Tékozló Homár

Gagyisör forever – Giebelhof, a pécsi poltergeist

Pécsi sörgyár/Giebelhof

2006.04.21. 00:03 | szily | komment

Szia Homár!

Tegnap (2006.04.19) bukkantam rá a mellékelt fotókon látható termékre. Helyszín: Pécs-Árkád-Interspar Termék neve: Giebelhof besorolás: gagyisör ár: 59 Ft (azaz ötvenkilenc forint)+ üveg merénylõ: A pécsi sörgyár sörmestere Azonnal vettem egyet belõle, mivel erre az árfekvésre még 3 százalékos gagyisörnél sem számítottam. A tesztelést 4 fõ végezte, 2 hölgy, egy úriember és jómagam. Mindannyian komoly elõtanulmányokkal rendelkezünk sör terén.

Szín: nagyon enyhén sárgás szóda.

Illat: 2 napja ledugaszolatlanul hánykolódó Szalon Sör-szintén made in Pécs.

Íz: semmilyen rossz, savanykás. Az egyik hölgy szerint malátás Radlerre hajaz (Radler: pécsi limonádé kevés sörrel, a bodzás egész jó, a citromos iható, a giebelhofnál mindenképp jobbak) Nem tudom Pécsen kívül kapható-e máshol is, merész perverzeknek mindenképp ajánlott.

(Kapható, Pesten is, nekünk a kedvencünk a citromos, de ez francia panachés élmények miatt van így és a környezetünk undorral figyeli a dolgot. A Homár.)

u.i:

Szerintem eljött egy újabb gagyisör tesztnek az ideje, újabbnál újabb ínycsiklandó csomagolású 80-100 Ft-os sörök jelennek meg. Bár megérne egy misét a 100-150 Ft közti kategória is. És esetleg érdekes lenne egy összevetés a hazai gyártású licenc- valamint az eredeti sörök között is.(pl: kedvenc Löwenbraum még nyomokban sem emlékeztet a német verzióra. Úgy látom, hogy 250 Ft alatt már csak a Staropramen maradt, ami még eredeti gyártmány)

Ha mersz, vágj bele!

Sok sikert további ténykedésedhez:)

hypgnosis

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gmaster 2013.09.14. 18:23:42

ez a csoda Budapesten is kapható a sparban, hűtve.. 100forint alatt van az ára
süti beállítások módosítása