Tékozló Homár

További károsultakkal vágott neki a Voltnak a Hotel Fagus/Frissült a hotel nyilatkozatával

2016.07.01. 14:33 | Homár Hilda | komment

screenshot_2016-07-01_11_50_06.png

A Homáron májusban szerepelt már a soproni Hotel Fagus, mert olvasónknak csak a helyszínen sikerült értesülnie arról, hogy a szálloda felszámolás alá került, és lőttek a családi pünkösdi hosszúhétvégézésnek. A hotel új tulajdonosa akkor közleményben igyekezett megnyugtatni a kedélyeket. Károsultak nyilván szép számmal vannak, a poszt alatt megtudhatják, mit tehetnek.

Az ügynek egyébként külön pikantériája, hogy 3 évvel ezelőtt gyakorlatilag ugyanebben a helyzetben volt a hotel, csak akkor még a most előző üzemeltetőnek számító Creative Hotels magyarázkodott a FB-on arról, hogy nem ő, hanem az előd ment csődbe. Kérdem én, mi folyik Sopronban?

Tisztelt T. Homár!

A Travelminute-n keresztül a  Creative Hotels Kft./nél foglaltunk Sopronba a VOLT Fesztiválra munkaügyben egy szobát 5 éjszakára a Hotel Fagusba, közel 250 000 forintért.

Ma szerettem volna módosítani a foglalásomat, és a honlapon azt találtam, hogy az előző tulajdonos elpárolgott, nem létezik, az új üzemeltető kér mindenkit, aki szobát foglalt, az telefonáljon nekik. Én így is tettem. Nem vették fel. majd levelet írtam, mire visszahívtak, és szóban azt közölték, hogy újra ki kell fizetnem a szobát, ha ott akarok megszállni, igaz, csak büféreggelit tudnak adni, és wellness az sajnos nincs, olyan állapotba hagyta a wellness részleget az előző üzemeltető. A kérdésemre elmondták, hogy a 49 000-es árból 5000 forintot tudnak engedni, ez a kedvezményes ár. Elmondtam nekik, hogy ez teljességgel tisztességtelen, de ez nem hatotta meg őket, elmondták, a foglalási szoftvert is elvitte az előző tulajdonos, ők a károsultakat még értesíteni sem tudják.

Jó eséllyel 399 dühös vendég csak a leutazás után fogja észlelni, hogy egy 4*-os wellness szállodai szobát 2-szer kell kifizetnie, wellness az nincs, a szolgáltatás minősége pedig ad hoc. Esetünkben bruttó 500 000 forintért!!! Előzetes kérésemre ígérték, hogy hivatalos értesítést is fogok kapni, de idáig ez nem történt meg.

Kérem T. Homárt, mielőbb tegyék ki a cikket, érzésem szerint egy eladott teltház esetén minimum 400 fő fizetett előre, és nem fog kapni a pénzéért semmilyen szolgáltatást. Az új tulajdonosnak azért, hogy a Fagus márka ne kopjon el, a gyors pénzkeresetet érdemes lenne egy másik stratégiával felváltani, ahol talán a károsultak kártalanítását egy ennél jóval kedvezőbb árral, megfelelő felvilágosítás nyújtásával lehetne elkezdeni, illetve avval, hogy az előző cég felszámolója elérhető legyen a fesztivál kezdetétől a végéig a Fagus-ban, ahová 27-től 2-ig károsultak tömkelege fog megérkezni. Kíváncsi vagyok rá, hogy mi lesz a helyzet megoldása, a helyszínen. Az biztos, hogy perek sokasága fog elindulni.

Üdvözlettel:

VE

UPDATE

A tegnapi napon megerkeztunk Sopronba hogy atvegyuk a kifizetett szallast.

A hotel jelenlegi igazgatojakent bemutatkozo szemely fogadott minket. Allitasa szerint mar tobben rendorseghez fordultak hasonlo problemajukkal, mi is megtehetjuk ezt.

A bejaratban biztonsagi szemelyzetnek latszo emberek ultek es csak a foglalassal rendelkezoket engedtek be allitasuk szerint.Szerinte uresen vettek at a szallodat az elozo uzemelteto hibaja az egesz. Ok 10 szazalekos kedvezmenyt tudnak adni. Megjegyeznem ez nem kedvezmeny, ez a jelenlegi listaar, ami a wellness reszleg uzemkeptelensege miatt van ervenyben.

Akkor tavoztunk es termeszetesen zsebre tettuk a 250 000 forintos kart.

Az ekezetek hianyaert elnezeset kerem sajnos az ujjonan szerzett szallason nincs wifi, igy telefonrol kommunikalok.

A VOLT egyik, a sajat voltos oldalukon is meghirdetett kiemelt szallasarol van szo, nekik is irtam valaszukban az ugy kivizsgalasat igertek, ez termeszetesen nem tortent meg. Kerdesemre a magat igazgatonak mondo, de be nem mutatkozo ferfi allitotta, hogy ok a Magyar Szallodaszovetseg tagjai. Ezek utan nem nagyon ertem mindez hogyan lehetseges.

Ha mindez igaz, egy szallodatulajdonos az uzemelteto ceget egy evben tobb alkalommal lecsereli, a szobakat igy tobbszorosen ertekesitve.

A levelet elüldtük a tanácsadóknak, akik így látják a helyzetet.

Kedves VE!

A korábbi üzemeltető  a Creatíve Hotel Consulting Kft. eljárása valóban nem volt tisztességes, sőt akár még a büntetőjogi felelősség kérdése is felmerülhet. 

A cégadatok szerint a gazdasági társaság 2016. április 12. napjától áll felszámolási eljárás hatálya alatt, a cég jelenlegi képviselője pedig a LaSalle Informatikai és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság képviseletében eljáró Tóth Edit felszámoló. 

A rendelkezése álló információk alapján úgy tűnik, hogy az új üzemeltető nem jogutódja a felszámolás alatt álló gazdasági társaságnak, ezért az a helyzet áll elő, hogy a szolgáltatás igénybevételéhez sajnos újra ki kell fizetni az új üzemeltetőnek a szállásdíjat. Persze, ha egyes szolgáltatások jelenleg nem vehetők igénybe, úgy az új üzemeltető az eredetileg meghatározottakhoz képest csak kisebb összegű díjra tarthat igényt. A korábbi foglalás költségét pedig a felszámolónál lehet bejelenteni. 

A korábbi üzemeltető azzal, hogy a szálláshelyet annak ellenére kínálta, hogy tudatában lehetett a cég fizetésképtelenséggel fenyegető helyzetérő, - hiszen a foglalásban meghatározott fizetési határidő és a felszámolási eljárás időpontja egybeesik - tisztességtelenül járt el. Ugyanebből az okból akár a büntetőjogi felelősség kérdése is felmerülhet.

A hitelező igény bejelentése mellett tehát megfontolandó az ügyben valamennyi körülmény pontos mérlegelését követően a fogyasztóvédelmi hatósághoz bejelentés benyújtása a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat vélhető megvalósítása miatt. Ha úgy gondolod, hogy szeretnél továbblépni az ügyben, feljelentést tehetsz az illetékes rendőrkapitányságon.

UPDATE

Az alábbi nyilatkozatot kaptuk a hotel Fagus jelenlegi vezetésétől:

A Hotel Fagus új vezetősége sajnálja az előző üzemeltető hanyagsága miatt kialakult helyzetet, és bízik benne, hogy legalább részben enyhíteni tudja vendégei veszteségeit az új foglalás esetén a szoba árában érvényesített kedvezménnyel. A szálloda emellett biztosítja vendégeit, hogy munkatársai mindent megtesznek majd a vendégek kényelméért és nyugodt pihenéséért. A működést a korábbi, már felszámolás alatt lévő üzemeltető úgy függesztette fel, hogy a tulajdonostól, illetve a felszámolótól erre nem kért engedélyt, a szálloda épületét nem adta át, emellett sem a tulajdonost, sem a vendégeket nem tájékoztatta megfelelő időben előre az általa regisztrált és visszaigazolt foglalásokkal és a bezárással kapcsolatban. A hotel korábbi üzemeltetőjének felszámolásával kapcsolatos kérdésekkel, továbbá a felszámolóval vagy a foglalásokkal kapcsolatban érdeklődők információkat a lasallefelszamolo.hu oldalon találnak.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért 2016.07.01. 14:37:07

Juuuuj ujpoooooooszt. Vajon szare. Irany olvasni

Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért 2016.07.01. 14:40:12

Jo, a nyelvtant ez se ismeri, innentol nem is erdekel. De arra kivancsi vagyok a ./nel az milyen regex... Mert nemtudom eldonteni, hogy csak elbaszta-e es valojaban az n-t akarja escapelni, vagy ez szandekos.

atpijkamo112 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.07.01. 14:42:09

A botcsinálta tanácsadó szar tanácsot adott. A bankodnál kérd vissza a bankkártyádról levett pénzt.

atpijkamo112 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.07.01. 14:43:29

@Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért: Kötőjelet akart. Az angol billentyűzeten ott van a per jel, ahol a magyaron a kötőjel.

Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért 2016.07.01. 14:45:50

@atpijkamo112: Ez nehany dolgot megmagyaraz. Bar azt nem, hogy miert szeretik az emberek kozszemlere tenni azt, hogy keptelenek helyesen irni.

atpijkamo112 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.07.01. 14:47:06

Többször hibásan szerepel, ezért tisztázzuk! A szálloda tulajdonosa nem ment csődbe, nincs felszámolás alatt. A szálloda korábbi üzemeltetője ment csődbe, az van felszámolás alatt.

A szálloda meg nem is mehet csődbe, legfeljebb lecsúszhat a domboldalon, ha nem elég mély az alapozás, és nagyon felázik a talaj.

enrico palazzo 2016.07.01. 14:47:26

Igazi magyar vállalkozás, magyar körültekintő foglalás, magyar ügyintézés, magyar hatósági vizsgálat/eljárás. Annyira büszke vagyok ilyenkor...

atpijkamo112 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.07.01. 14:51:34

@Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért: A ragozással némi gondja van, de az egész nem tragikus, sokkal rosszabbalat szoktunk látni. Még a fogalmazás is érthető.

Szerintem ez díjat érdemel: "hogy a Fagus márka ne kopjon el"
Fagus??? márka???

Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért 2016.07.01. 14:53:09

@atpijkamo112: Meg a tobbszorosen osszetett mondatokkal, a vesszokkel es ilyenekkel :D De teny, volt ennel rosszabb is

Darth Revan 2016.07.01. 15:40:49

Hogy fizettek? Anno a Malev csodkor a bank ripsz-ropsz visszaadta a hitelkartyaval fizetett repjegy arat.

gabors 2016.07.01. 15:47:09

Hitelkartyaval kell foglalni arrol csak az egy napot tud levenni HA nem mondja le a vendeg vagy nem er oda kello idoben.

Elore fizetni ??

The Crazy One 2016.07.01. 15:48:41

@gabors: másra most nem vagy kíváncsi? :D

Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért 2016.07.01. 16:02:06

Uncsi poszt, Helga. Kerunk ujat. Es ne legyen szar.

ancsika 2016.07.01. 16:07:31

1. milyen üzleti okok miatt kell wellnesz szállodában megszállni?
2. miért fizetsz előre?
3. ha telefonról írsz akkor is vannak ékezetek hacsak nem valami szürkeimportos magyar nyelvet nem ismerő telefon az... (tovább tart és akkor mi van sietsz sopronba?)

atpijkamo112 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.07.01. 16:10:42

@gabors: "Elore fizetni ??"

Ha előre fizetett, az csak azért lehetett, mert csak úgy kapta meg ilyen olcsón.

gabors 2016.07.01. 16:18:08

@The Crazy One: meg nem varok egy kicsit .....

lehet ez a hetvegi ????

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2016.07.01. 16:27:25

@ancsika: egy jó kis jacuzziban sokkal jobban megy az üzletkötés.

2016.07.01. 16:29:18

Szerintem a posztoló kicsúszott a banki visszaigényelhetőség időszakából, ami általában 45 nap, a paypalnél talán 90. Biztos, eszébe jutott ez az opció. Szóval, mehet a rendőrség után a felszámolási biztoshoz bejelenteni az igényét. De szerintem keresztet vethet a pénzére, a többi 399 vadásszal együtt.
Nem értem, hogy képesek emberek negyed millát kifizetni anélkül, hogy utánanéznének, kinek is teszik ezt. 10 perc alatt talált volna elég elrettentő történetet a Fagusról ahhoz, hogy inkább sátorozni menjen egy kempingbe, mint nekik fizessen.

McZozo 2016.07.01. 16:36:48

@Darth Revan: Ugy tom annak van nemi idokorlatja hogy meddig kerheted vissza. MAlevnel a specialis eset miatt adtak vissza meltanyossagbol mindenkinek tudtommal. Itt jo eselyel sokan mar joelore megvettek lefoglaltak a helyuket. Nem lennek meglepve ha a bank elhajtana azon ugyfeleket akik mar kifutottak x hataridobol.

Dezsike 2016.07.01. 17:18:14

250 rugó 5 napért? Én megúsztam 20 rugóért ugyanennyi időt, igaz az ország másik sarkához közel, Debrecenben, nem pedig Sopronban. Persze se kaja, se wellness, se semmi, csak egy picike szoba két összetolt ággyal. De kell ennél több? Ha valahova elmegy az ember jó eséllyel vagy van már programja (esetemben is volt előre kifizetett program, a posztoló esetében is VOLT), vagy ha nincs akkor se a szállodában tölti az egész napot, hanem elmegy várost nézni és csinál magának. A szállás csak azért kell, hogy legyen hova menni aludni, mert olcsóbb és időtakarékosabb, mint minden nap oda-vissza utazni (ennyi pénzből a posztoló akár minden nap elmehetett volna Budapestre és vissza). Ha pihenni akarok azt tudok otthon is, ingyen.

Warcraft4 · http://warcraft4beta.blogspot.com/ 2016.07.01. 17:31:00

napi 50 ezer ft?:D én 1 ért szoktam enni

Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért 2016.07.01. 18:19:06

@Warcraft4: De a maradek negyvenkilencet kolthetik am masra is. Vagyis inkabb kilencvenkilencet

CID. 2016.07.01. 18:36:41

@ancsika: Tiedről meg az ékezeteket lopta ki valaki. Ha papi meglátja ezt a központozást, lesz nemulass:D

CID. 2016.07.01. 18:40:45

@Dezsike: Ezt már hallotuk, neked az a jó, neki meg amaz. Tény és való, nem a szálláson kell tölteni az egész üdülést, de lehet valakinek nem mindegy, ha hazaér egymegész napos túrázásból, hol lazulhat, pihenhet.

vizsla_barat 2016.07.01. 18:46:41

@atpijkamo112: az hittem ez csak fejlettebb orszagokban mukodik.

Firestarter.18 · http://firestarter-18.blog.hu/ 2016.07.01. 18:48:56

Mondjuk én legalább egy Tripadvisor-keresést beiktatok a szállás kinézése és a fizetésre ráböködés között mielőtt kicsengetek 250.000Ft-ot. Vagy a poszter ilyen szerencsejátékos-típus? Már egy éve is írták, hogy nem egy jó hotel, fél éve meg kifejezetten fosnak van titulálva.
www.tripadvisor.co.hu/Hotel_Review-g274909-d616873-Reviews-Fagus_TEMPORARILY_CLOSED-Sopron_Gyor_Moson_Sopron_County_Central_Transdanubia.html

gabors 2016.07.01. 18:52:11

mivel munkaugybe ment nem sajat penzbol ... majd a ceg leirja vesztesegkent ... (gondolom)

elore olyanert fizetni amibol 12 egy tucat ???? (persze ha mas penze akkor nem gond)

Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért 2016.07.01. 18:55:42

@gabors: A bolcs oregeknek volt is erre egy mondasa mas faszaval, meg azzal a bizonyos csalannal.

atpijkamo112 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.07.01. 19:16:10

@vizsla_barat: Kizárólag fejlett országokban működik.

Mondjuk ne lázárt kérdezd, mert újabbn néha kibukik belőle néhány igzaságszerűség is, kérdezd inkább orbánt. Rég lehagytuk a hanyatló nyugatot, a marsutazáson dolgozunk, szerényebb cél szóba se jöhet, hacsaknem a Budai Vár hortikorbeli épületeinek felépítése, és a Városliget beépítése bazinagy épületekkel. Monduk utóbbira nincs pénz, de a fákat azért ki lehet vágni.

bendeguz75 2016.07.01. 19:24:48

Szallast altalaban hitelkartyaval fizetnek. A kartyatarsasaghoz kell fordulni es visszakapja a penzet.

Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért 2016.07.01. 20:49:15

Na de lapos lett a beszélgetés... Csak nem szar a poszt megint? :D

Darth Revan 2016.07.01. 21:02:20

@McZozo:
120 napod van a chargeback-re.

gabors 2016.07.01. 21:06:20

@Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért: "Na de lapos lett a beszélgetés... "

Pedig az index honlapjan is kint van a cikk .... es IGY mar 46-nal repesztunk

FDToth 2016.07.01. 21:33:12

ma magyarországon a felszámolás a legnagyobb üzlet... kisemberek semmit sem kapnak és kaphatnak, a sorban elől a hitelintézeteke, és állami tuéajdonú vagy érdekeltségű szolgáltatók állnak...

2016.07.01. 21:54:23

@gabors: előre fizetnek, mert a Volt fesztivál miatt megy a hisztéria. Elég nagy bizalom kell hogy valaki ennyi pénzt előre kifizessen, de gondolom ment a rinya meg szorongás meg kapzsiság.. csupa negatív érzés, ami megteremtette a maga valóságát a szálloda csalása képében. A képzeletnek teremtő ereje van. Amiben hiszel az lesz. Amitől szorongsz az testet ölt. Csak óvatosan !
(A.J.Coelho)

okleveles naiv 2016.07.01. 22:33:44

Ha nem jogutód, akkor a hiányos szolgáltatásért is annyit kér, amennyit akar, egészen a 3 év múlva menetrendszerűen várható csődig.

Ádám 2016.07.02. 07:07:50

@Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért: nagypofájú! délután mész parádézni? ott a helyed! :):D

Manyecska. 2016.07.02. 08:27:50

Valaki küggyőn már egy goahármat erre az ótvar parasztra..

Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért 2016.07.02. 15:33:29

@Ádám: Még a végén találkoznék veled is? eh? :D

@Manyecs: melyikre?

szelidorzo 2016.07.02. 17:31:31

Vadász, vadász, Te nyitott szájjal rohangálsz a faszerdőben!

Foglalás előtt megguglizom a szállodát.
Előre fizetni a teljes összeget? Max a foglalási díjat! (azt is vicsorogva)

Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért 2016.07.02. 19:12:27

Az egy dolog, hogy ez a hétvégi poszt és olyan szar amilyen. még az is oké, hogy Helga béna, de a faszért nem látom amit írok?? Full fehér a kommentbox, csak a kurzor megy odébb :D

atpijkamo112 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.07.02. 19:29:30

@Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért: Faszé nem teccenek a fehér betűk? Nektek semmi se elég jó.

Fogaggyunk, még a péntek délelőtti posztba is beleköttök.

neet 2016.07.02. 20:08:57

@Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért: ilyen nekem is van, másik gép, másik böngésző, asszem valami krómozott fos.
Azon sírok, de inkább röhögök, h biz. embertípus megveszi ezeket a szirszar telókat, amik qrva okosak, de magyarul írni rajta, na ammá nem megy. Amúgy meg egész nap a telóját böködi, de nincs ideje 3at nyomni az a-n, hogy á legyen, vagy kitudja melyiken mennyit, nekem ősrégi telóm van, és ékezetes, csak strapás. De ha megjelentetek valami sajtófélét, aka komment, amit ezeren olvasnak, csak odafigyelek már a közönségre, hogy mennyire legyen az közönséges, hánem?

neet 2016.07.02. 20:11:19

Ennyi lóvét meg kifizetni ELŐRE ... még jó, h nem biankó ánégyeseket írsz alá, te poszter! Egyik szemem sajnál, másik lemarház, most mit mondjak? Sajnállak.

Manyecska. 2016.07.02. 20:13:10

@neet: nekem nem veszi be ujabban itt az ekezetes betuket de masnak sem..votma'..

Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért 2016.07.02. 20:24:18

@atpijkamo112: Hú, na itt már az a betűket látom.meg a t,k,m,o-t. Fasza. Meg is írom helgának, hogy szarul írták meg a programozóik ezt a szart.Aztán majd savazhattok... :D

@Manyecs: Kezdem lassan azt hinni, hogy a tudtomon kívül drogozok :D

@neet: Dee z nekem gépen fos :D Amúgy meg akkor is a afszom fog ékezetesen írni telefonon. Max ha a tanszékvezetőnek nyalok. Akkor nyilván nem mindegy, hogy fokabel, vagy főkábel :D :D :D

The Crazy One 3om 2016.07.02. 20:46:59

@atpijkamo112: nééém, most kezdődik a lényegi rész, ahol már a helyezéseket osszák. Mindjárt német olasz. Szerdahely felé jégeső közelít, ott Pösten-Budán mi a helyzet?

atpijkamo112 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.07.02. 21:02:14

@The Crazy One harmadik regisztrációja: Úgyis az angolok nyernek, náluk a legmenőbb a foci.

A 2. kerületben meleeeeg van. Jól jönne egy kis jég vagy eső. Most zuhanyoztam, úgyhogy jólvagyok.

Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért 2016.07.02. 22:00:47

Hogy ez a szemet focilobbi is a hetvegi posztra szervezi a nemet olaszt... Nehogy mar meg veletlenul kommentek legyenek itt.................

gabors 2016.07.02. 23:10:13

@atpijkamo112: Nem meg nincs hosszabitas van vagy mi .... lehet itt is 11-esekkel portugalossan dontik el kcsit mar kezd uncsi lenni

Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért 2016.07.03. 00:17:27

@gabors: szerintem az egyetlen akit tizenegyessel kéne innen kirúgi, az helga. :D

JunkieeeBoy · http://junkieeeboy.blog.hu 2016.07.03. 02:53:48

@Pink Petsch: Paypal 180nap már elégrégóta... chargeback a kártyatársaságnál meg simán fél év volt mindigis!

atpijkamo112 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.07.03. 11:35:34

Újabb magyar nóbeldíjas halt meg.
Elie Wiesel 1928-2016

gabors 2016.07.03. 13:19:04

@atpijkamo112: "Újabb magyar nóbeldíjas halt meg."

Biztos vagy ebben ???

Ahoj- 2016.07.03. 13:19:36

Szállást csak booking.com-on foglalj, ott van garancia és nem fogsz sz..pni vele.

atpijkamo112 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.07.03. 15:02:00

@gabors: :)) Totálisan, véglegesen, viszavonhatalanul meghalt. Már a wikipédiába is átvezették a halálozás dátumát.

A szarkazmus detektorodat beolajoztad ma reggel?

gabors 2016.07.03. 17:07:42

@atpijkamo112: nem is arra gondoltam hogy meghalt de meg arra sem hogy nobel dijjas .... :-) (ez nem szarkamus hanem csak sajnalkozok)

kertesz is csak egy b...os tudjuki volt amig nobel dijjat nem nyert (sokaknak meg pont ezert lett)...

vagy az szamit hogy magyar hangzasu neve van a falunak ???

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2016.07.03. 20:30:48

@Minden nyomorult, aki nem találja az ékezetes betűket
Ne legyél már ilyen lusta szar! Tessék szépen kipötyögni, vagy ha kicsit több eszed van, csinálhatsz úgy, ahogy én tettem. Nem olyan rég óta lettem okostelefonos nyomorék, az első döbbenet után a harmadik dolgom volt letölteni egy magyarabb billentyűzetkiosztást, hogy ne legyen kín az ékezetek kikrampácsolása.
Aki erre nem képes, húzzon el egy szerencsésebb országba, ahol ilyen pöckös betűkre nincs szükség!

Advanced Flight 2016.07.04. 00:56:47

"Ha mindez igaz, egy szallodatulajdonos az uzemelteto ceget egy evben tobb alkalommal lecsereli, a szobakat igy tobbszorosen ertekesitve."

Ennyike.

Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért 2016.07.04. 01:49:24

Jó, sajnálják. És ettől most a poszter visszakapja a félmilláját? Vagy a cége, vagy a fasz tudja, végül ki fizetett kinek és mit...

gabors 2016.07.04. 04:44:36

@Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért: "És ettől most a poszter visszakapja a félmilláját?"

Hogy lett a 250,000-bol felmilla ????? ekkora az inflacio ??

Manyecska. 2016.07.04. 06:45:07

@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: mondod te ezzel a fos nikkel? :D Húzzá' az eszkimókhoz bazzeg...

nyakira 2016.07.04. 08:36:10

@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: könnyű befogadni az ékezetnélküliséget és időnként kifejezetten kell. Azt akarod tehát közölni, hogy számodra ez nehézséget jelent és fantáziátlanul ragaszkodsz a kizárólag magyar íráshoz, ez a te problémád és korlátod, szerintem pedig színesíti a kínálatot, az olvasást. Az valóban agyfasz, mikor valaki mondaton, sőt szón belül is keveri az ékezet-ékezettelent, ám ha konzekvensen csak nélkülük nyilvánul meg a nyomorult, az szerintem teljesen követhető és üdítttö. Rááll az agy. Asszem McZozo vagy melyik amelyik tipikus példája az igénytelenségnek, félig a telójára bízza a kommunikációt, néha ő is beleszól a komponírozásba, bár olyankor meg inkább csak elgépelésre fussa, na, az ékezetet nélkülöző írást öreg hiba egybemosni ezzel. Sokan ránéznek és már azonosítják az egyszerűséggel, felületességgel magával, holott 1x el kék olvasni az usert, hogy az ő billjéből/képernyőjéből hogyan hangziklátszik a produkción.
Remélem minél többször írnak ide ékezet nélkül majd, ezekbe a kiállóvesszős betűkbe örökké beleakad a kashmírpulóver. Ami nem jó.

nyakira 2016.07.04. 08:57:53

@Dezsike: de telobol is a 200 (kecca) ezres Xamxungot kell megvenni. Hat meg ennyit sem tudsz ujposztenter.

McZozo 2016.07.04. 10:13:13

@atpijkamo112: Mi stadiont epitunka marson hogy aztan megmutassuk a hanyatlo nyugatnak hogy mi ott rendezzuk az olimpiat :)

McZozo 2016.07.04. 10:17:13

@atpijkamo112: Hu mit fogsz te itt ezert kapni. Ha beindul a fideszes antiszemita troll horda

McZozo 2016.07.04. 10:19:46

@gabors: ugy hogy7 masodszor is ki kelett volna fizetnie

McZozo 2016.07.04. 10:23:53

@nyakira: Koszonom hogy megszolitottal, de en nem nyomom telefonrol. kizarolag ceges laptoprol. es nincs ekezetes karakterkeszletem. Ezt anno elmondtam mar itt. Elutni meg szoktam mert sokszor gyorsabban gepelek mint kene, es ha tobbet irok akkor nem mindig nezem vissza a teljes szoveget. Ha nem tetszik nem kell olvasni amit irok ennyi.

Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért 2016.07.04. 10:26:28

@gabors: Isten latja lelkem, en el akartam olvasni, de kiakadt a szarposztdetektorom. Mintha lett volna olyanrol, hogy az uj tulaj megegyszer kifizettette vele. Faszom se tudja mar...

Manyecska. 2016.07.04. 10:32:19

@McZozo: asszem összekever a FdTóth-val de ő írta hogy nem is magyar anyanyelvű:)...

Phil Necro 2016.07.04. 12:23:48

Meg be se csodolt az elso ceg, de maris ott van a kovetkezo,aki viszi tovabb azonos neven, csak a regi kotelezettsegek figyelmen kivul hagyasaval.
Micsoda veletlenek vannak :D

gabors 2016.07.04. 14:08:30

@McZozo: "ugy hogy7 masodszor is ki kelett volna fizetnie "

A masodik 250k miert kapna vissza ha a szallast igenybe vette/veszi es a helyszinen fizet ... ha meg nem miert fizetne MASODSZORRA 250k...

tovabbra is hulyeseg a felmilla !!! (sajnalom zozo!!!)

McZozo 2016.07.04. 14:43:11

@gabors: Nem mondtam hogy nem hulyeseg, cask hogy ebbol adodhat. En mar azt hulyesegnek tartom hogy kideritette hogy bukta a szallast elore, ezek utan megis odament mint irja atvenni a kifizetett szallast. Majd csodalkozik hogy a helyszinen se kapta meg. Ettol meg felrobbantani es soval behinteni a Fagust csak emelett a posztolo se szazas

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2016.07.04. 18:57:50

@McZozo: És akkor mi a román tőgyért kell ilyet írni, hogy cask? Mi a szar az? Már nem emlékszem, ezért megkérdezem újra: a cégesed le van annyira tiltva, hogy nem tudsz egy bill.kiosztást telepíteni?

Phil Necro 2016.07.04. 19:21:47

@atpijkamo112:
Persze nyilvan,ez igy mukodik.
A bank mar napokkal hetekkel korabban atutalta a penzt a hotel korabbi tulajdonosanak a szamlajara.
Ok azt a jovairas napjan felvettek,vagy tovabb is utalaltak.
Megis ki,honnan,mibol fogja visszafizetni ?

McZozo 2016.07.05. 10:58:27

@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: Mint korabban Ajtipemponek elmondtam hogy pontosan. Minden le van tiltva. korabbi cegeknel mindig ki sikerult buliznom hogy valahogy admin jogot kapjak, de itt ahol vagyok zero hozzaferesem van minden beallitashoz
süti beállítások módosítása