Tékozló Homár

Hõpapíros parkolójegy nyáron

2006.07.19. 18:58 | jackyll | 1 komment


Az extrém hõmérsékletek megviselik szegény parkolótársaságokat is, jegyeik ugyanis percek alatt olvashatatlanná pörkölõdnek a szélvédõk pokoltüzében. KoWee nem az elsõ olvasónk, aki találkozott a jelenséggel, viszont bizonyítékkal is szolgált, mennyit ér a hõpapír aszfaltolvasztó napsütésben:
Az utóbbi idõben felszaporodott parkolási társaságokkal kapcsolatos témákra reagálva nagy tisztelettel megkérdezném az említett társaságokat hogy egy ilyen parkolójeggyel mit lehet igazolni.
A szituáció a következõ. Céges kocsival a MOM park mellett a Tarsoly Vilmos utcában fél óra parkolás után a fekete mûszerfalra szabályosan kihelyezett parkolójegy a meleg következtében az alábbi színárnyalatot vette fel :-) nem tudni hogy a szerencsének köszönhetõen e, de nem lettem megbüntetve, de ha a tisztelt parkolási társaság ezt 4 év múlva bekéri, vajon mit tudok vele igazolni? :-)
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása