Tékozló Homár

Szt. István, a harci krokodil

2006.02.07. 19:03 | jackyll | Szólj hozzá!

Az újhasznosítás minden formáját támogató Homár bajsza sem rezdül a látványtól, informátorunk, Attila mindenesetre elhûlt, amikor megtudta, hogy a Chio bizony nem átallotta csipszei mellé csomagolni dicsõ eleink "crokkosított" képmásait:

"Szent István, Dobó István valamint Dózsa György imbecil krokodilábrázolásban a Master Crok harci kártyákon. Totál véletlenül fedeztem fel ma reggel a konyhaasztalon - valószínûleg a fiam hagyhatta ott..."

Való igaz, legalábbis bizarr látványt nyújt államalapítónk, ahogy zöld pikkelyes karmaival tartja a kardot és a keresztet, dehát az vesse rá az elsõ követ, aki még nem szeretett volna modulárisan bõvíthetõ akciófigurát készíteni történelmünk legjavából.

A Master Crok-sorozat amúgy már egy ideje a történelmi és irodalmi személyiségek feldolgozásán fáradozik (van még pl. János Vitéz, Szt. László és Lehel Crok is).

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása