Tékozló Homár

Zombihajat csinált a L'Oréal Extreme Platinum

2014.04.30. 13:27 | jackyll | 131 komment

loreal_extre_meplatinum.jpg

Az alsóbbrendű, közértekben/drogériákban kapható hajszínező termékek használata biztos kudarcra van ítélve, amint erről naiv blogger is meggyőződhetett, bár neki fodrász végzettsége miatt tudnia kellett volna. A L'oreal extrém platina hajfesktéke a kép bal oldalán látható eredményre jutott a 20 éve szőkített hajjal. A L'oreal kárpótlásul színvédő sampont és balzsamot küldött, amit viszont már nem kentek fel. Így a következő körre meggyógyulhattak a túlélő hajszálak a hagyományos hajfestéktől (a fenti kép jobb oldala):

Márciusban anyukám úgy döntött vásárol az ígéretes L’Oréal Paris Préference Extreme Platinum hajfestékből a Müller Drogériában, hiszen egyébként is 20 éve festett szőke haját még világosabb “platinaszőkére” szerette volna festetni. Igényes, exkluzív csomagolás (hohóóó még a kesztyű is fekete benne, mint a menő professzionális fodrász szalonokban), barna hajból is szép szőke színt tud varázsolni a leírás alapján, mi gond lehet? Már csak, ha az árát tekintjük is: DM üzletekben 3300 Ft, Müllerben 2700 Ft körül. Hosszú hajról van szó, ezért két dobozzal is vásárolt, az 5400 Ft, ami hajfestéknél nem kevés! Főleg, hogy azért ne felejtsük el, drogériás termékről van szó!

Részben születésnapi meglepinek és megújulásnak szánta, közeledett is a szülinap így egyből sor került a hajfestésre, amit én követtem el. 2008-tól én festem a haját, tehát van benne rutinom, valamint végzettségemet illetően fodrász vagyok. Mindig azzal a festékkel dolgozok, amit ő kiválaszt magának, nem szoktam visszakozni, pláne, hogy anyukámról van szó! Magam sem gondoltam, hogy ez fog kisülni a dologból…


loreal_extreme_platinum1.jpgSzokásos menet, felvittem a festéket, aminek egyébként szuper krémes állaga volt, semmi szúrós kellemetlen szag, “szívta” is rendesen a hajat. Hatóidő letelte után hajmosás, de hoppá, itt valami nem oké! Nagyon nem! Vizesen is látványosan rikított a “szín”, a haj állagáról pedig… legszívesebben sírva fakadtam volna, még így is, hogy nem az enyémről volt szó! Rettenetesen nyúlt, mintha a legolcsóbb minőségtelen szőkítőporral estünk volna neki és agresszívan leszőkítettük!

Szárítás

Mondanom sem kell, szépen törtek le a hajvégek, teljesen elroncsolta a festék! Száraz, sprőd, fénytelen, élettelen lett az előtte egészséges, fényes, ápolt hajtömeg, arról nem beszélve, hogy ez a festék csak leszedte az előző gyöngyszőke színt! Kaptunk helyette egy lepigmentált, színtelen mégis csibesárga roncsolt foltos csíkos hajat! Mintha nem is az én munkám lett volna. Borzalmas látvány volt és hatalmas csalódás!

Ilyen szintű károsodás után nem szerettünk volna azonnal nekiesni újabb festékkel, még a jól beválttal sem, kezdjük el táplálni és kezelni a kárt. Azonnal gép elé ültem és elkezdtem véleményeket olvasni erről a remek termékről. És lám, csupa negatív eredménybe botlottam, pontosan azokat írták le mások is, amiket mi is tapasztaltunk.

Másnap írtam a hivatalos L’Oréal Paris Magyarország facebook oldalán belső, privát üzenetet. Napokig válaszra sem méltattak, megkerestem az e-mail címüket, írtam oda is, azonnal visszadobta a rendszer a levelem.

Itt már kicsit kezdett eldurranni az agyam, így nyilvánosan tettem fel a kérdést a facebook üzenőfalukon, mi lehet a baj, miért nem kapok választ?! Ezt a bejegyzésemet törölték, önmagában már ez elég érdekes hozzáállás, de mivel üzenetben végre válaszoltak, így betudtam azzal, hogy valószínűleg ezért törölték, talán már nem ott van a helye. A válaszra nem tudom azt mondani, hogy bunkó vagy lekezelő lett volna, ugyanakkor igazán segítőkész sem.

Mentek a levélváltások, a huzavona, időhúzás, ámítás, mellébeszélés. Kezdtem úgy érezni, hogy teljes mértékben hülyének néznek, holott a cég magát tette nevetségessé. Egy-két levelen már valóban mosolyogtam.

Arra kértem őket, hogy találjunk valamilyen módot ennek a történetnek a megoldására és kompenzálására, akár a vételár visszafizetésével, akár valamilyen hajregeneráló csomag felajánlásával. Szerintem ilyen esetben ez a minimum, főleg egy ilyen volumenű neves nagy múltú cégtől!

Továbbra sem éreztem segítőkészséget, nem akartam folytatni a semmiről szóló levelezgetést. Talán a fogyasztóvédelem majd megért és segít, ezt a L’oréalnak is leírtam. Erre jött a válasz, hogy küldenek egy csomagot.

Rendben, megadtam a címünk, elérhetőségünk és vártuk a csomagot, amivel elkezdhetjük ápolni az igénybevett hajszálakat.

Eltelt 1 hét, 2 hét, csomag sehol. Én írni már nem szándékoztam, viszont anyukámnak feltűnt facebookon, hogy a L’oréal üzenőfalára érkezett egy hosszabb vélemény, szintén csalódásról, csak épp vörös festékről volt szó. (vörös helyett fekete lett a hajszín) Csomagunk még mindig sehol, ezért ezen felbuzdulva már anyukám írt nekik a hölgy véleménye alá és külön bejegyzésben is.

Ezeket természetesen eltávolították, majd kaptam belső üzenetet, hogy legyek türelemmel, küldik. Nekem erre már végképp nem volt kedvem válaszolni sem ezek után.

Pár nap után jött is a csomag és vele együtt az újabb döbbenet.

Egy nagy méretű borítékban idelökve kaptunk két darab terméket, amik körülbelül semmire nem jók, de még csak nem is szőkített, roncsolt hajszerkezethez való. Szóval kaptunk egy Elseve színvédő sampont és hozzá balzsamot. Nos, először is nem színvédésre van szükségünk, valamint ezeket a termékeket inkább vörös árnyalatú hajakhoz használjuk. Nem hiszem, hogy ekkora cég mögött ne állnának fodrász szakemberek, akik tudnák ilyen esetben a hajnak mire van szüksége. Nyilván nem luxustermékeket vártunk, de minimum egy-két olyan terméket, ami valóban hatásos lenne. Gondolok itt hajpakolásra vagy hajvégápoló olajra, amit ilyenkor kíván a haj. Ne értse félre senki, nem vagyunk telhetetlenek, de ez a történet és hozzáállás elkeserítő. A csomag pedig egyenesen megalázó! 5400 forintért sikerült tönkretenni a haja minőségét és színét, segítségül pedig ezt kaptuk.

Közben eltelt annyi idő, hogy sor került újabb festésre, a régi jól bevált hajfestékkel. Nagyon szép színe van újra és maximálisan elégedett vele anya, kezeljük a saját minőségi hajápolóinkkal és szerencsére már javulás látszik, de rengeteg hajszála kihullott, így a haj a tömegéből is vesztett, hála a L’oréal festéknek.

Professzionális hajvégápolókkal és pakolásokkal kezeljük (TIGI, Toni & Guy, argánolaj), nem mezei samponnal és balzsammal, mivel ez erre édeskevés!

A csalódásunk olyan mértékű, hogy ettől a márkától végleg eltávolodunk, mert ezek után megkérdőjelezendő bármely más termékük minősége is.

Aki járt hasonlóan, ne tartsa magában a véleményét és ne törődjön bele, ennek a terméknek nincs helye a polcokon és a forgalomban! Hozzáteszem azóta a DM-ben elkezdték kiárusítani, 3300 forintról jelenleg 1990 forintért lehet megvásárolni. Ez a hozzáállás csak nálunk jellemző sajnos és nagyon szomorú!

Mellékelek fotókat is, lentről felfelé haladva mutatom a folyamatot. A felső és egyben utolsó képeken látványos a változás, mennyivel szebb lett!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.04.30. 14:14:34

@Tanácstalan:
Te egy hős vagy!44
Én má neki se fogok az ilyen melodrámáknak.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.04.30. 14:16:51

@herk: na de kérlek, 1 szemmel?!
@amsz: ezek csak nők. Utólagosak. Faszkivan az ilyen posztokkal.

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.30. 14:27:08

@dr. phil. Sün‼ ツ: Kérlek szépen pár nap múlva Nyugat- Afrikának vesem az irányt. Nem vagyok hős. Sőt, be vagyok tojva, rendesen.

igazságos 2014.04.30. 14:27:15

Márpedig ha egy nő bebeszéli magának, hogy a végeredmény nem jó, akkor meneküljenek a pasik előlük.

Úgy látom, ezt a leckét tudjátok itt, mer nem mertek belekötni a poszterba.

háromlábúbogár (törölt) 2014.04.30. 14:28:45

@Tanácstalan: Ugyan kérlek! Arra már régen megették az utolsó kannibált is :-D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.04.30. 14:31:28

@Tanácstalan:
Kedves egésseggedre!
És mitől köll félni?
Nem tucc úszni, vagy mi?

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.30. 14:32:01

@háromlábúbogár: De a nagy fehér hittérítőre attól még lőnek. Az egyenruhába bújtatott, "Hatóság" álnéven tevékenkedő rablók meg fejőstehénnek nézik.

helianthus 2014.04.30. 14:32:34

@dr. phil. Sün‼ ツ: hát zöld. Mert a fű is zöld. :)
(természetes hajszínhez közeli barna, kicsit sötétebb, mert a világosabb színek nem fogják meg az ősz hajszálakat)

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.30. 14:33:07

@dr. phil. Sün‼ ツ: Gugliz bele a netbe, hogy Nigéri, meg hajók elleni támadások.

Amikor utoljára ott jártam, lőttek ránk, én meg vinnyogva féltettem a szaros életemet.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.04.30. 14:38:41

@Tanácstalan:
Vegyé pisztolyt, oszt lőjj vissza!44!

@helianthus:
Mostakkó ződ, vagy barna?

Háromra mindenki vajja be, hogy milyenre fősti a haját!!!

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.30. 14:40:30

@sugargiraffusplumps.: Jó ötlet. Nem lehetne inkább rendesen, gond nélkül, reptérre menet...

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.04.30. 14:42:31

@helianthus:
Hasztamannyana!!44
Piros nincs benne?
Vagy okkersárga legalább?

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.30. 14:43:39

@dr. phil. Sün‼ ツ: Még csak az kellene. Azt nekünk nem szabad. Kussolunk és fosunk az életünkért.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.04.30. 14:44:46

jut eszembe: szemöldököt hogyan lehet festeni? találtam egy őszes szálat köztük! vagy várjak hátha csal ez az egy a génhibás egyed?

Aureliano Buendía 2014.04.30. 14:47:48

Lehet, hogy anyukának ideje lenne tudomásul vennie az idő múlását? Ez egyfajta jel volt.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.04.30. 14:48:33

@sugargiraffusplumps.: Húzkodd ki az összeset, oszt rajzoljál egy párat a homlokodra. Az nagyon menő.

Aureliano Buendía 2014.04.30. 14:51:28

@sugargiraffusplumps.: sövényvágó ollóval menj neki. Bisztos, ami bisztos.

anarch 2014.04.30. 14:56:16

Hmm, gugli képkeresője a zombihaj kifejezésre egy sünt adott. Egész pontosan dr. phil. Sün avatarját. Most félek felállni a székről...

Aureliano Buendía 2014.04.30. 15:04:39

@igazságos: de még akár a kézigránát is számításba jöhet.

igazságos 2014.04.30. 15:11:43

@uraaam: te láttál valaha szőke cigányt?

na, ezt azokra kell tartogatni

Aureliano Buendía 2014.04.30. 15:11:59

Nem értem a posztolót, ezzel a hajjal a Trónok harcában ideális szereplő lenne:)

igazságos 2014.04.30. 15:17:28

@uraaam: Ahhoz nem kell iskolát elvégezni, hogy ha szőke hajat akarsz, akkor barna festéket kell venni. :)

Mivelhogy nagyok az árnyalatkülönbségek, ha tehát a poszter füstös szőkét vett, halványbarna festék helyett, akkor neki hófehérnek kéne lenni mára.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.04.30. 15:17:58

@agresszív kismalac: nemcsak menő hanem igen ízléses is. főleg ha lila ceruzával rajzojják!

@uraaam: nem vágni! festeni!

Aureliano Buendía 2014.04.30. 15:18:59

@igazságos: nekem ez kínai.
Meg nekemmár az egy centis haj is hosszú. Festeni? Baaaahhh...

Aureliano Buendía 2014.04.30. 15:20:28

@sugargiraffusplumps.: á, nem szabad! Hidd el, az nem ér semmit. Ráadásul beviszed a sok vegyi anyagot közvetlen az agyad elé. Veszélyesebb, mint a kemtrél.

Meg a másik, hogy egyre több lesz belőle úgyis. Ki kell gyomlálni, előzd meg a bajt.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.04.30. 15:21:16

@igazságos: mi lenne, ha nem beszélne be semmit, hanem kussolna csendben? :}

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.04.30. 15:22:33

Szőke nőt még hova lehetne downdgradelni? :D

igazságos 2014.04.30. 15:26:36

@uraaam:
ti pasik eztet nem érthetitek

Én se vagyok egy fodrászguru, de ennyit tudok.
Nem szabad abból kiindulni, hogy milyen színű a hajad, hanem eleve 4-5 árnyalattal el kell attól térni.

Tehát ha szőkét akarsz, akkor halványbarna, vagy egyenesen barna festéket veszel, mert úgy keverik ki.

Egy ugyanolyan árnyalat elérése pár kipróbálást igényel, mert azt elsőre senki sem tudja elérni.

Ugyanúgy, hogy ha vörösre festeted a hajad, és ki akarod szedni, akkor sima középbarnát kell venned.

Itt nem a kedvesügyfél válassza ki a festékét, először kontaktolni kell a fodrásszal, hogy az kb. melyik színárnyalat lehet.

Elsőre mindenki ebbe beleugrik, hogy nem olyat választ, ami a hajához megy.

De hogy ezt egy fodrász ne magyarázza el az anyjának, ott a mama nem tűr belepofázást abba, amit ő akar, illetve kigondol.

Aureliano Buendía 2014.04.30. 15:28:21

@igazságos: ez olyan, mint a vicc a sasról meg a bakterről.

A sas nagyon magasan száll.
A baktert ez kurvára nem érdekli.

helianthus 2014.04.30. 15:28:22

@igazságos: én sem vagyok fodrász, de hogy ez, amit ideírtál, úgy marhaság, ahogy van, az biztos.

igazságos 2014.04.30. 15:29:09

@Kellemes Zérókomponista: azt tette, amikor a saját anyja nem a fodrász lánykáját kérte ki.

Kussolt

Mit akarsz, hogy megszólaljon!?????

Itt a kedves mama hibázott, hogy nem kérdezte meg a lánykáját, hogy mit vegyen, annak egyből meg kellett volna mondania.

De ő is felelőtlen volt, hogy fodrász létére, még ennyit se tud.

Ha a kedves anyjával nem mer vitatkozni, és mindent első szóra megcsinál, akkor más hajával vajh mit művel?????

igazságos 2014.04.30. 15:31:02

@helianthus: és a marhaságot meg is cáfolod valamivel, vagy csak a pofikádat jártatod feleslegesen????

@uraaam: továbbra se értem

1. a kedves mama vette a hajfestéket (amit ő gondolt, hogy jó)
2. a lánykája felrakta, nem volt jó
3. reklamáltak a gyártónál, mondván, az ő hibájuk volt, hogy nem jót vett a mama
4. a gyártó küldött kárpótlást, még úgy is, hogy ők nem voltak hibásak

MI KELLENE MÉG????

igazságos 2014.04.30. 15:34:47

nagyon világos szőke hajszínből pl. sötétszőke-szürke lesz

hiszen egyébként is 20 éve festett szőke haját még világosabb “platinaszőkére” szerette volna festetni.

akkor tehát a mama ebből indult ki, hogy ha vett korábban mindig 1 árnyalatot, akkor vesz még szőkébbet

Itt nem lehet arra fogni, hogy először próbálta a szőkére világosítást

De hogy ne kérjen tanácsot előtte, új szín kipróbálása esetén, akkor is FURA.

igazságos 2014.04.30. 15:39:07

Mindig azzal a festékkel dolgozok, amit ő kiválaszt magának, nem szoktam visszakozni, pláne, hogy anyukámról van szó!
---------------------------------------
Egy fodrásznak az a dolga, hogy VISSZAKOZZON, akkor is ha rokon, akkor is ha kedvesügyfél.

Ugyanúgy egy manikűrösnek is meg kell mondania, ha az ügyfél nem akarja hogy hajlítsák a körmét, hogy azt miért kell.

Ugyanúgy, egy kozmetikusnak is meg kell mondania, ha vállalhatatlan az ügyfél arca, annyira pattanásos.

A fodrásznak értenie kell a színárnyalatot, és eltanácsolni a kedves ügyfelet akkor, ha az nem fog menni a hajához.

Mert így is úgy is a fodrász lesz a hibás a végén.

Most mit mond a kedves anyjának, hogy ő volt a hibás, mert ilyet vett?

Ellenben a mama így is úgy is a lányát hibáztassa, nem saját magát.

Egyébként meg fodrászként hiba közeli családtagod elvállalnia.

Amatőr dolog, akkor is, ha ingyé van.

Más dolog az, ha a mama magának csinálta volna, akkor senkit se hibáztathatna.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.04.30. 15:40:00

@igazságos: te ugye természetes szőke vagy?

@uraaam: majd befújom műhóval egyenletesre. abbul nem lehet baj.

igazságos 2014.04.30. 15:44:34

Az meg egy ilyen festék után akkor sem fog működni, hogy ugyanolyan árnyalatúra fog visszaváltozni a haja, a régi festékkel, és ugyanolyan minőségű is lesz a haja, hogyha roncsolta a hajszálakat.

Javítani esetleg javíthatott a régin, de sosem fogja ezt az elgányolt festést teljesen eltüntetni.

A gyártó pedig mindent megtett, annak ellenére, hogy a kedves mamán kívül más nem hibás.

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.30. 15:46:09

@sugargiraffusplumps.: "te ugye természetes szőke vagy"

Ez nem volt eddig nyilvánvaló? :O :D :D :D

igazságos 2014.04.30. 15:46:17

@sugargiraffusplumps.: feldobott labdákra nem válaszolok :)

Igen, szeretnék szőke hajat.

Vöröses-barna vagyok egyébként.

helianthus 2014.04.30. 15:47:23

@igazságos: azt hiszem ez a marhaság önmagát cáfolja meg. Idétlenke.

igazságos 2014.04.30. 15:47:27

@Tanácstalan: látod, hogy neki nem, akkor miért kérdezel ostobaságokat.

egyébként meg mit szólsz bele, nem téged kérdezett

igazságos 2014.04.30. 15:48:49

@helianthus:

mondjuk megértelek, hogy frusztál az, hogy te csak utánam következhetsz itt

helianthus 2014.04.30. 15:51:33

@igazságos: hihi! Vicces vagy. Megint felfújtad magad, mi? Van új poszt, menjél oda szakérteni.
homar.blog.hu/2014/04/30/hagynunk_kellene_ha_megtamad_egy_bedrogozott_autos

Aureliano Buendía 2014.04.30. 15:52:46

@sugargiraffusplumps.: vagy lakkozd ki. Az nagyon vagány lenne, és még tartós is.

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.30. 15:55:23

@igazságos: Nem szólottam hozzád. Vicces voltam. Próbáltam az lenni. Rohadt egy világ ez.

igazságos 2014.04.30. 15:55:42

@helianthus: jóvan, jóvan, megsimogatom a kis buksidat.

igazságos 2014.04.30. 15:59:23

@Tanácstalan: téged nem simogatlak meg, nyugi

ő engem kérdezett, te meg beleszóltál

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.04.30. 16:04:04

@Tanácstalan: néha kezdett gyanús lenni. de mindig megnyugtattam magamat, hogy hátha csak drogos :D

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.04.30. 16:05:00

te igi..soha ne menj fodrásznak.

igazságos 2014.04.30. 16:07:13

@batgirl: majd te mégy helyettem is! :)

igazságos 2014.04.30. 16:08:20

nincs az a nő, aki itt próbálkozik belémkötni, és felérhetne velem

szánalmas próbálkozók mind

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.04.30. 16:12:11

@batgirl: abban a szakmában vannak elegen. Te meg ne szívj mamár többet! :)

igazságos 2014.04.30. 16:13:19

@batgirl: persze, persze, most már visszakozol

ejnye-bejnye

igazságos 2014.04.30. 16:21:58

@batgirl: de azért kezdegettél hátha bejön mi?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.04.30. 16:23:35

@uraaam: akkó bizony csak az agyműtét segíthet már! be köll egyet ültetni ha törik ha szakad!

Aureliano Buendía 2014.04.30. 16:27:45

@sugargiraffusplumps.: és még akkor sem biztos a végeredmény.
Nem árt néhány gyertyát is gyújtani a csesztohovai könnyezőszűzmárijának

Aureliano Buendía 2014.04.30. 16:28:44

@sugargiraffusplumps.: @uraaam: ellenben én ma is imádkoztam, a héten másoccorra.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.04.30. 16:34:04

@uraaam: jah. este megyünk mink is. viszont nem tudom, hogy menni fog-e. ha nagyon nem akarja a sípcsontom akkor inkább biciklizés lesz egy darabig.

jameg a fijam sziklamászni akar megint. mondtam neki jóvan drágám anyu majd betol egy lityó erősebbet, hogy ne féljen annyira amikor nézi ahogy billegsz ott fönt. beszarás, hogy mérnem tudnak ezek a tévé előtt ülni mint más normális gyerekek?

Atörökk 2014.04.30. 16:35:32

Hát ez döbbenet. Azér' várjuk meg tengeren túli orákulumunk véleményét is. Addig nem alakítom ki az álláspontomat.

Aureliano Buendía 2014.04.30. 16:36:28

@sugargiraffusplumps.: akartam is kérdeni, hogy van a lábod?

Begyél neki ikszbokszot. Vagy csak valami erős ragasztószalagot. Mindenképpen gyámügy-kompatibiliset:)

Aureliano Buendía 2014.04.30. 16:37:54

@atörökk: rosszul méred fel az illetékességi kompetencijákat.
Börzsöny Bögyös Bölcse már kinyilvánította az Igazat.

Atörökk 2014.04.30. 16:39:20

@uraaam:
Az nem úgy van, a kútra járó közös ló hátán lévő érme is mindig a két oldalára esik.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.04.30. 16:43:06

@uraaam: köszi, ha nem futok nem fáj:D elég kibaszás, de ez van.

van neki ámítógépe meg olyan boxa is meg nintendója is de nemigen érdekli. asszem nagyon elronthattam valamit a gyereknevelés terén!

metal · http://electric.blog.hu 2014.04.30. 16:43:43

"hiszen egyébként is 20 éve festett szőke haját még világosabb “platinaszőkére” szerette volna festetni. "

Még több mesterséges intelligenciát akart! Bocs ezt nem lehetett kihagyni:)

Aureliano Buendía 2014.04.30. 16:50:31

@sugargiraffusplumps.: egyél neki egy okostelefont, talán az észhez téríti.

englandboy 2014.04.30. 16:50:47

ez a rezsicsokkentett hajfestek
ha nem tetszik el lehet menni..........

Aureliano Buendía 2014.04.30. 16:52:43

Azért az még mindig nem derült ki, hogy hány éves anyuka, és amúgy miért nem hajlandó tudomásul venni, hogy elmúltak az évek?

Szerencsére jóanyám már lejött erről. Az egyetemen volt egy néni, neki sikerült az ősz hajából valami lilásat gyártani. Mivel ez egy elég konzervatív intézmény (hehe), még érdekesebb volt a látvány:D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.04.30. 16:55:39

@uraaam: nyugi, az is van neki. azon tolja a minecraftot néha. node ez is olyan, hogy pár hónapig érdekes nekik aztán nem annyira. mondtam neki, hogy több szirszar kütyüt nem veszek, már így is annyi madzag van a házban, hogy életveszélyes.

Atörökk 2014.04.30. 16:57:57

@uraaam:
Nekünk az egyik gimis magyartanárnőnk volt olyan, esős időben mindig előbbukant valahol a hajának az előző színe :D

Aureliano Buendía 2014.04.30. 17:05:03

@atörökk: ó, ennek eső nélkül is szép lilás árnyalatú volt az amúgy full ősz haja. Elsőre azt hittem, én vagyok annyira részeg, de nem.

Atörökk 2014.04.30. 17:06:29

@uraaam:
Azér' ennek a mondatnak fuss neki mégeccer, légy oly bátyám :D

Aureliano Buendía 2014.04.30. 17:08:15

@atörökk: mit nem értesz ezen?
Hagyok időt átgondolni.

Atörökk 2014.04.30. 17:09:57

@uraaam"
én vagyok annyira részeg, de nem."
Itt valami homoxem kerülhetett a gépezetbe.

Aureliano Buendía 2014.04.30. 17:13:04

@atörökk: itt a szerző nyilván arra gondolhatott, hogy ha lilás árnyalatú hajat lát, feltehetőleg ő áll alkoholos befolyásoltság alatt, hisz tisztes öreg matróna ilyet nem tenne. Aztán hősünk rádöbben, hogy valójában ő józan, és a matróna... hátizé.

Atörökk 2014.04.30. 17:14:38

@uraaam:
Ha nem ERRŐL a szerzőről volna szó, még hinnék is, khmm...

igazságos 2014.04.30. 17:15:50

@metal: aztat én már nem tudom eldönteni, hogy mit akart és mit nem akart

az eredmény látható: mama nem tűrt ellentmondást, és vásárolt :D

helianthus 2014.04.30. 17:53:07

@igazságos: a sajátodat simogasd meg inkább idétlen, mert megint asziszed, hogy sztrítfájton vagy!
Aztán vegyél barna hajfestéket, lesz tőle szíp szőke hajacskád.
Menni fog a külcsín a belbecshez.

Atörökk 2014.04.30. 18:00:47

@helianthus:
Most akkor nem grupi, hanem ketfájt lesz? Csak hogy mivel készüjjek? Popkornival, vagy kis kék bogyókkal?

emzéperiksz 2014.04.30. 18:46:21

A link a néni hajáról elég meredek. Egy középkorú asszonyság derékig érő Barbi-hajjal, öööööö

helianthus 2014.04.30. 18:57:53

@atörökk: nem lesz ketfájt. Gyengébbeket nem verek. BÁRMILYEN szinten gyengébbek, pláne, ha MINDEN SZINTEN.
:)
Te meg nem mellesleg azt csinálsz, amit akarsz, mindenesetre igit zárd inkább mégis vissza a pincébe, fő a nyugalom jeligére a kiadóban.

Atörökk 2014.04.30. 19:03:12

@helianthus:
Minek verni, ha rúgni is lehet? Azér' ne legyünk már állatok!

igazságos 2014.04.30. 20:08:10

heli felébredt

uncsi a kapálózása de nem adja fel

1 közös vonás :D

mudpach 2014.04.30. 21:58:25

A l'oreal peldat vehetne a wella forgalnazohatol. Nekem csak csipett a festek irtam nekik, nem gyoztek bocsanatot kerni es kb 20.000 ft erteku, altalam osszevalogatott ajandekcsomagot kuldtek.

Jassminnie 2014.04.30. 23:08:59

A bal oldali sokkal szebb, mint a jobb:D

Jassminnie 2014.04.30. 23:15:53

@mudpach: Hogy ne csípett volna?:D Mit vártál?:D

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.04.30. 23:20:23

@Jassminnie: Az én hibám lehet, hogy az égvilágon semmi különbséget nem látok a két kép között.

Ha rövid a hajam, levágom, ha koszos, megmosom, ennyibe ki is merül nálam a szépészet. Ha más többet foglalkozik a hajával, az idegesít. Más emberi étrékekre gerjedek.

Ja, a tetoválás is taszít.

samcro 2014.05.01. 00:44:13

Nem az a szokás, hogy ha kozmetikai terméket vált az ember, akkor előbb érdemes kipróbálni egy kisebb, kevésbé látható területen? Persze nem értek hozzá, meg nem is tudom, hogy ilyen esetben ez megvalósítható-e.

Azért a krémmániás hozzászólók sem véletlenül akarnak platinaszőke hajat:

Edzsike kérdése:
"A dobozban egyébként megtalálta vki a high-shine complexet?"

Edzsike, a tejesdobozban megtaláltad az A-vitamint?

@Darth Revan: minek várni? 2-3 hajvágás árából lehet már márkás hajnyírót venni, én a Philipset javaslom. Pár perc alatt magadnak is le tudod nyírni.

jézushka 2014.05.01. 09:46:31

hát én nem látok különbséget. Mindkettő sárga.

Tiborfalvi Tibor 2014.05.02. 17:58:18

Összegzem a posztot.

Poszter szar hajfestéket vett és/vagy nem tetszik neki az eredmény, bőgött itt, bőgött a loreálnak, bőgött annyira, hogy új blogot csinált, kapott ajándékot pluszba, de az se volt elég, és tovább bőg, itt a homáron is.

Nem kell ehhez ötoldalas litánia...

mrZigi 2014.05.03. 04:33:27

Most nem azért, de asszony ugyanezt próbálta, és a végeredmény elkeserítően sz.r lett.
Ezek szerint ez a termék ennyire szar ?

Caine hadnagy 2014.05.03. 10:05:56

Ezért fésülködöm én borotvával :D

pinkfloyd 2014.05.07. 14:14:40

Nem látom a különbséget, szar volt előtte is.

ahanem01 2014.07.02. 13:04:34

Régi problémám, hogy miért az az igaz a jónép nagy részének, amit a dobozban mondanak. A reklámok nagy része kurva nagy átverés, ordas nagy baromságokkal tűzdelve. Mindenféle vitaminokkal "táplálják" az élettelen szart. A média csodája, hogy mennyi szellemi toprongyot csinált
süti beállítások módosítása