Tékozló Homár

Kovácsoltvas jellegűre sikerült a kovácsoltvas áron árult konzol

2019.08.30. 10:00 | Homár Rezső | 115 komment

kovacsoltvas.jpg

Mit tegyünk, ha nem azt kaptuk, amit megrendeltünk, de hiába adják vissza a pénzünket, buktuk a szállítási költséget? A kamu kovácsoltvas kalandja sajnos hiába ért jó véget, mégis mínuszban zárt a vásárló.

2019. június 7-én 3 db fali kovácsoltvas konzolt rendeltünk a kovacsoltvas.hu oldalon keresztül. Hosszas várakozás és telefonos egyeztetés után végül augusztus 12-én kiszállították a megrendelésünket. A csomag kibontásakor megdöbbenve tapasztaltuk, hogy a webáruházukban lévő képeken nem ezek a konzolok szerepelnek. Amit kaptunk az nem kovácsoltvas, hanem egy silányabb minőségű, kovácsoltvas jellegű termék (ráadásul hegesztett!), ami esztétikájában sem éri utol a képen látottakat. 

Olvasson tovább!

Kinek köszönhető, hogy feláras lett a romantikus hétvége?

2019.08.29. 10:00 | Homár Rezső | 68 komment

bb_logo.png

Gergely tudatos fogyasztó és nem hagyja magát, ám a szálláshely és a Bónusz Brigád egymásra mutogatnak. Hogy lesz ebből romantikus hétvége?

Történt hogy feleségemmel a házassági évfordulónkra készültünk, amikor is nagyon megörültem egy remek BónuszBrigádos ajánlatnak. Kapcsolatunk hajnalán első közös utunk a Miskolctapolcai Bástya Hotelbe volt, így meglepődve láttam hogy már a Bónuszon is fenn vannak az ajánlataik. ( gyorsan megjegyezném hogy rendszeres Brigád vásárló vagyok, és eddig egyetlen egy szolgáltatással, vagy termékkel sem volt probléma. Ez idáig.) 

Olvasson tovább!

Az utolsó darab hajvágóra ment rá a vásárló, sírás lett a vége

2019.08.28. 10:00 | Homár Rezső | 101 komment

argh_thanks_for_reminding_me_f2441ba3d7b387e58ee0b3a8debaa6d6.jpg

Olvasónknak nagyon kellett valami, ami csak az Euronoics-nál volt meg és ezért bármire képes is lett volna. A termék doboza azonban eltűnt pont úgy, mint a türelem a vásárlóval szemben.

Tisztelt Euronics!

Mérhetetlenül csalódott és dühös vagyok az értékelhetetlen kiszolgálásuk és tehetetlen balfaszságuk miatt. Az alábbi levelezésben látszik, hogy meg szerettem volna venni a Reminton HC6550 hajvágó gépet ami a webshopuk alapján az egyetlen bemutató darab ami készleten van engedménnyel. Először telefonon hívtam Önöket, hogy utána érdeklődjek hogy biztos hogy van ez a KÖKI üzletükbe, mert nem szerettem volna feleslegesen bemenni. Többször hívtam Önöket több ügyintézővel beszéltem és sosem kaptam segítséget, csak annyi volt mindig a válasz menjek be ott megvehetem, csak annyit szerettem volna hogy odatelefonálnak az üzletbe, mivel ügyfél vonal nincs, hogy tegyék félre vagy legalább kérdezzék meg elérhető-e a termék? Majd emailben érdeklődtem az alábbiak szerint, ahol ugyanazt a sablont kaptam mint telefonon, csattogjak be személyesen más út nincs 2019-ben, miért is lenne? 

Olvasson tovább!

A szemétmentes Samsara fesztivál szemete a faluban végezte, a fesztiválozók meg futnak a pénzük után

2019.08.27. 09:15 | Homár Rezső | 83 komment

img_7763.jpeg

Egy fesztivál sok szeméttel jár, ezen próbál változtatni a Sziget mellett idén a Samsara Fesztivál is. A cél az volt, hogy a fesztiválozók ne termeljenek szemetet. Sem szelektíven, sem sehogy, ezért a fesztivál próbált szemétmentesen működni és erre kérték a látogatókat is. Ha mégis behoznak olyasmit, ami végül hulladékként végzi, azt pedig ne hagyják a fesztivál területén. Ehhez a felemás Zero Waste megoldáshoz (hiszen a szemét attól még szemét, mert máshol az) egy érdekes rendszert alakítottak ki: a fesztiválozó befelé megvett egy egy kissé túlárazott 10 Eurós szemeteszsákot, amit ha kifelé menet bemutatott üres, vagy teli állapotban, visszakapta a pénzét.

A rendszer leggyengébb pontja, hogy szemeteseket, konténereket a fesztivál nem biztosított, naivan feltételezve, hogy nem is lesz szemét. Pedig lett. Így viszont a kivitt zsák szemetek változatos helyekről kerültek elő: a bunkóbbja bedobta egy kertbe, vagy lerakta az erdőbe, más pedig a szemetes mellett hagyta. A 10 Eurós visszafizetés viszont hirtelen leállt és most jó páran várják, hogy mi lesz a pénzük sorsa.

Szíves segítségüket kérem az alábbiakban, lévén, hogy valószínűleg egy tömeges átverés és lehúzás áldozatai lettünk az idei Samsara Fesztiválon, amelyet kedves barátaimmal rendszeresen látogatunk évről évre. 

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása