Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tékozló Homár

A világ leghatásosabb pinavillantása

Beeline/film

2006.11.21. 10:01 | szily | Szólj hozzá!

Egyesek az évszázad reklámjának tartják, mások undorodva tiltakoznak, de a pause gombot mindegyik elkoptatja.

Már csak egyetlen kérdés osztja meg a világ internetezõit: valódi vagy kamu a Beeline mobilcég ukrán reklámja? Persze, persze, az ember egybõl rávágja, hogy kamu, merthogy hogy is lehetne ilyet tényleg leadni.

Ez nyilván igaz, de attól még lehet valódi a dolog, például ha a filmet eleve internetes küldözgetés céljából csinálták, csalinak pinával. De mégsem, mert az egész nem úgy néz ki, mint egy viral filmecske. Vagy pont ez a duplacsavar, és pont azért viral, mert nem annak néz ki?

Ha megfelelõ idõben koppint az ember a pause gombra, akkor a céltárgy Photoshop-trükknek tûnik, de a durva pixelek miatt erre sem esküdnénk meg. Elsõ nézésre mindenesetre rá sem jöttünk, hogy mi a poén benne. Ez azért van, mert egyházi homárgimnáziumba jártunk.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása