Tékozló Homár

Kiégett Volvo, leégett család, beégett ügyfélszolgálat

2019.02.20. 15:29 | Homár Hilda | 274 komment

volvo-logo-2014-1920x1080.png

A világ legbiztonságosabb autóinak listáit általában nem a járművek megbízható működése, hanem a töréstesztek eredményei illetve mostanában egyre inkább a balesetelkerülő-rendszerek hatékonysági vizsgálatai alapján állítják össze. Ettől függetlenül persze egy ezeken a rangsorokon rendre előkelő helyen található márkától az ember biztosan nem számít arra, hogy egyszer csak váratlanul kigyullad az egész a francba. Az esetre rákérdezünk a Volvónál.

KIÉGETT EGY VOLVO S 80

2018.10.06.-án kigyulladt álló helyzetben a Volvo S80 típusú 2009 gyártmányú gépkocsink.

Bevásárlásból értünk haza, hozzáteszem egy pláza mélygarázsában álltunk a gyulladás előtt egy órával. Szóval hazaértünk, az autónak különös hangja nem volt, nem írt ki semmi hibaüzenetet. Ami a legborzasztóbb, hogy akkor szállt ki belőle édesanyám, párom, a két éves kisfiam, a tíz éves lányom és jómagam. Kipakoltunk a csomagtartóból. Bementünk a házba, leültünk vacsorázni. Ez összesen 10-15 perc volt. Rögtön megcsapta az orrom az égett műanyag szag. Azt gondoltam, hogy a telefontöltő ezért gyorsan kihúztam. Édesanyám kinézett az ablakon és elkiáltotta magát hogy ég az autó. A párommal azonnal el kezdtük oltani a tüzet, majd szaladtak a szomszédok, közben értesítették a tűzoltókat mivel nagyon közel álltunk a házhoz félő volt, hogy a fából készült festett gerendás terasz rögtön lángra kap. Édesanyám megfogta a gyerekeket és átrohant velük a szomszédba. Az egész család sokkot kapott. A gyerekek a történtek óta nagyon félnek, a kicsit alig lehet beültetni az eset óta bármilyen autóba, pedig addig ki sem akart szállni annyira szerette a Volvót.

Olvasson tovább!

Feketelista: Mediumbutor.hu, a hely, ahonnan nem akarod berendezni a lakásodat

2019.02.18. 17:08 | Homár Hilda | 62 komment

screenshot_2019-02-18_11_08_07.png

Újabb bizonyíték arra, hogy a csilivili animált honlap egyáltalán nem garancia arra, hogy mögötte valódi, megbízható webshop működik. Olvasónk megjárta a Mediumbutorral, mi összeszedtük, hogy a honlapon mi minden lehetett volna baromi gyanús, és megkértük tanácsadóinkat is, hogy a szakvéleményükön túl foglalják össze, hogy kell kinéznie egy igazi, működő webshopnak.

Először lássuk Zsuzsa levelét:

Kedves Tékozló Homár!

Olyan ügyben írok, amiben teljesen tanácstalan vagyok.

Tavaly november végén "vásároltam" egy internetes bútoráruházból, amiről azóta világossá vált számomra, hogy átverésként működik. Az oldal a www.mediumbutor.hu.

Első ránézésre közepesen gagyi, viszont rengeteg infó van fent, nagy választék, és olcsóbb, mint az átlag bútoráruházak. SEO-znak is rendesen. Előre utalásnál vagy kártyás fizetésnél ingyenes a kiszállítás. Ami mondjuk gyanús lehetett volna, hogy utánvét esetén + 4500.- Ft fizetendő.

Értelemszerűen az átutalást választottam, amire meg is érkezett az email, "cégnévvel", számlaszámmal.

Tisztet ....  Zsuzsanna,

Ön a megrendeléshez a banki utalást választotta, küldjük az adatokat: 11600006-00000000-81906268 Möbel kft. közlemény: 19253 a megrendelés száma.

Köszönjük megrendelését.

Üdvözlettel
Médiumbútor 

Namármost Möbel Kft. nem létezik.

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása