, mikor egyszercsak beszól az ügyfél, OK, mégiscsak ő a hülye, már megvan mit nézett el és azt mindig rosszul gépelte be..

Kb 1 óra alatt megtanítottam helyesen gépelni :P

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.02.09. 14:38:54

@Sekaiii: tagadhatatlanul erosodunk velem
mar a hadseregtol is vonnak el penzt
/fel kell majd eskudnom, hogy ha szukseg van ra, akkor bevonulok/
most a szellemi potencialrol szot sem ejtek
lehet nytiok meg egy amerikai "homart" is
mar blogot

Manyecska 2013.02.09. 14:42:00

Homárok! /:D:D/ itt seggítséget kérnek, hát raLYta!:) olyan uncsi ez a telós téma..
homar.blog.hu/2012/06/04/naci_a_szomszedom#comment-form

Atörökk 2013.02.09. 14:43:39

@Chichén Itza /Quetzalcoatl/:
Istenem... Örüljön neki, hogy nem cigány, szcientológus, vagy pszichopata :D

Manyecska 2013.02.09. 14:45:17

@atörökk: ja, nem, az UTOLSÓ bejegyzés /már ami nem az enyém/ az érdekes!!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.02.09. 14:48:54

@Chichén Itza /Quetzalcoatl/: öhöm. hát én most így küldenék neki egy jó nagy adag pozitív energiát meg majd este imádkozok is érte.

há mennyen a tanácshon oszt panaszolja be, meg ellenőriztesse, hogy szabályosan basszák-e füstöt a pofájába.

Atörökk 2013.02.09. 14:50:56

@Chichén Itza /Quetzalcoatl/:
Tudok neki adni pár indulót, amit még hátha nem ismer :D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.02.09. 15:16:57

@Mylady: en kifejezetten szerettem a lekvaros tesztat, amit a nagyi csinalt
ugy remlik sargabarackosbol

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.02.09. 15:19:13

@agresszív kismalac: mondjuk a langost en kizarolag sos-fokhagymasan
es semmi mas

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.02.09. 15:20:40

@maxval, a gondolkodni próbáló birca: Aham. De akkor mi az alapja az ilyen sztoriknak? Mert többször lehetett a Homáron ilyet olvasni.

@TheSlaydo: És a fogyvéd, ha odamegy a user?
Különben a szervizekről meg én tudnék mesélni dolgokat :D

Manyecska 2013.02.09. 15:32:00

@atörökk: :D:D:D@zebraság fél egésség: ezt is te írtad: "zebraság fél egésség 2012.06.04. 15:39:32
na végre egy nekemvaló poszt :D" :P:D:D

Czabor 2013.02.09. 15:36:58

Én hasonlóan jártam 2010-ben a 6710navi-val:és amkor is az fájt a legjobban,h hülyének nézett a nokia. Vettem 1 Samsung telefont aminek
olyan supportja van,h kijönnek házhoz akár ha gond van vele...de Nincs...
szeretlek S2

TheSlaydo 2013.02.09. 15:41:11

@ColT: Ha a független bevizsgálás és a fogyasztóvédelem az ügyfélnek ad igazat kicseréljük a terméket vagy visszatérítjük az árat. A menedzser ír egy levelet a szervizbe, hogy ez mégis mi volt. Kivéve ha nagyon szemét volt velünk az ügyfél pl. emberi méltóságában alázta meg az ügyfélszolgálatost/benzines kannával felgyújtással fenyegetőzött a szervizben (mert ilyen is volt) akkor békéltető testület ahol a cég képviselője nem jelenik meg, bíróság ahol nem jelenünk meg és elhúzzuk vagy 4 évig. Alapvetően velünk nem tudnak mit kezdeni, mert nem is Magyarországon vagyunk.

merre 2013.02.09. 15:42:33

Hát, hülye picsa ez a Magica, hogy így lejáratja a finneknél saját nemzetét.
Bunkó kell ennek a kezébe, nem telefon.

(esetleg bunkofon)

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.02.09. 15:42:38

@Czabor: Talán nem véletlen, hogy a Nokia a szakadék szélén egyensúlyoz éppen.

Manyecska 2013.02.09. 15:48:30

@zebraság fél egésség: most nézem a régiben neked két nikked volt/van??:D Apunak kölcsönadod időnként, helyes!?:D
Húvazze megyek borogatni..

merre 2013.02.09. 15:55:50

@Czabor: Valóban, az is hülye, aki Nokiát vesz.
Nekem az első Siemenset leszámítva sajnos az van, mindig bánom is, mert az első volt az igazi. Igaz, csak telefonálni lehetett rajta, de azt legalább lehetett.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.02.09. 15:56:52

@Chichén Itza /Quetzalcoatl/: annyi nikkem van, hogy mán nem is számolom. azér a kukákat majd álligassad is visszafele sorba!

Dr_utcai_arcos 2013.02.09. 16:02:50

Végigolvastam.Mi lehetett az a muy importante frissítés ami miatt kellett ez a szopóroller?Az új Facebook, az Angrybirds Rio esetleg az Insta??

Zsuzsanna Császár 2013.02.09. 16:04:25

Hasonló gondom volt a Nokia 800asommal. Váci úti Nokia Care-ben profi módon orvosolták. Egy órára kellett náluk hagynom a felefont mindössze, azóta mindent tud. Ajánlom őket, korrektek, türelmesek, gyorsak; és nincs tömeg. A Ferdinánd híd előtt, kb a West End északi végével szemközt, egy pénzintézet hátsó traktusában búvik meg sz árkádok alatt az üzlet. A házszámra sajnos nem emlékszem, de nyilván mét klikkben kuderül.

CID 2013.02.09. 16:06:33

@Chichén Itza /Quetzalcoatl/: nabazzeg, én egy pár hete, egy hasonló tartalmú komment miatt, minden voltam, csak normális nem. Téged meg el sem küld a fenébe...... Néha nagyon osszetartoak a muffosok, mivan, mindketten tüzeltek? :)

Etniez 2013.02.09. 16:24:46

Régen nem volt gond a Nokiával. N82-m volt és egy szoftveres hibát sikerült előállítani a Nokia mérnököknek. A telefon Symbianos volt, frissítés után nem lehetett használni az ébresztés funkciót, mivel aktiválás után egy órát hozzáadott az aktuális időhöz. Ez úgy derült ki, hogy második alkalommal egy órát késtem a mhelyemről :)

Ott beadtam szervizbe, kaptam egy fos cserefont (annak idején az N82 felső kategóriás telefon volt) másfél hétre. Kiadták a szervizből úgy, hogy töröltek mindent a telefonból, de nem downgrade-ték, mivel elvileg nem volt lehetséges. Hiba maradt. Telefon vissza, eproom-t forrasztottak (elvileg), hiba maradt. Itt már 3 hete használtam egy szutyok telefont, felhívtam ügyfélszolit, előadtam a gondomat, küldtek egy papírt, hogy telefont cserélhetem az értékéig bármire (vagy rá is fizethetek).

Ez a része korrekt volt, de a 3 hetes szopatást nem felejtettem el, az volt az utolsó Nokiám.

Etniez 2013.02.09. 16:28:30

Egyáltalán nem mindegy, hogy ha beadsz egy készüléket a szervizbe, mit kapsz a csere idejére, főleg akkor nem, ha hetekig nélkülöznöd kell.

Szerintem hosszú távon megéri a normális garanciális ügyintézés. Az Apple is elkezdett szemétkedni mostanság, csökken a nimbusza a rajongói körében.

Anomalocaris (törölt) 2013.02.09. 17:12:57

@zebraság fél egésség: Trötöööö

Nehéz szavakba önteni, mennyire idegesítő a németek farsangi őrjöngése.

England win The Ashes! 2013.02.09. 17:16:41

@Dastgah of Homayoun: Nem közelező náluk vásárolni. Viszlát!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.02.09. 17:16:53

@Dastgah of Homayoun: megértelek. a szomszédaim az operabálról csurgatták teli a nyálasvödrüket a faxbukkon ("édesem, ti is itt vagytok? igen, nahát, ti is?? óó, de gyönyörű a ruhád" ) ésatöbbi, sajnos idézni is fájdalmas.

Anomalocaris (törölt) 2013.02.09. 17:23:06

@Dr Jozef Vengloš: Majd akkor kérek elnézést, ha tudom, hogy mi történt valójában.

Anomalocaris (törölt) 2013.02.09. 17:27:27

@zebraság fél egésség: Ilyenkor elbizonytalanodom, hogy tényleg ott a helyem? De aztán megszólal Tócsny, és már egyből nem is tűnik olyan vészesnek. Trötööö.

Anomalocaris (törölt) 2013.02.09. 17:35:27

@zebraság fél egésség: Még semmit, hiszen még csak most jön a vacsora. De a kérdés amúgy értelmetlen, hiszen minden szombaton forralt bort iszom ebben az évszakban, 19:00 órás kezdéssel.

Atörökk 2013.02.09. 17:50:32

Úriember hétköznap részeg, a hétvége a családé.

Anomalocaris (törölt) 2013.02.09. 17:51:21

Próbálom Magam kiművelni karneválügyileg a wikiről, de még mindig nem értem az egészet.

lordjim 2013.02.09. 18:01:43

Óóóó!,hogy oda ne szarjak

zaza42 2013.02.09. 18:02:18

Engem még mindig meglep, hogy egyesek pénzt adnak ki egy nokia-microsoft szerelemgyerekért. Ennél még egy fkgp-miép koalíció is reálisabb.

Atörökk 2013.02.09. 18:03:48

@Dastgah of Homayoun:
Akármilyen üveg is van a kezedben, tedd le. Most.

lordjim 2013.02.09. 18:05:06

@hagyma: szíjjon le bő nyállal

Anomalocaris (törölt) 2013.02.09. 18:08:23

Mi a faszért esik darabokra ez a nyomorult spagetti főzés közben??

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.02.09. 18:12:26

@TheSlaydo: Alapvetően azért ez elég genya dolog. Így aztán ne is csodálkozzon senki, hogy utálják az emberek a nagyobb cégket :)

@atörökk: És adja nekem

@Etniez: Leszarja. Olcsóbb.

Anomalocaris (törölt) 2013.02.09. 18:14:10

@atörökk: Fakanál van a kezemben! "Fakanál habbá legyen"

England win The Ashes! 2013.02.09. 18:24:38

@Dastgah of Homayoun: Mert itt kommentelsz, ahelyett, hogy a tésztára figyelnél.

galicius 2013.02.09. 18:26:25

Ne aggódj!A Samsungnál mindent tudnak,kivéve,ha a kedves ügyfél érdeklődik.Akkor izgatottá válnak,lámpalázasak lesznek és elfelejtik azt is,amit addig séróból nyomtak.Amúgy egy köcsög társaság.

Manyecska 2013.02.09. 18:44:56

@CID: nem kötelező nálunk vásárolni! Viszlát!:D

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2013.02.09. 19:08:40

@ColT:

Olvastam én a Homáron olyan történetet is, melyről BIZTOSAN tudom, hogy a fele nem igaz, a másik fele meg csúsztatás. Honnan tudom? Onnan, hogy én is szerepeltem benne... :-)

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2013.02.09. 19:10:14

@ColT:

"És a fogyvéd, ha odamegy a user?"

A fogyasztóvédelem határozatai AJÁNLÁSOK, azaz önmagukban semmit sem érnek.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.02.09. 19:10:37

@maxval, a gondolkodni próbáló birca: És azok, amikben nem szerepelsz? :)

@TheSlaydo: Meg akkor mindenki behazudná, hpgy ő a Jackyll.

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2013.02.09. 19:15:43

@ColT:

Ha valaki nem emberi módon viselkedik, csak azt kapja vissza ő is.

Két éves munkaviszonyom alatt még sosem láttam olyan esetet a Nokiánál, hogy a normálisan viselkedő ügyfél panaszával direkt ne foglalkozott volna a cég.

De aki káromkodott meg fenyegetőzött, azt eleve küldtük a fogyasztóvédelemhez, hagy essen ott pofára.

Sok ügyfél túl sok hollywoodi filmet néz és elhiszi, hogy fenyegetéssel el lehet érni valamit. Hát, nagy tévedés.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.02.09. 19:20:31

@maxval, a gondolkodni próbáló birca: Mondjuk én már értem el, de mindegy. Igaz, az a PÉTÁV volt.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.02.09. 19:23:01

@maxval, a gondolkodni próbáló birca: Különben, akkor miért szarnak egyes cégek annyira a fogyvédtől? :)

CID 2013.02.09. 19:32:20

@Chichén Itza /Quetzalcoatl/: Bocsánat, a lejárt szavidejű cuccokat, tényleg nem szeretem. Bocsesz;)

Aureliano Buendía 2013.02.09. 19:33:02

várom a pizzát
ha 20 perc múlva nincs itt, már írom is a posztot:)

lordjim 2013.02.09. 19:45:55

@TheSlaydo: tudod mit..? szopjátok le az ügyfeleket,ez egy szemét hozzáállás.

CID 2013.02.09. 19:46:07

Eszem megáll, hogy mekkora tarhonyák kommentelnek itt egy kehes gebekent....

Manyecska 2013.02.09. 19:47:44

@CID: hahahaHAAAAHHHAA!:D:D Mekkora arc már:)!!!

Manyecska 2013.02.09. 19:48:50

Mega fiatalokkal még el lehet hitetni hogy azért kemény hogy ne fájjon!:D:D!

Manyecska 2013.02.09. 19:49:52

Ill. puha. Hiába, freudi..:D:D

Manyecska 2013.02.09. 19:51:31

@ColT: jah, én olyan macskát láttam ami a hátán feküdt és úgy lógtak a lábai négyirányba, gazdi vitte sebvarrás után a kocsihoz:( :D szögény!:)

Manyecska 2013.02.09. 19:52:31

Nah, mára kikopok a köztudatból, ON:)..

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2013.02.09. 19:54:42

@ColT:

Ha túl sok ügy van, az rossz reklám. Ez az egyetlen ok.

Aureliano Buendía 2013.02.09. 20:00:36

@uraaam: elmarad a poszt

na, jó étvágy mindenkinek:)

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2013.02.09. 20:02:04

@ColT:

Magyar körülmények között nem működne. A magyar ügyfél alapból hazudik. Ha a fogyasztóvédelem hinne a fogyasztóknak vagy a döntések kötelezőek lennének, az összes gyártó kivonulna az országból.

lazarjozsef75 2013.02.09. 20:09:29

@zebraság fél egésség: ... közvetlenül azelőtt, hogy feldúlnák a gondosan felépített hadrendet, és lekaszabolnának mindenkit. Ezért játszottam mindig kezdő szinten, kölött a sikerélmény.. :DD

vénszivar 2013.02.09. 20:16:34

Már térdig ér a hó.

Mylady 2013.02.09. 20:19:19

@agresszív kismalac: Hát, ehhez a mondatodhoz

Tudod, itt nálunk ("városon"), a lángos sós ételnek számít.

csak gratulálni tudok.
Gondolom, nagyon meglepődnél, ha valaki azt mondaná, hogy nem Budapest az egyetlen város a világon. Talán el sem hinnéd.

Anomalocaris (törölt) 2013.02.09. 20:33:20

@Dr Jozef Vengloš: De miért törik darabokra?? Ilyet még nem láttam. Mondjuk lehet ezért volt akciós, asszem írok is a Homárnak.

vénszivar 2013.02.09. 20:35:44

@Mylady: te miket tudsz, jól megadtad neki! Frappáns, értelmes riposzt. Kiférsz még az ajtón? Jöhetnél havat lapátolni, hátha kisebb lenne a valagad....:):D

Anomalocaris (törölt) 2013.02.09. 20:44:15

@Mylady: Magyarországon csak két város van, Budapest és Hódmezővásárhely.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.02.09. 20:45:48

@Dastgah of Homayoun: az utobbi az inkabb falu, nagy falu, de falu

Anomalocaris (törölt) 2013.02.09. 20:46:09

@vénszivar: Olyannal utóljára az iskolai menzán találkoztam. Szar volt.

Anomalocaris (törölt) 2013.02.09. 20:47:44

@hagyma: Nem pazarolom ilyesmikre azt az értékes természeti kincset.

Anomalocaris (törölt) 2013.02.09. 20:48:47

@hagyma: Az város. Szeged, na az falu, vagy inkább tanya.

igi1 2013.02.09. 20:50:03

"hogy bárki nyilvánosan megerőszakolhat ha felteszik a Lumia 800-as telefonomra a Windows Phone 8-at."

Szerintem ezzel a mondattal tuti nekem akart kedvezni a poszter. :)

Sikert is ért el nálam, belopta magát a szívembe.

Hajrá, ne hagyja magát, most már csak azért se.

A poszter helyében KÜLFÖLDÖN PRÓBÁLKOZNÉK. :D

Túlságosan sokat képzelnek egyes ügyintézők ebben az országban önmagukról, és leszarják a vevőt, pláne, ha garanciát intéz.

Egyre szaporodnak a hülyék. Nem kötelező ott dolgozni, tessék felmondani, ha szarnak az ügyfél pofájába, és nem segítenek. Ha 10 perc alatt meg lehet csinálni, mit bizbaszkodnak, meg tárják szét a karjukat?

A poszter miért nem mondta ott helyben, hogy de hát uram, lenne szíves megcsinálni most rögtön, mert nincs két hetem, nekem nem élet az élet telefon nélkül?

Na, ezé nem veszek NOKIÁT, a Samsung mellett, mert szar a hangja, annak minősége, alig hallom azt a telefont.

@vénszivar: nálam fánk ma a menü

England win The Ashes! 2013.02.09. 20:54:21

@Dastgah of Homayoun: Mármint még főzés ELŐTT? Azért, mert nem kielégítő a minősége. Persze attől még ehető, csak úgy már nem az igazi.

igi1 2013.02.09. 20:55:00

@Mylady: a lángos lehet édes is, nem feltétlen sós

pl. lekvárral is lehet enni

olyan, mint a bundás kenyér porcukorral

az édes lángost kevesen ismerik, éppen ezért különlegesebb

van fahájas, édes lángos is

igi1 2013.02.09. 20:56:08

@Dastgah of Homayoun: jó hogy mondod

a lángos török eredetű

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.02.09. 20:58:31

@maxval, a gondolkodni próbáló birca: Ja meg, szerinted nyugatabbra miért ügyfélbarátabbak a cégek? :D Az is elkezdődött valahogy.

@Mylady: :D

England win The Ashes! 2013.02.09. 20:59:00

@igi1: "A poszter miért nem mondta ott helyben, hogy de hát uram, lenne szíves megcsinálni most rögtön, mert nincs két hetem, nekem nem élet az élet telefon nélkül?"

Ezzel csak az a gond, zetorcicus, hogy tutira nem ott helyben szervizelik, hanem valahol máshol, még az is megeshet, hogy nem Budapesten. Mi több, kiindulva az Asus vagy a Lenovo szokásaiból, még az is lehet, hogy nem Magyarországon (ez utóbbit azért nem tartom valószínűnek, de ki tudja?). Szóval mondhatsz neki bármit és bármilyen hangerőn, nem sokra mész vele. Ki van ez találva...

