Tékozló Homár

Kovácsoltvas jellegűre sikerült a kovácsoltvas áron árult konzol

2019.08.30. 10:00 | Homár Rezső | 115 komment

kovacsoltvas.jpg

Mit tegyünk, ha nem azt kaptuk, amit megrendeltünk, de hiába adják vissza a pénzünket, buktuk a szállítási költséget? A kamu kovácsoltvas kalandja sajnos hiába ért jó véget, mégis mínuszban zárt a vásárló.

2019. június 7-én 3 db fali kovácsoltvas konzolt rendeltünk a kovacsoltvas.hu oldalon keresztül. Hosszas várakozás és telefonos egyeztetés után végül augusztus 12-én kiszállították a megrendelésünket. A csomag kibontásakor megdöbbenve tapasztaltuk, hogy a webáruházukban lévő képeken nem ezek a konzolok szerepelnek. Amit kaptunk az nem kovácsoltvas, hanem egy silányabb minőségű, kovácsoltvas jellegű termék (ráadásul hegesztett!), ami esztétikájában sem éri utol a képen látottakat. 

Olvasson tovább!

Kinek köszönhető, hogy feláras lett a romantikus hétvége?

2019.08.29. 10:00 | Homár Rezső | 68 komment

bb_logo.png

Gergely tudatos fogyasztó és nem hagyja magát, ám a szálláshely és a Bónusz Brigád egymásra mutogatnak. Hogy lesz ebből romantikus hétvége?

Történt hogy feleségemmel a házassági évfordulónkra készültünk, amikor is nagyon megörültem egy remek BónuszBrigádos ajánlatnak. Kapcsolatunk hajnalán első közös utunk a Miskolctapolcai Bástya Hotelbe volt, így meglepődve láttam hogy már a Bónuszon is fenn vannak az ajánlataik. ( gyorsan megjegyezném hogy rendszeres Brigád vásárló vagyok, és eddig egyetlen egy szolgáltatással, vagy termékkel sem volt probléma. Ez idáig.) 

Olvasson tovább!

Az utolsó darab hajvágóra ment rá a vásárló, sírás lett a vége

2019.08.28. 10:00 | Homár Rezső | 101 komment

argh_thanks_for_reminding_me_f2441ba3d7b387e58ee0b3a8debaa6d6.jpg

Olvasónknak nagyon kellett valami, ami csak az Euronoics-nál volt meg és ezért bármire képes is lett volna. A termék doboza azonban eltűnt pont úgy, mint a türelem a vásárlóval szemben.

Tisztelt Euronics!

Mérhetetlenül csalódott és dühös vagyok az értékelhetetlen kiszolgálásuk és tehetetlen balfaszságuk miatt. Az alábbi levelezésben látszik, hogy meg szerettem volna venni a Reminton HC6550 hajvágó gépet ami a webshopuk alapján az egyetlen bemutató darab ami készleten van engedménnyel. Először telefonon hívtam Önöket, hogy utána érdeklődjek hogy biztos hogy van ez a KÖKI üzletükbe, mert nem szerettem volna feleslegesen bemenni. Többször hívtam Önöket több ügyintézővel beszéltem és sosem kaptam segítséget, csak annyi volt mindig a válasz menjek be ott megvehetem, csak annyit szerettem volna hogy odatelefonálnak az üzletbe, mivel ügyfél vonal nincs, hogy tegyék félre vagy legalább kérdezzék meg elérhető-e a termék? Majd emailben érdeklődtem az alábbiak szerint, ahol ugyanazt a sablont kaptam mint telefonon, csattogjak be személyesen más út nincs 2019-ben, miért is lenne? 

Olvasson tovább!

A szemétmentes Samsara fesztivál szemete a faluban végezte, a fesztiválozók meg futnak a pénzük után

2019.08.27. 09:15 | Homár Rezső | 83 komment

img_7763.jpeg

Egy fesztivál sok szeméttel jár, ezen próbál változtatni a Sziget mellett idén a Samsara Fesztivál is. A cél az volt, hogy a fesztiválozók ne termeljenek szemetet. Sem szelektíven, sem sehogy, ezért a fesztivál próbált szemétmentesen működni és erre kérték a látogatókat is. Ha mégis behoznak olyasmit, ami végül hulladékként végzi, azt pedig ne hagyják a fesztivál területén. Ehhez a felemás Zero Waste megoldáshoz (hiszen a szemét attól még szemét, mert máshol az) egy érdekes rendszert alakítottak ki: a fesztiválozó befelé megvett egy egy kissé túlárazott 10 Eurós szemeteszsákot, amit ha kifelé menet bemutatott üres, vagy teli állapotban, visszakapta a pénzét.

A rendszer leggyengébb pontja, hogy szemeteseket, konténereket a fesztivál nem biztosított, naivan feltételezve, hogy nem is lesz szemét. Pedig lett. Így viszont a kivitt zsák szemetek változatos helyekről kerültek elő: a bunkóbbja bedobta egy kertbe, vagy lerakta az erdőbe, más pedig a szemetes mellett hagyta. A 10 Eurós visszafizetés viszont hirtelen leállt és most jó páran várják, hogy mi lesz a pénzük sorsa.

Szíves segítségüket kérem az alábbiakban, lévén, hogy valószínűleg egy tömeges átverés és lehúzás áldozatai lettünk az idei Samsara Fesztiválon, amelyet kedves barátaimmal rendszeresen látogatunk évről évre. 

Olvasson tovább!