Tékozló Homár

Ünnep van: pozitív telemaxos poszt

2014.10.23. 09:51 | Homár Hilda | 77 komment

telemax_logo.png

Annyit szidtuk már, ezért ne titkoljuk el azt sem, ha valaki megdicséri őket. A Homár egy elégedett Telemax-ügyfél levelével köszönti  hosszúhétvégét.

Sziasztok!

2014. 06.14. én vásároltam egy Samsung Galaxy S4 Active készüléket a Partnero GSM-en keresztül. Hivatalos Magyarországi garanciával csak kék színben volt amit abszolút nem bántam meg, gyönyörű a teló. Már régóta vártam rá a Kit Kat frissítést, amit múlt héten kedden meg is kapott. Ezek után elkezdett rendetlenkedni. Sűrűn fagyott és nem hallottam időnként a másik felet. Interneten keresztül megrendeltem a szervizfutárt (természetesen a telót már a vétel után beregisztráltam). Ez szerdán volt, péntekre lehetett időpontot kérni.

Olvasson tovább!

Bekrepált a BKK-automata, az utast meg lehordják, miközben fut a pénze után

2014.10.22. 14:26 | Homár Hilda | 97 komment

Szegény György fullasztó története akár az Ablak szerkesztőségénél is landolhatott volna a 80-as években. Persze minden gép elromolhat, mindenki hibázhat, egy ügyfélszolgálatosnak is lehet rossz napja, de a minimum 30 napos kivizsgálásra, az addig vegyél másik bérletet mondatra és az amúgy is bajban lévő ember sudri stílusú lehordására - pláne így kombóban - nincs bocsánat. Nagyon várjuk a BKK válaszát a XXI. századból.

Tegnap azaz hétfön 13.a volt.Nálam ez nem szokott problémát okozni,de ez a nap maga volt a rémálom.

Rákoscsabán lakom ahol is elindultam Csaba vezér téri buszmegállóba,hogy vegyek 2db bérletet az autómatából, miután a mult havi lejárt. Bevittem a paraméterekt a 2db bérlethez szükséges adatokat,majd a gép kérésére 2db 10 ezer forintost dugtam bele,amit el is nyelt.Néhány másodperc múlva kaptam 2db fél bérletet,vagyis rosszul volt nyomtatva információk hiányoztak róla,vagyis használhatatlan lett.Persze ezek után a gép még a visszajárót sem adta vissza.

Olvasson tovább!

Telihold volt Vecsésen vagy alapból bumburnyákok a futárok? FRISSÜLT

2014.10.22. 09:25 | Homár Hilda | 90 komment

pizzakaravan_vecses_logo_220x200.png

Sajnos egyelőre László nem válaszolt, így nem tudjuk, hogy azóta kivizsgálták-e a pizzakiszállítás meglehetősen fura módját a Pizza Karavánnál, de talán majd ők elmesélik nekünk, mi történt az elmúlt 12 napban. 

Kedves Tékozló Homár!

Egy mai panaszlevelemet szeretném megosztani veletek. Kíváncsi vagyok, hogy a társaság vajon kivizsgálja, vagy le sem reagálja a levelem. Igazándiból engem jobban bánt a történet, mint talán a céget. Mert az esetek többségében inkább meg voltam velük elégedve, vagy ha panaszom is volt az normálisan kezelték. Lehet, hogy a futárnak fárasztó napja van és az 1001. cím ahova ki kell mennie, de úgy gondolom egy normális hozzáállás mindenkitől elvárható...

Olvasson tovább!

Ki az a lúzer, aki 120.000 forintot fizetett két 20.000 forintos repülőjegyért a WizzAirnél?

2014.10.21. 14:28 | Homár Hilda | 118 komment

WP_20141017_009.jpg

Márton önostorozó levele a balul elsült fapados utazások állatorvosi lovát vagy inkább ménesét tárja elénk. Van itt minden a félrefoglalástól a rossz méretű bőröndig, ami cifra káromkodásokat, fortyogó dühöt, értetlen arckifejezéseket és csendes beletörődést eredményezhet egy repülés kapcsán. Fogadjátok megértéssel.

Kedves Homár blog!

Szeretnék megosztani egy történetet a WizzAirrel kapcsolatban... A történethez csatoltam képeket a táskámról, és ami a gépen elhelyezett sütiket illeti, remélhetőleg a héten arról is megtalálom a képeimet.

Ki az a lúzer, aki 120.000 forintot fizetett két 20.000 forintos repülőjegyért a WizzAirnél? Én vagyok. És te is lehetnél.

A történet egy szép májusi napon kezdődött, amikor késő délután értesültem, hogy a Wizz Airnél születésnapi akció keretében egy jegyért kettőt kaphatok.

Olvasson tovább!

Már megint a Galvani kollégium

2014.10.21. 09:28 | Homár Hilda | 83 komment

logo (3).pngGondolom az ifjúság általában terebélyes tűrésküszöbe és az izmos pesti albérlet árak miatt kollégiummal kapcsolatos ügyekben ritkán kapunk levelet. A Homár létezése óta cakk-pakk 3 ilyen volt, 1 a Galvanira vonatozott, akárcsak az alábbi levél. Akkor a körülményekkel volt gond, most inkább az eljárással, de azzal több ponton.

Azt meg vajon mi vezérelhette, aki a kollégium honlapján a "közelben számos lehetőség" rovatba mindenképp belegondolta az Erotika Plazát???

Kedves Homár!

Bérleti szerződést kötöttem a Galvani kolival nem olyan régen, és úgy érzem, csúnyán átvertek! 

A bérleti szerződést minimum 6 hónapra kötöttük. Beköltöztem, a szoba, amit kaptam, megfelelt. Minden hónapban időben fizettem, ahogy megállapodtunk. A koli vezető mégis megkerestek 3 hónappal később azzal, hogy sajnos a szobát, amit kibéreltem min. 6 hónapra, mégse tudják nekem biztosítani szeptembertől (5. hónaptól), ezért vagy fizetek többet, kb. 1,5x annyit, mint amiben eredetileg megállapodtunk, vagy költözzek el mert inkább 2 embernek szeretnék kiadni azt a szobát, vagy ha nagyon akarok maradni, tudnak adni egy másik szobát ugyanannyiért. Szerintem ez zsarolás amúgy, de mindegy.

Olvasson tovább!

Rovarirtó a pellengéren

2014.10.20. 16:27 | Homár Hilda | 40 komment

exterminator.jpg

Rövid poszt, egyszerű tanulsággal: sose adjunk előleget ilyen típusú szolgáltatásnál.

Kedves Homár!

Gáspár Géza rovar és rágcsálóirtó "szakember" ismét tevékenykedik.
Módszere a szokásos: Egy hölgy körbejár pár társas házat, megrendelőlapokkal felvesz megrendelésenként 3000 forintos előleget.
Nagyjából ennyi is.
Természetesen a cég nem végez valódi munkát és az általuk használt adószámot is évekkel ezelőtt felfüggesztette az akkori APEH. A megadott címen sincs semmiféle telephely.
Tisztelettel:
FKT

Lába kélt a szaláminak a Tesco-szállítmányból FRISSÜLT

2014.10.20. 14:26 | Homár Hilda | 74 komment

1024px-Sausage-hungarian-uherak.jpg

Elfelejtették betenni? Megette valaki út közben? Lenyúlta egy macska vagy a vásárlónál csúszott be a hűtő hátuljába? Esetleg ennél sokkal hátborzongatóbb lett a sorsa szerencsétlen téliszaláminak, amit Cicó keres? Ki tudja. Remélem a Tesco válaszol majd, hogy mi a poliszi náluk ilyen esetekre. Az egyetlen tuti megoldás egyébként szerintem a tételes átnézés átvételkor, akármilyen macera is. 

Szia Homár,

Imádtam idáig a Tesco-online bevásárlást... Nincs autóm, viszont van két kisgyerekem, sokszor külföldön dolgozó férjem – szóval nálam életet mentett, és már nagyon sokszor igénybe vettem. Viszont mivel már csaknem két hónapja sunnyognak egy rúd téliszalámival, elhatároztam, hogy panaszkodom nektek egy sort.

Olvasson tovább!

Rossz adatok alapján értékbecsült az Unicredit

2014.10.20. 09:14 | Homár Hilda | 84 komment

IMG_0024k1.jpg

A kép csalóka, semmi sincs Barátok közt, főleg, hogy M. szerint kutyából nem lesz szalonna, a bankok meg visszaélnek azzal, hogy a kérelmezőknek kell a lóvé, és genyó módra saját maguk számára előnyös feltételekkel akarnak csak hitelt adni. Hát nem egy nagy nóvum egyik sem. Mondjuk a téves adatok alapján becsült ár az tényleg gáz.

Kedves Homár! :-)

Ezen a fórumon mondom el a történetünket, hogy tudják a lakásvásárlók, mire számíthatnak hitelfelvételkor.

A párom vett egy félkomfortos, de jó állapotban lévő lakást Wekerlén kétlakásos házban, 15 millióért meg tudta kapni. (A lakást a legutolsó értékbecslése fél évvel azelőtt történt, 16.8 millióra értékelték.)

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása