Tékozló Homár

Rokkanttalálkozó a Belvárosban

2007.06.05. 00:45 | szily | 1 komment

A mai napon a Budapesti Főpolgármesteri Hivatal előtt jártam, a Városház utcában. Valószínűleg rokkanttalálkozó volt, mert az ott parkoló 30-40 autóból 12 autó mozgáskorlátozott igazolvánnyal rendelkezett. Fotók itt. Vagy vajon mégsem rokkanttalálkozó volt? Ki mire tippel!?

John

 Kedves John,

El sem tudjuk képzelni, kedden délelőtt mindenestre lemegyünk egy abakusszal meg egy fényképezőgéppel, és megnézzük, hogy az időközben publikált Homár-poszt hatására kevesebb lett-e a rokkant a Városház utcában. Ha kevesebb, akkor – kimondani is megrázó – csaló tisztviselőkkel volt dolgunk. Ha kábé ugyannyi, akkor vagy csaló, de nem Homár-olvasó városgazdákról van szó, vagy tényleg mozgássérültekről. Várjuk meg a keddet, hátha kiderül valami.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azég36 2007.08.16. 08:24:44

Ezek nem a városházán dolgoznak,ugyanis annak saját parkolója van az udvaron!Ha rokkantigazolványt akartok fotózni javaslomaz egész belvárosi védett övezetet!József nádor tér,Dorottya u.,Szende Pál u.,Városház u.,Vármegye u.,Semelwiss u. Kamermayer K tér.stb. az autók kb.40% roki lesz.
süti beállítások módosítása