Tékozló Homár

Ál-T-Home-osokra vadásztak az Alföldön

2014.08.13. 09:16 | Homár Hilda | 121 komment

rajta-vagyok.jpgMinden szempontból csudás levél. Magyarul van, helyesírásilag is oké, tartalmilag meg egészen fenomenális. Tipikusan az az eset, amit átélni kicsit kellemetlen, cserébe viszont egy örök darab vicces sztorival gazdagodik a családi legendárium. Kiindulásnak van benne egy kis T-Home, de igazából az csak felvezetés a gyorsreagálású körzeti megbízottal meg rendőrségi kelepcével kibontakozó krimiszálhoz. Az utolsó bekezdés felvetése viszont nyilván életidegen. Vagy bárki látja, ahogy feldúlt ügyfelek százai kicsit morogva, de alapvetően megbékélve teszik le a telefont az ügyfélszolgálat "erről nem tudok biztos információval szolgálni" válasza után? Na ugye. (képünk innen)

Kedves Tékozló Homár!

Ez a kis szösszenet a nagyszüleimmel esett meg, de én és édesanyám is szereplői voltunk. Helyszín egy "alföldi megyei jogú város". Elöljáróban el kell mondanom, hogy a nagyszüleim kertes házába 3 éve úgy törtek be fényes nappal a bevásárlásuk ideje alatt, hogy 1 hétig észre sem vették, mert csak az ajtó alsó felén volt feszítésnek nyoma, ami nem látszik, ha nem hasal le az ember. A betörők a rendőrök szerint fémkeresővel voltak, ezért nem volt behatolásnak, keresésnek, ronglálásnak semmilyen nyoma, távozáskor pedig a pótkulcscsomóval távoztak, bezárva maguk után az ajtót! (Valamint minden nap olvassák az újságot, benne a cikkekkel, közleményekkel: kamu emberek áram/víz/gáz/kéményseprők! embereinek adták ki magukat, n+1 házba bementek, mi mindent vittek el...) És akkor a történetem, ami +1 az itt olvasott sok-sok T-s panasz mellé, csepp a tengerben:

Ezen a héten, egy verőfényes kedd délelőtt 9:30-kor nagypapámat felhívta mobilon egy férfi a T-Home nevében, hogy aznap 13:00 és 16:00 között legyenek otthon, mert ők mennek és kicserélik a boxot, különben nem lesz vezetékes telefonjuk augusztus 20. után.

Ez papámnak furcsa volt, így felhívott bennünket, hogy tudunk-e ilyenről. Ekkor vettem egy nagy levegőt és halált megvető bátorsággal tárcsáztam a 1412-es varázshívószámot, amelynek menüjén nettó 10 perc alatt sikerült is átvergődnöm magam és egy kedves fiatalember sűrű nemtudomjai után átkapcsoltak egy kissé mélázó hangú (fiatal) hölgyhöz.Minden hangnál elmondtam, hogy nem tudom jó gombot nyomtam-e, ez a bajom, kapcsoljanak ahová kell. Elmondtam mi a helyzet, tudnak-e ilyenről, valóban lehetett-e T-s munkatárs a telefon végén.

A hölgy elkérte a kódokat, majd megállapította, -szinte szó szerint így- hogy látja a gépén: a legmodernebb kütyük vannak beszerelve, ennél újabbat nem tudhatnak szerelni, mert nincs is, és semmilyen telefonkikapcsolásról nincs szó, főleg hogy a boxnak nincs köze a telefonáláshoz. Ja, és ha lenne ilyen, előtte úgyis küldenek papír alapú értesítést, hogy a közeljövőben ilyenre lehet számítani.

Kétszer is megkérdeztem, hogy akkor ezek szerint valaki(k) T-Home nevében akarnak bemenni szerelni házakba, feltehetően idősekhez? Amit gyakorlatilag megerősített mindkét egybehangzó válaszával: nem tudja mi lehet, de tőlük nem megy senki. Oké. Telefon letesz, Anyut megkeres, akit épp akkor kapcsoltak egy másik munkatárshoz, kicsit elbeszéltünk egymás mellett, így duplán lett megérdeklődve a dolog. Az ő telefonpartnere is ugyanazt mondta érdemben, mint az enyém.

Így hát mit volt mit tenni, a néhány éve már nagy erőkkel és szórólapokkal, névjegyekkel "népszerűsített" körzeti megbízottat felhívtuk, mert azért a rendőrséget csak nem közvetlenül rögtön. (Ugyanakkor ezekről az esetekről mindig utólag lehet olvasni, mikor hetekkel később kiadja a szolgáltató a közleményt, hogy a nevükben mentek mindenhová csalók, vigyázzatok emberek, persze akkorra azoknak már poros nyomuk sincsen.) A hölgy nagyon örült, hogy elővigyázatosak vagyunk, megköszönte és részletesen elmondta a teendőket.

Aznap a megadott időben minden érintett rendőr tud róla, hogy ha csengetnek és nagyszüleim felhívják őket, megadva a jelet, (tiszta akciófilmforgatás), ők 1 perc alatt ott teremnek és lesz hujujuj. Ez mind 11:30-ra már kész volt. 13:00-kor megjelent kér civil ruhás nyomozó náluk, mondván, ők akkor most innen nem mennek el 16:00-ig, vagy ameddig nem érkeznek meg a bejelentkezett emberkék. Úgy is lett, ott dekkoltak jó ellátásban részesülve, le a kalappal a sokat szidott rendőrség előtt! Mindenki izgul.

Telik az idő... ~15:30-kor csengetnek: 2 db T-Home-os autó 2 T-Home-os emberkével...!! Khm, köszönjük szépen, cseppet sem kínos a helyzet...

A rendőrök továbbra is jófejek voltak, azt mondták Mamáméknak, hogy nincs gond, mivel egyrészt utánajárás után értesítettük őket, és nem is valami pánikriadót fújtunk. Tömegével vannak ezek az esetek, amikor bár gyanús, de nem szólnak az idősek, csak az eset után, hogy bizony kit engedtek be és mit vittek el. Ezért bármikor hasonló van, szóljunk ismét, inkább ez legyen, mint a baj, nekik ez a dolguk.

Itt vége lehetne a történetnek, de azért egy utolsó, finom kis T-s levezetés nem hiányozhat!

Másnap Édesanyám megérdeklődte a csodaszámon ismét, hogy ez mégis hogy a fenébe működik náluk, hogy ketten megerősítik a nagy semmit, majd mégis van valami kiszállás. A telefon végén lévő immáron harmadik hölgy szabályosan leosztotta és kioktatta Anyukámat, hogy biztosan rossz gombot nyomtunk meg tegnap (ketten, külön, két ügyintézővel), a mi hibánk, a mi bajunk, különben is a T-nél részfeladatok vannak, nem kell minden telefon végén ülőnek tudnia mindent. Fel is út, le is út, csináljunk amit akarunk, még ilyen hülyéket. Amúgy azért azt elmondta, hogy lát egy "befejezett munkamenetet". Érdekes.

Sok kérdés felmerült bennem/bennünk azon a 2 napon, de inkább nem írom le, mert semmi szép vagy célravezető nincs benne. DE: csak szerintem nem lenne valami high standard-elvárás, hogy ha egy ügyintéző nem tud valamit (biztosan), akkor addig kapcsolgassanak körbe-körbe, míg el nem ér az ügyfél valakihez, aki érdemi információval tud szolgálni?! Netalántán képes legyen arra, hogy azt mondja: sajnálom, de erről nem tudok biztos információval szolgálni. És akkor az ügyfél morgolódva letenné a telefont, hogy ez a vonal is milyen haszontalan már. És történet vége. Vagy miért nincs összehangolva a rendszer? Sok kérdés, 0 válasz, 1 kalandosnak indult nagy semmi. Köszönjük, T-Home! (Az ajándék "fekete-TV" órákat is, amikor az IPTV használhatatlan, gondolom a szemünk védelmében.)

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.08.13. 10:00:38

@ColT: "úgysem a valódit mondja."

Akkor lebukik. Pont ezt írtam.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.08.13. 10:02:16

@háromlábúbogár: "nem rejtett hívás"

Gondolom, nem írta ki a számot, mert az lett volna a legegyszerűbb. Ezért írtam, hogy megkérdezi a telefonszámát is.

További magyar hang 2014.08.13. 10:07:46

Elvileg már nincs is T-Home, 1-2 éve az egész magenta céget az összes üzletágával (-Systems, -Mobile, stb…) összevonták és Magyar Telekom a böcsületes neve. Vagy nem?

háromlábúbogár (törölt) 2014.08.13. 10:08:41

@atpijkamo: azért lesz majd mit felemlegetni a nagy családi sztorizgatások alkalmával :-D

Atörökk 2014.08.13. 10:10:21

Tüüütűűűűűűtűűűt!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.08.13. 10:11:13

@háromlábúbogár: Kínai ipar tuti megoldja arra is :)

@atpijkamo: Na de akkor honnan tudod, kit kell keresni :) Mert ha már megkérdik a nevét, tuti nem jön ki, mert gyanús neki, ha ilyen rutinos alakok vannak, ahogy a postoló írta.

@További magyar hang: +1

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.08.13. 10:14:51

@ColT: "ha már megkérdik a nevét, tuti nem jön ki"

Hát ha a tata ilyen furmányos, hogy a gyanús telefonáló nevét direkt nem kérdezi meg... akkor fiatalkorában biztos dzsémszbond volt, és úgyis félkézzel kapja el az imposztort.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.13. 10:16:44

@További magyar hang: ugyanmár, azt senki se érti. nálunk még mindig tanácsháza, köjál, gyivi és sztk van.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.08.13. 10:17:42

@atörökk:
Brrrrrrrrrrrrrrr!
Nééénooonééénooo!!44

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.08.13. 10:18:24

Álszerelő nem jelentkezik be előőőre, Maaaaargit!!! Há, nooooormáis???

chloe queen 2014.08.13. 10:21:23

1412-t szerintem soha nem érdemes felhívni, mert semmit nem tudnak soha, de aktuálisra tuti nem. De az üzletben dolgozók sem jobbak. :)
Pár hete váltottam előfizetésről feltöltőkártyára, a csóka a boltban annyira gáz volt, hogy még meg sem kérdezte hogy milyen csomagot akarok, alapból beállította a legszarabbat és amikor megkérdeztem tőle, hogy jó ha ő itt most annyira nem akar aktívkodni, akkor neten el tudom-e intézni, ja azt ő nem tudja... :)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.13. 10:23:09

@agresszív kismalac: najóvan, de lehet,hogy ez annyira rafinált, hogy bejelentkezik 1 és 4 közöttre de csalafinta módon nem akkor gyün hanem előtte vagy utána! logikus!

230e 2014.08.13. 10:26:32

Posta dettó ugyanez.
Hétfőn feladtak nekem egy MPL csomagot. Postán maradóként kértem, megadtam hogy 100-as posta Budapest. Nézem a nyomonkövetését, tegnap óta az elosztóban dekkol "tévirányított" jelzéssel. Felhívom a kimondottan erre szolgáló MPL ügyfélszolgálatot, az ügyintéző utánanéz, majd közli hogy olyan irányítószámú postára (1476)címezték ami ilyen csomagot nem fogad, és csak a feladó tudja a jó címre átirányítani. Menjen be egy postára és intézze el, én mint címzett nem tudok tenni semmit. Leteszem a telefont, végiggondolom hogy akkor most írhatok a feladónak, és nem lesz itt a csomag a héten, de azért megnézem a neten az irányítószámot, ami az ügyintéző szerint a rossz posta irányítószáma, és ez alapján kijön az a posta ahová kértem. Veszek egy levegőt, újra hívom az ügyfélszolgálatot, egy másik ember veszi fel, elmesélem neki a történetet megint, majd 2 perc után közli hogy már ott a csomag a kért postán. A nyomon követő rendszer pedig 24 óránként frissül, ezért nem látom még.

Vicc az egész.

Atörökk 2014.08.13. 10:26:41

@sugargiraffusplumps.:
Ha hivatalos szerelő vóna, az aszt ígéri, megy monnyuk kedden kettő és négy között, oszt basz menni! Errűl lehet felismerni!

háromlábúbogár (törölt) 2014.08.13. 10:30:25

@atörökk: valamint, ha megy akkor is kedden 2 előtt, vagy 4 után :-)

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.08.13. 10:33:34

@atörökk: "Ha hivatalos szerelő vóna, az aszt ígéri, megy monnyuk kedden kettő és négy között, oszt basz menni"

:)) Áíííííí!!!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.13. 10:34:13

@atörökk: @háromlábúbogár:

valamint be se jelentkezik, hanem kitűzi a cetlit három uccával odébb a villanykaróra, hogyaszongya:

"IT VOLTAM LEKÖZLEB HETFÖN MEGINT JŐVŐK VONALAS KÁLMÁN SEGÉDLÓBASZÓ"

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.13. 10:36:21

@230e: kűggyed béfele a hildának homárposztilag, póstáscikk már úgyis rég volt!

Troppauer_Hümér 2014.08.13. 10:37:19

@sugargiraffusplumps.: Nekem múltkor a villanyóracseréről szóló értesítést sikerült két házzal odébb bedobni, időponttal, szerelő nevével, pedig van házszámom. Szerencsére szomszéd áthozta.

Oszt hogy meglepődött volna, hogy nincs otthon senki, pedig kűttek értesítőt!

Troppauer_Hümér 2014.08.13. 10:39:37

@sugargiraffusplumps.: Ott van, kicsit stafírozd ki, és megvan a holnapi. :D

Figyel Castro 2014.08.13. 10:41:02

Posztolonak gratula a talpraesett els elörelato szüleihez. A nagymamam sajnos beengedte az allitolag oenzt hozo EMASZ-osokat. Hat sajnos vittek...

Troppauer_Hümér 2014.08.13. 10:42:52

A posztoló és a szülők helyesen járnak el.

Manapság nagy divat az öregezés, résen voltak. Arról nem ők tehetnek, hogy a Telekom egy impotens, annyátbasszaszájba cég. Múltkor elregéltem a szerződésbontásos, beltéri egységes sztorimat, pont ugyanígy jártam. A telefon mögött gyíkemberek, agyhalott zombik ülnek random információkkal, amit persze a gyakorlatban teljesen másképp oldanak meg.

Troppauer_Hümér 2014.08.13. 10:44:39

@sugargiraffusplumps.: Csókolom, az alföldön a terhesgondozót Ligának hítták. Nemes egyszerűséggel, mai napig is.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.08.13. 10:45:12

lekell mondani a vezetékes telefont, t csoporttól szabadulni,minnél előbb.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.13. 10:47:41

@Troppauer_Hümér: úgybizony. merhogy asszem gyermekvédelmi liga vót a neve először.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.13. 10:49:07

@sugargiraffusplumps.: vagy gyerekvédő? atökömtuggya. akkoriban még én magam is eléggé gyerekcipőben jártam.

Atörökk 2014.08.13. 10:50:48

@batgirl: @atpijkamo:
Az a baj, ugyan az a kibaszott tróger csürhe mind.

Troppauer_Hümér 2014.08.13. 10:51:25

Na ezért kell sajnálni a cigányokat: index.hu/belfold/2014/08/13/a_legkeresettebb_bunozo_lett_angliaban_a_szamurajkarddal_leszurt_jozsika/

Kár, hogy a fajtársa kontár munkát végzett.
Mai napig röhögök a libsi sajtó akkori melléfogásán, mikor a szegíny roma áldozatot sajnálták, és mikor kiderült, hogy a támadó is az (ki más lenne karddal b+), farkát behúzva kussolt mindegyik.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.08.13. 10:56:00

@atpijkamo: Simán :D Nem mondom hogy dikrekt nem kérdezi meg, de én sem feltétlen szoktam, ha valami idóta cég spammere hív.
Igaz, ha telefonon értesítenének a cucc cseréjéről, amit nem jeleztem/nem kértem, hát lehet röhögnék is :D

@230e: Fasza, akkor most fogadja az ami nem?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.13. 10:56:03

@Troppauer_Hümér: "idejét tortasütéssel és black metal hallgatással tölti."

biztosan graveland rajongó volt!

@dr. phil. Sün‼ ツ: nah, ne politizáljunk, ne politizáljunk.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.08.13. 10:58:47

@ColT: "én sem feltétlen szoktam, ha valami idóta cég spammere hív."

Ha leszarom, akkor nem érdekel a neve.

Ha többet akarok tudni róla, akkor megjegyzem a nevét, ha érthetetlenül hadarta el, vagy nem mondta, akkor rákérdezek.

Két külön élethelyzet.

Troppauer_Hümér 2014.08.13. 11:00:19

@atörökk: Az, mai napig sírvaröhögök azon az idióta TGM-en.

"egy fiút leszúrtak a fasiszták, ezért mi most kijöttünk az utcára" – mondta TGM az akkor megtartott tiltakozó nagygyűlésen"

Utána mit mondott TGM? Semmit. Rohaggyon meg ott ahol van. Vagy gyakja le a szegíny áldozat, ha átteszi a székhelyét ide.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.08.13. 11:01:07

@Troppauer_Hümér: józsika kártérítés címén a szamurájkardot is megkapta?

Troppauer_Hümér 2014.08.13. 11:04:00

@batgirl: Ezeknek mindnek van alanyi jogon. Pár éve az egyik kertévé retusálta ki Elel Dzsunior előadóművész főzőműsoros vetélkedőműsorszámából a falon éktelenkedő szamurájkardokat, nehogy balhé legyen belőle.

Ezek olasz dzsigolónak képzelték magukat régen, manapság szamurájnak, pedig egyszerű patkányok mind.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.08.13. 11:05:25

@Troppauer_Hümér: ja értem, születéskor a babacsomagban kapják

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.13. 11:05:36

@Troppauer_Hümér: www.youtube.com/watch?v=zIEHP2l_lwk

ponnúgy hörög a fazon mint a szomszéd láncdohányos faszi csinálta két éve.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.08.13. 11:06:24

@sugargiraffusplumps.:
Nincs ebbe semmi politika, Hildám, kéhrlek alássan!

Troppauer_Hümér 2014.08.13. 11:06:31

@batgirl: Viszont a szappan rendszerint kimarad a csomagból.

Troppauer_Hümér 2014.08.13. 11:07:48

@sugargiraffusplumps.: Ez a műfaj sokkal egyszerűbb, mint a lakodalmas rock, de tényleg.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.13. 11:09:32

@Troppauer_Hümér: nem véletlenül van belőlük annyi, mint a rossebb. mindig a csinibaba jelenete jut eszembe: se énekelni, se táncolni , se zenélni nem tudunk, akkor csináljunk tánczenekart! nem változott semmi.

Atörökk 2014.08.13. 11:10:12

@Troppauer_Hümér:
Valahol baromi szomorú ez az egész, az a bajom.

Troppauer_Hümér 2014.08.13. 11:11:06

@atpijkamo: Mit kellett volna írnia? Hogy halál az arab dögevőkre, mi vagyunk az új árja faj?

Lőjünk fejbe mégtöbb gyereket? Nemértelek.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.08.13. 11:11:12

@Troppauer_Hümér: ne viccelj már! Ha szappanthasznál, akkor lejön a kosz az arcáról, osz vége az illegalitásnak!

Troppauer_Hümér 2014.08.13. 11:14:45

@sugargiraffusplumps.: Hülye Galla: "Tinci-tánci táncdal kategória!"

Troppauer_Hümér 2014.08.13. 11:19:54

@atpijkamo: Oooookéééé. Nincs több kérdésem.

Szerencsétlen TGM életében egyszer nem beszél mellé, erre leoltod.

Ugyanakkora a tragédiájuk a palesztinoknak ez az övezet, mint indiánoknak a rezervátumok. De ott legalább a békén hagyták őket, nem alázták meg, nem vettek el újabb területet, nem éheztették ki őket. Mindegy, mi ebben soha nem fogunk egyet érteni, azt már most látom.

Troppauer_Hümér 2014.08.13. 11:26:41

@batgirl: A cigány kisgyerek talál egy szappant az úton. Az anyja mondja neki, hogy fürödjön meg vele. Megfürdik.
- Anyu, lejött az 5 éves kosz.
- Fürödj még.
Megfürdik újra.
- Anyu, lejött a 7 éves kosz.
- Fürödj még.
Fürdik.
- Anyuu, megvan a piros melegítőm!!!!!!!

2014.08.13. 11:26:42

2 ember 2 autóval kell a set-top-box cseréjéhez?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.13. 11:27:36

@Troppauer_Hümér: mán szkálli is megmondta: az igasság mindig odaát van. ez most különösen igaz.

2014.08.13. 11:27:48

2 ember kell 2 autóval egy stb cseréhez?

Troppauer_Hümér 2014.08.13. 11:33:36

@faszópo: Igen, az egyik köszönni tud, a másik szerelni:

Ügyintéző levele:
A 2009.11.12-én tett internet szolgáltatásban tapasztalt hibabejelentése érdekében technikus kollégánk 2009.11.13-án megpróbálta orvosolni a problémát, mert Ön akkor nem tartózkodott otthon, illetve az adatbázisunkban nyilvántartott telefonszámon sem sikerült a kapcsolatot felvennünk Önnel. Kérjük, amennyiben az Ön által észlelt hiba még jelenleg is fennáll, jelezze társaságunk felé a 1221-es telefonszámon.

Ügyfél válasza:
Kijelentem, hogy a fent említett napon végig az otthonomban tartózkodtam, és a kollégáját vártam, maguk meg itt b**iskodnak velem. Az, hogy mint utólag kiderült, Önök nem tudnak beírni egy telefonszámot, úgy vélem nem az én hiányosságom. A megadott címen található lakás nincs körülvéve sem vizesárokkal, nem vezettem villanypásztort a kaputelefonba, valamint nagytestű harci kutyák sem őrzik azt. Két kollégájuknak furcsamód már sikerült eljutni a lakásba, valamint felhívni engem a rosszul rögzített telefonszám ellenére - bizonyára Danny Blue és Christian Panthera - szintű telepatikus képességeik segítségével. Mivel a kollégája b**zott kijönni, és a hibát nemi szerve ritmikus húzogatásával próbálta elhárítani, az általam érzékelt probléma még mindig fennáll. 9 -szer pofáztam el maguknak, hogy hibás a modem, amit Önök biztosítottak. Maguk hülyének néztek, hiszen az Önök adatai szerint minden rendben.

Ezek után persze még én hívjam fel magukat 10-edjére is, amivel úgy vélem, kimerítik a pofátlanság határát. Véleményemet az ügyről, a szolgáltatásról és a cégükről egyetlen köpéssel kifejezhetem. Öröm az ürömben, hogy ügyintézőik nagyon kedvesek és segítőkészek, az meg egy másik dolog, hogy a "kapcsolja ki a tűzfalat és a vírusirtót" - színvonalú tanácsaikkal nyugodtan kitörölhetem ám a seggem. Ha kellemes társalgásra vágyom, egy más jellegű emelt díjas telefonszámot tárcsázok. Mellékelten bátorkodtam elküldeni az önéletrajzomat is, mivel ennyi szaktudással én is rendelkezem, ezért örömmel lennék egy ilyen remek, dinamikus csapat tagja.

Szerencsére szolgáltatásuk ingyenes, vagyis pontosan annyiba kerül, amennyit ér, ez megmagyarázná, miért is akciós az első három hónapban. Megkísérlem elmagyarázni még egyszer, utoljára:
1. A problémán forrása a hibás modem.
2. Önök küldenek egy szerelőt, aki ért a számítógéphez, valamint egy működő modemet, továbbá egy hálózati kábelt, mivel ez a szar ami itt van, csak fojtogatós s**xre alkalmas, másra nem.
3. Küldenek a szerelővel egy embert, aki tudja használni a telefont, a kaputelefont, valamint a liftet, bár jöhetnek lépcsőn is, így ez csupán ajánlott opció.
4. Kicserélik a modemet. A szerelő bejön, köszön napszaknak megfelelően, leveszi a cipőjét, visszautasítja a felkínált frissítőt és kicseréli a modemet. A közlekedős ember kint marad.
5. Aláírom a munkalapot, a szerelő elköszön és kimegy.
6. Működik a szolgáltatás és mindenki boldog.

Amennyiben a fenti hat pont nem megvalósítható, akkor ne fáradjanak a szolgáltatás kikötésével, mert kib**zom az egészet a p***ába, mivel Önök megvalósították a szerződésszegés fogalmát, ugyanis ez nem szolgáltatás, hanem egy fos. Egy FOS.

Feltételezem, Önök jobban szórakoztak levelem olvasása közben, mint jómagam, de ne gondolják, hogy viccnek szántam, ez egy kib**zottul HIVATALOS PANASZ. Sajnálom, hogy méltatlan helyzetbe kerültem maguk miatt, de csak azoknak adom meg a tiszteletet, akik:
1. Szintén megadják,
2. Kiérdemelték,
3. Félek tőlük.
Sajnálatos módon Önök egyik kategóriába sem esnek bele, ezért hát levelem keserédes hangvétele. Amennyiben hajlandóak rendesen végezni a munkájukat, akkor Önök felhívnak az általam megadott telefonszámon, és egy Önök által kiválasztott időpontban készséggel állok rendelkezésükre.

Várom megkeresésüket! Nyomorékok.

Tisztelet nélkül:

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.13. 11:37:23

@Troppauer_Hümér: én úgy gondolom, hogy mneglehetős vakmerőség és igen bátor dolog a világ másik oldaláról bármilyen véleményt is formálni egy olyan helyzetről amit csakis a valamely oldal felé elkötelezett híradásokból ismerünk, csurrantott-csepentett ifnormációkból, félinformációkból, manipulált információkból, érzelmeken alapuló híradásokból. nincs és soha nem is volt független, tárgyilagos híradás erről a témáról ergó: kurvára nem tudja senki, hogy mi történik ott. ezek alapján bárkit feketének vagy fehérnek beállítani lehetetlen és teljességel téves álláspont lenne. avagy tegyen igasságot ezek között az akinek két annya van. uff.

helianthus 2014.08.13. 11:37:40

A téhómosok mit szereltek amúgy végülis?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.13. 11:42:17

@atörökk: há' szomorú. nemcsak valahol hanem mindenhol. persze minden egyes mindenhol valahol van, szal végülis mindegy :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.08.13. 11:45:16

@atpijkamo: Mondjuk igaz, de ha hivatalos ügyek kamuzik, akkor rákérdezek az okra is, és kérek hivatalos étesítést, ha olyannal jön, hogy cserélik az összes eszközüket...

@Troppauer_Hümér: Nana :)

A modemes levél régi, de még mindig aktuális :D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.08.13. 11:54:51

@sugargiraffusplumps.:
És milyen eccerre írtuk!!44
Hijába no, a rutin, meg az évek...

Troppauer_Hümér 2014.08.13. 12:08:51

@ColT: Örök ebben az elszabott országban.

Te biztos kivétel vagy! :P

Martinicske 2014.08.13. 12:29:47

Na és végül mire bírták lecserélni a legmodernebb kütyüket?

Lehet csak kémcuccokat akartak bejuttatni. Erre nem is gondoltatok mi?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.08.13. 13:25:25

bevették a szöszöskabátom a tisztítóba..megírom

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.08.13. 13:33:44

MOst vagy ebédidő van, vagy ebédidő van.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.08.13. 13:46:58

segítség! Valaki! Félek itt egyedül!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.08.13. 13:48:49

@Troppauer_Hümér: Mi alól? Nálam még nem szart be szolgáltató eszköze.
HAveroknál már többször volt ilyen... Na ott is voltak meredek dolgok.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.08.13. 13:52:30

@sugargiraffusplumps.: Az már majdnem annyira furfangos, mint Kishon bejgelése, azannyakrausz!

Manyecska 2014.08.13. 13:59:51

A rendőrök ma is hasítottak, brutál látvány volt:)) !
www.youtube.com/watch?v=ol_6kmiIuGY&feature=youtu.be

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.08.13. 14:03:08

@dr. phil. Sün‼ ツ mondhattad volna előbb, hogy alszol!

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.08.13. 14:07:19

@Troppauer_Hümér: TGM nem beszél mellé???? Hátmiafasztcsinál? (Tótawét is elolvastad? Tutibiztos?)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.08.13. 14:14:17

@Homár Hilda: te Hilda! nincs valami jó kis penészesajtos poszt?

230e 2014.08.13. 14:47:32

@ColT: csakúgy mint az eddigi összes csomagomat, igen. A gond az, hogyha szépen az elsőre hallgatok, fellármázom a feladót, tök feleslegesen persze én vagyok a hülye.
Mind1 megnézem hogy hány napos garantált kézbesítésen volt, és ha túllépték akkor visszakérem a kézbesítés díját.

szmoker (Homo Trollicus) 2014.08.13. 15:43:00

Most kötötték be a netet a zalbérletbe.
Lehetett választani T és UPC között.
UPC lett.

T: 20/1 mbit, 4990,-
U: 60/6 mbit, 4690,-
D: 200/50 mbit, 4700,-

Digi nincs, T meg minek? :(

Troppauer_Hümér 2014.08.13. 17:47:12

@Homár Hilda: Már említettem hogy vettem, leakadok a témáról.

Milyen kár hogy a tegnapi műsor nem érte el az ingerküszöbödet, mindegy.

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2014.08.13. 19:57:44

Panelosba költözik a népes cigány família.
Nézik örülnek, a lány meglátja a fürdőszobát, menten kipróbálja.
Öccse gyerek, kukucskál ám a fürdőszoba ajtajának kulcsa likán befelé, amint odabe nővére für-dik.
No meg látja az apja, lekever neki egy hatalmas sallert, miközben kérdi:
-Mi van purgyé? Kíváncsi vagy pucér nővéredre?
-Nem láttad még meztellen?
Gyerek rávágja amint észhez tér:
-Mezteljen már láttam, csak még fürödni nem!

Agyalap 2014.08.15. 06:26:41

T-vel nem üzletelünk mert átvágnak.
Rohadék egy banda...

2014.08.15. 14:04:45

most hogy kirúgnak 1700 embert onnan majd még ennyi sem fog működni. fel se veszik a telefont.
és ezzel mindenki jobban jár.

Andrassy Gabor (törölt) 2014.08.22. 18:47:12

Szegény KMB... biztos már jól beleélte magát, hogy most aztán lefüleli a környék nyugdíjasait fosztogató álszerelőket, és lesz majd előléptetés meg kitüntetés, oszt erre jött egy vacak tréhómos. :-(

Xezs 2014.08.24. 20:43:36

Az ügyintézőnek az ügyviteli rendszerben ott kéne lennie mindennek. Ha nem látja, mert nem viszik fel, vagy nem adtak neki jogosultságot a betekintésre, az a T procedurális hibája.
süti beállítások módosítása