MIKOR LESZ MÁR ÚJ POSZT A BLOGODON???

Anomalocaris (törölt) 2013.02.09. 20:59:03

@Dr Jozef Vengloš: Nem, éppenhogy főzés KÖZBEN. Kevés idegesítőbb van mint a darabos spagetti, amit nem lehet tekerni.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.02.09. 20:59:21

@lazarjozsef75: én csak hallgatom meg nézem, nem jáccom. valami másik játékban bandába jáccottak, oszt észrevették, hogy az egyik figura valszeg elaludt a képernyő előtt, mer nem csinált semmit nagyon sokáig. ezek meg körbeállták, szépen megvárták, hogy felébredjen, aztán mikor megmoccant, kinyírták XD!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.02.09. 20:59:25

@igi1: ennek ellenere, hogy lehet, aki a bundaskenyeret porcukorral, a langost lekvarral eszi az buzi
esetleg no, vagy elkenyeztetett hulyegyerek
lekvarral a fankot esszuk, ami hasonlo teszta pl. nem a langost
bundaskenyer tojasaba max keves fokhagyma

vénszivar 2013.02.09. 20:59:43

@igi1: ILYEN NINCS!!!! Az elasztikus szaténnál látom, hogy évődsz Jozeffel. Kérdezni akartam, hogy csináltál-e már csöröge fánkot? xxx + éve ettem utoljára... (de mégsem akartam, csak úgy bele vau, vau). Erre ezt írod! Elmész TE a, nem fogok tudni aludni!
Ilyen nincs, csak a mesébe. GYILKOS!!!:)

igi1 2013.02.09. 21:01:22

@Dr Jozef Vengloš: én beviszem a laptopot a szervizbe, és ott csinálják meg, helyben.

Ha van a hivatalos, budapesti szerviz, és oda viszed, ami a papírra rá van írva, akkor mindig helybe csinálják meg.

Mindig a leghivatalosabb márkaszervizbe kell vinni.

Ha szerencséd van, Budapesten van, ha nem, valahol az Isten háta mögötti vidéki városban.

Amúgy mondtam már: nem vagyok ingyom-bingyom, picsa, cica, cuncimókus.

Na. :)

Anomalocaris (törölt) 2013.02.09. 21:03:05

@igi1: Akkor ezzel kiegyensúlyozzák a baklava bűnét.

igi1 2013.02.09. 21:03:38

@hagyma: ez olyan, valóban, mint a palacsintátokat tojással enni

Hülyeség.

De ha van ilyen is, akkor van édes lángos, és kész

Az különleges, extra kaja

A lényeg, pedig mindig a TÉSZTA.

@vénszivar: évődni? ne káromkodj. Akkor is én nyerek, hiába picsáznak. :D

England win The Ashes! 2013.02.09. 21:04:28

@igi1: A poszter az Allee-ba vitte, ott nem hiszem, hogy fúrnak-faragnak-hegesztenek-forrasztanak.

"Amúgy mondtam már: nem vagyok ingyom-bingyom, picsa, cica, cuncimókus."

Nem is neveztelek egyiknek sem. :) Ingyom-bingyom, ez jó. :D

MIKOR LESZ MÁR ÚJ POSZT A BLOGODON???

igi1 2013.02.09. 21:05:48

@Dr Jozef Vengloš: ha lesz palim, lesz új a blogomon

Anomalocaris (törölt) 2013.02.09. 21:07:12

De hol a csudában van batgirl? Elcserélték Törökországban egy lángosra?

igi1 2013.02.09. 21:07:49

@Dr Jozef Vengloš: zetorcicus-t kihagytam, az meg a Manyecs.

igi1 2013.02.09. 21:09:07

@Dastgah of Homayoun: szerintem kirúgta magát

éppen jót élvez valahol máshol

neki bejött a Zélet

Anomalocaris (törölt) 2013.02.09. 21:11:27

@igi1: Inkább berúgott volna. Bár rumkokostól nehéz.

England win The Ashes! 2013.02.09. 21:12:13

@igi1: A francba, ilyenkor sajnálom, hogy én Imre vagyok. :)

igi1 2013.02.09. 21:12:29

@Dastgah of Homayoun: tőlem biztos berúgna, Józseffel együtt

két perc alatt menekülnének tőlem

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.02.09. 21:12:35

@igi1: ha a pancakera gondolsz, akkor azt baconnel esszuk nem tojassal, de ketsegtelen egy reggelizoasztalon elfer a pancake /porcukorral es sziruppal/ a tojas a bekon es a kolbasz, valamint a krumpli
mondjuk en sosem eszem pancake
egy jo fokhagymas langost el tudnek most viselni viszont

England win The Ashes! 2013.02.09. 21:13:24

@igi1: Későn szólsz, ez most már marad. :D De ne aggódj, ígérem, nem fogom használni.

Nem túl sűrűn...

igi1 2013.02.09. 21:14:14

@hagyma: egy filmbe volt, hogy azt a vastag, ami elvileg a rendes palacsinta nálatok, a kiscsaj tükörtojással akarta enni szirup helyett. Az édes palacsintát.

Anomalocaris (törölt) 2013.02.09. 21:17:59

@igi1: Tőlem már a neten is sikoltozott.

igi1 2013.02.09. 21:19:43

@Dastgah of Homayoun: igen ám, csakhogy az embiknek nem kell pali a szaporodáshoz, meg annak bizonygatásához, hogy van életem

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.02.09. 21:20:19

@igi1: mondtam, hogy elfer egy asztalon, de hogy autentikus forrasnal maradjunk
Mary eloszor megeszi a tukortojast, a bacont, meg amit akar es utana a pancake sziruppal
jo etvagya van az vitathatlan
de persze lehet mindent enni egyutt is
ittt az nagy divat
nem veletlen, hogy a buffet rendszer innen terjedt el
mar ez a van sok kaja oszt x penzert szedsz amit akarsz magadnak

igi1 2013.02.09. 21:23:07

na mentem mozizni

@hagyma: a tojást tojással enni, szerintem súlyos vétség, na meg pazarlás

most igyekszek böjtölni jövő héttől

úgyhogy most van fánk

England win The Ashes! 2013.02.09. 21:26:04

@Dastgah of Homayoun: Először Sándort akartam, de arra jött volna a "Sanyi, Sanyikám...", utána a Lászlóra, arra meg a "Kedves Lészló", aztán az Ottóra, arra a reakció az "én, a Gyula meg az Ottó" lett volna. Utána jött az Imre, arra azt tippeltem, amit beírtál. Aztán megállapítottam, hogy tök mindegy, mit írok, találunk okot a mókára. :D

Anomalocaris (törölt) 2013.02.09. 21:29:34

@igi1: Az embik csak ne szaporodjanak, így is túl sok van belőlük.

England win The Ashes! 2013.02.09. 21:29:46

@ColT: Ne fáradj, én már szétoffoltam. :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.02.09. 22:12:51

@ColT: miert ne lehetne fajuk?
nekunk mondjuk cask bokrunk van meg hibiszkuszunk, de mi szegenyek vagyunk
tenyleg, ultetni fogok egy fat

Anomalocaris (törölt) 2013.02.09. 22:33:11

@hagyma: Hibiszkuszt raktam a forralt borba.

eiselmirjam 2013.02.09. 22:42:43

Hova kell írni ha beakarok kuldeni sztorit?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.02.09. 22:44:36

@ColT: valamivel cask bojtolnie kell ha nincs traktoros...
@A tőntetők a Széchenyui téren gyülekeznek: nekem elviragzott az utolso virago olyan 3 hete, azota pihentetem es cask vanilia es fahej megy a forralt borba

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.02.09. 22:47:22

@eiselmirjam: Ader Janosnak
de ha az egyszerubb utat valasztod, akkor klikk az "irjon a Homarnak!" linkre

Anomalocaris (törölt) 2013.02.09. 22:51:52

@hagyma: Én szeretek mindent túlfűszerezni. Fahéj, szegfűszeg, szegfűbors, szerecsendióvirág, hibiszkusz, csillagánizs, szárított narancskockák, vanília. A végeredmény tökéletes.

England win The Ashes! 2013.02.09. 23:26:55

@ColT: @zebraság fél egésség: Akkor írjátok le a nevét (a hosszabik nikkjét, ékezet nélkül) PONT blog PONT hu.

(Asszem rekordot állítottam fel nála, mármint a folyamatos kommentmennyiséggel. :D )

England win The Ashes! 2013.02.09. 23:31:56

@zebraság fél egésség: olvastad is a posztot? Egyes mondatoknál sírva röhögtem. XD

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.02.09. 23:35:19

@Dr Jozef Vengloš: olvastam. hát tudod, én csodálom igit. aki ilyen szépen, határozottan, magabiztosan tekint a világba ilyen zsenge korában, az elé leborulok és térdenállva imádom! :P:P

icipici lencsilány 2013.02.10. 05:22:13

-Árpád apánk! Hogy nevezzük el ezt a helyet?
-Sok itt a kecske, sok itt a mét, legyen Kecskemét!
...
-És ezt?
-Sok itt a hód, sok itt a mező, sok itt a vásár, sok itt a hely, legyen Hódmezővásárhely.
...
-És emezt?
-Sok itt a tata, sok itt a bánya, legyen Tatabánya!
...
-Na, és ezt?
-Sok itt a kecske, sok itt a mét, legyen Kecskemét!
-De, Árpád apánk, Kecskemét már van!
-Akkor legyen Tunyogmatolcs, bazmeg!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.02.10. 05:34:37

@agresszív kismalac: az nem tuti, de mi pont a Beaver-lake mellett elunk
amugy az amerikai szlengben a a bevaer puncit jelent

England win The Ashes! 2013.02.10. 05:55:05

@hagyma: Ezek szerint akkor a tripperes luvnyára úgy figyelmeztetnek, hogy "Beware the beaver?"

lazarjozsef75 2013.02.10. 06:49:25

@Dr Jozef Vengloš: új értelmet nyer a "Védd a fákat, egyél hódot!" szlogen? :))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.02.10. 06:53:47

@lazarjozsef75: kicsit ratapintottal mert a mar emlitett amerkiai szlengben, ha beavernek hivod a puncit, akkor a pocsod a wood
ez van
es jogos, mert a punci megeszi a pocsod:)

Manyecska 2013.02.10. 08:55:32

@CID: :D és te sorstársa vagy? annyira örülsz neki?:D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.02.10. 09:07:01

@Chichén Itza /Quetzalcoatl/: Kikérem magamnak, hogy ezzel egy napon emlegess :P

CID 2013.02.10. 09:10:04

@Chichén Itza /Quetzalcoatl/: Sorstársa, ennek a póninak?Na ne röhögtess már :))))

CID 2013.02.10. 09:16:48

Mellesleg, lapon az te szerencsés ;)

Manyecska 2013.02.10. 09:46:33

@ColT: oké, te leszel a póni ő meg a Móni.:)))

Szarazkoro 2013.02.10. 11:04:35

LOL Posztolo a legszarabb telot fogta ki, a Nokia 6almasatt bukott a Lumian...
SAmsung Galaxy S3-tol kezdodik a telefon en amondo vagyok.

2013.02.10. 12:08:24

@Chichén Itza /Quetzalcoatl/: Ill. puha. Hiába, freudi..:D:D

A kígyóuborka salátának IS használható! :)

CID 2013.02.10. 12:27:59

@Dr. Szarazkoro: Samsung és mobiltelefon? Na ne viccelődjél már;)

Manyecska 2013.02.10. 13:58:09

@Sekaiii: összekeversz valakivel, tudom is kivel. Valaki lűLLYe már le a rókát!

CID 2013.02.10. 15:03:02

@Chichén Itza /Quetzalcoatl/: Ha lehet beleszólásom, inkább a kehes patást!

igi1 2013.02.10. 16:14:40

@CID: na ja, mind a kettő egy kaptafa és szar. :D

szóval, este megjött az ihlet, és kigondoltam a következő posztom témáját

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.02.10. 16:43:45

@Dr Jozef Vengloš: Jaj, én már úgy izgulok! Elég magasan van a léc.

vénszivar 2013.02.10. 16:44:08

@igi1: Sokáig a WC-n trónoltál? Sok volt a fánk? :):D

vényszívar 2013.02.10. 16:44:40

@CID: nem szép dolog szülőanyád halálát kívánni, szégyelld magad.

@igi1: csapj a pacik közé! várjuk! _D

CID 2013.02.10. 16:45:43

@agresszív kismalac: A kerítés viszont alacsonyan.

@igi1: Epekedve várják. Azt lehet tudni, farmerméreted milyen? Csecseidről már mindent tudunk :)

igi1 2013.02.10. 16:47:08

politikától mentes lesz

és természetesen olyan téma, amihez kurvára értek

:)

meg lesz benne meglepi is

na, este kezdem el írni, de megvan a terv

igi1 2013.02.10. 16:48:27

@vénszivar: már csak 6 db van, elfogyott :(

de szalagos fánk van, nem csörögi

hát jövő hétvégére igyekszek elkészülni

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.02.10. 17:04:43

@igi1: el sem tudom képzelni, mi lehet az.

England win The Ashes! 2013.02.10. 17:16:05

@vénszivar: Mondom, tegnap moziban volt, aztán a Hitchcocktól ihletet kapott.

@igi1: Jól mondom? :)

vénszivar 2013.02.10. 17:18:27

@igi1: Az Opeloson kapásod lehet...

igi1 2013.02.10. 17:28:33

@Dr Jozef Vengloš: jól

@ColT:

most mé, há arról kell mindig osztani az észt, amihez nem értesz

mer amihez értesz, az tudod, tehát nem plakátolod ki, meg kötöd más orrára

nehogy ő is értsen ahhoz, amihez te

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.02.10. 17:57:06

@Dr Jozef Vengloš: Jaja. Vagy széles kurva.

@igi1: Érdekes :D Nem akarsz te politikuss lenni? :D

CID 2013.02.10. 18:23:28

@igi1: Milyen parasztjány vagy te? Csörege az baszod. Imádtam, jól megszórva porcukorral, nyami nyami!

Anomalocaris (törölt) 2013.02.10. 18:40:07

@agresszív kismalac: El akarsz menni a picsába?? Nyomorultak.

Anomalocaris (törölt) 2013.02.10. 19:23:49

@agresszív kismalac: Ha barátnőm nem hajlandó, menjek hivatásoshoz?

Alex azt írja, barátnője a kézimunkát is elutasítja, a kisördög viszont megszólalt. Mi a teendő?

Anomalocaris (törölt) 2013.02.10. 19:38:38

Napjainkban a lovaglás újra növekvő népszeráségnek örvend.

CID 2013.02.10. 19:50:20

Kínlódsz nyomorult, kínlódsz? :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.02.10. 19:52:46

@A tőntetők a Széchenyui téren gyülekeznek: Hát a plakról kapta a nevét :P

Kisördög? beszélgessen a kisördöggel.

Anomalocaris (törölt) 2013.02.10. 19:57:05

@ColT: A kisördög a hormonrabság eufemizmusa lehet.

CID 2013.02.10. 19:57:48

Mondjuk, engem is flusztrálna, ha putrifalváról származnék.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.02.10. 20:14:59

@A tőntetők a Széchenyui téren gyülekeznek: Talán ha érthetően tennéd fel Alex kérdését, nem kéne sötében tapogatóznunk.
Mintegy.

Anomalocaris (törölt) 2013.02.10. 20:45:03

@agresszív kismalac: Ha jól értem, az a baja, hogy neki nincs kivel tapogatóznia.

Tron65 2013.02.10. 22:02:15

Nemértelek.
Egy ismerősöm nemrég vett egy lapostopot windóz 8-cal.
A gép valamiért képtelen letölteni egy 2012. szeptemberében megjelent frissítést.

Anomalocaris (törölt) 2013.02.10. 23:59:21

Elég gyászos volt a mai teljesítményetek.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.02.11. 06:45:26

@Tron65: Windóz. Szar.

@A tőntetők a Széchenyui téren gyülekeznek: Akár :) De nem olyan biztos, mert más dolgokkal kapcsolatban is megjelenik :)

Szilv Eszter 2013.02.11. 09:15:41

A múltkor sötétben tapogatóztam és lett egy új Nokiám.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.02.11. 10:10:22

@Héja nász az avataron: Azért ez félelmetes. Csak úgy mászkál az ember éjjel a lakásban, és egyszer csak ott egy Nokia.

Troppauer_Hümér 2013.02.11. 10:29:49

@zebraság fél egésség: aki ilyen szépen, határozottan, magabiztosan tekint a világba ilyen zsenge korában, az elé leborulok és térdenállva imádom!

Én pont így tekintek a világba! :P

helianthus 2013.02.11. 10:40:04

@Héja nász az avataron: imádom a nicknevedet és az avatarodat mellé. :D
Sötétben óvatosan tapogatózz, mert sosem tudni, mid lesz tőle, érette, végette, miatta....

helianthus 2013.02.11. 10:41:05

@stillmátyás: jujj de szépen csaptad le ezt a magas labdát. :)

helianthus 2013.02.11. 10:42:24

@A tőntetők a Széchenyui téren gyülekeznek: Neked már megint mi lett a neveddel? Egyre rosszabb lesz. Miért nem váltasz Furaszemre?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.02.11. 11:58:14

@helianthus: mert akkor nem kellene gondolkoznunk, hogy kija franc ez a nick, hanem egyből tudnánk.

Szarazkoro 2013.02.11. 12:06:55

@CID: Baratom, akkor van meg mit tanulnod.

Troppauer_Hümér 2013.02.11. 12:15:36

@helianthus: jő a velentájn-nap, igyekszem :D

helianthus 2013.02.11. 13:16:46

@batgirl: :D

@stillmátyás: igyekszel magad elé térdeltetni a hölgyeket? vagy min is isgyekszel pontosan?

Anomalocaris (törölt) 2013.02.11. 16:37:02

@helianthus: Állandóan fikázzátok a neveimet, pedig egyik jobb mint a másik, mi a baj a tőntetőkkel??

vazsmegyeigerdezsház · http://studiosmaragd.hu/ 2013.02.11. 17:55:38

Adathianyos a poszt.
Milyen ruhaban ment az arkadba?
Hanyra ert oda?
Szart rendesen elotte? (álmát nem zavartak!?)
A Blackberry hany eves volt?
1-10 skalan milyen szinu volt az elozo telefon?

megannyi bizonytalan tenyezo..

helianthus 2013.02.12. 09:02:39

@A tőntetők a Széchenyui téren gyülekeznek: a tőntetőkkel semmi baj, csak nicknévben furán mutatnak.

Szilv Eszter 2013.02.12. 09:39:48

@helianthus: én is imádlak! a hajad, a szemed, az öltözködésed, mindent! :)

Anomalocaris (törölt) 2013.02.12. 15:42:02

@helianthus: Hát milyen legyen a nevem, ha nem fura.

Hola (törölt) 2013.03.11. 13:43:42

vegyetek még több "okos" telefont! hahaha
süti beállítások módosítása