Tékozló Homár

Tõgye közt a pénztárcát

Kiszel Tünde/Törzsvásárlói kártya

2005.11.25. 11:37 | szily | Szólj hozzá!


A Homár kedvenc dadaista mûvésze, a gyagyikirálynõi koronát Anettka mellei közül kicsavaró Kiszel Tünde nemcsak érzékeny mûvészember, de a jelek szerint pompás az üzleti szimata is. Saját képével díszített törzsvásárlói kártyát bocsátott ki ugyanis, amit a mi hosszú nyél végén ringatózó szemünkkel nem is vettünk észre, de Elemér szerencsére elküldte nekünk.

Összetett lelki látószervünk elõtt már pereg is a jelenet, amint az Oázis kertészetben elõrántjuk a farzsebbõl a Kiszel Tündét és a kis Donatellát ábrázoló EDC-kártyát, amivel hét százalékos diszkontot kapunk egy jóképû cserszömörcére. Tényleg, tudnak Tündén kívül más példát arra, hogy valaki ilyen flottul kiárusítsa saját kisgyermekét? Ja és persze az igazán adekvát kérdés az, hogy a Kiszel-kártyával mit lehet vásárolni? Elõre szólunk, hogy ha nagyon disznó válaszokat adnak, kénytelenek leszünk lelõni a fórumot.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása