Tékozló Homár

Más is Wizz-zel flexelt

2015.07.31. 14:43 | Homár Hilda | 81 komment

wizz_air.png

Nemrég Miki mesélte el, hogyan járta meg a WizzFlex-szel, most Andrea szomorkodja el kb. ugyanazt a sztorit, azzal a különbséggel, hogy ő még többet bukott. Ugyanakkor a fogyvédnek küldött levelében összefoglalt kérdései elég helytállóaknak tűnnek. Futunk mi is egy kört velük.

Hello Homár,

Sajnos én valószínűleg ezt már ****hatom, de okulásul, ha más is bedől az akcióknak, akkor nagyon olvasson utána. De leginkább, ne vegyen akcióban jegyet, mert orbitális nagy átvágás az egész.

Sztori röviden: 

Májusi szülinapi akcióban vettünk két jegyet a szülőknek: egyet fizet kettőt kap 200,000 pénzért. Plusz, rádobtunk egy WizzFlex szolgáltatást, ami korlátlan, és dijmentes módosítást tesz lehetővé, mert ugye, ki lát a jövőbe...Nos be is jött, módosítani kellene két nappal az indulást-érkezést. Online felület: SOKK...módosítás 183,000 pénz. 

Telefonos Üsz széttárja karját, elérhetetlen Üzletszabályzatra hivatkozva. Ok. 

Panaszlevél a Wizznek 06.18.

Tisztelt Hölgyem/Uram

Telefonos ÜSZ-uk javaslatára írok Önöknek. A májusi születésnapi promócióban vásároltunk 2 db jegyet, szüleink részére, kb 200,000 Ft-os áron, kiegészítve WizzFlex szolgáltatással. A jegyek aug 1-aug. 15-ig szólnak, Budapest-Malaga útvonalon.

Az utazást családi okok miatt módosítanunk kellene 2 nappal, azaz július 30.-i budapesti indulást, és aug. 13.i malagaihazaindulást szeretnénk. Tegnap a honlapjukon díjmentes lett volna a módositás, de egy kérdés tisztázása miatt sajnos nem végeztük el. Ma megpróbáltam ismét, és 183,000 Ft-ba kerülne, hogy módosítsak az utazáson. Ugyanakkor, ha most venném meg a jegyet a kivánt napokra, az poggyász nélkül 123,000 Ft-ba kerülne.

Átolvastam az Üzletszabályzatukat, ott csak arra tér ki, hogy a különbözetet nem igényelhetem vissza, ez teljesen rendben is van. Kedves kolléganőjük jelezte, hogy a promócióra más Üzletszabályzat vonatkozik, és mivel ez már nem érhető el a honlapon közvetlenül, megadta a linket hozzá. Ott valóban rendelkezik erről, és a leirtak alapján, nekem fizetnem kellene. Ugyanakkor mégsem érzem tisztességes eljárásnak, hogy a születésnapi promócióban -amikor az egyik jegy ingyenes volt- 200.000 Ft-ba kerülő jegyekre most fizessek rá még 183.000 Ft-ot úgy, hogy a kettő darab jegy egyébként kb. 144,000 ft lenne, csomaggal együtt most megvásárolva.

Kérem méltányosságieljárásukat a fenti helyzet orvoslásában, illetve szíves segitségüket abban, hogy a kért módositás dijmentesen megtörténjen. Köszönettel, K. A.

Válasz a Wizztől 07.25.

Tisztelt K.A.!

Köszönjük,  hogy felvette Ügyfélszolgálati Osztályunkkal a kapcsolatot.

Felhívom figyelmét, amiről a Telefonos Ügyfélszolgálatunkon is tájékoztatták, a születésnapi promóció keretében vásárolt jegyekre különleges szabályzat vonatkozik, amit honlapunkon megtalál. Engedje meg, hogy kiemeljem a járatmódosításról szóló 10. pontot:

  1. A megvásárolt ülőhelyeket együtt kell kezelni, és ezek külön nem törölhetők vagy módosíthatók. Ha azután szeretné módosítani a foglalást, hogy az már megtörtént, a módosításért a megfelelő díjat kell kifizetnie (tehát névmódosítás esetén anévmódosítási díjat kell kifizetnie). Ha az indulási időt vagy az útvonalat szeretné módosítani, akkor a járatmódosítási díj mellett ki kell fizetnie az eredeti és az új viteldíj közötti különbséget is (ha van ilyen); ez magában foglalja az adók és díjak, illetve a foglalás során hozzáadott egyéb szolgáltatások (pl. elsőbbségi beszállás) díjainak mindennemű változását is. Ha az új teljes viteldíj alacsonyabb az eredetinél, ez nem jogosít fel visszatérítésre, kivéve az alacsonyabb adók és díjak összege esetén. Tegyük fel, hogy két utas számára végzett foglalást egy adott napon, és a foglalás egy utas számára 10 euró volt; a promóció felhasználásával (ha nem vásárolt egyéb szolgáltatásokat és nem adott hozzá nagyméretű kézipoggyászt, illetve nem adott fel poggyászt) 26 euró a végösszeg (lásd a fenti 6. szakaszt). Tegyük fel, hogy ezután módosítani szeretné az indulási időt. Ha ebben az esetben az új viteldíj 16 euró az eredeti 10 euró helyett, akkor az első utas esetén ki kell fizetnie az eredeti 10 eurós és az új 16 eurós viteldíj közötti különbséget (azaz 6 eurót), a második utas esetén pedig ki kell fizetnie az eredeti 0 eurós és az új 16 eurós viteldíj közötti különbséget (azaz 16 eurót), így ebben a példában ki kellene fizetnie 22 eurót, valamint azalkalmazandó utasonkénti járatmódosítási díjat.

Továbbá felhívom figyelmét, hogy nincs lehetőség alacsonyabb jegyár-kategóriában megvásárolni a repülőjegyet, így az Ön által leírt ráfizetés az árkülönbözet és a második jegy ára miatt a fentiek alapján valós, ezért nem áll módunkban ezt a változtatást díjementesen elvégezni.

Megértését köszönöm!

Tisztelettel:

 E.

Ezért ma az alábbi levelet küldtem a Fogyasztóvédelem felé:

Tisztelt Fogyasztóvédelmi Hatóság,

A Wizz Air májusi promóciójában ( születésnapi akció, két jegy vásárlása esetén csak az egyik jegy árát kell kifizetni) vásároltunk 2 dbrepülőjegyet a szüleink részére. A jegyekért kb. 200,000 Ft-ot fizettünk ki....azaz, ha mindkét jegyet ki kellett volna fizetni, akkor 400,000 Ft körüli összeg lett volna. Sajnos,mi is bedőltünk az akciónak, örültünk, megvan a jegy, minden szép. Mivel bármi megeshet, megrendeltük mellé a Wizz Flex szolgáltatást  

(A WIZZ Flex szolgáltatás segítségével korlátlan számú alkalommal változtathatja meg az interneten repülése dátumát, idejét és útvonalát.

  • Az online utasfelvétel előtt:
    Járatmódosítás a járat menetrend szerinti indulása előtt legkésőbb 3 órával végezhető.
  • Az online utasfelvétel után:
    Járatmódosítás a járat menetrend szerinti indulása előtt legkésőbb 4 órával végezhető. A Wizz Air nem számít fel díjat az utasfelvételutáni járatmódosításért.

Járatmódosítási díjat nem számítunk fel, de ha eltérés van a két járat ára között, azt ki kell egyenlítenie. Ennél a szolgáltatásnál nem lehet az utas nevét megváltoztatni vagy csoportos foglalást végezni. Ez a szolgáltatás csak új foglalás esetén vehető igénybe.)

Sajnos úgy alakult, hogy családi okok miatt módosítanunk kellett volna a foglaláson, két nappal előre hozva az indulást, és a hazaérkezést. Ezt megpróbáltuk megtenni az online felületen, ahol is a rendszer közölte, hogy a módosítás kb. 183,000 Ft-ba fog kerülni. Nem értettem a dolgot, igy anonimként belépve a Wizz Air oldalára, megnéztem, hogy ha újonnan vásárolnám meg a jegyeket a kivánt időpontra, az mennyibe kerülne. Meglepődve tapasztaltam, hogy akció nélkül, KETTŐ darab jegy ugyanarra az útvonalra kb. 144,000 Ft-ba kerülne (csatoltam ennek print screen-jét). Az eredeti indulás 08.01.-08.15.-ig szól, és ezt szerettem volna módositani 07.30.-08.13.-ig. 

A Wizz Air Ügyfélszolgálatával telefonon egyeztetve sajnos nem sikerült dűlőre jutni az Üzletszabályzatra hivatkoztak, amit át is néztem. Erre vonatkozóan semmilyen kitételt nem tartalmazott, igy egy újabb telefonhivás során jeleztem ezt a Wizz Air Ügyfélszolgálata felé. Akkor vezető segitségével küldött át a hölgy egy linket, ahol valóban elérhető volt a Wizz Air promóciókra vonatkozó különleges szabályzata, benne a hivatkozott ponttal

  1. A megvásárolt ülőhelyeketegyütt kell kezelni, és ezek külön nem törölhetők vagy módosíthatók. Ha azután szeretné módosítani a foglalást, hogy az már megtörtént, a módosításért a megfelelő díjat kell kifizetnie (tehát névmódosításesetén a névmódosítási díjat kell kifizetnie). Ha az indulási időt vagy az útvonalat szeretné módosítani, akkor a járatmódosítási díj mellett ki kell fizetnie az eredeti és az új viteldíj közötti különbséget is (ha van ilyen); ez magában foglalja az adók és díjak, illetve a foglalás során hozzáadott egyéb szolgáltatások(pl. elsőbbségi beszállás) díjainak mindennemű változását is. Ha az új teljes viteldíj alacsonyabb az eredetinél, ez nem jogosít fel visszatérítésre, kivéve az alacsonyabb adók és díjak összege esetén. Tegyük fel, hogy két utas számára végzett foglalást egy adott napon, és a foglalás egy utas számára 10 euró volt; a promóció felhasználásával (ha nem vásárolt egyéb szolgáltatásokat és nem adott hozzá nagyméretű kézipoggyászt, illetve nem adott fel poggyászt) 26 euró a végösszeg (lásd a fenti 6. szakaszt). Tegyük fel, hogy ezután módosítani szeretné az indulási időt. Ha ebben az esetben az új viteldíj 16 euró az eredeti 10 euró helyett, akkor az első utas esetén ki kell fizetnie az eredeti 10 eurós és az új 16 eurós viteldíj közötti különbséget (azaz 6 eurót), a második utas esetén pedig ki kell fizetnie az eredeti 0 eurós és az új 16 eurós viteldíj közötti különbséget (azaz 16 eurót), így ebben a példában ki kellene fizetnie 22 eurót, valamint azalkalmazandó utasonkénti járatmódosítási díjat.

A Telefonos Ügyfélszolgálat javaslatára elküldtem panaszomat irásosan a Wizz Air-nek, melyre ma érkezett a csatolt válasz. Kérésem a fenti pontra hivatkozva elutasitásra került természetesen. Nos ez alapján valóban nincsen alapja a reklamációmnak. 

Ugyanakkor:
- Miért nem érhető el közvetlenül a promóciókra vonatkozó Üzletszabályzat? 
- Miért engedte a Wizz Air promóciós jegyhez a Wizz Flex megrendelését? 
- Miért nincs a Wizz Flex szolgáltatás leírásában, hogy promóciós jegyvásárlásra nem vonatkozik? 
- Valóban tisztességes eljárás az, hogy a 200,000 Ftos jegyekre (amik ugye az akció nélkül 400,000 Ft-ba kerültek volna...) egy módositás miatt rá kell fizetnem még majdnem 200.000 Ft-t, holott az adott időpontra a jegyek ára újonnan vásárolva kb. 144.000 Ft? Azaz, a Wizz Air, nekem cirka 600,000 Ft-ért akarja eladni az egyébként kb 144,000 Ft-ba kerülő jegyeket??? Úgy, hogy van megrendelve egy olyan szolgáltatásom, ami a módositást dijmentesen teszi lehetővé?

Kérem szives segitségüket a fenti kérdések megnyugtató rendezésében, illetve abban, hogy a járat dátumának módositása dijmentesen megtörténjen részünkre.

Tisztelettel,

K.A.

Csatoltam a Wizz oldaláról készült pr. screen-t, amit anonimként belépve készítettem a kérdéses napra... Cuki nem?

Nyilván, nem mondom, hogy sose többet nem megyek Wizz-el, mert sajnos pl Bp-ről Malagára csak ők vannak közvetlenül, szóval nem a sz*rrágásomnak köszönhető, hogy fapadost használunk... de ez az eljárásuk akkor is gusztustalan. Legalább más ne essen bele ebbe a csapdába.

Köszi ha megjeleníted.

Üdv,

Andrea

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szelidorzo 2015.07.31. 14:54:29

Ej vadász, vadász!

Ez egy olyan akció, mint a Hiperekben, meg a CBA-ban összecsomagolnak 3 terméket, hogy qrva akciós áron többe kerül, mintha a három terméket külön megveszed!

Számolni, számolni, mert ha nem akkor átbasznak!

Egysimaegyfordított 2015.07.31. 15:09:35

Na , gondoltàk akcijóban kapnak ingyenjegyet arra minden ugyanugy vonatkozik.

Egysimaegyfordított 2015.07.31. 15:12:01

Én nem is értem megint eztet.

hobbitroll 2015.07.31. 15:13:10

vadász ... vadász ...
ettől függetlenül a wizz szarjon sünt

Tapmancs 2015.07.31. 15:13:56

200ezer? Ez komoly?
Majdnem hetente repülök Európán belül, de 200ezernek még a közelében sem voltam.
A kérdések jogosak, a fasz kivan a trükköző cégekkel!

gabors 2015.07.31. 15:22:11

ez mar hetvegi ???

elso-e ???

amugy rettentesen sajnalom a posztolot hogy sajat maga rajott

" De leginkább, ne vegyen akcióban jegyet, mert orbitális nagy átvágás az egész."

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2015.07.31. 16:26:45

most adjam elő a hajtók dalát vagy ráér később is?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.07.31. 16:41:03

@gabors: Azért az sem korrekt, hogy állít valamit a cég, aztán kiderül, hogy nem is.

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.07.31. 16:41:47

Régebben sokat repültem géppel, de mostanság inkább munkahelyről, páros lábbal... :(

Slatyek 2015.07.31. 16:43:46

Nem szokásom, de most tényleg nem értem a posztolót:

Vett két jegyet:
A ára 200.000,- Ft
B ára 0,- Ft

Most módosítja olyanra, aminek 2x70.000,- az egységára.

Így fizetendő:
70ezer - 200ezer = 0
70ezer -0 = 70ezer (x2, mert gondolom vissza is jönni szeretne)

Nincs itt semmi átverés a Flexszel, poszter elbta amikor hiperakciósnak gondolta a 200as vételt... Nem csoportos utazást vásárolt, hanem 2 jegyet, az hogy a Wizz ezt tényleg külön jegyként kezeli, szerintem teljesen normális.

Slatyek 2015.07.31. 16:51:03

@Slatyek: Csak félregépeltem, helyes matek

A jegy 2x100ezer
B jegy 2x0ezer

így fizetendő
A jegyre 70-100 + 70-100 =0ezer
B jegyre 70-0 + 70-0 = 140ezer

Ne vigye magával a második személyt, és egyből nem kerül semmibe módosíttatnia a jegyét...

FDToth 2015.07.31. 16:54:28

sosem szabad bedőlni ezeknek az akciókat, soha!
Én ha tehetem akkor az esyjet-tel meg a transaviaval utazom, ott nem szokott semmilyen probléma lenni, sokkal egyszerűbb és átláthatóbb az egész rendszerűk. persze a wizzair ugye magyar...

gabors 2015.07.31. 16:55:33

@ColT: szerintem itt van a gondja a posztolonak ...

"Úgy, hogy van megrendelve egy olyan szolgáltatásom, ami a módositást dijmentesen teszi lehetővé?"

Ezt nem ertelmezi jol !!! nem a valtoztatas ingyenes hanem csak a valtoztatasi dijat engedik el....

mert akkor ha "ingyen" lehetne a jaratot modositani akkor malaga helyett tokyio-ba mennek inkabb ingyen valtoztatva ... az jo lesz ???

Namost az akciok azert vannak hogy a WizzAir mint tarsasag tobbet tudjon keresni ....

Az az alap hogy ilyen akcios jegy csak akkor eri meg ha tutti nem kell valtoztatni semmit....

Rosszindulatú Vászka 2015.07.31. 17:15:58

Nagypapiék egy időben naponta repültek Londonba. Még aznap vissza. Ingyér.

Atörökk 2015.07.31. 17:52:23

@sugargiraffusplumps.: inkább hívjuk meg posztolót egy útra a Jag-airrel, átszállással a Huntair járatára.

Atörökk 2015.07.31. 17:53:26

@Rosszindulatú Vászka: ők nem a Wizzairral voltak, ugye?

Atörökk 2015.07.31. 17:54:57

@Az antiochiai szent kézigránát: posztolót akció keretében meghívta a Wizzair az Oral inferno c. filmre. HD minőseggben.

Az antiochiai szent kézigránát 2015.07.31. 18:07:41

@Atörökk: Remelem ketszazert mar eleg jo gepet kapott hozza.

Rosszindulatú Vászka 2015.07.31. 18:51:29

@Atörökk: várjál csak... nem, biztos, hogy nem. Meg sztem jegyük sem volt. Igaz, poggyászuk se nagyon.

Aureliano Buendía 2015.07.31. 20:21:16

@sugargiraffusplumps.: ő, ez akkor egy felhívás volt keringőre. Kihívás elfogadva;)

Escaped 2015.07.31. 20:22:22

@Az antiochiai szent kézigránát: Igazi drónkamerával. Izé, kamerás drónnal, márminthigy kínai kvadrokopit egy Pajtás géppel.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.07.31. 22:06:15

Zsidó temetésre hogyan kell öltözni? Mit kell vinni? Pár szál virágra gondoltam.

Vigyázzatok magatokra! Vészesen fogynak a barátaim...

Manyecska 2015.08.01. 03:39:35

@Az antiochiai szent kézigránát: megvot koszi.p ket het elvonad utan.fura az uram hajjal..sosem lattam igy nyammm.xd itten horkol xd

Troppauer_Hümér 2015.08.01. 07:56:30

@atpijkamo: Dollármintás öltönyben. Vigyél pár aranyrudat. Mindmeghalunk.

ps: Nehogy azzal biztasd a hozzátartozókat hogy ne lógassák az orrukat!

Escaped 2015.08.01. 14:30:12

@atpijkamo: Virágra ne gondolj! Inkábbnkavicsra. Ha hithű, akkor nem zsidónak nincs keeresnivalója a koporsó, a sír közvetlen közelében. Kondoleálni nem a tömeg megy a gyászolókhoz, hanem ők mennek át a sorfal között.

Ha nem vallásosak, mind1.

Escaped 2015.08.01. 14:32:16

@Troppauer_Hümér: Aha a gyászolóknak szokás borítékot adni, bár csak a caládon belül.

Manyecska 2015.08.01. 18:15:27

@atpijkamo: a szőrös gyereknek /a kutya../ tegnap negyvenfokos láza volt..

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.08.01. 18:16:34

@Manyecska: Az nem láz, más az alaphőmérséklete egy állatnak, mint az embernek.

Manyecska 2015.08.01. 18:24:22

@atpijkamo: azt tudtam, de a doki szerint így is sok. 41 fokon kicsapódnak a fehérjék már--megsül az agya:( kapott hörgőtágítót.is:)

igazságos 2015.08.01. 19:49:28

UTÁLOM AZ ILYEN MARHÁKAT, AKIK KÉT NAPON SZ@ROZNI KÉPESEK.

Menjé inkább traktorral, b+.

igazságos 2015.08.01. 19:53:58

Most vagy két nappal többet maradsz, vagy két nappal kevesebbet, de minek ennyiért sz@rozni, k@rvára nem értem.

Még ha 3-4 napról lenne szó, hát akkor is.

A hotelbe zsebbe mindent meg lehet oldani, plusz két napot kibírnak szezonba is.

Ha meg hamarabb kellene hazajönni, az úgyse nyaralás, mert az egyből kib@szás, ha beleszámoljuk az utazási időt is (3-4 óra kell mindenhová minimum)

AKKOR MEG MÁR NEM MINDEGY AZ A KÉT NAP!?

Ezek a nyomorult balfék pancserek, akik saját magukat b@sszák tökön, oszt még örülnek is nekik, meg büszkék is rá.

Há nem tudom, én 200-ér voltam Amcsiba, de decemberbe vesszük a jegyet és május végén utazik a nép, szal kell minimum fél év előre látás a jövőbe.

Akármilyen indok is a módosítgatás, két napért b@szod ennyit cirkuszolni, ott van a jegy adott időpontra, oszd be, ha kell mégy, ha nem, akkor nem mégy.

igazságos 2015.08.01. 20:00:41

Ha meg +4 nappal többet maradnak, hát én lebeszélném őket, az biztos.

Amit megbeszéltünk, ami a jegyen van, ahhoz tartsd magad, vagy perkáljon az, aki többet maradna.

Az idő pénz, DE NE VARIÁLJÁL, ha repülőjeggyel utazol, addig maradsz, ameddig a jegyed szól, ha nem teccik, majd később úgy fogod venni a jegyed.

Amúgy a British Airwaysnél is bármilyen alap módosítás simán benne van 50-60 ezer forintba, és ez még nem az időpont átrakás.

igazságos 2015.08.01. 20:06:43

Szóval én ilyenkor körberöhögném ezeket, a szülőket befenyíteném, a munkahelyet lesz@rnám, szabadságot is kitolnám. Már aki ki tud pengetni repülőjegyekre ennyit, azt biztos elengedik, ha felmutatod a munkahelyen a jegyedet.

Olyankor nincs apelláta a főnöknek sem. Persze, a mi esetünkben is szívta a fogát, nem akart elengedni a szülővel együtt Amerikába, mondván, dolgozzon inkább itthon.

Közölték vele, hogy itt a repjegy, nem kérdeztük a véleményét, megy, de nem rúgták ki. :)

Hát ilyenek itthon a magyar kisfőnökök,inkább csak irigy volt a nő.

Még hogy fizessek a módosításért 180 ezer forintot.

Ha a szülőknek nem tetszik, inkább veszek én is 200 ezerért jegyet, oszt én előbb hazajövök a társammal, a szülők meg tovább maradnak két napot.

Megéri.

igazságos 2015.08.01. 20:08:16

Problem solved.

Nem kell megköszönni poszter.

:)

igazságos 2015.08.01. 21:02:40

@Tapmancs: lehet, hogy elmennek közbe Dubajba, valahol megállnak, s benne van a szállás is 1 napra

Mi az, hogy ÚJ VITELDÍJ ÉS A RÉGI KÜLÖNBÖZETE!?

Há nem új jegyet vesz a poszter b+, hanem a régit módosítja, ennyi erővel elmegy a legközelebbi pénztárba, oszt vesz magának új időpontra új jegyet, mert még mindig jobban jár, mintha a régit módosítaná.

AKKOR NINCS ÉRTELME AZ AKCIÓNAK, kedves vizz@r.

Escaped 2015.08.01. 22:21:11

@ColT: Elfogytak a nickek? :-/ Már csak szivar hiányzik!

PannonBoy 2015.08.01. 22:48:25

Ezt most nem értem. Kapott egy ingyen jegyet és fogyasztóvédelemhez fordul?
Tény, hogy a Flex-et nem könnyű követni, de alapvetően egy hasznos szolgáltatás, csak tudni kell használni.

Escaped 2015.08.01. 23:14:03

@PannonBoy: Asszem az a baja, hogy a fizetetett + ingyenjegy módosítása többe kerül,mintha most venne két /nem akciós/ jegyet.

gabors 2015.08.01. 23:22:24

@PannonBoy: "Tény, hogy a Flex-et nem könnyű követni, de alapvetően egy hasznos szolgáltatás, csak tudni kell használni. "

ez nem kicsit onellentmondas ... a flex arra van kitalalva hogy flex-eli a wizair nyereseget (flexing azt is jelenti hogy megnyujt kinyujt .... pontosan ezt is teszi megnyujtja a szamlat !!!)h

gabors 2015.08.01. 23:24:39

@Escaped: "szivar hiányzik! "

??????? hova/miert/minek ????

:-)

leptem

(sajnalom megegyszer a poszt-tolot hogy sajat penztarcajan kellett hogy megtanulja hogy azt hogy akcioval a wizair nyer MINDIG )

Black Hole 2015.08.01. 23:25:01

Én az egészben csak egyetlen egy dolgot nem értek! Mit keres Oszkó Péter a Wizzairnél?

gabors 2015.08.02. 01:15:03

@Black Hole: "Mit keres Oszkó Péter a Wizzairnél?"

penzt ??? money??

influnce ??? befolyas ??? (mint lobby)

Escaped 2015.08.02. 01:23:31

Miközben megmentette a Malévot, hirtelen beröppent a wizzairbe.

Black Hole 2015.08.02. 01:31:08

@gabors: persze, világos. Az ember ezért üzletel. Igaziból én az egészben csak egyetlen egy dolgot nem értek! Mégpedig azt, hogy mit keres Oszkó Péter a Wizzairben?

gepnarancs.hu/2012/02/mit-keres-oszko-peter-a-wizzairben/

Manyecska 2015.08.02. 09:04:17

@atpijkamo: olyan vagy mint a páÁrom: ennyiért már altassa el. :P jó, ő is macskákat preferálja, praktikum szempontyából mellesleg a miénk egy vérmes egérgyilkos volt:) még a függönyt is letépte karnisostul:DD amikor ráugrott. orosz kék volt. Vásenka.:D @igazságos: milyen társ? nem is mesélsz?? tudod...:P

2015.08.02. 10:45:23

@atpijkamo: Zsidó temetésre hogyan kell öltözni? Mit kell vinni?

Ásót!

Manyecska 2015.08.02. 10:58:41

Asszonták egy ámerikai filmben a "tökolcsó.com" honlapon vettek valamit tökolcsón szóval ne higgyétek hogy mágyár találmány a megszivod.hu és társai :D

Manyecska 2015.08.02. 11:00:43

@Cicmen: aztat én kérek /meg sodrófát:D/ mer a párom mega bátyám sörözni fognak du. itt jézusatyaég ha ez a kettő össszeül kő kövön nem marad!!! ráadásul egy napon születtek bazze, még meg is értik egymást:DD Milyen praktikus vagyok ugye?:P ON

PongLenis 2015.08.02. 12:31:59

Baszki 200 ezernek meg csak a kozelebe se voltam DUB-BUD viszonylatban nemfapadossal. Kurva nagy akcio...

megamenn 2015.08.02. 13:55:05

a poszter egy fasz. ugorgyunk.

gabors 2015.08.02. 15:25:54

@Black Hole: a cikk nem kicsit zavaros ....

"Ennek a nagyfokú tápos kis geciségnek az egyik legkézzelfoghatóbb jele"

kb eddig birtam cernaval ....

amugy ki fasz az az Oszko ????

gabors 2015.08.02. 15:29:44

@Cicmen: :-)

Magyarorszag Jobban teljesit ! A keszulo reformok szerint mndenkinek maganak kell majd megasnia a sirjat elore !!!

gabors 2015.08.02. 18:45:56

mi van meghalt a homar ???

itt ulok a Long Island-i tengerparton (meleg van meg minden) vannak siralyok, vadludak, hattyuk meg vad nyulak ....

es semmi nem jon a homaron ???

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.02. 21:57:25

@gabors: nem nagyon tudok irni, mert itt a Seychelle-szigeteken szar a terero, meg egy gyumolcsgalamb allandoan raszall a klavira, nem beszelve a bulbulrol, meg van nehany fecske is
egy oriasteknos meg ragcsalja a labujjamat
igy nehez

joska61 2015.08.03. 10:16:39

Ilyen ez az apró betűs rész.

cupcake25 2015.08.03. 11:25:07

Én nem szoktam repülni, de 200.000 pénz 1 db jegyért (jó-jó 2 db, de ugye az egyik ingyen volt, tehát tulajdonképpen 1 db jegyért) eléggé horror drágának tűnik... De azt hiszem már többször volt poszt itt a homáron is arra vonatkozóan, hogy Wizzéknél ezeket az akciókat nem szabad használni, mert kb 1,5x annyit fizetsz a jegyért mintha akción kívül vennéd. Ráadásul mint látható még jól meg szívatnak egy jóféle külön üzletszabályzattal, az meg nekem alapból sántít ilyenkor, hogy kiemelik, hogy a különbözetet nem fizetik. Mekkora akció az, ahol előfordulhat hogy ha 2 héttel később foglalsz ugyan így jegyet, akkor az annyival lehet olcsóbb hogy már érdemes legyen a különbözetet visszakérni? Egyébként pedig úgy tudom fapadosnál úgy működik, hogy minél előbb foglalod le a helyet, annál olcsóbb a jegy nem? Na már most ti 2-2,5 hónappal korábban foglaltatok jegyet, de ha most megnézem a BUD-AGP (Malaga) utat, akkor oda 68 ezer / fő vissza meg 90 ezer / fő és ez csütörtöki indulással, és jövőhét szombati érkezéssel. Mondjuk ehhez az árhoz képest viszont spóroltás 116 ezer pengőt. :D

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.08.03. 12:28:24

@Cicmen: Nem, goj a közelébe nem mehet. Zsidóknak kell vinni a koporsót, csidóknak eltemetni.

2015.08.03. 14:55:02

malaga wizzairrel 200ért!? nórmális?

budapest - tokyo 150 oda-vissza rendes társasággal

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.08.03. 15:19:17

@gabors: Ehem. Talán feltűnt neked is, hogy Hilda elüldözött jónéhány tagot. Nem lehet azt mondani, hogy a krémje maradt. (Én nem számítok.)

gabors 2015.08.03. 15:34:31

@atpijkamo: idolegesen (24 ora) en is ki voltam tiltva mar ketszer egyiknel sem tudom MIERT... szerintem igy nem tisztesseges a moderalas ha ezt annak lehet hivni..

az internet oskoraban amikor facebook/twitter helyett levelezo listak voltak en is moderaltam egyett ... mindig megirtam az illetonek hogy ez vagy az a komment nem kosher irja at, vagy ne, de igy nem jelenik meg ...

kitiltani is egyszerubb volt mert nem voltak ingyenes eldobhato emailek akkoriban...

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.08.03. 15:39:14

@gabors: A coommentcomról tanulta, Hatt már csak unalmában is tiltogat.

Egyrészt munkával járna, másrészt sok bunkónak hiába magyarázza az ember. Én is egyszer elmondtam, másodszor már szó nélkül töröltem és a kedvenc kifejezéseit tiltólistára tettem, majd bámul.

Black Hole 2015.08.03. 17:07:14

@gabors: hát én addig sem olvastam el :)
Amúgy Oszkó Péter ha minden igaz, talán a Bajnai kormányban volt valaki? Lehet a Malév megmentése rá várt, míg ő benn van a konkurens cégben? Asszem valami ilyesmi volt, de nem biztos.

2015.08.04. 01:05:36

@atpijkamo: Nem, goj a közelébe nem mehet. Zsidóknak kell vinni a koporsót, csidóknak eltemetni.

Akkor dobni kell az ásót!

vbn 2015.08.05. 14:11:25

@Escaped: A Wizzair-nél O.P. kezeli a Flex-et! :-)

KennyOMG · http://etkt.blog.hu 2016.08.02. 21:22:28

Ez tok jo,, a Wizz ugyanazt csinalja, mint a nagyobb legitarsasagok.. Vannak kulonbozo tarifaik, amik novekvo arban vannak sorbarakva. A kedves poszter megvett "akcoisan" valami brutal draga jegyet, mert akkor "valahogy" az volt lerheto, ozst jonapot. Most modositani akarna, amire a Wizz azt mondja: 1) a jegy koltsege eddig 200k huf + 0 huf volt, 2) "Továbbá felhívom figyelmét, hogy nincs lehetőség alacsonyabb jegyár-kategóriában megvásárolni a repülőjegyet" Azaz tokmindegy mit csinal a poszter, a wizz meg fogja probalni kivasalni belole a masik jegy utan fizetendo 200k huf-ot (azert 183k, mert gondolom a repteri illetekeket erre is ki kellett pengetni). Egyedul meg nem lehet modositani, lasd szabalyzat.

Kalap le, kurva jol kitalaltak.

ui: ha mar foglalasi kodokkal dolgoznak ok is, akkor a faszert nem lehet latni foglalas kozben? Blogmotor meg szaron sunt, feher alapon feherre gepelek.
süti beállítások módosítása