Tékozló Homár

Kötekedő biztonsági őr és eladó-vadászat az Auchanban

2019.09.06. 08:47 | Homár Rezső | 81 komment

shutterstock_350577482.jpg

Egy könnyed tortúra a hétvégére, ami erősen emlékeztet a Benny Hill jellegű Praktikeres sztorira. Miért ilyen bonyolult valami, ami ekkora hatással van a vásárolói elégedettségre?

Szerencsére nem nagy ügy, ami velem történt az Auchanba, de sok ilyen felesleges elpazarolt fél óra… Szóval egy esettanulmány, hogy a nagy cég, hogy él vissza a vásárló idejével, idegeivel. Tegnapi napon vásároltam a soroksári boltjukban egy elektromos fogkefét. Nem részletezett okokból a termékre mégsem volt szükségem, így kibontás nélkül még aznap visszavittem. Az Auchan visszaváltási procedúrája időrabló, szervezetlen és dilettáns.

Olvasson tovább!

Így jársz, ha eljátszod az egyetlen esélyedet az Edigital futárjánál

2019.09.04. 10:00 | Homár Rezső | 33 komment

bbq.jpg

János a munkájához rendelt az Extreme Digital-tól egy kis faszenest szép nagy grillsütőt, aztán hiába várta a futárt. Illetve jött az, csak nem akkor, amikor várta, és ezzel vége is, nincs több esélye arra, hogy valaha is süssön ezen a grillsütőn. De miért kell azonnal törölni a rendelést?

Kedves Edigital, 

Önök felvették egy közel negyedmillió forintos rendelésem (xxx), majd kifejezett kérésem ELLENÉRE akkor próbálták kiszállítani, amikor nem voltam itthon. Amikor üzenetben kértem önöket ennek korrigálására, NULLA válasz érkezett (yyy iktatószámon tudják ezt megkeresni). Az önök saját, Extreme Digitalos, tehát nem külső céges futárral kellett mindezt lebeszélnem, külföldről, aminek szintén plusz anyagi vonzata volt számomra, majd ma kiderült, hogy SZÓ NÉLKÜL törölték a megrendelésem, amit szintén a futártól kellett megtudnom (a sztornó számla, amit link formájában küldtek ki minden egyéb komment nélkül, hadd ne számítson korrekt tájékoztatásnak).  

Olvasson tovább!

Nyaralj Pesten ágyi poloskákkal a Tavaszmező utca 13. kollégiumában! UPDATE! Reagált a Hostel

2019.09.03. 10:00 | Homár Rezső | 31 komment

via GIPHY

A külföldön élő Vera saját blogjában írta meg pesti nyaralásának történetét, amivel a turisták mellett az Óbudai Egyetem hallgatóinak figyelmét is szeretné felhívni a Tavaszmező utca 13. szobáinak veszélyeire. Ugyanis a szállást nyáron a City Hostel hálózatán keresztül találták, de iskolai időszakban az épület az Óbudai Egyetem Kollégiumának bérleménye. Nyáron pedig volt ott minden: mocsok, penész, ragadós padló, porháló-hegyek, vöröses folt az ágy alatt, széklet az ajtófélfán és természetesen a legjobb: ágyi poloska. És most vajon mi van?

Update: Frissült a poszt, miután megérkezett a Tavaszmező utcai kollégium (Hotel@BMF Diákotthon) vezetőjének válasza a lenti állításokra. A panaszt kivizsgálták, a közegészségügyi ellenőrzés is megvolt, az ÁNTSZ mindent rendben talált.

Külföldön élőként eleve ritkábban jutunk haza Magyarországra. Ezek a vakációk borzasztóan fontosak: végre tudunk találkozni az otthon maradt családtagokkal, barátokkal. Eddig általában kisebb buktatókkal megúsztuk de az idei út szervezése már eleve döcögősen indult. Egyszerűen muszáj volt hazamenni, így végül nem voltunk eléggé elővigyázatosak amikor rátaláltunk egy hostel- hálózatként hirdetett helyre. Régebben pestiként már megismertük a környéket, így azzal sem volt különösebb problémánk, hogy a "nyolcban" van: ott is vannak pocsék és csodaszép helyek is, hasonlóképpen mint más részein a fővárosnak. Végre megvan a szállás, hurrá utazunk! Na igen.

Olvasson tovább!

Szakadt kanapét szállított az Expedo, de nem nagyon aggódik miatta

2019.09.02. 10:00 | Homár Rezső | 20 komment

img_20190729_160824.jpg

Jó napot !

Szeretnék panaszt tenni egy cégre (Expedo), akitől rendeltem egy kanapét. 2019.07.05-én rendeltük meg, a  megbeszélés alapján 2019.07.18-ra kértük a kiszállítást. A kanapé a megbeszélt időpont helyett 2019.07.29-re érkezett meg. Amikor megérkezett és kicsomagoltuk, felháborító volt a látvány.

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása