Tékozló Homár

Bunkóparasztozás a Nyugati McDonald'sban

2012.07.24. 11:51 | jackyll | komment

mcattack.jpg

M. szóváltásba keveredett a Nyugati téri McDonald's egyik helyi nagymenőjével, miután megkérdeztete, hogy az miért nem köszönt nekik. Sajnos nem alakult ki jófajta bémúvis tömegverekedés rakkendroll aláfestéssel, csak a bunkóparasztozásig jutottak el. Egy biztonsági őr azért beszállt a küzdelembe, és kikapta a kezéből a vásárlók könyvét, de naiv ügyfél az élete árán is beleírt.

Az alábbi e-mailt küldtük a McDonalds étterem vezetőinek, de a mai napig sem az e-mail üzenetünkre, sem a vásárlók könyvében rögzített jegyzőkönyvre nem reagáltak. Gondoltam megosztom Önökkel a történetünket, hogy Magyarországon ma milyen emberek dolgozhatnak étteremvezetőként. A történethez még annyit tennék hozzá, hogy az eset után beszélgettünk az egyik alkalmazottal, aki megerősítette, hogy XY nem csak a vendégekkel enged meg ilyen hangnemet, hanem a beosztottakkal is.

Tisztelt !
 
Elnézést kérek, hogy levelemmel zavarom, de 2012. április 30-án olyan felháborító eset történt velem és barátaimmal a budapesti Nyugati téri éttermükben, amely korábban soha sehol máshol. Sajnos, a vásárlók könyvébe csak korlátozott terjedelemben állt lehetőségünk a panaszunkat megtenni, melyet levelemhez mellékelek.

2012. április 30-án, szombaton 20:30 körül barátaimmal a Nyugati téri éttermükben szerettünk volna vacsorázni. A lépcső végéig állt két sor, a bal szélső pénztárnál tartózkodó eladótól, megkérdeztük, hogy szabad-e a pénztár, gondolván, hogy esetleg megnyitották, mivel a zárva tábla nem volt kitéve. Azt az arrogáns választ kaptuk, hogy "nem látjátok, hogy zárva van, és oda kell állni, ahol a sor áll". Ezt a "kedves" választ tudomásul véve beálltunk az egyik sorba.

Majd néhány pillanat múlva érdekes módon mégis megnyitották a bal szélső kasszát, ahol XY és egyik munkatársa szolgált ki. Gondolom sértődöttségből, amiért megkérdeztük, hogy működik-e az a pénztár, úgy szolgálta ki a barátnőinket, hogy még csak rájuk sem nézett, gyomorforgató stílusban dobta rá a tálcára az ételt és a számlát. Ekkor már nem bírtuk tovább szó nélkül, és illedelmes hangnemben megkrédeztük a Kisasszonyt, hogy "itt nem szokás köszönni?". Erre az volt a válasz, hogy "ő (a barátnőnk) sem köszönt, és különben sincs benne az üzletszabályzatban, hogy az eladónak előre kéne köszönnie".

Ezután szó szót követett, és azt is mondta többek között, hogy "paraszt bunkók vagytok". Mikor kifogásoltuk a stílusát, ő azt felelte, hogy ő olyan stílusban fog válaszolni, ahogy mi. Pedig hangsúlyozom, hogy mi nem szóltunk hozzá lekezelően vagy kifogásolható stílusban. Természetesen ezt már nem hagyhattuk szó nélkül. Kikérjük magunknak, hogy bárki is le paraszt bunkózzon, főleg, hogy kulturált hangnemben szóltunk hozzá.

Ott álltunk ledöbbenve, hogy hogyan lehet egy vendéggel így beszélni, mikor kértük, hogy küldje oda a vezetőt, akkor vigyorogva, önelégülten közölte velünk, hogy "én vagyok itt a vezető". Ehhez csak gratulálni tudtunk, illetve az ő "stílusában" voltunk már hajlandóak válaszolni sajnos.

Ezek után kértük a vásárlók könyvét, amire az volt a válasza, hogy ott van a falon, és őt az egyáltalán nem érdekli, ha beírunk, hiszen már úgyis tele van, és eggyel több vagy kevesebb nem oszt, nem szoroz semmit. Kérdeztük a nevét, amire annyit válaszolt flegmán, hogy "le tudjátok írni egyedül, vagy segítsek?" Természetesen nagyon lekezelő stílusban hangzott ez el.

Elvittük magunkkal a vásárlók könyvét az egyik asztalhoz, hogy a történteket leírhassuk. Kértük az egyik kedves alkalmazottat, hogy hívjon ide egy magasabb rangú vezetőt. Oda is jött egy biztonsági őr, aki először vezetőként mutatkozott be, próbáltuk neki elmondani a történteket, de ő végig XY mellett állt, meg sem hallgatott minket. Akkor vettem észre a névtábláját, hogy nem vezető, hanem biztonsági őr, és ezt szóvá is tettük, mire ő sértődötten azt válaszolta, hogy itt ő van megbízva a biztonságért. Megköszöntük a közreműködését, és tájékoztattuk, hogy semmi olyan nem történt, amely biztonsági kérdést érintene, erre ő kikapta a kezünkből a vásárlók könyvét, magával vitte, és visszakiabált, hogy "majd lent a pultnál megírhatjátok". Le is mentünk, meg is írtuk, XY végig lekezelő magatartást tanúsított, a biztonsági őr pedig azt válaszolta, hogy "megírtátok, most már elmehettek". Mi köze neki hozzá, hogy meddig tartózkodunk az étteremben? És ha esetleg vásárolni szerettünk volna még valamit?
 
Ezek után hazafelé betértünk egy másik McDonald's étterembe, ahol a vezetőtől nagyon alapos és készséges felvilágosítást kaptunk, és ő is megerősítette, hogy az eladó köteles előre köszönni az ügyfélnek, és hogy ilyen hangnemet nem üthetnek meg. Kérésére nem írom meg a nevét.
 
Nagyon felháborítónak találtuk azt, ahogy XY és a biztonsági őr viselkedtek, visszatérő törzsvendégek vagyunk, eddig meg voltunk elégedve mind a kiszolgálással, mind a körülményekkel, de ez az eset annyira felháborított minket, hogy ezt nem tudtuk szó nélkül hagyni, ezért is fordulunk Önhöz, hogy ne maradjon annyiban ez az ügy.
 
Felháborító és megalázó volt a szituáció, amit XY baszolút ellenséges és ügyfélbarátnak egyáltalán nem mondható magatartása idézett elő, nagyon reméljük, hogy ilyen ember a jövőben nem dolgozhat sem vezetőként, sem eladóként, mert ez az Önök éttermére nézve kellemetlen, számunkra pedig megalázó.
 
Várjuk szíves mielőbbi válaszát.
 
Üdvözlettel,

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tintás Bárnsz 2012.07.25. 10:44:31

Sztem ez egyáltalán nem meglepő. Ez egy ilyen ország, ilyen emberekkel, ilyen mentalitással. Most már eljutottunk odáig, hogy az a ritka, ha emberszámba veszik a vásárlót, holott ők mégiscsak ebből, belőlünk élnek. Bárhova bemész azt érzed, h az eladó, kiszolgáló, pénztáros, stb valami qurva nagy szívességet tesz azzal, hogy foglalkozik veled, tehát, hogy kvázi elvégzi a munkáját. És ezt tulajdonképpen már észre sem vesszük, megszoktuk, nyakig belesüppedtünk a langymeleg magyar prosztóság gusztustalan, bűzlő pöcegödrébe. Nekem már csak akkor tűnik fel, ha külföldön vagyok, hogy: "Jééé, ezt így is lehet?"

Reszelő Aladár 2012.07.25. 10:44:57

Szerintem a munkahelye nem minősíthet senkit. Annyira nem állunk jó munkahelyekből.
A tahóság viszont sehol sem elfogadható, és nem magyarázza, hogy valaki alulfizetett.
Az én melóhelyemen nem divat, mert repülsz. Igaz, megbecsülnek minden szinten. Ja igen. Magyarországon dolgozom.

Mr Neanderthal 2012.07.25. 10:45:54

tok jo helyek vannak a nyugati korul, miert megy valaki a mekibe? persze nem ez a pont itt, de mindegy

Marcangoló Korelnök 2012.07.25. 10:47:14

@v2peti: egyedül a Wendy's volt képes valamit felvillantani azzal a szalonnás zsömléjével. Következésképpen csődbement.

hollario 2012.07.25. 10:47:52

@Ördögfi: Te szerencsétlen idióta, arra se jössz rá, hogy "futás csicskák!" ugyanolyan ostoba rasszista jobbikos féreg, mint te, csak elhitte, hogy vicces is.

phaszfej 2012.07.25. 10:48:34

Mekdonaldz után 15 perccel mindig rámjön a fosás.

a pstás 2012.07.25. 10:52:07

@Dövan: Nem lehet, hogy tudja, de nem akarja? Vagy te sepersz utcát ingyen, ha képes vagy rá? Kisokos. Vagy tíz éves?

2012.07.25. 10:52:27

@sorica123: látom nem megy neked az értő olvasás te toprongy. Ausztráliában élek.

Mortal Vombat 2012.07.25. 10:53:50

Ha ilyen pofátlan módon bánna velem az eladó,hamar azon kapná magát,hogy le lett öntve egy adag kólával. Panaszkönyv nem ér semmit,ugyanúgy ott fog dolgozni továbbra is a majom,mert értelmes ember egyszerűen nem megy mekibe dolgozni hosszútávra.

68nyara 2012.07.25. 10:55:35

@vamvend: Ne haragudj, de minimum kételkedem abban amit leírtál. (Mondjuk a KÖKI terminál nem igazán akkora mint a fogarasi, de mindegy.)

Egyfelől jó a homár, mert mindenki megírhatja nyűgét-baját, másfelől meg szar, mert mindenki azt ír amit akar. Nagyjából hallunk egy álláspontot, a másik félre a kutya sem kíváncsi, simán lehet mószerolni bárkit.

jaty 2012.07.25. 10:56:44

Lássuk csak:
tényleg bunkó paraszt vagy,ha igaz a történet, a következők miatt:
1 Értelmes ember nem eszik makdonadszban.
2 Értelmes ember ha mégis beugrik enni a makdonadszba azt nem hívja vacsorának.
3 Értelmes normális ember nem bassza el azzal az estét, pláne ha társaságban van, hogy felhúzza magát egy olyan apróságon, hogy egy makdonadszos dógozó aki elött aznap kb. a 7 milliomodik egyforma hamburgerzabáló vevő vagy, elfelejt köszönni.
4 Értelmes ember ilyenért nem kéri el a vásárlók könyvét, és nem cipeli el magával kitudja hová. Én azért ha az üzletemben a pulttól elindultál volna a vevők könyvével akárhová, minimum kitéptem volna a szíved, és feldugtam volna a végbeledbe.Ha már mindenképp írhatnékod van akkor azt ott ahol a füzet lóg illik megtenni.
Én egyébként ha nem köszönnek belépéskor, és ez érdekes számomra távozáskor vagy egy nagyon hangos viszontlátással, vagy ha nagyon ideges lettem tőle egy hangos Múúúúúú Múúúú val szoktam lereagálni a dolgot, és kb a harmadik lépést követően elfelejtem az esetet.
Igazi kretén paraszt voltál. Gratulálok.

rxtr 2012.07.25. 10:59:17

a legelejen elvesztettem a szimpatiam a poszitroval mikor az egesz sort megelozve megprobalt balrol az uresben potyazni.
eleve erthetetlen ez a magyarorszagi sorbanallas dolog, erthetetlen miert nem lehet ugy megoldani mindenhol mint nyugaton, tereloszalagokkal biztositva azt, hogy mindig erkezesi sorrendben jojjon a kovetkezo, es ne az legyen az egyik sorban 10 percet allhatsz mert valaki ott rendeli meg a csalaed es a szomszedsag kajajat mikozben a masik sorban 2 sajtburgert kernek elvitelre.

na mindegy, a posztolo bunko volt, "okos" akart lenni a kis baratnocskeivel, sikerult osszeakadni par bunko mcdonaldsossal, ebbol szuletett ez a fosszar bejegyzes.

catee 2012.07.25. 10:59:39

@Úttalan utakon: de ők "visszajáró törzsvendégekkkkkkkkkkk" nem éttted?

Mazlee 2012.07.25. 10:59:48

@Koky_: én nem adok rá okot.

rxtr 2012.07.25. 11:03:12

az etteremben vacsorazni a mekiben meg kulonosen vicces.

Tintás Bárnsz 2012.07.25. 11:05:51

@futás csicskák!: Nem, te nem roma vagy, hanem egy ócska, tetves dögevő kis cigánygeci.
De nem baj, nemsokára mentek a levesbe a cigánykurva anyáddal, meg a sittesköcsög csicska apád által teherbebaszott, degenerált, húgoddal együtt!

keptelen kepkeret 2012.07.25. 11:13:02

@Swind: Szoktam kommenteket olvasni- tenyleg hajmeresztoek olykor.Hozzateszem, nalunk is van rasszizmus,viszont ha rasszista kommentet teszel a Twitteren es horribile dictu kb.2000 kovetod van, akkor elobb utobb eljut a hatosagokhoz es akkor birosag. Rengeteg ilyen ugy volt..A rasszista kommentek egyik kozkedvelt gulekezohelye a Daily Mail online. Ha van egy hir, ahol etnikai kisebbseg tamadt meg egy feher embert, akkor legalbb 20 komment arrol, szol, h rohadt feketek/rohadt pakik. Itt a muszlim/pakisztani/es a fekete a "celcsoport" es a szalon rasszimus a legjobb csalaokban is elofordul.Utaljak a bevandorlokat, ez anno a lengyelek ellen iranyult, mostanaban viszont a pakisztani/ muszlim kozosseg a celcsoport, illetve minden olyan fekete akin segelyen el.

Mondjuk a muszlimok tenyleg provokalnak, tavaly kokardat egettek a Rememberance day-en (bocs, tavaly elott) es a tolerans angolok azon kivul, h irtak rola nem tettek semmit. Tovabba szeretnek a sajat szokasaikat rank eroltetni es megszaporodtak a pakisztaniak altal elkovetett bunugyek. Az o rofiljuk nem annyira a gyilkolaszas, mintsem feher kislanyok errablasa es megeroszakolasa. Iden volt egy ilyen ugy, lecsuktak oket, es vegulis bevallottak, h rasszista inditekbol tettek, merthogy a lanyok feherek voltak es ez az o szemukben a konnyoveru not testesiti meg.

Hozzateszem,a feherek ugyanugy kovetnek el buncselekmenyeket, csak valamiert a media nem azt kapja fel.

Az aposom nagyon utalja oket, pedig alapvetoen nem raszista de van egy erdekes elkepzelese a vilagrol:-))Amikor rakezd a "buzikat le kell loni", a "toloszekeseknek es az oregeknek eutanazia", "ciganyok likvidalasa", "pakisztaniak kiuzese " akkor ezekrol orakig tud beszelni.

Amikor belekerultem a csaladba a ferjem mondta, h ize...apuka nezetei minimum erdekesek, es emlekszem, eleinte a tarsasagomban mindig raszoltak, h ne fejtse ki rasszista nezeteit.

Meg soha nem talalkoztam olyan angol csaladdal ahol ne merult volna fel ez a kerdes egy beszelgetes alatt, es itt nem " white trash" familiakat kell elkpezelni, hanem teljesen jolszitualt, kozep-ill.felso oztalybeli embereket:-)

A ferjem elozo felesege francia volt (na igen, tortenelmileg is utaljak egymast) es nekem mar csak ugy emlegetik, h a "francia megjatszos no2. Meghogy az osszes francia ilyen.

Neha ugy elszaladnek:-)))

a pstás 2012.07.25. 11:13:57

Ahogy nézem, itt annyi krakéler kisköcsög van, hogy értelmes ember, nem nagyon akar ide írni.

Tita nick 2012.07.25. 11:14:49

Beszéjünk a hüvelygombáról és a prosztatarákról. A poszt ezennel ez a két téma.

Koky_ 2012.07.25. 11:15:46

@Mazlee: Ismered a másik oldal szemszögéből is a sztorit? Én például kíváncsi lennék arra is. Lehet hogy nem oda öntenéd azután a kólát.

Tintás Bárnsz 2012.07.25. 11:20:09

@Marcangoló Korelnök: Ok! És egyébként igaza van a cigányállatnak. Ezeknek a primitív, állat alatti szintjén, ahol a nyers erőn kívül semmi sem számít tényleg gyáva szarok vagyunk sajnos, mert szó szerint mindent eltűrünk. És igaza van mindegyiknek, ha azt mondja, hogy minek tanulni, dolgozni, ha ezek a szaros gádzsók úgyis eltartanak, meg ami kell azt ellopjuk, elraboljuk, megerőszakoljuk, ha meg ez nem tetszik valamelyiknek, akkor megöljük. Mi ehhez esszisztálunk a viselkedésünkkel.
Egyébként pl egy ilyen példánynak, mint ez a fenti hsz érthető, de ez már olyan neki mint a hieroglifa...

vamvend 2012.07.25. 11:21:08

@68nyara: Kétekedsz mondod, de akkor ide berakom, válasz egy (midnekire tartozó részét, bár gondolom te ezt sem hiszed majd el, de ezzel lezárom részemről a veletek való vitakozást. Semmi értelmét nem látzom ezen a szinten, tovább bármit írni:

"Köszönöm, hogy megtisztelt 2012. július 23.-i elektronikus úton történő megkeresésével, megtisztelt minket bizalmával és megosztotta velünk, automata kasszáinkkal kapcsolatos gondolatait, véleményét. Számunkra nagyon fontos, hogy megismerjük Vásárlóink igényeit, és amennyiben lehetőségünk van rá, kezeljük az esetlegesen felmerülő problémákat.

Az Ön érdeklődésére az alábbi tájékoztatást tudom nyújtani:

Számunkra nagyon fontos, hogy Vásárlóinkat első osztályú kiszolgálásban részesítsük. E törekvésünk szerves részre az is, hogy folyamatos fejlesztéseket, újításokat hajtunk végre, annak érdekében, hogy Vevőink részére a mindennapos vásárlást kellemessé tegyük, és a kor igényeinek is megfeleljünk. Manapság már egyre több önkiszolgáló hátterű fizetési rendszer működik az élet számos területén. A rohanó életstílus mellett, egyre népszerűbbek az Internetes vásárlások (vonatjegy, repülőjegy, mozijegy), parkoló és jegykiadó automaták, ital-étel automaták. Úgynevezett Asco kasszáinkat is azért hoztuk létre, hogy Vásárlóink számára egy korszerű lehetőséget biztosítsunk."..........

Da Real Knee Grow 2012.07.25. 11:21:16

Nem értem mi a nagy szám a történetben? Tök átlagos hétköznapi gyorssétermi szituáció.
Ha meg azt akarod hogy köszönjenek, menjé a gundelba.
Meg különbenis, faszér esztek crackdonald's-ot?! Ha a csomagolást eszed meg még az is kevésbé káros mint a kajájuk.

Koky_ 2012.07.25. 11:21:54

@Tita nick: a "ketteséval" -t kihagytad, azt is elírta az IQ bajnok :))

keptelen kepkeret 2012.07.25. 11:22:10

@Tintás Bárnsz: Szerintem a szoban forgo leny egy troll.Ne huzd fel magad, nem erdemes.

Mazlee 2012.07.25. 11:28:08

@Koky_: feltételezve az írás igazát nincs olyan másik fajta szemszög ami megengedhetővé teszi ezt a stílust a vevővel szemben.

Tintás Bárnsz 2012.07.25. 11:31:11

Gondoltam rá én is, de sztem túl erősek a rasszjegyek: a "helyes"írása és a "gondolatai"-ból sugárzó mentalitás.
Persze lehet, h én tévedek. Mindegy, a lényeg: vagonba az összes cigányt! :D

Mad Mind 2012.07.25. 11:32:37

Szóval nem köszöntök, de megsértődtök, ha lebunkóparasztoznak. Önérzet az van. Imádom a homárt.

Démonmac1 2012.07.25. 11:35:23

Tipikus önégető poszt :D

68nyara 2012.07.25. 11:36:54

@vamvend: Ok, de ez a részlet mit bizonyít, vagy mit nem? Ez egy semmit mondó sablonszöveg az önkiszolgáló kasszákról. A te állításodat, hogy nem volt egyetlen pénztáros sem a Tescoban ez se nem erősíti, se nem cáfolja.

Az az állításod, hogy az önkiszolgáló kassza micsoda abszurdum, mert neked kell blokkolnod, és ezzel te dolgozol és nem a Tesco ettől még sületlenség.

neoteny · http://word.blog.hu 2012.07.25. 11:38:06

@keptelen kepkeret:

"Megegyszer megemlitem az eladonak, biztos ami biztos alapon"

Magyarán feltételezted hogy képtelen a munkáját helyesen elvégezni és ennek hangot is adtál.

You aren't racist just a self-important jerkette.

Guillaume sous guillotine 2012.07.25. 11:40:14

neked is jó sok problémád lehet ha ilyenekkel foglalkozol. szerencsés ember vagy

Démonmac1 2012.07.25. 11:55:26

Egyébként, most jöttem vissza a mekiből, itt egy kazal kaja, kér valaki sültkumplit?:)

bknn 2012.07.25. 11:56:03

Én dolgoztam mekiben anno, elég sokáig, igaz, nem Pesten. A konyhai munka és a kiszolgálás során is szigorú szabályok szerint kellett dolgozni, amit legtöbben gond nélkül be tudtak tartani. Nem volt divat lejárt kaját kiadni, beleköpni a szendvicsbe vagy flegmázni a vendégekkel. Ún. "titkos vásárlókat" is bevet a cég, akik a kiszolgálást, az étterem tisztaságát és az étel minőségét ellenőrzik egy lista alapján. Engem lehúztak, mert állítólag nem mosolyogtam, nem köszöntem előre és nem tukmáltam a vevőre ezt-azt (kötelező felülajánlás). Szóval szerintem a meki még egy hagyományos étteremnél is szigorúbban veszi a kiszolgálást. Sajnos a posztoló belefutott egy ilyenbe, de szerintem ez elég ritka eset és meglesz a következménye.

barli 2012.07.25. 11:57:09

szerintem meg bunkó volt az eladó (hülye a cég, ha ezt megengedi) is meg a vevő is (szimplán hülye). Erre a vevő még rátett egy lapáttal, hogy kiposztolta ezt a hülyeséget országnak világnak.
Nekem erröl az a poszt jut eszembe, amikor az ürge hatvannal ment át a vasúti kereszteződésen, és még neki állt följebb, hogy lefényképezték.

Hajdú Peter 2012.07.25. 12:01:33

Szanalmas. Mekibe csak a primitiv bunkok jarnak. Nevetseges, amikor az egyik bunko a masik hozza hasonlo bunko bunkosagan van kiakadva.

Spanish VVax 2012.07.25. 12:02:59

Remélem kibasszák ezt a nyomorék faszt aki az un. vezető. Aztán sirdogálhat meg mehet segilykéért...milyen gecik a kapitalisták. Agyfaszt kapok a agyarországi mentalitástól.

Spanish VVax 2012.07.25. 12:03:57

@Démonmac1: figyi, átbasztak. Az nem kaja, darált petpalack!

Koky_ 2012.07.25. 12:05:51

@Tita nick: Szerintem ne etesd a trollt, kicsit el van szállva magától, de azért leereszkedik a "pórnép" közé homározni :)

vamvend 2012.07.25. 12:11:05

@68nyara: Gondoltam, hogy valami hasonlót írsz. Igaza van annak, aki azt mondja, nem érdemes itt semmit leírni. A tömegesen jelenlévő kis prosztók, úgy is belekötnek, ha igaz, ha nem.Ez az egyetlen örömük.

Te sem akartd, hogy átküldjem neked a bizonyítékot (pedig felajánlottam), hanem csak szövegelsz, mert jobb, ha tudatlan vagy, és hiszel a multikban. Ne is törekedj rá, hogy több legyél!

Én midnenestre szánom a fajtádat, ha te azt is hiszed, neked a jobb. Fogalmad nincs az igazi életről.

átlátó 2012.07.25. 12:13:51

Szerintem a biztonsági őr nem vezető. Ab ovo nem vele állok szóba, ha nem biztonsági kérdésről van szó... amúgy meg biztonsági őr és szépségverseny nagyhatalom vagyunk, de ez csak a saját kialakított véleményem.

◄ ► 2012.07.25. 12:16:00

A mekiben diákok, vagy végzett bölcsészek dolgoznak.
Illetve a legalja trógerek, akik máshova már nem tudnak menni, mert éppen annyi eszük van, hogy be nem szarnak.
Tisztelet a kivételnek persze.

DR. Smit Pal 2012.07.25. 12:21:18

Az ilyen kis csiragecikkel, mint a postolo, kene feltorolni a meki padlojat, meg a ribanc baratnoikkel.

68nyara 2012.07.25. 12:24:26

@vamvend: 1. nem hiszek a multikban
2. ahogy írsz az téged minősít inkább
3. ha akarod átküldheted
4. ettől még igaz az, hogy itt leír valaki valamit, és azt egyesek készpénznek veszik, végig se gondolják, hogy esetleg nem úgy történt, mint ahogy az EGYIK fél leírja.
5. Ez már nem neked szól: valaki egyszer hozhatna már konkrét bizonyítékokat arra, hogy mi van a mekis kajában amitől az: szar, mérgező, ehetetlen, stb. Mert egyelőre csak ilyen kötelezően előadandó mítoszként terjed a dolog.

orosz33 2012.07.25. 12:25:40

Látom, sok hozzászóló lehülyézi a cikkírót, mert ki merészelt állni magáért. Hát igen, ez Magyarország! Miért nem őrzi senki a pokolban a magyarok üstjét? Mert ha egy ki akar mászni, a többi visszahúzza! Ilyenek vagytok, igénytelen, ostoba barmok, akiknek a szar stílus a természetes. Ezért ilyen fos hely ez az ország, mert ilyen csírákkal van tele, akik kapnak egy rúgást, és lefelé adják tovább, de oda nem mernek ugatni, ahová kéne. Gyáva, patkány népség! Még hogy kussoljon, és egye az abrakot! Egyed te, csak előbb a kapanyelet vedd ki a szádból, gyökér!

helianthus 2012.07.25. 12:26:49

@Gate of the gothic-sceleton monster's throat: ejnye te kis te! Én mackóztam ne Aptit piszkáld ezzel. !!!

@atpijkamo: kb hasonlóképpen gondolom én is. Csak én a bunkó okisra sem borítok asztalt, fiszont szélesen, bár nem őszintén rámosolygok az ügyintézés végén és jó hangosan megköszönöm a kedvességét. azokat a döbbent arcokat sosem felejtem el :)

Koky_ 2012.07.25. 12:29:06

@Mazlee: Szerintem a hülyegyerek elég sok mindent elhallgatott. A vevőnek sem megengedett minden, mert a kiszolgáló személy is ember.

Ez is csak egy nick 2012.07.25. 12:44:55

A levél szerzője egy kötekedő barom.

Mert hát minek lehet nevezni azt, aki beszól egy mekis kiszolgálónak azért, mert nem köszön?

És ezzel a helyesírással teljesen jogosan idióta barmozzák le. És tényleg jogos a kérdés is, hogy egyedül le tudnak-e írni bármit.

Ördögfi 2012.07.25. 12:49:42

@hollario: Amíg nem ismersz ne ítélkezz cigópártoló!

videki gyerek 2012.07.25. 12:52:46

@68nyara:
Tele van a youtube a mekis kajakrol keszult horror filmekkel. Fognak egy mekis hamburgert, sult krumplit, kint hagyjak fel evre az asztalon, es a fel ev alatt semmilyen valtozas sem tortenik a hamburgeren. Nem rohad, nem szarad, nem peneszedik, hanem pont olyan marad fel ev mulva, mintha 5 perce keszitettek volna. Az egesz egy muanyag szemet, aminek semmi koze sincs semilyen valodi elelmiszerhez.
Egy pohar vizet sem innek megdonaldba, nem meg hogy enni, barmit is.

68nyara 2012.07.25. 13:05:12

@videki gyerek: Hogyne, és ezek ellenőrzött körülmények között készült videók, és nem mondjuk egy óra alatt leforgatták, majd kirakta a Burger King a netre :-). Ja, egyébként érdekes módon nekem a hűtőben felejtett mekis kaja egy hét múlva már nyúlós zöldes volt. Akkor most kinek higgyek? A videónak, amit csinálhattak egy óra alatt is, vagy a saját szememnek?

barli 2012.07.25. 13:06:00

@videki gyerek: ehez képest ha nem "frisset" kapsz, szottyadt az egész.. A krumpli is meg a hambi is.

Démonmac1 2012.07.25. 13:06:26

@videki gyerek: Újabb előny, hosszan eltartható:)
Nálam nem bírta ki a fél évet, már másnap megjelent a hangyahorda, és jól megmászták.

Van alternatíva a gyorsan együnk valamit-re?

barli 2012.07.25. 13:07:21

@68nyara: a legjobb az a kép, ahol a hangyák rámásznak a vajra, de nem másznak rá a margarinra -> méreg

68nyara 2012.07.25. 13:07:46

@videki gyerek: Ja, egyébként gondolod, ha sikerült volna megoldani a mekinek, hogy a kajája fél év alatt nem romlik meg, akkor nem árulnák már úton útfélen a szupertartósított, melegben sem megromló élelmiszereket? Azok a videók pont ezért a saját cáfolataik is egyben.

Démonmac1 2012.07.25. 13:09:58

A hangyák nem nézték a Youtubeot.
így ..

68nyara 2012.07.25. 13:11:47

@barli: Ezért szar a net (és ezért remek is egyben) minden szemét kikerülhet, és a tömeg egy része (mindig van egy ilyen része) meg vígan elhiszi és terjeszti tovább. Sőt, bármit, és annak az ellenkezőjét is mindig lesz aki védelmébe veszi, és megmagyarázza.

Már gondoltam rá, hogy kirakom a netre, hogy a kutyaszartól nem hullik a haj, sőt, visszanő, hiszen táplálja a hajhagymákat. :-) Tuti lenne aki kipróbálná, és terjesztené...

futás csicskák! 2012.07.25. 13:23:55

mindenik csak ugat a székbe de szalatok ha baj van csirák
mehettek is innén hamarst

KecskeDotyi 2012.07.25. 13:48:00

@videki gyerek: Érdekes, ha este kinnahgyom a mekis krumplit másnap reggel már használhatom fogpiszkálónak, olyan kemény.

A hambi meg ha nem eszed meg egy idő után olyan penészteleppé változik, hogy magától képes lenne kmászni a dobozból.

KecskeDotyi 2012.07.25. 13:54:47

@Mityu_azigazi: Aki ma Moán kereskedő az nagyon is jól tudja, ha vevőt meg kell becsülni. Nem kötelező jópofinak lenni, de akkor ne pattogjon valaki ha a geczisége miatt húzhatja le a rolót...

@Koky_: A stílusból és a vehemenciából következtettem erre.

68nyara 2012.07.25. 13:57:42

@Tintás Bárnsz: és ugyan az mint Dr. Smit Pál...vagy ennyieknek kedvenc szava a csírák.....

futás csicskák! 2012.07.25. 14:03:14

@Tintás Bárnsz: mit vigyorgok köcsög gádzsó hátadon baszom meg a lányod meg az anyját dicsak

barli 2012.07.25. 14:05:42

@futás csicskák!: te eladó vagy vevő vagy a mekiben? :)

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.07.25. 14:06:41

@videki gyerek: nem találok rád megfelelő szavakat, ne haragudj. Remélem egyszer valamivel nagyon megszívod, az talán majd ráébreszt, hogy el kellene kezdeni gondolkodni. Biológiának, fizikának még a PR sem szabhat új medreket/határt, max a hozzád hasonló agyatlanok fejében. Táplálkozz csak szellemileg továbbra is a youtube-ról, az kell!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2012.07.25. 14:33:45

Ez igen. Próbálom összegezni a szotrit ebből a több száz kommentből: a rohadék poszter be mert menni egy mekdonáccba - hogy döglene meg -, ott akarta hagyni a pénzét - amit tuti anyu nyomott oda neki keményen összegürizett forintjaiból, ő meg elkölti a zimperialista mocskok zsebébe, csak azért, hogy hányást kapjon az arcába -, és még neki áll felljebb, hogy megveti az ottani dolgozó - valószínűleg ugyanezen okokért, meg azért mert különben is hüjjepitsa -, ahelyett, hogy megköszönte volna a zerkölcsi nevelést, pfej!

Most kicsit eltévedtem, és nem tudom mér' tart otta Zország, ahun!

Egyébként én kifejezetten szeretem az önkiszolgálót az üzletekben (mondjuk én Angliában találkoztam velük először).

68nyara 2012.07.25. 14:34:39

@barli: Csak úgy csinál mintha cigány lenne. (Kado gazho vorbil romanes. (zumado))

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.25. 14:50:09

@Gee Halen: "Próbálom összegezni a szotrit ebből a több száz kommentből"

Itt vétetted a hibát.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2012.07.25. 14:52:43

@atpijkamo: Pontosítok: "próbálom összegezni a sztorit a több száz kommentet produkáló olvasók szemszögéből".

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.25. 14:54:25

@Gee Halen: :))

Nem ekézlek. Olvasd el a mesét a szamárról, öregemberről és a gyerekről.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2012.07.25. 14:56:06

@atpijkamo: Ja, mind idióták voltak. Ahelyett, hogy taxit hívtak volna...

futás csicskák! 2012.07.25. 15:04:04

@barli: engem ótogac dik
hiltonba járok te koszos a mekdonác neked valo a szart egyed te!

KecskeDotyi 2012.07.25. 15:16:44

@futás csicskák!: Folytasd még, olyan jól szórakozok!

futás csicskák! 2012.07.25. 16:32:48

@KecskeDotyi: nekem táncolsz hamarst akkor hogyfogol mulatni geci

megveszem mindet kilóra csirák vagytok

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.25. 16:37:54

@KecskeDotyi: Ez egy faszparaszt. (Elnézést kérek a faszoktól, és a parasztoktól.)

A trollok etetése hatóságilag tilos!
A trollok etetése hatóságilag tilos!
A trollok etetése hatóságilag tilos!
A trollok etetése hatóságilag tilos!
A trollok etetése hatóságilag tilos!

Nnna.

keptelen kepkeret 2012.07.25. 17:16:11

@neoteny: Minositgeteseket imadjuk, johetnek, postalada nyitva:-)

Egyebkent igen, elmondom ketszer, leven koffein erzekeny vagyok.
Ha a kv koffeines, akkor remeges, rosszullet,izzadas es korhaz.

Mindig "normalis" hangnemben kertem, es ezt az egy esetet leszamitva, mindhenhol kedvesen reagaltak. Sok helyen megkerdeztek a miertet, es akkor elmondtam. Volt, h egy srac a sztori utan szolt a kollegajara, h biztos koff mentes legyen, miutan beszelgettunk a sztorirol.

Ez egy szolgaltatas, fizetek erte.Kedves vagyok, ok is kedvesek.Nekik a visszajaro vendegek a fontosak es egy igy normalis.

Szamomra.

Swind 2012.07.25. 17:57:03

@keptelen kepkeret: Köszi, hogy leírtad, mi a helyzet a témában felétek, tanulságos. "Negatív általanosítás" mindenhol van, mindenféle formában, a különbség szerintem abban van, hogy a társadalom milyen közel van a "végső megoldás" -hoz vezető úton.

neoteny · http://word.blog.hu 2012.07.25. 19:09:32

@keptelen kepkeret:

"Egyebkent igen, elmondom ketszer"

Tehát folytatólagos elkövető vagy.

"szolt a kollegajara"

Ó, tehát nem szólt _neki_ hanem _rá_szólt.

Ebből úgy tűnik hogy mégiscsak helyesen mértem fel a "kedves" attitűdödet.

England win The Ashes! 2012.07.25. 20:21:32

@vamvend: Bocs, visszavonom. Nem hüle vagy, hanem barom.

Másrészt nem kell eltűrnöm: eleve az önkiszolgáló kasszához megyek évek óta. "Embereshez" csak akkor, ha nincs más, vagy ha ott kisebb a sor, mint az automatánál.

Manyecska 2012.07.26. 09:27:36

@Ördögfi: haggyad ezek előbb döglenek úgyis jó pár évvel..láttál te már közülük 85-90 évest???:))) a hülye fejítől nem lássa előre de mi meg nem szólunk neki..

Manyecska 2012.07.26. 09:29:25

@atpijkamo: dehogy, csak fordítva ül a számítógép előtt. Majd megfordul. Nyugi barátom!! :D

Manyecska 2012.07.26. 09:32:45

@Ahoj-: férjemék a Batthányi téren a henteshez jártak egy időben!!:D sült kolbász, hurka..:))

Xezs 2012.07.26. 20:18:00

@igazságos: Vannak akik megrögzötten hiszik, hogy a problémájukat nem nekik kell megoldani, hanem valaki másnak (államnak, családnak, szomszédnak, stb). És ha szólsz hogy ezt nem így kéne, még te vagy a hülye.

Xezs 2012.07.26. 20:19:34

@futás csicskák!: Ha nem írod le hogy cigány vagy, akkor is rájövök. Ne erőltesd az írást, nem megy az neked.

Xezs 2012.07.26. 20:20:44

@vamvend: bunkó paraszt vagy, az a te bajod

ne menj boltba, ha nem tetszik a rendszer

Xezs 2012.07.26. 20:31:17

@Hajdú Peter: Szerintem meg az a primitív bunkó aki valakit lebunkóz azért mert bemegy a mekibe. Mitől lenne már bunkó az aki bemegy oda? Hol kezdődik a bunkóság? Évi egy alkalom még nem számít annak? Vagy már az is?

Hagyjuk már ezt az elit sznobizmust, hogy "jaj én nem járok mekibe mert akkora arc vagyok"

Ez kb. ugyanaz a szánalom mikor valaki azzal jön hogy jaj neki milyen régóta nincs tévéje.

neked van?

Xezs 2012.07.26. 20:33:42

@videki gyerek: Te meg szépen beszopod az ilyen városi legendákat. Annyi eszed már nincsen, hogy kipróbáld magadnak.

Volt régen egy olyan városi legenda, hogy ha egy húsdarabot kólába teszel, az feloldja. Én már akkor legyintetettem rá, hogy hülyeség, mikor meghallottam, de utánajártam, kipróbáltam. Az a húsdarab 1 hétig vígan lubickolt a kólában, aztán meguntam és lehúztam a wc-n.

Na ennyit a hülye városi legendákról.

Javaslom az urbanlegends.hu sűrű olvasgatását, nagyon hasznos.

futás csicskák! 2012.07.27. 00:45:04

@Xezs:dik te mit rasziztákodol csiraparaszt

atila68 (törölt) 2012.07.27. 19:56:01

@atila68: Legalább ne játszd meg magad.
Lécci!

atila68 (törölt) 2012.07.27. 19:57:17

@Marcangoló Korelnök: Legalább ne játszd meg magad! Lécci!

titokmacsek 2012.07.27. 20:32:46

szerdán egy látványcukrászda teraszrészén fagyiztunk egy barátnőmmel. Háát.. látványcukrászda maximum attól volt, hogy a fagyit áruló kiscsaj látványosan flegmáskodott.
Ha valaki nem bírja az embereket/vevőket/ügyfeleket, menjen kutyasétáltatónak, kevésbé frusztrálja.

v2peti 2012.08.07. 10:05:22

@Marcangoló Korelnök: Mivel nem vagyok Bp-ig, és kevés üzletük volt, ezért csak egyszer volt szerencsém hozzá. Lehet, hogy jobban kellett volna taktikázniuk? Pl. a Délinál sem Meki, sem BK, sem KFC. Ott lehetett volna Wendy's
süti beállítások módosítása