Tékozló Homár

Videotelefonálás világszinvonalon

Monasystem/Monaphone

2006.12.19. 10:07 | jackyll | Szólj hozzá!
Sohasem tudhatni, mikor melyik párhuzamos dimenzióból szakad át a pokol a mi világunkba, úgyhogy vigyázzanak a fa alatt talált gombákkal! Agent Skully mindenesetre tudatmódosítás nélkül olyat talált, ami pusztán e-szórólapjával cáfolja az evolúció és a józan paraszti ész létezését.

Ennél már csak az szebb, amikor az ember ellenáll a Világszínvonal-portál tetején vibráló EKG-s Swatchóra-banner csábításának (sosem találtuk meg a terméket magát) és továbbkattint a MonaPhone-hoz. Ott ugyanis kiderül, hogy:

A program használatához regisztrációra van szükség, amit a következõ képpen kell megtenni: Írjon egy e-mailt az info@monasystem.hu e-mail címre, a kívánt felhasználói névvel és jelszavával. Köszönjük!

Isten hozta a XX. században! Aki esetleg ki merte próbálni a szoftvert és talált még benne vidámságot, ne legyen gecó, ossza meg sorstársaival!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása