Tékozló Homár

Klasszikus trükk a budaörsi Agip-kútnál

pénztáros/piti cselezés

2007.04.17. 12:03 | szily | Szólj hozzá!

Vigyázzon, aki nagy pénzzel fizet, mert itt is próbálják eljátszani az oldschool cselt, miszerint ezerrel kevesebbet adnak vissza a sokezresbõl, majd azt mondják, hogy jaj leesett a földre. Pjotr leírása alant.

Kedves Rákok rákja,

Régóta olvasom e rovatot és ezúttal elérkezettnek látom az idot, hogy én is gyarapitsam az archivumot. Pár éve dohányzom és eddig azt hittem hogy ez kizárólag az egészségemre lehet káros... ám kiderült ez a pénztárcámra is igen veszélyes mutatvány..Gyakran járok Budaorsön ezért is térek be többször cigarettát venni a kivezeto oldal melletti agip kútra. Az elmúlt 1 hónapban háromszor jártam arra és bizony minden alkalommal át akartak vágni... A módszer: a pénztáros "kisasszony" visszaad tizezerbol de 1 ezressel kevesebbet. Majd amikor a gyanútlan vásárló figyelmezteti hogy hoppá, nem teljes az összeg, a hölgyemény meglepodve közli: márpedig o odaadta... nem esett le? - nem. - Jaaa itt van.. és lehajol a földre. 2 hét alatt 2szer játszották ezt el velem... ráadásul ugyanaz pénztáros. De ez nem volt elég, ezek után még mindig bátorkodtam betérni, talán pont kiváncsiságból. A tesztet ezúttal egy ötezressel hajtottam végre, sikeresen! Persze hogy megint 1 ezressel kevesebbet kaptam!! Merthogy leesett, meg o odaadta... ja, meg hogy azt hitte kettot fog meg de csak egy volt. Ekkor rákérdeztem, hogy vajon minden alkalommal eljátszátok ezt mindenkivel? - ugyan dehogy - hangzott a válasz, ami akár hiheto is lett volna...de szerencsére a pénztárosoknak nem kötelezo még a szinmuvészeti foiskola. Aki arra jár gondosan figyeljen oda bármit is vesz... Pjotr

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása