Tékozló Homár

Eladja ügyfeleit a Posta

2006.10.03. 01:26 | jackyll | 3 komment

Azt hitték, a tegnapi lájtos postás sztorival vége is a vírusmarketingnek? Az élet ennél azért kegyetlenebb. Egyik legkitartóbban visszatérõ bejelentõnk, Darwin Dij ugyanis olyat látott a hivatalban, amiért bármelyik Orwell-fan bakancstalpat nyalna:

Ma a postan voltam, feladtam 2-3 tertiv. levelet, szamlat kertem. Szegeny alkalmazottnak jelzett a gep, hogy nyomtat egy Adatkezelesi nyilatkozatot, folytatja-e. Mivel nem tudta mi az, persze, hogy folytatta, ki is jott egy nyilatkozat a kis printerbol, alul kipontozva az alairasnak a hely, felette a szamlara frissen bevitt nevem es cimem. Na mondom ez tobb kettonel, elolvastam. Ezzel a papirral hozzajarulok, hogy a Magyar Posta Zrt. kezelje az adataimat, szamomra marketing ajanlatokat kuldjon, es velem statisztikat vegezzen.

Termeszetesen darabokra teptem, es kerdeztem az alkalmazottat, hogy mi ez? Azt valaszolta, hogy okt. 1-tol ezt minden nem cegnevre szolo szamla eseten kinyomtatja a gep, es ahogy megtudtam, rengetegen irtak ala addig, es adtak le neki.

Ez azt hiszem annyira botranyos, hogy legkevesebb a Homarra valo, es ha marad, akkor nyilvanvaloan az ellenorzo szervek figyelmebe kell ajanlani, hiszen a sieto, oreg, stb... emberek szazai firkantjak ala, gondolvan: ez a feltetele a szamlahoz jutasnak...

No erre tud valalki szep gombot varrni?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frucsasz 2009.07.23. 09:10:52

Első!!!

És ez a posta nyerte meg a Posta-oszkárt 2009-ben.

AlulírottFentemlített 2009.07.23. 11:19:15

Még sosem voltam dobogós :-)
süti beállítások módosítása