Tékozló Homár

Pilu Demszkyt gyűlöli

Pilu/Lökd meg demszki!

2005.06.23. 11:56 | szily | Szólj hozzá!

Még mindig napi ötször hallgatom meg a szerdán beposztolt vicces angol gyűlöletdalt a londoni metróról, de máris itt egy magyar versenytárs. Az egyelőre titokzatos Pilu maga küldte el weboldalának url-jét, ahol a Lökd meg demszki! című szám lakik.

Úgy kezdődik, hogy:

Van nekem egy városom, úgy hívják, hogy Pest, Ha távolról nézem, egész jól fest, De közelebbrõl szemlélve már látszanak a bajok, Óránként ötszázért, vajon hova parkolok.

A többit hallgassák meg maguk, a dolog egyszer meghallgatva aránylag szórakoztató volt, bár hiányoltam az igazi trágár beszólásokat. A szerzőnek levélben feltettem egy rakás kérdést, amint válaszol, cikk készül belőle ide, vagy az Index kultrovatába.

Gyanús, hogy az előadó talán maga Bojár „Gyaloghidat akarok építeni” Iván András, Octogon-főszerkesztő, a fővárosi építészeti fejlesztések legendás gyűlölője. Ha Pilu válaszol, ez is kiderül.

Ha Önnek is van gyűlöletdala, küldje el a Homárnak!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása