Tékozló Homár

Lejárt a bankártyád a Unicreditnél? Szopó!

2014.06.27. 18:01 | Homár Hilda | 750 komment

Rules-for-Effective-Credit-Card-Use.jpg

Lejárt kártya, figyelmetlen bank, hétvégére pénz nélkül maradó ügyfél és a soha el nem jövő visszahívás. Egy kollégánk nagyon megszívta a Unicredittel. 

Június 30-án jár le a bankkártyám a Unicredit banknál, és mivel volt már ilyen esemény a praxisban, nem aggódtam különösebben, jön a kártya postán, aláír, aktivál, fogyaszt tovább öntudatosan, nincs itt semmi látnivaló, tessék továbbhaladni. Na, idén nem ment ilyen flottul, sőt, sehogyse.

Hétfőn (június 23, T mínusz 7 nap) felhív a versmondó lány a debreceni fiókból, hogy hová kérem az új kártyát. Mondom, a levelezési címre, amit beállítottunk a József körúti fiókban, oda. Ja, mert itt csak három cím van felsorolva, semmi default. Jó akkor így telefonon keresztül állítsuk be, és jöjjön a kártya. Meg fog ez jönni időben, kérdem, mivel volt már dolgom a Magyar Postával, meg hát, nyugi, tetszik majd aktiválni, és minden rendben lesz.

Szerdán (június 25, T mínusz 5 nap) megint hívnak, másik számról, van egy kis probléma. Éspedig? El lett baszva a kártya. Valami a gyártás során történt, és nem lehet vele online fizetni. Ezt így kapásból nem értettem, de mit értek én a lovakhoz, jó, akkor gondolom tetszenek gyártani másikat. Igen, persze, megy majd, igaz, új kártyaszámot kap, azaz minden online felületen állíthatom át megint a kártyát (eddig elég volt csak a biztonsági kódot és a lejárati dátumot átírni, ugye), de nem baj, ez legyen a legnagyobb bajom míg élek.

Jó, mondom, de szerda van, hétfőn tudok utoljára a mostani kártyával fizetni, megjön addig? Óvatos duhajként már csak "jövő hét eleje" van beígérve, azaz jövő hét péntek lesz, ezt az ügyintéző és én is tudtam legbelül, de nem mondtuk ki, jólvan, várom. Ha megjön az első rossz kártya, mondja a nő, ne aktiváljam, dobjam ki. Úgy lesz. 

Ma (június 27, T mínusz 3 nap) délután 3 körül nem tudtam fizetni a hétfőn lejáró kártyával online. Nem értettem, mert délelőtt még tudtam vele BKV-bérletet venni, nem sokkal azután meg cigit, bár azt furcsállottam, hogy a vásárlásról nem kaptam visszaigazoló sms-t. Felhívom az ügyfélszolgálatot, prezentálok, mi a megoldás? Hát az van, hogy az új kártya aktiválásával a régi automatikusan megszűnt működni. És milyen új kártyáról tetszik beszélni? És milyen aktiválásról? Nekem azt mondták, van egy rosszul gyártott kártya, és egy új, jó, de egyiket sem kaptam meg. Márpedig a rosszul legyártottat aktiválták, de ehhez az kellett, hogy a régit a határidő előtt deaktiválják.

HOGY MIT?

A Unicredit Bank pompás kártyarészlege fogta magát, és valamilyen általam ismeretlen oknál fogva a valahol a postán kallódó, rossz kártyát aktiválta az én beleegyezésem nélkül és ezzel egyidőben kivonta a forgalomból az én egyelőre érvényes kártyámat. Hogy miért, senki nem tudja. Azt sem tudják, mi van az új kártyámmal, sőt, semmit sem, az ügyintéző rémült hangon kért kis türelmet, majd visszahívást ígért, amiből persze nem lett semmi, mert miért is lenne, ki nem szarja le az ügyfelet. Én meg itt állok a hasznavehetetlen kártyámmal, bezárt bankfiókokkal és várom a visszahívást, ami úgysem fog jönni. Ilyenkor azért tekernék egy izmosabbat a bankok tökét szorongató présen, basszameg.  

UPDATE: felhívtak, tisztáztuk, elbaszták. A renccer. Az aktivált, ez előfordul sajnos. Visszaállították, hétfőig megint van kártyám. Anyátok picsáját, gondoltam, pedig a feketeleves csak most jött: a debreceni kolléganő baszott átállítani a címet (agyrém: a levelezési cím az kurvára nem ugyanaz, mint a bankkártyaküldési cím, és valamiért nem sikerült a renccerbe ezt bevinni), így a kártyákat, az új elbaszottat meg az új, de jót az előző címemre küldték. Mindkettőt. És mikor lesz ebből nekem kártyám, kérdeztem, hát öt banki nap, jövő pénteken. 

No comment.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.06.27. 18:04:13

" Hogy miért, senki nem tudja. Azt sem tudják, mi van az új kártyámmal, sőt, semmit sem,"
Na de ha elfelejtesz befizetni valamit :D

Viharbanszületett 2014.06.27. 18:08:46

Ez mán' a hétvégi? Amug masodik

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.06.27. 18:11:15

A mai RTL híradós kerékbilincses hírről lesz post? :D Az igazán fasza.

AtiSnatch 2014.06.27. 18:17:47

hétvégén lesz-e poszt? Holnap kiderül.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.06.27. 18:35:52

@atpijkamo: Most volt egy riport hogy a mittoménmelyik kerületben (Böskeváros) azért kerékbilincselnek, mert nem pont a kijelölt parkolóhelyre áll az autós. És azon a helyen kurvanehéz beállni.

Atörökk 2014.06.27. 18:41:01

@ColT:
Teljesen igazuk van. Ahol normálisan fel vannak festve a parkolóhelyek, ne két helyet foglaljon el a sok lusta/kényelmes/tahó/vezetninemtudó. Ölég régóta ugyanígy működik pl. Londonban is.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.06.27. 18:42:47

@agresszív kismalac: Jóóvan.

@atörökk: Ja, csak eddig baszottul nem büntettek érte, és még a legelvetemültebb közteres helyeken is szoktak először csak figyelmeztetni. Meg mondjuk büntetni, nem helyből kerékbilincs - na persze, az drágább.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.06.27. 18:45:29

@ColT: Nehéz beállni? Aki nem tud vezetni, járjon villanyossal. Tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.06.27. 18:45:49

Szerintem Hilda nem egy átvezényelt eddigi dolgozó, hanem Hilda új. Az Indexnél. Meg úgy az életben is egyre inkább régebbi. Persze még nem nagyon, de kezd azért már.
@atörökk: Londonról te honnan tudsz? Elvileg csak a beavatottakat értesítettük ki a létezéséről.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.06.27. 18:47:32

@agresszív kismalac: Nem arról volt szó, hogy 2 helyet foglaltak el, hanem hogy ráállt pl. a vonalra. Ráadásul ha 1 tahó nem áll be jól, akkor te sem biztos, hogy jól be tudsz - és akkor téged is jól bilincseljenek meg?
GondolkoGGYatok bazeg.

Atörökk 2014.06.27. 18:51:05

@agresszív kismalac:
+1

@ColT:
Megint fordítva ülsz a lovon. Most akkor igazítsuk a parkolni nem tudókhoz/tahókhoz a rendszert?

Elárulok valamit: ha tahót akár 5X figyelmeztetik, ugyan parkoljon már rendesen, 6X is ugyanúgy tahó módon fog parkolni.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.06.27. 18:52:45

@atörökk: Nem, ne igazítsuk. Az utcában, ahol a melóhelyem van, kétszer végigmentek figyelmeztetéseket kirakva (az egyikoldal megállni tilos lett). Harmadikra már büntettek. Egyszer is elég lett volna figyelmeztetni szerintem, max. azért mentek kétszer, mert hátha nem feltétlen ugyanazok állnak ott.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.06.27. 18:53:56

@atörökk: Illetve fentebb leírtam, hogy milyen az az eset, amikor nem te vagy a hibás abban, hogy nem tudsz pont a két vonal közé állni. Mert oké, ha két helyet elfoglal, a vonal az autó közepe alatt, faszkorbács. De ha 3 centivel állt rá?

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.06.27. 18:54:36

Jó sztori, jól előadva, kellemetlenül megélve, ami jogos. Hogy senki nem tudja, az nem úgy van az, illetve tudhatná. Engem ami bosszant ilyenkor, hogy mindig a folyamat leggyengébb láncszeme (értsd: egy rekord helytelen feltöltése vagy fel nem töltése adattal) boríccsa meg az egészet és úgy 85%-ban mindig a kishülye, LOGIKUSAN gondolkodó picsácskák avagy ráncosodó picsák is elkövetnek ilyen bravúrokat. Fizetésért. Ne legyünk igazságtalanok, rendben, mindenki emberből van, kivéve a gép, de ha vesszük, hogy mennyi ilyen nem történne meg, ha egy sarkiboltieladóénál picivel akár emelkedettebb szintű agyimunkaerőt alkalmaznának, hát nem lennének ilyenek. A tévesztés egy dolog, a csekély formális logika okozta félresiklásos bosszúságkeltések megteremtése megint egy másik.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.06.27. 18:56:29

Természetesen élek a gyanúperrel, hogy én ülök fordítva a hadronütköztetőn.

Atörökk 2014.06.27. 18:56:36

@ColT:
Ne álljon rá 3 centivel se. Ennyi.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.06.27. 18:59:01

@atörökk: Életszerű egy olyan városban, ahol alig lehet parkolni. Gratulálok.

Ez a bajom ezzel az országgal, hogy vagy le vannak szarva dolgok, vagy a leglényegtelenebb baromság miatt szénné szopatják az embert.

Oké, rááltt 3 centivel. Hagyjanak ott piros csomagot. Kerékbilincs? He?

Atörökk 2014.06.27. 19:03:35

@ColT:
Istenem, bazmeg. Mindenki rinyál, hogy mekkorakuplerájezazország, csinájjanakrendet. Ha meg valamit elkezdenek, akkor fújgonoszállamönkormányzat, stb. Ötlet?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.06.27. 19:07:06

szerintem nyissunk egy non-profit homár-bankot magunknak!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.06.27. 19:09:40

@atörökk: Talán nem az ilyenekkel kéne alkalomszerűen elkezdeni. Megnézném, hogy fél év múlva mi lesz ott. Gondolom most beszednek egy rakat lóvét a bilincseléssel, és nem sokkal később ugyanúgy lehet majd parkolni ott is, amíg legközelebb eszébe nem jut valamelyik fejesnek, hogy ja, abból még lehet sarcolni ott.

Általában a szabályok betartása mellett vagyok, de az idiotizmus meg a felesleges szopatást nem szeretem.

helianthus 2014.06.27. 19:11:27

@agresszív kismalac: VIII. Nyertem!
@atörökk: popicornit hozzak?
A rendcsinálás nem a kerékbilincsnél kezdődik. Mi van, ha a sofőr kezdő? Nem tehetsèges a parkolásban? A kerékbilincstől rögvest tapasztalt lesz/teheccségesen fog parkolni?

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.06.27. 19:14:18

@sugargiraffusplumps.: és ki termeli a hozzáadott értéket bele? Májkrémmel most durván teleszabáltam magamat. Homározni kell rá.
@ColT: ez tényleg sokszor van így. Csupán szándék kérdése.

Atörökk 2014.06.27. 19:14:27

@helianthus:
Nemsoká itt lesznek a többiek, akkor lehet :)

venszivar 2014.06.27. 19:16:03

@sugargiraffusplumps.: a kulcsokra s a kódokra vállalom, hogy én "vigyázok".:)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.06.27. 19:19:27

@Kellemes Zérókomponista: @venszivar:

há mondom, hogy nonprofit bank vóna! mindég ez a kapzsiság, oszt meg lehet nézni, hogy hova jutott a világ. megyek is oszt iszok valamit inkább.

Manyecska 2014.06.27. 19:20:48

szopóóó? nade Hildácska..!:DDD

helianthus 2014.06.27. 19:22:00

A poszthoz.
Fizess kártyával vazze. Aham. Aztán hordd a sopoálarcot.
Divat a kópétét szidni, de kártyalejárat előtt 1 hónappal postázzák az új kártyát.

helianthus 2014.06.27. 19:32:30

Olvastam az updatet.
Ennyit tudok hozzáfűzni.
Hihi!
A renccer, hápersze!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.06.27. 19:33:49

@helianthus: a Kopete az egy IM csevegőkliens - szólt a kocka.

helianthus 2014.06.27. 19:37:05

@agresszív kismalac: igen. Kezdetektől. ? Pedig nem vagyok vip ügyfél.
Bár.. jó sok pízet kerestek már rajtam. :0

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.06.27. 19:38:16

@agresszív kismalac: igen, az ún. KRESZDŐ. Neki is nehezen ment, ezért védi a lecelluxozott szárnyú kis újoncokat. Még annyira újak, hogy rajtuk van a borítás, nem is minden featúre működik. De amikor leboncsák róluk a celluxkorlátozást, akkor hungarocellgolyócskák is repülnek szét, mert abba voltak eredetileg és maradt vissza a tollak közt, meg alatt valami és azok is részt vesznek a szárnybontogatási ceremóniában.
@helianthus: "Olvastam az updatet." Már megint vagánykodsz.

helianthus 2014.06.27. 19:42:39

@agresszív kismalac: nem olvastam olyat kreszben, hogy béna vagy és vonalra állsz ( vagy akkora hodály parkol melletted, hogy oda KELL állnod, különben nem tudsz kiszállni) kerékbilincs jár érte.
@Kellemes Zérókomponista: még mindig nehéz.... Bár jó helyen élek, nem vagyok rákényszerítve a precíz parkolásra.
Ez tény.

Manyecska 2014.06.27. 19:46:55

:D hát én egyszer nem bírtam felmenni egy utcát-egyirányú-úgy rá volt fagyva. vissza kellett csúsznom a batárral az utca végibe seggel lefelé, ha nem lettek volna a kukák kirakva a járda mellé nem mertem volna.nagyon durva volt beparkolni lejtőn tolatva párhuzamosan a járda mellé. Oktatni kéne. Izé, szoptatni.
:DD

Manyecska 2014.06.27. 19:48:00

óóóigen, felfelé tolatva parkolni a járda mellé. az a kemény nem a @Kellemes Zérókomponista: makkod..:DDD

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.06.27. 20:07:15

@agresszív kismalac: Asszis szeretem. Minden ilyen hülyéért odavagyok. Úgy spannoljátok egymást, csodálatos!

Aszt nemértem, friss poszt mér kell hozzá, de elfogadom, mint azt, hogy esik az eső.

Manci néni, a szomszéd 2014.06.27. 20:07:45

Drágáim, én nem bízok a bankokban és a kormányban sem (most nem a Fiestánk kormányára gondoltam, amit a Trabantunk helyett vettünk), ezért az én bankom maximum fél órán át bitorolhatja a fizetésemet. Mert amint megjön, én bizony megyek és kiveszem azonnal az egészet az utolsó fillérig. Illetve hagyok rajta néhány száz forintot az illetékekre. Mert ki tudja, hogy valamelyik kormányizének mikor jut eszébe rátenni a kezét a bankban tartott pénzekre. Láttunk már rá példát, ugye? Jobb félni, mint megijedni.

A héten feltöltöttük a szekrényeket cukorral, liszttel, jó lesz az még fizetőeszköznek.

Meg különben is, utálom azokat, akik a spárban kártyával fizetnek előttem. Feltartják a sort. Én meg odaadom a kp.-t és kész. Ők meg nem tudják a pin-kódjukat, vagy nincs pénz a kártyájukon. Ennél jobban már csak a játékpénz idegesít (gyengébbek kedvéért utalvány), mire a pénztáros beolvassa egyenként a 100 Ft-os utalványok vonalkódjait, megolvad a fagylaltom és ami ennél veszélyesebb, megmelegszik a férjem esti söre.

Azt én értem, hogy a bankkártya az készpénzkímélő, mert drága a kp gyártása, de miért én fizessem meg az állam takarékoskodását, miközben herdálják el a pénzt? Miért kell nekem egyáltalán bankkártyát fenntartanom azért, hogy megkapjam a fizetésemet? Miért kell ezért nekem fizetnem a bankomnak, hiszen havonta 30 percig ők használják a pénzemet? Na ezt mondjátok meg nekem drágáim.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.06.27. 20:09:56

Érdekes Google maps képek. Van aki nem homározik, és ilyeneket van ideje böngészni. Nagyon furákat találni néha.

hvg.hu/tudomany/20140627_50_eleg_furcsa_muholdkep_google_maps

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.06.27. 20:11:39

@Manci néni, a szomszéd: "drága a kp gyártása, de miért én fizessem meg az állam takarékoskodását"

+

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.06.27. 20:19:45

buksza.postr.hu/mindenkit-alaznak-az-orvosok

Vendéglátósok a lista legvégén. Miért menne ki amerikába egy vendéglátós, hogy a fizetési lista aljára kerüljön?

Troppauer_Hümér 2014.06.27. 20:21:38

Ez az OTP-nél is így működik ezer éve.

Részvétem.

helianthus 2014.06.27. 20:21:47

@atpijkamo: az 50-ből találtak 5-öt, amiből 2 megamen kedvenc szavát ábrázolja. Öhöm.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.06.27. 20:22:13

hvg.hu/vilag/20140627_Megfulladt_a_standon_egy_homokba_alagutat

Ez már annyiszor lejáratott lemez. Alagutat ás a homokban, ráomlik, és megfullad. Az ilyenek direkt csinálják, diszkvalifikálni kell a Darwin díj versenyen.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.06.27. 20:24:39

@helianthus: :)) Nekem az iPod-ozó indián tetszik legjobban. (A nagy sorozatból a 7-es.)

Atörökk 2014.06.27. 20:28:22

No kérem. Még nem alakítom ki a végleges álláspontomat parkolási ügyben, meghallgatom Dumb és Dumberina szakértését is.

helianthus 2014.06.27. 20:34:08

@atpijkamo: nem néztem meg, csak az 5-öt. Telóra nem egészséges képgalit tölteni. :)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.06.27. 20:34:44

@atpijkamo: 19°56’56.96″S 69°38’1.83″W ez meg vattafakk. óriásmacska, beszarás télleg.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.06.27. 20:40:15

@atpijkamo: ja télleg van száma is. hát az túl eccerű nekem :) meg aszongya big red lip. na igen, vízszintesen. én kérek elnézést.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.27. 20:41:22

@Manci néni, a szomszéd: reszvetem a ford miatt
@atpijkamo: tehat elsonek otthon
@helianthus: nekem i szolnak es kuldik az uj kartyat

most toltom fel az otthoni fotokat
5 video es 1058 foto:)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.06.27. 20:45:56

@atpijkamo: és ezek mik? ne keresd a listában, nincs ott.

37.927815,-116.79345

a sivatag közepén?

neet 2014.06.27. 20:49:07

@Manyecska: én most pár évig (éve..) nem oktatok. A másikat naponta vagy 6x is. ;-)

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.06.27. 20:50:26

@sugargiraffusplumps.: A sivatagban az öntöző állvány körbe jár, így kör alakú zöld foltok lesznek.

Atörökk 2014.06.27. 20:50:32

@atpijkamo:
De hát azt még Stevie Wonder is láttya, hogy ez egy pina!

neet 2014.06.27. 20:56:49

@Manci néni, a szomszéd: a játékpénzes problémával egyetértek, a bankkártyással nem. A múltkor valaki írt itt egy pl-t arra, h miért gyorsabb a kártyás fizetés, mint a kp (20ezres, nem tud visszaadni, akkor keres egy tízest, de apró nincs, stb, leesik, elgurul), sztem átlagban ugyanaz a kettő.
A játékpénzektől viszont a falnak megyek. Nem használhatod akármire (bocs, nagylány vagyok, hadd döntsem el, h eliszom vagy egyéb), nem adnak vissza, sokáig tart, egyesével áthúzkodja, külön pakolja, nem ad vissza belőle, ja, ezt már írtam, stb.
Nagy szerencse (?) hogy kb sose kapok ilyet.

neet 2014.06.27. 20:58:41

@hagyma: majdnem megkérdeztem már, mikor jöttök. Ezek szerint ez már over. Jóvót? Mary-nek gyomorrontás megvolt? Kétszer? :D (Csak viccelek, remélem, nem.)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.06.27. 20:58:50

@atpijkamo: hát éppen ez az, hogy mér a sivatagban locsolnak? jófajta kutat fúrhattak!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.27. 20:58:56

ja azt el is felejtettem, most nezem a kepeket, az egri piacon csak 120 ft a pisiles, de ki van irva 1-tol fel kettoig ebedido:)
akkor nincs brunya:)
megaLOL

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.27. 21:01:07

@neet: semmi gyomorrontas, ette anyukam kajajat mint gep
O nagyon elvezte
hizott is
en is
blogomon a tobbit, mostanra toltottem fel a videokat meg a fotokat

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.06.27. 21:01:58

@hagyma: "most nezem a kepeket, ... ki van irva 1-tol fel kettoig ebedido"

:)) Jó képek lehetnek.

2014.06.27. 21:03:33

@atpijkamo: a középső az nem furcsa, indexen is volt róla cikk.
www.danaestratou.com/projects/exterior/desert-breath

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.06.27. 21:06:24

@Kellemes Zérókomponista: Mármint?

@agresszív kismalac: Hát... Még ha valami nagy tahóság lenne, de ott a képeken nem azt láttam, hogy valami barom úgy állt be, hogy két helyet foglaljon el.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.06.27. 21:07:29

@neet: Te nagylány vagy, más nem. Bár az a társadalmi réteg, akik elisszák, el tudják inni a játékpénzt is.

Amúgy PayPassos kártyával elég gyors a fizetés tényleg, csak kurvára nem biztonságos.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.06.27. 21:08:06

@ProhiOtti: land art, mi? úri huncutság. ezek is de ráérnek vizet hordani a sivatagba.

háromlábúbogár (törölt) 2014.06.27. 21:08:42

konzekvencia, ne parkoljatok lejárt bankkártyával, ha hugyozni mentek???

Atörökk 2014.06.27. 21:11:29

@háromlábúbogár:
És mindig legyen nálad pina, amit ha kell, ki tudsz nyomtatni!

@AtiSnatch:
Ellopta a zsilipkaput? :D

AtiSnatch 2014.06.27. 21:16:04

@atörökk: valamiből meg kell élni. :D

neet 2014.06.27. 21:19:18

@háromlábúbogár: és főképp ne hugyozd le a kártyát, akkor se, ha péjpasszos.

háromlábúbogár (törölt) 2014.06.27. 21:22:14

@atörökk: jah, ne csak pdf pina, mer az mijenmá?

@neet: csak vizezni nem szabad, hugyálló :-)

Atörökk 2014.06.27. 21:23:30

@háromlábúbogár:
Meg ájfón is legyen nálad, hogy le tudd tölteni az ingyenesnyilvánoshugyolda-appot!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.27. 21:24:04

@atpijkamo: probalkozol-probalkozol
direkt vettem fel, amig Mary pisilt
nekem vicces volt, hogy egy public wc 1-tol fel 2-ig ebedido miatt zarva

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.06.27. 21:25:30

@sugargiraffusplumps.: Azért megnézném éjszakai is, holddal, esetleg Tejúttal, szépen bevilágítva.
Ettől függetlenül, tényleg epic.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.27. 21:25:31

@atörökk: tenyleg lehet mar 3d-ben pinat nyomtatni?

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.06.27. 21:27:20

@hagyma: "Mary pisilt"

Assziszem több információt kapok tőled, mint amennyire szükségem van.

"nekem vicces volt"

Hát, akkor jó neked.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.27. 21:30:48

@atpijkamo: lehet kakilt is, majd megkerdezem
hat igen egy nyilvanos wc-n egy ilye tabla nekem vicces
nem azert mert doltem a rohogestol de azert vicces
van aki negeyd 2-kor akar hugyalni, de ebedido miatt zarv a a piacon a klotyo
magyarosh:)
nekunk
neked megszokott

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.27. 21:44:06

Nimá, nem is az előző vót a hétvégi?
Mégilyet!44!4

Manyecska 2014.06.27. 21:45:47

@hagyma: xdddd en a szofiai repteren rontottam be es futtaban dobaltam az aprot szamolatlanul...pedig meg zarva volt xddddd majd bepisiltem görögbõl jövet nem tudtunk sehol megallni...

Manyecska 2014.06.27. 21:47:50

@hagyma: lèpcsőket kettesével vettem a bejàratnàl xdd

háromlábúbogár (törölt) 2014.06.27. 21:49:42

@Manyecska: oszt te még görcsöt se tudsz rá kötni :-)

Manyecska 2014.06.27. 21:49:59

@sugargiraffusplumps.: türkménbasu műjégpâlyàt épitett a sivatagba xd

Atörökk 2014.06.27. 21:50:14

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Nemis, mivelhogy nincsen még vége a hétnek!4!!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.06.27. 21:51:21

@ColT: nem mondom, hogy nem szép meg érdekes és különleges, de akkoris. aztán meg rinyálnak, hogy nincs elég víz. maaaórgitok ezek rakásra!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.06.27. 21:53:10

@háromlábúbogár: @Manyecska: venni kell ilyen huggyantótölcsért vagy miafrászt. eccer láttam valahun egy katalógusban. mondjuk szerintem esélyes, hogy simán összepislantanám vele a gatyámat.

Manyecska 2014.06.27. 21:55:12

@háromlábúbogár: nem...életem kefhosszabb utja volt....albàniàban hegyomlàs miatt àlltunk....viszont Athénig lementünk.....sztem én voltam az egyetlen élő ember aki seggel csuszott le az Akropolisz lépcsőin xddd negyven fok volt..

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.27. 21:57:38

@atörökk:
Má hogyne vóna!44!
Péntek van, vagy mijaszösz!

háromlábúbogár (törölt) 2014.06.27. 21:58:09

@Manyecska: pedig 40 fokban hamar mexáradt volna :-D

Manyecska 2014.06.27. 22:01:40

@sugargiraffusplumps.... szalagkorlàt volt végig....nekem meg a havim megjött és az összes vizenyö megindul ugye ilyenkor kifelé xdd..màr vert a viz is xdd

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.06.27. 22:03:12

@Manyecska: meg az emegyesen négy órát araszolni a dugóba oszt nejlonzacskót keresgélni az ülés alatt kínomban, prájszlessz.

@dr. phil. Sün‼ ツ: lehetőleg miniben és mezítláb, akkor séta közben is mehet a lé lefelé, legfeljebb majd lemosom, vagyhogy?

Atörökk 2014.06.27. 22:05:09

@sugargiraffusplumps.: @háromlábúbogár:
Én mindenféle tölcsér nélkül is bármikor leokádom a cipőmet!

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.06.27. 22:05:45

@hagyma: Most már értem, miért nem kirándulsz soha. Marha unalmas lehet, ha a jegyárak és WC számodra a legérdekesebb.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.27. 22:05:53

@sugargiraffusplumps.:
Makszimum leveszed a topánodat, ha annyira fétted!4!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.27. 22:07:05

@atörökk:
A szennyestartórul most diszkréten vonatkosztassunk el!44!

Manyecska 2014.06.27. 22:08:53

@sugargiraffusplumps.: à..megàll a cipöben xd@háromlábúbogár: az elötte lévõ nap volt:-) borzalmas az a vàros tele motorosokkal a kreszt sajàtosan értelmeztèk néha xd

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.27. 22:17:58

@atörökk:
Jas, esztet má tuggyuk!
Úri népekné előfordul az illyesmi, no!44!

Atörökk 2014.06.27. 22:21:29

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Mék tán áramellátásom is vót!4!!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.27. 22:21:34

@atpijkamo: szenvedve kuzdessz
nem megy...
tobbet kirandulok 1 hetvegen mint te egy evben
amugy mikor jossz mar amerikaba?
neked az rutinmunka
/ami erdekes otthonrol az nem a homaron lesz hozzaszolas kisbaratom, csaxolok/
izzadsaguszagu vagy, nonstop homaron
de tudodd mit, igen az aprosagok is erdekelnek
hugyozni is kell, utazni is kell, ez van:)
neked ez tok mindegy, otthon ulsz valoszinu es a tv-nem latsz repulot

Manyecska 2014.06.27. 22:22:14

@dr. phil. Sün‼ ツ: màr egyet se mer aludtam is màr egy félorat..xd folyt.köv.écszakàt xd

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.27. 22:23:08

@atpijkamo: de elkeszult a paprikaskrumplim
szerintem kurva jo
te doljel le, a te korodban vigyazni kell az egeszsegre

Atörökk 2014.06.27. 22:24:42

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Nem, akkó még nem találtam a boldogságra rá.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.27. 22:24:48

@Manyecska: mostanra akllimatizalodtam
3 nap
bar kicsit almos vagyok, de kihuzom ejfelig, akkor mar OK leszek holnap

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.06.27. 22:25:01

@atörökk: ejnye, ejnye! úriember csakis a terített asztalra okádik, az ezüst mellé elvágólag !

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.06.27. 22:25:11

@hagyma: "tobbet kirandulok"

Mint a semmi? Nincs bőröndöd, laptoptáskád, fényképezőgéped, semmi. Hogyne. Persze.

"mikor jossz mar amerikaba?"

Voltam már. Nem vágyom oda. Nekem az felfoghatatlan, hogy ez neked felfoghatatlan.

Advanced Flight 2014.06.27. 22:26:42

@Kellemes Zérókomponista: a picsácskák gondolkodhatnak akárhogy, ha a magatokfajta univerzálzseni szoftverfejlesztők még egy 10 fős családi napközi heti ebédmenüjét kezelő rendszerrel sem boldogulnak....

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.27. 22:26:42

@sugargiraffusplumps.:
És még lábat is tucc mosni!
Túinvan!44!

@atörökk:
Akkó mi okozott ekkora feszülcséget?
Mer Igin kívül ezt nem sok mindenki tuggya!

Atörökk 2014.06.27. 22:30:38

@sugargiraffusplumps.:
Akkó még nem voltam az, de legalább ez azóta se változott! Na jó, a kisujjamat már eltartom közben!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.27. 22:44:54

@atpijkamo: orulok, hogy tudod, mim van
vagyonnyilatkozatot ne kuldjek?
tudom, hogy mem vagysz, ide godoolloig van berleted
de attol tartok mar iszol is

ja meg vacsora elott akartam mondani a koznek , Mary el-hal a magyar kenyerert:)
elakadt a szava, mikor meglatta a magyar veknit

kenyerben szerintem tenyleg verhetetlenek vagyunk

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.06.27. 22:45:26

@Advanced Flight: honnan tudta, hogy én írtam? Haha. Hangulatos kis küldetés lehet. Karamellás tej vagy államipirosmintás tányérszél az alkalmazás ikonja?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.27. 22:48:16

@atpijkamo: ja amugy ha kirandulni megyunk a tavakhoz, altalaban se borondot, se laptotpot - ennek fuggvenyeben laptoptaskat sem - viszunk
fenykepezot neha igen
kb 4 van
a legujabb otthoni latogatasra lett veve
szuper kepek lettek
es videok
na, ontsd ki a labvized es doljel le

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.06.27. 22:50:09

@hagyma: "fenykepezot neha igen
kb 4 van"

:)) Érthető. Mind megtelik előbb vagy utóbb WC feliratokkal.

Mind buzirózsaszín?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.27. 22:53:01

@dr. phil. Sün‼ ツ: a kenyer nekem is meglepetes volt
mikor kijottem pont eleg szar kenyer volt mindenhol
de most lehetett kapni faszat
a piacon is jot adtak a hurkahoz
a peksegek is OK
kenyeruguileg kellemesen csalodtam, mondom, Mary neg csak lesett
sose latott igazi kenyeret szerintem, csak azt a szeletelt "tescos" szart

elso nap magy 2-3 kilos veknibol kaptunk vacsorat a lecsohoz
hat kesz volt
imadja most mar a lecsot is
de vegig ettuk a magyar kajak nagyreszet
a legkedvesebb kajai a kenyer a lecso es a toltottkaposzta voltak, de a tobbit is szerette

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.27. 22:55:15

@atpijkamo: izzadsagszagu, mar mondtam, mar a fanjaid sem tamogatnak, annyira gyenge
doljel le, hatha holnap jobb napod lesz

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.06.27. 23:04:50

@hagyma: "lehet kakilt is, majd
megkerdezem"
De el ne felejtsd!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.27. 23:06:15

@hagyma:
Háppedig mostanság illyen áramellátásos kenyér vagyon, amit elektronyos kemencébe sütnek.
Ammeg lófax.
Persze előfordul még hagyományos kemencés kenyér, de ritka, hind harcsa a zerdőbe4!!!4!

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.06.27. 23:14:47

@dr. phil. Sün‼ ツ: A Tecskóba' pont a legótvarabb kenyeret hívják "kemencés"-nek. Borzalmas.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.27. 23:18:32

@agresszív kismalac:
Asztat nem tom, mer nem ösmerem.
De tény, hogy öléggé trapára ment ez a pékségpijac!44!

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.06.27. 23:18:39

www.origo.hu/teve/20140624-naplo-2014-hova-tart-a-tv2-egykori-zaszloshajoja.html

A hozzászólások érdekesek. Minden második a bézbólsapkás Trutymót szapulja. Én azt hittem, azért szerepel sokat, mert egyedül engem irritál. (Nem a sapkája a baj, hanem a stílusa.)

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.06.27. 23:20:27

@dr. phil. Sün‼ ツ: Nem hiszem. Itt nálunk, Hantavégen lassan minden sarkon lesz egy pékség. Ráadásul este 10-ig nyitva vannak.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.06.27. 23:22:06

@dr. phil. Sün‼ ツ: Igazi pékhez kell menni. Lipóti pékség, sváb pékség, stb. Piacokon is megtalálatók. Minden van, ami kell. Óóóriási parasztkenyér, imádom. ILLLYEN héja van!

Hiper-szuper-marketben csak az alja van.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.06.27. 23:23:38

Régen, fönn, Óbékáson volt egy pékség, az éjjel-nappal nyitva volt. Bementél hajnali kettőkor, kijött valamelyik pék, oszt vettél abból, amit épp akkor rángattak ki a kemencéből. Na, az volt a királyság!

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.06.27. 23:28:20

Régen kora reggel csak kirakták a szállítók a pékterméket kosárban a boltok elé, mikor még nem voltak nyitva. De sokszor reggeliztem onnan! Leraktam az árát a kosár szélére, oszt annyi. Ma három perc alatt a kosár is eltűnne. :-/ Sanyi bá' rendet tett.

gabors 2014.06.27. 23:29:40

@hagyma: "orulok, hogy tudod, mim van
vagyonnyilatkozatot ne kuldjek?"

bocs de ezeket Te magad irtad meg a felkeszulesi ido alatt !!!

sot tanacsot kertel hogy milyen gepet erdemes venni !!! egy ilyen kirandulasra ??

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.06.27. 23:33:59

krumplipucolás vécékefével. hogy mér nézegetek én késő éjjel ijen vidijókat?

www.youtube.com/watch?v=z7w9pycCSd0

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.27. 23:37:44

@atpijkamo: @agresszív kismalac:
Asztat azé el teccettetek felejteni, hogy én messze lakok a zországúttú!44!

@sugargiraffusplumps.:
Bisztos nem tucc alunnyi!44!

gabors 2014.06.27. 23:38:08

@agresszív kismalac:

bizony 70-es evek !!!

a tejtermekeket is hasonloan teritettek mifelenk senki nem lopta el Duna parton nyugodtan otthagyhattuk a cokmokot furdes kozben (bar akkor a duna eleg szar allapotban volt) balatonon vagy strandokon szinten szep nyarak voltak ... (Debrecen Hajduszoboszlo Gyula Martely amikre igy emlekszem stb)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.27. 23:44:49

@atpijkamo:
Vöhh, én nem tok sütnyi,!4!
Nincsen illyen kenyérsütő izém...

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.06.27. 23:46:47

@dr. phil. Sün‼ ツ: azt télleg nem. de azér lassan megpróbálkozok vele, lehetne már eccer szerencsém is a héten!

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.06.27. 23:50:21

@dr. phil. Sün‼ ツ: Én se tudok. Sima sütő jó hozzá. Csak akkor magadnak kell megdagasztanod.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.06.27. 23:53:56

@dr. phil. Sün‼ ツ: ha muszáj akkor még kevésbé megy! az már az óvodába se ment. ránkparancsoltak, hogy most akkor alunni kell, na kész, onnantul kezdve ébren voltam.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.27. 23:55:55

@atpijkamo:
Nem értek én ehhöz!
Nekem ez bonyolútt.
Maj veszek a rókátú, amit hoz.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.27. 23:58:04

@sugargiraffusplumps.:
Jóvan eszt megbeszétük!44!
Hetyegjünk, az nekem is lyobb!44!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.06.27. 23:58:07

aztán kiszökdöstünk a vécébe egyesével és elbújtunk a mosdó alatt. olyankor sose kaptunk uzsonnát :(

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.28. 00:02:33

@agresszív kismalac:
Ki van csukva!44!
A róka business partner!
Nekem meg amúgy sincsen illen izém....

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.06.28. 00:05:30

@agresszív kismalac: normális esetben én úgy alszok mint akit agyonvertek. mostan ilyen kontrasztos hét van, hogy tuggyak mihez viszonyítani!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.06.28. 00:15:48

@dr. phil. Sün‼ ツ: :D abbul nagy sikongatás lenne most!

na jóccakot. álmoggyatok fényeket.

Troppauer_Hümér 2014.06.28. 00:15:52

@sugargiraffusplumps.: Az oldalsó bordád bezzeg alszik, mi? Különben nem itt egerésznél.

Üdv a klubban! :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.06.28. 00:17:40

@Troppauer_Hümér: nem alszik, épp a kutyát idomítja valami új trükkre :D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.28. 00:21:00

@Troppauer_Hümér:
Én asztat csodálom, hogy a zsiráf még illyenkor nem alszik!
Mer az egy neppali állat!4!

Troppauer_Hümér 2014.06.28. 00:30:50

@atpijkamo: a napló régen egész nézhető volt, de már Sváby alatt ellaposodott, Azuráknál még jobban, az igazi csapást viszont ennél az irritáló sapkás gyökérnél kell elszenvednie a maradék nézőknek.

A párttévévé válás, az utolsóutolsóutánideténylegutolsópokolidémonitörténetek atyja geil giccsessége, a szakmailag hiteltelenné válás (ugye a híres kamuriport) lassacskán beverik az utolsó szeget a koporsóba.

A napló műsorstruktúrája Tvrtklhgtrho alatt lényegesen egyszerű és kiszámítható: cigánysajnáltató blokk, beteg gyerekes rész, valamelyik csatornaceleb futtatása valamilyen álságos történéssel, Orsós Viktor bréjének orális fixáció útján történő megtisztítása.

Trutykóról egyébként ajánlott elolvasni fészbukon a Magyar Gyökérhatározó róla szóló bejegyzését, minden szava arany.

Troppauer_Hümér 2014.06.28. 00:33:50

@dr. phil. Sün‼ ツ: de most télleg! Hogyan horkolhatnak a zsiráfok? Ha egy akkora nyelőcső berezeg, a szeizmográf is bejelez.

Egy egészséges csulázás kínjába még belegondolni sem merek.

Troppauer_Hümér 2014.06.28. 01:30:09

@agresszív kismalac: ez kábé annyira kínos, mint az OmegaElgétéPiramis eddigi összes búcsúkoncertje.

Ha kell a pénz, akkor még húsz év múlva is együtt nyomják az új taggal, Alz Heimerrel kiegészülve.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.06.28. 02:20:27

@Troppauer_Hümér: Ne is mondd, az Illés 50-et már hirdetik. Lajost meg majd gondolom, megvuduzzák, mint Bernie-t a hóbortos hétvégébe'. :-/

Manyecska 2014.06.28. 02:56:07

basszus àlmomban is homàrozok.

Manyecska 2014.06.28. 03:05:42

ez a hét is hamar elment...xdxd

Manyecska 2014.06.28. 03:08:40

@Troppauer_Hümér: volt egy főnököm..ő még a koporsòbòl is felkelt volna egy ùjabb kòdszàmot felvenni azon röhögtünk mindig:-):-)

Troppauer_Hümér 2014.06.28. 04:45:50

@agresszív kismalac: Nem ügy, Snoop és Dre tavaly fellépett a lassan húsz éve halott 2Pac hologramjával. Megdöbbentően realisztikus volt.

Ennek a megélhetési Brian May-nek és hirtelenszőke társának meg kellene lépnie ezt a folyamatos alkalmi dublőrkeresés helyett, és akkor még a banda legnormálisabb tagja, John Deacon is visszatérne.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.06.28. 05:45:29

@Troppauer_Hümér: Csak az Omega volt menő (meg azért az 50 éves koncertjeikből voltam egyen, az igen jóféle volt... nem hakni), Tcrtko (vagy mi a polgári neve, valami Szabolcs? :D meg sosem volt az...

helianthus 2014.06.28. 06:59:21

@agresszív kismalac: a Hóbortos hétvégét imádom.
Bőrni, Bőrni! :)

helianthus 2014.06.28. 09:02:18

Nagytakarítok. :/
Dőljenek a vidám, vicces kommentek, mert sìrni fogok és toppantok is!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.06.28. 09:06:54

@helianthus: ma már VHS-zaj nélkül tekinthetjük meg a 90-es évek - akkor nagynak hitt és időmegészépített - vígjátékait. Én így (zaj nélkül) néztem meg A sivati homok titka (Mohave Moon) című, többek között Angeline Jolié mellmutogató mozifilmet. Nem is bírok szabadulni a betéti díj dalától. A valószerűtlenúl, már-már fogyatékkal élő-gyanús negédességű anyukáról nem is beszélve.
A reggeli itt fejedelmi. Pontosan reggelinek kiválóan alkalmas. Ömlesztett sajt, ami nem ízesítetlen ám, hanem gombás és zsírtartalmától megfekszel vízszintbe, bokszmérkőzésbe nagyonajánlott ellenség kínálására. Meg kolbász, meg paradicsom, meg kenyér. Ha kihagytam valamit, majd szólok.

helianthus 2014.06.28. 09:09:39

@Kellemes Zérókomponista: azt én is láttam. Jó film. Fordulatos. Végig azt várod, hogy drámai vége legyen, erre hippiendes.

helianthus 2014.06.28. 09:11:50

A Hóbortos hétvégèt videón néztük. Azt a végén vissza kellett tekerni!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.06.28. 09:14:04

@helianthus: há' nem tudom milyen férfi vagy te, megkockáztatom, hogy semmiféle, de én egészen mást vártam. :D Mondjuk nem lépett ki egyik se a 3D-be bele. Meg elnyújtva kellett néznem, mer' ez ugye még 4:3-as volt, aztán kövérebb volt mindenki. Szerintem kiválóan súlyozott és összepakolt hangulat-összesség volt az, amit adott. Már azt felidézni nem tudom sajnos, hogy akkor, mikor új volt, hogy hatott, mai fejjel kellene akkor élnem, hogy megtudjam. Na jó, akkkor mondjunk még! Utána meg igyunk friss anyatejet, csöcsből!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.06.28. 09:26:08

@helianthus: á, most eszembe jutott, hogy a Vaguineamonológokra mennyi wannabe entelektüÁLl váltott jegyet. Ezt Natrammn is így mondaná. Hogy váltott jegyet, így úrias. Mire beszerezte az amber a visszatekerőt, addigra meg lesöpörte a házimozizás virágmintás viaszterítőjéről a VHS-t a DVD. ÉN MÁR DVD-visszatekerőt vettem. Tudni kell előre gondolkodni.

helianthus 2014.06.28. 09:35:03

@Kellemes Zérókomponista: nekem szifonos dvd tekerőm van! 5.2-es! Bevallom a vaginamonológokról nem tudok semmit, azonkívül, hogy van ilyen. Ilyen somagézaszerű, hű de istennő vagyok féle dolog, nem? Hát én nem kerekítettem a nőiségemnek túl nagy feneket* sose, és azt se hiszem, hogy a férfiaknak fel kell fedezniük magukban a női énjüket.
* de szép kép!

helianthus 2014.06.28. 09:47:29

Menek teregetni. Mire visszajövök, kérek viccet. Hahotás is jó!

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.06.28. 10:00:57

@helianthus: Én a dvd-t is visszatekerem. Rendnek muszáj lenni.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.06.28. 10:02:24

@helianthus: Asszem, a Hóbortos hétvége az asszonyhoz került az osztozlodáskor, de ha átjössz, majd elkérem.

igi1 2014.06.28. 10:03:44

nekem meg nincs is má dvdm

van külső merevlemez usbs meghajtóm oszt bedugom a tvbe aztán válogathatok képeket videót zenét

a dvd elavult dolog

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.06.28. 10:08:22

Nagyon akadozik a blogmoci. Ilyenkor szok' bedobni valakinek az accountjába.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.06.28. 10:09:36

@igi1: némileg kurva uncsi lesz minden. Se egy zeneialbumborító, se egy DVD burító, se egy semmi. Már külön eszköz se kell, integrálódva van a tévébe a minden. Enyém is lejác mkv-mindent panasz nem lehet rá. Bazmeg, keresni kell egy problémát, ez nem állapot! Jó és figyi csak, akkor azt kérdezem, hogy milyen képeket, videót, meg zenéket nézel+hallgatsz? Írj már pár kedvencet. Egyébként nagyon ügyes vagy, hogy csak úgy bedugod és tudod tallózni ezeket.. Büszke vagyok rád. Imádom, hogy benned is él a tudománya annak, hogy komplett technológiákat írj le 1-1 summás tőmondattal. Nők egyik kedvenc sportja. A világ egyszerű, nem igaz? Főleg így.

igi1 2014.06.28. 10:21:03

@Kellemes Zérókomponista: hát aszittem ez már kiderült

szulejmàn zenék

90-es retro zenék

meg olyanok amiknél nincs ének kevés rock pl acdc

filmbe csak romantikus meg vígjáték

amúgy meg hallgass politikusok dumáját az is tök 1 szerü: ki szop hová és merre ès jól a többi süketelés

helianthus 2014.06.28. 10:26:28

@agresszív kismalac: :D Oké, de ma nem tudok átugrani. Ráér. ;)
@Kellemes Zérókomponista: ...nézzük a mozit.

helianthus 2014.06.28. 10:28:10

Szombat az én napom.
Csend van ès nyugalom.
Ilyenkor szokott az életem rámcsörögni. :O

helianthus 2014.06.28. 10:30:59

@igi1: filmben előnyben rèszesítem a fantasyt, thrillert, abszurd mozikat.
Sekély sírhant, Trainspotting.
Meg a vicceseket. Gyaloggalopp, Airplanek.

igi1 2014.06.28. 10:37:26

@helianthus: mondjuk lefogadtam volna h kengyelfutó gyalokkakukkot nézel és te lennél a farkas

szombat az én napom
a mellyem a zenere hangolom
meg egy jó italnak amit szürcsölők
minek is kéne több!?

:D

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.06.28. 10:49:52

@igi1: értelek. Nekem van jobb szórakozásom is, mint politikusokat hallgatni. Sőt, mikor a primitív módi elkezdődik a híradóba is, hogy ott van a vezetékneve valakinek, előttem van a koncra éhes, íriszükön tévéképernyőt visszatükröző ostoba csőcselék, mely visszabfögi az akutális slágernevet aztán, gyűlölködéseel körítve munkahelyen, tipical pletykálkodóhelyeken, nos akkor előveszem a faszom. Hogy mondhassam: a faszom kivan mostmár tényleg ezzel a szarral. Más meg pont ezt élvezi.. Őket lövetném. Na nem telik mindenkinek Dunára, de valamibe mindenképp belelövetném őket.
@agresszív kismalac: még az ikertestvérem. Aki egy kínai iskoláslány, szoknyában.
@helianthus: a Duna Mozit. Mindig beidézel dalszövegeket (mer' azt hiszed, bíróság ez), de a Kispált akkor sem verheted. Ezek az idézetek érzésem szerint valahogy mind ezt próbálják tudat alatt körüljárni, erre hajzanak: " Lenyeltem egy kétforintost Hogy telefonáljak a magányomba", erre a részletre, erre a digitálisan továbbadott gondolati metszetre.

igi1 2014.06.28. 10:59:09

@Kellemes Zérókomponista: de a primitívek kezében van/volt/lesz a hatalom

egyéb kérdés!?

Aureliano Buendía 2014.06.28. 11:02:06

Este hatkor poszt? Hilduska, mi folyik Gyöngyösön???!!!

helianthus 2014.06.28. 11:03:57

@Kellemes Zérókomponista: inkább arra hajaznak, hogy ha zavarni akarnak a depressziódban, ha meg akarják mondani, hogy mikor hova állj, fogd be a füledet, hallgasd meg a csendet és ha szèt akarják törni, üvöltsél, hogy fáj.

Aureliano Buendía 2014.06.28. 11:05:52

@ColT: ezért sznaccs a fejedet fogja venni.

Aureliano Buendía 2014.06.28. 11:07:04

@atörökk: azoktól én is agyfaszt kapok. A sok parkolózseni.

Aureliano Buendía 2014.06.28. 11:10:47

@helianthus: ha a sofőr kezdő, akkor figyeljen oda arra, hogy parkol. Mozgassa arrébb az autót, ha elsőre nem sikerült.
Én sem parkolok faszául, de ha látom, hogy szarul állok, akkor még kétszer átmozgatom a verdát, hogy ne basszak ki mással. Meg mert zavarná a szemem, ha az én autóm szarul áll.

Aureliano Buendía 2014.06.28. 11:16:52

@AtiSnatch: meneküljünk vissza a Szíriuszra.

Aureliano Buendía 2014.06.28. 11:19:24

@atörökk: van pár olyan. A tegnapira is el lehetne énekelni:D

Hartmy 2014.06.28. 11:19:31

Dógozzatok! Jah nem az tegnap lett volna. Szép jó hétvégét mindenkinek. Néha azon a tézisen gondolkozok, hogy mi a 10 millió vadász országa vagyunk-é vagy csak mi van velünk?

@AtiSnatch: Ezek egyre állatabbak :D

Aureliano Buendía 2014.06.28. 11:21:00

@agresszív kismalac: Sanyi bá' előtt is eltűnt volna az a kosár. Régtől el van ez baszva.

igi1 2014.06.28. 11:22:19

nekem meg suzuki wagon rem van és SOHA SENKI nem akar elengedni a főútvonalon amikor én békésen haladok mindig elémpofátlankodik valaki

tegnap se engedtek volna el ha nem jön utánam egy rendőrkocsi oszt félrehúzódott mer betojt az ipse

de nem engedett el hiába dudáltam

azé mer szar kocsim van még tudok menni 90-el ès nem bírom h bejön elèm 30-al csakazértis

mer azt gondolja úccse érem be

nem értem az ilyen logikát mér nekem kell fékeznem a köcsög terepjárós és teherautós miatt

oszt utána direkt szemétkedik megy 80-al oszt bekanyarodik a következő faluba

Aureliano Buendía 2014.06.28. 11:22:56

Na, de akárhogy is olvastam, számomra nem egyértelmű, hogy mit is kell gondolni a témáról. Mi az Orákulum véleménye?

Aureliano Buendía 2014.06.28. 11:24:32

@Hartmy: Páúl Valker:D

Vajon arra mit mondana a tag, hogy a videó végén a távolban átsétált az úton egy fekete macska? Tuti a háttérhatalmak műve az is.

igi1 2014.06.28. 11:25:35

a suzukimmal királyul lehet parkolni kicsi és mindenhová befér

:)

igen még mindig nem fogok rohadtul befékezni ha stop tánlánál elèmb@szik 1k@cs@g 30-al mer azt hiszi kielőzhet mindenkit

Hartmy 2014.06.28. 11:34:32

@uraaam: Péntek 13-án, ha egy fekete macska megy át előtted az úton, akkor az azt jelenti, hogy az a cica meg valahová :D

@igi1: Városban a wagonR a király. 100 km-re már nem szívesen megyek vele, de egyébként helyben kevés van ami jobb.
(A céges Astrát hajtottam a hétvégén, az is egész korrekt volt.)

igi1 2014.06.28. 11:37:13

@Hartmy: csak elindulni nehéz vele

Aureliano Buendía 2014.06.28. 11:39:20

A vagoneresekről van egy kialakult sztereotípia, hogy szarul és/vagy lassan vezetnek.

És az a nagy szomorú igazság, hogy én is ezt tapasztaltam eddig. Nyilván, nem láttam az ország összes vagoner tulajdonosát vezetni, de akiket igen, azok ezt az élményt hagyták maguk után.

igi1 2014.06.28. 11:41:56

@uraaam: fene se tudja mindenesetre én megyek 90-el ahol lehet

de senki nem enged el hiàba nekem van elsőbbségem

már okítok úgy h kielőzöm a nyomoroncokat

Hartmy 2014.06.28. 11:42:57

@uraaam: Ennek egy oka van, hogy 50 km/h után már nem olyan virgonc. Én azért nem szoktam lépésben haladni akkor sem ha azzal vagyok kénytelen menni.

@igi1: Miért?

igi1 2014.06.28. 11:46:48

@uraaam: szerintem ezt úgy általában lehet a suzukisokra erteni

azér mer szar a kocsim még én is szeretnék 90el menni mondjuk kamionost még csak 2* mertem megelőzni! XD

Aureliano Buendía 2014.06.28. 11:52:15

@igi1: elsőbbséget akkor adnak, ha látják, hogy úgy vezetsz, hogy tudsz is élni vele. Szerintem.

Bár az, hogy nő és vagoner, súlyosbító tényező. De a vagoneresek többsége öreg tata. Nekem az kimondottan tataautó. Ők meg nem mennek kilencvennel lakott területen kívül.

Sőt esetleg a négysávoson a belső sávban hetven alatt kicsivel. Mintha az lenne a világ legtermészetesebb dolga.

Benoke2 2014.06.28. 11:52:49

Kemeny dio. Ugyesek voltak. Nekem a CIB 1honappal a lejarat elott kikudte a kartya ertesitot a kartya viszont nem jott meg 2 het utan sem, mondjuk azota sem. Telefonon bocsanatot kertek es ingye kuldik az uj kartyat termeszetesen nem kell erte extra penzt fizetnem. Ami 3 napon belul meg is erkezett. OTP ertesites minden nelkul hatalmas logos boritekban kuldte, hogy latszodjon kartya van benne. Ennek ellenere megjott a kartya.

Aureliano Buendía 2014.06.28. 11:56:01

@Hartmy: hát, jó szar a formavilága. Én javarészt tatákat látok azzal közlekedni. Azok kimondottan óvatos duhajok. A sztrádán is. Másik ilyen az Ignis.

Atörökk 2014.06.28. 11:56:04

P-betűs lyó reggelet! Mindenki gondojon, amire akar! A pinára kéccer!4!!

Aureliano Buendía 2014.06.28. 11:57:12

@igi1: és nem. Bár a legtöbb régi szviftes tényleg olyan, de azért abban is ülnek néha fittipaldik. Az SX4 meg kifejezetten jó autó, lehet is vele haladni, és élnek is a lehetőséggel a legtöbben.

Aureliano Buendía 2014.06.28. 11:58:53

@Benoke2: nekem eddig mindig megjött időben a CIB-től a kód is, meg utána pár nappal a kártya is. Ebben az egyben nincs velük bajom.

Hartmy 2014.06.28. 12:00:44

@uraaam: Az tény, városon kívül, már csak a formavilág miatt sem szerettem, még akkor sem mikor muszáj volt. Attól fosik az ember, hogy az első kispolszki menetszele felborítja. De az való igaz, hogy 99%-ban idősek mennek ilyennel, azok pedig nem szeretnek gyorsabban menni.

@atörökk: Hasonló jókat. Kétszer.

Atörökk 2014.06.28. 12:14:52

@uraaam:
Szerintem nem szar, funkcionális. Tény, nem interkontinentális utazóautó, viszont városi-város körüli futkosásra, cuccolásra teljesen jó. 1,3-as benzines egyébként 100 körüli tempóig nem gyorsul rosszabbul a nagy átlagnál, ha kicsit odalépnek neki, szóval lehet(ne) vele közlekedni.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.06.28. 12:16:54

@Benoke2: A bankkártyákat minden bank feladó nélküli borítékban küldi, így tudható, hogy csak kártya lehet benne. Ha nem így lenne, meg kéne tapogatni, hogy kiderüljön.

igi1 2014.06.28. 12:17:22

@uraaam: hásde ponn ez az h én mégis beérem őket 90-el míg ők gyorsulnak 30-40-re

vagyis direkt jönnek be elém

Aureliano Buendía 2014.06.28. 12:18:38

@atörökk: jogos a feltételes mód. Nekem nem kéne, az hótziher. Inkább a pina:)

Atörökk 2014.06.28. 12:19:35

@Hartmy:
Pályinka is vót már? ;)

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.06.28. 12:22:19

@uraaam: "A sok parkolózseni."

Se a párom, se a lányom nem tudnak parkolni. pedig a lényomra különben nagyon büszke vagyok, már olyan manővert is megenged magának, amit én kihagynék.

Azért igyekeznek rendesen, de a harmadik próbálozás se túl fényes. Másba nem lógnak bele, de a járdával képtelenség, hogy párhuzamos legyen.

Orral nem probléma.

Ha egy autó orral áll, azt nő, ha farral, akkor férfi vezette.

helianthus 2014.06.28. 12:23:43

@atpijkamo: egy időben mindig farral álltam be. Aztán valamiért elmaradt ez a dolog.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.06.28. 12:26:41

@helianthus: "farral álltam be"

:)) Aranyos vagy. Szeretlek, ezért nem lövöm be a pojént. Nem akarom, hogy megsértődnél.

Jó, biztos van a nőknek egy marginális százaléka, aki tud parkolni. Női agyú férfiak is vannak. (A sok homofóbiás kedvéért: nem nem a melegek.)

igi1 2014.06.28. 12:28:36

én is mindig háttal állok be nagyon szeretek így parkolni

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.06.28. 12:32:30

@ColT: Balogh Szilárd. Feltűnési viszketegségből választott egy furcsa nevet, furcsa sapkát. De nem ettől egy görény.

Pokrivtsák Mónika aranyos, elvált a férjétől, de megtartototta nevet. Jobb, mint a Szalai Mónika, abból biztos van nyócezer.

Aureliano Buendía 2014.06.28. 12:33:21

@atpijkamo: félig igaz az észrevételed. A nők szinte kizárólag orral állnak be, de a férfiak egy jelentős része sem tud/akar seggel beállni.

Én mindig tolatva állok be ilyen helyekre (bevásárlóközpont pl.), szerintem orral már nem is tudnék:)

A baj az szerintem, hogy a legtöbben szarnak arra, hogy fasz módon parkoltak le, és nem hajlandók korrigálni. Ez persze 3 másik autóst szívat be, de kit érdekel.

Atörökk 2014.06.28. 12:34:29

Amúgy mijaza banKártya, tuggya valaki? :D

Aureliano Buendía 2014.06.28. 12:35:17

@atpijkamo: én régen még talán kedveltem is a Trutykót, bár a névválasztása akkor is baszta a szemem.

Hartmy 2014.06.28. 12:39:36

@atörökk: Az is! Meg Preggeli, továbbá Pmelly, meg Psör! :D

@uraaam: Ismerős nő egyszer egy zárt rakterű Doblóval beállt orral, akkor vezette először. Kérdeztem, hogy ezt most biztos, hogy így akarta? Ő így szokott beállni minden kocsival. Jólvan, de kifelé nem segítek, majd rájössz... Háromnegyed óra volt, mire kiparkolt induláskor :D

Atörökk 2014.06.28. 12:40:36

@Hartmy:
Pkávé!! Pfröccs!4!! :D

Aureliano Buendía 2014.06.28. 12:43:46

@Hartmy: az sem rossz. Mondhatni, ügyes:)

Én nagybevásárláskor is tolatva állok be, és ugyanúgy be tudok pakolni a csomagtartóba, mint azok, akik orral előre. És igyekszem távolabb állni a többségtől.

helianthus 2014.06.28. 12:55:07

@atpijkamo: poénon nem sértődök meg. Nagyon máson se. Lőjj!

Aureliano Buendía 2014.06.28. 13:11:40

@Kellemes Zérókomponista: most hova siessen? Gondolatok sem kínozzák őt igazából:)

Atörökk 2014.06.28. 13:17:51

@uraaam:
Dehonnem. A ratyipornó-fordítást se nem a legyek horgyák össze!4!!

@Hartmy:
Ptélleg! :D

Aureliano Buendía 2014.06.28. 13:20:34

@Hartmy: pásztoróra:D

@atörökk: én csak az itteni tevékenységéből tudok kiindulni. Azt, hogy ti este otthon egymásközt mit csináltok, nem tudhassuk (de sejtjük:)).

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.28. 13:27:29

@uraaam: a tolatassal az a baj, hogy ha a parkoloban utana mogem allnak nehez bepakolni. szinte lehetetlen, a csomagtartoba
tovabba mig tolatgatsz esetleg feltartassza embereket

Atörökk 2014.06.28. 13:30:01

@uraaam:
Túl gyakran jársz át a szomszédhoz. Én sem találgatok, hogy ott mi történik ;)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.28. 13:31:33

@atpijkamo: ez erdekes mert parhuzamos parkolasnal, foleg ha egy autonyi hely van nem is lehet csak tolatva beallni

Benoke2 2014.06.28. 13:32:39

@uraaam: Ezt mondom, hogy tök korrektek voltak a CIB nél.

Aureliano Buendía 2014.06.28. 13:34:53

@hagyma: itt a parkolók olyanok, hogy fizikailag el vannak választva egymástól, mondjuk egy füves részel. Tehát a padkának tolatsz neki.

Szerintem betolatni kevesebb idő, mint kifelé araszolva sasolni, hogy jön-e valaki. Mellesleg biztonságosabb is két álló autó közé betolatni mondjuk, mint kitolatni a forgalom többi részvevője közé úgy, hogy az első méteren kb. semmit nem látsz.

Aureliano Buendía 2014.06.28. 13:39:18

@atörökk: felesleges találgatni, tök egyértelmű:D

Aureliano Buendía 2014.06.28. 13:40:56

@Benoke2: én arra próbáltam utalni, hogy nálam szerencsére mindig rendben megérkezett minden.

Amivel soha nem tudtam/tudok megbékélni, az a kártyák grafikája. Botrány fos a kinézetük.

Atörökk 2014.06.28. 13:41:07

@uraaam:
Ezér' a kámingáutolásér' makkkszimális tiszteletem :D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.28. 13:43:54

@uraaam: ok
lehet ott praktikusabb
itt altalaban - ha nem parkolohaz es a SZUOERMARKETEKNEL altalaban nincs akkor van ket parkolos osr utca
1 parkolos sor
utca usw.usw.

namosr ha ide beparkolok hattal, nem tudok pakolni a csomagtartoba, mer allnak mogottem es mellettem
nincs hova tolni a kocsit
fura, hogy otthon minden sor el van valasztva, de elhiszem, de 2 kocsi koze hogyan tolod be a vasarlokocsit a csomagtartoig?
figyelmesenn es lassan kell kicsorogni, meg sosem volt problemam bekole

helianthus 2014.06.28. 13:44:18

Megyek virágot átültetni.
Kövi életemben kertész leszek.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.28. 13:45:59

@uraaam: ja, neked kevesebb ido a kiallas, en azt emlitettem, annak tobb ido, aki utanad hajt es varnia kell meg betolatsz
elenyeszoen tobb, de tobb
de nem marginalis kerdes, en nem tolatok, mert nem tudok a csomagyartoba bepakolni

Aureliano Buendía 2014.06.28. 13:48:48

@atörökk: én nem mondtam semmit. A szomszédasszony és én tudjuk csak az igazat;)

Aureliano Buendía 2014.06.28. 13:51:09

@hagyma: nemtom, eddig még mindig sikerült bepakolni az autóba, nem kellett hazáig tolnom a bevásárlókocsit. Ez az emnulláson amúgy sem lett volna praktikus dolog:)

Hozzáteszem, nem keresem a bejárathoz legközelebbi helyet. Sőt, szeretek kicsit távolabb állni a bejárattól, ahol már szellősebb.

Aureliano Buendía 2014.06.28. 13:53:27

@hagyma: szerintem meg az több idő, míg várom, hogy valaki 0,5 km/h sebességgel kitolasson két autó közül. Lényegesen több idő. Meg én tudok tolatva parkolni.

No, meg épp te mondtad, hogy nem érted az anyaországiakat, hogy hova sietnek állandóan, minek ez a nagy rohanás? Akkor miért is fontos a tolatással eltöltött idő?

Atörökk 2014.06.28. 13:56:16

@uraaam:
SzomszédASSZONY, mi? Aha! :D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.28. 13:58:30

@uraaam: nem, mert olyankor neked kell varni a toltassal, nem aki megy a kisutcaban, es az neked ido
azert erdekelne ket kocsi koze es meg padka is va vagy masik kocsi, hogy tolsz be egy bevasarlo kocsit, vagy mi van ha eppen a masikba is beszallnanak
persze ha1 kg kenyer 6 sor fel liter tejrol beszelunk, nem problema
mi kevesebbszer megyunk es nagybevasarolunk es ha nem tolatok szeles tagas a ter
de mindenki maskepp csinalja

Aureliano Buendía 2014.06.28. 14:05:21

@atörökk: olvass vissza régebbre, vagy ne igyál annyit, hogy maradjanak emlékeid;)

Hartmy 2014.06.28. 14:06:15

@uraaam: @atörökk: Neki a szomszéd lakás olyan mint laszvegasz. Ami ott történt, az ott is marad!

helianthus 2014.06.28. 14:06:29

Nem zavarom, zavarom csak figyelem, belefeledkezem, vele utazom.

Aureliano Buendía 2014.06.28. 14:08:59

@hagyma: az a helyzet, hogy én azt látom, hogy te nagyon messze kerültél a kis magyar valóságtól. Szerintem felesleges elkezdenem neked magyarázni, hogy itt milyen parkolók vannak a bevásárlóközpontoknál. Nekem eddig minden alkalommal sikerült bepakolnom.
Lehet, hogy a nagy vízen túl lelövik azt, aki tolatva parkol, és legalább 15 másodpercig feltartja azt a jelentős forgalmat, ami egy teszkó parkolóban jelentkezik, de itt nem.
Ha legközelebb jössz, majd menj el autóval nagybevásárlást intézni. Ja, és WC is van. Nem, nem fizetős.

Remélem, tudtam segíteni.

Atörökk 2014.06.28. 14:10:02

@Hartmy:
Én azt nem értem, tulképp miért nem nyitják egybe a két lakást? :D

Aureliano Buendía 2014.06.28. 14:11:34

@Hartmy: ráadásul azért veszélyes, mert pont a szemben levő lakás, tehát minden helyiség pont fordítva van, mint nálam. Két üveg bor után már kalandos a wc-t megtalálni:D

Aureliano Buendía 2014.06.28. 14:12:41

@atörökk: a köztünk levő szomszédunk szerintem ennek annyira nem örülne felhőtlenül:)

Atörökk 2014.06.28. 14:21:56

@uraaam:
Ne legyetek irigyek, vegyétek be őt is a játékba! Monnyuk azt még továbbra se tudom, asszonyt addig hová küldöd el, de ez nem az én problémám :D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.28. 14:28:02

@uraaam: gyenge, a mar megszokott demagog duma, mert
nem mondtam, hogy lehetetlen bepakolni, de hogy kenyelmetlenebb az kurvaisten
a nagy vizen tul is sokan tolatnak / a hulyeamerikaiak tobbseget meg parkoloradar is segiti/ de nem feltetlen ha vasarolnak, mert akkor nehezebb pakolni
nem lehetetlen, korulmenyesebb
ertelmezd
en pl a lakasunk elott tolatok, ha vasarlas volt, mert kipakolni meg igy egyszerubb, vagyisz kozelebb van az ajtohoz

Tescoba van nem fizetos klotyo?
akkor jovore tesco turara megyunk
tolatva

helianthus 2014.06.28. 14:32:05

@uraaam: neki megadom magam.
És iiigeeen!
Életem hívott!
De csak holnap lesz program. Így is borul minden, de ha valamit, ezt már megszoktam.
Muszáj mennem, kimondta a varázsszót. :)

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.06.28. 14:46:55

@hagyma: Szembe is tökéletesen be lehet állni.

@Benoke2: Az Országos Takarék Pénztár nem bank, hanem egy trágyadomb. Mikor bejöttek az igazi bankok az országba, az elsők között váltottam.

Aureliano Buendía 2014.06.28. 14:50:22

@hagyma: nem demagóg, csak:
-elmondtam mindent, már csak ugyanazt tudnám ugyanúgy elismételni
-tegnap este kicsit elhajlottam, így ma kevésbé vagyok hajlandó szájbarágósan ötvenszer elmagyarázni ugyanazt
-ha elsőre nem érted meg, 50 hsz után sem fogod.

Aureliano Buendía 2014.06.28. 14:51:30

@helianthus: lesz valahol Quimby?

@atpijkamo: sosem voltsm otp-s, nem is tervezem.

Aureliano Buendía 2014.06.28. 14:54:14

@atpijkamo: hozzád képest mindenképp:P
Intereurópábólcibbélényegült-bankos vagyok.

helianthus 2014.06.28. 15:10:45

@Kellemes Zérókomponista: mármint én vagy a kulcsszó?
@uraaam: megkérdezte kérek-e sört majd!!!
Hát mit lehet erre mondani? :/
Jó, te boros vagy, képzeld el ugyanezt borral. :DD

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.06.28. 15:19:22

@hagyma: Ja, párhuzamos parkolásnál a járdára felmenés nélkül tényleg csak tolatva lehet beállni.

neet 2014.06.28. 15:23:42

Szerintem az van, hogy minket, nőket DIREKT nem tanítanak meg oldalazva parkolni, vagy mi az a szó. Párhuzamosan, ez az! Ez ilyen összeesküvéses móka lehet. Mert ha még ezt is (jobban) tudnánk... ;-)
Anno gyakorlás közben szól az oktató, h álljak be párhuzamosan egy arra alkalmas helyen. Viszonylag csöndes utca volt, sok hellyel, kinéztem egyet, beálltam, volt vagy 10 m helyem :D) erre nem rám szól, hogy keressek másikat, ide egy kamion s beállna? Na kössz, azóta is a kamionos beállók a kedvenceim.

neet 2014.06.28. 15:26:08

És az mért van (pedig alapvetően nem vagyok béna, vagy legalábbis nem ennyire), hogy minél jobban tolatok előre-hátra, igazgatom a farom, stb, annál messzebb kerül az a fránya járda?

Aureliano Buendía 2014.06.28. 15:30:58

@neet: a pomogátsok húzzák arrébb, miközben nem figyelsz.

helianthus 2014.06.28. 15:58:53

@atörökk: ki, ki? Hát az a bácsi a pinàs nèni mellett!
Egyébkènt fúj!

Atörökk 2014.06.28. 16:13:58

@helianthus:
Én aggódok a néni egésségéért. Nem hord alsóneműt, hát seperc alatt felfázik!4!!

Atörökk 2014.06.28. 16:25:55

- Lehet gyerekem 35 után is?
- Nem, 35 gyerek már bőven elegendő.

- Honnan tudom a legmegbízhatóbban megállapítani a születendő gyerek nemét?
- Ha megszüli.

- Amióta terhes vagyok, egyre többen mosolyognak rám. Miért?
- Azért, mert kövérebb, mint ők.

- Átlagosan mennyi ideig vajúdnak a nők?
- Fele annyi ideig, mint amennyit mesélnek utólag.

- Az orvosom azt mondta, hogy a szülés során nem fájdalmat, hanem csak nyomást érzek. Igaz ez?
- Igen, amennyiben a tornádót enyhe szellőnek nevezzük.

- Mikor tanácsos érzéstelenítést kérni?
- Közvetlenül azután, hogy teherbe esett.

- Tud mondani valami indokot, miért kellene jelen lennem a szülőszobában, amíg a feleségem szül?
- Persze, az a szó, hogy "tartásdíj" mond Önnek valamit?

- Mit jelent az, ha a gyerek fogakkal születik?
- Az anyának újra kell gondolnia a szoptatásra vonatkozó terveit.

- Múlt héten született a gyerekünk. A feleségem mikor fogja újra normálisan érezni magát?
- Ha a gyerek befejezi a főiskolát.

helianthus 2014.06.28. 16:35:52

@atörökk: az egy dolog, de ha így hajolgat mèg meg is basz....lökhetik véletlen!

Aureliano Buendía 2014.06.28. 16:39:29

@helianthus: vállalom:)

Szerinted mi rakhatott kis fekete petéket a petúniákra?

Atörökk 2014.06.28. 16:42:32

@helianthus:
Csodálkozom is, sehol egy úriember, aki a kritikus területet kézrátétellel melengetné, nehogy megfázzon!

@uraaam:
Annak a madárnak a lárvája, ami leszarta a redőnyötöket! :D

Aureliano Buendía 2014.06.28. 16:54:12

@atörökk: látom, biológiából az emberi reprodukciónál lemaradtál a többiektől a tananyaggal:P

Aureliano Buendía 2014.06.28. 16:55:15

Valamelyikteknek nincs véletlenül toszkánai nyaralója, amit kölcsönadna egy hétre?:D

Atörökk 2014.06.28. 16:56:02

@uraaam:
Nem lehet eccerre oktatni meg tanulni is.

@háromlábúbogár:
Kis űrgyíkzsidók fognak kikelni? De cuki :)

Aureliano Buendía 2014.06.28. 16:56:20

@háromlábúbogár: én az űrgyíkokra tippeltem volna magamtól.

háromlábúbogár (törölt) 2014.06.28. 16:58:11

@uraaam: ott pont nincs, mindenhol máshol van :-)

@atörökk: és megisszák majd a bort, ha kikelnek :-O

Atörökk 2014.06.28. 16:58:56

@uraaam:
Pont tegnap bérelték ki 3 hónapra. Miért nem szóltál előbb???

Atörökk 2014.06.28. 17:00:22

@háromlábúbogár:
Sőt, konspirációs okoból a SONKÁT is feleszik!4!!

Aureliano Buendía 2014.06.28. 17:00:55

@háromlábúbogár: lepermetezem őket a gecibe, az én boromat meg nem isszák, az kurvaélet!:D

Aureliano Buendía 2014.06.28. 17:02:02

@háromlábúbogár: @atörökk: már kérdeztem ma, hogy a kedves drága édes szülőanyátok (akire sokszor gondolok) feneke hogy van?:D

háromlábúbogár (törölt) 2014.06.28. 17:02:28

@uraaam: bazd ki a petúniát, amíg nem késő !44!!!

Aureliano Buendía 2014.06.28. 17:04:03

@háromlábúbogár: a petúnia marad! Annak köszöntetően tűnt el a muskátli java.

Atörökk 2014.06.28. 17:05:28

@uraaam:
Nem tudom, mondtam-e már, aki ilyen egésséges és kiegyensúlyozott életet él, mint te, az a legritkábban szokott hozzá ilyen rossz modort viselni! :D

Aureliano Buendía 2014.06.28. 17:06:33

Veletek is csak többen vagyunk!:D

Aureliano Buendía 2014.06.28. 17:08:47

@atörökk: mi ebben a rossz modor? Csak udvariasan érdeklődtem a rokonság hogyléte felől:D

háromlábúbogár (törölt) 2014.06.28. 17:15:57

estére megyek abszint-partira !44!!

egs! most bemelegítek

helianthus 2014.06.28. 17:36:38

@uraaam: alapból levéltetùre gondolok. Szeretik is a petút. Az űvegházi molytetű is szereti, de annak fehér a petéje is.

helianthus 2014.06.28. 17:39:15

@helianthus: bakker két hiba. :/ egyre gyakrabban nyomok félre.
@háromlábúbogár: @atörökk: hülyék!

venszivar 2014.06.28. 17:55:57

Egész napi strandolás után www.youtube.com/watch?v=-CinPyf08a4 esti koncert!

A napszemüvegem (is) meglett. Hepy minden.:)

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.06.28. 18:03:19

@uraaam: Az nincs, de egy felfújhatós bébipancsolót adhatok.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.06.28. 18:08:31

@helianthus: Annyi baj legyen! Csak az életed meg ne tuggya.

gabors 2014.06.28. 18:12:23

@Benoke2: ez a hetvegi hetvegen, a poszthoz mar nem illik hozzaszolni am, csak posztolot lehet fikazni

gabors 2014.06.28. 18:25:02

@uraaam: igy igaz !!! beallni talan konnyebb orral de a kiallas sokkal neccesebb sokkal tobbet tartanak igy fell .. otthon is mindig orral elore allok be a kihajtora sosem hagyon az uton pedig megthetnem .. azert mert masnap reggel SOKKAL biztonsagosabb

csak mondom hogy errefele ugy 20-30%-ban foleg a fizetosekben csak orral elore lehet beallni mert buntetnek (itt a parkolo or biztonsaga a cel ezt hiszem)

helianthus 2014.06.28. 18:28:11

@agresszív kismalac: az életem, aki a húgom? o_O
Miért ne tudja meg? Szégyellni fog? Ki is tagad?

helianthus 2014.06.28. 18:33:47

@agresszív kismalac: már megint durci vagy? Van már foci a telódon? Megy a Brazil-Kína meccs.
1:1!!

Aureliano Buendía 2014.06.28. 18:36:46

@helianthus: fasza. Mivel lehet lebeszélni arról, hogy nálunk lakjanak?

Atörökk 2014.06.28. 18:39:35

@uraaam:
Szóljál Sznaccsnak, hogy hívja fel őket :D

gabors 2014.06.28. 18:39:58

@neet: a jarda is fel a noi vezetoktol :-)

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.06.28. 18:42:53

@helianthus: Chile.
Érted.
Ilyen ország is van. (Tényleg.)
Úgy mondják: csíle.
Amikor másodikos voltam, sok kispajtás menekült ide onnan, mert ott még rosszabb volt, mint itt. Nagyon szépen énekeltek.

Atörökk 2014.06.28. 18:43:25

@uraaam:
Megtanulnak a kis rohadékok!!! :D

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.06.28. 18:49:31

index.hu/belfold/2014/06/28/medve_riogatja_a_szilaspogonyiakat/
"Istenmezején azt mondják helyiek,
egy gombászó férfi már össze is
akadt a medvével, de sértetlenül
megúszta, mert motoron
elmenekült, amikor meglátta."
Hát, a medve... az nem is tud motorozni, Maaaaargit!!! Hát, nooooormális??? Hát, nem Kevin Svanc az!

Aureliano Buendía 2014.06.28. 18:50:04

@agresszív kismalac: ezek olyan bányászfélék?

@atörökk: inkább megdöglenek.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.06.28. 18:54:06

Ja. Leginkább grózércet bányásznak. Meg vazelint.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.06.28. 18:56:25

Féli hol van?
"Sánchez lőtte rá, Júliu
Céser valahogy kivéde, aztán
Aránguiz próbálta meg közelről
bepöckölni, de szöglet lett."

Atörökk 2014.06.28. 18:57:45

@agresszív kismalac:
Essszt óvastam! Monták a helyiek, Bear Grylls járt arra gombászni!

gabors 2014.06.28. 18:58:06

@agresszív kismalac: 1973 Szeptember 11 !!! ennek emlekere vagy ezt megbosszulando 2001 Szeptember 11

helianthus 2014.06.28. 18:58:52

@uraaam: permettel. Ha van idegrendszered leszedegethed kézzel, de azt többször kell, viszont bio. Van asszem Biolux?, enyhe kis permet, az is jó.
@agresszív kismalac: jö van bakker. Átnéztem és a hanygyafasznyi kiírásból annyi sejlett, hogy CH..
Nekem Kína ugrott be.
Akkor van focia telódon?

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.06.28. 18:59:49

"Neymar indult meg, megint a
szerencsétlen Fred fejet, a
bedobás felé ment a labda."
"Neymar kapott zseniális ívelést, de
a levétel után még cselezgetett,
aztán jütt Fred és mellévágta."

helianthus 2014.06.28. 19:00:51

A malackát meg kéne látogatni Iginek! Túl feszült. Áramellátáscsökkentés kell neki!!!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.28. 19:05:19

@agresszív kismalac: a csilleiek csilinek hivjak nem csillenek

helianthus 2014.06.28. 19:05:35

@agresszív kismalac: tojáslikőrt? Kinek a tojásából?

Atörökk 2014.06.28. 19:05:44

@helianthus:
A igi készül hozzá! Mán polírozza a traktorját!4!!

helianthus 2014.06.28. 19:09:28

@atörökk: előbb a traktort, aztán a bohócot? O:-)

Atörökk 2014.06.28. 19:12:24

@helianthus:
Koszos traktorral nem mehet, hát minek néznék?

Aureliano Buendía 2014.06.28. 19:17:43

@helianthus: valamikor beugrom a baumakszba, biztos van valamijük rá

helianthus 2014.06.28. 19:23:00

@uraaam: biztos van. Arra figyelj, hogy este permetezz. Napközben nem szabad, mert tönkremegy a növény. Meg permetezni is többször kell általában, az rá lesz írva.

helianthus 2014.06.28. 19:45:16

@uraaam: á dehogy! Vidèken élek és tartok szobanövényt is.
Szivi!

Aureliano Buendía 2014.06.28. 19:46:56

@helianthus: én idén kezdtem el az erkélyen estikézni meg petúniázni. Főleg, mert nagyon meguntam a muskátlit, és ez volt a kulcsa annak, hogy megritkuljon az állomány:D

Troppauer_Hümér 2014.06.28. 19:52:40

Most ha marad az egy-egy, akkor Chile jut tovább idegenben lőtt góllal?

Troppauer_Hümér 2014.06.28. 20:00:30

@helianthus: Ez jó eséllyel egy public pornó képkockája, aminek kábé a felét kis hazánkban forgatják.
Hősöm az az idős bácsi, aki úgy rúgott picsán jogos felháborodásában egy fényes nappal a buszmegállóban vizelő némbert, hogy az majdnem felnyalta a saját vizeletét.

Atörökk 2014.06.28. 20:17:46

Ölég foscsi meccs...

Aureliano Buendía 2014.06.28. 20:19:21

Valaki rájár a kamrámban levő pálinkámra. Én Jumurdzsákra gyanakszom.

Atörökk 2014.06.28. 20:21:16

@uraaam:
Ajjajj... Azzal az öreg némettel iszol?

háromlábúbogár (törölt) 2014.06.28. 20:28:42

rohaggyon meg az abszint, geci alattomos pia, úgy be vok állítva, áh ....

igazságos 2014.06.28. 20:30:51

A törökk már jól tudja a rendszert.

Az uraam még nagyon kezdő.

helianthus 2014.06.28. 20:36:17

@uraaam: ez a kettő pont elèg igénytelen növény. Mondjuk balkonos növényeket érdemes tápoldatozni, szebbek lesznek. Erre megint jó egy általános tápoldat.
@Troppauer_Hümér: valahogy én se hiszem, hogy ilyen van, bár a franc se tudja. Akkora szabadság van, éppen lehet ez is.

Anomalocaris (törölt) 2014.06.28. 20:38:35

Hogy küldik ágyba a brazil kisgyereket?

- Dani! Alves!

gabors 2014.06.28. 20:40:31

izgalmas vege lett

akkor kapufat lott chilllllle

jonnek a 11-sek

Atörökk 2014.06.28. 20:57:02

@háromlábúbogár: Ne csalj, tessék meggyújtani!4!!

megamenn 2014.06.28. 20:59:06

képtelen vagyok elfogadni azt a -tudományos módszerrel igazolt- tényt, hogy amennyiben kitépjük egy bolha összes lábát, akkor az megsüketül.
csíle? faszok.

Anomalocaris (törölt) 2014.06.28. 21:14:30

@helianthus: Most alkottam. Papinak tetszeni fog, lesz itt térdcsapkodás meg minden.

Hartmy 2014.06.28. 21:21:31

Basszus, az ember fia lelép dolgozni és elszabadulnak a hozzászólások... Hát mi van itt? :D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.28. 21:22:35

@Hartmy:
Minek dógozó?
Dógozzanak a szegények!444!4

igazságos 2014.06.28. 21:22:59

Én csílének drukkoltam, de k@cs@g brazilok szekerét tolják mindenáron ott legyenek a döntőbe.

Oszt 1-1-et préseltek ki magukból

Ez az igazi szégyen.

igazságos 2014.06.28. 21:24:20

Már a brazil focistákban sincsen olyan anyag, mint a régiekben.

Anomalocaris (törölt) 2014.06.28. 21:27:10

@atpijkamo: Na ugye mondtam. Csak erre vártál egész este.

igazságos 2014.06.28. 21:28:16

most mélyen a mellembe dőltem, és elmentem elmorzsolni egy könnycseppet chile-ért

szipp

Anomalocaris (törölt) 2014.06.28. 21:29:21

@helianthus: Én azt se értettem, hogy amikor Hulk mellélőtt, hogyhogy nem zöldült be és tépte le magáról a mezt.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.28. 21:30:09

@igazságos:
Svejci focistát keressé, abba van anyag!444

Anomalocaris (törölt) 2014.06.28. 21:32:17

@igazságos: Nem lesz ma Suarez. Így már nincs is értelme az egésznek. :(

igazságos 2014.06.28. 21:32:25

@dr. phil. Sün‼ ツ: na, őket elvből rühellem, mer mindig kikapja őket a magyar válogatott, oszt sose tudjuk őket elkerülni

úgyhogy hajrá Franciaország innentől kezdve, esetleg Németország, de ezt a Brazíliát ki kellene takarítani a vb-jükről, mer durlva, ahogy nyalnak nekik

Atörökk 2014.06.28. 21:33:26

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Nem csak azokba'! Maradónába' is vót anyag!4!!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.06.28. 21:33:47

Megjöttem megjötteeem (ki énekelheti ezt), valaki összesítsen.
@Nattramn: láttam söröket.

háromlábúbogár (törölt) 2014.06.28. 21:33:55

@dr. phil. Sün‼ ツ: én nem telózok, eszek, igaz nem szukkinis sziszát :-)

várjá még svejccal :-)

igazságos 2014.06.28. 21:34:18

@Nattramn: mondjuk sose értem, mér nem a t@két simogatta inkább, harapás helyett, há nem mindenkinek jobb lenne!?
Állítólag harapni akart abba is. :D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.28. 21:35:09

@Nattramn:
A 444-re is átnézhetnél néha, rengeteg a csemegézni való!4!

Hartmy 2014.06.28. 21:35:15

@dr. phil. Sün‼ ツ: Hogy ehessek, merhát aki nem dógozik, az ne is egyék meg!
Meg hát nektek is venni kell még kenyeret a bótban útyhogy muszáLY!

háromlábúbogár (törölt) 2014.06.28. 21:35:19

@atörökk: jah, annyi hogy még kezezett is..

@Hartmy: szombaton, dógozni ??? Maooorgit, nooormális? :-)

igazságos 2014.06.28. 21:35:51

@Kellemes Zérókomponista: a brazilok majdnem t@k@n szúrták magukat a labdájukkal, csak chile bénázásának köszönhetik a továbbjutást

most mondd meg

Atörökk 2014.06.28. 21:36:14

@Nattramn:
Nélküle az uruguayi válogatottat erősen foghíjasnak érzem.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.28. 21:38:19

@igazságos:
De lehet, hogy van nekijje dzóndírije is!44
Meg ájfónnya!
Ezekné a svejcijakná sose lehet tudni...

@atörökk:
De az má kiöregedett!
A Zidánba meg meg feszülcség is vót!

igazságos 2014.06.28. 21:39:36

@dr. phil. Sün‼ ツ: svejccel akkor se

ezek a németajkúak mind bukók, még az amcsiknál is bunkóbbak

azok legalább örülnek h tudok angolul kicsit, de ezeknek osztán beszélhetek németül

/tapasztalat/

Anomalocaris (törölt) 2014.06.28. 21:40:59

@dr. phil. Sün‼ ツ: Ha lenne rá időm. De még a comment blogra is alig jut sokszor, a beszállítók meg elég hullámzó teljesítményt nyújtanak. :8/

Anomalocaris (törölt) 2014.06.28. 21:42:24

@igazságos: Suarez elvesztette az egyensúlyát, emiatt megbillent, ezért esett rá ellenfelére. „Abban a pillanatban nekizuhantam az arcommal, emiatt meg is zúzódott az állam és a fogaimban is erős fájdalmat éreztem” - állította.

:))

háromlábúbogár (törölt) 2014.06.28. 21:43:13

@dr. phil. Sün‼ ツ: te, én az aranykorba, 1998'ba, voltam Marseillesba, Zidaneba szinte áramellátás vót :-)

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.06.28. 21:43:29

@igazságos: Most mondd meg, Igi nyelvjárásban = narráld, bébi. Én narrálhatom, de krónikusan nem érdekel a foci, de még utálom is. Ha kivel feküdnél le, akkor a többi közül melyik lenne a legirigyebb sorrendben? Nagyon jól fontold meg, nincs más fegyvered!
@Nattramn: így nem is sör lett. Hanem más. Egy öreggel válogattuk a borokat. Körtáncot jártunk, mondhatni.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.28. 21:44:57

@atörökk:
Leheccséges, de szerintem Igi nem beszél argentínú!44
Eszt is fityelembe köll venni.

igazságos 2014.06.28. 21:45:14

@Kellemes Zérókomponista: mondjuk egy Raúl Gonzalezt elfogadnék, de ez a Cristiano már túl buzi.
Azé remélem, a balettot még szereted, vagy a zumbát.

Anomalocaris (törölt) 2014.06.28. 21:45:43

@Kellemes Zérókomponista: Rágicsálós játékban meddig jutsz el? Engem folyton elkap a bíró. :/

igazságos 2014.06.28. 21:46:27

@dr. phil. Sün‼ ツ: éne+? asztalra vissza, bébi

egyébként spanyolul beszélnek az argentinok

Hartmy 2014.06.28. 21:48:27

@háromlábúbogár: És még holnap is :)

Na jó látom most foci van. Aggyatok mán egy sört, aztán elolvasgatom én itt...

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.06.28. 21:49:11

@helianthus: www.port.hu/mindez_en_vagyok_memories_of_me/pls/fi/films.film_page?i_topic_id=2&i_film_id=53169&i_city_id=-1&i_county_id=-1
Ez a film van most. Te is mondj egyet majd.
Natrammnhoz ne nyúlj. Van Életed és mégis ide jársz. Igizságtalan, csak szólok, hagymás szájszaggal szólok. Na mos
@atpijkamo: ez valóban jó szópoén volt, bár ezt nem néked kellene írnom, hiszen nem te vagy az elkövető. Na, mostmár akkor te is egyet!

Tudjátok mi a gamma? Elmondom. Sok alakot ölthet, reptiliántot is, ha épp az jelenül meg, de most nem róluk fogunk beszélni, hanem van ez a Szólj hozzá! szegmens a weblapon belül, van a szövegecske dobozocska, idáig tiszta, rendben. Körbe veszi egy szürke, homogén szőnyeg. Na, ha Ön ezt nem vagy csak alig észrevehetően lássa, fos a gammája, ha a fehér háttértől JÓL elkülönően, akkor az ön gammaértékje a kijelzőjében milyen jó már! Enyémet nehéz utolérni, de azért lehet nézelődni-próbálkozni.
Még apti IPS paneles megoldására lennék kiváncsi, az mit tudhat. De ez nem ám asztali monitor, hanem a laptopjában van olyan, na ez a nem semmi!

Atörökk 2014.06.28. 21:49:27

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Hát úgy senki se beszél! Bár igi simán el tunná kezdeni, csak elősször kéne egy igi-argentin szótárot csinálni, mer' magába is elég furcsa már az a nyelv, amit most beszél!4!!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.06.28. 21:52:07

@igazságos: jazzbalettát társrendeztem már, az jó volt.
@atpijkamo: téged könnyű keresni, ctrl+f: "))" :))
@Nattramn: én olyannal nem játszottam még. Nintendóra kiadták? Annál újabb itt nincs.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.28. 21:52:51

@igazságos:
Én meg aszittem, brazilul!!!

@atörökk:
Mindent meg lehet tanúni!
Én most a belgával próbákozok!44

@háromlábúbogár:
Kát azé mondom.
Nem akárki vót!44!

Atörökk 2014.06.28. 21:55:07

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Előbb brazilul próbájj, az eccerűbb!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.28. 21:59:44

@atörökk:
A brazil má megvan, meg a piréz is!
Most belga, utánna fölkészül a liktenstejni!4444

Argentínában megdöntötték Perón asszonyt 2014.06.28. 22:00:43

@igazságos: szóval nem kizárt hogy srilanka vagy skócia :-DD

igazságos 2014.06.28. 22:02:48

Espere um pouco. - Várj egy percet.

Atörökk 2014.06.28. 22:03:29

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Na megyen a meccs.

@igazságos:
Ezt fordízsd mán le igiről magyarra.

igazságos 2014.06.28. 22:07:26

Eu amo
Tudo pronto? Minden kész?
Vamos lá. Gyerünk
Alô? Hello?
Desculpe. Bocsánat.
Por favor. Kérlek
Sabe... Tudod
Não posso desliga-lo. - Nem tudom leállítani.

Na, hogy okítsak nektek egy kis portugált is.

igazságos 2014.06.28. 22:08:23

@atörökk: majd ezt fogom veled művelni, ha nem úgy viselkedsz, ahogy én akarom.

Megbüntizlek.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.28. 22:10:03

@atörökk:
Az ezen nem váltósztat semmit!44
Amúgy én nem nézek illyesmit.

Aureliano Buendía 2014.06.28. 22:11:09

@atörökk: ne maszatolj, rólad van szó:D

igazságos 2014.06.28. 22:11:27

Majd tarthatnánk egy külön nyelvtanulási posztnál nyelvórákat a homáron. Van egy sorozat, amit most nézek több nyelven is, van török, portugál, angol, német, olasz, francia, román, holland és bolgár felirat is.

Atörökk 2014.06.28. 22:11:52

@igazságos:
Áruld már el, ki a faszt érdekel, hogy te mit akarsz.

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Akkó' egs!

Aureliano Buendía 2014.06.28. 22:12:22

@helianthus: van a Garrinak balkonos tápoldata, azt nyomom heti egyszer nekik.

Brutál illata van az estikének, de durván el van feküdve.

igazságos 2014.06.28. 22:13:22

@atörökk: hát magamon kívül, konkrétan senkit, de hát ez lenne a lényeg! XD

Aureliano Buendía 2014.06.28. 22:14:22

@Argentínában megdöntötték Perón asszonyt: ááá, nem szent ennek semmi. A gyehenna tüzén fog elégni, én mondom neked.

igazságos 2014.06.28. 22:15:58

@atörökk: nem tehetek róla, de most beizzítottatok ezzel a portugál nyelvvel. :D

gabors 2014.06.28. 22:17:05

@Argentínában megdöntötték Perón asszonyt: naplemente utan mindent lehet meg azt is ami amugy tilos pl. inni

most ad szenvedjenek legosszabbak a napok mar 4 kor nem ehetnek ...

gonodolom a Norvegiaba menekultek meg ilyenkor ehen halnak mert ott van ahol le sem megy a nap

Aureliano Buendía 2014.06.28. 22:18:12

@atörökk: meg a Zarancsapatba. Abba vót a legtöbb anyag. Mióta azok nem jáccanak, nem nézek meccset.

gabors 2014.06.28. 22:19:36

@igazságos: "na, őket elvből rühellem, mer mindig kikapja őket a magyar válogatott, "

minden harminc egynehany evben mikor VB-re kerulnek az nem semmi

gabors 2014.06.28. 22:20:50

@atörökk: vot anyag feher por !!! nem keves ...

amikor nyilasieknek golt rugott akkor meg lehet nem :-(

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.28. 22:21:14

@atörökk:
Eggs!

@uraaam:
Tegyé mellé pálcikát, akkó tud kúszni!!44

@igazságos:
A brazil sokkal eccerűbb!!4

Aureliano Buendía 2014.06.28. 22:24:27

@dr. phil. Sün‼ ツ: téged megsütött a nap az erdőbe? Hát lopom én a pálinkát, hogy a virágokra pazaroljam?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.28. 22:26:32

@uraaam:
Nem pályinka bakker, páááálcika!444!
Bot.
Dorong.
Rúd.

Argentínában megdöntötték Perón asszonyt 2014.06.28. 22:26:45

@gabors: ha nem hülyék akkor nem menekültek a sark körön túlra :-DDD
uraam pálesze meg nappal tűnt el

@dr. phil. Sün‼ ツ: én amerikaiul akartam volna tanulni de hagyma elvette a kedvem
azt mondta arra születni kell

Aureliano Buendía 2014.06.28. 22:28:56

@dr. phil. Sün‼ ツ: akkor engem sütött meg a nap, de már úgy látszik, mindenben a pálinkát látom.

Atörökk 2014.06.28. 22:31:43

@uraaam:
A kettő közül egyik sem újkeletű dolog :D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.28. 22:32:25

@Argentínában megdöntötték Perón asszonyt:
Pedig igen eccerű nyelv, érdemes vele foglalkozni!!!44!

@uraaam:
Bisztos kifogyott a cucc!4
Éhes disznó, meg a makk esete?

Aureliano Buendía 2014.06.28. 22:34:16

@atörökk: na, azért te sem panaszkodhatsz, téged szerintem valami pók vagy kullancs csíphetett meg:)

@dr. phil. Sün‼ ツ: jaj, ne is mondd, tiszta idegállapotba vagyok, mióta felfedeztem, hogy a turbános rájár a cefrémre.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.28. 22:38:06

@uraaam:
Nem bajj, itt a gyümölcsszezony!
Lehet gyártani friss cefrét44!!!

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.06.28. 22:42:20

Mi a közös a hülyeamerikaiakban, és a Boko Haramban? - Mindkettő tagadja az evolúciót.

Én tényleg nem mondom azt, hogy maga az iszlám vallás valami rossz, de az tény, hogy az ilyen korlátoltak az iszlámmal fegyverkeznek az értlem ellen.

Jó, talán mondhatnánk, hogy Galilei korának fejlettségén vannak még, majd fejlődnek, de ez baromság. Van lehetőségük a magasan kifejlesztett tudományt megismerni. Nem mondom, hogy minden koszos utcagyekenek, de a vezetőik nem szabadna, hogy ennyire tudatlanok legyenek.

hvg.hu/vilag/20140628_a_nyugati_oktatas_bun_Boko_Haram

Atörökk 2014.06.28. 22:49:03

@uraaam:
Há' cseszdmeg, szilvát ültettél vóna büdöske helyett!

Aureliano Buendía 2014.06.28. 22:49:20

Most világosodtam meg. A bögyös is muszlim.

Aureliano Buendía 2014.06.28. 22:50:29

@atörökk: egy balkonládában. Ügyes. Te ma már ne igyál többet.

Látszik, hogy egy hullámhosszon vagytok igivel:)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.28. 22:51:29

@atörökk:
Szerintem is jobban mutatna egy erkélyen!44!
Ha meg hetet el tud belőlle vetni, nemes is lehetne!

Troppauer_Hümér 2014.06.28. 22:55:16

@dr. phil. Sün‼ ツ: Botost nemhogy egy flekket, de egy hosszabb címet sem tud elütés nélkül leírni.

A kommentelők állandóan savazzák, de senki nem foglalkozik vele.

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2014.06.28. 22:56:06

@ColT: A kerékbilincs úgy, ahogy van egy prosztó köcsögség. Ezzel egyetértünk, de én általában gondolom ezt. A SK, D, RO, stb. rendszámosokra tegyenek csak bilincset, de a magyar paraszt általában utolérhető, szal ne nyomorítsák már halálra.

Viszont nem értünk egyet a vonalra parkolásban. Igen, nehéz parkolni, igen, sokaknak nem megy a tolatás (faszt keres a forgalomban?!?). De ami felkúr lelkileg, hogy mikor beáll és látja, hogy nem a vonalon van (tegyük fel, nem azért, mert a mellette lévő volt türhő), akkor mi a répáért nem bír visszaülni és megigazítani? Ezt addig iterálva, míg végül a kocsi a vonalak között van.
Csíra rtl meg ilyen fahságokon lázít, amikor lendületből mondok 150 másik sokkal durvább szarságot, amire kiszállhatnak forgatni..
Csak hogy egy példát említsek:
minden hobbiturkáló városszerte kihajigál mindenféle táblákat fogalmatlanul, az autós meg csak azért nem megy neki a gödörnek/terelésnek/túrásnak, mert gyökkettővel még észre lehet venni, éjjel meg elugrik a melletted lévő...

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.28. 22:57:32

@Troppauer_Hümér:
Néha azér kijavíccsák.
Én is szoktam szóni, de nem mindig sikeres!44
De egész jó kommencsek mennek ott is ilyen ügyekbe!

Atörökk 2014.06.28. 22:59:41

@uraaam:
Te télleg dúlván hallucinálsz. Hát hol montam én, hogy a balkonyládába'? Hánem, hádde!4!!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.28. 23:04:30

A csajok meccset néznek, vagy söröznek?

Troppauer_Hümér 2014.06.28. 23:06:26

@igazságos: Franciaország ugyanezt csinálta '98-ban Chilaverték ellen, egy talált aranygóllal szenvedték magukat tovább, a döntőben mégis lemosták na kiket? pont a brazilokat.

Troppauer_Hümér 2014.06.28. 23:07:21

@dr. phil. Sün‼ ツ: Finganak és böfögnek.

Télleg, milyen szar nekik, hogy nem tudják a töküket vakarni!

Atörökk 2014.06.28. 23:09:32

Most mennyi anyag lehet a kolumbijaiakba'!

Atörökk 2014.06.28. 23:11:46

@Troppauer_Hümér:
És egy hóembert se tudnak kettéhugyozni!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.28. 23:16:58

@atörökk:
Valamint az állva pisálás is nehésségeket okoz nekik!
Pedig tudnának ám, csak nem gyakorojják!44!

gabors 2014.06.28. 23:17:54

@Argentínában megdöntötték Perón asszonyt: "én amerikaiul akartam volna tanulni de hagyma elvette a kedvem
azt mondta arra születni kell "

olyan nincs mert 48 continentalis allamban eleg durva elteresek vannak foleg videki tajszolaasokban

nem tudom Glasgow vs London mond-e valamit

Troppauer_Hümér 2014.06.28. 23:18:32

Ez a Rodriguez gyerek nagy mókamester.
Élete első négy vébémeccsén öt gól...

gabors 2014.06.28. 23:25:52

@atpijkamo: a gond az hogy Galieli koraban (16-17 szazad) csak karddal lohaton lehetett hitteritest csinalni na voltak mar agyuk meg egylovetu puskapros puskak...

ma viszont latjuk ISIS toyota pickup es Ak-47 meg pancelozot jarmuvek meg akar tankokkal is nyomulnak, ez mar nagypalyas hitterites !!! gyilkolaszas ..

ja es profin eloalittot videokon lathajuk ahogy a hadifoglyokat legyilkoljak ez igy csinaltak mohacs utan is 40,000 foglyot vegeztek ki vagy korabban Medina ahol kb 30,000-et mikor a varos elesett (ezt sajat kronikasaik irtak meg ...)

gabors 2014.06.28. 23:37:29

@Argentínában megdöntötték Perón asszonyt: csak annyit hogy ott elnek boldogan az ironok :-)

gabors 2014.06.28. 23:39:36

nem tudom szerintem csillle megerdemelte volna a tovabbjutast

de mint valaki irta

FFFFFFIIIIIIFFFFFFAAAAAAA

ja nezzetek meg a google-t minden meccsre mas a doodle !!!

Argentínában megdöntötték Perón asszonyt 2014.06.28. 23:39:39

@gabors: frappáns válasz :-DD
akkor irón nyelvet és irodalmat tanulok fakultatíve

Aureliano Buendía 2014.06.28. 23:51:45

@atörökk: mivel arról volt szó, hogy az erkélyen mit ültetek, ezért adott volt a tárgy.

Szerintem át kéne váltanod azigi nickre:)

Atörökk 2014.06.29. 00:01:42

@uraaam:
Szósenem vót arról!4!! Be kéne ismerni, hogy depálinkózisod van!4!!

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Sok pirézül beszélőt keresnek?

Aureliano Buendía 2014.06.29. 00:04:57

@atörökk: olvass csak vissza. Neked kéne beismerned, hogy demencia igicox-ban szenvedsz.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.29. 00:06:19

@atörökk:
Ja!44
Lyelentkezz mielőbb!44!

@uraaam:
A menők!
Ollyat tudnak, beszarsz!44!

venszivar 2014.06.29. 00:08:20

azt hiszem...úszom "egyet"

Atörökk 2014.06.29. 00:10:05

@uraaam:
Kizárt! Megmondták a hangok is, hogy én olyant nem tudok elkapni!4!!

venszivar 2014.06.29. 00:31:02

@dr. phil. Sün‼ ツ: most még túl korán van, de egyszer már te is kérdeztél egyet, most én is kérdeznék egyet.

visszanézve az elmúlt 3-4 hszodat.

44439
44
44!
44!
44!

ha nem titok, stoetá? 16!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.29. 00:37:04

@venszivar:
Ez illyen erdőbeli izé!
Én-e?
Mit kérdeztem?

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.06.29. 00:37:42

Visszapöndörödött a húzentrógered? Szopás! Kifogyott a szódavized? Futás!

venszivar 2014.06.29. 00:44:12

@dr. phil. Sün‼ ツ: ez már a második!

NE ESS TÚLZÁSBA...!:) 16!

venszivar 2014.06.29. 00:45:43

No! Hív a "kötelesség"!:) 16! 2X

venszivar 2014.06.29. 07:43:09

@dr. phil. Sün‼ ツ: tedd hozzá, hogy légy szíves! 16!

helianthus 2014.06.29. 07:44:37

@Kellemes Zérókomponista: Jó. Nem nyúlok Félikéhez.
De ha esetleg talán megkìnál a maradék grillkolbászkájával, azt foggal elvehetem?
@dr. phil. Sün‼ ツ: én aludtam!!4!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.06.29. 07:53:48

@helianthus: gondolati hosszúnyelveddel nyúlhatsz oda egy grófné kecsességével és veheted el. Elmondom hogyan kell: nyelvecskédet küröltekered a kolbászon, elemeled magad felé, majd mentalitásodat (agyfelületedet) még mindig nyelvvel irányítva a kolbásszal végigsímogatod, közben látszódjék a tekinteteden huncutul, hogy ez milyen jó. Ez annak felel meg, mikor eszkimópuszit adnak egymásnak az eszkimópuszit gyakorlók vagy mint mikor az ebek kerítéshez dörgölőznek. Egyébként utána megeheted.

Manyecska 2014.06.29. 07:53:55

@helianthus: ha ilyen ügyes vagy jöhetnél hozzánk is kiharapni a sarokból a pókotT

Manyecska 2014.06.29. 08:05:15

@venszivar: gyanítom köze van a melefelvonuláshoz 4! 44

helianthus 2014.06.29. 08:17:41

@Kellemes Zérókomponista: most azt hiszed viccelek, pedig de!
Megegyem? Arra gondoltam dunsztosba rakom.
@Manyecska: pókot nem bántom. Tegnap x darabot segítettem ki a szabadba. De maradt még y darab bent is. Ezek osztódással szaporodnak. Az fix.

helianthus 2014.06.29. 08:28:36

Megint teregetek. :/
Aztán sör, napfény, gulyás. :D

Anomalocaris (törölt) 2014.06.29. 09:11:51

@helianthus: Aztán énekelni is fogsz. Napfény a jégen. Meg ilyeneket. Kis faszenes nincsen?

helianthus 2014.06.29. 09:22:11

@Nattramn: igen. Nemnincs. Tábortűz lesz. Èlő, igazi.

Atörökk 2014.06.29. 09:22:34

Hű de jó reggelt! Lélekben készüjjetek már most, holnap irány a gyár!4!!

gabors 2014.06.29. 09:27:24

@dr. phil. Sün‼ ツ: megvarom mig belgak eldontik hogy mi is a nyelvuk .. mer addig 50/50 hogy a masikat tanulnam meg inkabb maradnek az ironnal vagy periznel sokkal hasznosabb ... vagy volt olyan hogy eszperanto mara mar mindenkinek aztat kellene nyomni !!!!

gabors 2014.06.29. 09:28:55

@atörökk: Voros Csepel oda ut ha kell !

vagy valami ilyen volt ... le az imperializmussal (ma karvaly tokenek is emlegetik)

gabors 2014.06.29. 09:31:47

@venszivar: tenfour csak felre halotta

gabors 2014.06.29. 09:34:06

@helianthus: ha bent vannak X legyet meg Y szunyogot levadasznak BENT (kint is de az mer yo neked ??)

gabors 2014.06.29. 09:35:51

@helianthus: este csucspontja lesz mikor kivonul a katasztrofavedelem (lehet orban-t is viszik .... csak ne kezdjetek mielott a mecsnek vege )

háromlábúbogár (törölt) 2014.06.29. 09:36:54

@atörökk: viszont kedden háváj-dizsi-napfény, oyeeee

Atörökk 2014.06.29. 09:39:54

@háromlábúbogár:
péntek is lesz?

Hmmm....
Uraaaam és igi még nem bújtak elő... Semmisemmi, csak gyanús... *töpreng*

gabors 2014.06.29. 09:43:37

index.hu/kulfold/2014/06/29/orosz_vadaszgepekkel_csaphat_oda_az_iraki_kormany/

ez azert erdekes csak ugy lesznek hirtelen erre kikepzet iraqiak foldi szemelyzet legi-iranyitok pilotakkal ... vagy csak azok a szemet zsoldosok megint?? (csak most volt szovjetek ) mert fujj volt a black water nagyon !!! (akik tudtak harcolni is ha kellett meghalni)

gabors 2014.06.29. 09:44:58

@háromlábúbogár: IGEN Fourth of July !!!!

eztet csak szuletett amerikai erti ja meg az ironok

háromlábúbogár (törölt) 2014.06.29. 09:50:57

@atörökk: @gabors: igen, kedden csinálok pénteket :-D
elhajlok egy kicsinyt, izé, nagyont..
valamint baszni fogok a munkára !444!!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.06.29. 09:54:17

@helianthus: bármit betehetsz a dunsztba, könnyű szívvel. A sörödről mesélhetnél. Márka, mennyiség, összetevők, sörélmény, hatmány, 'koholszázalék, minden. Meg a bográcsozásról is. Kösz. Tudod szeretem más életét élni, azért. Nem. Azért, mert mindig jelzésértékűen idebaszol valamit és semmit nem tudunk valójában. Én pedig akarok egy kerek elmesélményt, ugye megérted. Natrammn is csipogni fog az örömében. Többi is.

gabors 2014.06.29. 10:45:41

@háromlábúbogár: cool

de ezt !444!! tovabbra sem tudom feldolgozni ... lehet csak en maradtam le valamirol :-)

Aureliano Buendía 2014.06.29. 11:07:30

Eriggyetek dolgozni, lejárt a sabbat!:D

Aureliano Buendía 2014.06.29. 11:10:19

@atörökk: megin maszatolsz. Igi nálad van, vagy te vagy iginél, és nem hagyod őt gép elé ülni.

Tudjuk jól:D

háromlábúbogár (törölt) 2014.06.29. 11:20:51

@gabors: én spec nyomatékosításra használom

Atörökk 2014.06.29. 12:01:42

@uraaam:
Ez így nagyon átláccó, ezt még hagyma se venné be. Próbálkozz valami mással :)

Aureliano Buendía 2014.06.29. 12:20:55

@atörökk: ne terelj, tudjuk mi van köztetek:)

Atörökk 2014.06.29. 12:29:47

@uraaam:
Inkább mesélj, jó cót az éccaka? Milyena zágyban? ;)

Aureliano Buendía 2014.06.29. 12:48:12

@atörökk: a szomszédasszony? Hmmm...;)

Hát igi?:D

Atörökk 2014.06.29. 12:48:57

@uraaam:
Tényleg innod kéne rendesebben, szövegértetlenség mellett félre is beszélsz! :D

Aureliano Buendía 2014.06.29. 12:50:04

@agresszív kismalac: Vitézlő Lóbányai Homályos.

@atörökk: terelsz. Megint terelsz. Szerintem a következő életedben forgalomirányító lámpa leszel:D

Atörökk 2014.06.29. 12:54:12

@uraaam:
Ez már volt, tucc te ennél többet. Ugorgyunk :D

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.06.29. 12:57:40

Mennyei mennyország. Nem. Majdnem. Norvég vagy dán film? Majd belinkelem, mert jó vagyok. Ajánlom, mindenesetre. aptijkamó, helimeli értékeli, sejtésem szerint.
@agresszív kismalac: blö blö blö, mindig próbálok megelőlegezett bizalmi injekciót beléinjektálni, ilyen hátulról jövö pszichológiával, hogy majd talán akkor fordul új utakra is. Talán sosem.

Aureliano Buendía 2014.06.29. 13:07:15

@atörökk: há' mer mindig ugyanazt csinálod.

Olyan vagy, mint hagyma. Egy dolgot ötvenszer ismételsz meg. Az ember elunja elmagyarázni a dolgokat;)

Atörökk 2014.06.29. 13:13:09

@uraaam:
Ha 51X se érted meg :D

Aureliano Buendía 2014.06.29. 13:19:57

@atörökk: mivel a hagyma név már foglalt, javaslom, vedd fel a afokhagyma nevet.

:D

Atörökk 2014.06.29. 13:22:00

@uraaam:
Nem tehetem, mert adatlapod szerint a másik nicked :D

Manyecska 2014.06.29. 13:25:47

sza ilyen amikor hóvégén a kannàs marad.szép , no.

Aureliano Buendía 2014.06.29. 13:34:19

@atörökk: ha jobban megfigyeled, az a te regisztrációdnál szerepel a hagymigi nick mellett;)

Atörökk 2014.06.29. 13:54:47

@uraaam:
Mondom én, össze-vissza olvasol a zelvonási tünettyeid mijatt!4!!

Aureliano Buendía 2014.06.29. 13:55:24

@atörökk: ej ecsém, te eligilted az agyad:D

Aureliano Buendía 2014.06.29. 14:53:44

Dimitrij Lénáról mesél.

Atörökk 2014.06.29. 15:17:51

Ejj... Mindenki eltűnt uraaamozni? Aztán nehogy sznaccsolás legyen a vége!

Atörökk 2014.06.29. 18:04:01

Ma megvilágosodtam (még jobban). Eddig ingyen brunzoltam itthon, jelentős bevételtől fosztva meg magam. Ez így nem mehet tovább, holnaptól felvettem egy vécés nénit.

Manyecska 2014.06.29. 18:23:09

Én is. a Zinterspárban mintha a fogát húzták volna a pénztárosnak amikor most 20.000-el fizettem. Ilyen az Aldiban SOSE fordul elő, megjegyzem! Pláne zárás előtt.:O
Amúgy mi a tököm kerül egy bőröndbe 22.ezerbe?:)

Aureliano Buendía 2014.06.29. 18:35:00

@Manyecska: az, hogy nem ereszti át a vért, ha feldarabolod a százezredest.

gabors 2014.06.29. 18:38:29

most ertem csak vissza a logistikabol DE van eredetik Pilsner Urquell !!! a masodik felidore hajra narancsok (nem fidesz)

gabors 2014.06.29. 18:43:40

@háromlábúbogár:

"én spec nyomatékosításra használom
!444!! "

mit nyomatekosit ??? es mier ???

tobb mint !333!! ???

gabors 2014.06.29. 18:44:46

sokkal jobb a Pilsner Urquell mint amit altalaban iszok (de ara is van ennek )

a hollandok megerdemlik (remelem)

Aureliano Buendía 2014.06.29. 18:45:31

@gabors: én azt javasolnám, nézd meg, hogy a felkiáltójel és a négyes szám milyen összefüggésben áll egymással a billentyűzeteden...;)

Atörökk 2014.06.29. 18:50:19

@gabors:
Pilsner Urqellből CSAK eredeti van, ennyit segítek ;)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.29. 18:59:33

@uraaam:
Gondojj bele, ha sörből is csak egy lenne....

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.29. 19:02:50

@gabors: hajra mexiko es kosztarika
utobbire feltettem 25 dolcsit
az elobbit lekestem, mer bam aki dolgozik vasarnap is ugye

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.29. 19:06:23

Miért jobb a sör a nõknél?

A hideg sör is jó sör.
A régi sörösüveg visszaváltható.
A sör 70 év után is jólesik.
A sör csak habzik, sohasem habozik.
A sör foltot ki lehet mosni.
A sör kupakját könnyû levenni.
A sör mindig nedves.
A sör mindig türelmesen vár.
A sör nem beszél vissza.
A sör nem borul ki, ha nõszagúan jössz haza.
A sör nem borul ki, ha sörszagúan jössz haza.
A sör nem hagy el - másik férfiért, - másik nõért, - másik sörért.
A sör nem követel egyenlõséget.
A sör nem lesz féltékeny, ha megkívénsz egy másik sört.
A sör olcsóbb.
A sör sohasem késik.
A sörbõl van választék.
A sörödet biztos megkapod.
A sörödet megoszthatod barátaiddal.
A söriváshoz nem kell búvárruha.
A sörnek nem kell virágot venni.
A sörnek nincs anyja.
A sörnek sohasem fáj a feje.
A sört egész hónapban élvezheted.
A sört maximum egyszer látod viszont.
A sört mindig könnyû ledönteni.
A sört nem érdekli, hogy mikor mész el.
A sört nem kell megmosni, mielõtt megkóstolod.
A sört nyilvános helyen is élvezheted.
Az üres sörösüveg eldobható.
Egy éjszaka több sörrel is elbírsz.
Ha egy éjszaka egynél több sört iszol meg nem lesz büntudatod.
Ha kiittad a sörödet, akkor az üveg még mindig ér 10 Ft-ot.
Ha otthagyod, nem fenyeget öngyilkossággal vagy terhességgel.
Mindig tudhatod, hogy te nyitottad ki elsõnek.
Sör mellett lehet nõzni, de nõ mellet sörözni...
Több sör együtt sem beszél hülyeséget.

gabors 2014.06.29. 19:09:39

@hagyma: " kosztarika "

ez mi ???

gabors 2014.06.29. 19:11:07

@uraaam: semmilyen !!!

harom billentyuvel jobbra van a 4 a !-tol

lehet nekem buzi billentyuzetem van ??? ezert nem ertem ???

gabors 2014.06.29. 19:15:59

@atörökk: ez eredeti ... az van ra-irva hogy brewed in the Czech Republic (vigyazni kell mert orban ebbol is csehorszagot csinal hamarosan )

meg van 800 telefon

meg ilen hogy idezem:

"Discover how beer is meant to taste at http://www.pilsnerurquell.com"

amit nem egeszen ertek hogy lehet egy weboldalon sort kostolni de ezt meghagyom a marketingeseknek :-)

most akkor !111!! nyomatekositom ... vagy $444$$

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.29. 19:16:21

@gabors: a kedvenc sorom
van itt egy kozeli pub, ott van csapolt is
nagyon fasza

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.29. 19:17:58

@gabors: gondolkozol rajossz
de ha nem, feloldom a problemat

Manyecska 2014.06.29. 19:19:18

@uraaam: hallod a jóisten megbüntetett most mer kiesett a szemüvegemből az egyik lencse oszt félvakon keresgélem a fűben már egy órája..:O kár volt rajta hemperegni:DDDD asse tudom hol lehet:(:D

gabors 2014.06.29. 19:22:41

@hagyma: b+ igy elbarmolni a nevuket ... pedig csodalatos orszag volt szerencsem 2 hetet ott tolteni mindket parton es San Jose is gyonyoru (csak minden nap 2x 3x esik az esso)

voltam a vulkannal esoerdo stb ... de a csendes oceani oldal ahol vannak meg szinte erintetlen tengerpartok felejhetetlen ... volt olyan hogy kilometereken keresztul egyedul voltam a tengerparton !!!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.29. 19:24:17

@gabors:
Jut eszembe:
A nők meccset néznek, vagy söröznek?

gabors 2014.06.29. 19:25:09

@hagyma: jo sor errefele meg nem lattam csapoltan de Manhattan-ben biztos van de mar evek ota nem jarok kocsmaba ha iszok akkor azt mindig otthon teszem ...(vagy vendegsegben de akkor csak nagyon modjaval mert haza is kell erni es ha en vezetek akkor nincs ivas)

Atörökk 2014.06.29. 19:26:12

@gabors:
Csak az lehet, mivel csak Pilsenben palackozzák.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.29. 19:26:18

@gabors: es megfejtette!!!!!!:):):
remelem nyernek
ahogy mexiko is:)
bar a hollandok nagyon nyomnak

gabors 2014.06.29. 19:27:31

@dr. phil. Sün‼ ツ: hat ahogy a kepeket nezem kb 1/3 no !!!! a stadionokban hogy ott van-e sor azt nem tudom de valoszinu van !!!

igy a kerdest nehez igazabol eldonteni de valoszinu mindkettore van pelda \

nyomatekositom most *888**

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.29. 19:30:35

@gabors: neha mi elugrunk ide-oda
1 sor belefer ha en vezetek, de van soforom
talald ki a nevet!

Aureliano Buendía 2014.06.29. 19:33:29

@Manyecska: pedig a te korodban már nem illik az ilyet. :P

Manyecska 2014.06.29. 19:52:52

@uraaam: ja, és a zőszhajtompításér elkérnek 5e valahányszáz foringyót sza gondoltam jobb ha tudod...fodrászná voltunk.

Aureliano Buendía 2014.06.29. 19:55:05

@Manyecska: nem annyira van még ősz hajam, bár az oldalkocsim mindent megtesz a cél érdekében:)
Meg nekem a nyári frizkó ez ezres, a téli ezeröcsi.

gabors 2014.06.29. 19:57:48

bocs de hollandok nyertek !!!

megerdemelten !!!!!

Manyecska 2014.06.29. 19:58:54

@uraaam: :D hmmm, most nézem milyen helyesek ezek a holland fiúkák!!:P

Manyecska 2014.06.29. 20:00:16

Haha, a tévékettőn önmegtermékenyít a csaj..ezt a baromságot:DDDD

gabors 2014.06.29. 20:00:37

@dr. phil. Sün‼ ツ:

Én a homár-nőkre gondútam

honnan tudod ki a no

+ hagyma alapjan meg mindenki buzi

Anomalocaris (törölt) 2014.06.29. 20:07:19

@Manyecska: Unalmasak. Még egy jól célzott harapást sem láttam.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.06.29. 20:07:22

@uraaam: "@Manyecska: pedig a te korodban már nem illik az ilyet."

Pedig ez csak egy csitri!

gabors 2014.06.29. 20:08:16

@Nattramn: FFFFIIIIFFFFAAAA ahogy mondod !!

gabors 2014.06.29. 20:09:58

@atörökk: koszi meg vagyok nyugodva hogy nem PRC made valami lottyot vettem 9 dollarert 6 kis buzi uvegest ...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.29. 20:10:57

@gabors: sulyos csusztatas
bar a vaniliafagyi kedvelok kozott reprezentaltabbak
meg hat a rantott patiszon

gabors 2014.06.29. 20:13:26

@uraaam: aha nekem nem ilyen "buzi" billentyuzet adatott meg ezen a laptopon ...

gabors 2014.06.29. 20:17:23

@dr. phil. Sün‼ ツ: jo neked ....

engem kulonben nem erdekel ki no ferfi masnemu vagy urgyik ..... amig nem kell nekem konformalodnom mondjuk a romai enciklikakhoz vagy a mekkai iranyba ahogy OV mondta annak idejen, imahoz !!

engem nem erdekel es abszult nem zavar ki kicsoda es miben vagy miben nem hisz

gabors 2014.06.29. 20:19:36

@hagyma: "sulyos csusztatas" hat nem tudom a vanillia fagyitol a patisszonig meg a tobbi ha mindent egybe vennek itt a homaron es minden hol mashol is mindenki buzi lenne

meg az a szerencse hogy a vilag nem hagymaban meri ki az eletet ...

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.29. 20:24:26

@gabors:
Ja, hát az úgy engem se izgat.
De monnyuk nem mindegy, hogy kivel tucc konzultáni sörügyileg, vagy kivel szoptatásügyileg!444!

Atörökk 2014.06.29. 20:28:34

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Mostan diszGrét szoptatásrúl van szó?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.29. 20:31:43

amugy egeszen komolyan europa miatt kezdodnek delben, meg 4-kor a meccsek?
ez nagy szopatas
az amerikai jomunkasembereknek es a focistaknak is

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.29. 20:33:55

@hagyma:
Hámmost egy ámerikaji jómunkásembert annyira érdekli ez a foci, mind engem kb.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.29. 20:34:55

@háromlábúbogár:
Há neked bisztos!44!
Én eztet nem tudhatom.
Eggs!

Atörökk 2014.06.29. 20:35:12

@háromlábúbogár: Attól függ. Eltartottkisujjal, agvárijom mellett?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.29. 20:39:28

@dr. phil. Sün‼ ツ: ne hidd, ha VB van nezik
meg afganisztanban is, meg mindenhol
amig versenyben vagyunk
kedden belgium:)

háromlábúbogár (törölt) 2014.06.29. 20:39:47

@dr. phil. Sün‼ ツ: neked is egs!44!!

@atörökk: azé, hogy ne legyek buzi, NEM veszek akváriumot :-)

megamenn 2014.06.29. 20:41:54

ti tudtátok, hogy a tyúkszar nem robban? beszarás...

Atörökk 2014.06.29. 20:42:31

@háromlábúbogár:
Assszt nem is azé' veszünk! Ivás közben először a bal, vagy a jobb lábad rakod le a földre?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.29. 20:44:59

@hagyma:
Leheccséges, akkó én lógok ki a sorbú!
De az tény, hogy ojrópába imággyák!44
Megy mér, aszt nem tudom.
Szerintem hótt unalom az egész.

@háromlábúbogár:
Tankesün!!!44

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.29. 20:47:01

nade costa ricanak tenyleg kene nyerni
nem birom a gorog focit
meg eleg sok volt arrafele a vanilafagyis
a legfontosabb erv hogy feldobtam 25 dollart es meg eletemben nem lattam focizni kosztarikat

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.29. 20:48:22

@dr. phil. Sün‼ ツ: hat en nezem ha vb van vagy BL donto esetleg EB, meg neha a magyarokat
\hat nem sok orat tesz ki eves atlagban:)/

háromlábúbogár (törölt) 2014.06.29. 20:49:36

@atörökk: nem figyelem, mert úgyis négykézláb a vége :-)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.29. 20:57:55

@hagyma:
Én meg nem.
Unalmas.
Dehát ugyi nem vagyunk efformák, ettű kerek ez a világ!44!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.29. 21:03:21

@dr. phil. Sün‼ ツ: nem hat
azt azert jelzem, nem europai-delamerikai fanatikus modon nezem
megy a tv, es ha meccs van az megy
kozben pisilek /imgyen/ kajalok, netezek, beszelgetek Maryvel
de a meccse megy a sarokban:)
riporter felemeli hangjat, odanezek
aze most costa ricanak drukkelok
kis pez is pez
meg egy ora

igazságos 2014.06.29. 21:05:35

Naszóval júliusba hawaii

Megyek strandolni

Süni is jöhet

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.29. 21:06:54

@hagyma:
Nekem nincs tévém, ezér könnyen vagyok!4

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.29. 21:13:24

@dr. phil. Sün‼ ツ: ugy korulmenyes vb-t nezni, az tenyallas
hacsak ki nem megy a tisztasra, a medvenel van kivetito

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.29. 21:16:03

@igazságos: ez gondolom az abadszaloki starandot jeloli

igazságos 2014.06.29. 21:16:33

@atörökk: majd akkor nézzen fel rám ha kompit is meghívtam

De még nem tartok ott

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.29. 21:21:02

@hagyma:
Ehh, van kievtittő a nyúlná, de ezér én nem fogok annyit sétáni!44!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.06.29. 21:21:12

@atörökk: elszúrtam. Mostmár feleségül kell vennem. Virágfüzérekkel a nyakakban.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.29. 21:22:29

@igazságos:
Hová mész, szivi?
Döfönyézzek veled a patakparton?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.29. 21:23:57

@dr. phil. Sün‼ ツ: bezzeg manyecshoz elrohantal volna gurulva
ugy latom a szexxet tobbre ertekeled a labdarugasnal

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.29. 21:34:47

@hagyma:
De millyen jól látod!44!44

@igazságos:
Jóvan, bébi, hol ohalytod?

Atörökk 2014.06.29. 21:37:04

@igazságos:
Te meg akkor beszélj, ha kérdeznek. Nem, inkább akkor se. Elég, ha bólintasz.

@háromlábúbogár:
Simán, vagy térden állva?

@Kellemes Zérókomponista:
Az vesse rád az első virágfüzért, aki nem így tenne.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.29. 21:37:38

@dr. phil. Sün‼ ツ: akko' szabaditsd ki Igit alibababatol es a haza fenyrederul
eldomolygozgadtok 2 szantas-vetes kozott
en Igit neked itelem

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.29. 21:46:47

@hagyma:
Abba van a bökkenő, hogy nincsen traktorom!44!
Se ájfonom.
Most mittegyek?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.29. 21:58:44

@dr. phil. Sün‼ ツ: szerintem kufircold meg
vagy nem
te dolgod:)
lehet meg az is hogy a faszallitoktol ellopod a traktort

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.06.29. 22:06:26

@Kellemes Zérókomponista: index.hu/tudomany/tortenelem/2014/06/29/mit_tudott_a_magyar_hatalmi_elit_a_nepirtasrol/

Ez olyan, mint a viccmesélés, a jókat az alkalom hozza. Most éppen ezt olvasom. Te akartad.

Mindig sírógörcsöt kapok, ha népirtásra gondolok. Annyi tehetséget, annyi potenciális jót elpusztítottak. A kivándorlás száz éve, meg most, szintén. Aztán kínaiakkal töltenék fel a hiányt...

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.06.29. 22:08:25

@hagyma: "faszallitoktol ellopod a traktort"

Azoknak nincsen traktorjuk, magassarkúban tipegnek. Én szóltam.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.29. 22:12:09

@hagyma:
Hát meggondulandó!44!
Maj visszajelez, hogy hogyan óhajcsa, oszt meglátom!

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.06.29. 22:13:59

@Kellemes Zérókomponista: Egy kis vidámabb hülyeamerikai. Tehetséges ember, már elsőre.

hvg.hu/cegauto/20140629_Mar_az_elso_uton_tetore_boritott_egy_Hond

Sose értettem, hogy lehet száguldozás nélkül fejreállítani egy kocsit. Pedig lehet.

Aureliano Buendía 2014.06.29. 22:15:51

@megamen: engem az jobban érdekel, hogy milyen ódon jutottál erre a megállapításra...

Aureliano Buendía 2014.06.29. 22:53:38

Na, álmodjatok Hilda új posztokkal.

igazságos 2014.06.29. 23:14:59

@atörökk: mivel te szóltál bele a kompival való afféromba

Vagy tán féltékenykedsz!?

igazságos 2014.06.29. 23:48:53

@dr. phil. Sün‼ ツ: neked nem is kell, mer te úgyis tudod, csak a törökk csinál úgy, mintha nem tudná, de ő is tuggya

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.29. 23:53:48

@igazságos:
De még mindig nem tudom, hogy hol kellene döfönyéznem!44!
Szal?
Én monnyuk nem féltékenykedek, mer mire föl?

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.06.29. 23:54:02

Törökk tuggya, de nem mongya.
Costa Rica ráfaragott.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.06.30. 00:03:57

@igazságos:
Nostan akkó ki tuggya, meg mit?
Dugásrú van szó?
Én má összekeredten.
Mikó keveredünk má össze?

venszivar 2014.06.30. 00:32:46

@megamen: ROSSZUL TUDOD! Éppen, hogy robban AZ! 16!

nyomoroncok

gabors 2014.06.30. 00:49:55

na akkor Costa Rica vagy a gorogok ??

gabors 2014.06.30. 00:51:18

ez a buzi 11 - es volt

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.06.30. 01:16:47

@agresszív kismalac: eppen nem
csinalt nekem 25 dolcsit:)
hihihihihihi

Manyecska 2014.06.30. 05:32:57

A lónak a faszha! izé..aloha..!

Manyecska 2014.06.30. 08:00:29

@ColT: bár kurvára nem érdekel senkit se, én is találtam egy képet amin ötévesen állok a hóban, ByAlex szemüvegben és valódi török kisbundában:DD:O ....apámat nemhogy vegzálták de ki se engedték majdnem:D Isztambulból annak idején amikor hozta, hagyma nácinénije sünfos ahhoz képest mint mikor a törökök belenéztek a személyijébe oszt látták több mint kettő, asszongya maga tuti nem magyar.:D Hiába volt érvényes útlevele:) bizony!

helianthus 2014.06.30. 08:29:38

@Manyecska: mi a több, mint kettő?
Jó reggelt!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.06.30. 08:48:15

@Kellemes Zérókomponista: kevesebb nadrág, boldogabb rabszolgák. csendbe hányjunk, diszkréten.

helianthus 2014.06.30. 08:56:24

@sugargiraffusplumps.: szerintem, ha kevesebb vàsárló lesz, a rabszolgáknak még rosszabb lesz. Vagy akkor szabadok lesznek és lesz jó munkájuk is? Kétlem. Èn is dolgoztam 14-16 órát annó kocsmában 100 Ft-os órabérért (csak 14 órára fizettek, az volt a 'hivatalos' munkaidő).
Borravaló nem volt, ez csóró alkeszek kocsmája volt, a nem csórók sem adtak amúgy.
Segélykérő cetliket kellett volna a fröccsbe dobálnom. :O
Ezt most csak azért, mert rabszolgamunka itthon is van. Ha ezt nem tudjuk rendbetenni, mit akarunk Ázsiában?

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.06.30. 09:13:52

- Szeretsz? - Kicsit. - Megmentjük a világot? - Kicsit. - Meghalnál értem? - Kicsit. Az ostoba, önbecsapó és önző lelkiismeretaltatást kurvára megcsapkodnám szoros krokibőrtáskával. Svájci kurkumával kezelt enter.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.06.30. 09:16:13

@helianthus: bonyolult, de szerintem csak a vásárlók tudják rászorítani a cégeket arra, hogy csakis tisztességes fizetést adó és nem gyerekmunkáztató cégekkel dolgoztassanak. mert valóban úgy tűnhet, hogy annak a tízévesnek örülnie kellenne, hogy van munkája mert így nem hal éhen de ennek nem kellenne így lennie. a primark egy különösen visszataszító cég, egy ezer forintos nadrág hogyan készülhet és szállítódhat el idáig haszonnal együtt? a gazdag európa megengedhetné magának, hogy ne kelljen rabszolgamunkából öltözködnie. és igen, még a legszegényebb európai is sokszorosan gazdagabb náluk.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.06.30. 09:21:05

@sugargiraffusplumps.: Úgy hiszem, nem Magyarország lesz ennek a mozgalomnak a zászlóvivője. :-/

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.06.30. 09:25:49

@agresszív kismalac: az okokat meg inkább ne is firtassuk mer csak fölidegesíteném magamat, oszt az hétfő reggel rossz ómen.

helianthus 2014.06.30. 09:27:19

@sugargiraffusplumps.: ez igaz. Rá kéne szorítani. De hogy? Ha pár pitsa nem veszi meg az olcsó nadrágot-> csökken a bevétel-> kevesebb munka lesz. Ez nem megoldás. Ott kezdődik, hogy annak az országnak kell fellépni ez ellen, amelyik lakosait így dolgoztatják. Minimálbért megállapítani, ellenőrizni a munkakörülményeket, büntetni.
Egy haszonorientált gatyavarrató cégtől elvárni, hogy a haszon egy részéről mondjon le és ne ott dolgoztasson, háát...

Manyecska 2014.06.30. 09:30:14

@ColT: ki mit gyűjt, ha rám célzol:DD majd felrakom azt a képet ide:D naon durva! fiam ordítva röhögött, rendes gyerek na.:D San Fabio tejeskávét iszom épp szólnék.@helianthus: nem, hát a neve miatt, gondolok rögtön örmény holokausztot kiáltottak:DDD de ez már régen vót!

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.06.30. 09:30:28

@helianthus: A Közmunka Királyság fog fellépni, hogy Bangladesbe' ne dolgoztassanak agyon mindenkit. Majd, ha a pina dalol. :-/

helianthus 2014.06.30. 09:31:22

A modern kor legnagyobb blődsége amúgy a márkafüggőség kialakítása szerintem. Mindegy milyen rossz minőségű, vedd meg mert van rajta márkajelzés. Ès megveszik. Elhitették, hogy akkor vagy valaki, ha megveszed.

Manyecska 2014.06.30. 09:32:50

Van egy angol szervezet amelyik munkát ad afrikaiaknak-ill. vesz tőlük..FairTrade, azt hiszem.. lehet nem angol....na, azt kéne követni!!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.06.30. 09:33:38

@helianthus: pedig de. éppen ideje lenne már elvárni ezektől a gennyektől, hogy ne csak kizárólag a hasznukkal foglalkozzanak. sajnos ők csak abból értenek ha jelentősen visszaesik az megrendelések/eladások száma, evvan.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.06.30. 09:33:53

@helianthus: Velem ugyan nem.
CsaxólnÁk, hogy már két és fél órátok sincs!

Manyecska 2014.06.30. 09:35:11

hu.wikipedia.org/wiki/M%C3%A9lt%C3%A1nyos_kereskedelem
.
én láttam, nagyon tuti dolgokat tudnak készíteni szinte a semmiből a zasszonyok!! Jó, az Afrika.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.06.30. 09:35:40

@Manyecska: nem angol és nem csak afrikaiaknak és nem munkát ad nekik, de amúgy stimmel! :D :D

helianthus 2014.06.30. 09:36:35

@agresszív kismalac: pedig így kellene lennie. Igenis minden államnak védeni a saját embereit. Szép új világ, tudom. :O

Manyecska 2014.06.30. 09:37:38

@sugargiraffusplumps.: Óhhh! Engedelmet kérek vízilóbőr-korbáccsal csapkodni magam:DD!

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.06.30. 09:39:48

@sugargiraffusplumps.: A jereváni rádió híreit halloták. És most zene. A Postászenekar Petrovits Emil-kantátákat játszik.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.06.30. 09:40:55

@helianthus: Akkor szeretnék egy kis örömöt szerezni neked.

Manyecska 2014.06.30. 09:41:04

@agresszív kismalac: hallották két T de ne zavarjon kicsidisznó:D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.06.30. 09:41:09

@helianthus: kellene, hogyne. ahogy a malac monta: majd ha a pina dalolni fog! nem azt kell várni, hogy azok mit fognak lépni ellene, hanem olyasmivel kezdeni amit te meg tudsz tenni nélkülük is, így gondolom.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.06.30. 09:42:15

@Manyecska: hát na. korán van még nekem is, mekkeresem a kávéfőzőmet.

helianthus 2014.06.30. 09:42:50

@agresszív kismalac: velem sem. De mi vagyunk kevesebben. Egy Thomson farmerom volt, pecséttel a belső zsebén, turkáltam. Az mondjuk évekig tartott, abba jártam gyárba melózni. :)
Mire nincs 2,5 óránk?
@sugargiraffusplumps.: lehet. Mondjuk mi vásárlók tényleg ennyit tehetünk.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.06.30. 09:43:05

@sugargiraffusplumps.: Én a magam részéről nem is vásárolok a Primarkba'.
Hilda meddig locsolja még a virágokat?

Manyecska 2014.06.30. 09:44:49

1.) K: egy hallgatónk azt kérdezi, hogy mi a különbség egy dollár és egy dram [az örmény fizetőeszköz] vásárlóereje között?
V: egy dollár.

2.) K: egy hallgatónk kérdezi, hogy mi a különbség a demokrácia és az örmény demokrácia között?
V: körülbelül ugyanaz, mint a karosszék és a villamosszék között.

3.) K: milyen teológiai következtetést lehet levonni Örményország függetlenné válásából?
V: hogy az Apokalipszisnek nem kötelező az egész világon egyszerre beköszöntenie.

4.) K: mi változott Örményországban a függetlenség óta?
V: a függetlenség előtt a fejlődés nehézségeivel szembesültünk, a függetlenség óta pedig a nehézségek fejlődésével.

5.) K: igaz, hogy az örmény kormány Tengerészeti Minisztérium létrehozását fontolgatja? [Örményországnak nincs tengerpartja!]
V: igaz; Azerbajdzsán példáját szeretnénk követni, ahol viszont van Kulturális Minisztérium.

:DDD

nesze b.meg, Jereván..:D

Manyecska 2014.06.30. 09:46:08

K: egy hallgatónk kérdezi, hogy miben halt meg Andropov elvtárs?
V: sajnos nem tudjuk, hogy miben halt meg, de hogy a boncolásnál még nagyon szenvedett, az biztos.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.06.30. 09:46:53

Szerintem nincs olyan név, hogy 'UO CHNG JUSTIN.

Manyecska 2014.06.30. 09:47:18

Jereváni rádiótól megkérdezték:
-Igaz-e a hír, hogy Majakovszkij öngyilkos lett és mik voltak utolsó szavai?
Jereváni rádió válaszol:
-A hír igaz, Majakovszkij valóban öngyilkos lett. Utolsó szavai ezek voltak: Elvtársak, ne lõjetek!

neet 2014.06.30. 09:47:23

@dr. phil. Sün‼ ツ: Velem most perpill mindkettőről, épp azt tesztelem, hogy tényleg jó irányba befolyásolja-e a sör a másik nedű mennyiségét, vagy ez csak vilidzs ledzsend. Felmérésem nem reprezentatív, és csak pici kortyokkal merek próbálkozni, de eddig pozitív az eredmény.

helianthus 2014.06.30. 09:47:34

@sugargiraffusplumps.: na, már eljutottam ide én is. Csak telón lassabban hasítok. :)
@agresszív kismalac: na add ide azt a két kávèscsuprot, ne nyavalyogj, ellögybölöm neked.
*lögyböl*
Kész.
Neked is jó volt? :D

Manyecska 2014.06.30. 09:48:35

Három órányi hallgatás után megszólal a Jereváni Rádió:
-Kedves Hallgatóink! Süketnémáknak szóló mûsorunk ezennel véget ért. Köszönjük figyelmüket.

Jereváni Rádiót megkérdezik:
-Melyek voltak a szocialista mezõgazdaság útjában álló legfõbb akadályok?
Jereváni Rádió válaszol:
-A tudósok szerint 4 ilyen akadály létezett: a tavasz, a nyár, az õsz és a tél.

Manyecska 2014.06.30. 09:50:35

Jereváni Rádió váratlanul bejelenti:
-Kedves Hallgatóink! Bevalljuk, eddig folyton hazudnunk kellett, de holnaptól kezdve csak az igazat vagyunk hajlandóak mondani.
Másnap megszólal a Rádió:
-Itt a Jereváni Rádió! Kedves Hallgatóink, Fõtitkár elvtárs kitûntetõ jóságából ismét jelentkezünk, ezúttal a kies Szibériából.

Jereváni Rádiót megkérdezik:
-Mi a különbség az Üllõi út és Gagarin között?
Jereváni Rádió válaszol:
Semmi, mind a kettõt oroszok lõtték ki.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.06.30. 09:53:05

@agresszív kismalac: úgyláccik, hogy nem koránkelő fajta. hát ebbül így nem leszen sztahanovista kitüntetés, annyit mondhatok!

toszkanini béla 2014.06.30. 09:55:09

@háromlábúbogár: KéBzelem, a többiek most hogy kapkodják a fejüket, azannyastuksz.

toszkanini béla 2014.06.30. 09:57:24

Béláim! Most egy kicsit béla leszek.

toszkanini béla 2014.06.30. 09:58:33

A békát úgy kell megfogni, hogy kimerjük a vizet a tóból, és ottmarad a béka.

helianthus 2014.06.30. 09:58:59

@toszkanini béla: most azt hiszed megijedtem? Ötfős családban nevelkedtem, én mosogattam utánuk. Ez csak egy pihentető ujjjáték! :P

toszkanini béla 2014.06.30. 10:00:50

@helianthus: Akkor lépjél a tettek mezejére.
@háromlábúbogár: Az! Mi ketten már tudjuk, mikor kell lelépni egy éttermi Homár-buliból.

Manyecska 2014.06.30. 10:01:13

A meKoldás: Papírtányér, papírpohár-kevesebb víz, kevesebb mosószer, öröm-bódottsá!!!:DD

háromlábúbogár (törölt) 2014.06.30. 10:08:22

@toszkanini béla: és hogyan fizetés nélkül ... (monnyuk sertésborda volt)

helianthus 2014.06.30. 11:02:08

@toszkanini béla: lépek. Mire beérek, megtudom mi van délben, meg ilyenek? :O

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.06.30. 11:16:20

@neet: nem legend. sör és pattogatott kukorica is kitűnően alkalmas tejtermelésfokozónak. mellékhatása a nagy segg de az meg majd elmúlik! :)

Atörökk 2014.06.30. 11:21:18

Egggggyajelszóóóóónkabééééke!

Aureliano Buendía 2014.06.30. 18:23:13

Zanyátok valagának írok ennyit, most mind olvashatom vissza, hátha épp most váltottátok meg a világotat nekijje.

Aureliano Buendía 2014.06.30. 18:26:45

Ráadásul csak a blődség.

ahanem01 2014.08.04. 13:32:55

@atörökk: És ha odabilincselik, akkor sokkal jobb lesz, ugye? Ejjej.

ahanem01 2014.08.04. 13:35:41

Nem baj, nyalni kell még a bankok seggét...
süti beállítások módosítása