Tékozló Homár

Ha még egyszer felhívsz, megkereslek és kettétéplek

2019.09.27. 10:00 | Homár Rezső | 134 komment

via GIPHY

A futár is ember. Ez egy nehéz nap volt, sok csomag, kilométerek, dugó, türelmetlen ügyfelek, ez meg itt folyamatosan hívogat? Hát kiszakadt belőle, na. Tamás meg hiába várta a csomagját, az csak nem akart megérkezni. Az Express One futárszolgálatnak küldött panaszlevele következik, alatta pedig a fejlemények.

30440935_1865029420456174_4149989674196140032_o.jpg

Tisztelt Express One!

Reményem egy szál sem, hogy érdemben foglalkoznak az esettel, de a későbbi lépések érdekében muszáj először itt próbálkoznom.
Tárgyilagos leszek.
1. Rendeltem egy fél millió forint értékű telefont a Vodafonetól.
2. Önök 2019.szept.20-án próbálták először kézbesíteni a csomagot. A futár egész nap elérhetetlen volt telefonon, a kiszállítást meg sem próbálta (tartózkodott otthon családtag), mégis a rendszerükben az az üzenet szerepelt, hogy nem vagyok a címen, ami nettó hazugság.

Olvasson tovább!

Miért kell könyörögni a szolgáltatónak, hogy szolgáltasson?

2019.09.26. 10:00 | Homár Rezső | 44 komment

invitel2.jpg

Dániel olvasta a posztot a házról, ahová nem lehet/szabad/tudják bekötni a netet és elküldte nekünk a saját történetét. Kísértetiesen hasonló, most az Invitel nem reagál a megrendelésre, pontosabban az alvállalkozó nem bukkan fel, valószínűleg ott lehet a gond. Írtunk az üggyel kapcsolatban az Invitelnek is, várjuk a választ.

2019.06.18-án telefonon megrendeltünk egy csomagot az Inviteltől (TV+internet+telefon) Dunakeszire, a Malomárok lakóparkba, egy újépítésű ikerház egyik felébe. Tehát nem egy isten háta mögötti településre, hanem Dunakeszire. Ekkor elmondták telefonon, hogy 15 napon belül kijönnek felmérni a helyszínt, hogy műszakilag megfelelő-e a szolgáltatás kiépítésére vagy sem és 90 napon belül megkezdik a szolgáltatást. Én ekkor már hüledeztem, hogy 90 napot várni kell, de az ügyintéző megnyugtatott, hogy pár héten belül biztosan meglesz, ne aggódjak.

Teltek-múltak a napok-hetek, 15 napon belül természetesen senki sem keresett meg, de még a mai napig (2019.09.25.) sem írtak/hívtak egyszer sem, mindösszesen 99 nap telt el a megrendelés óta. 

Olvasson tovább!

A Baleno mindenkit rabul ejt, sajnos a garanciális javítást is

2019.09.25. 10:00 | Homár Rezső | 36 komment

baleno.jpg

Amikor a különböző szakszervizek különböző álmegoldást javasolnak, a garanciális időben elromló klíma viszont továbbra sem működik, csak egy biztató dolgot mondhatunk: közeleg a tél.

Tisztelt Garanciát Érvényesíteni Akaró Magyar Embertársaim! 

2017 nyarán vásároltam Suzuki Baleno gépkocsimat, amelyet a kitűzött napon nem tudtam elhozni a márkakereskedésből ( Lehetőségautó Budapest), mert az autó klímája nem működött. Sajnos most ismét ( 2019. július) ezzel a hibával találkoztam.

Bevittem a gépkocsit a keszthelyi szakszervizbe, mert lakásomhoz ez van a legközelebb, és ott közölték ez a hiba nem garanciális: „ez nem gyártási hiba”, „miért nem használom többet az autót, akkor ez nem fordulna elő” . Megállapították, egy gyors nitrogénes ellenőrzés során( kb 15 perc), hogy a feltöltést akadályozná, hogy a feltöltőanyag a nyomása folyamatosan csökken. ( ezért nem is kezdték el feltölteni)

Olvasson tovább!

Se kép, se hang, se Ipad, se pénz: gyűlnek a terrafon.hu panaszosai

2019.09.23. 10:00 | Homár Rezső | 112 komment

terrafon.png

Olvasónk a terrafon.hu-ról rendelt és fizetett, ám a kiszállításról szóló visszaigazolás kamunak bizonyult, a visszautalás pedig még mindig nem történt meg. A webáruházról közben összegyűlt jó pár hasonló sztori, a vélemények alapján már a rendőrségi feljelentés is megvolt. Mi is írtunk nekik, de választ egyelőre nem kaptunk.

Pontosan 13 nappal ezelőtt rendeltem meg egy Ipad pro 11-es terméket (310 000 HUF) a terrafon.hu webáruházban. Tettem azért, mert a legjobb áron hirdették és a "raktáron van" felirat szerepelt az oldalon. A munkám miatt gyorsan szerettem volna megkapni, és nagyon sok oldalon "csak megrendelésre" korrekt felirat szerepelt, ami plusz idő nyilvánvalóan. Szeptember 3-án utaltam, szeptember 5-én kaptam a jelzést hogy megkapták az utalást, és átadják a GLS-nek. Egy hét után hívtam Őket, amire ráment egy egész délelőttöm, akkor azt az információt kaptam, hogy volt egy kis probléma, de azon a héten biztos megkapom.

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása