Tékozló Homár

Wasabis zöldborsó snack

2007.02.02. 10:52 | jackyll | 3 komment

Amíg a Homár folyamatosan megijed a saját árnyékától és a sarki közértig sem jut el, portyázó olvasónik, mint Pizsama von Flanel a hipermarketbõl is kiganajolják az extrém javakat:

Az InterSparban akadtam rá a mellékelt képeken látható finomságra. Rögtön ráizgultam a japán vizitorma ízre és persze a zöldborsó snackként való fogyasztásának lehetõsége is felcsigázott. Kibontva érdekes sárgás-zöldes, egyhén a Gremlins2 címû film szörnyecske-tojásaira emlékeztetõ bogyók fogadtak.

Állagra elõször kemény, majd omlósan roppanós, ízre leginkább tormás pisztáciára emlékeztet. Zöldborsó ízt csak néha, az igazi wasabi érzést pedig csak az erõsebben bevont darabbok tormás gõzének orrbapöffenésekor érezni. Kellemes rágcsálnivaló pikáns ízzel, amit az erõset kevésbé bíró egyének is nyugodtan fogyaszthatnak. Önmagában egy idõ elteltével émelyítõ lehet, de sör mellé szinte tökéletes!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Demonax (törölt) 2007.08.31. 23:42:17

Most kóstoltam meg, valóban kellemes, jó csemege. De nem vagyok benne biztos, hogy tényleg wasabival készítették. Azt hiszem, inkább tormával és egy, két adalékkal keltették az illúziót. Ajánlom olvasni a wikipedia angol nyelvű cikkét a wasabiról. Azt írják, hogy jellemzően hamisítják, mivek igen drága anyag. Azt hiszem, minket is félrevezettek. Az összetevők között szerepel sárga és kék ételfesték (s zöld színt kikeverték). Remélem, most tévedek, s nem a boltban.

kisslacika 2008.02.05. 10:55:53

Sziasztok.
Tegnap beszéltem a , magyarországi forgalmazóval.
Szeretnék, ha az értékesítést felpörgetném.
Szerintetek van értelme?

Bender (törölt) 2011.08.28. 20:04:16

Auchanban is lehet kapni, nekem nagyon bejön. Fincsi
süti beállítások módosítása