Tékozló Homár

Önnek egy darab használat és maszturbáció gyanús vibrátora érkezett UPDATE!

2019.05.17. 10:47 | Homár Rezső | 150 komment

vibricimlapkep.jpg

Na, ha a használt szájzuhanytól öklendezni támadt kedvünk, akkor most mi a megfelelő reakció? Olvasónk brutális feltételezéseit már nem ismerjük elismételni. A szexshop azt írja a weboldalán, hogy "a diszkréció fontos, ezért a küldemények feladója „Webshop Logisztika Kft.”. Tartalmi és egyéb utalás nincs a küldeményen." Tehát vagy tudta a csomag megpiszkálója, hogy mit takar a cégnév, vagy csak simán érdeklődik a hosszúkás rezonáló dobozok iránt. 

Sziasztok, Üdv!

 

Nem tudom, 18+ NSFW megjelenhet-e az oldalon, de ami sok, az sok. Vibrátor érkezett kibontott dobozban. Ez nekem használat és maszturbáció gyanús. Amennyi perverz van a világon, az a gyanúm, hogy tudta, hogy szexshop, beszéltünk telefonon, és minimum megfogdosta, de inkább kiverte rá, vagy a seggébe dugta. Ismerjük ezeket.

 

Olvasson tovább!

A 95 eurós vállvonogatás

2019.05.15. 10:22 | Homár Rezső | 56 komment

magyar_posta_1_1_1.JPG

Szegény jó Péter, már a kezében érezhette a csomagját, de hiába. A kézbesítő valahová úgy elkeverte a megrendelt cuccot, hogy hiába a segítőkész alkalmazottak, Péter a hajára is kenheti őket, a csomagját nem találja senki. Viszont annyi jó hírünk van, hogy kártérítési igényt lehet érvényesíteni, az ezzel megszakértett posztunkat itt találjátok.

Sok cifra dolgot láttam és olvastam is (pl nálatok) a Magyar Postáról, de az elmúlt két hetem kalandja olyan viccesre sikeredett, hogy ezt inkább megírom nektek.  

Rendeltem pár dolgot az interneten (amazon.de oldalról, Unión belüli gyártó, feladás, szóval nincs vám kérdés) szállítással együtt összesen 95 EUR értékben. 

A rendelést két csomagban adták fel, beterhelték a bankszámlámat én pedig vártam türelemmel. 

Mivel 9-18h között az irodában vagyok, oda rendeltem a csomagot. A kézbesítő nem jelentkezett, csak egy értesítőt találtam a céges postaládában. 

Olvasson tovább!

Azt hitted, ha nincs áramod, akkor számlád sem lesz róla? HAHAHA, mondta az ELMŰ

2019.05.14. 08:29 | Homár Rezső | 81 komment

via GIPHY

A szolgáltató által szolgáltatás nélküli szolgáltatás kiszámlázásának állatorvosi lova a ház, ahová az áramot ugyan még nem kötötte be az ELMŰ, de számlát küldeni, kismamát várakoztatni és jól letolni azt bezzeg tud. Ettől a sztoritól mi is majdnem megszültünk. 

 

Tavaly (2018 07 04) megigényeltük az ELMŰ-től a földkábeles áram bekötést. El is jutottunk odáig, hogy megvettuk a villanyora szekrényt és azt hittük megy minden a maga útján, majd szeptember 27ei levelünkre csak október 17-én kaptunk választ (és 5000 Ft kötbért is visszakaptunk, így egyáltalán nem voltam kétségbe esve, hiszen karácsonyra terveztük a bekötltözést, a munkások pedig tudnak aggregátorról dolgozni). Majd novemberben jött a levél, miszerint sikerült a tervezés és már csak be kell fizetni a 73152 Ft-ot. Természetesen ezt pár napon belül meg is történt.

Olvasson tovább!

A MÁV szerint úgy mehetsz csak Pécelre, ha hamarabb jössz vissza, mint ahogy odamentél?

2019.05.13. 09:11 | Homár Rezső | 119 komment

img_20190511_110357.jpg

A MÁV időkaput működtet Pécelen? Vagy inkább az automaták nincsenek felkészítve arra a helyzetre, hogy ha nem állítunk be kézzel intervallumot, akkor a 4 órás érvényesség egy retúr jegy esetében a visszaútra is a vásárlás pillanatától ketyegjen. Gyakorlott automatás vásárlók csak legyintenek, mi? Épp ahogy a kalauz.

Kedves Tékozló Homár!
Ma Szombat délelőtt 11 órakor a Keletiben(ez később még fontos lesz), vettem egy retúr vonatjegyet Pécelre.
A következő lett az eredmény :
Kaptam egy jegyet oda, tehát Pécelre 
11:05 - től - 15:04
Érvényességi idővel. 
Majd kaptam egyet vissza :
10:53-tól-14:52 - ig. 
Elmentem reklamálni. 

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása