Tékozló Homár

Best of Naiv Ügyfél: Naiv Ügyfél lopott a Divexbõl?

Divex/Naiv Ügyfél vagy tolvaj?

2006.04.11. 08:45 | szily | Szólj hozzá!

Ezért érdemes Homárnak lenni, a péniszhiány, a hülye szájszerv és a hidegvízi életmód ellenére: egy olvasónk hétfõn megírja, hogy brutálisan kidobták a budaörsi Divex sportáruházból, a Divex most pedig hozzáírja a sztori elejét. Az Olvasó az áruház szerint a kihajítása elõtti percekben el akart lopni egy túracipõt, de elkapták. Szóval a korábbi feljelentõ levél arcátlan bosszú lenne az Enyveskezû Ügyféltõl?

Nem tudjuk, de nekünk imponálna az az arcátlanság, hogy valaki lopni próbál, lebukik, kidobják, de visszakönyörgi magát a boltba, mire megint kidobják, erre bemártja a boltot a Homárnál. Ez igazi nagypályás hozzáállás. Olvassák tehát a Divex levelét, amihez az áruház biztonsági kamerával készített képeket is csatolt! Ezeken nem a lopás pillanatai láthatók, hanem egy vékony fiatalember, aki éppen távozni készül a boltból. Jó borzongást!

Tisztelt X.Y

Meglepõdve tapasztaltuk, hogy áruházunkban tett látogatását, a tények és a valódi szándékok elrejtésével, név és arc nélkül tárja az olvasók elé.

Szeretnénk most ezen változtatni, szeretnénk, ha mindenki számára világossá válna, mi is történ azon az áprilisi délutánon, és hogy ez hihetõ is legyen, képekkel is alátámasztjuk.

Nos Ön kedves X.Y megérkezett az áruházunkba, a hátizsákját és kabátját betette az értékmegõrzõbe, majd vásárló körútra indult. Nem olyan hosszas keresgélés után talált is egy igen vonzó, bár árban nem éppen olcsó (17.490Ft) Columbia márkájú cipõt.Ízlését és választását csak dicsérni tudom, hiszen ez az egyik legjobb és ezért legkeresettebb márka az áruházunkban, valószínûleg hosszú ideig teljes megelégedettséggel használta volna.

A vásárlóink, kevés kivételtõl eltekintve, pont ugyanúgy tesznek, mint Ön, kiválasztják a terméket, sok különbözõ szempontot figyelembe véve, majd a pénztárhoz fáradnak, kifizetik és reményeink szerint, sokáig, örömmel használják.

Az Ön esetében ez kicsit másképp történt. Gondolom Ön is mérlegelt, hogy melyik terméket válassza csak kicsit más szempontokat vett figyelembe, mégpedig, hogy melyikrõl lehet eltávolítani az áruvédõ címkét. Ez sikerült is, így a cipõ felpróbálásával egyetemben, a saját sokat használt ezért már lecserélésre szánt cipõjét, a dobozba tette és elindult a pénztár felé, persze sokan voltunk már úgy, hogy annyira megtetszett egy termék, hogy le se akartuk venni, inkább az üres dobozt adtuk a pénztárosnak, és kifizetve boldogan távoztunk, de nem így Ön Kedves X.Y, a saját cipõjét hátra hagyva az újat, az áruvédõ címke eltávolítása után, a lábán viselve megpróbált kisétálni az áruházból.

Nem sikerült, a kijáratnál lévõ áruvédelmi kapu megszólalt, hogy miért az maradjon a mi titkunk. A biztonsági õr udvariasan megkérte, hogy ugyan már lesz szíves vagy kifizeti a cipõt, vagy tegye vissza a polcra.

Ön igazán kedves és szófogadó ember lévén visszavette a saját cipõjét és távozott az áruházból. Visszament a bejáratnál lévõ értékmegõrzõhöz, ahonnan kivette a hátizsákját és kabátját majd arra hivatkozva, hogy a napszemüvegét a pénztárnál hagyta újra bement az eladótérbe, egyet sétált az áruházban majd a kijáraton távozott, és valóban akkor történt az Ön által sérelmezett mondat a „Hányszor jön ez még”. Itt szeretném jelezni, hogy a pénztárnál nem maradt napszemüveg, hiszen Önnek nem állt szándékában az új cipõjében a pénztárig elsétálni, inkább a kijáratot célozta meg, amint ez a képeken jól látszik! Gondolom ez egy sértõ mondat volt ezért elnézését is kérem, de hát mint látom Ön egy önérzetes ember, ezért gondolta, hogy elégtételként beír a vásárlók könyvébe.

De hangsúlyozom, hogy nem véletlenül hívják azt a füzetet VÁSÁRLÓK KÖNYVÉNEK!!!

Azt hiszem ez volt az a pont, ahol kollégáim elveszthették a türelmüket és kirakták az áruházból. Természetesen elnézését kérem, ha bármilyen okból lelki sérülés, avagy sokk érte Önt, biztosíthatom, hogy én a Rendõrséget hívtam volna ki és feljelentést teszek, lopás alapos gyanúja miatt.

Tisztelettel: Gasztonyi Ádám

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása