Tékozló Homár

Teszkórégészet 1. – Õsmuslinca-leletet találtak egy fogkefe csomagolásában

Tesco/szuper biofogkefe

2006.08.31. 00:51 | szily | Szólj hozzá!

Igazi konzumtudományos szenzációról számolhatunk be, ami a Homárt reményeink szerint a Science Magazine-nel helyezi majd egy szintre a közvéleményben. Olvasónk, Materazzi ugyanis – bebizonyítva, hogy a Tesco a magyarság Balti-tengere – egy borostyánkõszerû mûanyag csomagolásba zárt rovart talált a hipermaketlánc egyik polcán.

A jellegzetes õsleletet az ismert sportember muslincaként azonosította. Íme a felfedezésrõl szóló levél:

Írjatok hozzá valami frappánsat, a kép magáért beszél. Az egy muslica, le is videóztam - nem én raktam bele, a doboz sértetlen. Fel sem bontom, minek: örök emlék. A fotók és a videó mellékletben. Jó, hogy újra lehet hozzászólni a cikkekhez!

Csáo : Materazzi

Hát a helyzet az, hogy még nem lehet hozzászólni. De nemsokára újra igen. Szakembereink lázasan programoznak és az olvasók napokon belül ismét tudnak majd kommentálni, regisztráció után. A részletekrõl szolgálati közleményben számolunk be.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása