Tékozló Homár

Poloskák a négycsillagos wellnesshotelben

2012.04.25. 15:19 | jackyll | komment

poloska3.jpgNem csoda, hogy a poloskák szeretik a meleg, nedves helyeket, inkább az a furcsa, hogy a helyi szállodások nem akarják megzavarni a populáció természetes gyarapodását:

Márciusi wellness hétvégénk történetét szeretném megosztani veletek. Négyen indultunk neki a 180 km-es útnak, hogy eltöltsünk 2 éjszakát a dombóvári Gunaras Resort SPA Hotel****-ben. Mi a párommal Superior szobát kértünk, ami természetesen feláras, de úgy gondoltuk, ennyi plusz jár nekünk, hogy 2 nap alatt maximálisan jól érezzük magunkat. Később rá kellett jönnünk, hogy ez mégsem volt annyira jó ötlet.

Beléptünk a szobába, ami gyönyörű volt, viszont nagyon hideg. Kicsit úgy éreztük, nem készültek az érkezésünkre, mivel más hotelben felfűtött szoba szokta várni a vendégeket. Bekapcsoltuk hát a fűtést. A meleg levegőnek a plafonról jövő szellőzőszerű nyílásból kellett volna jönnie, de inkább csak olyan volt mint egy légkondi. Szinte végig fáztunk az ott töltött idő alatt. Később észrevettük, hogy a toalettben nem működik az elszívórendszer.

Kezdtünk kicsit csalódottak lenni, viszont a java még csak most következett. A szobában töltött fél óra után megláttunk a függönyön egy poloskát. Undorunkat legyőzve megfogtuk egy zsebkendővel és lehúztuk a vécén szegényt. Gondoltam magamban, hogy ez bárhol előfordulhat, ne is foglalkozzunk vele. Eltelt még egy fél óra, és megjelent a második poloska. Ezt is eltávolítottuk, és kezdett rossz érzésünk támadni, de még ekkor is csak legyintettünk.

Ekkor olyan délután 4 óra lehetett és elhatároztuk, hogy vacsoráig lemegyünk a wellness részlegbe. Itt szeretnék egy rövid kitérőt tenni. A wellness részleg nem a szálloda épületében található, hanem az udvaron átgyalogolva egy másik épületben, ami egy különálló gyógyfürdőként üzemel (nem értem, hogy így milyen alapon nevezhették el a szállodát "SPA Hotel"-nek...) Mikor mi ott voltunk, még jócskán téli időjárás volt, így elég kellemetlen volt a hidegben átmenni a másik épületbe. A gyógyfürdő színvonala pedig meg sem közelíti a 4 csillagos színvonalat (de még a 3 csillagosat sem). Egy igazi régimódi, szocreál stílusú gyógyfürdő, besárgult műanyag székekkel, ahol az az érzése van az embernek, hogy semmihez nem szeretne hozzáérni. Mivel más választásunk nem volt, elütöttük az időt szaunázással és úszással, majd elindultunk vissza a szállodába.

Szobánkban pontosan az várt amire számítottunk: újabb 2 poloska repkedett körbe. Itt már tudtuk, hogy nem lehet szó véletlenről, valószínűleg befészkeltek valahová, és eddig nem vette észre senki. Felöltöztünk és vacsora előtt jeleztük a recepción a dolgot, és kértük, hogy amíg eszünk, nézzék át a szellőzőket, meg amit kell, és távolítsák el a poloskákat, mert kezdjük magunkat kellemetlenül érezni. A recepciós azonnal felküldött a szobánkba egy takarítónőt.

Vacsorából visszatérve gondoltuk, hogy sikerült a dolgot elintézni, mivel utána este nem jött több poloska (igaz visszajelzést nem kaptunk sem a takarítótól, sem a recepcióról).

Másnap reggel ért a következő sokk. Mivel szomjas voltam, felkelés után első dolgom volt, hogy víz után nyúljak és igyak. Belekortyoltam a vizembe, és valami fura szagot éreztem. Kinyitottam a szemem, és vajon mi nézett velem farkasszemet a pohár széléről?! Persze, hogy egy poloska. Azt hittem megfulladok, a párom pedig arra kelt, hogy sűrű szitkozódások közepette rohanok a mosdóba. Elindultunk reggelizni, előtte ismételten jeleztem a recepción, hogy poloskák vannak a szobánkban, és már nagyon rosszul érezzük magunkat emiatt, csináljanak valamit. A recepciós megígérte, hogy intézkedik, bár visszajelzést ezután sem kaptunk.

Reggeli után visszamentünk a szobába, és megint nagyon hideg volt, így bekapcsoltam a fűtést. Abban a pillanatban, amikor elkezdett jönni a nyílásból a levegő (persze nem meleg, mert azt nem volt képes fújni...), kirepült a szellőzőből 2 poloska. Tehát most már biztos volt: a hűtő-fűtő rendszerből jönnek az állatok. Telefonon leszóltam a recepcióra, hogy megtaláltuk a baj forrását (ami nekik nem sikerült).

Ezután az egész napot a szobán kívül töltöttük, csak vacsora előtt mentünk vissza. Akkor megint találkoztunk új poloskákkal, amiből arra következtettünk, hogy nem sikerült megoldani a problémát. Viszont ekkor már eléggé felhúztuk magunkat a dolgon, mert mi pihenni mentünk, és nem rovarokkal hadakozni. És mivel 3x jeleztük a recepción a dolgot, de semmi nem történt, ezért egyszerűen azt éreztük, hogy teljesen felesleges negyedszer is szólni nekik. Lementünk a második este vacsorázni, utána vissza a szobába. Jött még 1-2 poloska, azokat megöltük, és azon gondolkoztunk, hogy vajon kijelentkezéskor panaszt tegyünk-e. Hozzáteszem, semmi kedvünk nem volt ahhoz, hogy eljátszuk a "problémás vendég" szerepét, ezért hezitáltunk, hogy kiverjük-e a balhét.

Reggel meghoztam a döntést, hogy IGEN, én biztos kiverem a balhét, miután öltözés közben éreztem hogy rálépek valamire, és mikor lenéztem, a lábujjaim közül mászott ki egy poloska. Iszonyatosan dühös lettem, hogy ennyire el lett rontva az egész pihenésünk. Visszagondolva tényleg csak a hideg, a koszos gyógyfürdő és a poloskák jutnak eszembe.

Egyébként az összes poloskáról készítettünk fényképet, amit a recepción korábban meg is mutattunk.
Összepakoltunk, lementünk kijelentkezni, és a fizetés előtt szóltam is, hogy van egy kis probléma. Felvázoltam a helyzetet, elmondtam, hogy 3x szóltunk a problémáról, mégsem történt semmi, úgyhogy valamit találjanak ki, mert nagyon rosszul éreztük itt magunkat.

A recepciós odahívott egy másik hölgyet, aki végighallgatta az egész történetet újra. Közben a háttérből egy kopasz, fekete ruhás ember figyelt minket végig. Aztán a hölggyel arra jutottunk, hogy odahívja az ügyeletes vezetőt. A háttérből sasoló ember jött oda unott arccal (farmerben és fekete mackófelsőben), és megkért, hogy mondjam el újra, hogy mi is a probléma. Elmondtam neki, immár harmadszor, mégis nyugodtan és korrekten. Hozzátettem, hogy szeretnénk, ha valamilyen kompenzációt felajánlanának. Az ő válasza az volt, hogy lehetetlennek tartja, hogy poloskák telepedjenek meg a szobában, ugyanis náluk rendszeresen van rovarirtás. Mondtam, hogy képeink is vannak róla, de egyébként meg mit hisz, kitaláltam az egészet?! Az ember végig flegma és nemtörődöm volt, ami mégjobban felhúzott. Unottan, majdhogynem röhögve közölte velünk: "ha gondoljátok írjatok be a panaszkönyvbe, és majd arra reagálunk". Erre mondtam neki, hogy ne haragudjon, de azzal én nem leszek semmivel előrébb. És ha a helyében lennék, felajánlanám a vendégnek, hogy a felárat nem kell kifizetnie, vagy bármi hasonló kedvességet. És nem hagynám, hogy a telefonjában a képekkel, elégedetlenül és felháborodottan távozzon. Jeleztem, hogy ha akarom, elég szép lejárató kapmányt tudok indítani a szálloda ellen. Őt ez sem érdekelte, annyit szólt a dologhoz, hogy: "hát... szívetek joga". Na ez volt nálam az utolsó csepp a pohárban. Továbbra is higgadtnak tetetve magam megköszöntem a közreműködését, és kifizettük a teljes összeget, majd távoztunk.

Ha visszagondolok, azóta is csak a rossz emlékek jutnak eszembe a szállodáról, illetve az, hogy az állítólagos vezető mennyire flegma volt velünk. Ráadásul hagyta, hogy csalódottan és felháborodottan, képi bizonyítékokkal a zsebünkben távozzunk a szállodából.

A vendéglátásban ez elfogadhatatlan hozzáállás, ezért szerintem a poloskákkal és a flegmasággal abszolút kiérdemeltek egy posztot a Homáron :)

Kicsit hosszú lett a levelem, de még azóta is mindig elragad a hév, ha ezekre az eseményekre gondolok. Csináljatok belőle bátran egy posztot, ha szerintetek is megérdemlik, hogy felkerüljenek a szégyenfalra. A levelemből nyugodtan idézhettek, vagy közzétehetitek az egészet, rátok bízom.

Csatoltam párat a poloskás képekből.

Üdv.

Blanka

poloska2.jpg

poloska1.jpg

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kicsilia 2012.04.26. 08:30:27

Há édes Blanka hülye vagy te, összeszedtem volna 3-4 poloskát, leviszem a recepcióra hogy ez ugye nem a szobapincér/TEK eszköz, és ha nem kapok egy olyan szobát amiért fizetnék is akkor helyből ANTSZ, aztán viszontlátás, jó szórakozást a továbbihoz..

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2012.04.26. 08:37:35

Ez egy Büdös Margit (vagy Büdös Bence).
Nem azon múlik hogy hogyan van takarítva. Ez kinnt él a szabadban, nyitott ablakon szellőzőn simán berepül a köcsög. A meleg felé megy.

Ez olyan mintha nyáron azon nyűgnél, hogy berepül a katica. Ez van. bár azért lehetne tenni a szállodának azellen, hogy a szellőzőrendszerbe ne kerüljön ilyen dög.

És bár a büdöske tényleg poloska, de ezt nem hívják poloskának a köznyelvben sehol sem. és nem is veszélyes mint a rohangászós poloska.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.26. 08:39:45

el kéne menni valahova welnessbe..
poloska kizárva..

Ancsa30 2012.04.26. 09:03:13

Komoly gondok vannak a tisztaság terén a fent említett szállodával.Tavaly nyáron voltunk ott és hasonló tapasztalataim vannak, a szobákban nem takarítanak rendesen ,a szemetet nem viszik ki, a személyzet hozzáállása bunkó, nemtörődöm és ez főleg a vezetőségre igaz.

SarahConnor 2012.04.26. 09:09:21

A kisállathatározó kommentekre reagálva: arról van szó itt, hogy milyen poloska volt abban a szobában, meg hogy mennyi, meg hogy lehet-e védekezni ellenük.

Arról van szó, hogy ha vendéglátós vagy, a vendégnek a kedvében kell járni, azon kell lenni, hogy minél kellemesebb szájízzel hagyja el a helyszínt. Főleg ha történetesen igaza van. Baszki, egy hotelben SEMMILYEN bogár ne legyen a poharamon, meg az ágyamban se, pláne azután, hogy háromszor szóltam miatta.
Tessék annak a vendégnek felajánlani egy másik szobát, vagy valami árkedvezményt, vagy valami szolgáltatást, amire eredetileg nem fizetett be. És persze mindenekelőtt tessék foglalkozni a bajával, és netalántán elnézést kérni tőle a kellemetlenségért.

Ennek igenis így kell mennie.

Posztoló pedig elkövetett egy hibát azzal, hogy nem írt a panaszkönyvbe. Kellett volna.

SarahConnor 2012.04.26. 09:10:55

# NEM arról van szó... Jajjh nekem.

Napraforgó53 2012.04.26. 09:17:56

@RyanGiggs11: Nekünk tavaly a gyulai Hőforrás hotelben volt szerencsénk egeret látni a szobánkban. És igen, igazad van, eszünk ágában sem volt ordibálni miatta. Vadszőlő futja be ott a falakat és arra gondoltunk, biztos ezen mászott fel. És a baj nem ez volt, hanem sok más, ami miatt senkinek nem ajánlanám, hogy a Hőforrást válassza úticélul. /A mezei poloskák ellen tényleg nem lehet védekezni, tapasztalhatja mindenki, aki egy kicsit odafigyel.//

Mocoria 2012.04.26. 09:19:46

A panaszkönyvbe beírás se megoldás. Évekkel ezelőtt Gyulán voltunk, a Hotel Erkelben. Három "felejthetetlen" napot töltöttünk ott, hidegben, zajban, nemtörődöm kiszolgálással. A végén elkértük a panaszkönyvet. Teli volt sűrűn teleírt oldalakkal... Mások se jártak jobban ezek szerint.
Szigorúan 30 napon belül kaptunk egy levelet a szállodától. Tömörítve a következő volt benne: "Kedves Vendégünk! Sajnáljuk, hogy nem érezte jól magát nálunk. Jöjjön el máskor is, reméljük, máskor jobban érzi majd magát. Akciós ajánlataink: ....." Na ezen már csak röhögni lehetett. Szó se volt arról, hogy talán nem adják ki a fűthetetlen szobákat, megjavíttatják a tévét, megdorgálják a szemtelen, lusta, rossz információkat adó recepcióst, a hangosan csapkodó bunkó takarítónőt, stb.
Egy biztos: szegény Gyula városát azóta nagy ívben elkerüljük.

Mocoria 2012.04.26. 09:23:36

@Napraforgó53: Még egy okkal (szállodával) több, hogy ne menjünk többet Gyulára...

Manyecska 2012.04.26. 09:27:47

Tényleg, nálunk eccer beszállt egy fecske..igaz a fészke az eresz alatt volt..cikkcakkolt:D:D...minek megy wellnesbe b...meg aki ennyire utálja a természetet??

hafu 2012.04.26. 09:35:25

Kedves posztoló, ez a poloska nem a szállodában él, gondolom nem is futna rá neki. Viszont nagy mennyiségben fordul elő a szabadban, városokban. Nyitott ablakon keresztül rendszerint berepülnek.
A posztoló proli módon a szállodára akarta kenni az egészet és még kompenzáltatni magát a saját tudatlansága miatt.

Amikor ebbe a spa szállodában foglaltatok szállást az interneten, akkor nem néztétek meg előre? A képen látszik, hogy a fürdő nem a szálloda része. Boldogok a tudatlanok! :-)

Manyecska 2012.04.26. 09:35:30

Menny Hajdúszoboszlóra ottan nem kell az udvaron köntösben végigflangálni. Van strandjuk /hidegvizes tengerpart-imitáció a strandon + klassz élménypark/, továbbá rályanéző szobák /jó esetben/, svédasztal, kisdedeket csak mi képviseltük a kétésfélévessel..

Napraforgó53 2012.04.26. 09:40:07

@Mocoria: Az előbb írtam a gyulai Hőforrás hotelről itt. A helyzet ugyanez volt tavaly, amiről te is írsz, azzal a különbséggel, hogy küldtem nekik e-mailt. /Fűtetlen szobák, ehetetlen vacsora, csapnivaló étteremben, egynapi járóföldre a szállodától, amiről nem szól a propaganda. Az egér, amelyik megette a puszedlinkat, csak ráadás, ez zavart a legkevésbé.Ezt meg sem írtam./ Nem válaszoltak természetesen, bár azért nem ártott volna legalább egy "bocsánat" c. írás.

Manyecska 2012.04.26. 09:40:30

Nekünk volt eccer egy kisegerünk /a Jerry/ aki néha reggel követett:D..igaz négy hörcsög mellett akik közül egy mindig megszökött és kidöcögött a konyhába:D na AZ igen ijesztő volt!!!

HgGina 2012.04.26. 09:50:45

@Vedere' Lavór: ennyi árért, ha nem szereti a természetben előforduló más lényeket, akkor inkább légmentesen fóliáztassa be magát! Otthon minden növényt is irtasson ki! Sőt, lehetőleg a bélbaktériumokat is sterilizáltassa, azokat különösképp javasolt, amelyek őkörülötte csinálnak büdöset! És véletlen se egyen tyúktojást, mert az a csirke seggén jött ki, ahol persze normális esetben büdös van!

Krasnyák Dudu · http://szmfszm.blog.hu/ 2012.04.26. 09:55:41

@költözőmadár:
"èn baromira nem értem, miért Blankát szapulja itt mindenki"

először jársz itt a Homáron? :-)

Mad Mind 2012.04.26. 10:00:52

Biztos, hogy nem ugyanaz a 2 poloska volt?
Meg mégis mit vársz, megölted a haverjukat, bosszújuk elér mindenhova. This is Sparta!" :D

Krasnyák Dudu · http://szmfszm.blog.hu/ 2012.04.26. 10:05:47

@Dr. Panasz Muki: tulképp most mit a fittyfenét unsz?
Azt hogy a szolgáltató lenézi az elégedetlen vendéget?
Vagy azt, aki nem a helyszínen reklamál, hanem itt a blogon?

Más.

Olyat hallottál már, hogy mi mindent csinálnak a reklamáló vendéggel?
Biztos nem.
Kár.
Olvass sokat!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.26. 10:09:02

@Mad Mind: hehe..nekem is átfutott az agyamon:) (nem a poloska)

2012.04.26. 10:12:36

én meg ott gyerekeskedtem amikor olaj után kutatva meleg víz tört fel dombóváron. A melósok egy rögtönzött beton medencébe engedték a vizet ami a másik felén kifojt. Ott lubickoltunk klottgatyákban. Na akkor nem panaszkodott senki csótányokra. Mert a vizicsíbor jobban csípett.

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2012.04.26. 10:32:42

Latszik, hogy a posztolo meg eleteben nem latott poloskat.
Rejtozkodo allat, inkabb az arnyekban kozlekedik, sotet szobaban ha felkapcsoljuk a villanyt azonnal bemaszik egy arnyekos reszre.
A merete meg egy jo felnott huvelyknyi.

Wh00kiE 2012.04.26. 10:56:52

Üdv!
Én voltam a másik alany aki testközelből tapasztalta a történteket. Nagyjából végig olvastam a kommenteket és reagálnék pár dologra:
Egy 4*-os szálloda Superior szobájáról beszélünk. Ismétlem, ****-os szálloda, Superior feláras szoba. Nem 1, nem 2, de nem 5 poloskát húztunk le a wcn, hanem ~15-öt. Nyilván nem készítettem mindegyikről fényképet, már a tököm tele volt hogy ezzel kell foglalkoznunk. Nektek ez tényleg normális? :) Megnézném milyen körülmények között élnek ezek a trollok, a wc-t is összeszarva hagyod mi? :) (vagy innen üdvözlöm az álnéven posztoló szálloda igazgatót és javaslom adja el a boltot másnak mert valamit kva szarul csinál... :)

Nem írtunk be a panaszkönyvbe és kifizettük az árat. Miért? Mert kuponnal mentünk, már az árára sem emlékszem, talán 25.000 ft volt a 2 éjszaka / fő félpanzióval superior felárral, ennyi pénzt még állatokkal együtt is megért, de ez nem jelenti azt, hogy elfogadható a dolog. Vagy igen? Ha akciósan mész akkor belefér hogy reggel állatokon lépkedj? Ha rendes áron mentünk volna és 100ezret hagyok ott akkor biztos nem csak a homárra került volna poszt és sanszos h nem fizetem ki :) Gondolkodtunk rajta, hogy megírjuk -e, de mivel a mackófelsős "igazgató helyettes" enyhén túlpigmentált forma érzékelhetően nagy ívben szart az egészre, így többet érek el vele ha megírom kedvességüket a neten mint hogy elkezdek sírni némán a panaszkönyvben. Annyi energiát nem ér, de egy posztot igen :)

Továbbá Pestről kb 180km, az oda-vissza 360, 4en voltunk, ~15ezer volt az útiköltség, nem fogok első nap elhúzni ezzel elbaszva több ember hétvégéjét.

Viszont az ANTSZ eszembe sem jutott, ugyanakkor jó ötlet lett volna :)

Az ilyen ablakon repültek be kommentekhez meg csak annyit, hogy konkrétan a szellőzőből rajzottak kifele. Ugyancsak ismételni tudom nem 1, nem 2, nem 5...
Az, meg hogy a biológia tanár hozzászól, hogy jaj ez csak egy ártatlan poloska ami nem is ágyi nem is mezei hanem a szicivicil fajának a kurkumai alfaja.... hallod, leszarom :) Ha nálam otthon nincsenek állatok a hotelben sem legyenek. Miért? Mert 4*-ért elvárom.

Anomalocaris (törölt) 2012.04.26. 11:11:05

@Wh00kiE: "Mert kuponnal mentünk"

Jahogy KUPON KRISZTA keze van a dologban! Akkor minden világos. :DDDD

Skodakék Fábia 2012.04.26. 11:17:29

@Wh00kiE: maximálisan megértelek veled a kommentekkel kapcsolatban. Attól hogy kuponnal utaztál még jár ugyanaz a normális kiszolgálás/ellátás mintha teljes árat fizetsz és tényleg nem normális hogy egy állatkertben szállásolnak el.
Két dolgot rontottál el:
1, beírni a panaszkönyvbe. Ezt nem szabad kihagyni, mert lehet hogy a tulaj a pofádba röhög, de attól még nyoma van.
2, Kupon Krisztánál is reklamálnod kellett volna és elküldeni neki a sztorit ugyanis ilyen esetben visszakapod a kupon árát.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.26. 11:21:39

@petrócselly: na, arra befizetnék, hogy krisztától visszakapja az árat..hehehe

Ja, és tudod még mit rontottál el????
(WOOKIE) azt hogy Homárra írtál, de nem néztél utána, hogy van egy olyan mondás, mi szerint:
" ..a posztolót lehet már????""

hehe..mindíg lehet, csak poszt szám kérdése az egész..hehe

Skodakék Fábia 2012.04.26. 11:31:48

@batgirl: hehehe : www.kuponvilag.hu/budapest/garancia
www.bonuszbrigad.hu/garancia
osztjátok a posztert itt nagyokos baromságokkal meg hogy egy-két poloska nem a világ
hát a putriban tényleg nem az
putriban meg a tudjukik laknak
hehehézzél csak

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.26. 11:46:46

@petrócselly: hehe..
mondtam én olyat! Most mond meg! mondtam én olyat!

Skodakék Fábia 2012.04.26. 11:49:01

@batgirl: tényleg te nem
sőt a jelenlévők mindig kivételek

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.26. 11:50:32

@petrócselly: ez a putrikba lakó tudjukki, ez olyan mint akitnemnevezünknevén???

Skodakék Fábia 2012.04.26. 11:54:36

@batgirl: én nem cigányozok, kikérem magamnak!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.26. 12:00:25

Te Petró Chelly, ezt te írtad
"hát a putriban tényleg nem az
putriban meg a tudjukik laknak"

hehehe...na, most mond, hogy te nem!!

Wh00kiE 2012.04.26. 12:05:21

@Batgirl:
"(WOOKIE) azt hogy Homárra írtál, de nem néztél utána, hogy van egy olyan mondás, mi szerint:
" ..a posztolót lehet már????"" "

Kifejtenéd? Halvány fingom sincs miről beszélsz :)

Jenya 2012.04.26. 12:05:50

körül kellen nézni az interneten, mielőtt szállást választunk.
-semmi kép a fürdőről-gyanús
-ez a Gunaras weboldaláról van, miért is csodálkoztál hogy át kell sétálni a gyógyfürdőbe, amikor le is írják?
"A Gunaras Resort SPA Hotel**** a közel 40 éves tapasztalattal rendelkező gunarasi gyógyfürdő széleskörű gyógy- és wellness szolgáltatásait kínálja Vendégei számára. A Thermálium szabadban közelíthető meg, melynek a bejárathoz kb. 30 méteres séta vezet a virágok övezte szabadtéri medencéink között. Mindez nyugodt, a város zajától mentes,..."

Skodakék Fábia 2012.04.26. 12:05:56

@batgirl: az ki van zárva mert nem tudom :)

Wh00kiE 2012.04.26. 12:08:17

@Jenya: gratulálok, sikerült kivenned a lényeget :)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.26. 12:11:27

@Wh00kiE: hihihi...izé..szóval..

@Petró Chelly: hahaha...bizé..azé..

opati666 2012.04.26. 12:39:54

@Vedere' Lavór: Meg hát! Én már láttam húszkilós bolhát is. Nem hiszed? Ott ballagott a hét centis poloskád mögött.

CID 2012.04.26. 12:45:42

Ez a vájling vagy lavór vagy vödör, nagyon ismerős :-)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.26. 12:47:08

@opati666: ne te..az egy szovjet poloska volt..csak eltévedt. épp útba igazítást akart kérni, mikor cicus, izé veder elrohant..

vuvuvu2 2012.04.26. 12:49:20

Blanka, túlságosan is puha módon közelíted meg az egész kérdést:
1/ marha nagy balhét kellett vona csapni és másik szobát kérni már az első poloska után
2/ nem kifizetni a teljes árat
3/ nem ide írkálni a Homárra, hanem az egészet kiposztolni a facebookra a fotókkal együtt és nagybetűkkel kiírni a hely nevét, hogy aztán minden haverod és aztán az ő haverjaik is megosszák a sztorit - a facebook pl. erre nagyon alkalmas!

vuvuvu2 2012.04.26. 12:53:06

@Wh00kiE: még most is riaszthatod azt ántsz-t szerintem.
az akciós ár meg nem jelenti azt, hogy ezért cserébe poloskákon kell lépkedj. egyébként mindenki tudja hogy az akciós ár nem létezik, csak arra találták ki, hogy az eladhatatlan selejttől és szeméttől megszabaduljanak. szerinted miért akcióztak? valszeg kiadhatatlanak a szobáik, ami a leírtak után nem nagy csoda...

2012.04.26. 13:31:31

Nos, én ilyet a szállónál nem tapasztaltam, és hogy biztosítsam őket a szimpátiámról, ma le is foglalok egy hétvégét náluk!

Tisztelettel:
D.G.

Manyecska 2012.04.26. 13:34:48

@Wh00kiE: :)csókollak, én a vizesblokkokat /vécé, fürdő, konyha/ napi szinten tisztítom -hypós vízzel/ a vécéből speciel enni lehetne!

Bikli néni 2012.04.26. 14:02:46

Én aludtam olyan ágyban hat napig (kűfődi óccsó diákszálló), amiben bizony ÁGYI poloska lakott. Na ha beírjátok a gugliba, mindjárt kijön egy kép egy szerencsétlen ember valamely végtagjáról, hát pont úgy néztem ki tetőtől talpig. És minden este azt mondtam magamban, hogy nem akarom tudni, mi lakik a matracban, nem akarom...mert tudtam, hogy reggelre lesz rajtam megint egy halom új csípés (nem szúnyogcsípés-kaliberű fájdalom). Ez itt a képeken egy kellemetlen rovar, de nem esz meg az éj leple alatt :)

Amúgy totál megértem, a posztoló helyében meg azonnal kértem volna egy másik szobát, már a fűtés hiányának pillanatában, nem ám megvárom az ízeltlábúakat még. De ilyen körülmények között akkor is otthagyom a "hotelt", ha akármennyi pénzem bánja...

Manyecska 2012.04.26. 14:15:31

@Bikli néni: vagy Chemotox, és akkor a vécéproblémája is megoldva!..
Én meg aludtam olyan helyen -nem akartam beírni - ahol éjjel rajban rohangáltak 7-8 centis bogarak, fel az ágyra a világítás mellett is...a leizzadtam szó kevés rá! :D

2012.04.26. 14:32:50

@vuvuvu2: te nem olvasol? kuponnal fizettek, tehát már előzőleg fizettek érte. A nemfizetés így nem volt opció.
kb pont ezért a direktor le is szarta őket.
jól tette hogy itt emiatt kiplakátolta a szállodást.
most kivételesen az ostoba kommentelőket lehet ekézni, nem a posztolót.

uni1002 2012.04.26. 14:44:00

Ez mezei poloska, és tényleg kívülről repül be, de képes bent is megtelepedni és szaporodni.
Régi munkahelyemen, egy objektumban, az erdő közepén csak úgy hemzsegtek.
Hiába fújtuk be őket Chemotox-al, meg egyéb rovar gyilkos szerrel, röhögtek rajta.
Kicsit tapicskáltak a lében, aztán elrepültek.

vendriner aladár 2012.04.26. 14:55:26

Indiában gekkó a menő, de legalább nincs bogár és még aranyos is. Béla a gekkó minden este jött takarítani, nem is zavartuk soha egymást.

Egyébként a kuponos szállások nem véletlenül hirdetik magukat így. A superior meg gondolom azt jelentette, hogy nem csóti, hanem büdös banka.

lioliom 2012.04.26. 15:21:44

@Vedere' Lavór: Én nem hallottam ilyenről,de nincs kizárva.Ezzel együtt ott elég sok minden le van írva hotelekről és nem tudok ilyenről.Egyébként is felhasználói név van ott is.Igaz amit ki akarnak deríteni azt ki is derítik.Ezzel együtt Én azért javasoltam,mert aki utazni akar,az nem a homárt olvasgatja.Vagy ott a Tripadvisor is.Ott aztán vannak fenn képek hotelekről.Érdemes megnézni.Egyébként szerintem ez nem poloska,hanem más bogár.Ugyan ez nem vigasztal.Lehet,hogy még rosszabb is.

tellybooksah 2012.04.26. 15:40:51

@A Spanyol Inkvizíció:
Talált, öcsüke? Fáj?
Borogasd!
Imádom ebben a qrrwaországban, hogy az Óberhóhem-komplexus népbetegség.
Mókuscickányliliombibém!
Mit tudsz te rólam? Nemde, akár sztárügyvéd úr is lehetek? (a jó ügyvéd jól ismeri az összes paragrafust, a sztárügyvéd jól ismeri az összes bírót)
Szóval, könnyed, belekötési ujjgyakorlat céljából szíveskedj valami betonféleséget választani, a serdületlen ifjúságot pedig ne hülyítsd az efféle "kár ugrálni, úgyse nyerhetsz soha" dumával, elég hülyék ők maguktól is.

A Spanyol Inkvizíció 2012.04.26. 15:44:41

@tellybooksah: inkább tűnsz szarrágónak, mint sztárügyvédnek, bár a kettő nem zárja ki egymást.

Kifordított kacagány 2012.04.26. 15:58:30

@tellybooksah: eddigi vendégszereplésed alapján inkább idióta vagy mint sztárügyvéd, valamint erősen valószínűtlen, hogy az első peres ügyedig eljutottál a akár egy helyi kis bíróságon is, nemhogy a strasbourgi bíróságon.
persze hepciáskodni egész biztosan nagyon tudsz mindenhol, ezt az érdemedet tuti, hogy nem fogom vitatni.

Kepan 2012.04.26. 16:43:47

4*-os szállodában hogy alkalmazhatnak bárkit mackós szerelésben?
Ahogy elnézem a képeket a weboldalukról, valószínűleg a megnyitás előtt készülhettek, mert egy csomagolt injekcióstű sem látszik ennyire sterilnek.

De ide amúgy se terveztem spázni jönni...

tellybooksah 2012.04.26. 17:04:53

@A Spanyol Inkvizíció:
Figyelmeztetlek, hogy nálam hízelgéssel sok mindent el lehet érni, de a szexuális irányultságom véglegesen rögzült _HETERO_!
(Esetleg próbálkozz Röhögény cimbidnél)

tellybooksah 2012.04.26. 17:06:38

@Kifordított kacagány:
Én vezettem, azt mondd meg, én vezettem????"

BlankaT 2012.04.26. 23:32:19

Először is nagyon köszönöm azokat az értelmes hozzászólásokat, amikben egyesek engem próbálnak jellemezni, és indokolatlanul sértegetni. Nem tud különösebben érdekelni.

Wh00kie korábban szépen leírta a lényeget egy kommentben.

Csak annyit tennék hozzá még, hogy:

- egy ilyen mínősítésű szállodában ne jöjjenek poloskák a fűtőrendszerből!!! (szarom le, hogy nem bánt, és hogy az ágyi poloska sokkal rosszabb)
- igen, hosszú lett a bejegyzés, viszont aki arra nem vette a fáradságot, hogy végigolvassa, az ne okoskodjon itt összevissza
- ÁNTSZ tényleg jó ötlet lett volna, ez igaz
- lehet okoskodni, hogy ki mit csinált volna a helyemben, nyilván ti jobban ismeritek a jogaitokat mint én, és ráértek ilyenekkel foglalkozni

Kijelentkezéskor már csak a szoba felárát kellett kifizetnünk, mert a többit előre fizettük.
A panaszkönyv meg nem tud meghatni. Írtam már ilyenbe máskor, senkit nem érdekel, és nem is történik semmi.
Balhézni meg nem akartunk, és ennyi. Van más örömünk is az életben.

És igen, naivak voltunk, mert azt hittük, hogy egy ilyen szállodában számít valamit a vendég, és ők majd előzékenyen megpróbálják orvosolni a helyzetet, ahogy ez elvárható lett volna. Hát nem tették. Mi meg nem vagyunk azok a mellüket veregető hiperintelligens "ismeremajogaimat"-típusú faszkalapok.

Azért a 300+ komment közül olvastam néhány olyat is, akik felfogták, hogy miről van itt szó, nekik köszönöm a hozzászólást.

XCat 2012.04.26. 23:43:09

@ratatami: Hát jó.

@BlankaT: Nana, azért ha leutazol 180 km-t 3 napért faszomfalvára wellnessezni, annyira elfoglalt csak nem vagy.... most őszintén, mit vártál? Ezek a helyek parasztvakításra vannak kiélezve, boldogboldogtalan wellnesselni akar, mert a barátokköztbe a nemtommelyik is azt csinálta.

Úgy egyébként igazad van, de a disznószarból kinőtt spaszállóban legfeljebb a disznótoros minőségében érdemes megbízni.

BlankaT 2012.04.26. 23:51:33

@Vedere' Lavór: abban a 3 napban tényleg nem voltam elfoglalt, viszont sok kommentben olvastam, hogy ő bezzeg simán perre vinné, meg stb. hát hiányzik ez nekem? nem.
a tanulság az egészből annyi, hogy van ez a szálloda és ennyire érdekelte őket, hogy a superior szobájukba beköltöztek a poloskák, ami miatt a vendég szarul érezte magát. szerintem szomorú.
a kuponozásnak meg nem az a lényege, hogy a szart is eladjuk és lehúzzuk a vásárlót, dehát a magyaroknak ezt sem sikerült megérteniük...

XCat 2012.04.26. 23:55:46

@BlankaT: Azért itt sokan csak addig tudják ennyire mit kell csinálni, amíg 1. nem ővelik történik, 2. nem kell érte megmozdulni. Tudod, kibicnek semmi sem drága. :) És általánosságban itt is igaz, hogy akinek a legnagyobb a pofája, az éles helyzetben a legnyuszibb.

A magyaroknak ettől sajnos jóval egyszerűbb és fontosabb dolgokat is sikerült már elkúrni....

Szerintem lazíts. Túlélted, hazajöttél, és többé nem mégy sem ide, sem ilyen helyre. Bölcsebb lettél. :)

lutria 2012.04.26. 23:59:57

Azért nem hinném hogy az ÁNTSZ túl komoly vizsgálatot tartana mert egy bogár berepült a nyitott ablakon.Csótányért,hangyáért,ágyi poloskáért,lapostetűért...biztos,mert azok élősködőnek számítanak.
Ha egy csodaszép lepke lebegtette volna a szárnyait a pohár szélén akkor is panaszt tett volna?

XCat 2012.04.27. 00:04:40

@lutria: Néha olvasd el a posztot is.
A lepkék többsége a szárnyuk nélkül ritka undorító, úgymellesleg.

XCat 2012.04.27. 00:08:53

Feltűnt már nektek, hogy mennyire szar újabban a milka csokik minősége? Ilyen édesített műanyagízük van...

BlankaT 2012.04.27. 00:10:24

@Vedere' Lavór: köszi, a lényeg ennyi lett volna.
de gondolom azoknak is lett néhány bolgog pillanata, akik leírhattak ilyeneket

"lottyadtseggű pesti tohonya nyamvadék, wellnessre gyűró kétlábú"

de számítottam ilyenekre :)

XCat 2012.04.27. 00:18:50

@BlankaT: bloghuzz sokat, meg homározz főleg, és egy idő után fel sem fogod venni az ilyesmiket.

Az a nagybüdös helyzet, hogy kis hazánkban van egy ijesztően széles réteg, akit én félállati szinten tengődő proliknak szoktam nevezni. Ezért ők nagyon meg szoktak sértődni, de akármennyire próbálom, nem találok rájuk jobb kifejezést. Ezeknek a pesten lakók ellenség, akik nem hótcsóró, vagy nem bassza szét a pénzét hozzájuk hasonlóan, az ellenség, a könyv ellenség, a főnöke/a kormány ellenség, a gépesítés ellenség, meg úgy általában véve minden ellenség, ami nem fér bele az alulméretezett agyukba.

Sajnos nem lehet velük mit kezdeni, viszont ha nyugodt életet akarsz, érdemes őket ignorálni. Csak amikor valami hasonló poszt van, akkor előmásznak (mint a poloskák a szellőzőből ;) ), és ilyeneket irogatnak.

Nem érdemes felvenni, nem tudják miről van szó, csak fáj nekik az élet. És persze ha a szántszándékkal a falba verik a saját fejüket, akkor a fal lesz a hibás, te meg a hülye, mert azt mondtad, hogy nem.

BlankaT 2012.04.27. 00:21:32

@Vedere' Lavór: pont ezért nem fogadom meg a tanácsodat, és nem fogok sokat homározni, mert erre nem vagyok kíváncsi :D

XCat 2012.04.27. 00:23:31

@BlankaT: Ez is egy megoldás, viszont ezek itt vannak. Ők az a csőcselék, akiket bármilyen barom demagógiával be lehet vadítani, és kaszárakapára kapatni.

És akkor mi bizony feldughatjuk majd magunknak a kifinomult kozmopolita hozzáállásunkat, meg az élni és élni hagyni típusú elképzeléseinket.

Szal érdemes számolni velünk.

B.Nora (törölt) 2012.04.27. 08:43:26

Végigolvastam a történetet és a kommentek többségét is. Rég láttam ennyi ostoba embert (tisztelet a kivételnek) egy helyen.

Szerintetek tényleg rendben van, ha egy **** szálloda superior szobájában poloskák másznak elő a fűtőberendezésből?! Aki így gondolja, az hatalmas igénytelenségről mutat tanúbizonyságot, vagy életében nem volt még magasabb kategóriájú szállodában, ezért nincsenek is alapelvárásaik a szobák felé.

vendriner aladár 2012.04.27. 09:21:14

@BlankaT: A homár ereje a nyilvánosság, az hogy a kommentelők zöme idióta vagy legalábbis hülyén kommentel az itt megszokott. Sokan olvassák és ami egyszer ide felkerült, az bizony itt is marad és a hírnek negatív reklámereje van. Ezért érkeznek gyakran cáfolatok a cégektől.

bikmakk · http://srbija.blog.hu 2012.04.27. 09:48:40

Inkáb vettél volna superior toalettet helyette, már otthonra. És akkor a HÉV sem ragadt volna le.

bikmakk · http://srbija.blog.hu 2012.04.27. 09:51:41

@tregard: a tulajdonos egyben irtó is volt? Hát ezért nem volt ott poloska!

Szarazkoro 2012.04.27. 15:58:09

mennyi idiota irt ide.... 40e/ej-ert nekem ne legyen semmifele soklabu es hideg a szobaban, mert nem fizetek. ennyi. aki hulyezi a poszttolot annak kivanom ugyanezt es megtudja... Na miattuk tart itt az orszag, mert birkak es nekik minden jo....

666E 2012.04.27. 18:51:40

a megoldás az lett volna, hogy
"elnézést a kellemetlenségért" majd felajánlani nekik, hogy átköltözzenek egy másik szobába. ha az is superior, akkor marad a felár, ha bevállalják, hogy nem, akkor természetesen annyival kevesebb az ára. (üres szoba biztos lesz telt házat nem tudok elképzelni egy ilyen helyen márciusban). majd miután elmentek, kihívni a rovarirtókat.

de mondom, ha van üres szoba amire addig nem szól foglalás sem, akkor a legjobb ha átköltöznek.

Xezs 2012.04.27. 20:20:02

@Vedere' Lavór: Sokmindenben nem értünk egyet de ebben az egyben nagyon. Le a prolikkal!

Xezs 2012.04.27. 20:21:37

@BlankaT: Tetszik a szóhasználatod, akár én is írhattam volna :)

Xezs 2012.04.27. 20:24:31

@Dr. Szarazkoro: ezértartittezazorszááááááááááááááág

amúgy ez akkora proli mondás, már bocs, amelyik kitalálta azt kurvára nyakon kéne vágni

az egymásra mutogatás meg a hőbörgés az megy

idegenek 2012.04.27. 21:42:23

A fürdő résznél,évekkel ezelőtt beírtam a panaszkönyvbe.Megalázóan bántak velem mint beteggel.De a válaszuk Undorító és pofátlanul mocskos volt.Vannak emberek akík bármit megengethetnek maguknak.Jól ismerem GUNARAST!!!!Pénzel ők mindent elérnek.De már nem emberek!!!!!!!!

Xezs 2012.04.27. 21:56:38

@idegenek: Használj több felkiáltójelet, úgy jobban odafigyelnek rád az emberek.

Anomalocaris (törölt) 2012.04.27. 23:45:44

@Xezs: "De már nem emberek!!!!!!!!"

Ők is idegenek?

Manyecska 2012.04.28. 06:36:14

@B.Nora: meg azért mert a sok hülye elhiszi hogy a négy csillag az négy csillag valóban:( ..már elnézést! Ez van.
:(

idegenek 2012.04.28. 14:07:45

Hévíz,Zalakaros,Harkány és még pár település szállodájában megfordultunk a párommal.Volt három csillagos is,de poloskával sehol nem volt találkánk.Pedig mindig termál hotelban voltunk!!!Undorító Gunaras-fürdő.Jó lenne ha ezt az esetet többen is megtudnák.Lenne még mit mesélnem róla,de túl közel vagyok,így ide ér a kezük.Mert félni is kell a tulajoktól.A poloskát nem,de engem eltaposnának.Már gyógykezelésre sem merek járni.::::POLOSKÁK:::::::!!!!!!!!!

Xezs 2012.04.28. 19:19:07

@Manyecska: Meg elhiszik hogy ezeknek a csillagozásoknak van valamiféle misztikus internacionális szabályrendszere, közben meg a lófaszt. Kb. mindenki úgy adogatja magának a csillagokat, ahogy nem szégyelli. Mint a fenti posztból is látható.

A csillagnak az égvilágon semmi értelme sincs, ostoba parasztvakítás csupán.

Szarazkoro 2012.04.28. 20:51:09

@Xezs: és még bele is lépett!

vuvuvu2 2012.04.28. 22:09:54

@Kulics: volt opció ahogy olvashattad a posztoló zárósorait: a felárat semmiképpen sem fizettem volna ki mindezek után. a kemény és határozott fellépésre pedig sokszor szükség van ahhoz hogy az ember a jogait érvényesítse. nem egyszer próbálkoztak be velünk is, de határozott fellépéssel (no meg a jogaink ismeretével) elejét vettük annak hogy átvágjanak.

RS 2012.05.02. 18:05:14

Ismeretlen hősszúnevű Magyar szállodába nem érdemes menni, ez már rég kiderült. Aki még mindig bedől a wellness ajánlatoknak az megérdemli.

ciluvagyok 2012.05.03. 00:30:12

LEhet, hogy a Gunarasban a Superior szoba különlegessége a poloska :) Amúgy ha nem tetszik, másik szobát kell kérni. A poloskairtó szakemberek körbetolnak valami ipari vegyszert, vagy a takarító Marika néni befújja Morteinnel az ablakpárkányt... hát egyik sem túl vonzó alternatíva. Ha valami nem tetszik, tegyél ellene. Ha pedig nem teszel ellene, akkor ne sírj. Szerintem.

rémTündér /aprócska kismacska./ 2012.05.03. 19:26:57

poszt tolónak eszébe ne jusson Zalakarost látogatni, minden de minden tele van poloskákkal nyáron.

2012.05.05. 23:20:24

Nem egyedi az eset:)

RCTiv Vissza a topikba 2011-09-17 08:50:16 (#133316)

mérges vagyok, nagyon off de berakom ide is okulásként, talán nem gond:

képzeljétek mi történt velem tegnap. leugrottunk egy előre foglalt hétvégére a Gunaras Spa Resort szállodába Dombóvárra. Voltunk ott még júliusban, és tetszett, hogy van olyan szoba, amihez saját nagy terasz tartozik jacuzzival, ami tényleg jó móka. Ezért le is foglaltunk még anno egy ilyen szobát most szetemberre. Tegnap este érkeztünk, és olyan nagyon durva trágya (vagy valami olyasmi) szag volt a környéken, hogy menekültönk be a szállodába. Ahol szintén ugyanez, a hallban trágyaszag, az étterembe vezető részen szintén.

Felmentünk a szobába, hátha ott a harmadikon jobb a helyzet, de a szoba is büdös volt, a teraszon meg nem lehetett megmaradni. szarszagban jacuzzizni a teraszon meg nem annyira nagy móka, ezért átgondoltuk a dolgot, és úgy döntöttünk, hogy hazamegyünk, mert nem ezért jöttünk, hogy szarszagban aludjunk, és ne tudjunk jacuzzizni a teraszon, merthát ugye ez volt a cél.

Asszonyka a szobában, én lementem a recepcióra, hogy akkor lóvé vissza, mert nem tudjuk igénybe venni a szolgáltatást. A recepciós picsa felhívta a főnököt aki leszarta, ha nem tetszik valami mehetünk haza. Na itt már kezdtem kicsit ideges lenni, de gyak. semmit nem tudtam tenni, mert a vezető nincs ott, nem veszi fel a telefont, és ő nem fog bejönni. Közben kapom az smst, hogy a szobában a villany felkapcsolása után, szépen kezdenek előkönni a poloskák felmentem panaszkönyvvel, és tényleg baszki addigra már tele volt poloskával a szoba.

ugye ki se pakoltunk, mentünk le megint a cuccokkal, hogy húzunk haza, még elkaptuk a recepcióst, hogy azért ez nem ügyfélkezelés, és itt jön a durva rész, végig ott állt egy kb. 40-es arc pólóban a pult mellett, még majdnem be is szóltam neki, hogy mijafaxt nézelődik itt miközben én felrobbanok, gyanús is volt, hogy van valami köze az ügyhöz. hazajöttünk, körbenéztem kicsit a neten, és bazzeg a szálloda vezetője (és tulajdonosa) maga bárdi Róbert álldogállt ott a pult mellett, és hagyta, hogy a recepciós csajt oltsam. ez milyen már bazmeg, hogy letagadtatja magát, aztán inkognítóban ott végignézi az egész sztorit......

csináltam pár képet a csótányokról, a bűzt meg nehéz letagadni, segítsetek, hogyan tudok keményen nekimenni az ügynek, az ügyvédemet csak hétfőn tudom hívni. nem a pénz miatt hanem a nyilvánvaló szarevő hozzáállás miatt, ezt nem hiszem el, hogy egy négycsillagos szállodában ilyen tróger vezetői hozzállás még létezhet, dehét mér semmin nem lepődök meg...

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.05.06. 09:38:47

@merjünknagyotálmodni: Egyszerűen beírod ide, hogy
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
és kész.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.05.06. 09:41:35

Esetleg még egyszer
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert
Gunaras Spa Resort Dombóvár
Bárdi Róbert.

Rovarirtó · http://www.agrohydro.hu 2012.11.20. 19:41:35

Ez a dög kültérről érkezik, a szállodában történő rovarirtásra magasról tesz...
Szerencsétek hogy nem ágyi poloska volt a szobában, az némileg kellemetlenebb. :)
www.poloskairtas.hu

Szente Csaba 2013.10.13. 20:35:18

Életünk eddigi legnagyobb csalódása:
Gunaras Resort Spa Hotel****

Meg szeretnénk osztani veletek a legutóbbi horror-wellness „élményünket”
Aki erre a helyre menne, azt javaslom előbb olvassa el a kicsit hosszú, de tényszerű beszámolónkat!

-Ősszel, párommal 3 éjszakára, All inclusive csomagal szállást foglaltunk a hotelben.

Kicsit korábban, 12 órára értünk oda, rögtön közölték, hogy csak 14 órától lehet a szobát átvenni, addig a szolgáltatások sem járnak. Hozzáfűzném, kész szoba lett volna bőven, talán 20 ember volt a hotelben!
Máshol általában rugalmasabbak voltak: Fürdeni már lehet, részt vehetünk az ebéden, stb. -hát itt nem így volt.
A környéken semmi nincs, minden más zárva, így 2 órát fáradtan, céltalanul sétálgattunk.
Kerékpárkölcsönzés 1500 Ft/ óra, tehát 2 óra kettőnknek 6000FT lett volna!
Irreálisnak magasnak tartjuk ezt az árat!
Máshol ennyiért egy félmilliós E-bike-ot béreltünk volna, nem egy átlag biciklit!
Közvetlen a hotel AJTAJÁBAN parkolt egy vadonat új fehér Porsche Panamera.
Kiderült, hogy a Vezérigazgató úré, na ez már nekem elég sokatmondó volt, a barátnője pedig csak az egyetlen mozgássérülteknek fenntartott parkolóban tudott parkolni, pedig volt hely bőven. Na, jól megmutatták, ki az úr a házban! „mi megtehetjük!”
14.00, recepció, check-in.
Felpakoltunk, szoba rendben, tisztaság rendben.
Fürdőköpenyből 2 kisebb méretű volt a szobában, feleségemre jó volt, rám nem. Igaz, máshol már a foglalásnál elkérik, milyen méretű köntös kell, sebaj, vissza a recepcióra.
Kb. egy órát! vártam, mire megkaptam a nagyobb köntöst!
Utána indultunk a „Thermaliumba”, ami a 40 éves, lepukkant, szoci Gunaras-fürdőt jelenti, ha valaki nem tudná.
Itt egy világ omlott bennünk össze.
10 percet voltunk ott a 3 nap alatt, pedig nagyrészt úszni és fürödni akartunk.
Csalódottan visszamentünk a hotelbe, a drink bárba, ahol a délutáni süteményt és kávét szerettünk volna fogyasztani.
Kiderült, hogy egy kártyát kell átadni, amiért egy szelet, fagyasztásból felengedett, nem éppen friss tojásból készült süteményt (konkrétan büdös volt) kaptunk, nesze neked all inclusive!
A kávé automatából, mint a benzinkúton!
All inclusive vacsora:
2 fajta leves, 2 féle húsétel, egy PANGASIUSBÓL készült étel-ami mind a három este ott volt és kétfajta köret melegentartóban, nagyon gyenge salátabüfé, az almapaprika és a csemege uborka ráadásul már forrt.
Az ételek egyébként egész jó ízűek voltak.
21 óráig az AI ellátás keretében még ingyen fogyaszthattunk italokat utána fizetős !

22 órakor bezár a bazár és síri csönd a hotelban.
Környéken persze semmi szórakozási lehetőség 60 Km-es körzetben, hétvégén sem.
21.30-kor felmentünk a szobánkba, dög meleg volt, kitártuk az erkélyajtót és elaludtunk.
A szobában található információs mappából egy-két szösszenet:
Egy plusz párna a szobába 3000 Ft-ba kerül!
Bimbi, gyerekágy több ezer forint-nekünk nem kellett, de meghökkentünk!
0.15-kor felébredtünk, mert a hotel bejárata előtt 5 db bunkó-mást az ilyenekre nem tudok mondani -másfél órán keresztül röhögött, vihogott és a csomagtartóból pálinkázott. A recepciós persze nem szólt rájuk, ezért a többi vendég nem tudott aludni.
Másnap
08.30 Reggeli
Hideg virsli, hideg ketchupos melegszendvics, hideg rántotta, a sajt és más dolgok elfogytak, nincs feltöltve, vagy csak sokkal később, vagy csak kérésre.
2 féle felvágott, kávé a jó öreg automatából, hideg-meleg tej nincs hozzá, csak kis tejszín.
12.00 Wellness ebéd:
Húsleves szétázott orsó tésztával
Fetával, pepperónival besütött sertéstarja, hasábburgonyával.
Saláta nincs. Választási lehetőség nincs, ha nem kell, éhes maradsz.
Itt szintén a furcsa üzletpolitikára hívnám fel a figyelmet:
hétvégén több vendég volt, akkor már büfé jellegű ebéd volt.
Tehát:
HA KEVÉS A VENDÉG, AKKOR MÉG JOBBAN CSÖKKENTJÜK A NÍVÓT. –ezt nem értem!

BETELT A POHÁR!
Feleségemmel megbeszéltük, hogy kifizetjük az egy éjszakára a szállást, annak ellenére, hogy ennyi negatívum történt, de mi itt tovább nem maradunk!
Elmentünk a recepcióra, elmeséltük minden sérelmeinket, hogy nem maradnánk a másik két napra, épphogy ki nem röhögtek, de közölték, hogy ez egy szolgáltatás, bizony fizetni fogunk, ha maradunk, ha nem!
Majdnem agyvérzést kaptam!
Felhívattam a főnöküket (szimpatikus Porschés-úr), szintén ezt mondta- mind a három napot ki kell fizetni!
Egyébként később többször összefutottunk vele a hotelben, de meg sem kérdezte, mi a gond, esetleg a véleményünket meghallgathatta volna.
A fogyasztóvédelem azt mondta, panaszt tehetek, később kivizsgálják, de ha lelépek és nem fizetem ki a következő két napot, amit ott sem tartózkodok, még a hotel tehet ellenünk feljelentést!

Úgyhogy keserű szájízzel, de ott maradtunk, csak aludni jártunk a hotelbe.
Kifizettük a 3 éj szállást, napi 1000 Ft parkolási díjat.-87000 Ft-ot.

Nagy tanulság, hogy egy gyönyörű, négycsillagos új hotelben miféle dolgokat élhet át az ember, mennyit számít a vezetés és a nyújtott szolgáltatás része egyenlő lehet egy bármilyen kétcsillagoséval!

Géza Deli 2014.01.19. 21:20:43

@Szente Csaba: Köszönöm az észrevételeket.A leírtakból már tudom hogy ide nem szabad menni.
süti beállítások módosítása